Etter bryllup kommer skilsmisse!

Det er ihvertfall min erfaring. Jeg var gift i 7 år og det gikk ikke, som dere skjønner, vi ble skilt. Det er jo bare bra det vel. I ettertid. Hadde ikke vært her i dag om jeg ikke hadde blitt skilt. Hadde jeg vært gift enda hadde jeg vært dypt ulykkelig nå. Psykisk ødelagt.

Av livet skal man lære, og snuppen min og jeg har nå vært sammen i over 15 år. Vi tar 15 år til på strak arm vi, da selvfølgelig hvis vi blir gitt muligheten, om jeg ikke dauuer i løpet av natten av korona, for jeg har jo covid nå.

Snuppen min og jeg fungerer veldig bra, vi har ingen intensjoner om å gifte oss. Er det ikke mest for oppmerksomheten at man gifter seg i 2022? Det er nå ihvertfall hva jeg tenker og tror.

Vi gir hverandre kjærlighet og oppmerksomhet, det holder. Enkel oppskrift. Vi har dialog, og det må sies at den dialogen og åpenheten fungerer meget bedre for de som ikke henger ut sin kjære i det øyeblikk en tabbe er blitt begått. Er det noe mennesker gjør, så er det tabber.

En annen ting, vi slipper å ha hemmeligheter for hverandre, vi slipper frykten for den andres reaksjon hvis en har gjort noe dumt eller feil. Hvis min umiddelbare reaksjon skulle være å henge snuppen min ut på nettet for et feilgrep han måtte ha begått, så skjønner jeg jo det behovet han måtte ha for å holde det hemmelig.

Når noen tenker at å henge ut sin nærmeste er det første man gjør, da.. altså det er lettere å være åpen og ærlig, ikke holde ting inni seg, om det ikke blir brukt mot en, eller at det skal bli offentlig drama av det. Jeg kunne aldri hatt et forhold til en slik person. Jeg er så utrolig glad for at ingen av oss, hverken snuppen min eller jeg, blir helt rabiate og hysteriske, men heller kan ha et voksent godt og kjærlig forhold.

Jeg er så takknemlig. Lykkelig. Vår egen leilighet, vårt hjem. Vi har hverandre. Ingen krav. Vi har de to små herlige jentene våre. Eller tre, nå har vi jo «adoptert» et lite gull til som trenger å bli ivaretatt, få oppmerksomhet og kjærlighet. Hun har hatt det tøft ei stund, og nå er ‘mammaen’ hennes innlagt på sykehus og blir borte flere uker. Men vi skal ta vare på gullet, vi har kjærlighet å gi. Sammen er vi en fin liten familie – love is love ❤️

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#familie #kjærlighet #bunny #bunnytrash

Jeg har fått påvist Covid – det er sant, ikke clickbait!!

I dag har en medblogger nok en gang omtalt meg og bloggen min. Ikke bare jeg som er omtalt, men også en rekke andre bloggere. Samtlige blir fremstilt som flotte vannliljer i soloppgangen, den første som omtales beskrives som en som har orden på livet sitt, det er jo en bra omtale, om den hadde stemt da. Den neste blir omtalt for den styrke vedkommende har, livsglede og drivkraft.

Slik fortsetter det, den neste bloggen blir beskrevet som en blogg man glad av, den er om campingliv og moro. Så er det hun bloggeren som imponerer med sin kreativitet og alt hun tryller frem. Alle fremstilles så positivt, og så var det meg da, det som måtte fremheves var «han er både vaksinemotstander og SIAN-sympatisør». Hehe..

Sist jeg fikk med meg at det var skrevet omtale om meg fra den kanten var det skrevet en påstand om at jeg har ytret at jeg ikke har hatt covid fordi jeg er uvaksinert. Det har jeg aldri ytret, og de som leser vedkommendes blogg uten å lese min vil nok mest sannsynlig tro på den usannheten. På samme måte som i dag hvor jeg stigmatiseres som vaksinemotstander. Hvis jeg er vaksinemotstander, hva er da disse folka har sprøytet i «hue og rævva» på meg hele mitt liv?

