Mitt hjerte begynte å blø.

I går var en veldig tøff dag for meg. Dagen startet på en slik måte at den kunne ikke reddes. Klokken var jo bare passert litt over ni på morgenen da vi fikk høre om en kvinne som var blitt halshugget i Nice, Notre Dame i Frankrike. Etter det var det ingen vei opp, bare nedover.

Plutselig var der to drepte, og det begynte å skje ting rundt omkring i Frankrike. Islamistiske angrep på befolkningen. Igjen og igjen.

Så fikk vi høre at dette skjedde i en kirke og at den ene drepte var en eldre dame passert 70 år og at gjerningsmannen gjentatte ganger ropte «Allahu Akbar» som betyr «Allah er størst, Islams Gud er størst» og ikke «Gud er stor» som fremstilt i norsk media.

Allah og Gud har null og niks med hverandre å gjøre!

Etterhvert fikk vi vite at kirketjeneren som ble drept var en tobarnsfar, og at det ikke lengre var to drepte, men tre. Og mange skadet. Den tredje drept var en kvinne på 44 år, mor til to barn, et barn på 6 år, og en på 2 år. Hennes siste ord var «si til barna mine at jeg elsker dem». Hjertet mitt begynte å blø, jeg har så vondt av hele greia.

I går var jeg så lei av alt, jeg hadde bare lyst å brøle FUCK YOU til hele verden.

Lokale smitteråd og tiltak her i Drammen var også på agendaen i går. Og det var jo bare tull og tøys. Slik jeg ser det har ikke disse innstrammingene noe for seg. «Oppgitthetsfølelse».

Jeg ble også gjort klar over at vi like gjerne kunne gjort det samme som Sverige, for vi er tilbake på null hva angår å få ned smittetall i Norge. Det hjelper jo ikke akkurat på humøret at jeg tenker at staten prøver å holde et nivå av smitte i landet som en del av en større agenda.

Jeg kan ikke for hvordan hjernen min fungerer, og hvordan tanker formerer seg. Og jeg kan heller ikke si så mye om hva jeg tenker, for folk tåler ikke at andre tenker annerledes enn hva som blir fremstilt av politisk makt og mainstream media.

Alt er så frustrerende fra før med alt rundt Covid19 og denne agendaen de større makter har ved denne «pandemien». En får ikke være helt seg selv, så da kan man reagere sterkere enn man ville gjort ellers. Jeg har det i hvert fall slik.

Frankrikes president bekreftet senere på dagen/kvelden i går at de tragiske hendelsene handler om terror og at landet blir angripet av onde islamske krefter.

Disse samme kreftene har våre politikere stort sett over hele Europa sluppet til og gitt stadig mer spillerom. Også i Norge. Jeg kjenner inni meg at nå smeller det snart. Så sinnet toppet seg i går da hjertet mitt begynte å blø for alle de uskyldige menneskene som blir henrettet i profeten Muhammeds navn, under Islam og Islams vrede!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #stoppinnvandring #is #isis #islamisering #frankrike #stoppislam #islamisme #alquaida #taliban #smitte #islamister #ekstremisme #covid19 #stoppislamisering #forbyislam #fransketilstander #sverige #foryoupage #agenda #pandemi #brennkoranen #vantro #europa #innvandring #fockyou #integrering #erdogan #ateisme #terror #mord #tyrkia #korona #corona #2020 #fyp #agenda2020 #macron #drap #taqqiya #nice #notredame #virus #halshugging #politikk #koranen #ideologi #erdogan #kafir #norge #europabrenner #ytringsfrihet #svensketilstander #blødendehjerte ❤️

Siv Jensen fjernet oppfordring til Erna Solberg og regjeringen!


Det som kanskje kunne tolkes som en slags oppfordring av Fremskrittspartiets leder Siv Jensen til Norges statsminister Erna Solberg, utenriksminister Ine Eriksen Søreide og regjeringen, om å støtte president Emmanuel Macron, hans folk og Frankrike i kampen mot islamsk terror og jihad ble etter få minutter slettet av Jensen.

Hun bemerket statsministerens og regjeringens stillhet i forhold til å stå opp for ytringsfriheten, og terroren mot Frankrike og Europa. Men så plutselig endret hun seg.

Her er den originale teksten:

Noen minutter etter at Siv Jensen slettet sitt innlegg om å støtte Macron og Frankrike, fordømme Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan så la hun ut et nytt innlegg uten oppfordring til de norske representantene, altså statsminister, utenriksminister og regjeringen.

Jeg kan ikke se noen grunn til denne redigeringen. Burde ikke oppfordringen til våre ledere om å stå opp mot terror være reell? Jeg kan ikke se at hverken Solberg eller Eriksen Søreide har kommet med noen kondolanser, støtteuttalelser eller informert om dagens hendelser og hvem som står bak, noe som burde være på sin plass etter dagens terrorhendelser i Frankrike.

Under ser dere innlegget etter at Siv Jensen redigerte og repostet:

(Edit: Etter innlegget mitt var postet la Siv Jensen til en link fra Aftenposten hvor hun «utfordrer» regjeringen som vedlegg til sin redigerte status).

I dag var det flere (!?) nye terrorangrep i islams navn. Igjen i Frankrike. Denne gang er fokuset mot Nice, Notre Dame.

To mennesker er bekreftet drept inne i kirken. En over 70 år eldre dame, og kirketjeneren på 50 år, en tobarnsfar som var godt kjent og positivt omtalt i lokalsamfunnet, begge ble halshugget, eller tilnærmet halshugget. Bare slintrer holdt hodene festet til kroppene.

Jeg blir helt kvalm her nå.

En tredje kvinne ble knivstukket og kom seg ut av kirken, bort til nærmeste lokale kafé og til folk der hun ba vitnene om å si til barna hennes at hun elsker dem. Det ble hennes siste ord, så døde hun.

Gjerningsmannen ropte «Allahu Akbar» flere ganger mens han drepte disse tre og skadet flere.

Dette har ikke statsminister Erna Solberg eller utenriksminister valgt å uttale seg om til nå. Muligens fordi regjeringen forholder seg til «tankefrihet» fremfor ytringsfrihet.

Først tenkte jeg at det var på grunn av terroren i dag at Siv Jensen fjernet sitt innlegg, for å muligens oppdatere det. Men jeg observerte raskt at det ikke var på grunn av dagens tragiske hendelser som skjedde mange timer før Jensens post, og var blitt omtalt i mange offentlige media. Kondolanser til pårørende, etterlatte og berørte er da virkelig på sin plass, og en håndfast tydelig støtte i kampen mot islamsk terror! Men det Siv Jensen valgte å fokusere helt og holdent på var «karikaturstriden».

Frankrike har bekreftet at dagens hendelser er islamsk terror, likevel nevner ikke Jensen dette med et ord i innlegget sitt. Det samme innlegget som nå nestleder i FrP, Sylvi Listhaug, har kopiert og lagt ut som egen status. Dette er utrolig tafatt fra deres side, og skuffende!!

