Tanker og følelser – litt om mamma, litt om pappa.

I går var snuppen min og jeg i bursdagsfest hos venner oppe i bakken her, det var moro, en del nye folk, og jeg ble som lovet – full! Jeg kunne gjerne øset innpå mer, men jeg og et vennepar var de siste som var igjen, og da satt jeg på dem da de tok drosje hjem. Det var digg med en fest, jeg fikk distrahert tankene mine stort sett hele kvelden, og jeg sovnet med en gang jeg la hodet ned. Muligens før. Jeg hadde enda brillene mine på meg da jeg våknet i formiddag, og jeg har ikke vært oppe en gang i natt på grunn av noe pustestopp eller andre anfall.

Det er hviledag, og jeg har sløvet på sofaen i hele dag med sesong tre av serien «Vikings». Det er distraherende å se kvinner få skjært ørene sine av, det er helt klart.

Jeg sendte snuppen min på gatekjøkkenet for å kjøpe ost- og baconburger. Straks han var gått ringte mobilen. Det var mamma.

Jeg skrev i bloggen i går om at jeg forleden kveld hadde blitt nødt til å fortelle henne om overgrepssaken fra Harstad som omtales og skrives mye om i media i disse dager. Og at jeg er en av de som har anmeldt.

Etter jeg fortalte til mamma så har ikke hun klart å tenke på noe annet. Og det visste jeg inni meg at dette ikke er godt for mamma å vite.

Hvis jeg hadde vært forelder og fått vite at 12 åringen min hadde blitt utsatt for overgrep, og da spesielt seksuelle overgrep, så hadde jeg klikket! Og å få vite at det pågikk over flere år hadde selvsagt vært enda verre. Og slik har vel mamma det også. Det var det jeg ville unngå lengst mulig. Hater Harstad Tidende for at vi ikke fikk forberede oss og at jeg ikke fikk ta samtalen med mamma på en bedre måte. Jeg får så vondt av henne nå.

Mine foreldre var gift i 11 år og mamma forlot han og fikk skilsmisse med dom da jeg var cirka 8. Ekteskapet var et helvete, skilsmissen et større helvete. Så havnet hun i et forhold med en gal mann som var like vanskelig som min pappa å bli kvitt. Så ble min søster narkoman. Jeg ble narkoman. Min søster var i en bilulykke, knuste skallen og havnet i koma. Da hun begynte å komme seg og søkte avlastning for sine to sønner endte det med at guttene ble sendt i hver sine fosterhjem. Så jeg tenker at mamma har fått mer enn sin kvote – og nå dette. Og ingen vet når vi får lagt dette bak oss. Det tar hverken politi, media eller rettsstaten Norge noe hensyn til.

Faren min døde nå sist april. Og nå i sommer fikk jeg muligheten til å selge innboet hans. Noe fikk jeg solgt og fikk betalt regningene mine da jeg satt uten noen inntekt. Resten ble fraktet til et vennepar for at de skulle selge det for meg da de har bedre peiling på kjøp/salg/verktøy/hageredskaper. Det viste seg at de ikke var mine venner og stjal mesteparten fra meg. Alt av verdi. Vi snakker tusener av kroner. Enda de visste om min økonomiske situasjon, at jeg er syk og har denne rettsaken i vente. Pengene kunne jeg brukt til å komme meg vekk i disse dager. Jeg trenger det såååå virkelig. Jeg kunne også reist og pratet med mamma, det hadde vært så mye bedre, hun hadde nok fått mindre vondt av det hvis hun hadde fått sett meg.

Jeg skal fortelle mer om disse «vennene» og det de stjal ved en senere anledning. Det er nok av søppelfolk i verden, de som tror at alle er potensielle venner og at folk flest bare er snille og gode – dem om det.

I dag hadde forresten pappa blitt 70 år hvis han hadde levd – det slo meg når mamma fortalte det, at jeg har aldri feiret én av hans bursdager.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#overgrep #mindreårige #misbruk #barn #tungestunder #rettsak #hensynsløse #seksueltmisbruk #overskrifter #ht #harstadtidende #advokat #søppelfolk #tjuvpakk #journalister #bøller #media #pedofil #foreldre #mamma #pappa #svik #venner #tyveri #bedrageri #seksuelleovegrep #harstad

Samtalen med mamma 💔

I går kveld ringte jeg mamma. Jeg ble nødt, etter alle skriveriene i media, og da særlig Harstad Tidende. Jeg ville hun skulle få høre det fra meg først. Jeg kunne jo ikke vite om hun allerede hadde hørt noe fra andre, det hadde hun heldigvis ikke.

