Religion, ideologier, korrupsjon og propaganda!


Leste en diskusjon på nettet i dag startet av Hege Storhaug som drifter HRS og RIGHTS.NO. Storhaug er en oppegående intelligent dame som jeg respekterer, som oftest er enig med, og som gjør utrolig mye bra opplysningsarbeide i forhold til innvandring, kulturer, ukulturer og islam. Men i dag reagerte jeg på en uttalelse fra henne, og jeg siterer: «Kirka burde selvsagt støttes i det kristne Norge, og vi har også kunstskatter som skal ivaretas».

Ta gjerne vare på kunstskatter, men hvorfor er det selvsagt at kirka skal støttes økonomisk i Norge? Jeg har lest Bibelen og synes den er fantastisk både som vitsebok og samling med fantastiske eventyr. Jeg synes uansett Hobbiten og Ringenes Herre er bedre som fiksjon. At Jesus levde og ble fulgt av disipler er så, og at disse historiene om han og alle de andre i bibelfortellingene har blitt gitt ut som litteratur er interessant og bra. Litt sannhet og mye eventyr og tullball, men som livssyn har dette aldri vært bra. Det heter seg at mange har blitt reddet av sin kristne tro, men det er kun selvbedrageri å klamre seg til den slags.

Kristendom er kun gammel overtro som ble innført i Norge med terror og vold. Her hadde vi en helt annen tro som ble fysisk fjernet med innvandring av fanatikere. Religion er årsak til nesten all elendighet, her til lands har folk gradvis bevegd seg vekk fra elendigheten, men nå ser vi at historien gjentar seg og islam bygges opp. Det vi blir sittende igjen med er kun styggedom. Et stort Islam med sin kvinneundertrykkelse, sitt homohat, kjønnslemlestelser, sosialkontroll, pedofile som tar barnebruder, flerkoneri, vold og terror. For å nevne noe. Mye av denne elendigheten har vi hatt gjennom kristendommen og sektene som har spiret på grunn av kristendommen. Fanatisme er farlig og skaper utrygghet for mange gode mennesker.

Dette burde ikke være mulig i demokratiet Norge. Ideologier og religioner som dette er korrupsjon.

Nå har Hege Storhaug i RIGHTS.NO gått ut med å belyse det faktum at ni somaliske menn, alle født i utlandet og to som i dag er utvandret fra Norge har full kontroll på økonomien og eiendeler i Norges største moské. De sitter i dag med full kontroll over 44 millioner norske skattekroner. Altså, de sitter i et styre på livstid i en stiftelse som «eier» moskeen. Hvis stiftelsen oppløses, kan de selv opprette en eller flere nye stiftelser der de selv setter seg selv i alle posisjonene og har all kontroll på penger og eiendeler og eiendommer.

Dette er en link til Hege Storhaugs sak.

Dette er å tillate korrupsjon, «på samme måte» som kirken og kristendommen har fått regjere med innkreving av skatt og mye annet for å styre folket, blande seg i folks privatliv, lage ukulturer som skaper hets og fordømmelse. Hvorfor skal det norske folk betale for dette?

Jeg personlig meldte meg ut av statskirken for mange år siden, av mange grunner, i hovedsak på grunn av evangeliesenter, kirkens syn på og behandling av homofile. Nå er stat og kirke delt, noe som er til det bedre. Hvorfor skal vi etter all elendighet ta noen som helst ideologi inn i varmen? Islam er verste sort, der er jeg helt enig, men vi trenger ikke kristendommen heller! Bort med all dritten!!

Ideologier og religion bør forbys i det offentlige. Folk må gjerne tro på hva de vil, men det trengs ikke statsstøtte eller penger for å kunne tro på noe som helst. Idioti på bok. I mitt hjem tror jeg på hva jeg vil, og det kan fritt alle andre også. I sine respektive hjem. Vi trenger ikke noen slags religiøs ideologisk korrupt propaganda. Å be til våre «guder» kan vi gjøre hjemme, med rævva mot mekka!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#religion #islam #kristendom #hegestorhaug #rights #hrs #kirke #stat #moske #livssyn #terror #propaganda #korrupsjon #islamisering #vold #tro #norge

Debatten om Moria, asylsøkere og flyktninger.

