Dronningen var magisk, jeg er ekstatisk enda!!

Etter forrige innlegg med «Bob the Drag Queen» var det sikkert flere som skjønte hva som var selveste drømmeopplevelsen under denne drømmeuken, hva som var målet, hva som gjorde det så innmari perfekt, magisk og spektakulært fantastisk. Hellige kaninmåne, jeg har ikke landet enda. Snuppen min og jeg hsr vært på show med Dronningen, altså Madonna, hands down – ingen over og ingen ved siden av, dette er underholdningsbransjens mesterkvinne!!

Madonna smalt til med å legge ut billetter til 35 arena-konserter i Amerika og Europa. Internettet kokte, i Spania brøt det sammen. Alt var utsolgt på få minutter. Det ble offentliggjort av VG eller Dagbladet at hun kom ikke til Norge. Kommentarfeltet bestod i hovedsak av sure nordmenn som kalte Madonna for en «has been» med «rævva musikk». Det haglet med utidigheter og stygge kommentarer om alderen hennes,utseendet hennes, og hva det måtte være. Men fuck disse folka, Madonna kunne le herfra til banken, for etterspørselen var så stor at hun la til ytterligere 20 turné-datoer til, som ble utsolgt like fort.

Det sier litt å bli kalt alt stygt som nordmenn sier om Madonna. Kalle henne en «has been», når hun da solgte ut over 50 arenakonserter på minutter. Slett ikke verst for en som «ingen ønsker se, eller høre». Faktisk ble det enda flere datoer, og det endte med over 80 utsolgte datoer på arenaer i hele Europa og Amerika. Djizes!! Så havnet hun på akutten og holdt på å dauue av en bakterieinfeksjon, så da måtte noen datoer flyttes, og da var det fem-seks konserter hvor de ikke fikk til nye datoer. Men da endte det med 78 arenakonserter, all sold-out!!

Jeg fikk sikret billetter til meg og snuppen min på Royal Arena i København. Da jeg kom gjennom klikket jeg på «beste mulige billetter», jeg hadde ikke nerver til å lete opp plasser selv, her var det bare å grabbe til seg første og beste. Og da billettene var kjøpte og betalte og transaksjonen gjennomført, så var jeg i sekstusenogførtisju. Jeg sjekket aldri hvor i arenaen vi fikk plasser. Levde med angst innimellom for en ny pandemi, og jeg var jo svært bekymret da hun havnet på sykehus. En verden uten Madonna klarer jeg ikke forestille meg. Det er helt utenkelig, hun har gjort så mye bra for denne verden vi lever i!!

Det straffet seg ikke å bare klikke og ta de billettene vi fikk, for da vi kom til arenaen og skulle finne plassene våre, så satt vi på et platå rett ved scenen, i samme høyde som scenen. Når folk som ikke har konsert-vett skal frem og tilbake hele tiden, kjøpe øl, vin og shots for å drikke seg sanseløse, tisse og tulle og vase, så må hele rader reise seg på grunn av disse. Dette slapp vi unna der vi satt, vi ble helt uforstyrret med helt spektakulære plasser. Drømmen om å oppleve enda et Madonna-show, ble enda bedre enn en kunne drømme om faktisk!

Jeg skriver Madonna-show! Ikke Madonna-konsert, men Madonna-show!! For det er her mange misforstår. Hun får hele tiden kritikk fra media om at hun ikke synger live, og ditt og datt. Joda, hun synger live, men der er deler hvor det er play-back hvor hun lip-syncer, eller hva det heter. Dette fordi hun ikke står i ro på scenen, bak en mikrofon med en tamburin i hånden og gauler. Madonnas show er alltid fylt med dans, kostymer, bevegelse, akrobatikk, masse teknisk og visuelt, store skjermer og mye energi. Så hun legger inn alt for at det skal bli SHOW, ingenting overlates til tilfeldigheter. Det er ingen som leverer som henne!! At noen (i hovedsak anmeldere i media) får seg til å klage på denne pakken er hinsides meg. Madonna gjør hva hun har gjort i over 40 år (get over it!!), bare enda bedre. Vil dere ha noen som står rett opp og ned som en hobbit, dra på konsert med Kurt Nilsen (no offense)!!

Tilbake til «Bob the Drag Queen» som jeg skrev om i forrige innlegg. Forståelsen min var at han skulle varme opp for Madonna. Istedet for et oppvarmingsband liksom, men det var ikke helt slik. Fra turneen hennes begynte har jeg unngått Facebook og sosiale medier for å ikke se spoilere fra showet. Jeg ville ikke ha noen avsløringer, ingen røpelser. Jeg har såvidt vært innom Facebook for å poste blogginnleggene mine i sådanne blogg-grupper der for å slippe se Madonna-oppdateringer. Jeg ville at alt skulle være overraskelser. Selv om det praktisk talt er umulig å unngå å ikke få med seg noe, så gikk det veldig bra. Og da showet startet gikk det plutselig opp for meg at «Bob the Drag Queen» skulle ikke varme opp før showet, men han var integrert i showet, en del av det hele. Det var helt genialt, utrolig bra!!