Denne samtalen har jeg unngått i maaaaange år. Med tiden av forskjellige grunner. Det begynte nok med frykt, skam og redsel. Etterhvert føltes det unødvendig, jeg ble voksen og trodde jeg kunne takle det. Hvorfor plage andre med mine smerter? I dag er det slik at jeg tror ikke dette er godt for mamma å vite.

Fra Harstad Tidende

Hvis jeg hadde vært forelder og fått vite at 12 åringen min hadde blitt utsatt for overgrep, og da spesielt seksuelle overgrep, så hadde jeg klikket! Det hadde blitt helt grusomt for meg å leve med at jeg ikke hadde klart å beskytte mitt barn mot den slags. Det sier seg selv at det blir verre igjen å få vite at det pågikk over flere år. At man ikke fikk med seg noe. Jeg hadde følt meg som en rævva forelder, jeg hadde fått vondt i hjertet mitt resten av livet.

Dette er ikke mamma sin feil, men jeg tror nok hun skjønner mer nå av hvorfor mye ble som det ble. Livet har aldri vært godt eller enkelt fra den gang overgrepene begynte. Jeg var nok en smilende glad gutt da jeg fylte 12 år, men før jeg fylte 13 var jeg ikke det lengre. Jeg ble sett på som en spesiell, vanskelig og plaget gutt. Naboer, lærere, familie – alle hadde denne oppfatningen. Noen foreldre nektet meg å være sammen med barna sine. Vanskelig og plaget. Som om jeg selv var årsaken til det. «Han er en god gutt innerst inne», var det enkelte som mente. Dermed var det greit.

Jeg vet dessverre ikke hva mamma tenker og føler i dag. Men jeg måtte være den som fortalte henne, jeg skulle gjerne gjort det under fire øyne, men Harstad Tidende og media ellers satte meg under så stort press at det måtte gjøres nå. Mamma sa hun var glad for at jeg fortalte før det nådde henne fra andre. Det er det jeg vet.

Hele situasjonen er dritt!

Jeg plages av følelser og tanker. Angst. Ord kan ikke beskrive. Men jeg mestrer, det har jeg jo alltid gjort på et vis.

I kveld er snuppen min og jeg invitert i bursdagsfest, noen timer avsporing fra hverdagen, de øyeblikkene er så utrolig viktig for meg nå. Ellers er det jo leger, advokat, terapeuter.. eller at jeg sitter alene med tanker, følelser og minner.

I kveld blir det full rulle med kule folk og fargerike drinker, jeg lover å bli helt pære kanarifugl!

Ha en fin dag og kveld alle sammen, og god helg!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#overgrep #mindreårige #misbruk #barn #rettsak #hensynsløse #seksueltmisbruk #overskrifter #ht #harstadtidende #advokat #nrk #journalister #bøller #media #pedofil #foreldre #seksuelleovegrep #harstad

En kveld med Saxon!

I går kveld var jeg på konsert på Rockefeller. En kompis hadde 50årslag i begynnelsen av august og snuppen min og jeg kjøpte han da blant annet billett til denne konserten fordi Saxon er et av hans favorittband gjennom tidene. Jeg kjøpte også en billett til meg selv.

Vi var fire stykker som dro til Rockefeller i Oslo i går. Og vi var fire svært fornøyde karer som forlot konsertlokalet etter at siste låt var spilt. Det var utrolig bra når sant skal sies. Kompisen min som ble 50 strålte som et juletre.

Videosnutt spilt inn i går av Biff Byford, vokalisten i Saxon: Rockefeller, Oslo 27.09.18

Saxon spilte i godt over halvannen time, og de rocka fra begynnelse til slutt. Biff Byford har holdt stemmen fra 80’tallet og imponerte meg stort. Jeg har alltid hørt om Saxon, men desverre aldri brydd meg med å høre dem. Før nå!

Hele setlisten var hits som publikum kjente til. Jeg kan nevne «Thunderbolt», «Motorcycle man», «Battering ram», «They played rock and roll», «The bands played on», «747 (Strangers in the Night)», «The Eagle has landed» og «Wheels of Steel».

Mine favoritter var: (3) «Sons of Odin», (2) «Crusador», og (1) «Princess of the night». De avsluttet med «Denim and Leather» som også er en sterk Saxon hit.

Bassisten Nibbs Carter var helt rå på å headbange, noe gitarist Doug Scarratt og Byford selv kunne spart seg for. Det så ut som om de sokket noen.

Showet var helt greit med lys, røyk og masse farger. Gitarist Paul Quinn, og Nigel Glockler på Trommer.

Terningkast 4, men en jævlig sterk firer altså! Låta «Princess of the Night» er en definitiv femmer!!

