Dickmatized

Jeg opplever til stadighet… eller innimellom at hetrofile menn og kvinner tror at alle homser er stereotypiske.. late, tynne, eller overvektige feminine (skrullete) med knekk i håndleddet og lys stemme.. en stor og kraftig mannemann med ordentlige muskler kan da umulig være homofil eller homoseksuell.. nåvel, jeg har da fått smakt på litt av hvert, og jeg må da få lov til å fortelle de uvitende at de tar feil.. det er snakk om følelser og legning, noe som ikke har noe med fysikk, fasong eller interesser og gjøre.

Musikkvideoen under MÅÅÅ dere bare se! Morsom!!

«Dickmatized» – Jonny McGovern: Link!!

Have a gay day!!

The homos lives amongst you!!

😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold (Tidl: LLH – Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner).

Tlf: 23 10 39 39.

Epost: [email protected]

#homo #homofil #homoseksuell #fordommer #stigmatisering #stereotype #johnnymcgovern #dickmatized #gay #gayculture #boyculture #foreningenfri #fri #bunnytrash

Marc Jacobs

Etter en urolig natt hvor tankene var veldig rettet mot ny husleiekontrakt, merutgifter og potensiell flytting så ble dagen så mye bedre enn forventet.

Husleiekontrakt er skrevet, det gikk som smurt, og snuppen min og jeg er mer enn fornøyd med det. Jeg var etter det på behandling, og jeg ser nå endelig en ende på psoriasis på kroppen, det etter over 200 behandlinger. Bare liiiiitt til..

Etter behandling var jeg innom Spar ved Bragernes Torg, Torget vest. Der kjøpte jeg ei kald brus, betalte 21 kroner og fikk 31 tilbake. Er det et tegn?

Det er 32 grader i skyggen i dag, og denne måneden har vært den varmeste mai måned i Drammen på over hundre år. Og Drammen er jo fra før den byen i landet med flest soldager 😜

I denne varmen og konstante solen fant jeg ut at jeg kunne unne meg selv et par nye ordentlige solbriller. Flere år siden sist. Jeg foretrekker dyre merkebriller fordi billige briller legger jeg enten fra meg og glemmer, eller de går i oppløsning. Merkebriller glemmer jeg aldri, de jeg har kjøpt har jeg enda og de er like fine. Jeg kommer aldri til å slutte bruke mine Prada, men i dag ble det Marc Jacobs. Både stilen og merket er nytt for meg, altså jeg kjenner merket, men har ikke noe selv fra før.

På veien hjem stoppet jeg på puben for en røyk og isvann, og der spilte dem den ene Madonna låten etter den andre, humøret som egentlig ikke kunne bli bedre, ble faktisk det – så jrg tok det som et tegn og leverte inn en lottokupong, den første på.. jeg vet ikke hvor lenge.

Nå tar jeg med meg jentene til «tante Tulla»! Takk for at dere leser, og en fantastisk dag ønskes dere ALLE, ja du oxo Einar, hahaha 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#marcjacobs #bunnytrash

Da jeg ropte på elgen!

Dette var i Harstad for sikkert, tja, jeg tipper 25 år siden. Det var en fredag eller en lørdags kveld og jeg satt hos et vennepar og tok noen drinker sammen med dem.

Planen var å dra ut på byen etterhvert. Venneparet mitt og jeg er veldig forskjellige når det gjelder uteliv og uteplasser. Jeg liker litt brune og rølpete plasser, at det skjer noe, nye folk å prate med, nye folk å bli kjent med. Mine venner derimot liker steder som prøver virke mer sofistikerte og fine, rolig og forutsigbart. Boooring. Men de var da blant mine beste venner, tross store forskjeller.

Sjeldent og aldri brukte jeg bli med dem ut, eller dem med meg, men denne gangen dro vi ut sammen. Vi dro til «Lobbyen» på Viking Hotel. Guuuuud for et kjedelig sted, røsker heller av meg alle rompehåra enn å bli med dit igjen. Tror ikke stedet eksisterer i dag uansett..

