Oppkast eller diaré.

Da har jeg stjålet noen spørsmål igjen, denne gang hos «Gryende» da jeg følte at spørsmålene er mer originale enn de typiske rundene med sådan. Og så har jeg svart så godt jeg kan, seff..

01). Hva er å foretrekke av diaré eller oppkast?  

Svar: Jeg må nok svare oppkast. Min erfaring er at en føler seg raskt bedre etter å ha kastet opp. Diaré derimot bruker ha en varighet der en stadig må løpe til og fra, og noen ganger blir man sår og det svir bak allerede etter første runde.

02). Kun innlagt vann eller strøm? 

Svar: Strøm. Uten strøm føler jeg at jeg sliter mer enn uten vann. Mine kulinariske gourmetmåltider ville aldri blitt det samme. Nå er ikke oppvarmingen her strøm, men likevel. Bor i Drammen, her er fullt av vann og bekker rundt oss og en stor elv som renner gjennom byen. Regne gjør det tidvis også, selv om dette er byen i Norge med flest soldager.

03)På stranden med ushavet bikinilinje eller armhuler? 

Svar: Ja her får man igjen for å stjele spørsmål hos dorris. Men jeg tenker at å ikke shave bikinilinjen blir mitt svar her. Utelukkende fordi jeg aldri går med bikini, og de tre hårene jeg har i hver armhule er egentlig regelrett nusselige, men likevel usynlige.

04). Blind eller lam? 

Svar: Dette er jo et helt grusomt spørsmål Gry! Har du laget disse selv?? Altså jeg har jo ingen mulighet til å kunne forestille meg noen av delene. Men å ikke kunne se, aldri.. hverken.. måtte jeg valgt så hadde jeg blitt lam. Uff..

05). Strikkhopp fra 100 meters høyde eller spise et rått egg? 

Svar: Har spist noen liter eggedosis i min barndom, så det behovet er dekket. Hoppe strikk, fallskjerm etc er jo ting jeg har lyst til. Sist sommer hoppet jeg i Zipliner fra toppen av Vikersundbakken, hvilket jeg har dokumentert med bilder og videoer her. Det var sinnsykt herlig og kjempemoro, så det skal jeg gjøre igjen i sommer. Så har jeg jo snakket med «Mammapåhjul» om å bli med på ekstremsportuken. Så svaret her blir strikkhopp.

06). Ubegrenset telefonminne eller lagerplass? 

Svar: ehh.. lagre hva? Jeg velger telefonminne!

7)  Ukentlige one-night stands eller aldri ha sex igjen? 

Svar: Ukentlige one-night stands all the way!! Jeg kan ikke skjønne at noen son er en dag under 66 kan svare det andre alternativet med unntak hvis en er lam i glufsa eller impotent, eller allerede har et eller annet som gjør at en faktisk ikke kan ha sex. Utenom dét kan jeg ikke fitte og begrape å svare aldri ha sex igjen. Har dere sett hvor mye flott det er der ute? Og one night stands da slipper man forholde seg til disse etterpå. Huba huba.. så mye moro!!

08). Barn eller (kjæle)dyr? 

Svar: Her kan jeg heller ikke skjønne hvorfor noen skulle svare annet alternativ enn mitt svar. Vi lever i en tid der alskens svakheter popper opp hos barn, de blir ikke rustet for noe, men heller krenket for alt, og om en får et barn som ikke utvikler angst så er en av de heldige. Nå leser man i media om ny pandemi som skal komme etter å ha vært i lockdown og utsatt for mye dritt i to år til ende på grunn av en plandemi. I tillegg leser man ord som atombomber og at barnehager har utsendt skriv til foreldre om tillatelse til å gi barn jod i tilfelle atomavfall. Jeg elsker dyr, og har to firbeinte familiemedlemmer som er mer fantastisk enn de fleste mennesker jeg møter. Og ikke minst slipper de bekymre seg for morgendagen og bli påført panikkanfall på grunn av politikere og medias propaganda om klima. Tok helt av på dette spørsmålet, men svaret er altså dyr. Dyr!!

09). Lottomillionær eller et liv som heks/trollmann i Harry Potters verden? 

Svar: Lottomillionær. Harry Potters verden  er ikke for meg, helt ærlig talt altså. Hadde de ordentlig musikk i det hele tatt der? Sex? Alkohol? Meh..