Debatten er det eneste programmet på NRK som noen kan ta meg i å se på. Vi må engasjere oss i samfunnet og politikk for å gjøre det som er best mulig for samfunnet vårt, Norge og omverdenen. Jeg liker også Fredrik Solvang. Han er en grepa kar slik jeg ser han.

I kveld var Debatten om Moria-leiren i Hellas, asylsøkere og flyktninger. Etter Debatten sendte jeg dette spørsmålet til Jon Helgheim. Det fordi jeg mener dét må frem i lyset hvilke konsekvenser innvandring har i Norge, og jeg mener islamisering må stoppes.

Link til kveldens debatt: Debatten

Jeg skrev følgende til Helgheim:

«Hvorfor diskuteres det så lite om konsekvensene for samfunnet Norge å ta inn flyktninger fra ukulturer og Islam? Det brenner i Moria, men hva med alle påsatte branner i Norge? Hvorfor snakkes det ikke om dette? For noen uker siden ble søppelkassene utenfor flere blokker på Fjell i Drammen satt fyr på og stod i brann. I disse blokkene bor det i hvertfall over 4000 mennesker. Er ikke våre liv verdt noe? Skal ikke vi som bor i Norge beskyttes og være trygge? Jon Helgheim, jeg så debatten i kveld, men hva dette med innføring av flyktninger, asylsøkere, ukulturer og islam faktisk gjør med Norge og folket her nevnes ikke. Og oppi alt dette, hvorfor kan vi ikke kutte ut å bruke penger på å bygge moskéer og gi enorme summer i statstøtte til disse og heller bruke disse pengene på flyktningeehjelp i nærområdene? Vi trenger faktisk ikke moskeer og store samlinger som øker ukultur. Be kan de, som alle andre, gjøre i egne private hjem».

Hva mener dere?


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fredriksolvang #jonhelgheim #nrk #nrkdebatt #debatten #moria #dublin #asylsøkere #migranter #flyktninger #politikk #innvandring #hellas #flyktningeleir #frp #ukultur #moskeer #islam #islamisering #brann #branner #norge

Friheten i dette landet er kansellert!

For noen uker siden bestilte jeg en reise, innenlands, for min samboer, våre to mops-jenter og meg. Planen var en ukes høstferie til nordnorge, Harstad, hjem til min mamma.

Vi skulle ta turen med tog fra Drammen til Fauske, og bli hentet der av mammas samboer. Siste delen av reisen ville da bli sånn rundt fem timer kjøring i bil, og cirka en time på ferge.

Grunnen til at vi hadde valgt å legge ut på denne lange reisen med tog i stedet for fly var fordi vi ville ha med oss jentene våre. Familieferie.

Det er liksom ikke aktuelt å ta jentene med i fly. De har reist med fly før, begge har vært med til nordnorge én gang før, og Ella som er eldst har vært med oss til Spania. Det er en del år siden, da var de mindre, og selvsagt en del yngre.

Det å ta jentene med på en flyreise i dag ville muligens vært en for stor påkjenning for dem, innesperret i bur de ikke har sett siden de var unge. Det koster vanlige flybilletter for dem, og reglene for å fly er også endret. De ville risikert havnet i lasterommet i stedet for i kabinen med oss. Det kunne blitt mer enn traumatisk for dem.

Derfor valgte vi å ta den lange ruten.

Vi hadde mentalt gjort oss klare for at dette kom til å bli en tålmodighetsprøve, og en tur med utfordringer. Og selvsagt, fra dag én dukket det stadig opp nye hinder.

Allerede ved bestilling kom det opp at det er buss for tog fra Drammen akkurat den dagen da vi skulle reise hjemmefra. Så da måtte vi ta buss til Asker. Derfra ble det tog til Hamar og bytte tog der. 12 minutter på å bytte tog. Bare en liten forsinkelse med toget ville medført at vi ikke ville kommet oss videre. Dét ville jo vært typisk 2020.

Tidligere i år, i februar skulle snuppen min og jeg til Paris i Frankrike. Langweekend på firestjerners hotell og tur til Disneyland. På grunn av buss for tog fra Drammen, og forsinkelse med tog videre fra Skøyen til Gardermoen kom vi fem minutter for sent til innsjekking, og fikk da ikke reise videre.