Ordene «islam», «islamisme», «islamistisk terror», «Muhammed», «koranen», jihadisme» og «jihad» blir bevisst unngått! Hele den franske nasjonen er under fullt angrep. Det er potensielle terrorister overalt. Islamske terrorister som kan slå til når som helst, med en kniv i baklomma. Og Jensen skriver om karikaturer.

Det skremmer meg at Norge og de som representerer Norge utviser slik «berøringsangst»..

Hva tenker dere?

Alle mine tanker i dag går til de som i dag ble brutalt fratatt sine liv. Til deres familie og nære. Til Frankrike og alle berørte som igjen og igjen blir utsatt for denne grusomme terroren ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sivjensen #frp #islam #fremskrittspartiet #islamisering #frankrike #ernasolberg # #islamisme #alquaida #taliban #ekstremisme #kvinnediskriminering #kvinnehets #flerkoneri #tvangsekteskap #kvinneundertrykkelse #vantro #innvandring #integrering #receptayyiperdogan #erdogan #berøringsangst #terror #mord #drap
#ineeriksensøreide #halshugging #politikk #koranen #ideologi #erdogan #kafir #ytringsfrihet #taqqiya

Jon Helgheim tiltalte meg «som ekstrem islamist»!

I går skrev FrPs innvandringspolitiske talsmann og stortingsrepresentant følgende på sin Facebook-side:

«I går besøkte jeg moskeen til Islamic Cultur Center. Vi hadde et konstruktivt og hyggelig møte hvor en rekke vanskelige saker ble diskutert. Selv om vi står langt fra hverandre i mange av disse sakene, tror jeg samtaler og diskusjoner uten TV-kameraer er med på å øke forståelsen for hverandre.

ICC har gått foran og gjort flere positive grep for å imøtekomme samfunnets forventninger og de bidrar til mer åpenhet blant muslimske trossamfunn. Vi brukte mye tid på å diskutere hva som har ført til svenske og franske tilstander, og har i alle fall et felles mål: vi vil ikke dit».

I de aller fleste situasjoner er dialog en bra ting, men når Helgheim maler et bilde hvor «ICC har gått foran og gjort flere positive grep for å imøtekomme samfunnets forventninger og de bidrar til mer åpenhet blant muslimske trossamfunn», så skjønner en jo allerede at dette møtet ikke hadde noe for seg.

Konsekvenser av denne ytringen fra representant Helgheim var reaksjoner fra veldig mange følgere. Følgere som ble skuffede, som ikke ville tro at dette var Jon Helgheim, uenige og rystede følgere. Det ble fortløpende mange kommentarer til hans utspill. Jeg kommenterte dette selv og fikk ganske kjapt et tilsvar fra Helgheim. Jeg har tatt screenshot av dette, så kan dere lese selv:

Jeg ble ganske satt ut av dette svaret. Forsvare ICC-Islam som religion?!! Dette er først og fremst en farlig politisk ideologi!! Og den ideologien burde forbys i Norge mener jeg! Så forteller han meg at mine ord tyder på «for lite kunnskap», noe han faktisk vet veldig lite om, så det å uttale seg om kunnskapsnivå burde han ha holdt seg for god for.

Så kommer det jeg syntes gikk over grensen å svare. «Det er stort sett bare ekstreme islamister som vil forby andre religioner. Jeg vil ikke være som ekstreme islamister».

Så med andre ord, siden jeg (og veldig mange andre) ønsker et forbud mot Islam her i Norge, så er jeg/vi «som ekstreme islamister» å regne?? Det er jo faktisk akkurat hva han skriver!! Bare så det er skrevet, det er forskjell på å ønske forbud av islam, og det å ville utrydde alle religioner utenfor islam, utrydde alle kafir (vantro) halshugge og drepe!

Så var det mer om dette med kunnskapsnivå.

Islamic Cultural Centre (ICC) fungerer som forløper for Taliban og Al-Quaida, og er en sunnimoské hvor den første etablerte seg i Norge i 1974 etter at innvandringen økte med store tall. ICC har den pakistanske teologen Maluana Maududi som inspirator, og det er kjent at denne moskeen gir full støtte til flerkoneri og de har gitt ut skrifter som beskriver kvinner etter følgende syn: «Kvinner skal dekkes helt til, for kvinners øyne er en «erogen sone» som kan lede til hor. Derfor skal kvinner heller ikke bruke parfyme. Lukten kan friste menn til utenomekteskapelig sex. Også kvinnens stemme kan lede til hor, den er «djevelens agent».

Etter Jon Helgheims ytring på Facebook ble han kontaktet av Human Rights Service som stilte han følgende spørsmål: «Kjenner du til ICCs ideologi»? Svaret HRS fikk da var: «Jeg har ikke gått inn i moskeens ideologi før møtet». Videre blir Helgheim spurt om han kjenner til ideologen Maulana Maududi. Han svarte: «Jeg husker ikke dette navnet, jeg møter folk uansett».

Bevares. Du må gjerne møte hvem du måtte ønske Helgheim. Men å gi tilsvar som du gjør når folket uttaler hva man mener om dette, det er nesten verre enn dine egne uttalelser om hvordan ytringer blir besvart i samfunnet.

Du Helgheim, du har kritisert blant annet politiet for å gå imot ytringsfrihet ved å forsvare vold, men måten du beskriver meg og de som deler min mening om forbud av Islam i Norge. Den var så stygg at du kunne like gjerne tydd til vold. Du kunne like gjerne gitt meg en knyttneve midt i ansiktet. Å bli tiltalt som islamister er faktisk mye verre. Trenger vel ikke minne noen på om at en lærer i Frankrike nylig ble halshugget av en islamist. Det å bli sammenlignet med noen som begår slike handlinger.. jeg finner ikke ord!

Fortsett du dine «dialoger» med Islamske moskeer du Helgheim. Jeg mener fortsatt at det er bortkastet tid og misbruk av skattebetalernes penger.

Jeg vil igjen minne deg om Taqqiya som jeg prøvde på i min «kunnskapsløse» kommentar på din side på Facebook.

Taqqiya er innen islam begrepet som legitimerer det å skjule eller å lyve om sin egen tro.

Jeg vet at denne moskeen får millioner (flertall) i statsstøtte i året, jeg vet hva moskeen står for.

Innvandring og innvandringspolitikk berører og påvirker alt i samfunnet vårt Norge. Vi har for mye innvandring og ukulturer. Islam skulle ikke eksistert i vårt offentlige landskap. Innvandring- og integreringspolitikk i Norge har i årevis og fram til i dag har vært elendig, mildt sagt. Bedring av denne politikken, som sørger for å holde folket i dette landet trygge, det er den MEST betydelige delen for hvor min stemme går ved valgurnen.

Så mens du Helgheim går i «dialog» med Taqqiya, så får jeg gå i tenkeboksen om Fremskrittspartiets innvandringspolitiske talsperson og Fremskrittspartiets troverdighet angående innvandring- og integreringspolitikk.