Showet ble åpnet med «Nothing really matters», bare valget av den låten overrasket meg, noe som er genialt i seg selv. Og Madonna var slående vakker. Folk sier så mye rart, men det er ikke noe gærnt med hverken alderen eller utseendet til Madonna. La det være klinkende klart, hun er ikke et stykke kjøtt i ferskvaredisken, hun kommer aldri til å gå ut på dato! Aldri!!

Fra begynnelse til slutt ble hele showet bare bedre og bedre. Har aldri sett noe lignende jeg. Og uten tvil det beste showet fra Madonna på 17 år vil jeg påstå!! Dette var så over all forventning at det er vanskelig å finne ord. Og tro meg, både snuppen min og jeg har forventninger når det kommer til Madonna, vi har begge vært fans hele livet og vi har begge vært på to-sifret antall show med henne!

Det visuelle var helt rått, alle effektene, lysene, hvordan scenen var bygd, kostymene, sminken, danserne.. altså det er helt enormt hvor mye som ligger i dette, og det er så proft. Tenk dere å gjennomføre alt dette med alt det innebærer!

Noen tårer ble felt under hedringen av alle hennes venner, nære og kjære som hun har mistet til hiv/aids-pandemien. Slike som Keith Haring. Så hedrer hun sin mor som døde av kreft, sin far, andre musikalske genier som David Bowie, Prince, Michael Jackson, Nicki Minaj, Sinead O’Connor, Aretha Franklin med flere..

Hvordan hun konfronterer media og alle som har disset henne i over 40 år var også på sin plass. Showet heter «The Celebration Tour» og tar for seg «high and lows» fra Madonna ble født, til den hun er i dag. En naturkraft som aldri burde blitt undervurdert og behandlet/omtalt som hun har blitt i all tid.

Når det kommer til musikalske høydepunkt i showet så uttalte snuppen min låtene «Live to tell», «Vogue» og «Ray of Light» som høydepunktene om man måtte velge tre. Jeg er enig, da «Live to tell» ble spilt krøllet huden seg og nakkehårene reiste seg. Det var utrolig vakkert. «Vogue» er jo alltid bra da, ikke til å komme forbi. «Ray of light» rocket så psykt at jeg glemte hvor jeg var. Havnet i en sånn trance/ruslingnende tilstand og var helt ekstatisk.

Jeg kan legge til at «Ray of light» ble fremført som en del av en akt sammen med låten «Bedtime Story» hvilket også var helt rå fremføring! Gøy var det også at hun valgte å ta med soft-porno-låtene «Justify my love» og «Erotica». Og jeg likte veldig godt å oppleve balladene «Rain» og «Bad Girl», ikke hørt disse live før, ihvertfall ikke sistnevnte. Og så var det «Like a prayer», denne gangen gjorde hun en veldig god fremføring av den, vel verdt å nevne!

Jeg valgte å vente noen dager med å skrive om dette showet her i bloggen. Jeg tenkte at da hadde jeg sikkert fått roet meg ned og da ikke skrive så langt og detaljert innlegg. Jeg tenkte jeg skulle gjøre det kort og enkelt, bare dele noen bilder og si HER VAR VI!! Men altså, jeg blir bare SÅÅÅ engasjert, jeg har ikke landet enda. Bare så utrolig HIGH ON LIFE etter dette showet!!

Men men, det ble som det ble. En helt enorm opplevelse. Fantastisk, spektakulært, genialt, brilliant.. ord dekker det bare ikke. Det er bare magisk!!

Dere ser på bildene at det er mye som skjer, at det hele faktisk er spinnvilt!! Da klarer man ikke i nærheten av å forestille seg virkeligheten. Jeg klarer ihvertfall ikke formidle den, men vil mer enn gjerne gjenoppleve den. Hellige kaninmåne.. Altså jeg misunner meg selv for å ha vært her, da snakker man!!

I dag (nå i skrivende stund) så har Madonna 18 show igjen her i Europa før hun drar over dammen hjem til Amerika igjen. Så folkens, har dere en mulighet, grip den. Et Madonna show som dette er bare SÅÅÅ verdt det, jeg lover!!

My QUEEN, I LOVE YOU!! 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWe: Link!!

Følg Bunny på Facebook: Link!!

#madonna #thecelebrationtour #bobthedragqueen #show #celebration #rayoflight #rupaulsdragrace #vogue #københavn #danmark #bunnytrash #bunny

Drømmeuken: Bob the Drag Queen!

Henger dere med enda folkens? Jeg skriver enda om denne fantastisk perfekte magiske uken som har vært. Min Drømmeuke!! I går postet jeg to innlegg om hvordan uken ble avsluttet, det er masse kule bilder i innleggene, og dere kan se med å klikke på innleggene her: «Bunnys Halloween 1» og «Bunnys Halloween 2».

Tidligere i dag kunne jeg avsløre at tidligere forrige uke så dro snuppen min og jeg med buss, tog, fly og metro til København og tok inn på hotell der. Masse bilder i innlegget fra hovedstaden i Danmark. Vi snakker fontener, shoppingsentre, spisesteder, tivoli, Nyhavn med mer. Dere kan lese innlegget og se bilder her: «Bunny i København».

Vi er altså enda i København, og dette innlegget handler om show! Som dere ser på bildene og sikkert skjønner utfra tittelen på innlegget, så handler her om et show med en morsom karakter: nemlig Bob the Drag Queen!

