Covid-19 (Corona) og Cannabis (CBD, THC).

Jeg har nettopp gått meg en liten tur, 8 km, det er ikke verst på en søndag som egentlig er min obligatoriske hviledag.

Jeg fikk også gjort noen «skremmende» observasjoner. På en av byens puber sitter folk som sild i tønne, og da mener jeg som sild i tønne bokstavelig talt!

Stamgjester fra alle byens brune kneiper samlet på én plass. Jeg må si at jeg undrer meg veldig over at akkurat denne plassen holder åpent, mens alle andre steder har måttet stenge??! Tenker at da burde egentlig alle stedene fått holde åpent slik at det er mindre folk på hver plass, og en kan holde litt avstand. Når folk fra alle byens kriker og kroker samles på én plass vil jeg tro at det øker faren for smitte, ikke reduserer den. Jeg observerte ei jeg vet jobber på dagligvarebutikk på en av byens kjøpesenter, et par tre belastede narkomane, ansatte fra andre puber som holder stengt, et par eldre fra mitt eget nabolag, ja i det hele tatt.

Enten burde alle pubene holde åpent, eller så burde alle holde stengt. Disse folka må drikke uansett, så da er det bedre med små grupper enn store mengder tenker nå jeg. På samme måte som jeg tenker om kollektivtrafikken, heller flere avganger på tog og busser, enn færre. Som i Danmark. Hva tenker og mener dere? Gi meg gjerne tanker, meninger og eventuelt andre perspektiv..


Så til en annen sak som jeg synes er interessent, som jeg har gjort observasjoner om over tid, men som jeg i dag har sett en het diskusjon om på sosiale medier.

Altså… det er ikke noe spørsmål om det, men cannabis er en stor trussel mot legemiddelindustrien, og har vært det i flere år.

Mange mennesker tror at dette er grunnen til tross for det enorme potensielle cannabis har vist seg i laboratoriet, så vel som for mennesker over hele verden som har brukt det, og bruker det til medisinske formål, en alvorlig mangel på forskning og ressurser satt inn i medisinsk cannabis. Men igjen, dette har ikke hindret folk i å bruke det. Jeg har møtt og hørt om mennesker som av forskjellige grunner har brukt medisinsk cannabis. Diagnoser fra angst, stær, fibromyalgi til hiv/aids og kreft.

Når det gjelder kreft spesifikt, har flere komponenter av cannabis, som THC og CBD, for eksempel ødelagt kreftceller i et laboratorium. En skulle tro med denne typen funn at kliniske studier ville starte, men det har de ikke. Alt vi trenger å stole på er opplevelsen og vitnesbyrdet om det som ser ut til å være hundretusener, om ikke millioner av mennesker over hele kloden.

Det siste eksemplet kommer fra, Olivia Newton John, som nylig kunngjorde sin tredje kreftdiagnose offentlig. Denne gangen er det stadium fire brystkreft som er metastasert til hennes bein. Helt siden hennes nylige diagnose har hun vært ganske åpen om å bruke cannabis for å behandle smerte og andre symptomer.

Link: My Tumors Are Receding’: Olivia Newton-John, 71 Thanks Medical Marijuana


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid19 #korona #corona #virus #coronavirus #smitte #smittefare #pub #uteliv #drammen #alkohol #cannabis #medisinskcannabis #medisin #thc #cbd #olivianewtonjohn #kreft #sykdom #hiv #aids #stær #fibromyalgi #holdsammen #vernomhverandre ❤️

Gruble, 10 000 og kort!

De siste årene har vel de fleste av oss over og under en viss alder vært veldig hekta på sosiale medier. I hvert fall har jeg blitt det. Men siste dagene har jeg fått en avsmak som jeg aldri før har hatt. Jeg har hatt litt avsmak i perioder, men nå har det virkelig toppet seg.

Jeg har sett pressekonferansene til ministrene i regjeringen, og de ber oss om å være kreative, bruke sosiale medier til å holde kontakt med venner og familie for å støtte opp om hverandre og ikke miste den sosiale gleden i hverdagen.