Jeg ble som sagt med den ene gangen. Synes ikke der var noe morsomt. Men der var èn hendelse som gjorde at jeg husket akkurat den kvelden veldig godt. Mens vi satt der kom ei søt ung jente bort til meg. Hun spurte om jeg husket henne. Det var jo klart jeg gjorde det. Elizabeth het hun. Hun var naboen min da vi var barn. Jeg brukte å være mye sammen med broren hennes som er året yngre enn meg. Og de hadde utrolig snille foreldre. Janne og Arne. Vi pratet litt den kvelden, Elizabeth og jeg, og det var veldig hyggelig. Hun er ei skikkelig snill og grei jente, cirka 4 år yngre enn meg.

I samtalen fortalte hun om selveste «barndomsminnet» hun hadde om meg. Det var hjemme i nabolaget vårt. Solstien, Utsikten borettslag. Jeg var cirka 8-9 år og hun som sagt cirka 4 år yngre. Der var kun skog den gang på oversiden av rekkehusene vi bodde i. Dalsletta og all bebyggelse over Solstien er kommet i ettertid. Anyway, jeg hadde fått Elizabeth med meg ut å gå i skogen. Plukket blomster, eller sagt til henne at jeg skulle vise henne noe. Da vi hadde gått et stykke hadde jeg bundet henne fast i et tre. Når jeg hadde gjort det så ropte jeg på elgen.

Jeg var det snilleste englebarnet i nabolaget skjønner dere…

(Elizabeth, meg og Hans-Arne)

Og for de som lurer om jeg noensinne har møtt elg.. Ja, mange flere ganger enn jeg kan huske. Som barn dukket de opp hele tiden, de brukte å stå i hagen vår å kikke inn kjøkkenvinduet når vi sto opp om morgenen. Som skrevet så var borettslaget vårt i skogen. Jeg var ikke redd elgen og prøvde flere ganger gå bort til den for å ta på den. Men den gikk alltid bort.

En gang måtte politiet og noen folk komme å skyte/avlive en sint elgokse som hadde slått seg ned på lekeplassen til borettslaget vårt. Jeg var veldig fascinert av elg som unge og ville alltid ta på de, klappe den og ri på den, så det hendte ofte at jeg løp etter den langt inn i skogen… men forgjeves.

Likevel ble jeg satt ut av barndomsminnet til Elizabeth. Som voksen skjønner jeg jo at det sikkert var veldig traumatisk for jenta som fireåring å bli bundet til et tre av en gutt som prøvde tilkalle elgen.

Beklager igjen Elizabeth..

Og til dere andre som leser, tenker dere har fått et lite innblikk i hvordan jeg var som 8-9 åring 😱

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!

#barndomsminne #elg #solstien #utsikten #borettslag #barndom #harstad

Heterofile gutter er definitivt rare.. 😳

Leste dere innlegget mitt i går? Om heterofile gutter og menn? Jeg anbefaler dere å lese det før dere leser dette innlegget. (Klikk her!) Anyway. Helt nederst i gårdagens innlegg skrev jeg: «Er det slik at menn er menn og har bare én legning, og at det ikke handler om kjønn i det hele tatt, men om innrømmelse og det å akseptere seg selv som den en er?!»

Ja jeg må jo få lov å si at jeg synes det er meget spesielt at så mange påstår hardnakket at de er heterofile mens oppførselen sier noe annet..

Ytterst spesielt tenkte jeg da jeg tilfeldig begynte å lese bloggen til en 23 år gammel gutt i Oslo. Han signerer blogginnleggene med "Michael" samtidig som han forteller at han ønsker å være anonym. Det er ingen bilder av han i bloggen, og lite som kan "backe" det han skriver i bloggen. Derfor antar jeg at "Michael" er et pseudonym.

Uansett, bloggen handler i hovedsak om hans sexliv, hvor mange damer han har hatt, hvor attraktiv alle synes han er. Blogginnlegg etter blogginlegg om hvor deilig alle synes han er. Typisk cocky dirtbag. Masse blærete skryt synes jeg. Så kommer man til et punkt i bloggen der innleggene plutselig tar en ny vending.