Bob the Drag Queen er en amerikansk dragqueen født i 1986. Han er også komiker, skuespiller, aktivist, musiker og reality-tv-personlighet. Han er mest kjent for å ha vunnet den åttende sesongen av RuPaul’s Drag Race. Dere kjenner til Ru Pauls Drag Race sant? Dette er den eneste serien snuppen min og jeg har brukt TVen vår til her i leiligheten de 3,5 årene vi har bodd her. Fantastisk morsom greie, det har faktisk blitt hele 13 sesonger i serien nå, i tillegg til spin-off serier!!

Fra 2020 har Bob the Drag Queen oppnådd mer enn én million følgere på Instagram og han var den første mørkhudet Drag Race-dronningen som nådde milepælen. Etter å ha vært med i Ru Pauls Drag Race forfulgte han skuespill, og er blant annet med i TV-serien «Tales of the City». I 2020 begynte han å være vertskap i realityserien for «We’re Here» på HBO. Serien er nå på sin sesong 3!

Så her var snuppen og jeg, på show med Bob the Drag Queen. Han er fantastisk dyktig og leverte over forventningene. Knallbra kostymer, fantastisk sminke, tydelig stemme, masse humor og så videre. Kunne ikke gjort det bedre rett og slett!

Men så bra som dette var, så tok ikke snuppen min og jeg buss, tog, fly og metro til København for ei Drag Queen, neida, dette var nok en bonus. En jævla bra bonus må sies! Nå kjenner jeg det bruser i blodet, pulsen slår raskere, for nå gjenopplever jeg den mest fantastiske opplevelsen av denne magiske drømmeuken. Følg med videre i bloggen her, så skal jeg dele litt av opplevelsen med dere, for dette er fucking amazing altså!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWe: Link!!

Følg Bunny på Facebook: Link!!

#bobthedragqueen #show #rupaulsdragrace #københavn #danmark #bunnytrash #bunny

Drømmeuken: København!

I dag fortsetter jeg der jeg avsluttet i går, nemlig med å fortelle om DRØMMEUKEN min for i år, og det var nemlig uken som var.

Innleggene jeg postet i går fortalte jeg om hvordan uken ble avsluttet. Dere som ikke har fått dette med dere kan klikke på disse to lenkene: «Bunnys Halloween 1» og «Bunnys Halloween 2»

Så hopper jeg til tidligere i uken hvor snuppen min og jeg tidlig en morgen tok bussen hjemmefra med jentene våre og reiste til tante Tulla som skulle være barnevakt for jentene. Deretter tok vi toget til Gardermoen, så fly til København, hehe..

Ikke ofte vi tar fly til Danmark. Det har vi faktisk aldri gjort, bare tatt båt dit. I 2008 eller 2009 var vi på konsert der, vi tok båt til, og fly hjem igjen. Eneste gangen fly har vært involvert. Fantastisk flyplass, en kan bruke mye tid der. Uansett.. vi kom til København og tok inn på hotell bare fire minutter gåavstand fra København jernbanestasjon. Rom i toppetasjen, rent og pent. Knallgod og spretten seng, hehe.. treningsbenk og vekter, og helt rå utsikt. Som dere ser på bildene over..

Men vi kom ikke til København for bra hotell, god seng, treningsutstyr og knall utsikt. Det var bare bonuser. Vi kom heller ikke for å spise masse digg mat, men spise gjorde vi. Masse pizza, hehe..

Her er vi på pizzeriaen Mama Rosa midt i Strøget. Vi hadde allerede brukt masse penger på denne turen, så vi prøvde å holde matbudsjettet under kontroll. Det er blitt grusomt dyrt i Danmark, særlig drikke på spisesteder. Coca-Cola er jo nesten like dyrt som maten. Men samtidig ville vi jo kose oss med mat vi synes er knallgodt. Da er pizza løsningen.

Mama Rosa virket populært nok sted, men det hadde nok mest med beliggenheten å gjøre. Pizzaene var gode, joda, men det var andre ting vi reagerte på der. Uansett, min sjømatpizza var kjempegod, mens snuppen min sin kartoffelpizza var grei nok. Men jeg tenker, potet på pizza er vel heller en unødvendig idé. Men vi koste oss, dét er det viktigste. Og vi reiste jo ikke helt til København med buss, tog, fly og metro for å spise heller da, haha.. god mat og kosestunder på pizzeriaer var bare bonus.

Se her ja, her er vi midt i alt. Jeg har alltid sagt at hovedstaden i Danmark er kulere enn Oslo. København har mer intimitet og sjarm, det er ikke så store avstander mellom hva man liker, og samfunnet er ikke så kjølig der som i vår egen hovedstad. Samtidig har Køben likhetstrekk med deler av Amsterdam, hovedstaden i Nederland, som begge deler ligger på favorittlisten min over «places to be».

Men at København er trivelig og flott, og at en kan tusle rundt i timesvis bare å se, det var bare bonus, for det var ikke for å tusle rundt i en annen hovedstad som var årsaken til at vi var der. Vi har jo vært der mange ganger før, husk at temaet her er Drømmeuke.

Det var overskyet hele tiden mens vi var i København. Kanskje der var solgløtt på kanskje 5 minutter sammenlagt hele turen. Men det var opphold fra vi kom til vi dro. I mange dager før vi ankom hadde det regnet og regnet og regnet konstant non-stop. Vi hadde ikke regnet med noe annet en regn, vind og hustrig høstvær. Så at der var opphold og greit tuslevær, var også en knall bonus. Det ble virkelig en magisk uke, alt bare ordnet seg perfekt og vi var jo ikke i København for været liksom..

