Lily Sophie 13 år om rasisme i verden.


«Det er noen som føler seg fanget i sitt eget land. Hvorfor og hvordan kan det fortsatt være sånn?

I dag er det litt over 65 år siden Rosa Parks ble arrestert, 20 år siden drapet på Benjamin Hermansen, og det har ikke engang gått et år siden George Floyd ble drept i USA.

Dette er bare noe av noe av det som har skjedd og skjer i verden i dag.

Å bli drept på grunn av hudfarge, tro eller bakgrunn er så feil. Det er mange flere enn du tror som er redd for å gå ut av døren hver eneste dag her i Norge, kun fordi noen mener de ikke hører til her.

Vi må gjøre noe før det er for sent. Alle som ser noen som blir mobbet eller undertrykt på grunn av hudfarge, må si ifra! Ikke tenk at dette er noe som går over, eller at noen andre ordner opp.

Det er ikke alltid dem som trykker andre ned, som har skylden. De er med på det, men ofte har de lært det av voksne de omgås med. Hvis et barn kun er med mennesker som er imot andre mennesker med en annen tro eller hudfarge enn dem, vil barna lære at det er sånn verden er.

Men verden skal ikke være sånn.

Vi må få alle til å føle seg trygge. Alle skal kunne gå ut uten at de skal være redde eller usikre.

Hvis du selv har noe imot mennesker med mørk hudfarge, leser dette og sier til deg selv at du ikke kommer til å forandre på den meningen, så kan du ha den. Men gjør meg og mange andre en tjeneste ved ikke å påvirke andre med den».

Dette var på trykk i Aftenposten i dag, skrevet av en 13 år gammel jente. Dere kan se det selv her: Aftenposten: Verden skal ikke være sånn (Lily Sophie 13 år)

Les videre..


I hjertet mitt er jeg så helt enig med denne jenta, men hennes ord blir for enkelt, så jeg bare må svare på dette. Svare, rett og slett fordi jeg synes det er så trist at unge mennesker i dag blir fortalt at rasisme og ondskap er et enveistog. At dette er et problem hvor kun hvite er rasister, og alle som er mørkere i huden er ofre. Den fremstillingen i seg selv er jo rasistisk.

Se på sakene det henvises til. De nevnte personene som er utsatt i rasismens navn. Rosa Parks og Benjamin Hermansen. Og tredje person nevnes i en oppsiktsvekkende setning: «det har ikke engang gått et år siden George Floyd ble drept».

Disse tre er mørke.

Hva med at når ungdom først skal lære om rasisme, og forstå hva som skjer, hva med at de får kunnskap om årsakene til rasismen?

Å stakkarsliggjøre folkegrupper på bakgrunn av hudfarge, å ensidig fremstille mørkhudete som uskyldige ofre og hvite som onde gjerningspersoner det skaper rasisme. Det er en direkte årsak til voksende rasisme!

Hvorfor nevnes ikke læreren Samuel Paty i Frankrike? Det er jo en nyere hendelse i rasismen navn. Grusommere også. Mannen ble halshugget av islamister. Barn nede i 13-15 år sitter på tiltalebenken for å ha medvirket og tilrettelagt for dette bestialske drapet som utløste flere terrorhandlinger og drap. Blant annet halshuggingen av tobarnsmoren i Nice og de to andre som ble drept under knivangrepet.

Hvorfor nevnes ikke hevntoktene til BLM som brente ned hus og hjem, ødela livsgrunnlaget til så mange mennesker, skadet og drepte? Hvorfor fremstilles BLM som en bra ting? Denne organisasjonen er jo rendyrket ond rasisme.

Hvorfor nevnes ikke drapene på nordmennene Håvard Pedersen, Marie Skuland, Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen som ble voldtatte, torturerte og drepte på de mest grusomme og groteske vis.

Nylig ble en 16 år gammel gutt fra Syria arrestert for terrorplanlegging, hans agenda var å forgifte, drepe, oss hvite vantro nordmenn. Vantro vil si alle som ikke er muslimer, muhammedanere eller islamister.

I dag sitter seks gutter med innvandrerbakgrunn tiltalt her i Norge for gjentatte og grove gruppevoldtekter av en mindreårig hvit norsk jente. Ingen sier noe om denne saken. Den delen om hva som skjer i samfunnet holdes det taust om. Vi vet om denne saken, vi vet hva som har skjedd, men hverken vi, media eller denne 13 år gamle jenta i Aftenposten tar til ordet for denne mindreårige norske jenta.

En liten jente, et barn, som ble utsatt for de mest grusomme handlinger som i all sannsynlighet kommer til å prege henne resten av hennes liv. Prege henne på en måte som i verste fall kan resultere i at hun kommer til å føle seg verdiløs som menneske resten av sine dager.

Denne siden av grusomme rasistiske handlinger tabulegges. Hvorfor?

Og hva med den røde tråden gjennom dette? Elefanten i rommet. Islam.

Hvorfor lærer ikke norsk ungdom om hva islam er? Hvor rasistisk og ond islam er? Om menneskesyn i islam? Om kvinneundertrykkelsen i islam? Tvangsekteskap? Barnebruder og pedofili? Kjønnslemlestelsene og volden mot kvinner og barn? Den sosiale kontrollen og sharialov i islam? Om henrettelsene av homofile? Henrettelsene av voldtatte kvinner?