10). Et Hitler-styrt diktatur (Nazi-Tyskland a-la 2019) eller et Nord-Korea under Kim Jong-Un? 

Svar: Jeg hadde jo blitt slaktet, gasset eller hengt either way. Litt usikker på hva a la 2019 betyr, så kanskje det er best å svare førstnevnte? Whatever, jeg går for den første, føler det er en twist der, og uansett så er dette bare spørsmål.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#spørsmål #svar #gryende #bunny #bunnytrash

Ser NRK samfunnet utelukkende i svart og hvitt?!

Nå har NRK nok en gang laget en slags kampanje som lager forestillinger om forskjellsbehandlinger i samfunnet. Denne gangen handler det om afrohår, og dermed blir det til som om dette er rasistiske handlinger – å ta på afrokrøller!

Jeg leser en artikkel fra NRK hvor de skriver om deres TV-serie Krøll der de har vært i kontakt med 15 personer i Norge med afrohår og tette krøller, og i denne artikkelen har de tatt for seg en av disse, hun heter Amondi, og Amondi ble plaget på skolen da hun vokste opp. Hele hennes liv har hun opplevd at fremmede plutselig har tatt på håret hennes. I skolen kalte noen håret hennes for et «fuglereir», og noen kastet viskelær og blyanter på henne. Amondi hadde det vondt med å bli mobbet, skammet seg over afrohåret, og har blitt preget av hendelsene.

Foredragsholderen Mena Fombo startet i 2017 kampanjen «No, you cannot touch my hair» for å få folk til å slutte å ta på afrohår og krøller. Kampanjen fikk rundt 250 kvinner over hele verden, flesteparten av dem med afrikansk bakgrunn, til å sende inn erfaringer med å bli tatt i håret. Over halvparten oppga at de ble tatt i håret av fremmede minst en gang i måneden.

Mena Fombo uttaler at håret vårt er en del av kroppen vår. Med mindre en gir sitt samtykke til at noen kan ta på en, så skal man ikke gjøre det!

Dette er jeg helt enig i, min kropp og mitt hår, ønsker jeg ikke å bli tatt på så er det min rett, folk skal ikke ta på meg uten tillatelse. Men så sier Fombo noe mer: «Når vi snakker om å ta på andres afrohår, så er viktig å ha historien i bakhodet. Vi må se på det i konteksten av at svarte mennesker har gjennom generasjoner vært slaver, som ikke hadde eierskap over sin egen kropp».

Og det er her jeg reagerer, for saken blir framstilt som om dette er et problem kun blant svarte mennesker, og da gjerne med krøller – afrohår.

I NRK-artikkelen skrives det: «gjennom historien har svarte mennesker ofte blitt sett på som annerledes, rare, eksotiske og til og med dyriske. Disse som NRK har vært i kontakt med opplever hårtafsingen som ubehagelig og fremmedgjørende.

Nå har ikke jeg hverken krøller eller afrohår, ikke er jeg svart. Men jeg tenker at dette har ikke noe med hverken hudfarge eller krøller å gjøre. Hele mitt liv har jeg sett mobbing, har ikke vi alle? Handler ikke dette mer om oppdragelse hjemmefra? Folkeskikk? Miljøet man lever i? Handler ikke dette om et større problem enn krøller og farger?

Som barn ble jeg utsatt for mobbing på grunn av nesa mi, dårlig hørsel, hvem foreldrene mine var. En gutt i klassen ble mobbet for at han var liten og spinkel. Ei jente i klassen var utsatt for mobbing av den grunn at hun vokste opp i Jehovas vitner, en annen fordi hun hadde MBD. I barne- og ungdomsår var det mye mobbing av de som ikke hadde rette klær. Ikke alle foreldre hadde råd til å kjøpe Ball-gensere og Levi’s 501-bukser til barna sine. Jeg husker en av mine nevøer ble utsatt for mobbing da han begynte med svømming i skolen. Der måtte de ha badehette. Min søster kjøpte en hvit badehette til gutten, og dét utviklet seg til å bli et problem – gutter skulle ha blå badehette.