Her er vi da, korrekt kledd for høstvær i Danmark. Så vi storkoset oss. Var på shoppingsenter og rundt omkring..

Ser dere disse mannequeng dukkene. Disse plaggene er laget av strier. Dere vet slike striesekker som besteforeldrene våre hadde potet oppi? Nemlig. Gjett hva disse klærne koster! Mange mange tusen. Det er ofte jeg lurer på hva som feiler folk. Heldigvis klarer vi styre oss for slike klær. Vi har bedre smak. Og vi hadde jo ikke dratt helt til København med buss, tog, fly og metro for å shoppe.. dét var jo bare bonus at vi hadde tid til det.

Solbriller!! Snuppen min har en enorm samling solbriller. Mye hentet fra billige steder, men likevel kule briller, trenger ikke koste så mye for å være kult vet dere. Jeg har også en fin samling, både Oakley som dere ser på bildet, Armani, Marc Jacobs, Dolce Gabbana, Prada og så videre. Og en del briller designet av Madonna. På dette senteret hadde de noe helt enormt med briller. Mon tro om Bjørnar Moxnes fra partiet Rødt hadde klart å holde sine lange fingrer i lommene sine her? Hehe..

Jean Paul Gaultier sin nyeste parfyme, Scandal. Den luktet helt fantastisk! Parfymevæsken er svart, jeg har veldig lyst på denne, så kanskje jeg kjøper den på Tax-Free neste gang vi er ute og reiser. Jeg har den originale Scandal, og jeg elsker den. Men then again, jeg har samling av Gaultiers parfymer, han er favoritten. Så selvsagt måtte jeg dynke meg litt med denne når muligheten først var der, haha.. viktig å lukte godt når man er på besøk i andre hovedstader ja..

Så var vi selvsagt i Nyhavn. Det er et «must» når en er i København. Der er vakkert, fredfylt, sosialt og god stemning. I en ende ligger pizzeriaen La Sirene. Minner litt om en luguber og sliten brun pub, men jeg liker stedet veldig godt!

Det er så utrolig mye interiør og dill og dall på dette stedet, en skjønner at renhold kan umulig bli perfekt i lokalene der. Men det er så mye kreativitet, lunt, varmt, fin stemning. Vi synes der er veldig koselig rett og slett. Maten der er ikke dyr, pizzaen er billig faktisk, og de har enda ikke blitt grådige iht priser på drikke som Coca-Cola og så videre.

Kurver hengende opp ned og tatt i bruk som lampeskjermer er jo både originalt og kreativt.

Anyways, det viktigste er jo om maten er bra. Og joda, snuppen min var mer enn fornøyd med sin Calzone her, og jeg elsker sjømatpizzaen på La Siréne. Skikkelig snadder! Skulle mer enn gjerne testet min fetakrem (oppskrift) til denne pizzaen. I morgen skal jeg faktisk teste fetakremen min til hjemmelaget pizza!

Små akkar, blekksprut, blåskjell i en perfekt krydret pizzasaus og masse ost.

Det er så utrolig bra dette tivoliet i Køben, liksom midt i alt. Bare noen minutter fra hotellet vårt, og minutter fra København Central Staation. Her har de pyntet til Halloween ser dere – har dere forresten klikket innom innleggene mine om hvordan vi avsluttet Drømmeuken? Bare å klikke på linkene vet dere, og ta en titt: «Bunnys Halloween del 1» og «Bunnys Halloween del 2».

De har helt rå karuseller inne på dette tivoliet, om dere ikke har testet. Anbefales virkelig! Men Halloween og Tivoli var faktisk bare bonus på denne magiske og perfekte drømmeuken. Vi reiste jo ikke helt til København med buss, tog, fly og metro for å feire Halloween eller besøke tivoli. Alt dette er bare bonus, helt magisk!

Dere får ha takk som klikket innom her på vår Anal Tour (se bildet over) fra København. Det vil komme flere innlegg fra denne perfekte og magiske drømmeuken som har vært!

Henger dere med?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWe: Link!!

Følg Bunny på Facebook: Link!!

#københavn #danmark #bunnytrash #bunny

Drømmeuka: Halloweenfest!!

Her kommer del 2 av Halloween-innleggene mine fra denne fantastisk magiske herlige perfekte drømmeuken som jeg/vi har hatt. Her er det FØRSTE INNLEGGET.

Drømmeuken ble avsluttet med en helt fabelaktig Halloween-fest, og her kommer bildene fra festen, og hvordan vi hadde kledd oss ut!

Men først da, bildet av bordet, dekket til med Heksegryte piffet opp med oppkuttede småbarns fingre, edderkopper og chilli. Servert med hvitløksbrød, nachos, rømme og fetakrem (oppskrift). Til dessert, halloween sjokolademuffins og hjernemasse.

Bildet over her er snuppen min, eller Mike Myers om dere vil. Ingen Halloween uten Mike Myers liksom, sier seg selv..

Bildet over her er Katrin og Ella (eldstejenta vår), hun ville jo hilse på alle de skumle gjestene som var innom i helga.