Dette innlegget postet han 22. februar:

«Vi satt hjemme hos en kompis av meg (som jeg nå har kjent i cirka et år) og chillet før han begynte å fortelle meg om at han tidligere hadde vært forelsket i sin beste venn. Uoppmerksom på hvor samtalen kom til å føre videre spurte jeg

– å hvem da? er det ei jeg vet hvem er?

– ehh.. det er nok en gutt, du skjønner, jeg har ikke fortalt deg dette før – meg jeg tror jeg er bifil..

– ehh. åja, så bra for det at du har, ehh, kommet ut av skapet?

– eneste grunnen til at jeg sier det til deg nå, er at jeg ikke lenger er forelsket i han, men mine følelser begynner å bli rettet mot deg. Men jeg vet jo at du verken er homofil eller bifil, og det holder følelsene mine tilbake – men hadde du vært det ene eller det andre tror jeg at jeg kunne blitt hodestups forelsket i deg.

Det blir en pinlig stillhet, der jeg tenker, herregud dette er Espen. Espen som ligger med ei ny jente nesten hver helg, Espen som jeg har klint med i en tåpelig drikkelek for å få to andre jenter til å kline. Espen – playeren Espen. HVA FAEN ER DET SOM SKJER?

Nå må det igjen sies at jeg er ekstremt dårlig til å være avvisende, noe som har ført til at X antall jenter og forsåvidt gutter har fått mitt nummer på byen, eller jeg er igjen flink til å lyve og bytte ut et tall eller to så det er kanskje ikke SÅ mange. Men avvisende er noe jeg ikke klarer å være.

Men tilbake til den pinlige stillheten, jeg visste ikke hva jeg skulle si før jeg klarte å kremte fram dette:

– veeeeel, man skal vel aldri si aldri?

Hva er det for en ting å si? Greit nok, alt må prøves, mitt livsmotto, trysexual om du vil kalle det det. Men herregud, hva tenkte du Michael, dette er en av dine bedre venner?

Vi ble begge seende rart på hverandre og sluttet å snakket om det».

Så kom dette innlegget 3. april:

«Husker dere kompisen min som jeg skrev om 22. februar? Vel, han var også med til Stavanger i helgen som var. Vi gikk tilbake på Hexagon nattklubb der jeg hadde fått snøret i bånn dagen før. Jeg drakk meg sanseløs full, og det endte opp med at kompisen min måtte bære meg hjem til hotellet vi bodde på. I det han hadde silt meg inn i sengen, og lagt meg i dynen min husker jeg i tankene at jeg ba han om å sove i sengen med meg, han nølte litt, men etter litt overtaling fra min side hoppet han oppi sengen sammen med meg.

Ettersom jeg var litt full, og når jeg blir full mister jeg all sans og samling begynte jeg forsiktig og tafse på overkroppen hans, denne gutten er trent, skulle ønske jeg faktisk kunne legge ut bilde, men for å fortsette å være annonym kan jeg si at bildet over er ganske likt.

Ettersom han fremdeles har litt følelser for meg, påpekte han at dette var feil og han ville ikke i begynnelsen, det var før han kjente at jeg var hard! I det han kjente dette ble han helt vill og vi begynte å kline. Kliningen ble heftigere og heftigere, og jeg kjente at skjeggstubbene hans gnikket mot kinnet mitt før han begynte å jobbe seg nedover mot halsen min, brystkassen min,

magen min, før han kom til der boxeren begynner, han nølte litt men begynte å runke meg utpå boxeren. Han holdt å slikt en stund før han tok den nybarberte kølla mi (selvfølgelig nybarbert, jeg skulle jo reise vekk) og tok den inn i munnen sin, og gud, det var digg! Kanskje til og med topp 3 av personer som har sugd meg. Han holdt på slik en stund før jeg spurte om han ville at jeg skulle gjøre noe? Det ville han gjerne og han beveget seg opp mot ansiktet mitt, han hadde tatt av seg buksa og jeg så at pikken hans var knallhard! Før jeg visste ordet av det hadde jeg kuken hans inne i munnen min – herregud, jeg suger en gutt! men det var faktisk ikke så verst, herregud, forstår ikke hvorfor mange jenter ikke vil? whats the fuzz about.