Hele mitt liv har det vært aksjoner og forsøk på tiltak i skolen og ellers – mot mobbing. Det var det vi kalte det den gang. Det blir kalt mobbing i dag også, men ikke hvis en er mørk i huden. Da er det ordet ‘rasisme’ som brukes. Nå er ikke ordet ‘rasisme’ brukt i nevnte artikkel, men i artikkelen finner man en tydelig stakkarsliggjøring av en gruppe mennesker, fordi dem er mørkhudet. For meg blir det helt feil, i kampen mot rasisme må en være klar på hva som er faktisk og reell rasisme, og i kampen mot mobbing det samme. Amondi ble mobbet, hvorfor skal det gjøres til en sak om hudfarge?

Og dette med at folk tar på håret hennes, det er ikke bare de med afrohår som opplever dette. Jeg satt ute på byen med ei venninne en gang, hun har stort rødt krøllete hår, plutselig var det noen som kom bort og bare måtte ta på håret hennes. Jeg selv har opplevd dette mange ganger, plutselig kommer noen bort til meg og rufser håret mitt. Det er jævlig irriterende, dét kan jeg signere på, men er det greit at folk gjør dette mot min venninne og meg fordi vi ikke har afrohår, og ikke har en hudfarge som har vært spesielt utsatt iht slaveri for flere generasjoner siden?

I 1792 bestemte Danmark-Norge å forby slavehandel med virkning fra 1. januar 1803. I 1807 ble det vedtatt at britiske skip ikke lenger kunne frakte slaver. I 1833 ble slaveriet forbudt i de britiske kolonier, og Frankrike fulgte etter i 1848. Slaveri ble forbudt i USA i 1865 og i Brasil i 1888. Vi lever i Norge i 2022, så hva er greia med å dra inn en historie om hvordan det var i Norge for over 230 år siden?

Mobbing er ugreit og stygt. Mobbing må man hele tiden være oppmerksom på, og det starter i hjemmet hvor foreldre har plikt til å oppdra egne barn til å oppføre seg på en respektfull måte og ikke mobbe andre, og det er uansett slett hår, krøller, brun, hvit, svart, stor nese, liten nese, hvilken klær man bruker og så videre. Stopp mobbing!!

Jeg undrer meg litt om ikke mørkhudete ikke snart begynner å bli lei av denne stakkarsliggjøringen de blir utsatt for og av for eksempel NRK. Slik jeg ser det så bedriver NRK selv på en måte med mobbing med å stadig hevde at det er utelukkende farge ting handler om. Vi vet jo at det ikke er det, det handler om mangel på oppdragelse og mangel på respekt. De fleste jeg kjenner ser ikke farge. Om en person blir tatt på håret, eller på rompa så er det like ugreit uansett hvem den utsatte er. Det er ikke slik at bare en bestemt gruppe har enerett på å bli krenka!

Er det egentlig ikke NRK som er de virkelige mobberne her? Potensielt rasistisk adferd? Og når skal vi snakke om islamproblemet hvor kvinner i Norge i stadig økende omfang blir utsatt for sosial kontroll, undertrykkelse og vold?

Hva sier dere NRK?

Link: «Ikke ta på håret mitt» (NRK)

Link: «NRK får meg til å grøsse» (BT)

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#nrk ##norge #bunny #bunnytrash

Brevet fra 84-årige Edna på eldrehjem.

Dette er et illustrasjonsfoto og er IKKE damen i historien!!

For de av dere som ikke har fått dette med dere så har det seg slik at jeg siste uka har lagt ut noen historier her i bloggen som gikk viralt på internettet for en tid, gjerne for en del år tilbake siden. Dette var den gang nyheter, i dag er historier som den gang (og i dag) gjerne oppfattes som litt absurde, morsomme og noe man ikke helt venter seg.

Tidligere har jeg postet to slike innlegg, og det første som heter «Hvordan dytte høne og stampe saft» handler om et ektepar som ønsket seg barn, og som sagt, historien er annerledes enn andre historier en hører om par som ønsker seg barn. Hvis dere ikke har lest historien før, så er det bare å klikke på tittelen over, for den er direkte link til den historien.

Det andre innlegget om virale historier heter «Når man blir FOR tøff i trynet» og handler om en hotshot advokat som begår forsikringssvindel. Dere tror det ikke før dere leser det selv, så har dere ikke fått med dere den historien heller, så er det bare å klikke på tittelen over som er en direkte link.

Og nå over til dagens historie, som på en måte handler om Karma som kan beskrives som læren om at handlinger gjort mot andre har konsekvenser for en selv i dette eller senere liv.