Så kommer det bilder av oss i tur og orden liksom. Jeg var først litt betenkt om å lage dette innlegget, men siden bildene allerede ligger «all over» sosiale media og rettighetene allerede er hos Meta, så valgte jeg gjøre det likevel. Og jeg personlig synes alle sammen var så gjennomført kule, og det ble mange skikkelig kaninbra bilder.

Jeg merket nå at Katrin har vært skikkelig linselus denne helga, hun er stort sett med på alle bildene. Synes ikke hun var så skummel akkurat, men ville likevel gitt henne prisen for beste kostyme og sminke inspirert av Lagertha Lodbrok, ei norsk skjoldmøy og kriger (har dere sett serien Vikings?). Og så har hun tatt med islandske runer for å hedre sitt hjemland. Dritrå, veldig stilig!!

Over her ser dere den svarte heksa (black magic woman) og skjoldmøyen!

Skjoldmøyen og She-Devil!

Snuppen min og skjoldmøyen!

Folk som kom var så snille og hadde med flere flasker sprudlevann, svarte roser og her er en gavekurv med mye digg!

Her er skjoldmøyen med heks og trollkjerring og en blodsugende zombie.Etterhvert begynte gjengen å bli ganske skumle i sin adferd, haha..

Så da var det ut på byen, litt blankere i blikket og inn på Cava Glass hvor der var Halloween-fest til langt ut i natten.

Cava Glass er ganske stilig utested egentlig, ikke så ofte der, noen år siden sist, gøy å gjøre noe nytt!!

Fantastisk bra kveld med mye magi, trollformler og djevelskap!

Over her ser dere Lagertha og Mike Myers mot slutten. De to er noe for seg selv, hahaha..

Bildet av zombie, troll, hunndjevel, hekser, skjoldmøyen, presten og Mike Myers samlet! Og under er meg og skjoldmøyen!

Takk for titten folkens, mer fra DRØMMEUKEN i morgen!! 😈

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWe: Link!!

Følg Bunny på Facebook: Link!!

#halloween #bunnytrash #bunny

Drømmeuken: Klar for Halloween!

Heisann og beklager lite posting her på bloggen fra meg i det siste. Som jeg har fortalt tidligere så har jeg vært veldig opptatt uken som har vært. Jeg kaller det DRØMMEUKEN, og denne uka som nå er avsluttet har rett og slett vært helt fantastisk, magisk og absolutt perfekt. Kunne ikke blitt bedre!

Tenkte jeg skulle dele litt av drømmeuka her med dere, og da kan jeg jo begynne med slutten av uka, eller sådan. Som dere ser her på bildene så pyntet snuppen min og jeg hjemmet vårt til Halloween-feiring. Vi pyntet på fredag, selv om Halloween er i morgen først. Men vi bruker feire på lørdagen nærmest den dag Halloween havner.

Tradisjonen med Halloween er ikke noe vi følger helt ut. «Knask og knep» har jeg ikke noe til overs for. Hvis barn skal ha godterier så kan foreldrene kjøpe det til barna sine selv, fremfor å sende dem ut på tigging. Og dette med «knep» er en uting som ofte fører til bråk og ødeleggelser, noe som ikke er gøy.

Men det å pynte hjemmet, invitere til temafest hvor man kler seg ut og er litt «barnslige», det er gøy. Livet trenger ikke være så seriøst og voksent hele tiden. Vi trenger å leve og finne på litt sprell innimellom. Så derfor har vi stort sett hvert år feiret Halloween, og det er kjempemoro. Ihvertfall har vi det veldig moro!For hvert år blir det mer og mer pynt og «stæsj» for det dukker alltid opp noe nytt som blir kjøpt eller som vi får hos noen når vi arrangerer fester som dette.I år kom ei venninne med enda mer spindelvev og edderkopper, og det er supergøy. Det blir liksom mer og mer gjennomført. Og jeg digger jo edderkopper!!

Anyways, bildene er litt mørke, men det har jeg gjort med vilje, det ble litt mer «halloweenstemning» da synes jeg.

Så her ble det edderkopper, flaggermuser, hodeskaller, djevler, zombietryner, gresskar og mye annet typisk for Halloween.

Snuppen min var tilogmed ute og plukket høstløv for å få den typiske høstfargestemningen.

Lørdag, da vi skulle ha festen så laget jeg Heksegryte til gjestene. Det var da Mexikansk gryterett «piffet opp» med edderkopper, oppkuttede barnefingre og litt chilli. Servert med hvitløksbrød, nachos, rømme og fetakrem (oppskrift).

 Til dessert ble det hjernemasse og halloween sjokolademuffins.

Alle gjestene hadde vært superflinke og kledd seg ut som både hekser, djevler, massemordere og prester. Dere får se kostymene i NESTE INNLEGG, hehe..

Kvelden ble supermoro. Alle spiste godt og så ut til å like både heksegryten, fetakremen og hjernemassen.

Etter mat ble det masse gode drinker, diverse halloweensnacks, musikk, dans, latter og rør.

  Vi var en herlig gjeng, og jeg er så glad for de som kom. Det ble virkelig livete her. Men som sagt, i NESTE INNLEGG får dere se mer når det kommer til kostymene og selve festen.

Midnatt dro vi til Bloksberg, det vil si en tur ut på byen. Med kostymer og sminke på, hehe..