Det ble ikke mer enn runking og suging før vi begge sovnet inn, ved siden av hverandre, tilnærmet nakne».

Link: 22. februar

Link: 3. april

Hva tenker dere folkens?

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#seksuelllegning #legning #seksualitet #homo #trysexual #homofil #homse #homoseksuell #bifil #biseksuell #bi #hetero #heteroseksuell #heterofil #trans #usikker #transseksuell #gay #bicurious #blogg #iskapet #skaphomse #skaphomo #detberømteskapet #sex

Heterofile gutter er rare.. 😳

Ble kontaktet av en kompis fra fortiden, godt voksen mann som alltid har vært sammen med kvinner. Blant annet en venninne av meg var han sammen med i hvertfall ti år. Nå har han funnet ut at han heller vil være sammen med gutter, men vil prøve ut det seksuelle litt først. Så han spurte meg om steder for å møte villige homofile i hovedstaden, slik at han kunne holde på litt anonymt. Ved litt surfing på nettet på såkalte «gay» steder i Oslo kom jeg over noe en gutt på 25 år hadde skrevet som en slags blogg eller anbefalning eller noe. OMG, tenkte jeg bare!!

Les dette folkens:

«Er normal gutt på 25, som så dvd i sommer på ferie, der en type sprutet ned en dame noe forferdelig.

Fikk litt lyst å bli sprutet ned på samme måte selv.

Hadde hørt om homse-saunaen Hercules i Oslo her på SOL, og tok en tur nedom.

Oj. Her var det mange. Og alle nakne. Heldigvis var jeg brun og fin.

Satt i saunaen med mange, og den ble hard av tanken på settingen. Men det ble flere også.

Så var det en som smilte litt, og "dro meg" med bort på en benk der han masserte meg på nakken og ryggen.

Han hadde en knallstiv en, og flere så på, og forventet seg vel noe heftig.

Er da ukjent her, så kanskje de skulle få en heftig forestilling.

Han begynte å smøre meg inn rundt rumpehullet, og kanskje, kanskje…… nei, jeg prøver. Han tar på en kondom og sklir sakte inn i rumpen.

Og det var da deilig. Alle sitter å ser på. Så er vi ferdige, og han skifter kondom, og jeg tar den i munnen, samti. Og samtidig som han tar min i munnen. Han kommer inni den. Jeg kjenner han pumper og pumper. Han blir litt slapp, men det er ikke jeg. Jeg runkes av en annen type, og han tar den i munnen også, helt til jeg spruter vilt rundt.

Deilig, selv om jeg er hetrofil.

Dette må flere prøve.

Bare synd jeg ikke bor i Oslo, så kunne jeg gjort dette oftere».

Se link: Her!

Heterofile gutter og menn er for meg merkelige. Det er som om de ikke vet hva de er. Jeg tenker tilbake til en kompis her i byen nylig, som satte seg i baren på en av byens puber å begynte å kline med byens mest løssluppene homoludder mens dama hans så på. Hun var ikke så fornøyd med det, men hans uttalelse var at han liker å kline med gutter som er flinke å kline. Ikke noe annet!

Okeeeeei…

Ha en fin lørdags kveld alle sammen uansett «fil» 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#seksuelllegning #legning #seksualitet #homo #homofil #homse #homoseksuell #bifil #biseksuell #bi #hetero #heteroseksuell #heterofil #trans #usikker #transseksuell #gay #bicurious #iskapet #skaphomse #skaphomo #detberømteskapet #sex

Er det slik at menn er menn og har bare én legning, og at det ikke handler om kjønn i det hele tatt, men om innrømmelse og det å akseptere seg selv som den en er?!

‘Rekyl’ sesongavslutning – så dere meg?! 😜

Rekyl er en norsk TV-serie på 8 episoder med blant annet (fra venstre på bildet) Silje Torp, Odin Waage, Jesper Malm og Inga Ibsdotter Lilleaas i hovedrollene. Andre skuespillere verdt å nevne er Ingar Helge Gimle og Duc Mai-The.