Denne historien startet med noen som underviste ved en ungdomsskole i Safety Harbor i Florida som videresendte dette brevet fra en eldre dame. Brevet hadde blitt sendt til skolen og rektors kontor etter at denne skolen hadde hatt og utført et arrangement for å bidra til en bedre hverdag for eldre. Dette arrangementet besto av sponset lunsj for eldre i skolens kantine. Alle disse som deltok på skolens sponsede lunsj fikk da lodd og kunne da vinne diverse premier. Og sådan ble det at en eldre dame mottok en ny radio da hun vant på arrangementet, og hun skrev da til skolen for å si takk.

«Kjære dere ved Safety Harbor Middle School; Gud velsigne dere for den flotte radioen jeg vant på den siste lunsjen for eldre borgere hos dere. Jeg er 84 år gammel og bor på Safety Harbor Assisted Home (bo- og service senter) for eldre. Hele familien min har gått bort, jeg er helt alene nå, og det er godt å vite at noen tenker på meg og bryr seg. Gud velsigne dere for deres godhet mot en gammel glemt dame. Her på hjemmet deler jeg rom med en annen dame, hun er 95 år og har i alle de årene vi har bodd her hatt sin egen radio, men før jeg fikk en, ville hun aldri la meg høre på hennes, selv når hun sov. Her om dagen falt radioen hennes av nattbordet og i stykker. Den ble helt ødelagt, knust i biter. Det var forferdelig og hun gråt. Hun spurte om hun kunne høre på min radio, og jeg sa: «Fuck You!»

Livet er bra. Med vennlig hilsen Edna 😊 ».

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#viralehistorier #virale #historier #karma #bunny #bunnytrash

Konsekvenser man aldri før har opplevd!

Det var ikke bare jeg som reagerte med vantro og oppgitthet da det ble offentlig at terroristorganisasjonen Taliban skulle komme til Norge og delta i møter om situasjonen i Afghanistan. Ærlig talt så ble jeg mest forbannet, for selv den som har liten kunnskap om Taliban og islam vet nok til å skjønne at dette var galt, veldig veldig galt.

Taliban derimot var rimelig fornøyde. Ikke bare hadde de fått Norges invitasjon, de ble hentet i privatfly og fikk et femstjerners opphold betalt av norske skattebetalere. Her i Norge fikk de møte diplomater fra EU og USA, og indirekte fikk de takket være den norske regjeringen gitt Taliban-regjeringen legitimitet, og de sikret seg at penger ville finne veien til Afghanistan.

Utenriksminister Anniken Huitfeldt som ikke ser ut til å ha skjønt hvem Taliban er, hva de står for og hvilke konsekvenser dette ville få var på daværende tidspunkt mest opptatt av å fortelle omverden at denne invitasjonen, disse møtene over flere dager var blant annet veldig viktig for å bidra til kvinners menneskerettigheter i Afghanistan. Igjen, vår utenriksminister fra Arbeiderpartiet har ingen forståelse om hvem Taliban er, hva de står for og representerer. Høyest står islam, deretter terror i islams navn – det er intet som betyr mer enn dette.

Men likevel, i dumskapens navn, så ønsket Huitfeldt å best mulig «forsikre» seg at Taliban skulle lytte til kvinnenes stemme, haha.. det er jo så absolutt en stadfestelse av hva hun ikke har forstått, hva regjeringen ikke har forstått, og faktisk hva veldig mange i vårt land ikke har forstått. Regjeringen hadde altså faktisk hentet en kvinnelig afghansk feminist ved navn Hoda Khamosh. En 26 år ung dame, utdannet journalist. Med stolthet i stemmen kunne utenriksminister Anniken Huitsfelt fortelle oss at hun og regjeringen hadde bidratt til at Taliban måtte ta en seriøs samtale med en kvinnesakskvinne, en kvinnelig aktivist og lytte til deres krav. Men da Taliban dro fra Norge, sto Hoda Khamosh igjen. Hun har enda ikke dratt tilbake.

Det som har skjedd i etterkant lyder for meg meget spesielt, for utfra hva Hoda Khamosh sier så visste hun ikke at hun skulle møte terroristene i Oslo, men hun hadde takket ja til muligheten til å utfordre Talibans ledelse. Hvordan det skulle skje med å komme til Norge, uten å møte Taliban, det høres for meg ut som en gåte. Men hun ytrer at hun trodde faktisk at Taliban ville lytte til feministene da de hadde Norge som støtte. Jeg vet ikke så mye om denne feministen, denne aktivisten som kjemper for kvinners rettigheter, men det virker på meg som om hun vet mindre om Taliban og ekstrem islam enn jeg gjør om henne. Det er merkelig rart iom at hun kjemper for kvinners rettigheter. Hva er dette for noe tull?