Som din følger Helgheim, og som medlem i FrP, og da bli tiltalt av deg «som ekstrem islamist», den slags forsøk på krenkelse tar vekk mye av den tiltro jeg hadde til deg og partiet du representerer!

  


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#Jonhelgheim #frp #islam #fremskrittspartiet #icc #islamisering #islamicculturecenter #islamicculturalcenter #moske #islamisme #alquaida #taliban #ekstremisme #kvinnediskriminering #kvinnehets #flerkoneri #tvangsekteskap #kvinneundertrykkelse #vantro #innvandring #integrering #halshugging #politikk #vantro #koranen #muslimer #sunni #ideologi #maluanamaududi #kafir #humanrightsservice #hrs #muhammedanere #ytringsfrihet #dialog #kunnskap #taqqiya

Folks liv og helse blir mer ødelagt av regjeringen enn koronasmitte!

Jeg opplevde en noe dyster, litt fortvilende stemning i kroppen min i går etter at regjeringen la ut om de nye koronarestriksjonene fremover.

Jeg reagerer enda på at regjeringen fokuserer på destruktive tiltak for det sosiale, psykiske og mentale. Det at en hele tiden skal passe seg for å omgås venner, famile og nærkontakter.

Vi kan ikke invitere flere enn fem stykker inn i våre hjem til selskap og feiringer, bursdager, begravelser, bryllup, nyttårsfeiring og til jul. Men i det samme vi trenger å forlate leiligheten vår og reise til butikken for å gjøre matinnkjøp, dra til lege eller legevakt og det som er nødvendig, så må vi finne oss i å stå klemt inne i en buss med 71 andre fremmede mennesker.

Mennesker hvorav mange av dem gir faen i tiltak og restriksjoner, og gjør narr av de som faktisk prøver å overholde disse. Enda mer narr gjør de hvis de ser at noen viser frykt og reagerer på andres mangel på dugnadsinteresse. Dette ser jeg ofte allerede her jeg bor, kjent som Drammens mest innvandringsbefolkede bydel, Fjell. Jeg er veldig sikker på at det er ikke bare i denne befolkningsrike bydelen i landet vi sliter med dette problemet.

I sommer opplevde vi at bussavgangene gikk over til sommerruter, det vil si at de halverte avgangene. Da var ikke bussene bare smekk fulle, men flere ganger måtte folk stå med barnevogn og matvarer å vente på neste, og deretter neste, og neste buss. Oppå dette ble det buss for tog i over en måned fra Drammen. Situasjonen opplevde jeg som helt absurd surrealistisk.

Snuppen min som jobber på akuttmottaket på et Viken sykehus reagerte på at i de nye tiltakene så var det ikke lagt noe krav til munnbind på kjøpesentre, i kollektiv trafikk og så videre. Vi nærmer oss julehandel.

Fokuset ligger i hovedsak i Oslo, selv om hele landet er rødt, og at nærliggende byer til Oslo har et høyt antall pendlere, og en høy andel ikke-vestlige innvandrere. Vi vet i dag at innvandrerne står for største delen av smittespredningen.

Tiltakene som gjøres er merkelig nok slik at folk skal rammes på det mest personlige og mest kostbare. Det sosiale, men enda viktigere: helse, ikke bare somatisk, men også psykisk og mentalt. Jeg vet om leger som er veldig bekymret for alle som nå ikke får nødvendig helsehjelp.

Jeg opplever selv personlig problemer i forhold til et par diagnoser jeg har hvor jeg har blitt nektet behandling fra mars i år, og enda. Dette er bare bagateller i forhold til andres situasjoner, men belastende. En venninne måtte ta opp lån for livsnødvendig operasjon på privat klinikk fordi sykehuset kansellerte henne. Det er nå blitt etterslep på nødvendige operasjoner som vil ta mange år å stabilisere.

Folk får faktisk ikke den planlagte behandlingen på poliklinikker, og planlagte, livsnødvendige operasjoner blir som nevnt kansellert. Det opplyses om et kraftig fall i nye kreftdiagnoser. Det sier seg selv at kreft ikke har forsvunnet, men at folk ikke vet om de har fått kreft på grunn av at dette ikke blir tatt tak i og undersøkt, og deretter behandlet. For mange vil det være for sent når de omsider får klarhet i hva som feiler. Personlig vil jeg heller ha korona fremfor de fleste typer kreft. Hvis jeg måtte velge mellom én av to onder.

I tillegg som nevnt flere ganger kommer mentale helseproblemer som depresjon og angst. Isolasjon og ensomhet er veldig skadelig. Dette er noe som veldig mange mennesker ikke har opplevd, derfor klarer de ikke på noen måter å skjønne, føle empati for denne gruppen. De velger heller å sette skam-stempel på disse utsatte.

I det siste hører vi mer og mer om økt smitte. Vi er ikke flinke nok, vi bryr oss for lite, vi har for mye kontakt med nære og kjære, vi tar en liten fest på lørdagskveldene eller en hotellweekend alene i en annen by – det får vi beskjed om å skamme oss for.

Sannheten er at etnisk norske nordmenn flest har gjort en bra dugnad, og folk flest burde ikke skamme seg for disse tingene. Økningen i smitte er på grunn av økt omfang av testing – det blir for dumt å sammenligne med tall vi hadde i mars, april og mai hvor man ikke ble testet før en hadde tydelige symptomer!!

Sier seg selv at tallene er mye lavere når «ingen» testes, og mye høyere når «alle» testes!! Vi snakker jo om en pandemi og et virus!!

Det sier også seg selv at tiltakene regjeringen setter i verk får konsekvenser for folks helse og sinnstilstander. Hvorfor være med på dugnaden når vi likevel blir ødelagte, får livene våre helt destruert?!

Det er tydelig at det er andre måter å gjøre Norge tryggere på uten å ødelegge folks liv og helse totalt. Vi vet at selv om antall smittede «har gått opp», så har antall dødsfall hatt en fantastisk nedgang. Vi vet dette, det er ikke skjult! Det har ikke vært et eneste dødsfall i hovedstaden siden 13. juli og der bor det over 680.000 mennesker.

Jeg vet at helsearbeidere, sykehuspersonell og leger har begynt å reagere sterkt på regjeringens tiltak og mener de er for inngripende og helsemessig ødeleggende. Nader og Kari Eide har stått bak en demonstrasjon mot koronatiltak utenfor Stortinget nylig, de har varslet at det vil bli flere demonstrasjoner, og de forteller at flere helsearbeidere har fortalt at de gjerne skulle vært med på demonstrasjonene, men at de frykter for jobben sin.

Som helsearbeidere, sykehuspersonell, lege og så videre, så kan man nok ikke være med på slike demonstrasjoner – uansett hvor sterkt de har måttet ønsket det!

Men det er også høyt ansette, såkalte toppleger som faktisk også har stått fram som motstandere av regjeringens restriksjoner og tiltak. Blant annet Charlotte Haug som er lege og tidligere redaktør for «Den norske legeforening». Hun sitter i dag i styret for sykehuset Vestfold.