Vedkommende greier å ordlegge seg på en sådan måte at man ikke skal kunne ta hin på de bakenforliggende intensjoner, og velger si til meg at hensikten var å reklamere for bloggen min og dra lesere til den, haha.. dette får altså en Rødt-politiker seg til å si. Som om det skulle være gevinst for meg at hins blodrøde følgere blir opplyste om at jeg er vaksinemotstander og Sian-sympatisør. Partiet Rødts medlemmer som hater Sian og stiller seg utenfor gjerdet på samtlige av deres demonstrasjoner og fremprovoserer hærverk og vold hvor risikoen er at mennesker kan bli alvorlig skadet og eventuelt bli drepte.

Det var vel heller et forsøk på å få sendt litt hat og litt hets i min retning. Sorry bestemor, jeg tror ikke på deg denne gangen heller. Men du skal ha poeng for at det finnes andre bloggere som tror på deg 😜👍🏾

Jada, så var det den vaksinemotstanden. Nå er det jo en gang slik at definisjonen av vaksine er endret, på samme måte som definisjonen av pandemi ble endret i forkant av covidutbruddet. Man kaller mRNA-injiseringene for «koronavaksiner». Så hvis WHO sjenker deg et glass pentobarbital og sier det er rødvin, så er det rødvin? Vel, for meg blir det feil, jeg er ikke like enkel. Den slags eksperimenter deltar jeg ikke på frivillig, spesielt ikke med å la meg injisere med en hurtigfremstilt «guffe» av fremmede stoffer hvor de den gang ikke kunne eller ville gi meg opplysninger om hverken det ene eller det andre, og aller minst om bivirkninger. «Vaksinene er helt trygge» sa dem til meg første gang jeg spurte. Da ringer det jo en bjelle, for det har aldri noensinne eksistert vaksiner som har vært helt trygge.

For to dager siden, altså tirsdag ettermiddag så ble jeg brått snufsete. Det varte noen minutter og jeg måtte ha litt papir for å tørke nesen. Tidlig på kvelden var jeg veldig varm, og det var jo kanskje ikke så rart, 27 grader i skyggen den dagen. Det var da jeg begynte å fryse at jeg ante at noe var på gang. Målte temperaturen og den var 39,39. Var ikke dårlig eller noe sånt, jeg bare tenkte og nå får jeg igjen for osloturen i helga hvor jeg vandret rundt lettkledd i shorts og skjorte i regnet, og jeg lå med rompa bar den natten. Jeg tok meg en C og D vitaminkapsel, litt sink og pakket meg inn i ei dyne og et ullpledd og så svetta jeg ut inni der. Morgenen etter var feberen borte og jeg helt fin, eneste var at jeg var litt øm i musklene, som etter en tyrkisk massasje. Bare deilig med tyrkisk massasje.

Hadde egentlig ikke tenkt å ta noen covid-test, men bare for å stilne snuppen min sin nysgjerrighet så gjorde jeg det likevel, tok testen. I dag nøyaktig klokken 12:20 fikk jeg påvist covid, og i all min vantro tenkte jeg what the fuck!!? Dette holdt de helvete med meg for å «vaksinere» meg mot!!

Jeg stiller enda spørsmål ved «vaksine»-propagandaen. Hvorfor ble ikke, hvorfor blir ikke folk testet for antistoffer før de blir injiserte med mRNA? Hvorfor ble ikke folk testet for antistoffer etter den første dosen for å se om injiseringen faktisk fungerer på den enkelte før man injiserer en dose til og en dose til og en dose til? Er det ikke besynderlig merkelig at ikke helsevesenet har interesse av dette?

Titt og stadig leser jeg uttalelser der folk sier de tror de ville ha dødd av korona hadde det ikke vært for at de hadde latt seg injisere med to eller tre doser, så syke ble de. Hmm..

Veldig mange jeg kjenner fikk påvist korona bare uker etter den injiserte «boosterdosen», altså det tredje skuddet. Dette inkluderer snuppen min, nøyaktig på det tidspunkt han iflg ekspertene skulle være mest beskyttet så fikk han korona. Er det ikke besynderlig at akkurat det øyeblikket «vaksinene» skulle fungere best, da blir man smittet! Jeg ble vel og merke ikke smittet da, selv om jeg var nærkontakt, bor sammen med, og ja. Men jeg var jo uvaksinert.