Hvordan skal man bekjempe rasisme når kunnskap om årsaker til rasismen dekkes over og ties om? Dette undervises ikke om i skolene, media belyser det ikke, politikerne dekker over og unnskylder. Dette øker rasisme, så da er det jo en stor løgn at en ønsker til livs hat og rasisme!

Aftenposten trykker innlegget til denne 13 år gamle jenta. Dette for å påvirke oss. Jenta skriver «å bli drept på grunn av hudfarge, tro eller bakgrunn er så feil». Da er det på tide å forby religioner og farlige ideologier som islam, la oss begynne der kjære Aftenposten og andre media som Dagbladet, VG, NRK, TV2 og så videre.

La oss bli belyst om sannheten, og gjøre noe med den. Legg fakta på bordet!! Ikke driv med løgner og hjernevask av 13 åringer til å tro at ondskap og rasisme i 2021 er alene på hvite menneskers skuldre!!

Lik og del til dette kommer fram til Lily Sophie og hennes generasjon av ungdommer som blir ført bak lyset, lik og del hvis du ønsker ondskap og rasisme til livs, lik og del dersom du er en som bryr deg!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#rasisme #ondskap #islam #aftenposten #lilysophie #bunnytrash

 

Nå er jeg tiltalt i en annen blogg igjen!


Det er så ironisk når jeg blir tiltalt av bloggere i andre blogger. Sist jeg oppdaget det, eller fikk høre om det, så var det en «kjerring» som hadde tatt for seg et innlegg jeg hadde skrevet, «plukket det fra hverandre», og hun mente bestemt at jeg er rasist fordi jeg leser Resett og Document.

Liten betydning hadde det at jeg leser alle media, at jeg vil ha mest mulig utfyllende informformasjon og flere perspektiv på temaer.

En annen ting er at enkelte media med sin statsstøtte velger konsekvent å være stille i enkelte saker, og tier om bakgrunn til feks kriminelle gjerningsmenn og ofte fremstiller hendelser annerledes enn det var i virkeligheten.

Selv var jeg vitne til et masseslagsmål en gang, de som deltok var ene og alene innvandrere og personer med innvandrerbakgrunn. En jente slo ned en annen jente med ei flaske. I avisene sto det at det var ikke noe masseslagsmål, men to norske jenter som «røyk uklare». Så mye for nyheter og faktainformasjon fra norsk media.

Hun kjerringa som omtalte meg som rasist fordi jeg har vært innom Resett og Document skrev sitt innlegg som om det var et brev til meg, hun mente visst det var noe jeg burde lese og få med meg. Men hun unnlot å informere meg om det, og jeg fikk ikke vite om det før cirka et halvt år senere. Hun hadde vel ikke tålt et tilsvar etter å ha dyttet ord og meninger i munnen på meg..

For å informere henne så kan jeg her si at den hendelsen jeg nevnte om masseslagsmålet jeg selv var vitne til, det var kun Resett som skrev sannheten om den saken. Så om det er rasistisk å si sannheten, og jeg støtter sannheten, så er jeg vel rasist.

I dag oppdaget jeg tilfeldig igjen et nytt blogginnlegg som var ment myntet på meg. Til meg. Det ser faktisk ut som om det er skrevet i dag. Igjen har jeg ikke blitt informert, enda det er ment som til meg. Og denne gangen er det også om rasisme, men litt annerledes enn det som «kjerringa» skrev for vel et halvt år siden.

Denne gangen er det bloggeren «Majbee» som bruker plattformen miniblogg.no som har kommet med noen ytringer. Det lyder som følger:

«Du Bunny Trash..

Du må da forstå at rasisme er det hotte nå. Altså å protestere på rasisme, og husk for all del at det er den «Amerikanske rasismen» som er det hotte. Ja for du må ikke tro at det er rasisme å slenge noe dritt etter en same….næiii……var da bare en spøk! Eller slenge med leppa når to av samme kjønn går hånd i hånd……. «det er jo ikke rasisme».

Å fjerne «Tatt av vinden», Winston Churchill, Ludvik Hollberg… det handler om å «polere overflaten». Nå lever vi etter prinsipper til pene damer…….spiller ingen rolle om hvor gale det er….så lenge det ser bra ut på overflaten. Så lenge det bare ser bra ut på utsiden så driter vi i resten. Litt som med mobbing på skolene…..om ingen sier fra at dem blir mobbet….så foregår det ingen mobbing……Vi streber alle etter den perfekte verden…gjør vi ikke?

Og i den «perfekte» verden så går og står vi alle likt……………eller?

Hold hjertet varmt og hodet kaldt!»


Her er det brukt mye ironi og sarkasme, men Majbee har slik jeg ser det skjønt hva som foregår.

Det er slik at innvandrere, som oftest ikke-vestlige innvandrere, islamister, har et enevelde på å bli utsatt for rasisme. Ingen andre kan bli, eller blir, utsatt for rasisme.

Hatgjerninger mot hvite mennesker, homofile, mot jøder, transpersoner, Winston Churchill, statuer, kunst, filmer og så videre er ikke rasisme. Det er det politisk korrekte i dag.

Ikke-vestlige innvandrere og islamisters ugjerninger skal ikke belyses eller snakkes om, de skal fremstilles kun som en berikelse. Bare spør finansminister Jan Tore Sanner.

Det er kun «oss andre» som er hatefulle og rasistiske.

Og slik ble det til at vi nå i Norge har fått en ny terrorist gående fritt her. Vi har mange, men denne har vært i søkelyset en del.