Men å logge på internett er jo bare en stor tragedie i seg selv. Ikke bare er vi voksne folk som er i full stand til å holde oss selv informert om tingenes tilstand, vi har også main stream media i form av aviser, nettaviser, nyhetskanaler og så videre som pumper ut oppdateringer i overdrevet tempo.

Jeg bli faktisk rent frustrert av alle jeg kjenner som absolutt må dele hver artikkel de finner om smitte, virus og så videre. Oppdatering om hver enkeltperson som må bøte med livet under denne elendigheten som foregår.

I en frustrerende hverdag bidrar ikke det til noe bedre. Folk må få lese hva dem vil, det synes jeg er helt greit, men hvorfor må man dele hver en artikkel om dette? Hver en artikkel som er skrevet i alle Norske medier, og ikke bare det, men også alle artiklene som er skrevet i alle andre land! Det er som om folk tror at alle vi andre ikke er opplyst nok uten at disse personene må drive propaganda!!

Hvor blir det av å dele hyggelige ting for å hjelpe hverandre å holde humøret oppe og skape en bedre hverdag for hverandre? Hvor er omtanken? Medfølelsen? Mange sliter under dette, og folk sitter hjemme og bidrar til elendigheten. Bidrar til stress. Bidrar til angst. Bidrar til frykt. Bidrar til depresjoner. Bidrar til å ødelegge andres immunforsvar og deres liv.

Nei, vi må ikke lese alt hva hverandre skriver, deler og legger ut på sosiale media, men når man daglig må klikke på feks innstillingene på Facebook for å ikke følge «venner» da blir det håpløst.

Snuppen min og jeg har kjøpt et nytt (for oss) spill som heter Gruble. Vi spilte noen omganger i går, det var moro. Vi fikk tankene vekk en god stund og vi lo og koste oss masse. Vi har også kjøpt oss ny Maxiyatzy-blokk, funnet frem terninger og kortstokker. I hele går kveld spilte vi ikke bare Gruble, men også M-yatzy og 10 000. Det skal vi gjøre i kveld også. Blir som å dra på hyttetur, bare ha det gøy i hverandres selskap, spille og kose seg. Det er digg å leve ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#spill #moro #sosialemedier #instagram #sykdom #immunforsvar #propaganda #frykt #stress #maxiyatzy #facebook #corona #omtanke #nestekjærlighet #solidaritet #tankesløshet #egoisme #titusen #kort #kortstokk #gruble #coronavirus #covid19 #media #angst #depresjon #massemedia #fuckmedia #fucksosialemedier

#jatillivet ❤️

Her svarer jeg på spørsmål om slanking.

I tidligere innlegg har jeg fortalt at jeg har tatt av meg, altså slanket bort over 23 kg på 5 måneder ved å «faste» to dager i uken. Disse to dagene spiser jeg ikke mer enn 500 kalorier (kcal). De siste ukene har jeg også trimmet litt mer for å få ekstra effekt. Det vil si jeg har gått turer lengre enn 30 minutt som er minstekravet per dag.

Jeg har oppfordret de som har overvekt til å stille spørsmål hvis de selv har interesse for å ta av seg litt. Her er altså spørsmålene jeg har mottatt, og mine svar.

01). Du sier du faster to dager i uken og spiser kun 500 kalorier. Spiser du det i ett måltid, for eksempel til middag, eller deler du det opp i flere måltider utover dagen?

– Dette spørsmålet er det flere som har spurt om. Man kan gjerne dele det opp og spise flere måltider utover dagen. Jeg tenker det er opp til den enkelte å finne ut hva en føler er best for en selv. Jeg spiser alt i ett måltid, i 18-19 tiden på fastedagene. I dag har jeg fastedag og spiste 200 gram kyllingfilet og 200 gram grønnsaker nå litt over klokken 18:00. Det funker best for meg, for jeg opplever at jeg er mest sulten på kveldene, derfor spiser jeg sent.

02). To dager i uken med faste.. er én dag fra man står opp om morgenen til man legger seg om kvelden, eller er det fra klokken 00:00 til klokken 00:00?

– Jeg følger døgnet som det er, fra 00:00 til klokken 00:00 (24t) og holder meg til de 500 kcal.