Men nå har jo mRNA aldri vært vaksiner da.

Det helvete man har gått igjennom fordi en den gang uttalte seg som «uvaksinert». Den hetsen, uthengingen fra bloggere, av tullinger i sosiale medias kommentarfelt og så videre så jeg egentlig ikke komme. Da hadde jeg bare holdt kjeft. Aldri før har folk blitt hetset for å ikke ta en vaksine. Plutselig blir man kalt vaksinemotstander! Stygg hersketeknikk!! Det har vært helt surrealistisk og absurd. Siste par årene har jeg fått høre mye stygt om meg selv. Jeg har lest om og vært i kontakt personer som er blitt utstøtt av venner og familie, kastet på dør rett og slett, på grunn av dette. Et vennepar som brukte passe jentene våre når snuppen min og jeg var på turer slettet og blokkerte meg i sosiale media og ville ikke ha mer med oss å gjøre fordi jeg sa jeg ikke kommer til å la meg injisere.

Hvorfor skulle jeg utsette meg for hjertesykdommer og alle bivirkningene og lidelsene som mange «vaksinerte» nå går gjennom? Noen argumenterer med at det er en dugnad. På hvilken måte har det å si for andre at jeg avstår fra mRNA-injisering? Om jeg hadde latt meg «vaksinere» så er jo ikke det en del av en dugnad når en likevel kan bli smitta og smitte videre. Synes ikke jeg hører om annet enn smittede «vaksinerte», mest sannsynlig en slik som smitta meg. Eller kanskje fikk jeg covid fordi jeg tok selfie med mobilen uten å ha på meg munnbind?

Dugnaden var når dette startet tidlig i 2020 og ingen visste helt hva som foregikk. Man holdt seg nest mulig hjemme, holdt avstand ellers og sprita seg såre. Jeg var med på den dugnaden, jeg har hele tiden oppmuntret til å delta på den dugnaden. Hygiene, avstand og ta vare på immunforsvaret. Hetsen de uvaksinerte har måttet gå gjennom i ettertid var takken for deltakelsen.

Hva er greia her? En «vaksine» som ikke hindrer smitte, en «vaksine» der de «vaksinerte» blir sykere enn de uvaksinerte. Altså, jeg hadde en kvise på rompa mi en gang i tiden, og en gang fikk jeg en kvise i øret. Begge disse hver for seg var mye verre enn covid.. har dere hatt kvise i øret noen gang?

Jeg leste en artikkel her om dagen hvor det ble påstått at «vaksinene» har reddet 20 millioner liv. De hadde vel påstått at de hadde reddet mitt liv også om jeg hadde latt meg injisere. Smartingene, manipulere lettlurte menneskehjerner med ubeviselige påstander.

Nei, jeg undrer meg enda over hvorfor folk ikke har blitt testet for antistoffer før massevaksineringen? De har hatt god tid til det. Jeg undrer meg ennå om hvorfor dette presset på at folk som ikke trenger det skal presses til «vaksinering»? Kunne de heller ikke fokusert på å finne ut hva det er som gjør at en liten promille blir alvorlig syke og dør av korona? Det må jo være en spesifikk grunn til at det skjer, et gen, en spesiell greie enkelte har. Burde ikke være sååå vanskelig å finne ut av? Allerede i min barndom kunne de jo klone sauer og få menneskeører til å vokse på hvite små mus.

Nei, de som styrer showet virker ikke ha stor interesse til å finne ut av eller opplyse om hvorfor denne lille promillen blir hardt rammet. De vil fremdeles bare at man skal injiseres og injiseres, og da blir jeg sittende med følelsen av at disse «vaksinene» er ikke mot noe, men for noe.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #bunny #bunnytrash

Hvilken kjendis hadde lurt deg?

Gerard Butler hadde «lurt» meg, hvilken kjendis hadde «lurt» deg?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pride #gerardbutler #bunny #bunnytrash

Sometimes life is really good!!