Odin Waage («Halvbroren», «Øyenvitne») spiller Robin som får prøveløslatelse etter et særdeles mislykket narkokupp. Dermed sitter han og de andre involverte med milliongjeld til bestillerne av jobben.

Når alle er ute møtes de, og begynner etterforskning for å finne ut hva som egentlig gikk galt den aktuelle kvelden for kuppet. De finner etterhvert ut at det handler om korrupsjon i politiet, justisdepartementet og høytstående advokatfirmaer.

Kritikerne slaktet serien som er en TV3 og Viaplay-produksjon. Det medførte dårlige seertall og dermed ble serien droppet av TV3. Men Viaplay valgte å vise alle 8 episodene.

I kveld var det sesongavslutning, og jeg har sett alle episodene. Ikke så dårlig som kritikerne skulle ha det til, men enkel og grei underholdning for de som ikke ønsker å plukke på enhver detalj. Spennende for de som liker litt krim og eksplosjoner.

Og det aller beste – i sesongavslutningens siste scene sammen med en av hovedrolleinnhaverne Duc Mai-The (Peter, lengst til høyre på bildet over) dukker jeg opp, ca 25 sekunder før rulleteksten 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!

#rekyl #viaplay #tv3 #viafree #siljetorp #odinwaage #jespermalm #ingaibsdotterlilleaas #ingarhelgegimle #ducmaithe #krim #norskkrim #tvserie #statist #smårolle

Fritta og Sugga!

Snuppen min og jeg har levd sammen i over elleve år nå. For å si det på en annen måte så er vi på tolvte året vårt sammen. Og for dere som lurer – vi har det særdeles bra sammen!

Sensommeren for fire år siden kjøpte min mamma en fryseboks til oss i anledning snuppen min sin bursdag. Fram til da hadde vi levd med et kjøleskap med liten frys under. Fryseboksen var en fantastisk gave, noe vi burde investert i meget tidligere. Å handle mat på tilbud, å kjøpe noen ekstra brød å fryse slik at man alltid har, å dra på sverigeturer å gjøre storhandel. Det har gjort ting så mye enklere, mer praktisk og har vært veldig bra for økonomien. Helt genialt!

Aldri hadde jeg trodd at vi skulle oppleve noen like gode innkjøp/investeringer. Men for halvannet år siden fikk vi Sugga inn i familien. Hun er en robotstøvsuger som tidsinnstilles, så støvsuger hun hjemmet når ønsket. 60-90 minutter jobber hun av gangen, og blir mer systematisk for hver gang. Hun koster også, vasker med mopp, og hun har UV-stråle for å drepe bakterier. Hun sier fra når hun begynner å jobbe, når noe er i veien, når støvboksen trenger skiftes, og når hun trenger lades – hun ruller til ladestasjonen selv.

Sugga ble rast ett fullverdig familiemedlem. Hun gjør en fantastisk jobb, hun gjør ting enklere da vi kan gjøre noe annet mens hun jobber. For eksempel henge opp klær, lage mat, gå tur med hundene, eller trene. Dette er luksus for oss som har to mops i familien. Over 80 prosent reduksjon av hundehår på gulvteppene, for ja, hun går nøye over dem. Hundene aksepterte henne fra dag én, mens støvsugeren vår har de aldri akseptert. Den står nå og støver selv.

Nylig kom Fritta til vår lille familie. Hun flyttet inn på kjøkkenet, hun er en «Air Fryer», altså en frityr, men istedet for å steke i olje, så stekes maten i varm luft. Vi har «stekt» kylling, pølser, potetchips, karbonade/hamburger, sopp, ostesmørbrød, bacon, blomkål og mer til. Alt blir like godt som i frityr, om ikke bedre. Kylling, pølser og ostesmørbrød blir bedre enn i stekepanne eller i ovn. Chipsen og baconet blir som på et bra gatekjøkken eller på restaurant. Men dette er sunnere, for istedet for å trekke til seg olje og fett (som vi ikke bruker i Fritta), så trekker hun heller ut fettet som allerede er i maten, og legger det igjen i bunnen av stekekurven. Så skyller vi det enkelt vekk etter bruk. Altså bedre og sunnere mat, og mindre oppvask. Fritta er fantastisk!!