Denne dama har doktorgrad i immunologi og infeksjonssykdommer og forteller åpent om at hun sammen med rundt i hvertfall 30.000 leger og over 10.000 medisin-og helseforskere har signert oppropet «Great Barrington Declaration» hvor hovedønsket er at viruset skal spres fritt og befolkningen skal bygge flokkimmunitet, mens sårbare og eldre skjermes.

Sitat: «Vi må starte med dem som er avhengig av andre mennesker i hverdagen. Folk på institusjon og spesielt sykehjem. Vi vet veldig godt hva som øker risikoen og hva som får ned risikoen. Det trengs mer stabilt og trent personale. Og det må testes veldig hyppig for alle som skal inn på institusjonen».  – Doktor Charlotte Haug.

Spesielt mener disse samme fagfolkene som har signert «GBD» med enstemmig enighet at regjeringens restriksjoner går hardt utover andre helseproblemer og rammer de fattigste brutalt med færre arbeidsplasser og bedrifter som går konkurs. Og at dette er ekstremt ødeleggende og unødvendig!!

Noen tanker folkens??


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #tiltak #restriksjoner #pandemi #corona #covid19 #virus #2020 #norge

Norge fra i dag: dette er lov/ikke lov!

Dette er lov:

En familie kan invitere fem gjester fra ulike husstander.

En familie på seks kan invitere fem gjester.

En familie på seks kan invitere seks gjester fra samme husstand.

Et kollektiv på ti kan invitere fem gjester.

En person kan invitere to par fra samme husstand og en venn fra en annen husstand – totalt fem gjester.

Et kjærestepar som ikke bor sammen kan invitere fire gjester.

Et barneskolebarn kan invitere ti venner fra kohorten på skolen.

Dette er ikke lov:

En familie på fem kan ikke invitere seks gjester fra ulike husstander. Overskrider antall gjester fem, så må de komme fra samme husstand.

En person som bor alene kan ikke invitere seks gjester.

En person kan ikke invitere tre par.

En person kan ikke invitere tre fra en husstand og tre fra en annen husstand.

En ungdomsskoleelev kan ikke invitere ti venner fra skolen.

Et kjærestepar som ikke bor sammen kan ikke invitere fem gjester.

En familie kan ikke invitere fem personer fra samme husstand og en person fra en annen husstand.

Men man kan være 72 stk i én buss!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #tiltak #restriksjoner #pandemi #corona #covid19 #virus #2020 #norge

Psykisk psyk blogger!

Ligger på sofaen og scroller på mobilen. Bare surfer gjennom masse greier mens jeg ligger her og hviler etter middagen. Vi har spist godt krydrede sommerkoteletter med stekt løk og potetmos.

Veldig enkelt, og veldig godt.

Etter min lille familie og jeg flyttet hit til Fjell her i Drammen har jeg funnet det rasende festlig å steike svinekoteletter og bacon. Bare la den deilige svinete lukten spre seg i oppgangen her. Fyfy, I’m bad 😂

Men jeg er jo psykisk psyk også da. Fordi jeg skriver blogg. Det er jo hva bloggere er, psykisk psyke. Jeg leste nettopp et blogginnlegg i bloggen (link:) Lenalykke.blogg.no.

Lenalykke skrev følgende: «For en stund siden var jeg på forelesning om psykiske lidelser, og fikk høre at blogging i seg selv kan være tegn på en psykisk sykdom. For bloggere har et «unormalt behov» for eksponering. Er dette sant? Velger jeg å tro på dette?
Det er jo et kjent fenomen at det er en stor andel folk med psykiske lidelser blant bloggere. Men er det fordi at blogging betyr at man har en form for psykisk ubalanse, eller fordi at vi får høre oftere om psykiske lidelser blant bloggerne fordi bloggerne selv er åpne om dette?
Jeg personlig var åpen om angsten min her på bloggen, men jeg mener ikke at det er en automatisk kobling mellom det å være blogger og det å ha en psykisk lidelse. Jeg blogger ikke mindre nå som jeg er angstfri, for å si det sånn. Derfor blir dette spørsmålet ubesvart for min del.
Hva tenker dere?»
Ja, dette var jo interessant. Jeg har jo selv vært åpen om at jeg over en treårsperiode gikk i terapi én til tre ganger i uken. Jeg hadde det veldig tøft lenge før. Det er vel rundt ti år siden jeg ble veldig syk, mistet håret mitt, fikk alvorlige smerter i munn og kjeve, begynte å sovne av på de mest utrolige plasser, fikk pustestopp og var døden nær, opplevde panikkangst og så videre. Jeg måtte slutte i jobben min som jeg elsket.
Det var da alt dette begynte at jeg startet en dagbok på internett, som etterhvert fadet over i blogging. Jeg trengte utløp, og å skrive hjalp meg mye.
Jeg forsøkte lenge å få profesjonell hjelp og forståelse. Jeg havnet på AAP i cirka 8 år før jeg ble godkjent uføre. Men systemet er så føcka at før jeg endelig fikk noen form for hjelp ble jeg psykisk utslitt. Leger, spesialister og to sykehus var enige om mine diagnoser og min uføre relativt raskt. Men NAV ønsket at jeg skulle knekkes psykisk i tillegg til somatiske smerter og flere diagnoser som jeg ikke engang hadde hørt om, før jeg selv fikk dem. NAV gjorde meg psykisk psyk!
Jeg ble frustrert, sint, deprimert. Følte at jeg holdt på «å klikke» til tider. Det var helt jævlig. Ved den minste mangel på forståelse så skjøv jeg vekk folk. Fuck the world! Men så kom jeg i kontakt med en fantastisk terapeut.
At det kort tid etter jeg startet i terapi ble startet en etterforskning i en overgrepssak hvor tilnærmet 40 andre barn, og jeg, var utsatt for «for hundre år siden» var «hell i uhell». Hadde jeg ikke allerede vært i terapi da plutselig politi og journalister begynte å kontakte meg, så vet jeg ikke hvordan jeg hadde taklet det. Det hadde nok blitt en lengre vei å komme til hvor jeg er i dag.
Jeg har det helt utmerket i dag. Uten å utbasunere så mye mer om veien for å komme hit. Men ingen terapi mer. Er kun hos vanlig fastlege en sjelden gang for å sjekke blodet mitt og sånn. Bank i bordet. Jeg har alltid vært en tøffing, så slik er det med det.
Det er i motbakke det går oppover. Av livet skal en lære. Det som ikke ødelegger deg, gjør deg sterkere. Men poenget var at det å skrive en blogg har fungert veldig som selvterapi, spesielt i de tider jeg gikk i uvisshet med masse smerter, pustestopp og uten hår og ikke fikk noen forklaring på noe som helst fra noen.
I dag er bloggen mer om samfunn og politikk enn om min helse og historie. Så hvis bloggere er psykisk syke, så er vel alle som skriver i media og på sosiale media psykisk psyke?
Så tilbake til Lenalykke og det hun skrev i innlegget jeg leste, hvor jeg kan sitere henne fordi jeg kunne skrevet hennes ord selv. Rett fra mitt hjerte og min lever:
«Jeg personlig var åpen om hva jeg gikk gjennom her på bloggen, men jeg mener ikke at det er en automatisk kobling mellom det å være blogger og ha en psykisk lidelse. Jeg blogger ikke mindre nå som jeg har lagt ting bak meg, for å si det sånn.
Hva tenker dere?»