Vern om de gode stunder, ta vare på minnene, husk å leve, virkelig leve når en kan, kjenn livet i kroppen og ikke ta noe for gitt. En dag er det over, og ingen vet når den dagen kommer.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pride #bunny #bunnytrash

Restaurant på Frodiths anbefaling!

Lørdag dro snuppen min og jeg inn til Oslo for å ha to dager med kos, nytelse og moro. En del av det er jo å dra på restaurant og spise deilig mat. I forkant hadde jeg spurt vår alles kjære «Frodith» her på blogg om hun kunne anbefale meg en god indisk restaurant. Det kunne hun.

Jaipur Indisk Restaurant ligger i Karl Johans gate 18C ved Egertorget. «Frodith» anbefalte denne, hovedsaklig fordi hun elsker retten ‘Mango Lam’ og dette er den eneste indiske restauranten hun har funnet i Oslo med denne retten.

Snuppen min og jeg tok turen, og vi ble veldig godt mottatt. Der var koselig, og alle de ansatte var oppmerksomme, hyggelige og service-minded. Effektive var de også, vi ventet ikke lenge på maten, og estetisk så det helt nydelig ut, enda bedre var det at maten smakte helt nydelig også.

Prisene var helt standard for indisk restaurant, det vil si at det er behagelig overkommelige priser. Dyr Coca-Cola i miniflasker, men til gjengjeld var de ordentlig kalde. Vi spiste ‘Mixed Grill’, og det var så lekkert at vi skal helt klart tilbake, og da skal ihvertfall jeg spise ‘Frodiths Mango Lam’.

«Frodith» er ei fargerik og kul dame som kan og kan litt om mye. Hun har gitt meg flere tips gjennom tiden, og særlig liker jeg hennes forslag til musikk og mat. Tusen takk «Frodith», dette var højdare 😜👍🏾

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#jaipur #indisk #restaurant #karljohan #egertorget #oslo #bunny #bunnytrash

Finally Enough Love

Det er jo skammelig at jeg som fanatisk Madonna-fan ikke har skrevet noe om at det nye albumet til Madonna ‘Finally Enough Love’ er blitt sluppet!!

Albumet er et remiks samlealbum og ble sluppet 24. juni på digitale plattformer som Spotify og så videre. Det vil bli gitt ut i fysisk format i august, da også i DeLuxe utgave.

Altså, albumet er en markering av at Madonnas rekord med femti nummer 1 hits på den amerikanske Billboard Dance Club Songs-listen. Dette er en rekord med flest nummer 1 av noen artist på noen Billboard-liste.

Som nevnt, det vil bli to versjoner av albumet. Den første utgaven er den som nå er tilgjengelig på digitale plattformer. Det en 16-spors forkortet utgave ganske enkelt med tittelen ‘Finally Enough Love’ som er Madonnas egne favoritter av hennes 50 nummer 1 hits. Utgaven som kommer i august inneholder alle 50 låtene og vil bære tittelen ‘Finally Enough Love: 50 number ones’, samtidig, 19. august, vil begge utgavene og bli gitt ut i fysiske formater.

Dette er et remix-album, altså club-versjoner av låtene som er remastret i tillegg. Lyden er helt fantastisk, og det er club-feelingen også. Herlig oppdatert for 2022. Personlig var jeg skeptisk til et nytt album uten noen ‘ny musikk’, altså nye låter, og ofte synes jeg remixer er masete og slitsomt, som om det er hakk i plata. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg var skeptisk i det hele tatt, Madonna har da aldri sviktet meg, hehe.. hele albumet føles nytt, nostalgisk og kult!

Anyways, anbefales for både gamle og nye fans. Jeg er veldig klar over at mange, spesielt i Norge, sier de ikke liker Madonna. Jeg tenker det er på grunn av overfladiskhet, for når en spør om hvorfor så er fokuset de endringer hun har gjort på utseende, at hun har seg med unge ToyBoys, alderen hennes (why??) og det faktum at hun finner på mye merkelig i sosiale media.