Takk for at dere tittet innom bloggen her, håper dere likte «omvisningen» og at dere titter innom igjen på neste innlegg og kommenterer hva dere mener om kostymene og Halloweenfeiringen vår.

Har dere feiret Halloween i helga forresten? 😈

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWe: Link!!

Følg Bunny på Facebook: Link!!

#halloween #bunnytrash #bunny

 

Fetakrem à la Bunny!

Fetakrem og nachos.

Ingredienser til en enkel skål fetakrem:

200 g feta

3-4 ss Creme fraiche

2 fedd hvitløk, finhakket

1 pinch (se bilde) Carolina Reaper

Grill først den finhakkede hvitløken i airfryer eller stekeovn, evt steke/frese i stekepanne. Bare litt. Så kjøres alle ingrediensene med stavmikser eller lignende, til alt er godt blandet. Husk bruk fersk feta, ikke feta i terninger fra glass. Ha kremen i en liten skål.

Carolina Reaper på bakenden av en teskje.

Noen blir gjerne inspirert og deler samme oppskrift som meg når jeg har postet noe her i bloggen. Da pyntes det gjerne med litt paprika på toppen, og det funker fint her også. Eller man kan bruke finhakket chili eller chiliflak, det er enda bedre. Bruk hva dere selv ønsker å pynte med. Gjerne urter. Som dere ser har jeg valgt å pynte med en edderkopp!!

Fetakrem passer fint til tapas, som tilbehør til grillmat, for eksempel grillede grønnsaker baconsurrede dadler, kyllinglår, til diverse typer brød da spesielt foccaccia. Passer også som dip til potetgull, spekemat og kjeks. Egentlig til det meste. Fetakrem er en nyoppdagelse for meg, og jeg synes det er helt genialt. Og med Carolina Reaper ble denne kremen helt kaninkonge!

Prøv dere også, og kos dere!!

🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWe: Link!!

Følg Bunny på Facebook: Link!!

#fetakrem #carolinareaper #bunnytrash #bunny

Kina

Hellige kaninmåne.. jeg vet det snart er en uke siden jeg posta noe her på bloggen, men det er jo Drømmeuken vet dere. Helt magisk, jeg lover!! Jeg er bare en kjapp tur innom for å vise hva som kom i posten til meg fra Vibbedille. To familiepakker (aldri sett før) med Kina, haha..

Noen har vitterlig fått med seg at jeg liker Kina. Er sånn puffet mais med sjokoladetrekk. Favorittene er rød og blå, de gule klarer jeg meg uten. Fikk en blå i posten før sist jul fra ZoeticWorld. Kult med venner i bloggverdenen må sies. Nå kjenner jeg jo ZoeticWorld fra flere tiår tilbake, men vi har reconnected litt gjennom bloggverdenen siste årene. Det er kult! Mens Vibbedille har jeg blitt kjent med via blogg, and I love it, dritkul dame, har adoptert henne som «storesøster» nå jeg. Disse siste årene klarer jeg ikke forestilt meg uten Vibbis!! Så dermed er jeg onkel til barna hennes og svigerbror til hennes mann Ali, haha..

Tusen takk Vibbe, jeg setter uendelig pris på deg, mer enn du skjønner selv. Venner er viktige og de vokser ikke på trær, venner som ser meg for den jeg er og gir flatt faen i om jeg har meninger som er stikk i strid med ens egne, og at jeg ytrer offentlig hva jeg mener, som enkelte tolker på et vis som for meg er tilnærmet uforståelig.. er det noe, så er jeg her, det skal du vite!

Benytter anledningen til å takke alle jeg har blitt kjent med via bloggen, med årene har det blitt en del kule folk. Dere er storartet. Men nå må jeg avslutte her, er så mye som står på akkurat nå og må gjøres. Det er fantastiske dager for tiden, helt herlig. Håper dere som er innom her også har fantastiske dager, og opplever magiske ting. Og igjen, tusen takk «storesøss», I løøøv U!! 😘

🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#drømmeuke #vibbedille #kina #bunnytrash #bunny

Drømmeuken er her, dette blir magisk!!

Dette året, 2023, har på mange måter vært et fantastisk år. Nå tenker jeg ikke på rundt om i verden, politisk, samfunnsmessig og sådan. Den norske regjering suger, folks økonomi blir verre og verre, krig i Ukraina og Israel. Det er så mye elendighet at det er rart ikke folks ører bare tetner. Nei, her tenker jeg på i det private liv, familielivet, hjemmelivet, mitt liv. Det har vært et utrolig innholdsrikt år med mye moro, musikk, latter og minnerike opplevelser. Jeg er veldig takknemlig!

Jeg tenker på alle morsomme festene og tingene snuppen min og jeg har hatt sammen med våre venninner Fatima og Katrin. Jeg legger ved linker:

«Pride i Oslo»

«Afrikansk grillfest»

«Afrikansk konfirmasjon»

Konsertene jeg har vært på:

«Robbie Williams»

«Depeche Mode»

Veldig fine og minnerike turer til de flotteste byene her til lands, møte Vibbedille og Mammapåhjul igjen, spise på nye restauranter og sjekke ut utelivet i blant annet:

«Stavanger»

«Fredrikstad 1» – «Fredrikstad 2»

«Bergen»

Det var jo magisk å reise til Nederland etter så lang tid siden sist, og da attpåtil være der sammen med nære og kjære venninner som egentlig bor i Tyrkia:

«Amsterdam»

«Flower Market»

«Almere»

«Rotterdam»

«Nederland»

Har jo vært masse flotte turer til Tønsberg og Oslo. Shopping, restaurantbesøk, innom reptilparken og denslags. Men å møte Lily igjen og brenningen av hijaber på youngstorget sitter godt i minnet.