Det hadde ikke vært noe problem å sende oss gjennom sikkerhetskontrollen og til flyet, vi hadde fint rukket det da vi ikke hadde bagasje som skulle innsjekkes. Det var snakk om fem minutter forsinket. Men vi møtte feil personer som ikke ville være snille rett og slett, så da ble det å reise hjem igjen.

Hverken togselskap eller flyselskap ville påta seg noe av skylden.


Noen uker etter skulle vi på ny til Paris, denne gangen på femstjerners hotell og på Madonna konsert. Denne gangen fikk vi heller ikke reist da det ble «lockdown» i Frankrike dagen før. Så uheldige var vi, dagen før faktisk! Dette var reiser som var bestilt et år i forveien. 
Slik har det gått slag i slag siden.

Neste tur vi skulle ta var med Fjordline fra Sandefjord til Strømstad for å handle på taxfree på båten og harryhandel i Sverige. Med prisene i Norge har dette alltid vært en nødvendighet for oss, men også her ble turen kansellert dagen før. Hahaha.. dagen før!!

Båtene fikk ikke gå mer. Norge gikk i «lockdown». Mange tusen kroner som jeg hadde lagt ut for måtte jeg vente i måneder før jeg fikk tilbake.

Fjordline var de verste å få refundert pengene fra, de ville bare ikke. Og hotellene i Frankrike var ikke refunderbare. Beskjeden var at vi kunne fritt reist til Frankrike å bodd på hotell da hotellene ikke var berørt av «lockdown» akkurat da. Men hva ville hensikten vært da alt annet var det? Madonna fikk ikke holde flere konserter og målene med reisen var ikke der mer. Å dra til Paris bare for å bruke penger i starten av en pandemi ville nok gjort situasjonen enda verre for oss.

Anyway, jeg gråter ikke over spilt melk, men det var jo selvsagt veldig frustrerende der og da.

I juni skulle vi til Alanya i Tyrkia én uke, den turen måtte vi også droppe. Nå i september skulle vi også til Alanya, men det ble heller ikke aktuelt. Så da bestemte vi oss for å dra hele familien til nordnorge. Det kunne vi, det var lov, og jeg trenger å se mamma litt oftere fremover nå. Hun nærmer seg en viss alder, og hun har hatt slag.

Vi skulle egentlig begynne reisen nordover i morgen, og vi var veldig klar over at det ville bli flere stopp på turen enn det vanligvis er, og buss for tog fra Drammen. Som sagt, vi var mentalt innstilt og klar for utfordringene.

Så kom emailen for noen dager siden fra SJ Norge AS som er de som styrer togtrafikken nordpå. «Hei! På grunn av banearbeid blir ditt tog erstattet med buss mellom Trondheim og Bodø 12.09.20». Mer opplysninger fikk jeg ikke. Ingenting om hvordan komme seg videre til Fauske. Tog eller buss? Ingenting om avgangstider. Ingenting om hvor lang tid reisen da ville ta.

Jeg måtte derfor ringe til SJ Norge AS for å få avklart dette. Finne ut av ting og tang.

SJ Norge AS kunne ikke gi meg mer opplysninger enn at det faktisk var buss for tog fra Bodø til Fauske også. Noe de faktisk unnlot å fortelle i meldingen de hadde sendt meg. Avgangstider og estimert tid kunne de heller ikke oppgi. Med andre ord så kunne vi risikere å bli stående i kanskje timer, eller en hel natt i Bodø, med masse bagasje og to hunder.

Vi kunne ikke avtale henting i Fauske da vi ikke visste når vi eventuelt ville ankomme Fauske. Det er helt sjukt at et selskap kan operere på en slik måte at en ikke kan planlegge reisen en skal gjennom. Det er 5-6 timer hver vei å kjøre Harstad-Fauske, og båttider en skal forholde seg til også.

Jeg visste dette ville bli veldig mye for jentene våre, og også for oss. Særlig da jeg fant ut at reisen fra Trondheim til Harstad ville bli dobbelt så lang i tid. Altså nesten to døgn på å komme seg fra Drammen til Harstad. Det er forbi vannvittig, det er faktisk sinnsykt. Vi skulle bli hentet i Fauske fordi jeg blir alvorlig syk på lengre turer med buss. Vi skulle unngå busser, og her ble det buss buss buss, mer buss enn jeg har tatt til sammen de siste 15 årene i livet mitt.