Det til side, her er det musikken vi snakker om, og ALLE har én eller flere Madonna sanger en liker, noen bare vet det ikke enda. Når en her får et album med nummer 1 hits over 40 år så må det vekke minner, og med oppdaterte versjoner og et fantastisk lydbilde, så er det bare å dra fram støvsugeren og guffe opp Madonnas nye album ‘Finally Enough Love’, så er husarbeidet gjort i en fei, og en danser og koser seg underveis..

Låtliste:

01). “Everybody”

02). “Into The Groove”

03). “Like A Prayer”

04). “Express Yourself”

05). “Vogue”

06). “Deeper And Deeper”

07). “Secret”

08). “Frozen”

09). “Music”

10). “Hollywood”

11). “Hung Up”

12). “Give It 2 Me”

13). “Girl Gone Wild”

14). “Living For Love”

15). “Medellín”

16). “I Don’t Search I Find”

Enjoy!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#madonna #finallyenoughlove #50numberones #bunny #bunnytrash

Hjelp!! Husker ikke!!


Altså jeg tenker jo det er etter helga at jeg har blitt snufs og sådan. Jeg har jo tross alt sittet ute på natterstid og drikket alkohol. Jeg har vandret rundt i regnvær på søndag og vært våt. Jeg tror kanskje muligens jeg lå med rompa bar natt til søndag også.

Anyways, hvis det er slik at jeg har fått sånn virus, hvordan blir det da med sånn munnbind i morgen når jeg skal ut å lufte jentene mine? Er det jeg eller alle andre som må bruke munnbind? Er det når jeg er alene eller i forsamling jeg skal bruke det? Skal det være over nesa, eller under munnen? Under haka eller oppå hodet?

Jeg er så usikker jeg, jeg har jo sett alle variantene. Er det greit å gjenbruke eller hente munnbind fra søpla hvis man er fri selv? Er det slik at det er viktigst å bruke munnbind når en skal ta selfie for Instagram, blogg eller Facebook? Er virus mest smittsom gjennom fotolinsa? Hjelp meg her nå, jeg har feber og husker liksom ikke hva som er riktig.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#feber #virus #bunny #bunnytrash

Vilt mye som skjer, anmeldt forhold bekreftet!

Som mange av dere vet så skjedde det mye denne helgen som var, og jeg har hatt SÅ lyst å skrive om det, altså først og fremst det positive, for det var virkelig en innholdsrik helg, mange følelser og i det hele tatt. Noen har sendt meg meldinger også om jeg har noen uttalelser om terroristhandlingen ved London Pub i Oslo, for det er jo en selvfølgelighet at jeg mener noe om dette, og det er jo nærmest nærmest forventet at jeg skal skrive innlegg om det. Det vil nok komme, men vet dere hva, jeg har bevisst valgt å vente.

De som følger med ser at politikere og media prøver å endre fokus på saken. Gjerningspersonen stakkarsliggjøres, politikerne bortforklarer, og media utelater bevisst relevante opplysninger som burde nevnes når de skriver om denne terroren. Jeg har fulgt med, men det er noen fakta som ikke skrives om i det hele tatt. Nå har også politiet gått ut med anbefalinger om å avlyse pride-arrangementer over hele landet.

Det burde ringe noen bjeller hist og her, men i andre blogger, kommentarfelt og så videre leser jeg at de «forstår ikke hvordan dette kunne skje». Som om det ikke er diverse stemmer som har advart om dette i en årrekke. Jeg vet ikke om folk gjør seg dumme, men men.. tro dere meg, det vil komme innlegg herfra om dette, og da skal jeg påpeke noe som ingen media hittil har gjort. Noe jeg finner helt forkastelig og hinsides absurd, for det er faktisk så relevant at det smerter.

Men så mye som jeg vil skrive disse innleggene, så er det mye «rot i hodet» mitt, det skjer så mye, i tillegg er jeg faktisk veldig sliten. Selv om en har visst om at en dag smeller det, en dag vil ting skje, som flere har advart om, så sitter man her med et slags sjokk flere dager etter. Mange følelser er i sving, det er varmt, og her hjemme skjer det også ting og tang.