03.) De andre dagene, når man ikke faster, hva skal man ligge på av kalorier da?

– Det er individuelt, kommer an på hva man veier og hvor aktiv man er. For de aller fleste blir det ganske nøyaktig nok å bruke tommelfingerregelen om at vi trenger cirka 30-35 kcal per kilo kroppsvekt per døgn. Det betyr at en som veier 70 kilo trenger rundt 2100-2500 kcal per døgn. Er du veldig aktiv trenger du mer, lever du et ganske stillesittende liv, trenger du mindre. Personlig tenker jeg ikke så mye over det, jeg teller ikke kaloriene, men følger sunn fornuft og ikke overspiser, bare spiser litt mindre enn jeg gjorde til vanlig før jeg reduserte vekten. Jeg tenker, bruker man feks spise to brødskiver om morgenen, spis heller 1,5. Bruker en spise 3 pizzaslicer på fredag eller lørdagskveld, spis heller 2. En porsjon middag er nok, en trenger ikke fylle på og fylle på.

04). Spiser du brød eller knekkebrød på vanlig dager eller ris og poteter?

– Brød, ris, pasta og poteter kuttet jeg de første månedene, ved unntak hvis man er på middag hos venner eller ute og spiser. Hjemme ble ris, pasta og poteter erstattet med grønnsaker. Brød ble erstattet med knekkebrød, men mindre og sjeldnere. I dag spiser jeg alt, men i en anelse mindre mengde enn før jeg begynte slankingen, og litt sjeldnere.

05). Det er kalorier i brus, juice, melk og så videre. Hva drikker du?

– Dette er vel det største grepet jeg har gjort utenom fastedagene, og det er å helt kutte ut sukkerholdig drikke fra første dagen jeg fastet. Solo Super, Pepsi Max, Coca-Cola Zero, kaffe og vann har ikke kalorier, så det drikker jeg så mye jeg føler for. Kanskje 5 ganger på 5 måneder har jeg unnet meg en halvliter Coca-Cola eller Solo. Jeg kan drikke et glass melk til frokosten de dagene jeg ikke faster, eller ha litt Baileys i kaffen.

06). Har du ikke dager du koser deg med mat eller drikke, eventuelt «skeier litt ut»?

– Jo helt klart. Helgene mine er veldig lik helgene jeg alltid har hatt. Lørdag blir det gjerne drinker og fest, det medfører gjerne at jeg blir ekstra fysen på søndager. Søndagsmiddagen har ofte blitt hjemmelaget pizza, lasagne, kebabtallerken, hamburger med ost og bacon fra BurgerLand og slike ting. Nå er jeg heldigvis veldig glad i Sushi også, så noen ganger har jeg bestilt det, eller gått en tur til No.1 Sushi.

07). Finnes det mat som øker forbrenningen?

– Da jeg gikk på kokkelinja fikk jeg høre at gulrot øker forbrenningen. Det har jeg blitt opplyst ikke stemmer, men gulrot er veldig sunt, så spis gjerne det. Chilli derimot øker forbrenningen bittelitt, og er vel det eneste som gjør det. Men i stedet for å tenke på økt forbrenning, hva med å for eksempel erstatte litt av kjøttet på pizzaen, kjøttet i lasagne og kjøttet i gryteretter, erstatte det med sopp?! Champignon har nesten ikke kalorier, og hvis man lar den stå noen timer i lys før man tilbereder den så tar den til seg D-vitamin som tilføres kroppen når man spiser den. Genialt!

08). Hva spiser man som snacks?

– Potetgull, baconcrisp, sjokolade og smågodt er fy-fy. Popcorn er bedre, men ikke bra nok tenker jeg. Jeg har lagt min elsk på blåbær og jordbær. Til fest istedet for potetgull så kan man hakke opp grønnsaker som agurk, gulrot, stangselleri, blomkål osv og lage dip av Dipmix, men istedenfor å bruke vanlig rømme eller lettrømme, så bruk heller Drømmelett fra Q.

09). Andre ting du har funnet nyttig?