Nemlig IS-kvinnen som regjeringen hentet til Norge, noe som gjorde at Fremskrittspartiet valgte å trekke seg ut av regjeringen. Denne IS-kvinnen fortalte til Norsk regjering at hennes sønn var alvorlig syk og trengte hjelp. Hun kunne ikke overlevere sønnen til Norge slik at han fikk hjelp uten at hun ble med på «kjøpet». Det nektet hun!

En kan vel lett tenke seg til hva dette er for et menneske når hun kjøpslår med sin egen sønns liv. Hun går nå fritt rundt og regjeringen nekter fortsatt å svare på om de ble lurt til å hente henne eller ikke. Når regjeringen fortsatt tier så er vel det et tydelig tegn på at de faktisk ble lurt.

Et vesentlig spørsmål er hvorfor det gis særbehandling og fordeler til terror-mistenkte, som lovlydige borgere bare kan drømme om. Norske personer i utland som faktisk er syke og trenger hjelp blir ikke hentet ‘hjem’, men er man medlem i en terroristorganisasjon så er det greit. Er dette i «antirasismens» navn? BLM?

Så nå har vi en ny Mulla Krekar her i Norge, denne gang i kvinnelig utgave.

Takk til Majbee som belyser dette, og takk til dere som leser og som kjemper mot terrorisme og uvettig innvandring til Norge!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#terrorisme #is #innvandring #rasisme #document #resett #sannheten #media #fakemedia #iskvinnen #regjering #isis #majbee #islam #islamister #terror #stenggrensene #norge

En kur for alt!!


Søndag kveld ble jeg for niende gang blokkert av Facebook.

Kall det «Facebook-fengsel» om du vil, kall det «Facebook-karantene», jeg kaller det ‘Facebook-diktatur’!

Det er blitt slik at de, Facebooks bakmenn og samarbeidspartnere nå fratar oss vår ytringsfrihet etter å ha bygd det mest betydelige brukte ytringsrommet i vår tid.

Altså, vi har latt Facebook erstatte det gamle hjørnet, benkene i parken, kjøkkenbordet til Gunnhild, altså steder hvor folk pratet sammen. Nå har vi private selskap som faktisk eier det ytringsrommet vi har. Og nå misbruker de den makten fullt ut. Sensuren er helt ute av kontroll!!

Jeg har i en årrekke skrevet i denne bloggen og på Facebook. Jeg har sterke meninger som ikke alltid sees på som politisk korrekte, men likevel har ikke Facebook og Faktisk.no kunne ta meg på å servere «fake news» eller noe som ikke stemmer i forhold til hva main stream politisk korrekt media serverer.

Det jeg skriver er i hovedsak personlige oppfatninger, meninger, følelser og opplevelser rundt aktuelle temaer. Når jeg da skriver at jeg er skeptisk til koronavaksinene, at jeg har opplevd vold, hets og trusler fra islamistiske gjenger, at jeg synes evangelistene og Jehovas vitner opptrer som sekter. Så er det ingen usannheter i dét.

At jeg ytrer meninger om at jeg synes Norge burde stramme inn på, og gjøre helomvending i en tafatt ikkefungerende innvandrings- og integreringspolitikk, så er det fakta. Det kan ingen endre.

Når det er snakk om tall, statistikker, partiers politiske standpunkter og hva det måtte være så er det hentet direkte fra det aktuelle partiet, organisasjonen, SSB, FHI eller hvem det måtte være alt etter som hvilken sak som er tema i det aktuelle innlegget.


Dermed velger Facebook og deres «faktasjekkere» å ta meg på andre ting. Der de kan vri sin tolkning i sin favør eller noe. Jeg vet ikke. Det skjer når jeg minst forventer det, når jeg minst aner det, plutselig slår de til. Vanligvis reagerer jeg først med at jeg tenker det må være en feil, fordi det er ikke noe som tilsier at jeg har opptrådt feil, men nå vet jeg at de prøver å hindre meg i å tale fritt.

Nå sist søndag delte jeg et gammelt sitat fra en propagandaminister som ikke lever lengre. Jeg siterte: «hvis en løgn blir repetert ofte nok, blir den til slutt en sannhet».

Les: Hvis mine ord kunne drepe..

Uansett hvor mye Faktisk/Facebook sletter det sitatet, uansett hvor mye de blokkerer meg for å ha sitert dette sitatet i min bloggruppe på Facebook, så kan ingen benekte at sitatet er en viktig sannhet. Nettopp på grunn av hvor sant det faktisk er, så er dette blitt et sitat som lever i beste velgående for å minne om hvor farlige løgner faktisk kan være, og hva løgner kan gjøre med folk, samfunn, og ja – hele verden!

Når Facebook nekter meg å skrive dette sitatet påstår de at dette er fordi «det er i strid med deres standarder om farlige personer og organisasjoner». Hvilken farlig person? Mannen jeg siterte døde i 1945. Når det gjelder organisasjoner, så har jeg ikke referert til noen slike. Ei vet jeg om noen slik organisasjon.

Jeg kopierte sitatet fra en annen bruker på Facebook som hadde skrevet det. Han fikk tydeligvis lov. Jeg likte sitatet på grunn av sannheten i det, ikke fordi jeg er noen fan av mannen bak, for jeg tenkte ikke engang over hvem han var der og da.

Jeg er ikke så inne på personene fra andre verdenskrig. Jeg vet historisk hva som skjedde den gang. Jeg vet jo også helt klart hvem Hitler var selvfølgelig.