Nå virker det som, om mulig, at Taliban har gjort det motsatte av å lytte. Kårene for kvinner har forverret seg, så Norge har ikke oppnådd annet enn å gi fra seg enorme summer av skattebetalernes penger til dem. Og Hoda Khamosh kan ikke reise fra Norge, truslene mot henne er høyst alvorlig, i ekstreme mengder og hinsides. «Hvis du kommer tilbake til Afghanistan, skal vi sparke fotball med hodet ditt». «Du er en skitten hore, datteren til ingen som vet hvem faren er. Hvor enn vi fanger deg, bør hodet ditt bli skåret av. Du kommer fra Iran og prøver å støtte afghanske kvinner i Afghanistan, din hore».

Representanter for Talibans innenriksdepartement har nylig publisert en video på Facebook som viser arresterte afghanske kvinner som skal «innrømme» at aktivister i utlandet presset dem til å demonstrere mot regimet. I teksten til videoen er Hoda Khamosh sitt navn skrevet. En skjønner at hennes hode vil rulle hvis de får tak på henne. Så nå søker hun asyl i Norge og ønsker at hennes ektemann og familie skal bli hentet fra Afghanistan da deres liv også står i høyere fare enn tidligere.

Så mitt forslag er at om disse skal ha asyl i Norge så bør utenriksminister Anniken Huitfeldt gjennomføre denne reisen, da får hun dra til Afghanistan og konfrontere Taliban. Det hadde vært på sin plass etter elendigheten hun og regjeringen Støre har iverksatt med denne farsen av et norgesbesøk de arrangerte for noen av de verste terroristene man kjenner til på denne kloden. Send Huitfeldt til Afghanistan!!

Norge er enda ikke ferdig med å legitimere terror, i går søndag besluttet regjeringen å sende militært utstyr som skuddsikre vester og hjelmer til Ukraina. Nå har statssekretær i Utenriksdepartementet Eivind Vad Petersson uttalt til NRK at de, altså Norge, vurderer å sende våpen til Ukraina. President Vladimir Putin i Russland advarte i en TV-sending da han startet invasjonen og krigen mot Ukraina «at ethvert forsøk på å hindre invasjonen vil medføre konsekvenser som man aldri før har opplevd».

Les: «Alternativ hjelp i en vanskelig tid» (Torjus Dølo)

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!
Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#annikenhuitsfeldt #arbeiderpartiet #regjering #taliban #terroristorganisasjon #terrorister #afghanistan #jonasgahrstøre #gahrstøre #støre #vladimirputin #putin #hodakhamosh #khamosh #russland #asyl #ukrania #usa #norge #nato #vladimir #putin #blogg #bunny #bunnytrash

Ser dere? Kult sant?!

Ser dere noen forandring her inne? 😁🤩

Hva ser dere?

Jeg er uansett psykt fornøyd!!

Tusen takk til «Lene Elisabeth»!

Kjæmpedama!!

Mange koselige samtala!!

Støttet innsamlingsaksjonen min for Kreftforeningen!

Hjulpet meg masse med diverse, som dere kanskje ser?!

Tusen igjen takk Lene!!

Masse klæmma t dæ, «feelgood»-bloggeren ved Larvik 😘

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#leneelisabeth #bunny #bunnytrash

Blokkert av Facebook pga liten penis!

Egentlig burde overskriften vært at jeg ble blokkert av Facebook på grunn av ingen penis. For fakta er at der var faktisk ingen penis, dere kan klikke dere inn HER og se selv. Altså, jeg ser INGEN penis der, og jeg har på meg helt nye briller til 10000 kroner, så hvis jeg ikke ser den penisen nå, som kommer den aldri til å stå eller dukke opp. Klikket inn selv nå igjen, men der er altså NULL penis!!