Jeg prøvde å finne ut om vi kunne reise på et annet tidspunkt, en annen avgang, slik at vi fikk tatt toget hele veien til Fauske. Dermed fant jeg rent tilfeldig ut at returen fra Harstad og hjem til Drammen ville bli på samme viset. Buss for tog og ingen fastsatte tidspunkter. Hele veien. Jeg reagerte med vantro, for dette hadde de også bevisst unnlatt å fortelle i meldingen jeg fikk. Det er ganske utrolig at de hele tiden visste alt dette, men unnlot å fortelle oss det. Jeg synes det er så stygt som det kan bli.

Det har seg slik at vi hadde faktisk ikke kommet oss i tide hjem til jobber og viktige avtaler. Konsekvensene kunne gitt store mer enn ubehagelige ettervirkninger. Ødeleggende. Enda en utrolig ting er at i daværende øyeblikk så kunne en enda bestille togreiser mellom Trondheim og Fauske for den perioden, selv om det faktisk ikke går tog. Snakk om å lage problemer for folk!!

SJ Norge AS er svenske SJs norske datterselskap som etter anbud ble offentlig kjøpt av persontogtrafikk i Norge og innført av Erna Solbergs regjering som en del av en jernbanereform. Dette viser seg å være lureri og svindel for å overstyre og kontrollere folket.

For alle ubehagelighetene dette har medført, tildekkingen av viktige opplysninger, en reise som ikke lar seg gjennomføre og så videre – så har SJ Norge AS ikke kommet med noen form for skriftlig beklagelse eller noe tilbud om kompensasjon for tort og svie. Hvis en søker opp (Google) SJ Norge AS så er følgende det første som kommer opp: «Vårt fremste mål er å forenkle, forbedre, og fornye reisen. Reis med oss i dag!».

Dette er jo latterlig, patetisk lureri og løgn. Hvordan de opererer kunne traumatisert jentene våre, kostet oss ferien, muligheten til å se mamma igjen dette året, møte gamle venner. Snuppen min kunne risikert problemer med jobben og så videre. Dette kunne bygget seg til store og stygge konsekvenser for oss.

Jeg har vært noe frustrert og jævlig forbannet på grunn av dette!

Det sier seg selv at når vi fant ut realitetene som ikke ble formidlet til oss og alt SJ Norge AS bevisst unnlot å fortelle i sin mail, så måtte vi kansellere hele reisen. SJ Norge AS sammen med staten berøvet oss for vår frihet til å kunne reise sammen som familie og besøke nærmeste familie. 

Snuppen min mistet sin mamma brått nå under coronasituasjonen som har vært. Det var tunge tider. En begravelse hvor kun inntil 20 personer kunne stille. En kunne ikke klemme eller trøste sine nærmeste. En kunne ikke være sammen. Da er det psykisk belastende å ikke kunne få se eller besøke mamma. Hun er den eneste vi har som er igjen.

Den velferden og verdiene vi har her i livet, det som virkelig betyr noe i den enkeltes liv i dette «flotte rike» Norge er på mange måter tatt fra oss, ikke bare på grunn av Covid19, men også på grunn av uansett hvordan vi velger så ender vi opp med en regjering, et styre i landet som ikke bryr seg en døyt om Norge og det norske folket.


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#reise #nordnorge #harstad #mamma #drammen #fauske #trondheim #hamar #skøyen #covid19 #corona #koronavirus #sj #sjnorge #sjnorgeas #regjering #politikk #makt #kontroll #lockdown #tog #togreiser #vy #persontrafikk #kollektivtrafikk #anbud #dødsfall #økonomi #ernasolberg #kansellert #restriksjoner #begravelse #traumatisering #familie #verdier #norskeverdier #frihet #norge

Topp7Turen var heavy shit!!

For et tre dager siden fikk jeg en email fra NBBO og DNT Drammen og omegn med info om to turer som mange bruker gjennomføre i juni i regi av DNT. I år ble det avlyst og utsatt til nå i september, og i stedet for én bestemt dag så har en tyve dager å gjennomføre på.

En kan melde seg på hos DNT hvor en får startkort før en starter turen sin. Den ene turen heter Topp3Turen og den andre heter Topp7Turen, og da skal en innom de bestemte toppene og der befinner det seg en kode som en må fylle i startkortet sitt, enten fysisk (hentet i butikk) eller på app. Påmelding koster 100 kr pr person, og en kan vinne flotte premier.