Nylig var jo Bruløpet her i Drammen, markering av verdensdagen for psykisk helse, og det er jeg stolt og glad for å ha vært en del av.

Alle de fine overraskelsene og gaver jeg har fått fra lesere og medbloggere. Denne pakken tok helt pusten fra meg, kommer aldri til å glemme, jeg ble målløs, helt stum ble jeg!

Også alle kosestundene med min fantastisk herlig fine lille familie. Jentene var faktisk med til Bergen i år også, og jeg blir så stolt over hvor tålmodige, flinke og godlynte disse to er. Hjertevarmere mine!

Det har vært utrolig mye bra, og nå er drømmeuken her!!

Denne uka har jeg ventet på i dager, uker, måneder og år. En kan røre sammen bursdag, julaften og festligheter sammen, og likevel vil nok denne uka toppe det hele. Når drømmer blir til virkelighet vet dere, jeg er ganske sikker på at dette blir rett og slett mer enn magisk!!

Hellige kaninmåne hvor det kribler i kroppen. Endelig er drømmeuken her. Bare følg med her på bloggen, plutselig kommer det nok innlegg med bilder. Vil garantert ikke klare å gjengi opplevelsen, for slike opplevelser ligger på innsiden. Men hellige kaninmåne hvor high on life jeg er nå!!!

🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#drømmeuke #bunnytrash #bunny

Heterofleksibel og sapioseksuell.

Ordet ‘heterofleksibel’ dukket opp i en artikkel jeg leste, hvorfor ordet i det hele tatt var tatt med i saken skjønte jeg ikke noe av fordi det hadde intet med tema i artikkelen å gjøre. Men jeg hengte meg opp i det, jeg har liksom aldri hørt ordet i bruk, aldri hørt noen si at dem er heterofleksibel.

Yupp, så da måtte jeg bare søke på nettet. Heterofleksibel. Det første jeg fikk opp var en video med tre hårete muskelmenn som hadde sex. Det gjorde meg ikke noe klokere, for i min verden er menn som har sex med menn homofile.

Så scrollet jeg videre, leste et par tre artikler og tror jeg ble klokere. Eller ikke. En smule forvirret kanskje.

Tenk deg dette: du er ute på date med noen, og temaet seksuell legning kommer opp og daten din sier at h*n er heterofleksibel.

Jaha ja..

Altså, om daten din bare er interessert i mennesker av det motsatte kjønn, vil vedkommende bli ansett som heterofleksibel fordi vedkommende kan tiltrekkes av personer av samme kjønn. Heterofleksibel er et begrep som brukes for å beskrive noen som hovedsakelig er heteroseksuelle, men som også kan tiltrekkes av personer av samme kjønn.

Ok, hæ?

Jeg mener. Dette, for meg, virker besynderlig rart. Slik som jeg forstår det så handler dette om at vi har en gruppe mennesker som sier dem er hetero, men som kan tiltrekkes av, og evt ha sex med noen av samme kjønn.

Er dette en måte å unngå definisjonen ‘bifil’?

Men nei.

Heterofleksibilitet skrives om som en mindre vanlig forstått identitet enn biseksualitet, samtidig leser jeg at ‘heterofleksibel’ er noe flere og flere mennesker identifiserer seg som. Men det er ingen fast definisjon, noe som betyr at den vedkommende kan være ganske fleksibel, hehe, avhengig av personen.

Jaja.. men nei.. følte ikke at jeg ble klokere.

Jeg fant flere ord:

Fleksiseksuell:

En person som primært har én legning, men i enkelte tilfeller kan være tiltrukket av et kjønn personen vanlegvis ikke tiltrekkes av. Også omtalt som heterofleksibel eller homofleksibel.

Gråseksuell:

En person som oftest ikke opplever seksuell tiltrekning og lyst, men som likevel kan oppleve seksuell tiltrekning og lyst.

🤔🙈😂

Haha.. jeg *dævver*, jeg mener ikke å være respektløs, men altså..

Her er et ord til:

Sapioseksuell:

En person som blir tiltrukket og forelsket i personer på grunn av intelligens.

Jeg tenker det holder for denne gang. Må være et h*lvete å jobbe som samfunn- og naturfagslærer i ungdomsskolene i dag..

🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#seksualitet #bunnytrash #bunny

666

I dag kikket jeg innom topplisten på blogg.no og klikket innom medblogger AudMarit, ei trivelig og artig dame jeg har møtt. Hun skriver om snøen som falt i går, ikke det mest spennende for min del, jeg er ikke spesielt glad i snø. Men det jeg bet meg merke i var antall sidevisninger AudMarit har i dag, nemlig 666.

Vi kjenner tallet fra Det nye testamentet i Bibelen. Det nye testamentet er da 27 bøker som ble skrevet i tiden mellom år 60 og 130 etter Kristus og det er i boken om Johannes’ åpenbaringer kapittel 13 dere finner dette.