Link: Princess of the Night (Spotify)

Link: Princess of the Night (YouTube)

Takk til Saxon, og takk til gutta jeg var på konsert med. Det var en veldig bra avsporing fra hverdagen. Og slike avsporinger trenger jeg akkurat nå i disse dager. Det var utrolig moro, og et framtidig godt minne i min rockehistorikk 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#Saxon #konsert #rockefeller #oslo #opplevelse #princessofthenight #crusador #sonsofodin #denimandleather #motorcycleman #batteringram #wheelsofsteel #theyplayedrockandroll #denimandleather #thebandsplayedon #747 #strangersinthenight #theeaglehaslanded #wheelsofsteel #thunderbolt #nigelglockler #paulquinn #nibbscarter #dougscarrat # biffbyford #vikings #valhall #rock #rocknroll #rockandroll #hardrock #show #minne #steamhammer #heavymetal

Føler meg presset og plaget av media!

Startet dagen i dag med en tur til tannlege i Krogstadelva. Det ble en positiv opplevelse etter mye fram og tilbake og tull med den offentlige tannhelsetjenesten her i Drammen. Skal tilbake dit i slutten av neste måned og forhåpentligvis få gjort noen inngrep som jeg har ventet på et par år nå. Hvis det ikke er helt ødelagt av Drammen. Tannlegen der mente det er håp, da har jeg håp. Videre derfra dro jeg til hudlegen. Så var det gjort.

Mens jeg var hos tannlegen ringte NRK og ville snakke med meg, jeg sa at jeg var hos tannlegen så de kunne ringe senere. Det gjorde de. Tre minutter etter jeg hadde gått fra hudlegen hadde jeg NRK på tråden. En annen mann enn han som ringte første gangen. Jeg opplevde dem som bryske og ufine. Han sa hvem han var, og så gikk han rett på meg: «Hva mener du om denne saken?» spurte han. Jeg skjønte jo hvilken «sak», men han hadde ikke nevnt et ord om det, framgangsmåten var helt uten takt og tone. Jeg sa derfor at jeg ikke var interessert i noe intervju, hverken åpent eller som anonym. Vedkommende fortsatte å stille spørsmål: «Hvor mange av de andre ofrene kjenner du?» Hva har det med noe å gjøre??? «Ingen» svarte jeg. Jeg var tolv år på feil sted til feil tid. Såvidt jeg vet og har blitt forklart så er de fleste andre berørte i saken fra området hvor overgriperen den gang bodde. Det var ikke jeg.

Jeg prøvde forklare vedkommende «journalist» at det er ubehagelig for meg, og mest sannsynlig flere av de andre berørte å bli kontaktet på denne måten, og få slike oppslag kastet i ansiktet på oss av media. Jeg ble som barn forfulgt og misbrukt av en pedofil, prøv å forstå hvor triggende det er når media opptrer forfølgende. Jeg prøvde å forklare at det er mer konstruktivt å skrive om dette når sannheten blir lagt på bordet i retten og en evt dom blir forkynt. Noe annet er bare ødeleggende for saken og menneskene involvert.

«Vi driver ikke med etterforskning, men her er enda mange ubesvarte spørsmål» sa fyren fra NRK. Da tenkte jeg fy faen for en idiot, så svarte jeg ikke på mer og var tydelig på at jeg ikke er interessert i å uttale meg i media (ihvertfall ikke til han).

Jeg stoler ikke på media, hvordan HT utleverte meg nylig bekreftet bare nok en gang at en ikke kan det. Og i dag var representanten for NRK taktløs og respektløs.

Link: Nå er det i gang..

Link: Nå går hjertepumpa..

Det er synd at «Petter» valgte gå til media med sin historie. Media kan ikke gi han noen rettferdighet, det kan få motsatt effekt, å få en dom kan gi bittelitt rettferdighet i det minste.

«Mener ikke du at dette er noe allmennheten bør få vite om» ble jeg spurt om, og så begynte han å presse meg som om det er min fordømte borgerplikt å utlevere meg mer enn jeg har gjort i denne saken. Jeg følte meg krenket, det er et slags overgrep det også. Ingen skal tvinge meg til noe jeg ikke vil. Og et så utrolig dumt spørsmål også i og med at jeg faktisk har skrevet flere offentlige innlegg om «saken».

Jeg trenger ikke noen som vrir og vender på ordene mine og konstruerer en «sannhet» som ikke er det likevel. Jeg har mer enn nok med å psyke meg opp til en evt rettsak og alt det andre rundt, i tillegg til at jeg faktisk har et liv hvor det skjer mye og jeg stadig er i en emosjonell berg- og dalbane. Jeg er syk, har flere diagnoser og er veldig sliten.

