Jeg har ikke ord!

Jeg har ikke ord. Jeg våknet i dag, vi skal gjøre oss klare for å reise inn til Oslo og delta på PRIDE. Vi har leid hotellrom og skulle hygge oss med parade og fest i kveld. Så kommer nyheten, to stykker er blitt skutt og drept ved London Pub i Oslo i natt. Norges lengstlevende utested for homofile og LGBT-personer.

Det var klokken 01.14 at politiet fikk en rekke meldinger om at det var løsnet flere skudd ved utestedet London pub i sentrum. Masseskyting, én gjerningsperson, to personer er bekreftet drept, og totalt 19 personer er skadd. Åtte er på sykehus, hvorav flere av disse kategoriseres som alvorlig skadd. Sykehuset er gått i rød beredskap. Dette er helt grusomt!

Politiet jobber med å finne ut om dette har sammenheng med PRIDE eller ikke. Ja la dem jobbe, personlig trenger jeg ikke ikke noen kalkulator for å legge to og to sammen.

Selvfølgelig legger dette en demper på stemningen. Vi vet ikke mer enn hva som står i media. Vi kjenner mange av de faste gjestene til London Pub og Per på Hjørnet, så vi regner sterkt med flere dårlige nyheter.

Dette er ondskap, dette er hatet i Norge. Kan vi nå stoppe late som om alt går rett vei her til lands? Nå må vi samle oss i denne kampen.

Nå drar snuppen min og jeg til Oslo, for de omkomne, for de skadde, for de pårørende og alle berørte!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pride #masseskyting #drap #hatkriminalitet #londonpub #perpåhjørnet #oslo #norge #blogg #bunny #bunnytrash

Bloggmysteriet med over 1000 delinger!

I går postet jeg et blogginnlegg som ble delt over tusen (!!) ganger. Jeg fikk med meg at det ble delt hist og her, og inne på innlegget viser det at akkurat det innlegget ble delt over tusen ganger bare i går. Samtidig la jeg merke til et eldre innlegg som folk begynte å dele, og kunne da se inne på innlegget at det i løpet av dagen var blitt delt passerte hundre ganger. Disse to innleggene var årsak til mange diskusjoner i sosiale media, og en tenker jo at folk faktisk har lest innleggene de diskuterer. Ihvertfall tenker jeg at folk leser innlegg før man deler dem selv.

I dag klikket jeg meg inn på Topplisten og så at antall sidevisninger var ganske mye lavere enn dagen før. I underkant av tusen. Ikke at det betyr så mye, jeg bare synes det er rart. Dagen før postet jeg tre innlegg som knapt fikk oppmerksomhet, ingen diskusjoner og bare noen få delinger. Siste tiden har jeg noen ganger postet bare et og to innlegg i løpet av en dag og fått med meg at der var da langt flere sidevisninger enn etter i går, til og med etter dager uten å ha postet innlegg i det hele tatt så har tallene vært bedre enn etter i går hvor det tok absolutt helt av med delinger og diskusjoner.

Som skrevet, jeg syntes dette var merkelig og klikket meg nå for litt siden inn på kontrollpanelet inne på bloggen. Der er noe som heter Google Analytics hvor man kan sjekke hvor mange som er inne på bloggen akkurat nå, siste døgnet, siste uken, siste måneden og siste året faktisk. Men neida, nå er plutselig den funksjonen vanished, borte, forduftet. Poff!!

Besynderlig.

Etter jeg kom hjem fra ferie har jeg også merket at mange av de koselige bloggerne jeg har kontakt med er nesten borte de også. Inaktivitet all the way, det er bare noen få reelle blogger som virkelig er aktive. Et par av dem skal jeg ha godt betalt for å klikke meg inn på, for det fortjener man virkelig kompensasjon for. Men poenget mitt, og joda, jeg vet det er sol, sommer, ferie, men dette er drøyt.. her er jo alt helt føkka, virker som om alle har gitt opp bloggverdenen, både Egmont/blogg.no og bloggerne på plattformen.

Er dette siste verset? Er det over nå? Våkner jeg i morgen og alle bloggerne, oppdateringssiden og i det hele tatt til at alt borte? No more Bunny liksom? Hellige kaninmåne, hvordan blir hverdagen til folk uten bunny.blogg.no? Beklager folkens hvis dette skjer, må bare si til slutt at jeg er her till’ the bitter end, det skal ikke stå på meg. Jeg er her for dere!