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#helse #psykiskhelse #mentalhelse #psykiatri #nav #blogging #kamp #sykdom #somatiskhelse #jatillivet

Hvorfor lyver du om slankeoperasjon?!

Det er noe med det å ytre seg på sosiale media. Stikker en hodet frem så er det alltids noen som prøver å hugge det av. Som en islamist, en IS-terrorist rett og slett!

Det er rart hvordan folk opptrer og er mot hverandre på det store internettet. Utrolig mange mister delvis, men også helt, det filteret man ellers har. Jeg mister også litt filter på nettet, men det er mest fordi jeg ikke er så brautende ellers. Kommer liksom ikke til ordet i muntlige diskusjoner.

Mange tror at det er de som roper høyest er de som blir mest hørt. Det er ikke slik, det er de som høres mest, men det er ikke de som blir hørt. Det er faktisk to forskjellige ting. Personlig lukker jeg ørene når folk roper og skriker for å få frem poengene sine.

På nettet blir det ofte veldig til takhøyde i diskusjoner, og det er greit, men diskusjonene sklir ofte veldig ut også. Man tyr til skjellsord og utsagn som «du er jo faen meg «steike stokk dum». Derfra går en bort fra saken og på personen. Man blir stygg!

Den slags har alltid provosert meg, og noen ganger har jeg begynt å synke ned på motpartens nivå. Jeg lar meg ikke provosere like ille i dag som tidligere, men det skjer.

Som veldig aktiv på sosiale media, og med høy eksponering på meninger og følelser her i bloggen har det blitt en del ganger at noen har prøvd å kappe hodet av meg. Men hodet mitt er enda godt påskrudd.

Innimellom kommer det kommentarer i bloggen som ikke blir fanget opp av spamfilteret eller søppelbøtta. Feige personer som prøver å gjemme seg bak «anonym» og pseudonym.

De skal liksom fortelle meg hvem jeg er. Som om jeg ikke vet det best selv. De synser og tror, antar og kommer med beskyldninger. Vrir og vender på mine ord og tolker mine ytringer i en retning de aldri var ment.

Jeg ser meg ikke pliktig til å svare på slike uforskammete uttalelser. Det meste er bare vrøvl fra feiginger uten noe liv, og de ønsker ondskapsfullt å la sin bitterhet og sjalusi gå ut over andre. I disse tilfellene meg.

Så kommer det; jeg er sånn og sånn, fordi ditt og datt. Beskyldninger. De ser ikke ikke selvmotsigelsene i hva de skriver. De ser ikke seg selv og hvordan de opptrer. De bare kjører på og mener de er i sin fulle rett. Jeg humrer og ler godt når de beskylder meg for å være, for å gjøre, akkurat dét de selv gjør. Jeg skjeller ut, jeg er ufin, jeg ser ikke meg selv, ingen liker meg, blablabla. De ser ikke seg selv i det hele tatt, men JEG ser dere 😜

Det er da ikke jeg som gjemmer meg som «anonym» og oppsøker noen for å komme med drit. Hahaha..

Så kommer kommentarer om at jeg ikke er velkommen her og der. Jeg er til og med utvist fra utesteder hvor jeg aldri har vært.

Og nå her om dagen fikk jeg meldingen «Hvorfor lyver du om at du har tatt slankeoperasjon. Du har operert deg, så hvorfor skryter du av at du har slanket deg. Det er ikke det samme som å ha slanket seg når en opererer bort fettet. Alle vet du lyver. Hvorfor fortsetter du?»


Jeg har hatt, og har, til en viss grad et par ‘stalkere’ fordi jeg skriver blogg. Noen blir visst fanatisk opphengt, og klarer ikke la være. Det er ikke ofte jeg får slike dumme og stygge kommentarer i bloggen om min person i dag.

Det skjer en sjelden gang.

Meningsmotstandere er det litt mer av, folk som er uenige og negative til mine ytringer, og kanskje er litt røffe i språket. Men de ønsker jeg velkommen, med en viss saklighet selvfølgelig. Men de som bare er ondskapsfulle, de gidder jeg sjelden og svare.

Men innimellom må jeg bare.

Denne kommentaren om at jeg lyver om å ha tatt slankeoperasjon gadd jeg ikke svare på. Bestemte meg heller for å lage et innlegg om det. Jeg har ikke tatt noen slankeoperasjon. Hvorfor skulle jeg lyve om det?

Hvis jeg hadde tatt slankeoperasjon hvorfor skulle jeg lyve? Hvilken grunn skulle jeg hatt? Det hadde jo ikke vært noe problem for andre å finne ut av. Jeg er jo ikke illuminati akkurat. Jeg ville heller brukt det som en gylden mulighet til en serie blogginnlegg om hele prossessen. Delt det med andre som sliter med overvekt.

Forberedelser, utgifter, bilder fra sykehus og eller klinikk. Hva en må gjennom fysisk og psykisk. Jeg kunne lagt ut mye, og jeg tror nok jeg hadde fått en god andel nytt publikum til bloggen her da det faktisk engasjerer mange.

Fedme og overvekt er et økende problem, og helseutfordringene en får på grunn av overvekt er også økende. Livstilsykdommer.

Det JEG har lagt ut om er prosessen ved å faste to dager i uken, kutte ut sukkerbrus og ikke overspise resterende dager. Jeg har lagt ut om turer jeg har gått og hvor aktiv jeg har blitt. Prøvd å inspirere andre som trenger inspirasjon og motivasjon.

Gjennom det hele har jeg blitt fulgt opp av Dagbladet og kostholdsekspert Tine Sundfør og teamet rundt disse, som med planlagte mellomrom har tatt blodprøver av meg, målt omkretsen min og hatt meg på vekt. Hele prosessen er dokumentert, og jeg tok av meg 28 kilo på 7 måneder.

Flere ganger underveis har det vært sak om meg i Dagbladet, med bilder før og etter. Så enhver påstand om at jeg har tatt slankeoperasjon kan motbevises. De nesten 30 kiloene jeg har tatt av, har me, myself and I, gjort all by my self!!

Man er bra TAPERE når en bedriver med å anklage folk, komme med beskyldninger og ufine påstander. Men samme det.

Om jeg hadde tatt slankeoperasjon så hadde det vært min sak, jeg hadde stått ved det. Om jeg ikke hadde funnet en metode som fungerte for meg, og ikke hatt min indre styrke, så hadde jeg muligens tatt slankeoperasjon. Det er ingen skam. Det viktigste her er helsen og trivselen. Jeg trives veldig godt med meg selv nå, og helsa mi er bedre enn den har vært på over 10 år!!