Det har seg nemlig slik at for tre døgn siden så postet jeg blogginnlegget «Dette er definisjonen på mikropenis», så skulle jeg poste innlegget i Facebookgruppen min hvor jeg har 1400 følgere snart. Med en gang det var gjort så fikk jeg «rødt kort» av Facebook. De fjernet innlegget og sendte meg et varsel. Flere varsel faktisk. På varslene stod det at jeg er blokkert fra å poste og kommentere i 2 døgn på grunn av regelbrudd. Det kom også opp hvilken regel jeg skulle brutt, det er som følgende, det er ikke lov å poste kjønnsorganer, kvinnebryster eller bilder av seksuell karakter.

For det første er bildet i innlegget mitt av en mann, så han kan vel umulig ha kvinnebryster. Eller det er så mye rart i dag, så det kan jo hende at Facebook mener han har kvinnebryster. Men for meg ser det ut som en flott, kraftig, trent solbrun manns brystkasse! Dere kan jo se selv. Kan dette være kvinnebryster? Min konklusjon er at dette er en mann uansett hva andre måtte mene! Så hvis noen ønsker å diskutere akkurat dét, så blir ikke den diskusjonen med meg!

Ikke kan jeg se at dette skulle bli oppfattet som et seksuelt bilde heller. Dette er «bodyart», en som har trent opp kroppen sin til å se slik ut. Solbrun og i det hele tatt. Finnes ikke noe seksuelt med dette. At mannen ikke har klær på seg er fordi han er nakenmodell, en aktmodell, det er faktisk et yrke, og det er ingenting seksuelt med det. Kropp er kropp, alle har en.

Joda mannen er naken, men det er ingen penis der. Innlegget mitt handlet om ‘mikropenis’ og bildet ble brukt som illustrasjonsbilde fordi mannen har en liten mikropenis. Den sensurerte jeg med en liten prikk, så ingen ser at han har en mikropenis, men man skjønner det, fordi prikken er så liten. Men ingen ser noen penis. Ser du/dere noen penis?

Tre dagers blokkering for å ikke ha vist fram noen penis. Hehe.. mon tro om noen i redaksjonen ble furtne fordi jeg bragte tema på bane? Kanskje Mark Zuckerberg har en mikropenis? Faen veit, jeg ønsket i bunn og grunn egentlig bare å ta opp noe som få snakker om, at det faktisk finnes mikropeniser, og det er helt greit liksom. Altså, jeg ser ikke at jeg har gjort noe galt!

Så med det sendte jeg inn klage til Facebook, og fikk beskjed at på grunn av covid har de ikke anledning til å behandle klagen, men jeg kan sende en anke til Tilsynsrådet. Hellige måne så barnslig.

Etter 24 timer så fikk jeg opp at det gjensto 48 timer av blokkeringen. Det er helt sikkert, disse Facebookgreiene har ikke begreper på hvor mange timer et døgn varer. Hvis en får beskjed om at en blir blokkert i 2 døgn, og etter 24 timer gjenstår 48 timer hallo!! Så de lyver!! Og de bryter egne regler, det er ikke lov å spamme, men de er de verste spammerne av alle. Det er mange brukere som blir fullstendig nedspammet.

Nå er altså blokkeringen borte, men det er fremdeles begrensinger på Facebookgruppen min. Det står innleggene mine vil bli flyttet lengre ned i feeden i 27 dager. Det vil si at de har gjort slik at færrest mulig skal se innleggene mine. Disse tre dagene har bloggen min falt som en murstein fra et hustak. Når mine følgere ikke ser at jeg poster innlegg, når jeg ikke får postet i Facebookgruppen min, så synker jeg, blir druknet. Regner med det blir litt bedre nå, men når de har satt meg på begrensing, så håper jeg dere som leser er flinke å klikke liker på innleggene i gruppa, for da går innlegget opp på feeden uansett om den er begrenset 😜☝🏾

Så skal jeg for framtiden huske på at Facebook ikke liker pikk, ihvertfall ikke pikker dem ikke kan se!

Link: «Dette er definisjonen på mikropenis»

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#mikropenis #pikk #penis #bunny #bunnytrash

Послание в Россию из Украины

Вчера я получил сообщение здесь, в блоге. От мужчины в Украине. Это был сигнал россиянам о том, что мужчин от 18 до 22 лет зачислили на боевую подготовку, обманули и теперь они на войне. Война должна быть остановлена. К сожалению, я не могу воспроизвести сообщение дословно, так как оно исчезло из моего блога. У меня было переведено сообщение, но перевод тоже пропал. Все это очень странно. Никогда раньше не было такого, чтобы что-то просто исчезало как из блога, так и из мобильных устройств. Я думаю, что есть что-то страшное. Но последнее, что было в сообщении из Украины в Россию, это приглашение на повестку/демонстрацию.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#russland #ukrania #bunny #bunnytrash

Når to blir sammen.