Noen av dere har vel fått med dere at vi har fått en tredje hund i hus. Ei vi kjenner er blitt sykehusinnlagt, hun er alene, og vi har valgt å stille opp. Dette er da ei kjempesnill mopsejente på 10 år. Altså hun er aldrende, har sine plager. Hun kan ikke gå i trapper, vi bor i andre etasje. Hun kan ikke hoppe opp i sofaen engang. Her er flere ting, og i morgen er det tid for full kontroll og sjekk av alt hos veterinær med henne. I dag har også eldste vår vært på rutinekontroll hos dyrelegen, alt bra. Hun er bare helt herlig og frisk som en fisk, som man sier uten at jeg har skjønt helt hvorfor. Artig er det at når noen gjetter så tipper de at hun faktisk er flere år yngre enn hun er. Hehe.. gullene våre er godt ivaretatt og høyt elsket!!

I dag har jeg også fått ‘Bekreftelse på anmeldt forhold’ på Altinn. Så da ble jeg sittende å sortere screenshots i riktig rekkefølge for å gjøre det enklere for eventuell etterforsker. Det ble jo himla mange screenshots å sende inn da. En tåpelig sak egentlig, tatt i betraktning hva som ellers skjer i dette landet, men ‘hensynsløs adferd’ må slås ned på. Jeg fant ikke noen annen måte å få slutt på det hele, dialog var jo helt umulig, for da tas ting ut av kontekst, klipp og lim og postes i nye innlegg. Etter anmeldelsen ble det postet innlegg om at jeg har truet vedkommende. Altså.. hvis noen blir truet så burde man anmelde, ikke sant?! Men hvis det ikke er sant, bare er en påstand i sosiale media som kan føre til at andre blir hetset og truet, da er det minst like ille, og bør tas tak i, mener nå jeg.

En kan ikke bare se på alle disse usannnhetene og ondsinnede karakteristikker bli postet i grupper «all over» sosiale media, da særlig FB, og bare ta hatmeldingene som kommer med et smil. Ikke at jeg har fått en haug med hatmeldinger, det har jeg ikke, bare et par stykker fra vedkommendes følgere på FB. Jeg tenker de fleste har sett hva som er realiteten her. Jeg ble litt satt ut selv da jeg gikk gjennom screenshotsene i dag, det var mange altså, veldig mange. Litt av et show. Jeg har sympati med vedkommende, men tar likevel saken videre så langt det går.

Joda, som dere skjønner så er her en del ting å bale med, følelser og tanker er i alle retninger. Men jeg er heldig, jeg har en herlig liten familie som jeg elsker, og som elsker meg. Jeg forholder meg til virkeligheten, sannheten, da er jeg tro mot meg selv og mine nærmeste. Størst av alt er kjærligheten!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bunny #bunnytrash

 

 

Ekte kjærlighet eller (islamsk) bløff?!

Leste et blogginnlegg nettopp nå hvor vedkommende blogger etter å ha sett på reality-serien «Grenseløst forelsket» reagerer på dette med aldersforskjell i såkalte kjærlighetsforhold. Ikke aldersforskjellen i seg selv, men dette med å som norsk inngå forhold med noen som er i fra andre land, og hvem som får oppholdstillatelse i Norge, og hvem som blir avvist.

Først vil jeg påpeke dobbeltmoralen med slike forhold. Det har «alltid» vært slik at eldre menn blir sammen med damer som er en hel del yngre, og noen er det jo som reagerer, men det sees ikke på med like stor skepsis som når en kvinne blir sammen med en mann som er en hel del yngre.

Som stor beundrer av superstjernen Madonna har jeg jo fått med meg hennes forhold til yngre menn etter hun i 2008 skilte seg fra sin ektemann nummer to, Guy Ritchie. Han var nøyaktig 10 år yngre enn henne, og det var på en måte akkurat innenfor det «allmenn aksepterte». Men etter skilsmissen ble hun sammen med en mann som var hele 34 år yngre enn henne.

Han den gang 27 år og hun 61. Det ble jo oppstandelse, avisoverskrifter verden over, nådeløs kritikk og i det hele tatt.