Riktig god helg alle sammen 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#blogg #bunny #bunnytrash

Akuttinnleggelser skyter i været, uten at sykehusene har en god forklaring.

Snuppen min har ferie, han jobber i akutten her i Drammen. Gruer seg litt til å komme tilbake til jobb. Straks etter han begynte sin ferie melder kolleger om stress og en stor økning av pasienter til akuttmottaket. Det har ikke roet seg, tvert imot så er det økning for hver dag.

I Trondheim, Stavanger, Oslo og hele landet meldes det om fulle akuttavdelinger og kapasitetsproblemer.

Ny koronabølge og en påbegynt eldrebølge trekkes frem som mulige forklaringer, men ingen har klare svar. Grethe Aasved, sykehusdirektør St. Olavs hospital som nå har gått over til gul beredskap sier at man ser økningen og presset over hele landet, men ingen har noen forklaring.

Universitetssykehuset i Stavanger gikk tidligere i uken over i grønn beredskap. De har nå 150 akuttinnleggelser i døgnet. Dette er dobbelt så mange som normalt. På onsdag måtte syv av pasientene på hjerteavdelingen der ligge på gangen.

Meldingen fra Akershus universitetssykehus er som følgene: «Det er for tiden mange innleggelser for ulik type øyeblikkelig hjelp og en krevende driftssituasjon i akuttmottaket og flere sengeområder. Det har vært en økning i covid-pasienter som bidrar til en krevende situasjon, men det er ikke denne gruppen som er hovedårsak til den økte pågangen».

Etter 2,5 år med såkalt pandemi ser vi fremdeles ikke noen økt beredskap i sykehusene, tvert imot så så meldes det om manglende bemanning og at kapasiteten er marginal. Det meldes også nå at situasjonen er vanskeligere enn under sommerene med korona. Pasientene hoper seg opp i akuttmottakene. På grunn av situasjonen har sykehus bestemt at innleggelser og operasjoner som kan vente, skal utsettes. Altså, here we go again..

Men la oss nå bare sjekke litt selv hva som skjer. Vi kjenner jo alle noen som jobber på sykehus sant? Vær litt nysgjerrig, still spørsmål. Hvilke pasienter er det som kommer inn i sykehusene? Hvorfor har ikke sykehusene noen forklaring? Alt loggføres jo, «journalarkivet» ligger under administrasjonen, så da burde det jo ikke være noe problem å finne ut av. Er det statsstøttet media som ikke vil lage overskrifter som forteller det motsatte av den propagandaen de har bedrevet et par år nå? Eller..?

Her kommer noen fakta: Antallet akuttpasienter har økt dramatisk siste tiden, og det er snakk om indremedisinske lidelser, og ikke knyttet til ulykker.

Til opplysning, indremedisinske lidelser omfatter de sykdommer i kroppens indre som stort sett kan behandles uten operative inngrep, fortrinnsvis med regulering av livsførselen, dietter, medikamenter og til dels fysikalsk terapi.

Typiske eksempler er sykdommer i hjerte og lunger, fordøyelsesorganer, blod og stoffskiftet.

Dødstall i Norge har vært nedadgående siden 2008, nå er de høyere enn de har vært på 14 år. Vi er halvveis inn i 2022.

Så til dagens bloggutfordring. Svar meg helt ærlig i bloggens kommentarfelt: Hva tror dere det er som foregår, hva tror dere er årsaken til at folk over hele landet nå blir akutt syke av indremedisinske lidelser og at «ingen har noen forklaring»?

Dere har tre hjelpemidler til rådighet:

01). Del innlegget i sosiale media med spørsmål til publikum om dette.

02). Bestill time for oppfriskningsdose mRNA.

03). Ring en venn.

Den som avgir det svaret i kommentarfeltet her som har mest substans, saklighet og logikk innen uka er omme får 3 flaxlodd hvor det er mulighet for å vinne 1 million norske kroner på hver. Og husk, sykehusene, Folkehelseinstituttet, Helsedirektoratet og vår sittende regjering «følger situasjonen nøye» sier dem.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#helse #norge #helsenorge #bunny #bunnytrash

Bunnys slankeblogg returnerer!