Etter å ha vært ganske så aktiv denne våren og sommeren så tenkte jeg at det kunne vært moro å gjennomføre en slik tur, ta det som en utfordring og kanskje oppnå en god mestringsfølelse. Jeg snakket med snuppen min og han ville være med på dette, og vi valgte Topp7Turen.

Topp7Turen er 26 km lang og starter fra Bjørkedokk i Nedre Eiker, og over sju utvalgte topper før målgang i Drammen sentrum. Toppene er Knabben, Solbergvarden, Lokkeråsen, Hoggskollen, Tverråsutsikten, Skimten og Varden. Siden vi ikke har bil så blir turen noe lengre, først måtte vi til sentrum her i Drammen, for å ta bussen til Krogstad skole i Nedre Eiker og gå til Bjørkedokk som er startpunktet for turen. Kunne egentlig gått av bussen tre-fire stopp tidligere, men vi mottok feil info.

Denne turen bruker foregå på en bestemt dag i juni hvert år, da bruker hundrevis av mennesker delta, og det er bare å følge flokken. Men i år på grunn av koronaviruset så ble denne dagen avlyst og turen ble lagt opp slik at en kan gå en hvilken som helst dag mellom 01. og 20. September. Vi gikk da hele Topp7Turen i går, og det var det svært få eller ingen andre som gjorde.

Så der gikk vi, helt fremmed for både steder og løyper, og ingen å følge. Så i stedet for en tur på 26 km ble vår tur 38 km til sammen, alt i alt.

Nå snakker vi cirka 9 timer i bare vandring. Dette er i flere drøye stigninger, en må jo opp og ned og opp og ned av alle disse toppene i skog og terreng hvor den høyeste toppen er 607 meter over havet. Flere strekninger har store steiner og svære røtter, en må klatre, balansere over tømmer, gå i myr og litt gjørme, gjennom tett skog, over bergstein, noen bruer og mer til. Rundt halvveis begynte det å bli veldig smertefullt for beina.

Etter topp 6 (Skimten) er det lange nedoverbakker med masse steiner på størrelse med honningmeloner, der var helt grusomt å gå, hahaha.. Å gå på slikt terreng etter en såpass lang tur, det var vondt. Før vi kom til topp 7 som var den siste, var det begynt å bli mørkt ute, så vi gikk da i mørket nedover skogen i Bragernesåsen. Bragernes er målpunktet. Det var veldig ekkelt. Vi måtte være forsiktige, men greide såvidt å se foran oss eller løfte beina våre. Det gikk bra 😂

Nå kan vi «skryte» av å ha gjennomført Topp7Turen. Dette blir ikke ugjort, men tviler på at noen av oss kommer til å ta denne turen igjen. I hvert fall ikke i 2020. Og ikke før vi er mer trente enn vi er i dag. Vi endte på en tur på cirka 10 timer, 38 kilometer og 57000 skritt.

Ord kan ikke beskrive hvor tøff denne turen var. Jeg 5:2-fastet denne dagen og spiste kun 6 fiskekaker og en banan. Drakk 1 liter væske på turen, men burde hatt i hvert fall en halvliter til. Da vi kom hjem måtte jeg lufte jentene våre og gå en tur med dem, etter det var jeg helt ferdig og har ikke vært ute av leiligheten siden.

Så veldig moro ble ikke Topp7turen, men jeg er stolt over å ha gjennomført. Opp til Knabben og Solbergvarden som er de to første postene var det veldig fint, fantastiske utsiktstopper, og god trening. Etter det dukker det opp mange fine områder helt klart, men jo mer kroppen ble sliten desto mindre brydde en seg om omgivelsene. Vi ville bare i mål, så hurra for oss, det greide vi!!

Kanskje dere synes denne turen er helt fantastisk, det vet jeg noen som synes. Vi kjenner flere. Et vennepar som har gjennomført flere ganger skal ta turen nå i helga. Hvis ikke Topp7 er for dere, kanskje Topp3?