Ha en riktig fin lørdag alle sammen, og da mener jeg ALLE sammen. Det skal jeg 😜


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#helse #trivsel #slankeoperasjon #løgnere #nettroll #feiginger #anonymefeiginger #rasshøl

Når noen avlyser blir jeg litt trigget!

Det er så vanskelig å glede seg til noe når folk så lett avlyser sammenkomster, festligheter og arrangementer. Nå har det skjedd igjen, og ikke bare synes jeg det er trist, men jeg blir litt trigget også.

Dette året har vært en rad av planer som har blitt skrinlagt, eller borte for alltid. Dagen etter lockdown skulle snuppen min og jeg vært i Paris på Madonna-konsert. En konsert som ikke ble utsatt på ubestemt tid, men rett og slett avlyst.

Reisen og konserten var planlagt og ordnet et år i forveien. Noe vi hadde gledet oss til lenge. Madonna er for oss det største vi kan oppleve på en konsertscene. To slike turer til Paris mistet vi, den andre turen var med billetter til Disneyland. Begge turene på ordentlig flotte hoteller.

Vi har også mistet flere turer til Sverige, et par til Tyrkia, i tillegg til en del eventer, men vi har hele tiden gjort det beste vi kunne ut av situasjonen. Jeg vet ikke hvor mange timer vi har sittet ved kjøkkenbordet i år og spilt kort, Yatzy og Gruble. I måneder var vi bare oss. Det sosiale ble borte. Jeg vet jeg er ikke alene om dette, men etterhvert ble det veldig tøft å ikke treffe venner og møtes sosialt.

Etterhvert har jo ting løsnet litt, Bent Høie uttalte etterhvert at vi har kontroll i Norge. Så da ble det åpnet litt i samfunnet og en kunne være mer sosial med forsiktighet. Derav har vi kunne møte venner litt i helgene og hygget oss. Og dét har vi gjort.

Jeg er enda ikke klar for, og det skal man ikke heller, å sosialiseres med nye mennesker, fremmede. Så vi har holdt oss til de samme. Nærmeste omgangskrets. I disse tider er gode venner alt!

Vi nærmer oss slutten av oktober, og innenfor vennekretsen har vi blitt invitert til et par-tre eventer. Halloween neste helg, og et venners julebord om en måned. Og så var vi invitert til Oktoberfest i morgen.

Denne Oktoberfesten har snuppen min og jeg gledet oss til i flere uker. Vi må jo glede oss over det lille vi har, og det lille vi får. Vi har aldri vært med på Oktoberfest før. Så vi har kjøpt oss lederhosen, tyrolerhatter og tyrolerstrømper.

Fullt antrekk, ikke bare noen billige etterligninger fra Europris.

Men så, når vi endelig var kommet til denne uken festen skulle være, så ble det avlyst. På grunn av laber interesse, blant annet folk som ikke gidder svare på invitasjon engang.

Jeg kjenner jeg blir trigget, irritert. Jeg skjønner ikke hva det er med folk som tar ting slik for gitt?! Det er da hyggelig å bli husket på? Hyggelig å bli invitert? Hva med å verdsette det litt? Jeg gjør det, alltid. Og i tider som vi lever i nå så synes jeg man bør sette mer pris på det man faktisk har. Og de vennene en har!

Men ikke alle tenker slik, tydeligvis. I sommer feiret jeg bursdag og inviterte noen venner. Noen kunne ikke komme, av legitime årsaker. Men jeg avlyste ikke selskapet. Mange ganger er det veldig hyggelig å bare være få. Samtalene blir ofte mer åpne og fortrolige. Og igjen, når man har mistet det sosiale over flere måneder, så verdsetter i hvert fall jeg slike muligheter, enda mer. Så derfor blir jeg litt trigget, provosert og lei meg.

Jeg ergrer meg over folk som tar ting for gitt. Som ikke verdsetter. Det kan fort bli slik at landet stenger helt igjen. Nyhetene i dag er at situasjonen har toppet seg, over 270 smittede siste døgnet, tall vi ikke har sett siden i mars.

Det kan fort bli at vi ikke kan treffe noen venner, ikke være sosiale i det hele tatt.

Takk for at dere leser min lille utblåsing, det hjalp å få skrevet noen ord, selv om jeg ikke helt vet om jeg har klart å være helt tydelig om mine følelser rundt dette. Det er ikke alltid lett å bli forstått riktig når en skriver.

Håper bare ikke Halloween og Venners julebord blir avlyst. Alt er så usikkert i disse tider.. Men som alltid så gjør snuppen min og jeg det beste vi kan ut av situasjonen.

Så i morgen blir det lederhosen, tyrolerhatt og tyrolerstrømper. Må jo brukes når vi har investert. Vi setter fram snacks på balkongen, spiller musikk, tar noen drinker og ønsker våre gode venner velkommen hjem til oss i stedet for – håper noen følger opp!

Ja til livet!

Riktig god helg alle sammen!! ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#corona #korona #pandemi #covid19

 

Det blinker rødt for ytringsfriheten og demokratiet!

Jeg er så utrolig lei av dette herrens politiske året 2020 med alle disse metodene for politisk makt i Norge, i Europa og i verden.

All denne såkalte klimaktivismen, linker på internett som «innsamlingsbøsser» hvor folket kan bidra med penger for å fjerne plast fra havet.

Penger som går til «lønninger» for eliten i WWF, og en betydelig andel som går til å bygge vindturbiner som sviner til med utrydding av planteliv, dyr, fugler og natur. Slitasjematerialet som spres i den gjenstående naturen er, ironisk nok, microplast.

Jeg har ikke bidratt med en krone, og det er faktisk det beste jeg kan gjøre for å bidra for klimaet.

Jeg ser på de dumme og naive som bidrar. Jeg ser hyklerne og klimaaktivister som stiller opp for mindre plast i havet, men som smeller av mengder fyrverkeri ved nyttårsskiftet og den forurensningen det gir. Jeg ser hvem som plukker opp dritten første nyttårsdag. Er det klimaaktivistene?? Yeah, right!!

Demonstrerer en for miljøet så er vel fyrverkeri også en del av det?

Coronapandemien. Også for politisk vinning og makt. Samfunn stenges ned. Arbeidsplasser har blitt og blir borte. Bedrifter har forsvunnet, og dette har ikke stoppet opp.

Folk blir nektet behandlinger i form av nødvendige operasjoner, psykiatri og mye annet. Det sosiale livet blir aldri det samme. Vi har sett på at alt uteliv har blitt tatt fra oss «på grunn av smittefare og smittespredning».

Alt som ikke er politisk korrekt er skamstemplet og smittefarlig, mens blant annet en samling på 15000 mennesker i Oslo i demonstrasjon for «black lives matter» ikke var så farlig.

Vi ser en regjering som har satt i gang med tiltak og restriksjoner i forhold til sport, idrett, musikk og kultur «for å få ned smittetall og smittespredning». Mens befolkningsrike områder og bydeler kjører med overfylte busser og trikker.