Alle hjem burde hatt ei Fritte og ei Sugge!

Riktig god helg alle sammen!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#hvitevarer #hjelpemidler #kjøkkenutstyr #støvsuger #familiemedlem #fryseboks #robotstøvsuger #airfryer

Å bli den beste utgave av seg selv!

I dag tenkte jeg å benytte anledningen til å takke alle sammen som leser bloggen min. Mange ganger har det hendt at noen har spurt om de kan dele det eller det innlegget. Selvklart, innleggene mine er skrevet for å deles. Da jeg startet bloggen for flere år siden var den først ment som en slags personlig dagbok som kunne fungere terapeutisk. Slik er det enda, men det har endret seg litt. Tanken min er nå også å dele mine opplevelser, tanker, meninger og følelser for å fortelle andre at de er ikke alene med å oppleve ting som en helst skulle sluppet, at de ikke er alene om å tenke triste eller gode tanker, føle så sterkt om en sak eller noe. Andre innlegg er til skrekk og advarsel. Og noen for å gi støtte. Meningen er å fortelle at det hjelper å snakke om det. Dele. Og jeg tror alle skjønner som har lest denne bloggen: det kan også hjelpe å skrive om det!

Nå har jeg skrevet blogg i flere år, jeg har fått luftet mye fra mitt liv. Det skal jeg fortsette med. Jeg har luftet deler av min fortid og oppvekst, og deler av nåtiden. Jeg har luftet enkelte ideer om framtiden. Jeg har luftet hva jeg tenker, hva jeg mener om og delt mange følelser, vonde og gode. Jeg har gitt av meg selv så godt jeg kan, på godt og vondt – og jeg har blitt elsket og hatet, misforstått og forstått.

Hatere vil alltid hate, men kjærlighet er alltid sterkest. Noen velger å misforstå, men heldigvis er de fleste av mine lesere gode medmennesker ❤

Så tusen takk igjen til dere som har lest. Og særlig tusen takk til dere som ‘liker og deler’, og dere som kommer med innspill og kommentarer i blogginnleggene. Slike innspill hjelper mye for å få satt tanker i perspektiv, noen ganger ser man ting annerledes etter innspill fra andre, og det er veldig viktig, for noen ganger er det ikke det første en tenker som er det riktige!!

Dere hjelper meg bli et bedre menneske, og jeg ihvertfall, ønsker å være den beste utgave av meg selv som overhodet mulig!

Igjen tusen takk til dere alle, ha ei riktig fin uke, og velkommen tilbake til bloggen anytime!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#bunnytrash

Dagen min startet med «Drosje-Allah» 😡

Var litt sent ute til malekurs og terapi i dag morges jeg. Ikke uvanlig da jeg har en pustesykdom som sliter på meg og går ut over nattesøvn. Blant annet derfor jeg har fått innvilget noe som heter TT-kort som gir meg noe drosjerabatt.

Jeg synes det er helt grusomt å bli hentet av en elendig norsktalende sjåfør som kjører rundt med knust frontrute og høy «musikk». Folk må få lov å like den musikk de vil, men dette var ikke musikk for meg som betalende kunde, det var «religiøs» propaganda med styrke. «Kaybarr kaybarr ja jahod, omba allah yuhuhuuu ååååh». Noe sånt. Jeg ble sur og reagerte, han ville ikke slå av, men dempet musikken. Jeg lot det være greit, skulle ikke så langt, men faen heller. I tillegg var det en figur på dashbordet under speilet. Og koranen.

Er det slik det skal være fremover nå?

Og nå er det slik at nær 500.000 utenlandske statsborgere som har stemmerett ved neste valg. Mange har bare bodd her i noen måneder og har fått stemmerett. Det henger ikke på greip. Skal man ha stemmerett i Norge burde man være norsk statsborger og være forpliktet til landet man skal bestemme over.

Det mener jeg, hva mener du?

Link: Valgordningen bør endres!

Er det slik at vi skal våkne opp her i Norge, og idet vi går ut av leiligheten vår, forlater hjemmet vårt for å dra til skole, jobb, lege, kurs, terapi eller hva det måtte være, så skal vi måtte tåle ideologisk islamistisk propaganda til og fra?!