– Velg en fast morgen i uka og veie seg på. Veier man seg jevnlig så er det lettere å holde kontroll på vekten. Og husk at når en slanker seg ved fasting så tror kroppen at det er hungersnød og lagrer kalorier. Begynner man da med overspising, så legger man på seg dobbelt så mye som en som ikke slanker seg. Det er fordi kroppen frigjør sparte kalorier i tillegg til de man spiser. Derfor sier mange at de feks gikk ned 6 kg, men la det like fort på seg igjen. Derfor mener mange at dietter ikke fungerer. Altså hvis man slanker seg må man vite hva man gjør, så ikke begynn å faste, for så og overspise, da går det gærnt. Og ikke begynn med slanking hvis du ikke er overvektig!!

Takk for at dere har lest, spør gjerne om mer hvis det er noe dere lurer på – jeg er her og stiller gjerne opp 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#diett #slanking #overvekt #vektreduksjon #5:2 #slanketips #kalorier #kcal #faste #slankespørsmål #kosthold #fasting #vekt #overspising #spørsmål #svar #5:2dietten #kilo #helse #råd #tips #godhelse #helsegevinst #jattillivet ❤️

Rød beredskap!

Min kjære er på vei til jobb, men gruer seg. Selv har jeg alltid vært stolt av han som jobber i akutten. Det har skjedd meg mange ganger at helt fremmede mennesker stopper meg på gata for å fortelle hvor hyggelig, imøtekommende, hjelpsom og flink han er. Men i kveld er det en sterk ubehagelig følelse ved å se han dra på jobb. Det har seg slik at fra i dag av ligger akuttmottaket på Vestre Viken her i Drammen i RØD BEREDSKAP!

Rød beredskap betegner en beredskap som iverksettes ved en alvorlig hendelse, krise eller katastrofe. Tilstrømningen til akuttmottaket på sykehuset har overgått kapasiteten. Hele sykehuset er varslet, aktuelle avdelinger er blitt innkalt, kriseledelse er etablert og de mener de har ordnet rom og nok plass. Ingenting skjer etter vanlige rutiner, og det bli en helt annen plan å jobbe etter. De som ankommer sykehuset vil merke dette med en gang i form av strengere vakthold, verneutstyr etc. 

For et par uker siden blåste jeg bort dette viruset Covid-19 som hysteri, og jeg personlig tok det hele med ro. Etterhvert har jeg blitt ganske stressa vil jeg innrømme. Og nå ligger Norge på topp når det gjelder smittespredning. Når min aller nærmeste her i livet er på vei til akuttmottaket til sin jobb så har jeg faktisk angst, kraftig angst.

Jeg har gått en lang tur i dag. Det hele er tragisk, men også veldig surrealistisk. Føles som jeg er i en film. Gatene er tomme, kun et og annet sjeldent menneske man passerer. De går enten rett fram, forbi deg, eller i bue. Intet smil, ingen glede, ingenting. Det er som vi lever i Walking Dead og jeg ser for meg zombier som kommer hoppende frem fra buskene og begynner spise på meg.

Massemedia rundt om i verden driver å stresser opp folket enda mer med sin skremselspropaganda og sine tilnærmet fake news, og norsk media kaster seg på. Dagbladet har i flere artikler i dag skrevet om den amerikanske presidenten, Donald Trump. Overskriftene er at Trump prøver å skaffe USA eksklusiv tilgang til Corona-vaksine.

Med mindre bokstaver står det at presidenten skal ifølge ‘kilder’ i den tyske regjeringen prøve å få firmaet CureVac, som jobber med å utvikle en corona-vaksine, til USA. De skriver at han har prøvd å lokke firmaet med betydelige summer penger og at han ønsker å sikre USA resultatet av forskernes arbeid, altså vaksinen, og at den «bare skal være for USA».

Trump-regjeringen nekter på dette, og de som har bare litt over 50 i IQ og leser disse artiklene ser at dette er sladder som en del av en propaganda mot Trump fra medias side. Ingen bekrefter at dette faktisk har hendt, og det finnes ingen konkrete oppgitte kilder. Dagbladet dekker over sin egen propaganda med å si «det var en tysk avis som skrev dette først». Men folk biter jo uansett på, og Trump henges ut, folk elsker å hate han.