Den meteren, den meteren..

I stedet for å sette inn flere avganger for buss og tog i disse områdene opplevde vi gjennom sommeren at de halverte avgangstider på disse. Ikke nok med det, noen steder ble det togstans og satt inn buss for tog. Det er tydelig at smittetallene ikke ønskes ned i null, men at her ønskes å opprettholde et nivå av smitte.

Snart ser vi en vaksine, hva denne vaksinen gjør med oss, gjenstår å se. Men noen rike blir nok særdeles rikere. Jeg tar den ikke frivillig, og ikke under tvang. Jeg tar heller overdose narkotika og avslutter livet opptent som et amerikansk juletre.

De som ikke har så mye fra før får mindre. Fattigdommen øker. Krona er mindre verdt. Vi får ikke dra over grensene og handle varer med mye lavere avgiftsnivå. Her setter vi heller opp avgiftene. Vi presses til å kjøpe halal-stemplede usunne kaloribombe first price produkter.

Det heter seg at matvarer bare har hatt en prisøkning på 1,6%. Men her regnes det blant annet ikke inn verdien av norske penger. Som har hatt, og enda har, stor nedgang i verdi. Det beskrives også som om at varene har økt jevnt over. Nei, slik er det ikke. Økningen er i hovedsak på billige varer som folk flest kjøper. Beluga-kaviar koster akkurat det samme.

Pensjonister, uføre og etterlatte har fått mindre kjøpekraft enn tidligere og blir presset ut i fattigdom i en tid, og under en «dugnad hvor det viktigste er å vise hensyn og ta vare på hverandre».

Det er så mye korrupt som skjer, vi snakker om globalisme, ACER, EU og FN og masse bakvendte avtaler som koster milliarder på milliarder, men som ikke gagner folk flest. Mer penger og makt til eliten, dette er den røde tråden i alt som skjer i vårt kjære Norge, i Europa og i resten av verden.

Vi ser en president i Amerika som omtales i media som det verste mennesket på jord. Som om han er dén verste terroristen, og det største problemet på denne planeten.

Ethvert ord og enhver handling fra han settes under lupe og legges ut om i media med en vinkling som skal få folket til å tolke hans ytringer og handlinger i verste hensikt.

Han skal latterliggjøres og fremstilles slik at folket skal bli skremt. Enhver overskrift er beyond patetisk og latterlig. Hver videosnutt er gjennomarbeidet. Hvert bilde er nøye utvalgt. Donald Trump brukes av media til å stjele fokus fra viktige ting som skjer i verden, ting som virkelig angår oss og som vi burde bekjempe.

Virkeligheten i eget land, går de fleste hus forbi.

Donald Trump er ikke politisk korrekt, han er ikke en gang politiker, og det er så jævla ergerlig for den politiske makt og elite, så de gjør alt for å knuse han så de kan forsette sin maktagenda sammen med fake news media.


Massevold, overfall, lemlestelser, tortur, drap og mye ondskap blir gjennomført av islamister i Islams navn og Sharia. Moskeer bygges i store tall rundt om i ikke-muslimske land, av imamer og islamister. IS-terrorister blir tatt imot som flyktninger i land som lenge har vært fredelige og trygge.

Nå er det stadig bilbranner i hovedstaden vår Oslo, og litt rundt om kring. Det var slik det begynte da det ble skikkelig ille i vårt nærmeste naboland. Det var 257 bombinger i Sverige i fjor og hundrevis av skudd. Kun én måned i løpet av de siste tre årene har gått uten et gjengrelatert drap. Der er utallige »no-go» soner, hvor bare folk av islam kan ferdes. Politiet har gitt opp.

Nylig ble to politimenn i Frankrike skutt i beina, og en fikk i tillegg kraniebrudd fordi de identifiserte seg som politi til tre islamister. To dager etter bombet førti islamister en politistasjon der. Og en uke etter ble læreren Samuel Paty halshugget etter å ha undervist om ytringsfrihet og vist fram tegninger av Islams profet Muhammed.

Viste fram noen tegninger faktisk. Hvis det skal så lite til for å bli krenket, se for dere hva som skjer hvis noen for eksempel hadde rivd i stykker et bilde av denne figuren..

Det ser ut til at Frankrike tar grep, men blant annet her i Norge har vi SV-politikere, Islamsk Råd, journalister og venstrevridde som rettferdiggjør terror og drap med å uttale at handlingene ble provosert frem.

En norsk mann fikk fire politibetjenter på besøk etter å ha hengt opp noen tegninger av den islamske profeten Muhammed. Det brukes mer penger i Norge på islam og bistand, enn til politi, sikkerhet og trygghet for det norske folk. Og så misbrukes disse ressursene til tull som dette i et land hvor vi liksom skal ha og verdsette ytringsfrihet?’

Se for dere Sylvi Listhaug og hennes tilhengere fly rundt med jernstenger, bomber, kniver og macheter for å halshugge og drepe folk etter maleriet av henne hengt på et kors i Bergen, for så å bli spredt i media og sosiale media. Hadde noen rettferdiggjort dét tro? Og hvor er politiet i forhold til drapstrusler mot forkjempere for å bevare ytringsfriheten i dette landet?

Regjeringen har innvilget mange millioner i statsstøtte til Faktisk.no som eies av blodrød media VG, Dagbladet, NRK og TV2. De har da blant annet avtale med FB om å sensurere og hysje ned meningsytringer som ikke er politisk korrekte. Dette går hardt ut over alternative media, opplysende media, og engasjerte privatpersoner som heller ikke bøyer seg i støvet for politisk korrekthet.

Kritikk av islam og islamisering fører til utestengelse i korte og lengre perioder fra FB og Instagram. Folk flest blir hjernevasket til å blindt tro på og svelge en konstruert sannhet og politisk maktelites propaganda. Hvis folk hadde giddet å faktasjekke selv, så hadde de funnet ut at det viser det seg at Faktisk.no sine faktasjekker faktisk er fulle av feil. Guess why!!

Når en overlater faktasjekking til en organisasjon med en politisk agenda, og tar deres ytringer som sannhet og svelger dette som god fisk.

Det er hjernevask!

På toppen av fjellet her i Norge sitter en dame og spiser kake og kaller seg vår statsminister. Hun skal være det norske folks fremste ansatte for å ivareta det norske folk og landet vårt sine interesser. Skal være, burde være.. men er hun?

Alt tyder på en egen agenda, hun er med på alt skrevet om over. Er dét i Norge og nordmenns beste interesse??

Bygging av vindturbiner, milliarder til karbonfangst-og lagring, underlige koronarestriksjoner for vedlikehold(!) av smittetall og press til vaksinering, stans av livsnødvendige operasjoner og behandlinger, ruinering av det norske samfunn, lavere velferd til fattige, mer til de rike, og enda mer til seg selv.

Sist gang vår statsminister Erna Solberg ga seg selv lønnsøkning var den på 55 000 kroner. Hun tar privatfly på inntil 981 437 kroner per tur på staten og skattebetalernes regning.