Jeg ser at NRK «boltrer» seg i saken, skriver at det kan være mellom 50 og 100 ofre. De skriver at de har gjentatte ganger prøvd å kontakte overgriper.

Engasjementet er enormt, men det var ingen som brydde seg da jeg gikk ut i media i 2011 (og flere ganger i ettertid) og advarte mot denne mannen!!

Er det noen som er interessert i å vite noe om meg, her er mine ord, åpent og ærlig, så godt jeg kan. Det jeg kan si nå er at alt dette styret gjør at jeg frykter forlengelse i saksgangen, at flere saker blir foreldet, at overgriper dør av alderdom eller stress, eller evt tar sitt liv. Faen, la oss få litt rettferdighet med å få han dømt i det minste!!!

Skal jeg snakke med noen utenom mitt hjelpenettverk, altså min advokat, min fastlege, min terapeut og retten så må det være med noen som opptrer med litt mer forståelse og medmenneskelighet, takt og tone. Ikke noen uforberedte bøller!

Jeg har ikke holdt dette inni meg i nærmere 30 år fordi det er så lett for meg å snakke om akkurat.

Som jeg har skrevet tidligere her i bloggen har jeg ikke klart å snakke om dette med mine nærmeste engang. Harstad tidende skrev selv med store bokstaver at jeg ikke har klart å snakke med min egen mor om dette enda, likevel valgte de å skrive om meg, i lokalavisen hvor moren min bor, gjøre ting enda verre for meg.

Etter samtalen var jeg host fastlegen min. Der fikk jeg resept på Atarak som jeg hentet på apoteket før jeg dro hjem.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#overgrep #mindreårige #misbruk #barn #rettsak #hensynsløse #politi #etterforskning #seksueltmisbruk #overskrifter #trusler #ht #harstadtidende #advokat #påtale #påtale #påtalemyndigheter #nrk #journalister #bøller #media #pedofil #mishandling #blogg #bunnytrash #seksuelleovegrep #harstad

Nå går hjertepumpa!!

I går morges ble jeg kontaktet av en venninne som lurte på om jeg hadde lest HT, altså Harstad Tidende, lokalavisen i byen jeg vokste opp. Jeg skjønte med en gang hva det gjaldt, og fikk henne til å sende screenshots til meg slik at jeg fikk lese saken.

Jeg ble veldig satt ut av at denne Roksøy hadde satt dette på trykk da han hadde lovet meg å sende over saken til meg for gjennomlesning før dette. Men samtidig hadde jeg valgt å ikke uttale meg, så ingenting som var skrevet var om meg. Trodde jeg.

I dag har jeg blitt gjort oppmerksom på at HT har laget flere artikler om saken, blant annet en med overskriften: «41 åring blogger om traumene: håper det snart blir rettsak».

Der handler alt bare om meg!

Roksøy har kopiert direkte utsagn fra min blogg. Han faktisk dreit i å gå gjennom dette sammen med meg som han først lovet. Han sa ikke ifra engang om at de nå skulle pumpe Harstad full med denne saken. Nå eskalerer dette på en feil og grusom måte. Hvorfor kunne de ikke forberede oss involverte? Jeg blir fysisk og psykisk dårlig av dette! Typisk Harstad! Fuck deg Roksøy – drittsekk er du!

I dag stiller Ordfører Marianne Bremnes i HT og sier at «Ofrene skal gå hjelp». Hittil har ikke noen i Harstad kommet med noe som er til hjelp, ikke noe av det Marianne Bremnes tilbyr heller er av interesse.

Noe som er mer interessant er at bistandsadvokat Mona Ovesen sier at det er en ekstra påkjenning for ofrene når etterforskningen i overgrepssaken har tatt over to år. For det er helt sant, jeg har hatt dager jeg ikke har hatt lyst å leve fordi jeg har følt meg så knust. Frykten for at politiet i Harstad skal føkke til saken har også vært stor. Bytting av etterforskere, uthaling av tid, forsøk på å avhøre meg gjennom telefon, stille meg spørsmål som jeg har svart på som ligger i forklaring hos politiet. Jeg har sagt dette flere ganger både til terapeuten min og advokaten min.

Det er mye jeg reagerer på ved etterforskningen. Jeg frykter nå at vi som har anmeldt kommer til å gå på en umenneskelig smell her. I innboksen min pøser det nå inn meldinger. Folk er nysgjerrige, er de engasjerte, de stiller masse spørsmål, hvem er han, er saken foreldet?? Det handler ikke om å bry seg om meg eller oss dette har skjedd med, være medmenneske og vise omtanke, det handler om å tilfredsstille sin egen nysgjerrighet, ha noe å slarve om.