Men så tenker jeg litt, hva hvis dette er sant? Hvorfor ville Trump gjøre noe slikt? Han er jo tydelig en mann som står for sine ord. Vet han noe vi ikke vet? Han gjør alt for å beskytte amerikanerne og Amerika. Det vet vi. Hva hvis det er slik at han har fått estimert nytt omfang angående smitte og død? Hva hvis han vet at hvis vaksinen ikke ligger på bordet i løpet av så og så lang tid så.. evt at det ikke går å lage så mye vaksine at det rekker.. selvsagt vil han da prøve å redde Amerika og det amerikanske folk først, beskytte dem. Det er jo derfor folket hans har valgt han til president!!

Noen som ser for seg at vår statsminister Erna Solberg ville klatre over et gjerde for å redde det norske folk og vårt land?

Ja, en får masse rare tanker i disse dager.. Håper på det beste ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pandemi #epidemi #korona #corona #covid19 #koronavirus #coronavirus #virus #rødberedskap #akutten #akuttmottaket #smitte #katastrofe #vestreviken #drammen #norge #dagbladet #donaldtrump #president #amerika #vaksine #myndighetene #regjering #statsminister #walkingdead #surrealistisk #erna #ernasolberg #solberg #smittevern #smittespredning #curevac #coronavaksine

På side 28, 29 og 30 i Dagbladet – 23 kg lettere!


Jeg ble nylig intervjuet av Dagbladet etter å ha slanket meg 23 kilo med inspirasjon fra 5:2 dietten.

Under intervjuet ble jeg fortalt at dette ville komme på forsiden av Dagbladet i dag, men det ble side 28, 29 og 30. Ingen forside, men det er like greit, jeg likte ikke bildene, lol.. men jeg er veldig fornøyd med å ha gått ned disse kiloene.

Jeg så på nettet at Dagbladet søkte kandidater til å følge 5:2 dietten i 7 uker med oppfølgning av Norges fremste kostholdsekspert Tine Sundfør. Det motiverte meg, og jeg vet jeg ikke ville «tatt» plassen fra noen andre hvis jeg ikke selv gikk «all in»og viste til resultater. Og motivasjonen ble bare bedre og bedre ettersom resultatene ble bedre enn forventet. 23 kilo nå på under 5 måneder, og still going strong!

På denne tiden har jeg som nevnt hatt kontakt med Tine Sundfør, jeg har fått frisket opp mine egne kunnskaper fra tiden jeg gikk Hotell- og næringsmiddelfag, Helse- og miljø og Kokkelinja. Jeg har også lest en del utenom og sett dokumentarer om faste-studier. Jeg har sugd til meg kunnskap, og dumpet all overvekt. Nå håper jeg å kunne inspirere andre som sliter med fedme og overvekt.

Jeg svarer også på spørsmål hvis noen lurer på noe, så bare ta kontakt!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#5:2 #dagbladet #tinesundfør #tine #sundfør #kostholdsekspert #diett #slanking #vekttap #overvekt #vektreduksjon #faste #inspirasjon #motivasjon #helse #helsegevinst #resultater

 

Ikke del på sosiale medier om Covid-19 koronavirus fra andre enn FHI og helsemyndigheter!!

I dag er jeg en mann av få ord, for nå begynner tilstandene i verden å gå innpå meg.

Det faktum at Norge nå er det landet som ligger blant de som har flest smittede av koronaviruset er sjokkerende og skremmende. Vi ligger som nummer tre etter Italia og sør-Korea. Kina som vi har hørt så meget om ligger nå langt nede på listen over antall smittede per million innbyggere.

Fra i dag bør folk ha det klinkende klart for seg å ikke lage egne statuser på sosiale media om Covid-19 koronavirus, ikke dele linker, videoer, uttallelser fra italienske «leger», C-vitaminkurer fra Kina og så videre, IKKE dele noe som IKKE har sin opprinnelse fra FHI, WHO eller sentrale- eller lokale helsemyndigheter.