Ikke noen fan av han heller!!!


Uansett hvor mye grusomt som har skjedd her i verden så mener jeg personlig at historien IKKE må ties om og glemmes, men den må brukes til å lære av. Hvordan ikke gjenta det som har gått galt! Am I wrong?

Muligens har Facebook og deres «faktasjekkere» speilet seg inn i de baner at når «slike som meg» gjengir et slikt sitat så kan det settes i sammenheng med historikken min i tidligere innlegg?

Så de mener kanskje at hvis jeg siterer «hvis en løgn blir repetert ofte nok, blir den til slutt en sannhet» så kan det handle om korona? Covid19? Massevaksinering? Jehovas Vitner? Islam? Islamisering? Innvandring?

Hva tenker du?

Altså hvorfor skulle de ta seg bryet med å slette dette sitatet fra min bloggruppe? Hvorfor er det så viktig for personene bak avgjørelsen å se til at jeg ikke skal få ytre meg på en uke? Hvorfor er det så viktig for dem å «straffe» meg og forhindre at jeg skriver «hvis en løgn blir repetert ofte nok, blir den til slutt en sannhet»?

Noen ganger når en opplever å bli blokkert fra å bruke Facebook, slik som har skjedd meg her, så kan en klage det inn til «Tilsynsrådet». Ikke alle beslutninger Facebook/Faktisk gjør kan ankes til «Tilsynsrådet». Hvis en beslutning om innhold på Facebook blir kvalifisert for gjennomgang av dem, vil en se en referanse-ID fra «Tilsynsrådet» i innboksen sin for brukerstøtte.

Det gjorde jeg, jeg fikk opp referanse-ID, så da sendte jeg inn klage.

Men hva er poenget? Facebook ville blokkere meg, de ville hindre meg. Det har de gjort. Jeg vet med meg selv at grunnlaget deres ikke er holdbart. Jeg delte ikke noe hatefullt, krenkende, fake news eller whatever. Jeg vet med meg selv at det ligger mer bak. I dag er det onsdag. Hvis de ikke til nå har omgjort blokkeringen så sier det seg selv at «Tilsynsrådet» har ikke noen hensikt.

Spill for galleriet kaller jeg det!

Når de nå kommende søndag kveld skal «frigjøre» meg fra «karantene» eller «fengsel», hva skjer hvis jeg siterer Dum Dum Boys låta  «Lunch i det grønne» skrevet av Kjartan Kristiansen?

«Det fins ikke piller mot møkkete vann.
Det fins noen folk i fete biler med en kur for alt.
Det fins et plot, det fins en naturlov.
Det fins en fabrikk med en maskin som går og går.
Og her nede har alt feil lukt og feil farge.
Her nede har alt feil lukt og feil farge.
Her nede har alt feil lukt og feil farge.
Lufta henger over byen.
Det er sprøtt, men jeg kan se den.
Aircondition og pianomusikk.
I 10. etasje er det ikke mye tett trafikk.
Vel nede har alt feil lukt og feil farge.
Her nede har alt feil lukt og feil farge.
Lunsj i det grønne gresset stikker meg på ryggen.
Jeg går i barndommen hjertet verker – stort og stygt.
Jeg ville ikke bade her hvis jeg var deg.
Harpe i himmelen, jeg ser det for meg.
Du merker det vel, feil lukt og feil farge.
Her nede har alt feil lukt og feil farge.
Her nede har alt feil lukt og feil farge.
Her nede har alt feil lukt og feil farge.

Det fins ikke piller mot møkkete vann.

Det fins noen folk i fete biler med en kur for alt.

En kur for alt! 
En kur for alt! En kur for alt! En kur for alt! En kur for alt! En kur for alt! En kur for alt! En kur for alt!
Hei! En kur for alt!!!
https://youtu.be/p5jJPqyXtPM

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#lunch i det grønne #facebook #faktisk #dumdumboys #tilsynsrådet

Hvis mine ord kunne drept..

Facebook følger med meg, og ved enhver anledning de har for å ta meg, så gjør de det, uansett hvor feil det er!

Nå er jeg blokkert igjen. Søndag kveld fikk jeg 7 dager hvor jeg ikke kan publisere eller kommentere noe. Ikke engang trykke ‘like’. Dere klarer ikke gjette hvorfor, so here it comes:

Jeg skulle dele dette sitatet i bloggruppen min, og da gikk det under et sekund så kom det opp masse rart fra Facebook, og jeg screenshottet alt og det ligger lengre nede i dette innlegget.

Skal det liksom være greit at Facebook gjør som de vil? Skal det være greit at de i realiteten styrer vårt ytringsrom? Er det greit at de fratar oss vår ytringsfrihet?

Når man ikke engang kan skrive ‘gratulerer med dagen’ til venner på Facebook..

Sensuren er jo helt ute av kontroll!! Big Tech har blitt for mektig, det er helt klart. Altså, vi har latt Facebook erstatte det gamle hjørnet, benkene i parken, kjøkkenbordet til Gunnhild, altså steder hvor folk pratet sammen. Nå har vi private selskap som faktisk eier det ytringsrommet vi har. Og misbruker den makten.

Nå sitter vi her attpåtil i en pandemi og ikke skal være mer sosiale enn vi må, vi skal ikke fly rundt å møte folk in real life, og nå fratar Facebook meg det lille sosiale livet jeg har igjen her i verden, det fordi jeg delte et sitat jeg likte, og satte navnet til den som skapte sitatet under.