I vår vestlige underholdningskultur er tallet 666 brukt som et okkult symbol på Djevelen, dette fordi  666 er «Dyrets tall», og 666 er et mytologisk-religiøst symbol i kristen religion som representerer tidvis et rike, og tidvis et individ.

666 representerer navnet på det andre av to udyr som begge blir omtalt som «Dyret» i Bibelen, hint: Johannes åpenbaringer om apokalypsen, det vil si jordens undergang. Dette dyret kalles også Antikrist, og flere kristne har betraktet, og betrakter enda, 666 som kjennemerke på en motsetning til Jesus Kristus som er utgått fra Satan, og et varsel om dommedag, judgement Day, altså endetiden, når alt er over, når menneskeheten er ferdig og alt liv dør ut.

Boooooom!!

I kristendommen handler dommens dag om en guddommelig plan for historiens gang og det som skal skje. Vår verden forgår, ender, og en ny verden uten mennesker skapes. Litt forvirrende joda, da det er slik at mange religiøse lever med forventningen om en snarlig Jesu gjenkomst. Men altså, nå er vi i 2023 og det kan godt være at hvis det er noe i historiene, kristendom, Jesus, og Jesu oppstandelse eller gjenkomst, så kan det jo være at han allerede har gjennoppstått og blitt sperret inne på et eller annet sinnssykehus eller sådan.

Bibelforskere har også tolket tallet 666 som en kode for keiser Nero som forfulgte de første kristne. Men «tallet» er eldre. Johannes åpenbaring forteller som nevnt om apokalypsen, «Dyret», som fremstår som to forskjellige skapninger.

Snakker vi om Allah og Muhammed?

Hvem vet?

Islam oppstod rundt 600 år etter Kristus. Det finnes ingen nøyaktighet om år så langt tilbake i tid. Jesus heter seg faktisk å ha blitt født cirka 4 år FØR Kristus. Altså i år -4 haha.. Alle disse karakterene innad religion blir omtalt i OMTRENT tid. De ble født cirka da og da, og døde cirka da og da. Islams såkalte store profet Muhammed, Muhammed ibn Abdullah eller whatever ble født i cirka år 570 og døde visstnok i juni 632. Men hvem kan vel si at disse årstallene IKKE innebar år 666? Eller at det ikke var i år 666 islam eller koranen oppsto som vi kjenner ideologien i dag?

Islam er i dag den hurtigst voksende, mestvoksende ideologi/religion i dag. Snakker vi «Dyret»?

Statskanalen vår NRK, Norges såkalte viktigste mediekanal fremmer mer og mer islam, her for tre dager siden meddelte NRK at de fra 6. november vil de ikke lenger sende deres morgenandakt på NRK P1. Morgenandakten blir faktisk nå fjernet etter 92 år, istedet skal NRK sende et kveldsprogram, det skal hete «Kveldstanker» hvor de skal snakke om livssyn som.. ja dere gjettet riktig, islam.

Altså, det første «dyret/666» iht Bibelen, heter seg å mest sannsynlig symbolisere en undertrykkende verdensmakt, ringer her noen bjeller? I Johannes åpenbaring fortelles det også om «et annet dyr» som skal forføre menneskene til å følge det første dyret.

Ja, religion og slike gamle bøker har «føkket» med mange sjeler, men hvis det er noe i dette, så husk at Dyrets tall 666 er en bokstavmystisk kode for navnet til det andre dyret. Ifølge teksten til Johannes er dette «en skapning som kommer ut av jorden, ser ut som et lam med to horn, men snakker som en drage». Det andre dyret mottar makt og autoritet fra det første dyret. Ifølge samme tekst fra Bibelen stiger det første dyret opp av havet, har ti horn og sju hoder påført navn som spotter Gud. Det andre dyret blir seinere kalt «den falske profeten», Antikrist, en falsk leder, forfører og løgner. Antikrist er motstander av «Faderen og Sønnen» og får sin makt fra Satan.

«Dyrets merke 666» er altså et hemmelig kjennetegn som skal peke ut Jesus’ motpart og Satans hjelper i endetiden. Mange har forgjeves forsøkt å løse denne tallgåten, navngitt konkrete personer og kommet med advarsler om at verdens undergang er nært forestående.

I noen tolkninger av den kristne endetidslæren er «dyret» antatt å henvise til noe som er kontrollert av en «antikrist», mens andre hevder at Johannes sikter til et bestemt menneske. Noen har pekt på paven, noen Hitler og noen Muhammed. Selvfølgelig omtalt som konspirasjonsteorier i dag, Martin Luther King har også vært nevnt, så..

At tallet 6 er gjentatt tre ganger ses av mange religiøse som en gjentakelse for å understreke graden av ondskap eller urenhet.

Jeg avslutter med å fortelle at jeg har tre utgaver av islams såkalte hellige bok, Koranen. På arabisk, engelsk og norsk. Hver av dem har likt antall sider: 666.

Ha en fin hellig dag! 🐰

Les også:

«Profeten Muhammed»

«11 fakta om drager»

«Chupacabra»

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#666 #dyret #djevelen #religion #satan #muhammed #bibelen #johannesåpenbaringer #apokslypsen #endedag #judgementday #dommedag #bunnytrash #bunny