Det er masse fake news, som kan være direkte livsfarlige for utsatte grupper i vårt samfunn. Main stream media skaper en type hysteri som øker helserisikoen. Jeg vil derfor ikke være med på å spre slike nyheter. Jeg håper alle som jeg kjenner og ellers hiver seg med på denne dugnaden.

Og dere som drar innom butikker og hamstrer brød, mel, melk, gjær, toalettpapir og så videre slik at det er tomt for andre, skam dere!! Ikke bare er dere egoister, men dere gjør folk syke, dere er ikke bier som sprer pollen, dere er mennesker som sprer et virus som er veldig farlig for mange. Idioter!!

Takk!

Legger ved link til FHI’s temaside om koronavirus her: FHI Temaside Corona.


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fhi #who #korona #corona #covid19 #epidemi #pandemi #sørkorea #italia #østerike #kina #verden #sykdom #smitte #dugnad #hygiene #sosialemedier #instagram #facebook #stoppsmitten #norge

Intervjuet av avisa i dag.


I går ettermiddag ble jeg kontaktet av en nasjonal avis, altså ikke en lokalavis, men en avis som er en av Norges største og har 1,4 millioner daglige lesere på mobil, nett og papir. Jupp jeg snakker om Dagbladet.

Personlig er jeg ikke stor fan av hverken Dagbladet, Aftenposten eller VG da deres politiske vinkling er veldig subjektiv, rød og venstrevridd. Dagbladet promoterer også rosabloggere som Sophie Elise og støtter dermed influenservirksomhet som kroppspress og glorifisering av injeksjoner og plastikk kirurgi. Mye sladder også. Men den delen som går på sport, kultur og underholdning er grei nok.

Så nei, det er ikke av politiske årsaker jeg ble kontaktet. Jeg ble spurt om å stille til et intervju i dag. Det sa jeg ja til. Fra klokken 12:00 til 14:00 i dag formiddag ble jeg intervjuet og knipset mellom hundre og hundreogfemti bilder av. Hehe.. av alle bildene blir det sikkert brukt to eller tre. Det var ihvertfall litt moro, litt tankeavspredning gjør godt i denne tiden når alt ellers bare handler om corona-virus, smitte og sykdom. Både journalist og fotograf var kjempehyggelige, og været var jo helt nydelig for en photo-session i Drammen.

Hva intervjuet handlet om? Det kommer jeg tilbake til i et fremtidig innlegg. Først skal Dagbladet få publisere saken sin. Det skjer ganske snart 😜

Takk for at dere leser!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#intervju #photosession #bunnytrash #drammen #dagbladet

Forskernes opprop om klimakrise. Mikke Mus er med på listen!


11000 forskere med opprop om klimakrise til FN. Blant «forskerne» på den listen finner man Mikke Mus. Nei det er ikke tull. Jeg vil kalle det patetisk latterlig at våre politikere og media ikke reagerer. Her har de ikke bare tatt med Mikke Mus, men også 2500 studenter og en haug med folk som ikke er forskere, og aldri kommer til å bli det.

Min kokkeutdannelse er nærmere godkjent forskning.

Virker som en type mennesker gjør alt for å opprettholde klimahysteriet. De sier deres agenda er å beskytte miljøet, naturen, samfunnet og kloden vår. Jeg ser ikke at det er det de gjør i det hele tatt..

Mikke Mus faktisk! 😂

Se videoen:

Jeg tenker at folk burde bli mer oppmerksomme på hva som er realitet og ikke realitet.

Skolestreikende ungdommer som kjemper for miljøet og klimaet, som i disse dager forsøpler Kollen etter advarsler mot å reise dit pga korona-viruset. Fyll, masse søppel og avføring var hva de lot ligge igjen.

Joda, jeg har vært ungdom selv. Men jeg trodde at i 2020 så er ungdommen mer miljøbevisste og klimarealister i sin Greta Thunberg «trend». Men tydeligvis ikke. Selv prøver jeg være litt miljøbevisst, jeg tror på klimaendringer, for klimaendringer har alltid vært, men hysteriet er jeg ikke med på, det blir for dumt! Jeg er klimarealist!!