Ja denne personen var en tysk nasjonalsosialist og propagandaminister, det tenkte ikke jeg over i det øyeblikket jeg postet det, jeg er ingen fan, jeg bare likte sitatet.. det er ingen legitim grunn til å utestenge meg fra den eneste sosiale omgangen jeg har.

Jeg synes virkelig det er på høy tid at disse selskaper, i dette tilfellet Facebook, underlegges demokratisk kontroll. For å fungere i Norge må ytringsfriheten vår respekteres, hvis ikke så bør Facebookfjernes!

Noe bør skje nå!Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#facebook #sosialemedia #ytringsfrihet

 

 

Dømmer du andre ut fra navn eller utseende?


I dag kom kommentaren igjen, en som skrev til meg at «du får mer oppmerksomhet med et litt mer tiltalende blogg navn» 😂😂😂

Mitt svar til det er at jeg er klar over det. Det er en av grunnene til at jeg valgte navnet. Og selve grunnen til at jeg har beholdt navnet. Bloggen Bunny Trash har eksistert i over ti år!

Hver dag opplever mennesker mobbing, harselering og hets. Det verste er at folk blir mobbet og sittende med arr for livet for noe så dumt som utseende, og mange blir mobbet med navn. Ingen skal måtte føle vondt på grunn av sitt utseende, det er de som påfører andre den smerten som er de stygge.

Noen blir også mobbet for det navnet de er gitt, tenk det, jeg kjenner faktisk flere som har endret navnet sitt fordi det er misbrukt i mobbing. Noe så tragisk at mennesker blir trigget i smerte og det oppstår vonde følelser hver gang en hører sitt eget navn. Det er faktisk for jævlig!

Så har man alle disse kallenavnene som en blir gitt i mobbingens navn. Jeg fikk en del navn selv i min barndom, stygge og vonde navn. Derav har jeg vokst på mottoet at «det som ikke ødelegger deg gjør deg sterkere». Og jeg synes det er veldig greit at folk som dømmer ut fra navn og/eller utseende holder seg unna meg og bloggen min.

Jeg er Bunny Trash, men du kan kalle meg akkurat hva du vil, det sier mer om deg og hvem du er, enn det sier om meg. Jeg vet hvem jeg er, jeg er ikke her for å tekkes noen, så greit er nå det 😜😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#mobbing #bunnytrash

Osteparty og framtidsplaner 😜


Yupp, da blir det sofaen på meg i dag. Å holde sofaen en hel søndag er alltid et godt tegn på at lørdagskvelden har vært bra, ligger her og skammer meg 😜😂

Hadde du en bra lørdagskveld?

Hadde vært koselig om noen la igjen noen ord i kommentarfeltet mitt om sin lørdagskveld. Hyggelig at folk bidrar og gir litt av seg selv, det gjør hverdagen bedre. 😋

Anyways, i går var snuppen min og jeg på besøk hos et vennepar. Vi kom til dekket bord med masse ost, frukt, grønnsaker og spekemat med mer. Det å spise ost er en nytelse, herregud som jeg elsker ost!! 😍

Trenger ikke si så mye om kvelden, for at jeg i det hele tatt nevner det så sier det seg selv at den var bra. Vi var tre par. Mye latter og noen planer for framtiden ble lagt. 💋

En tur til Gaustatoppen er ikke å forakte, jeg har ikke vært der, så jeg er helt klart med på den. Og så er det planer om å leie en hytte et sted en helg. Den planen liker jeg også, det er så mye hytteskam i dette landet at jeg bare MÅ på hyttetur! 👣

På vei til ostepartyet i går så jeg vel ti reklameplakater med teksten «Ikke lov å le på hytta». Så da tenker jeg at vi skal grille kjøtt, drikke alkohol og le masse!! Være skikkelig rebelsk 😂

Nå er vi også veldig sugen på å dra på Kielferga. Det er jo også en skamfull ting å gjøre, så det skal vi ved første anledning som byr seg 👍🏾

Ellers har jeg farget håret rødt etter den mislykka blekingen/stripingen for noen dager siden. Jeg er fornøyd med rødt, det er slik en skamfull farge 😂

Riktig god søndag alle sammen, og skam dere masse!! 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Siv måtte gå, men hva gjør jeg nå?


Hva mener jeg egentlig om at Siv Jensen trekker seg som leder for Fremskrittspartiet? Beklager folkens, men jeg er en av dem som har ment lenge at hun burde gå. Jeg tror heller ikke dette ble gjort så frivillig som det fremstilles, jeg tror hun følte på dette som om at hvis hun fortsatte, så kunne dette rett og slett bli flaut.

FrP virker nå som et miniparti der store deler av tilhengerne har forlatt. Veldig store deler! Med Siv bak roret kunne de til og med risikert å havne under sperregrensa!

At Jensen fremmer Sylvi Listhaug som neste leder for partiet overrasket ikke like mye som at Jensen selv valgte å trekke seg tilbake. Men det at dette ikke skjer så lenge etter at Jensen lot Listhaug gå foran i utspillet om at FrP ikke er partiet for nasjonalkonservative, at de er liberale, det overrasket meg.

For veldig mange har Sylvi Listhaug fremstått som en tydelig nasjonalkonservativ, også innad i partiet. Det er blitt uttalt at flere i partiet vil trekke seg ut hvis Listhaug blir den nye lederen. Nettopp fordi de mener hun er nasjonalkonservativ.