Det er overkant av to år siden jeg reduserte min kroppsvekt med tilnærmet 30 kg ved hjelp av 5:2-dietten og etterhvert økt aktivitetsnivå. Etter den gang har jeg måttet stabilisere vekten hist og her ved å gå inn i 5:2-modus fordi jeg raskt går opp i vekt igjen. Den tyngste jobben er ikke å redusere vekten, men holde den nede.

Nå sist avsluttet jeg en 6-ukers økt for 2 uker siden, så reiste jeg på ferie til Tyrkia, og der har jeg fråtset i deilig mat og drikke fra morgen til kveld. Det var en fantastisk ferietur, og vi slapp heldigvis unna det verste flykaoset som nå pågår. Men jeg hadde altså redusert vekten med 5,2 kilo i løpet av de 6 ukene og «sommerkroppen» var klar, jeg var fornøyd.

Link: «Avslutningsresultat etter 6 uker 5:2»

Når jeg benytter meg av 5:2-dietten så faster jeg tirsdager og torsdager, og kontrollerer vekta på badvekten hver fredag morgen. Så mao har jeg ikke fastet forrige uke og denne uka, og jeg kontrollerte ikke vekten forrige uke. Jeg tenker, er det ferie, så er det ferie!

Men nå er jeg tilbake i Norge, og i dag altså så har jeg kontrollert vekta, og oh yes, det går fort oppover. Jeg har altså lagt på meg 2,5 kilo igjen. Det er jo springfart i feil retning, men det kunne vært verre. Dere skulle bare sett alt av hva jeg har spist. Altså, pizza til frokost hver morgen burde si sitt, hehe.

Snuppen min har neste uke igjen av ferien sin denne omgang, og jeg har bestemt meg for å ikke starte opp 5:2 før uka etter når han er i jobb igjen. Jeg tenker at det er hyggelig å ha ferie sammen. I helga er det PRIDE i Oslo, så da skal vi kose oss der, og neste uke blir det vel en annen utenbys tur for restaurantbesøk og kos, så 5:2 får være i pausemodus én uke til.

Derimot tenker jeg å få til et par besøk på treningssenteret. Fikk jo tre måneder gratis medlemskap på EVO og har jo derfor tilgang der ut august. Greit å benytte seg av innimellom. Da tenker jeg på ‘Kranglefanten’ spesielt, som er et treningsapparat for magen. Magen min er jo selve årsaken til at jeg ønsker å holde vekta nede (i tillegg til helsegevinsten), for her legger alt seg på midten og jeg ser tidvis ut som Langbein har svelget alle endene i Andeby, inkludert Donald og alle nevøene hans.

Anyways, det blir vel rundt 5 kg som skal bort. Jeg starter med 5:2 igjen etter neste helg. Det blir bra, har både hvit fisk, kyllingfileter og frosne grønnsaker i fryseren. Jeg er klar!

Håper dere andre der ute nyter ferien like godt som meg og finner motivasjon til å gønne på for å oppnå trivselsvekt og bedre psykisk helsegevinst.

Takk for at dere leste, riktig god helg 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#52 #diett #slanking #ferie #vektreduksjon #faste #livsstil #bunny #bunnytrash

Nå har vi 3 mopsejenter!

Vår Ella til venstre, Dimple til høyre.

I dag var både snuppen min og jeg oppe tidlig. Frokosten var under laging da jeg så at ei dame vi kjenner, bekjente gjennom mange år, hadde skrevet på FB at hun var syk, måtte på legevakta og kanskje sykehus, at hun var desperat etter hjelp, om noen kunne ha mopsejenta hennes. Jeg meldte meg jo med en gang og sa jeg kunne hente og ha mopsejenta inntil lørdag, da skal vi bort, men hvis dette er så alvorlig så henter vi henne igjen søndag. Slik tenkte jeg at man kunne kjøpe litt tid til å finne noen til å ha vesle mopsejenta, så har man dagen i dag og neste dag til å finne noen andre i det minste. Så slik ble det, selvsagt stiller jeg opp det jeg kan.

Møt «Dimple» hun er 10 år. Hun har vært her hos oss i dag, og blir hentet i morgen. Hvis hennes mamma og matmor ikke er frisk nok, så kommer «Dimple» tilbake hit på søndag.