Samtidig giftet Madonnas første ektemann Sean Penn seg med sin 30 år yngre kjæreste. Det var knapt noen som hevet et øyebryn, og i media var det ingen fokus på dette annet enn at «Sean Penn har giftet seg med sin kjæreste etter 1 år, gratulerer til de nygifte».

I bloggen jeg leste nå blir det tatt opp at det fortsatt i dag er slik at det er mer akseptabelt at mannen er eldre enn kvinnen, enn omvendt.

Hun skriver: «når en 63 gammel mannlig sjåfør fra Bergen er sammen med ei 36 år gammel filippinsk dame er det helt greit, både for de fleste og UDI, mens når ei 62 gammel dame fra Arendal er sammen med en 28-årig Tyrkisk mann er et problem».

Tema blir tatt opp uten noe ønske om å gå inn på detaljer og spekulere i om disse forbildene handler om ekte følelser eller ei. Det bloggeren reagerer på er at «Det er helt ok for en mann som får sin kvinne til Norge, men det er ikke greit for ei dame, og hun får ikke oppholdstillatelse for sin mann».

Bloggeren skriver til slutt: «Jeg trodde ikke at det fortsatt i 2022 skal være slik. Men sånn er det. Rett i fleisen. Fatter ikke at det er slik fortsatt, men sånn er det bare».

Nå har jeg ikke hentet fram noen fakta rundt dette, ingen statistikker og sådan, bare uttaler meg fra hva jeg selv har observert i eget liv. Det har seg slik at jeg kjenner jo faktisk en del som er sammen med og/eller gift med noen fra andre land. Til eksempel min tidligere svigerbror giftet seg med ei dame fra Thailand. Det er vel cirka 20 år siden. De er enda sammen, fremdeles gifte og har barn.

Der de bor er det flere slike par, han fra Norge, hun fra Thailand eller Fillipinene. De jeg kjenner til er sammen enda. Finnes sikkert et unntak, da det er slik i Norge at halvparten av de som gifter seg faktisk skiller seg, men utfra egne observasjoner klarer denne gruppen veldig bra å holde sammen, jeg tenker de er en del av dem som holder samholdsstatistikken oppe.

Når det gjelder kvinner som er sammen med og gifter seg med utenlandske menn så ser jeg noe annet. Igjen, dette jeg skriver er ut fra mitt liv, mine observasjoner, så er det slik at i de aller fleste tilfeller så stikker mannen i det han får tillatelse til å bo i Norge. Nesten på dagen. Disse mennene er jo da som oftest fra islamske land også, muligens dét har noe å si?

Allerede for flere tiår siden var det blant mange jeg kjente et tema om menn som reiser til eksempel Thailand og Filippinene og finner seg en kvinne og gifte seg med. Jeg har også hørt om og kjenner til norske ektepar som har reist dit hvor det har endt i skilsmisse fordi kvinnene i disse landene kaster seg etter norske menn i håp om napp, mennene gir etter, er utro, blir skilte og gifter seg på nytte med disse kvinnene derfra. Men det var først mange år etter at det gikk opp for meg at det er helt likt for det motsatte kjønn..

Altså mange norske menn ser ut til å få seg kvinner fra for eksempel nevnte land Thailand eller Fillipinene, de ser ut til å holde sammen. Men med noen reiser til land i Midtøsten og Nord-Afrika ble jeg gjort vitterlig klar over at mennene der kaster seg etter kvinner av samme grunn, men i mine øyne enda mer kynisk. Jeg husker spesielt et hotell vi bodde på. Ved ankomst stod mennene klare der for å kaste seg etter disse kvinnene, og disse kvinnene bet på. Det var helt vanvittig å være vitne til hvor fint disse mennene greide å sjarmere de norske damene. Disse mennene var jo sååå oppmerksomme og såååå forelskede. «And the Oscar goes to..» Det hele var strategi og manipulasjon. Til syvende og sist handlet det bare om penger og/eller muligheten å reise til og bli i Norge. Å gjøre norske kvinner gravide ville bare øke muligheten også.