Plutselig uttalte Siv Jensen at nasjonalkonservative er velkomne i FrP, så kom etterhvert nyheten om at hun trekker seg.

Les: Det er greit å kalle seg Nasjonalkonservativ i FrP

Men hva var det Sylvi Listhaug egentlig uttalte? Jo, hun sa at hun fikk frysninger av ordet «nasjonalkonservativ», at ordet minnet om nazisme.

Så det kan jo være at hun ikke ønsket at partiet skal få det stemplet, FrP har jo gjennom tiden fått flere urettmessige stempler, for eksempel for å være et rasistisk parti. Så i disse dager burde det vel være greit å tydeliggjøre hva partiet ikke er?

Les: Listhaug får frysninger av ordet «Nasjonalkonservativ»

Nå er det slik at jeg i min ungdom var representant på fylkesliste for MDG. En gang stemte jeg faktisk SV. Hehehe.. det er lov å le. Men siste ti årene cirka har jeg gitt min stemme til FrP. Jeg var også medlem av partiet noen år og var på møter, det var fram til det nevnte utspillet om Nasjonalkonservative og da Jon Helgheim begynte bruke sin tid på «konstruktive og hyggelige» møter i Islamic Culture Center (moské).

Jeg har noe politikk jeg er enig med flere partier. Så jeg har i min tid måttet finne ut hva som veier tyngst. Det som veier tyngst er den uvettige innvandring- og integreringspolitikken her i Norge. Den påvirker alt, derfor er den viktigste!

Denne uaktsomme innvandringen påvirker holdninger i samfunnet vårt på en negativ måte, den øker kriminaliteten, den går på bekostning av eldres livskvalitet, den skaper frykt i mange bydelssamfunn, den koster enorme summer, jeg kan forsette lenge med alt det negative innvandringen medfører. Som sagt den påvirker alt!

Og jeg kan ikke skjønne, ikke fatte og begripe, hvorfor det skal importerers store grupper ikke-vestlige til landet vår som ikke ønsker å tilpasse seg her, som ikke aksepterer det norske samfunn og norske lover. Det blir ikke bare for dumt, det blir veldig ødeleggende!

Jeg kan også si at dette med ikke-vestlig innvandring har jeg selv kjent fysisk på kroppen. I form av trakassering og vold. Mange ganger. Bare hittil i år har samboeren min opplevd to ganger rett utenfor hjemmet vårt at islamister har trakassert han, jeg én gang. Det er tre ganger for mye. Og dette er bare i år. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger dette har skjedd før. Jeg har blitt truet, kastet kinaputter på og jeg har blitt angrepet av fem stykker med kniv. Vilt fremmede mennesker, islamister, som Norge liksom skal hjelpe, og de viser sin takknemlighet med  å herje og ødelegge vår trygghet og vårt land.

Sylvi Listhaug som leder av FrP trenger ikke være så dumt. På tross av at hun ikke liker ordet nasjonalkonservativ. Hun er ei sterk og tøff dame, hun er ikke konfliktsky, og hun har tatt en del oppgjør om dette med innvandring og terrorister i Norge. Hun sto på sitt og måtte gå av som minister, hun viket ikke et sekund, og hun hadde rett hele veien til banken!

Vi får se hva som skjer fremover. Vil partiet ha Listhaug som leder?

Hvem jeg kommer til å gi min stemme til ved valget i september er jeg langt fra sikker på i dag. Jeg ønsker innspill fra folk som er engasjerte her. Jeg ønsker å vite mer om disse «nye» små partiene, Demokratene, Borgerlige, PDK, Pensjonistpartiet og så videre. Hvem er troverdige, har de troverdige representanter, hvor mange medlemmer har de og hvilken støtte har dem? Hvor står disse i forhold til innvandring- og integrering? Hva annet jobber dem for?

Ikke minst, har det noe for seg å stemme på partier som er mindre enn Fremskrittspartiet? Jeg tenker alle disse årene med uvettig innvandring, hvordan kan det ha noe for seg å «begynne på nytt»?

Jeg blir ikke helt klok for tiden.. men når det er tid for valg, så skal jeg stemme. Tviler på at jeg blir fornøyd med resultatet, men jeg håper jo alltid at den politiske arenaen skal snu seg totalt plutselig en dag. Uten å stemme føler jeg ikke at jeg har noen rett til å klage heller, haha..

Det jeg egentlig har lyst å se nå snart her i Norge er politikere som et par i Danmark. Som Inger Støjberg, hun var inntil representant for «Venstre», Danmark. Og ikke minst Pernille Vermund i «Nye Borgelige», Danmark. Hun er fantastisk!

«Nye Borgerlige» i Danmark vokser i et stadig økende tempo. Den politikken de ønsker å fremme er jeg veldig inne med, og skulle gjerne sett et slikt parti i det politiske landskapet her til lands!

Se videoen: Pernille Vermund – «Man kan ikke integrere mennesker som IKKE VIL integreres!

Igjen, tusen takk for at dere leser og engasjerer dere. Håper dere legger igjen tilbakemeldinger på mine spørsmål og tanker.

Vi trenger et stabilt og trygt Norge, om det til tider føles fånyttes så kan vi uansett prøve. Det gir verdighet i det minste. Samlet står man sterkere!