Se videoen med Naomi Seibt en tysk YouTuber som er kjent for sin klimaaktivisme. I 2013 oppnådde hun førsteplassen i fysikk under Jugend forscht, og den andre i matematikk. Nylig begynte hun å jobbe for den amerikanske lobbygruppen Heartland Institute.

 

Video ‘Greta Thunberg never talks science’:

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#klimahysteri #klimaendringer #klimarealisme #forskere #fn #un #deforentenasjoner #unitednations #mikkemus #gretathunberg #naomiseibt #miljø #klima #søppel #avføring #skolestreik #natur #jorda #kloden #verden #realisme #corona #virus #ungdom #miljøbevisst #klimarealist #trend #hysteri #klimaaktivisme #aktivist #aktivisme #youtube #heartland #heartlandinstitute #bunnytrash

Til alle dere som legger ut bilder av barn – fra UNICEF!


Dette er tema jeg har tatt opp før, og jeg kommer til å ta det opp igjen. Nemlig posting av barn på internett, da særlig på sosiale medier.

Nei, det er ikke ulovlig å dele bilder av sine egne barn, men det er uklokt og farlig. Bilder kan bli misbrukt, og i verste fall risikerer barna å bli misbrukt. Hele verden er på internett og sosiale medier, ikke bare de du har på vennelisten din på Facebook, eller de du følger på Instagram.

Det er ingen nyhet at det lever mange syke, gale folk rundt omkring. Kidnappere, voldtektsforbrytere, pedofile og drapspersoner. Og ved deling på internett og sosiale medier gir man dem lett tilgang til ens liv.

Særlig bloggere ser jeg eksponerer barna sine. Her deles bilder ukritisk av barna hjemme, på skoleveien og ellers i lokalsamfunnet. Bloggere som legger ut hvor de bor, hvor de jobber, når de jobber, hvilken butikk man handler matvarer, lekeplassen til barna, hvor de trener og så videre.

Jeg har ikke bare skrevet innlegg om hvor dumt dette er, ikke bare det å legge ut bilder av barna sine i en blogg som alle kan lese, men hele tiden gi små glimt av deres liv slik at fremmede mennesker kan kartlegge hvor disse barna befinner seg til enhver tid. Jeg har også kontaktet bloggere som går veldig langt i denne eksponeringen. De fleste tilfeller så har jeg faktisk blitt hørt, jeg har fått folk til å tenke seg om to ganger, det er bra.

Men nylig kontaktet jeg en mannlig blogger som har bloggen «Pappadrømmer», dette var andre gangen jeg kontaktet han, men han stenger helt av for hva jeg prøver formidle til han. Han reagerte heller med å anklage meg for å plage familien hans, så blokkerte han meg. Jeg har aldri kontaktet familien hans. Jeg simpelthen kommenterte en offentlig blogg av en mann som overeksponerer barna sine, og deler ukritisk detaljer fra livet deres. Han skriver selv også at familien hans er blitt truet, og at dét er politianmeldt. Men han akter ikke slutte med eksponeringen, det er hans barn, han er i sin fulle rett.

Jeg blir rett og slett matt inni meg, det er trist. Å være stolte av barna sine, og ønske å vise dem frem, det skjønner jeg. Men å bruke dem, misbruke dem, sette dem i fare for egen vinning, klikk og likes. Da er man bare dum. En stor risiko som kan gi et grusomt stort tap!

Gode foreldre beskytter sine barn!

Håper dette innlegget kan bidra til mindre eksponering av barn.

Under er en link til en test om dette tema. Å dele bilder av barn. Testen er produsert av UNICEF. Alle som deltar kan vinne gavekort på 1000 kroner hos H&M. Ta testen her: UNICEF’s test om å dele bilder av barn!!!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#barn #unicef #test #sosialemedier #internett #instagram #facebook #personvern #barnevern #eksponering #bildedeling #posting #kidnappere #voldtektsforbrytere #pedofile #drapspersoner #blogging #bloggere #blogging #misbruk #trusler #beskyttbarn !!!

*barnet dere ser på bildet er meg for mange år siden!

Flyktningestrømmen kommer. Hva med våre egne barn??!!