Ella og Ariel.

Det er veldig rart å se forskjeller på mops. Vår eldste, Ella og Dimple er like gamle, 10 år, de har kjent hverandre hele livet. Men så forskjellige, Dimple er bare halvparten i størrelse, grå og puster tungt i varmen. Hun kan ikke gå i trapper eller hoppe opp i sofaen. Hun er blitt fysisk gammel hun, men veldig søt, snill og kosete. Hun ligger i armkroken min her nå. Ariel, yngstejenta vår ligger i armkroken til snuppen min, og Ella ligger midt imellom.

Ariel og Dimple.

Jentene våre er veldig spreke i forhold til Dimple, de hopper, spretter, løper og danser. Eller, det er bare Ariel som danser. Hun har danset hele livet. Når hun vet at hun skal få mat så danser hun. Men situasjonen her nå har satt tankene mine i sving. Jentene våre klarer seg veldig fint med tårnviften vi har i stuen, den er knallgod den, men når jeg ser Dimple slite i varmen som dette så tenker jeg at slik kan det jo bli etterhvert bli med jentene våre. Så nå skal jeg investere i Aircondition.

Anyways, nå håper vi at Dimples mamma og matmor kommer seg raskt på beina igjen, det er noe med for ei lita mopsejente og ikke være sammen med sine nærmeste. 10 år er en alder for ei litta mopsejente. Vesle Dimple 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#kongenpåbalkongen #branok #blibedre #pride #fantasmagorisk #norge #bunny #bunnytrash

HELT KLART DU KAN!!!

Det er noe med dette «bra nok» som ikke henger helt på greip for meg, hvorfor skal man være «bra nok», hvorfor ikke bedre enn det? Så dukket det opp en mann i en TikTok som sa hva jeg tenker, og jeg må bare skrive dette.

Jeg må understreke først, jeg skjønner jo at det er godt ment, for all del, men det er så mange som driver og sier at du er «bra nok som du er». Jeg synes ikke det er greit. Selvfølgelig, hvis du jager imot det perfekte da er du jo trang i nøtta, det er jo ingen som blir perfekte, men det er så mange som sliter, det er så mange som ikke synes livet er greit. Det er så utrolig mange som synes bare livet er ‘ok’, de synes ikke det er bra det heller. Da kan man ikke bare drive å si at «du er bra nok som du er», da har du det ikke bra nok som du er da. Men du kan utvikle deg, du kan endre deg, ting kan bli bedre!

Hvis du hele tiden driver og formaner deg at du er «bra nok som du er» da blir du på status quo da. Bra nok. En kan ikke drive å ta vekk håp og tro om at ting kan bli bedre, at en selv kan bli bedre!

Du kan utvikle deg, du kan endre deg du kan få til en helt fantastisk reise, men da må du ha troen på det motsatte av at «du er bra nok som du er». Da, og kun da kan du få det bedre, du kan faktisk bli helt rå, du kan i realiteten bli helt fantastisk rå, du kan bli helt forbløffende dritkul, majestetisk, imponerende spektakulær, helt fantasmagorisk!!

Helt Bunny, ihvertfall nesten 😜👍🏾

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#kongenpåbalkongen #branok #blibedre #pride #fantasmagorisk #norge #bunny #bunnytrash

Nei Anniken Huitfeldt, slutt å bidra til terroristsamfunn!!

Nå har jeg altså vært en av de som mener en skal hjelpe til i humanitære kriser ved å hjelpe til i nærområdene for hvor tragediene oppstår. Ved å hjelpe der de er kan man hjelpe et enormt høyere antall mennesker enn man gjør ved å ta inn i Norge noen få utvalgte til vårt eget lille rike. Dette er et faktum. Et annet faktum er at i denne sinnsyke verden av krig, naturkatastrofer og i det hele tatt, så er det helt umulig for lille Norge å hjelpe alle. Det vil kun destruere Norge som velferdsnasjon hvor en risikerer å ødelegge eget land og vårt fungerende «demokratiske» og «frie» samfunn.

Uansett hvor mange i vårt land som måtte mene og tro det motsatte, så har ikke Norge en utømmelig «skattekiste» som vil vare for alltid med å kaste ut økonomisk bistand til ethvert land som av forskjellige situasjoner havner i en krise. I fjor viste tall at 3000 kvoteflyktninger i året til Norge koster minimum 50 milliarder kroner, det vil si at hver kvoteflyktning betaler nordmenn og Norge 16,5 millioner for.