Det å virkelig bry seg er mangelvare hos folk!

Nå er jeg bare uvel og kvalm!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#overgrep #mindreårige #misbruk #rettsak #roksøy #frankroksøy #hensynsløse #politi #etterforskning #seksueltmisbruk #overskrifter #trusler #ht #harstadtidende #advokat #påtale #mindreårige #påtale #påtalemyndigheter #mariannebremnes #monaovesen #pedofil #mishandling #seksuelleovegrep #harstad

Nå er det i gang..

Nå er det i gang. I skrivende stund prøver jeg å få tak i advokaten min..

Hendelser en har prøvd å glemme, flykte fra eller fortrenge er smurt utover flere sider i lokalavisen der hvor jeg er født og oppvokst. Det kommer faktisk som et sjokk. Jeg ble kontaktet selv av denne Roksøy som står bak dette skriveriet sammen med Ingebrigtsen. Jeg valgte å ikke uttale meg til avisen da jeg vet de har en egen evne til å forvri og forvrenge og gjøre saker og hendelser annerledes enn de var.

Roksøy lovte å sende meg «artikkelen», altså den informasjon de hadde. Så kunne vi gå gjennom det sammen, så kunne vi ta det derfra slik at det ikke skulle bli misforståelser eller at noe ble feil.

Det gjorde han aldri! Derfor sitter jeg her halvveis i sjokk over å se denne saken over fem sider i avisa!

Link: https://www.ht.no

Heldigvis spurte en venninne meg om jeg hadde lest HT. Jeg skjønte hva det gjaldt, jeg visste hun hadde fått med seg gjennom bloggen min. Det gjorde det en bitteliten anelse lettere. At jeg skjønte. Men Roksøy, fem sider og forsiden, dette kunne du ha sagt fra om, du har jo nummeret mitt!!

Lesere betyr mer enn medmenneskelighet ser jeg!

Det har faktisk vært traumatiserende å gå gjennom alt det jævlige som skjedde den gang, på nytt, som jeg har gjort siste to årene, på nytt og på nytt og på nytt, så kommer det fram ting i en avis som kan tyde på at sakprosessen forlenges. Jeg er dønn sliten av denne saken, og det tror jeg de andre involverte også er. Vi vil legge dette bak oss, det er derfor vi har anmeldt!

Jeg synes også det å lese om «at alle visste» er forferdelig å se på trykk. Særlig at politiet først benekter det. Tiltalte overgriper satt i retten tidlig på 90-tallet og ble dømt for overgrep samtidig som han begikk nye overgrep mot meg og mange andre.

Men altså nå i 2018 ber de om at ofre skal stå frem. Et forsøk på at de selv skal se bedre ut, spill for galleriet.. jeg vet en del ting nå!

Når HT legger frem at de har opplysninger om andre som visste alt dette kommer det frem at politiet fikk «tips og bekymringsmeldinger for noen år siden», men valgte å ikke gjøre noe».

«For noen år siden», right..

Det står i artikkelen: «Politiet i Harstad har ikke hatt overgrepssaker som har vært så omfattende».

Det skjønner man jo.. «intet hørt, intet sett»..

Jeg har selv siste tiden fortalt om dette til enkelte jeg kjenner fordi de har kontakt med vedkommende og er venner på sosiale medier. Det viser seg mange som ikke bryr seg, så de har jeg valgt å bryte med, slette på sosiale medier og ikke ha kontakt. Det å bli misbrukt og mishandlet som barn.. og det å ikke bry seg! Fy faen!!

Link: Om jeg er den siste som sitter igjen..

Link: Dette må jeg leve med..

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#overgrep #mindreårige #misbruk #rettsak #etterforskning #seksueltmisbruk #trusler #ht #harstadtidende #advokat #påtale #mindreårige #påtale #påtalemyndigheter #pedofil #mishandling #seksuelleovegrep #harstad

Den narkomane på gata..

Du ser heroin, jeg ser fortvilet virkelighetsflukt.

Du ser kokain, jeg ser lav selvfølelse.

Du ser LSD, jeg ser mangel på kjærlighet.

Du ser alkohol, jeg ser ensomhet.

Du ser sprøytemerker, jeg ser indre tårer.

Du ser en sprøytenarkoman, jeg ser fortapte venner, deres barn og min egen familie.

Du ser en prostituert, jeg ser undertrykkelse, overgrep og misbruk.

Du ser egoisme og «gi faen holdninger», jeg ser en forvillet sjel.