Erna Solberg øser ut milliarder i sin jakt på mer makt og stilling i FNs Sikkerhetsråd. Hun islamiserer Norge med statstøtte til Islam, moskeer og sharia, mens norske sykehjem legges ned. Hun tråkker på ytringsfriheten og snakker om «tankefrihet» som er et ord egentlig ingen bruker i noen sammenheng.

Ikke tro at Jonas Gahr Støre er noe bedre i denne sammenhengen eller i statsministerstolen. Disse to har samme mål og agendaer. Verden er virkelig snudd på hodet, og utrolig mange gjør seg blinde for faresignalene.

Tusen takk til dere som deler! Tusen takk til dere som hjelper de blinde og står opp for oss alle! Det blinker faktisk et stort rødt lys over ytringsfrihet og demokrati i Norge. Det burde være umulig å ikke se!!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ytringsfrihet #demokrati #verden #jorden #klima #korona #pandemi #korrupsjon #ideologi #penger #makt #politikk #eu #fn #amerika #president #trump #ernasolberg #statsminister #jonasgahrstøre #sylvilisthaug #islam #sv #islamisme #terror #globalisme #islamisering #profet #muhammed #ukultur #muhammad #sharia #audunlysbakken #profet #mohammed #mohammad #sverige #frankrike #europa #norge #norskeverdier #rødtlys

Noe å tenke på, men vær positiv. Del din positivitet, derav kommer gleden!

Det er jo slik at jeg kan ikke si noe annet enn at 2020 har være et merkelig, trist og vondt år på mange måter. Veldig mange måter.

Flere planlagte reiser har blitt kansellerte, drømmekonsert gikk i vasken, Disneyland måtte vi bare glemme. Utelivet forsvant, byen ble tømt og landet gikk i lockdown. Det sosiale ble uaktuelt. Nære venner har slitt med sykdommer, operasjoner og behandlinger blitt avlyste.

Mange har slitt (og sliter) med ensomhet, depresjon og angst. Jeg selv får ikke behandlinger jeg skulle hatt. Mine gudforeldre, min tante og onkel ble satt i karantene med korona. Min svigermor døde under lockdown da restriksjonene var som verst. Snuppen min har vært i dyp sorg, og har enda dager som er veldig tunge og tøffe.

Vi opplever en politikk rundt dette med smittevern som ikke henger på greip. Store forsamlinger som er politisk korrekte er greit, mens andre litt mer sårbare grupper blir hengt ut i main stream media. Når smittetallene går ned, så endres det på tiltak for å få tallene litt opp igjen. Man skjønner at staten ikke vil dette skal forsvinne, men holdes på et ‘bestemt’ nivå.

Bedrifter som restauranter, utesteder og puber sliter som konsekvens av å holde stengt, men det settes ikke inn ekstra busser og kollektiv transport i folkerike bydeler. Her jeg bor er det et mindretall som kjører og et flertall som er avhengig av kollektiv transport. Her er det smekk fulle busser med mennesker som ikke bryr seg og ikke viser hensyn. I en periode halverte Brakar og Vy bussavgangene, når de egentlig skulle gjort det motsatte. Og over en måned i sommer gikk det ikke tog her.

Så er det teknikken for å holdet motet oppe. Hvordan leve et liv, ikke bare overleve? Hvordan ha glede i hverdagen når det er så lite å glede seg til? Å legge planer går bare ikke. Våre storbyferier og sydenreiser trenger vi inntil videre ikke tenke på. Vi er enda i 2020. Lyset i enden av tunnelen er veldig lite, ingen som vet hvor lang denne tunnelen er. Plutselig er Oslofjordtunnelen utrolig kort og svusj-svusj så er man framme.

Heldige er snuppen min og jeg som har vært to fine turer med Kielferga de siste månedene. Vi var på første tur med Magic etter lockdown. Og vi har nettopp kommet hjem fra tur nummer to. Vi får ikke gått i land i Tyskland, men vi har kost oss med billige cocktails og tax-free drinker. Spist på restaurant. Spilt på Casino. Vært noen timer på Spa og i boblebad. Fått deilig massasje. Og ikke minst har vi fatt shoppet og handlet mye digg med oss hjem.


Ellers har vi fått med oss mye lokalt, og gått
masse turer i og rundt Drammen denne tiden som har vært. Jeg kan nevne den heftige trappa i Vikersundbakken, turen til Madonna-statuen, Topp7-turen her i Drammen. Alle fine områdene i Finnemarka og ved Røysjø. Og ikke minst akkurat her vi bor. En tur til Harstad og besøkt min mamma har vi også. Så det gjelder å være positiv. Prøve å være positiv i hvert fall.

Er man positiv så er dagene bedre enn hvis en ikke er positiv. Det sier seg selv. Jeg sier ikke at det er lett, for man får jo hver dag situasjonen, restriksjoner og tiltak slengt i ansiktet. Mange har nær familie og folk man er veldig glad i som man ikke får treffe. Men positivitet hjelper. Og er du positiv kan du gjøre dagen bedre for andre, løfte dem med din positivitet.

Vi har alle gode minner vi kan mimre ved. De gode minner vi allerede har kan mimres. Vi har mobiler og sosiale media hvor de fleste av oss kan dele dette. Jeg har for eksempel noen gode minner jeg vil dele med dere i dag.

I oktober i fjor var det jeg startet slankeprosessen min. Jeg var på det første inspirasjonsmøtet til 5:2 11. oktober i fjor. To dager etter hadde jeg min første «fastedag». Etter cirka 7 måneder hadde jeg tatt av meg 28 kilo.

Ikke bare det, i dag er det 1 år siden vi signerte kjøpekontrakten på leiligheten vår. Når jeg tenker på det nå så er det fantastisk, vi fikk ordnet alt i «grevens» tid. Der vi bodde var en mørk leilighet på bakkeplan, fikk lite lys og sol inn der. Vi trivdes, men der hadde blitt tungt å være under #stayhome #staysafe.

Leiligheten vår nå er lys og trivelig. Nyoppusset i andre etasje. Mange vinduer og innglasset balkong. Her har vi mye lys og sola skinner på balkongen hele dagen når det er godværsdager. Der har jeg mange flotte planter, og vi koser oss morgen og kveld, enten det er tirsdags-yatzy, lørdagsdrinker, eller bare en vanlig rolig dag med musikk i bakgrunnen og kaffebaileys på bordet.

Vi er jo fire da. Våre to herlige firbeinte jenter som viser en kjærlighet som er så varm og gledelig at ord ikke kan beskrive. Så er det snuppen min og meg som tar like mange år til fremover, som vi har lagt bak oss, på strak arm. #mylittlefamily #minlillefamilie vi har det godt.

Ting harmonerer. Takk for at dere leser, og vær positive. Med positivitet kommer glede 😘
Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#minner #mimring #gidetvidere #deldinpositivitet #værpositiv #del #positivitet #gi #positiv #jatillivet ❤️