Nå har det oppstått en situasjon hvor den islamske terrororganisasjonen Taliban ber det internasjonale samfunnet i helhet om hjelp etter et voldsomt jordskjelv i Afghanistan som har krevd minst 1000 menneskeliv der. Dette er tall jeg har hentet fra BBC.

Som alltid trår bistandsorganisasjoner, naboland og andre til med hjelp, også denne gang, bekreftet av den høytstående islamske Taliban-terroristen Qahar Balkhi, men han krever også på vegne av Afghanistan at denne hjelpen «må skaleres opp veldig mye, fordi dette er et katastrofalt jordskjelv som de ikke har opplevd på flere tiår». De har selv ikke midler til å gi folk hjelpen de trenger.

Det var natt til onsdag i området ved byen Khost at dette enorme jordskjelvet var. Tallet på døde og skadde ventes å stige, de har ikke oversikt enda, men i tillegg til de 1000 som allerede er bekreftet omkommet, meldes det at minst 1500 er skadd. FN anslår at nesten 2000 hjem ble ødelagt i jordskjelvet.

António Guterres som er generalsekretær i FN har uttalt at han regner med at verdenssamfunnet hjelper Afghanistan, og selvfølgelig har utenriksminister og arbeiderpartipolitiker Anniken Huitfeldt lovet at Norge vil hjelpe til. Det heter seg også at USA vil hjelpe til.

Jordskjelvet nå oppsto nesten ett år etter at Biden-administrasjonen gjorde slutt på 20 år med militært nærvær i Afghanistan. Islamistbevegelsen Taliban tok raskt over kontrollen i landet og har gjort vondt verre for menneskene der. Kvinner behandles som dritt, må dekke seg fullstendig til og lever intet liv som er verdt å leve. Situasjonen er umenneskelig med offentlige henginger på byenes torg over hele landet.

Så med dette sagt, så får folk mene hva de vil om hvor grusom jeg er, men å bidra med noen som helst form for hjelp til Afghanistan, islam eller Taliban burde ikke forekomme. Det burde være uaktuelt. Da bidrar man bare til å igjen bygge et større terrorsamfunn. Naiviteten må stoppe. Taliban driter i mennesker. Det har ingen hensikt å bidra til land som ikke bryr seg om menneskerettigheter, menneskeverd og menneskeliv. Bistand bør gå dit der bistanden hjelper, og det er mange andre steder på planeten vår.

Fuck deg Anniken Huitfeldt!

Takk!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#jordskjelv #afghanistan #taliban #islamister #terrorister #norge #bunny #bunnytrash

Kongen på balkongen!

«Kongen på balkongen», disse haterne mine her på blogg.no var det som begynte med det navnet, og hellige kaninmåne hvor jeg digger det!! Hvis jeg noen gang skal bytte navn på bloggen, så vet dere hva det blir!

Snakker om balkongen, synes det har gått litt tregt her i år. Avleggerne bruker sin tid på å bli store og frodige. Chillien mente jeg å ha plantet tidsnok, men det er bare siste par ukene de har begynt å vokse litt, spennende å se om det blir chilli i år. Har ikke plantet vanlige tomatplanter i år, men tre forskjellige minitomater. Var veldig treg med å få dem i jorden, men nå har de fleste blomstret og noen tomater har begynt å dukke opp. Moro!

Yndene har vært og er enda litt stusselige, de blomstrer, men jeg synes det er lite grønne blader. De er ikke så frodige som tidligere år, men i dag har de fått gjødsel, så får vi se hva som skjer.

De heklede pride-bunnyene Dildo og Vibrator bor på balkongen, og de to bunny blomster-pinnene ble tatt ut av skapet (hehe) i dag og «plantet». Disse er gaver fra Vibbe som har bloggen «Vibbedille» her på blogg.no. Jeg synes de er fantastiske, og jeg er veldig takknemlig. Vibbe er alle tiders!


Det er en fin tid vi er inne i nå, det er bare å nyte, det er noe med at livet er en berg- og dalbane, eller mange berg- og dalbaner, og akkurat nå sitter kongen på balkongen i en veldig kul slik bane!