Du ser ett pillehue, jeg ser angst.

Du ser noen som ikke bryr seg, jeg ser noen som trenger noe å leve for.

Du ser benektelse, jeg ser noen som lever i et personlig fengsel.

Du ser noen som er borte vekk, jeg ser noen i et helvete.

Du ser noen å unngå, jeg ser noen som trenger hjelp.

Du ser avskum, jeg ser meg selv.

Du ser en rus(mis)bruker, jeg ser et menneske som er verdt like mye som deg!

Du ser en som var narkoman, jeg ser en suksess historie.

Du ser deg selv som bedre, jeg ser meg selv som jeg var!

Det er en grunn til at noen er narkomane, på samme måte som det er en grunn til at noen ikke er det.

Jeg har vært der!

Takk for at du tar mine ord til ettertanke ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!

#jatillivet

Når en mangler søvn, pust og hørsel..

Etter over en time på venterommet kom jeg inn til audiograf på søvn- og hørselssentralen i dag. Dessverre ikke min faste audiograf, men men.. lang historie kort så fikk jeg to nye høreapparater i forrige uke, da jeg kom hjem og skulle stille dem inn og bruke dem så hylte og pep de så høyt at trommehinnene mine holdt på å vrenge seg. Jeg måtte bare røske dem av meg så det ikke skulle skje. Etter noe fram og tilbake oppdaget jeg at begge apparatene var til samme øre. Det høyre.

Link: Skal høre mye før ørene detter av.

I dag forklarte jeg audiografen at apparatene bare hyler og ikke lar seg bruke. Jeg ga dem til henne og spurte om hun kunne se noe spesielt. Det kunne hun ikke. Begge apparatene er til høyre øre forklarte jeg. Da lo hun. «Du kan le sa jeg, men nå har jeg blitt lovet hjelpemidler i to år, så jeg synes ikke det er morsomt lengre». Heldigvis hadde de flere apparater av denne typen på avdelingen, så de slapp å bestille. Jeg har igjen fått nye, et til høyre, og et til venstre. Nå gjenstår det å se om (hvordan) disse fungerer.

Da jeg skulle gå gikk jeg innom skranken igjen og forklarte at jeg har en ekstrem grad av Osas, Obstruktivt søvn apné syndrom. At jeg testet ut Cpap pustemaskiner i 2012, og endte opp med én maskin som jeg enda i dag ikke får til å bruke ved nattesøvn.

Etter utredning for noen år siden ble jeg henvist til Drammen kommune psykiske helsetjenester for å få hjelp til å bruke maskinen. De mente at det kunne være pga traumer tidligere i livet at jeg får panikkangst av maskinen. Etter noen år nå er situasjonen uforandret, men jeg er anvist til å teste ut nye maskiner.

Det heter seg slik at jeg skulle ha oppfølgning fra søvnsentralen og bli innkalt ihvertfall én gang i året. Jeg har aldri blitt innkalt, så nå er det på tide å få satt igang en prosess da det er avklart at det ikke finnes andre løsninger enn å teste ut nye apparater.

Dama i skranken hadde først problemer med å finne opplysninger om meg, så hun lurte på om jeg har vært fraflyttet Drammen. Ironisk, iom at jeg er der nesten ukentlig, ukentlig og noen ganger flere ganger i uka. Hun begrunnet sitt spørsmål med at søvnsentralen har prøvd å ringe meg, men ikke fått tak i meg.

Hvor merkelig er det ikke å stadig få slike beskjeder?? Det heter «søvn- og hørselssentralen». Så når de ringer meg vedrørende hørsel så får de tak i meg, men når de ringer vedrørende søvn/pust så får de ikke tak i meg.. Det er jo samme avdeling, samme kontor og samme telefonnummer… Det er vel ikke bare jeg som synes dette er rart?

En annen ting.. noe så alvorlig som mitt tilfelle av Osas, hvor hver dag uten å bruke Cpap forkorter livet mitt og risikoen for lungekollaps, hjertesvikt, blodpropp og diabetes øker så sier de seg fornøyde med å «forsøke» å ringe? Det i løpet av 6 år!! Er ikke dét også veldig merkelig???

Link: Slik sover/puster jeg..

Hva med email, SMS, brev i postkassa…?

Jeg lover, de har aldri ringt – jeg har så mye med sykehuset Drammen og Vestre Viken å gjøre, jeg svare, jeg svarer alltid, eller ringer tilbake.. jeg har jobbet flere år i sykehusbarnehagene, vikarsentralen, kiosken, kantina OG vært buffévert der et par år. Snuppen min har jobbet 21 år på sykehuset. Alt dette i tillegg til alle avdelingene jeg er innom i forbindelse med mine diagnoser.