Topp3Turen har start fra Eiksetra turisthytte i Lier og følger samme trasee som Topp7Turen over de 3 siste toppene og ned til mål midt i Drammen sentrum. Total lengde ca 14 km. Hvis dere er interesserte så finner dere påmelding og info HER!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#topptur #topp7 #topp7turen #startkort #krogstadelva #solbergfjellet #nedreeiker #bjørkedokk #solbergvarden #lokkeråsen #hoggskollen #tverråsutsikten #skimten #varden #smerte #skog #terreng #mestringsfølelse #stolt #glede #spiralen #bragernes #viken #dnt #drammen

Vertshuset Oscar & Stallen

Det er mange år siden jeg har spist mat på denne restauranten, over ti år siden, og når jeg tenker meg om så er det nok over tolv år siden også. Den gang spiste jeg lutefisk med tilbehør, og det var aldeles nydelig. Fantastisk tilberedt, nærmest perfekt var det.

At snuppen min og jeg spiste her i dag var ikke planlagt, men helt impulsivt. Jeg møtte han etter jobb, så foreslo han middag på Vertshuset Oscar & Stallen. Jeg var ikke vanskelig å be, hehe..

Adressen er Øvre Torggate 6.


Vi kom inn og hyggelig betjening viste oss til bordet og kom med menyer. Vi bestilte begge biff, mørbradbiffer med potetchips og salat. Min kjære bestilte med bernaisesaus, jeg med peppersaus. Hver tallerken kostet kun 155 kroner. Det var veldig godt, helt klart. Biffen min kunne vært stekt bare litt mer, men det var min egen feil. Jeg bruker ønske medium pluss, denne gangen sa jeg bare medium.

Det har seg slik at jeg elsker mat, og jeg synes godt stekt biff er kjempegodt, og bare litt stekt er også godt, men det er et punkt mellom som jeg synes er aller best. Akkurat når kjøttet begynner å miste den siste rosafargen og det ikke renner for mye saft. Når man sier at en ønsker medium så steker de fleste biffen litt for kort, det gjorde de denne gangen, og da ble det slik. Men jeg klager ikke, biffen var veldig god den.


Potetchipsen var helt riktig stekt, og noen biter med skall. Salaten var rik og besto av flere grønnsaker, ikke bare to, tre eller fire. Dressingen var mild og fin, ikke Thousand Island. Mistenker at den var hjemmelaget.

Når jeg spiser mat som biff så er jeg veldig opptatt av sausen. Er man litt uheldig med et av de andre elementene i en rett, så kan en god saus redde hele retten. På Oscar & Stallen hadde de veldig god hjemmelaget peppersaus. Jeg lot ikke noe av den sausen være igjen på tallerkenen da jeg var ferdig.


Jeg smakte ikke på bearnaisesausen, men den så veldig fin og fyldig ut. Den var litt lys tenkte jeg, men det kan godt være et pluss, at de faktisk har laget sausen selv. For mange er bernaisesaus vanskelig å bli fornøyd med når en lager den selv, så veldig mange restauranter bruker faktisk poser fra butikk. Men snuppen min sa at også denne sausen var veldig god.

Lokalet til O&S er gammelt, på den måten at der er koselig og fin atmosfære. Stedet har sjel. Daglig leder er veldig hyggelig og kom bortom bordet for en prat da min sambo kjenner han. De andre ellers var veldig oppmerksomme og service-minded. Vi trengte ikke spørre etter noe, her kom alt til bordet av seg selv.


Denne plassen er like hyggelig på dagtid som restaurant, som på kvelden som utested. Vi brukte over en ganske lang periode faktisk å dra hit på lørdagskveldene, synes det var veldig hyggelig å ta noen øl eller Aperol Spritz i bakgården.

Eneste negative med dette stedet er at en av de faste securitas-vaktene de bruker på kveldstid ikke er så vennlig mot homofile, meget uspiselig fyr som ikke har skjønt at man skal være hyggelig mot alle gjester uansett etnisitet, legning, kjønn og slike ting. Han er i tillegg i slekt med daglig leder, og i deres kultur så sier man ikke opp familie, selv om.

Uansett, Vertshuset Oscar & Stallen er et bra sted. God mat, gode drinker, koselig atmosfære på dagtid, trivelig og tilrettelagt på lørdagskveldene. Her trives folk, og folk kommer gjerne tilbake. Jeg vipper mellom en sterk firer og en svak femmer på terningen, og jeg ender på femmeren. Anbefales!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#oscar #stallen #vertshus #stallgården #mat #drikke #restaurant #service #utested #bragernes #drammen