Hva synes dere om kongen på balkongen sitt lille fristed? Begynner å bli bra? 😜🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#kongenpåbalkongen #vibbedille #balkong #fjell #balkongpride #pride #drammen #norge #bunny #bunnytrash

TV2, Facebook og Dagsavisen krenker ytringsrommet!

Det kommer ikke som noen bombe, men jeg synes at ytringsrommet i Norge er blitt trangt, da særlig de to siste årene, og da angående noen få spesifikke, men alvorlige og viktige tema. Når store medier, gjerne med statsstøtte, ønsker å kneble enkelte stemmer da har det gått altfor langt.

Hvilke stemmer snakker jeg om? Jo, jeg snakker blant annet om nordmenn som har vond erfaring etter det vi kaller mRNA-vaksiner. Vaksiner føler jeg er et misvisende ord for disse mRNA-injiseringene, men det er ordene vi har blitt indoktrinerte til å bruke via samme media, folkevalgte og deres entourage.

Til eksempel er Hemali (Helse, Mat & Livsstil, forkortet Hemali, er et norsk magasin med Julia Schreiner Benito som redaktør. Magasinet skal ifølge investorer være en uavhengig nyhetskanal for bedre helse) så sikre på at disse stemmene bør høres, derfor laget de en film hvor de intervjuer nordmenn som har vonde erfaringer etter mRNA-injiseringer.

Det er ingen medisinske påstander i filmen, det er kun mennesker som forteller om sine erfaringer.

Nå er det slik at Legemiddelverket, de rapporterer at de har fått inn cirka 60.000 meldinger om mistenkte bivirkninger hvor mange av dem er til dels meget alvorlige med sykehusinnleggelser og død. Dette er meget skremmende tall. Desto mer skremmende er det at de fleste i mitt liv, folk rundt meg som har opplevd, og noen enda opplever bivirkninger, milde, moderate eller alvorlige, ikke har meldt inn. Mange vet ikke engang hvordan, noen mener det ikke har Noe for seg. Det sier meg at her er det store mørketall hva bivirkninger angår.

Uansett. At en offentlig institusjon forteller om disse tallene det er altså greit, men at vi lar disse stemmene bli hørt i Norge det er ikke greit. Hemali samlet inn en del penger for å virkelig nå ut med filmen til folk og folkevalgte og ønsket da å annonsere for den gjennom blant annet TV2 og Dagsavisen.

Vet dere, de vil ikke annonsere for den. TV2 begrunner det med at det «strider med TV2s verdier, dekning eller troverdighet». Dagsavisen rapporterer at «filmen vil kunne skape sterke reaksjoner hos leserne». Facebook fjerner filmen fra sin plattform. Deler du videoen direkte på Facebook blir den etterhvert fjernet, og du risikerer bli utestengt.

Nå ruller media ut overskrifter igjen. De skriver at 7 av 10 nordmenn ønsker å ta en fjerde vaksine. Bevisst unnlater de å fortelle at det er 54 prosent som har tatt tre vaksiner, så da er det 7 av 10 av disse som ønsker å la seg injisere en fjerde gang. Her fremstilles det som om det er 7 av 10 av hele den norske befolkning som ønsker la seg injisere, hvilket er uhyre langt unna sannheten. Regn ut selv. 7 av 10 av 54 prosent. De har sikkert rundet tallet oppover også.

Og hvem er de spurte? Har du blitt spurt?

Det er tydelig at det er sommer nå, og høsten nærmer seg. Vi skal påvirkes til ytterligere mRNA-injiseringer, men vi skal ikke bli mer opplyste om bivirkninger, eller om vaksinene i det hele tatt fungerer på den enkelte.

Ville det ikke vært på sin plass at folk ble rådet til å teste seg om vaksinene fungerer før man lar seg injisere ytterligere?

Når jeg spør folk rundt meg om de vet om vaksinene fungerer, så aner de ikke. De bare tror blindt på fremstillingene i media, fra de folkevalgte og så videre. De har ikke testet seg for antistoffer.