Jeg opplever mye rart, jeg hører aldri andre som kommer med historier som dette.. jeg vet nesten ikke hva jeg skal tenke eller si lengre. Det er som om noen leker med livet mitt.

Uansett, jeg fikk Cpap-time om et par uker, så får vi se da….

Slik startet min uke, hvordan startet din?

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#søvn #hørsel #vestreviken #søvnsentralen #hørselssentralen #drammensykehus #audiograf #høreapparater #hjelpemidler #cpap #pustemaskin #panikkangst #osas #psykiskehelsetjenester #drammenkommune #terapi #hjertesvikt #lungekollaps #blodpropp #diabetes #oppfølgning #sykdom #diagnoser #sykehus #drammen

Glitter og glam party!!

Var på fest i går hos ei venninne, glitter og glam var temaet. Måtte bare legge ut noen bilder her, selv om bildene ikke viser alle effektene. Buksa glitrer mye mer, det er paljetter i hatten og jakka glitrer også.

Anyway, festen var vellykket. Bare folk som var glade og kom overens. Jeg ble full på vidkadrinker og Fireball shots. Og det var bare så deilig å kunne FP seg en slik en fest etter et par uker med ørebetennelse, tannpine, hodepine, bihuletennelse og spray opp nesa, hostesaft, honningmelk og strepsiler.

I morgen blir det sykehus, tirsdag blir det fastlege, angstmestringskurs og terapi.. og lengre greier jeg ikke tenke akkurat nå. Jeg bare nyter å kjenne at jeg er i livet, jeg lever – jeg glitrer enda!!

Ha en fantastisk søndagskveld alle sammen!!

❤❤❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#glitter #glam #glitterogglam #temafest #fest #moro #party #drinker #glademennesker #musikk #glede #jatillivet

De Grå ulver – gjengpakker!

Det snakkes om en en tyrkisk «ultranasjonalistisk organisasjon» som kalles «De grå ulver» som har fått fotfeste og bygd seg opp i Drammen.

«De grå ulver» har en historie med ekstrem vold. Når man googler dem kommer Tyrkia og Drammen opp. De har eksistert lenge, og vært her i Drammen årevis blir det sagt. DT (Drammens Tidende) hadde for et par år siden en sak om dem og forbandt den gang organisasjonen til Fjell Sportsklubb og aktiviteter der.

Fjell er en øvre bydel i Drammen som av mange ansees som en utenlandsk muslimsk bydel. Nettopp pga andelen utenlandske muslimer.

Det var Drammen tyrkiske kulturforening som leide klubblokalet. Kulturforeningens daværende leder Abdullah Karaboyun har avvist at de er en politisk forening. Han uttalte også følgende: «Vi har full respekt til lovene. Vi er imot alt slags terrorisme. Vi har respekt for alle mennesker og tro».

Dette på tross av at islam ikke aksepterer andre troer enn islam, alle andre er ‘vantro’ og har ikke livets rett. De fleste muslimer mener også at sharia-lover står over alle andre lover. Så det er kanskje de lovene Karaboyun mente?!

MHPs logo.

Fjell Sportsklubbs daværende leder Erkin Tasdelen, uttalte at klubben ikke har noen tilknytning til den tyrkiske kulturforeningen eller «De grå ulvene». Den gang Tasdelen kommuniserte med DT uttalte han at det var tilfeldig at nettopp denne organisasjonen som var/er leietagere, og understreket at han selv har heller ingen tilknytning til organisasjonen. Nå ledes Fjell Sportklubb av Kadir Keklik.

Når slike ting kom frem satte DT spørsmålstegn ved lokalet og klubbens tilknytning til partiet MHP (Det nasjonale Aksjonspartiet i Tyrkia) og den nevnte ungdomsorganisasjonen «De grå ulver». På klubbhusets vegg kunne man se et flagg med logoen til MHP samt flere fotografier av tyrkiske politikere som Devlet Bahçeli (lederen av MHP) og Alparslan Türkes, (grunnlegger av MHP).

MHP er kjent for å stå bak undertrykkelse og massedrap. De grå ulvene (Bozkurtlar), eller offisielt «idealistenes samlingssteder» (Ülkü Ocakları), blir uoffisielt omtalt som MHPs ungdomsorganisasjon.

Det ble også avdekket at lokalpolitikere (AP, SV) med tyrkisk bakgrunn har vært involvert.