Bare sånn kort om flyktningestrømmen som kommer via Tyrkia til Europa for tiden.

For mellom 1-2 uker siden besluttet Tyrkias Erdogan å åpne grensene sine for flyktninger mot Europa, dette for å legge press på EU, og for å islamisere den vestlige verden. Og veien til de mest attraktive landene i Europa går via Hellas som nå kjemper hardt for å returnere, sende tilbake flyktningestrømmen.

Tyrkias beslutning om å åpne grensene mot Hellas kom kort tid etter at 33 tyrkiske soldater ble drept i et syrisk luftangrep i Idlib-provinsen nylig. Strømmen av flyktninger er tydelig en del av en organisert kampanje. Dette er altså ikke nye flyktninger som kommer rett fra krigsherjingene i Syria. Flyktningene kommer fra forskjellige provinser til grensen kjørende i taxi, buss og tog.

Her i Norge er godhetstyrraniet og snillismen i gang fra blodrødt hylekor. Vi som mener at grensene bør stenges og flyktningene avvist, vi er idioter og har ingen empati. Vi bryr oss ikke om krigsrammede og barn.

Men hvem er det som egentlig er idiotene?


Kun fire prosent av flyktningene kommer direkte fra krigsherjingene i Syria. Resten er økonomiske ideologiske migranter og lykkejegere fra andre land som Afghanistan, Marokko, Pakistan, Tyrkia og så videre. Det blir gjort intervjuer med migrantene på grensen, og de sier de vil til Tyskland, Sverige og Norge fordi der er det muligheter for penger. Så mao, disse menneskene flykter ikke fra krigsherjede områder, de er trygge,
men risikerer ikke bare egne liv, men også små barns liv på grunn av sin egen oppurtunisme, grådighet og sitt manglende humane menneskesyn. Og likevel er det vi som sier NEI som er idioter, kalde og umenneskelige??!!

Norske main stream media maler bilder, konstruerer en absurd virkelighet og de lavpannede naive her til lands kaster seg på i sin uvitenhet. Hva med å opplyse seg selv om hva som faktisk pågår?

«De kommer fra krig, det er barn det er snakk om». Jeg blir så jævlig irritert.

Hva med å skjønne at vi ikke vil ha sharia-lover, islamisering og ukulturer hit mer enn absolutt nødvendig. Vi vil at folk skal få lov til å leve trygge i denne verden, spesielt i vårt eget land, det gjelder også egen trygghet, og trygghet for våre nære og kjære. Vi vil bevare Norge, vi vil ha et trygt, stabilt og godt samfunn, og vi har mange barn her som vi ønsker å beskytte over alt på jord. Gi dem en verdig framtid.

Folk må bruke hodet, det gagner ingen å ødelegge landet vårt med å ta imot tusenvis av uærlige banditter som benytter anledningen med å utnytte muligheten gjennom andres elendighet, og dermed ødelegge for reelle flyktninger og asylsøkere som faktisk trenger hjelp. Og med det sette våre egne barn i grunnløs frykt og livsfare.

Takk!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#organisert #organisertkampanje #fakenews #godhetstyrrani #snillisme #hylekor #blodrødpropaganda #propaganda #maintreammedia #norskemedia #nei #organisertkrimonalitet #islam #islamisme #islamisering #retur #afghanistan #tyrkia #marokko #syria #krig #erdogan #asylsøkere #tvangsretur #asyl #flyktninger #lykkejegere #ulovligeflyktninger #barn #frykt #migranter #økonomiskemigranter #innvandringsstopp #stenggrensene #erna #solberg #ernasolberg #statsminister #høyre #h #monicamæland #mæland #justisminister #beredskapsminister #innvandringsminister #sylvi #sylvilisthaug #listhaug #hellas #empati #fremskrittspartiet #frp #innvandring #livsfare #kristeligfolkeparti #kjellingolfropstad #ropstad #venstre #abidraja #raja #trineskeigrande #skeigrande #eu #europa #hellas #tyskland #sverige #innvandringspolitikk #ruspolitikk #klimapolitikk #veldferdsstaten #velferd #kultur #ukultur #sharia #sharialov#politikk #norge