Ei dame jeg hadde mye kontakt med på blogg hadde underliggende sykdommer som gjorde at hun følte at det virkelig var et nødvende å la seg injisere med mRNA. Hun fortalte meg at hun hadde fått tre doser, testet seg for antistoffer, men ikke fått noen flere. Altså vaksinene fungerte ikke på henne. Venninnen hennes hadde blitt injisert fire ganger, testet seg, ikke fått antistoffer, vaksinen fungerte ikke der heller. Hun damen jeg snakker om døde rett etter hun fortalte meg dette, hun satt i en stol med mobilen i hånden, og hjertet bare stanset. Hun sa hun kom ikke til å la seg injisere med dette mRNAet mer. Slik ble det.

Har du testet deg for antistoffer?

Hemali laget denne nevnte filmen «Beretninger etter vaksinering», de samlet som skrevet inn en del penger for å virkelig nå ut med filmen til folk og folkevalgte og ønsket da å annonsere for den gjennom blant annet TV2 og Dagsavisen.

Som sagt, de vil ikke annonsere for den. De vil ikke at folk skal vite, bli opplyste. TV2 begrunner det med at det «strider med TV2s verdier, dekning eller troverdighet». Dagsavisen rapporterer at «filmen vil kunne skape sterke reaksjoner hos leserne». Facebook fjerner filmen fra sin plattform.

Dette er IKKE greit, eller hva synes dere?

Se filmen!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bivirkninger #tv2 #dagsavisen #hemali #norge #bunny #bunnytrash

Gratis rusmidler i luftegården i norsk fengsel!

Jeg gir meg over.. å komme tilbake til dette berget av et land, lese nyheter og oppdateres om hva som skjer i dette samfunnet vi lever i kan man rive av seg håret av. Over tid nå har det vært kraftige diskusjoner omkring rus og rusproblematikk, og stadig flere er blitt innforstått med at den ruspolitikken som er blitt ført her til lands har vært kraftig feilslått. Når man nå har begynt å bevege seg i den retning at rusmisbrukere skal hjelpes i stedet for å straffes, at rusmisbrukere kan ha brukerdoser på seg uten å bli straffet, men heller få tilbud om hjelp har jeg personlig sett på som et steg i riktig retning.

Så popper altså nå denne saken opp om et norsk fengsel hvor det i 15 år har vokst fleinsopp i luftegården hvor de innsatte får bevege seg en time daglig. Altså en rapport fra Senter for rus- og avhengighetsforskning (Seraf) fra 2016 viser at om lag halvparten av alle som skal inn i fengsel brukte rusmidler hver dag i perioden før de skulle sone. Og det er jo nettopp en del av problematikken med ruspolitikk.

En ungdom som prøver hasj en gang og blir tatt for det blir straffet og bøtelagt og har ikke råd til å betale boten. Dermed blir det noen dager soning og en blir presentert for et kriminelt miljø. I samfunnet ellers blir man stigmatisert og opplever utenforskap, og en føler en ikke har annet enn nettopp det kriminelle miljøet en har blitt presentert for, og hva det innebærer, som oftest et miljø med rus og narkotika. Det blir en ond sirkel og en blir avhengig av narkotika.

Når en da fengsler mennesker for narkotikadommer og deres avhengighet av rus, og disse plasseres i et fengsel hvor det i luftegården da spretter opp små nusselige fleinsopp fulle av det psykedeliske virkestoffet psilocybin, hva kan man forvente?

Vi snakker rusavhengige. Hva er det de ansvarshavende for dette fengselet ikke forstår? Plasser en ulv i et bur sammen med et par minker og si til ulven «bare se, men ikke røre».

Tenke seg til at fengselslederen for dette fengselet uttaler at han har visst om dette i 15 år, og like lenge har de straffet de som har blitt tatt i å plukke og bruke denne soppen. Når ulven har spist minkene, plasserer man da en ny mink inn i buret sammen med ulven? Plasserer man i det hele tatt ulver og minker sammen og tror dette skal gå bra? Hjelpes..

Siden 2019 har ti innsatte blitt utelukket fra luftegården i Åna fengsel for sopplukking. Altså, den lille «frihet» disse menneskene får blir fratatt dem fordi de har et rusproblem. I stedet for å få hjelp blir de plaget. Som sagt.. jeg gir meg over.

Er det bare meg som blir oppgitt?

Link: «Luftegården på Åna fengsel» (NRK)

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fleinsopp #åna #rus #narkotika #norge #bunny #bunnytrash