På tross av at om og når man tar opp dette med legning og seksualitet, det faktum at enkelte blir sinte og provoserte (skaphomser?) når en bringer dette tema på bane. Så er det nå en gang slik at denne bloggen er til for å bryte med tabu og stigma.

På tross av hvor lite enkelte liker at dette er tema, på tross av at når en tar dette opp og en lett blir beskyldt for at «homofile må ‘skilte’ med legningen sin», «homofile utbasunerer med legningen sin», «i bibelen står det at», «homofili er ikke naturlig», «hvorfor må homofile ha parade, hvorfor har ikke heterofile parade», «hvorfor må homofile gjøre så mye ut av hvem de er?».

For dét gjør ikke heterofile når de snakker høyt om hva homofile gjør eller ikke gjør??! Fortell meg den homsen som ikke har hørt «jeg har ingenting imot homofile, MEN..».

Det er mange som tenker at homofili er unaturlig og at det er derfor ikke er riktig, og da er det jo fint med eksempler fra naturen. I naturen ser vi at dette faktisk er helt naturlig. Egentlig ser man i naturen at det vi ser hos mennesker er det som er minst naturlig. For blant alt annet liv i naturen så eksisterer ikke homohets og homofobi, det er kun hos mennesker en finner dette. Ellers i naturen ser man aksept og fortrolighet.

Homoseksualitet er kjent fra de fleste grupper virveldyr, og også fra insekter, edderkoppdyr, krepsdyr, blekkspruter og innvollsmark. Uansett hvir du snur deg så har dyr seg med hverandre, uavhengig av kjønn. «Fenomenet» er rapportert fra omkring 1000 dyrearter, og er godt dokumentert hos halvparten av dem, men det virkelige omfang av homoseksualitet i dyreriket er garantert og ikke dokumentert, men beviselig mye større.

Mye moro og lek er det i dyreriket hva sex angår. Og, oh Yes, mye røff sex også. Yummy.. Det finnes noen arter der hannene later som om de er hunner for å snike seg til sex, hehe.. så til dere homofobe, slapp av, dere blir ikke homofile av å spise laks.. eller, hehe.. herfra får ordet «storlaks» en helt ny mening.

For se for deg at du faktisk er en storlaks, den største ruggen i elva. Du og dama di har funnet elvas beste gyteplass og du forsvarer henne med alt du har. Enhver rival som lurer seg innpå jages brutalt vekk, mens hun skal og blir kurtisert etter alle kunstens regler. Hun legger rogn ned i en gytegrop, og du er i ferd med å sprøyte melke – altså fiskesæd – utover alle eggene hennes. Endelig skal du få lønn for strevet gjennom at genene dine føres videre. Det er da de kommer. Oh yes, da kommer de virkelig, haha.. Ut fra ingenting strømmer en helt haug med knøttsmå laksehanner og sprøyter sin melkesæd utover dine egg. Like fort som de har kommet forsvinner de igjen, yuhuu.. this is real life!

Visste dere at det er vanlig at kyr inngår seksuelle grupper med hverandre, hvor hunnene pleier å kose med hverandre? Visste dere at 94% av afrikanske giraffer praktiserer homosex?

En venninne av meg hadde tre katter og en kanin. For å komme inn i stua måtte kattene passere kaninen. Idet de gjorde det hoppet kaninen på dem, så fikk de seg litt snurrebass før de kunne slappe av i en sofakrok. Når venninna mi lot kaninen være løs i hagen på sommeren brukte nabohanen å forville seg inn på eiendommen. Om det var med vilje eller ei, det vites ikke, men det skjedde titt og stadig. Jeg tenker det sier sitt. En kanin som rir på en hane. Det er faktisk slik påskeeggene blir til. Snart er det påske, så tenk på dét hver gang dere ser et påskeegg!

Vi besøkte akvariet i Bergen sist sommer. Der har de en koloni med pingviner. Iblant disse finnes et par guttepingviner, de har vært kjærester i mange år. De er lojale og trofaste mot hverandre. Dette ser man mye av i naturen blant pingviner. Gutter som danner par, og noen ganger ser man disse adoptere egg eller foreldreløse pingvinbarn og tar vare på dem som sine egne om andre pingviner skulle falle fra.