Jeg tenker at når UDI avslår søknader fra disse mennene som blir sammen med norske damer, så har det ikke noe med aldersforskjell å gjøre. Jeg tror at om «AnneMa og Dundar» i «Grenseløst Forelsket» hadde tilhørt andre aldersgrupper, hun yngre, han eldre, så ville de nok møtt samme problemer uansett. De har ikke vært lenge sammen, han er fra et islamsk land og statistikkene viser helt sikkert hva oddsene deres er for at dette er et reellt og ekte forhold som kan vare og ikke handler om penger eller oppholdstillatelse.

Personlig er jeg glad for at UDI er strenge. Jeg skulle faktisk ønske de kunne være mye strengere. Det er selvfølgelig meget trist for de forhold som er genuine og ekte, og et tap for kjærligheten. Men jeg har rett og slett ikke tro på at det er særlig mange av dem fra den kanten. I islamske land gifter man seg ikke av kjærlighet, det er nesten utelukkende alltid andre årsaker, det er unektelige fakta.

Hva tenker dere?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bunny #bunnytrash

Jeg deltok i konkurransen!

For noen dager siden hadde Vivian Brosvik aka «Mammapåhjul» en konkurranse i bloggen sin. Konkurransen gikk ut på at de som ønsket å delta måtte gå inn på posterstore sin side og plukke ut et bilde som som man likte, kopiere det og sende Vivian en kopi av bildet med kommentar om hvorfor man liker akkurat det bildet så godt.

Jeg klikket meg inn på den siden og det var 2000 bilder å velge iblant. Hellige kaninmåne.. så jeg begynte å surfe gjennom for å finne noen som jeg likte godt. Ikke helt min stil fant jeg ut, det meste var veldig feminint og jentete. Hester, babyrosa, babyblått og så videre. Vakre bilder så absolutt, men.. noen bilder måtte jeg jo finne. Mine kriterier er jo at bildet må fange oppmerksomheten min øyeblikkelig, og det må være et bilde som jeg kan henge på veggen i mitt eget hjem, altså jeg må like det og det må passe inn her.

Jeg har en greie med svart-hvitt. Eller svart, hvitt og grått. Sofaen vår er grå. Møblene ellers er grå. Noen er svart. De fleste bilder er grå, med fargeinnslag. Vi har noen fargeinnslag som da gjør noe med helheten her, da gjerne innslag av lilla. Så jeg prøvde se om der var noen kule bilder i sort-hvitt som kanskje hadde lilla som innslag, men det eneste jeg fant var noen sort-hvitt bilder med lilla lavendel. Lavendel vil jeg IKKE ha som motiv på bilder. Jeg liker ekte planter.

Kjekke eller sexy mannfolk var det også dårlig med. Merkelig det der at i 2022 er det enda kvinnekroppen som skal objektiviseres, mens menn er litt tabu. Det var lettkledde kvinner og kvinneformer avbildet på en del av disse bildene. På en «sømmelig» måte kan man si, og et bilde av en «wet t-shirt» der en kvinnes bryster skinner svakt gjennom. Det hadde vært mer originalt med en mann i våt t-skjorte, men men.. det heter seg at «art has no rules».

Det var to bilder av menn i hele kolleksjonen. Et gammelt bilde av Sean Connery, fullt kledd i en fryktelig kjedelig dress, og et enda gamlere bilde av Elvis Presley fra promoteringen av filmen «Jailhouse Rock». Elvis var kjekk han, men jailhouse er usexy altså.. Men jeg valgte de to bildene som var der av Marilyn Monroe. Jeg har alltid vært fascinert av henne. Som skuespiller, mystikken rundt henne, hennes blendende skjønnhet og i det hele tatt. Marilyn er veldig velkommen hos meg. Jeg har tre lerretbilder av henne fra før, fra Andy Warhol-serien han laget av henne den gang. Muligens er disse av det mest kjente Warhol laget.

I går ble de to vinnerne i konkurransen til Vivian trukket, jeg var ikke en av dem. Så da ble det ikke noe gavekort på meg.

Disse bildene dere ser i innlegget her var de jeg valgte. Det nederste med flaske og champagne ble det jeg sendte til Vivian for å delta i konkurransen hennes.

Hvilket av disse likte dere best?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#konkurranse #art #kunst #posters #posterstore #bunny #bunnytrash