Grunnen til at jeg skriver om «De Grå Ulvene» i dag er fordi flere jeg kjenner omtaler dem, kjenner til deres eksistens og hva de holder på med. De er et veldig aktuelt tema om dagen. I morges skrev en kvinnelig bekjent av meg her i Drammen følgende: «Et godt eksempel er De Grå Ulver som representerer noe av det som ikke er greit her i landet. Google «De Grå Ulver» så skjønner du!».

De Grå ulvers merke.

Jeg har hørt om og skrevet om dem før, men jeg googlet dem likevel og fant da blant annet uttalelser fra en Morten Myksvoll som er samfunnsviter og er/var redaktør av tyrkiskpolitikk.no. Han beskriver ulvene som en farlig militant gruppe som han synes er skummelt at har etablert seg i Drammen:

««De grå ulvene» er en paramilitær del av MHP, tidligere også kjent som ungdomsavdelingen til MHP. Organisasjonen er bygd opp som en ulveflokk og er en nasjonalistisk gruppe for tyrkere på tvers av landegrenser, der målet er å samle alle tyrkere på tvers av alle grenser, i ett rike. De har en leder, og der lederen peker angriper de. Uten spørsmål. De anerkjenner ikke andre. Når man ser personer som viser tegnet for de tyrkiske grå ulvene her i Drammen sett i sammenheng med dagens spenninger i Tyrkia, så er dette skummelt, sier han».

Tegnet han her sikter til, er en strak arm med knyttet hånd, der lillefinger og pekefinger står opp – som ørene på en ulv.

Det snakkes i Drammen om en fremmedfiendtlig, fascistisk førerkult – som påvirker og driver med «aktiviteter» for barn og ungdom. Skulle gjerne likt å vite hvor mye kommunal støtte Drammen «kulturforening» har mottatt gjennom årene for å sikre integrering av barn og unge??!! Kremt..

Jeg forundrer meg ikke om det er noe i alt dette siden det gang på gang dukker opp både blant folk i Drammen+ og i media. I såfall er dette mer enn grusomt skummelt, for nå har det gått år, og organisasjonen har hatt store muligheter til å utvikle seg og bli mye større og få fotfeste i flere deler av landet. Mest sannsynlig med rikelig statlig støtte i tillegg!!

Vi ser en stor økning av voldskriminalitet og annen kriminalitet iblant unge i innvandrermiljøer, særlig i Oslo og nærliggende områder. Lillestrøm og Drammen bør nevnes som nærliggende. Og i dag er tema om «gjengspakke» er veldig aktuelt.

VG avslørte i vår hvordan en guttegjeng fra Holmlia i Oslo i over ti år har vokst til å bli Oslos største gjengtrussel – uten at noen har klart å stoppe dem.

Regjeringen varsler nå en «storsatsing» i statsbudsjettet for å få bukt med Oslos gjengproblemer – og hindre at flere gjenger vokser frem. De viderefører ekstrabevilgningen på 30 millioner, og lanserer en ny gjengpakke på 40 millioner.

FØR dette foreslår jeg at all innvandring til Norge blir stoppet fram til Norge har trygg gjennomførbar integreringspolitikk, kriminelle innvandrere er sendt ut av landet, og at det er sikret velferd, trygghet og stabilitet for alle som er og skal bo her videre!

Altså dette fremmer Høyre, Frp og Venstre i sitt forslag til statsbudsjett:

I statsbudsjettet for 2018 kom det en ekstrabevilgning på 30 millioner til Holmlia og Oslo sør. Denne ekstrabevilgningen vil de videreføre.

I tillegg kommer det 40 millioner til gjengbekjempelse fordelt slik:

* 16 millioner til styrket politiinnsats i Oslo-politiet, både påtale, etterforskning og familievold.

* 8 millioner til Kripos og Økokrim, som blant annet skal jobbe mot internasjonale nettverk og pengesporene.

* 16 millioner til konfliktrådet, for å jobbe med unge i risikosonen som har fått ungdomsstraff eller oppfølging.

Om det er kommet noe forslag til «gjengpakke» i Drammen vet jeg ikke. Men jeg håper det. Bare det lille jeg ser selv med egne øyne rundt i byen her tilsier at her er et stort behov for opprydning – og hvis Drammen er mekka for «De grå ulver» så ligger her meget større problemer enn noen av oss vil tro!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#innvandring #innvandringspolitikk #politikk #drammentyrkiskekulturforening #ultranasjonslistisk #organisasjon #degråulver #mhp #islam #vold #muslimer #islamister #muhammedanere #ideologi #organisertkriminalitet #vold #sharia #tyrkere #tyrkisk #organisasjonsarbeide #sharialov #ungdomsforening #kulturforening #ungdomsorganisasjon #terror #innvandrermiljøer #gjengpakke #oslo #drammen