Riktig god helg, og ha en flott lørdags kveld!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sivjensen #sylvilisthaug #ingerstøjberg #pernillevermund #hegestorhaug #fremskrittspartiet #venstre #nyeborgerlige #demokratene #borgerlige #pdk #pensjonistpartiet #hrs #humanrightsservice #innvandring #integrering #islam #valg #stemme #2021 #danmark #norge

Ost, kjeks, vin, venner og sosialt samvær!!


Folk blir så irriterte og starter med å peke fingre fordi noen har glede i å ta seg en tur på polet å kjøpe seg et par flasker vin, eller dra på puben og ta noen pils med et par kamerater. Samles en liten klikk av venner hjemme hos en av dem for snacks, drinker og musikk, så blir det også kritisert.

Nei, for vi skal ikke leve mens vi lever. Vi skal være med på en dugnad som ingen har visst, eller vet hvor lenge varer. Og så lenge den dugnaden står på så skal vi bare eksistere, ikke leve.

Det er et enormt fokus på alkohol. Som om det er innholdet i glasset en drikker av som gjør at smitte brer seg rundt i samfunnet. Joda, mange blir mer ubetenksomme når de drikker, men jeg personlig tror ikke på at fornuftige oppegående mennesker ikke tar forhåndsregler først. De som ikke gjør det, gjør det ikke uansett.

Snuppen min og jeg har holdt oss til de samme menneskene gjennom hele dette siste året, og det er ikke mange, men noen få som vi stoler på og vet at de hverken flyr rundt eller gir faen. Vi har også vært på et par turer med Kiel-ferga og en hotell-weekend. Vi holdt oss for oss selv, og pratet vi med andre mennesker så satt de i god avstand, uansett om vi hadde Solo, Coca-Cola, Strawberry Daiquiri eller Irish Coffee i glassene våre.

Disse vi har holdt kontakten med har vært på besøk hos oss, og vi hos dem. Ikke ofte, men innimellom. Og i forhold til disse såkalte reglene. Jeg ser ikke helt hvorfor man skal være så mange heller, fire, fem og seks stykker holder i massevis. Sist vi hadde besøk her var det et vennepar og oss. Vi koste oss, det var veldig hyggelig. Og sist vi var på besøk hos noen andre, så var vi også fire.


Jeg bryr meg egentlig lite om hva folk mener om hvordan snuppen min og jeg lever livet vårt. Vi vet best selv hvordan ting foregår når vi er sosiale og hygger oss sammen med andre. Og vi vet best hvem vi omgås. Jeg vet også at når jeg offentliggjør her nå at vi er invitert i godt lag i morgen, og at vi blir til sammen hele 6 stykker, så hopper moralistene fram med sine pekefingre.

Dere om det!! Er det slik dere vil leve resten av livet deres, så vel bekomme, dere er i deres fulle rett til å bestemme over dere selv, deres egne liv, og hvordan dere vil leve det.

Akkurat slik mener jeg det burde være!!

Folk trenger å se at ikke alle lar seg diktere, ikke alle stemmer for et diktatur!

Så i morgen drar snuppen min og jeg på besøk til et vennepar. Tema er ost og kjeks. Vi blir da 3 par. De vi skal til har kjøpt inn ost og kjeks med mer. Vi andre tar med oss det vi ønsker og drikke selv, og hvert par tar med én ost hver, så vet vi at det ikke blir lite, og at alle får ost som de liker.

Vi kommer nok til å bli både beduggede og brisne, kanskje en eller to av oss blir skikkelig fulle også. Fy for skam!! Hahaha.. Det vil bli spilt musikk, og kanskje noen danser. Det jeg vet helt sikkert er at dette blir både koselig og moro, og vi gleder oss masse!

Jeg er utrolig takknemlig for at vi har våre venner som vi faktisk kan oppleve glede og gode stunder med. Venner som er inkluderende og bidrar til at vi kan holde hverandre oppe. Venner som tenker litt som oss under omstendighetene og ikke forsvinner så snart livet gir utfordringer. Enten vi går turer sammen, spiller bingo eller tar en liten fest!

Jeg er utrolig takknemlig, og jeg verdsetter dere inderlig! Dere vet hvem dere er 😘

Ja til livet ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ostogkjeks #vin #sosialtsamvær #venner #inkludering #vennskap #livet

Liv ødelegges unødvendig hver dag: støtt rusreformen!

Har dere noen ganger tenkt på hvordan den eksisterende ruspolitikken vi har ødelegger liv?

Har dere tenkt på at denne politikken som har vært over mange tiår har ikke hjulpet noen eller på noen måte gjort ting bedre?

Har dere tenkt på at denne politikken er årsak til mer kriminalitet, flere narkomane og bostedsløse, mer narkotika og mye mer penger til mafia og farlige kriminelle organisasjoner?

Har dere tenkt på at denne ruspolitikken er direkte årsak til at stadig flere mennesker går til grunne og uskyldige liv ødelegges?

Har dere tenkt på at dette er en ond og ødeleggende politikk som forverrer fremfor å hjelpe noen?

Har dere tenkt på at denne ruspolitikken og holdningene den medfører ikke bidrar noe til bedring, medmenneskelighet, aksept, forståelse, verdighet eller noen form for livskvalitet for den det gjelder?

Det har jeg tenkt på mye i mitt liv, noen av dere der ute har også det, men de aller fleste bryr seg ikke i det hele tatt!

Vi lever i et samfunn der rusbrukere og rusmisbrukere blir stemplet og stigmatisert, sett ned på og behandles uverdig.