Og så har vi endene. De er morsomme. Ender er nemlig rabiate seksualfanatikere. Blant annet er andrikken (hannen) én av få fugler som har en penis som vender utover. Andrikken er utstyrt med en svær penis, og den liker han å bruke, enten det er på «kona» han har barn med, eller kompisen. Faktisk viser det seg at andrikker har oftere sex med hverandre enn med henne. Så..

Visste dere at blant hannsauer, altså blant værer, så er det mer enn vanlig at noen foretrekker andre værer fremfor brunstige søyer. De blir hverken mobbet eller ekskludert av andre søyer eller værer av den grunn.

Dvergsjimpanser er helt ville når det kommer til sex, der har alle sex med alle, der har alle seg med hverandre, de har sex med hele flokken. Da blir det ingen konflikter. Der snakker vi en hel art hvor så godt som alle er biseksuelle. Om de er homofile, hetrofile og eller bifile spiller ingen rolle, for de alle er biseksuelle. Hundre prosent aksept.

Svaner blir gjerne blir sett på som et av kjærlighetens dyr, for de danner par som kan vare livet ut, og når de svømmer mot hverandre kan halsene deres se ut som et hjerte. Dette har de fleste sett foreviget på bilder, men visste dere at det gjerne er bilde av to hanner. Det er helt vanlig at svaner går sammen i par og da gjerne to hanner, og siden de er to menn, og dermed ofte er større og sterkere, så har de gjerne et større territorium. Så har de seg med hverandre, og av og til kommer en hunn forbi, og så har de seg med henne også. Så legger hun noen egg før hun svømmer videre, og hannene tar seg av og oppdrar ungene. No problemas, så kan de ha seg litt til!

Visste dere at det er kun blant mennesker homofobi eksisterer, og at det er den mannlige utgaven av mennesket som tenker mest på homosex i hele dyr- og menneskeriket?

God morgen alle sammen, snart er det tid for påskeegg igjen, ha en riktig fin søndag 🥰
Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#homofili #bunny #bunnytrash

9-åring deler sine råd helt gratis!


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#lykke #bunny #bunnytrash

Vaske-Bunny og tre hårete biker-banditter!

Det ble ikke gjort så mye i leiligheten her i går, jeg hadde mye papirjobb som må gjøres iht til en kjedelig sak som har oppstått. Noe jeg vil skrive litt mer om inn i framtiden, jeg må bare finne riktig måte å få gjort noen grep på slik at det ikke blir mer galt enn det allerede er. Men i dag har jeg fått gjort masse her. Stue og balkongen er støvsugd, gulvene vasket, badet er vasket, oppvasken er borte, det er ryddet og søppel er sortert og kastet. Jeg har kuttet opp spekemat og laget fat med oliven og crispy crosty til. Har laget chillidip, og Chilli Klaus potetgull står klart.

Ting går unna med musikk. Lurer på om jeg klarer å spille meg lei av LP sin musikk, synes bare det blir bedre og bedre uansett jeg. Så nå har jeg spilt gjennom albumet «Lost on you» og «Churches». Nå har jeg en liten pause på balkongen med en kaffebaileys før jeg skal tørke overflater. Da tenker jeg at jeg går over til Madonnas album «Rebel Heart» og deretter albumet «Madame X». Så kan jeg fikse meg selv før det kommer gjester.

Blir moro i kveld!

Tre hårete karer fra Bandidos stoppet på en veikro. Inne på kroa satt en liten stakkar av en lastebil-sjåfør og spiste kjøttkaker med grønne erter. Våre venner fra Bandidos var i dårlig humør, og begynte umiddelbart å plage lastebil-sjåføren. De smurte inn hodet hans med erte-stuing og brunsaus.

Lastebil-sjåføren sa ingen ting og gjorde ingen ting. Etter at han hadde spist opp restene av maten sin betalte han og gikk.

En av bandittene, som var irritert for at de ikke hadde greid å provosere stakkaren, sa til kassa-dama: «Det var ikke mye til kar, eller hva?» «Nei, det skal jeg hilse og si.» (Hun ser ut av vinduet) «Og han er visst
ikke mye til sjåfør heller, for nå kjørte han over tre motorsykler.»

«Snakkes» senere folkens 😜👍🏾

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bandidos #bunny #bunnytrash