Rusbrukere og rusmisbrukere antas av de fleste å være dårlige mennesker og farlige kriminelle.

Rusbrukere og rusmisbrukere skal straffes og stues bort, folk vil ikke se dem. Man blir jaget som skadedyr, lever i usikkerhet og har ingen trygghet.

Den ruspolitikken som vi har i dag er direkte årsak til menneskers holdninger til noe de egentlig vet veldig lite om, årsaker til stigmatiseringer og fordommer, selve hovedårsaken til mange ødelagte liv!

Har man det ille fra før, så gjør ikke folk flest det noe bedre. Vår medmenneskelighet begrenser seg, vår uvitenhet og forståelse for hva som har skjedd, og hva som skjer med andre er veldig begrenset. Årsak og konsekvenser er bare ord.

Dette vet jeg mye om.

Jeg begynte å røyke tobakk og drikke alkohol da jeg var 10 år. Da jeg var 12-13 år tok jeg det videre. Jeg sniffet lightergass, zippo-bensin og spiste pillere. Gjennom alle mine tenår ruset jeg meg daglig. Jeg junket amfetamin, trippet på LSD og E, jeg plukket masse fleinsopp og drakk masse te. Jeg testet kokain og jeg røyket heroin.

Jeg inntok mye annet også, jeg klarer ikke huske halvparten av medikamentene jeg fikk i meg, i mange tilfeller visste jeg vel egentlig ikke hva jeg dyttet i meg. Det å bli ruset var viktigst.

Ingen stilte spørsmål om hvorfor det ble slik, de brydde seg ikke, det bare var slik.

Man blir stemplet «jævla narkoman» uten at noen tenkte på årsak, på hvorfor noen ruser seg, hva man flykter fra!

Klassekamerater så ned på meg, foreldrene deres foraktet meg, politiet ville bare ta meg, barnevern og sosionomer ville bare sende meg bort. Så og si alle steder var man uønsket, og man ble fremstilt som noe stygt og uverdig.

Alle skulle straffe meg, unntatt narkomiljøet og andre kriminelle miljøer, de ville suge meg inn, bruke meg til sin fortjeneste. Og når slike farlige kriminelle miljøer er de eneste som tar imot en, er de eneste som gir deg et snev av verdighet, hva skjer da?

I stedet for at folk, samfunn og autoriteter viser forståelse, prøver å hjelpe, så gjør de alt mye verre. Dette vet man, dette har vi sett igjennom mange mange mange år!

Jeg har mistet mange venner så alt for tidlig, overdoser, selvmord og drap.

Folk må endre seg, holdninger må endre seg, samfunnet må endre seg, og ikke minst må politikken som føres, den må totalendres!!

Støtt den nye rusreformen!

Klikk her: Foreningen Tryggere Ruspolitikk

Takk for at dere bryr dere ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#rus #rusbruker #rusmisbruker #narkotika #ruspolitikk #straff #rusreform #politikk #tryggereruspolitikk #forståelse #medmenneskelighet #autoriteter #politi #myndigheter #støttrusreformen

Legaliser Cannabis!!!

«Å starte en bedrift gir helt fantastiske ringvirkninger»


Hellige Madonna hvor jeg savner akkurat dette. Å kunne ta forskjellige oppdrag rundt omkring, gjøre nye ting jeg ikke har gjort før, treffe nye interessante folk. Bare det å jobbe savner jeg. Misunner de som har jobb. Ser fram til at jeg kan få en mer variert hverdag igjen. Det å lære noe i praksis fremfor å bare lese om ting, det gleder jeg meg til. Det er på tide nå, virkelig!

Det utlyses enda oppdrag, ikke like ofte da, og en tid var det helt «dødt». Men på grunn av hvordan det har vært siste året, at jeg må bruke kollektivt for å komme meg imellom, at jeg har andre å ta hensyn til og så videre, så har jeg ikke påtatt meg noen oppdrag på over et år.

Før ble jeg oppringt en del av oppdragsgivere, men det skjer ikke lengre. De ringer i hovedsak til de som befinner seg innenfor visse «ringer», i de områdene der oppdragene gjennomføres. Det meste skjer jo i Oslo, her i Drammen er det egentlig ingenting.

Denne reklamen under, «Ringvirkninger», for DNB ble spilt inn 17. september 2017. Det er altså tilnærmet 3,5 år siden. Forandret meg mye, synes dere ikke?!

Jeg fikk oppdraget av Dagslys AS.

Fra jeg dro hjemmefra til jeg var hjemme igjen tok det 13 timer. Jeg var helt gåen i beina og sliten. Men det var en kjempefin dag, en positiv opplevelse med masse nye erfaringer og et første møte med mange som jeg har jobbet med i ettertid.

Det som var utfordringen med denne reklamen er at det er en «one-take» med 123 mennesker, og det hele filmes i ett. Ingen klipping. Det ble gjort om og om og om og om og om igjen. Det å unngå at noen ser inn i kamera, at noen går for fort eller for sent inn i ringen, at noen gjør andre feil, snubler, ler.. Det er vanskeligere enn det ser ut. Mye snacks, god mat og drikke fikk vi gjennom det hele, så vi koste oss masse.

Til slutt ble alle disse timene 1 minutt. Noen som ser meg, eller kjenner meg igjen?

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#dagslys #reklame #ringvirkninger #alarmoperatør #oslo #dnb