Etter opplevelser jeg har hatt selv, og kunnskap om islamsk syn på kvinner, homofile, tvangsekteskap, barneekteskap, incest, lemlesting, pedofili og så videre, så skjønner jeg godt at folk får angst og depresjoner.

Siste dagene har jeg lest en del om folk som ikke tør gå på nærbutikken å handle seg mat engang.

Dette er Norge 2018, er det virkelig slik vi vil ha det?

Engasjer dere folkens, gjør noe, ikke bare tull rundt i et 17.mai tog hvert år og vift så «stolt» med flagget. Jeg synes ikke disse tingene er så jævlig mye å være stolt av!!

Ellers har jeg hatt en veldig fin dag i dag, takk for at dere leste!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!

#religiøspropaganda #religion #propaganda #drosje #taxi #fremmedspråklige #innvandrere #koranen #islam #islamister #muslimer #islamisering #stemmerett #valg #utlendinger #statsborgerskap #valgordning #ideologi #ideologiskpropaganda #homofili #kvinneundertrykkelse #incest #barneekteskap #tvangsekteskap #lemlesting #pedofili #angst #depresjon #terapi #norgesflagg #nasjonaldagen #grunnlovsdagen #norge2018 #norge2019 #norge2020 #norge2021 #norge

Grunnlovsdagen, folkeskikk og kjærlighet for alle!

Jeg har ved siste to valgene stemt FrP og da blitt stemplet som en blåmann og høyreekstrem på grunn av det. Selv vet jeg hvorfor jeg stemte FrP, og det er fordi jeg måtte veie saker opp mot hverandre, og hva som jeg synes er viktigst. For jeg er en av de som er enig med stort sett alle partiene i én sak eller to. Og jeg er egentlig mest opptatt av miljøpolitikk. Men jeg valgte å stemme som jeg gjorde for å gjøre landet vårt trygt. Trygghet er for meg viktigst, å være trygg hjemme, og å kunne gå trygt i våre gater. Så jeg stemte på FrP for strengere integrering- og innvandringspolitikk. Ved siste valg trengte jeg ikke veie en sak opp mot en annen, da satt Sylvi Listhaug ved roret, og jeg har aldri hatt mer tillit til noen annen norsk politiker, enn jeg har til henne.

Etterhvert falt det seg naturlig å følge litt med i FrP og høyrepolitikk. Jeg meldte meg inn i FrP og jeg ble også medlem i Listhaug, FrP og Høyresiden-grupper på Facebook.

Det klages mye på venstrevridd propaganda fra diverse massemedia i nevnte grupper. At sannheten ofte blir holdt tilbake eller forvridd. At fokus settes på feil sted. Mani Hussaini kalles for en jævla dritt, det samme gjelder Bjørnar Moxnes. Gro Harlem Brundtland er landforræder sammen med tåkefyrsten Jonas Gahr Støre. Hadja Taijik blir kalt pakkishore og vi har forgriper-Trine (Skei Grande) og pedo-Rune (Øygard) og så videre og så videre..

Det skrives ofte i disse gruppene at venstresiden er dumme og kan ikke være saklige. Arbeiderpartiet og co anklages ofte for å ikke kunne diskutere sak, men at de heller går til personangrep. Dette samtidig som alle disse kallenavnene slenges hit og dit i gruppene. Dette i tillegg til alt som skrives om flyktninger, innvandrere og asylsøkere. Jævla ditt og jævla datt og søppelsekker, avskum og så videre..

I forbindelse med 17.mai ble det mye styr i enkelte av disse gruppene da det kom frem i media at nå nå får man lov til «å vifte med flagg av alle typer» i borgertoget i Skien. Deriblant «Regnbueflagget» som representerer inkludering, respekt og kjærlighet for alle. Av enkelte kjent for «Homoflagget», for meg «Kjærlighetsflagget».

Link: Snur i flaggsaken!

Uvitende om hvorfor enkelte ønsker å også bruke regnbueflagget under 17. mai og i borgertoget kom kommentarene fortløpende. Der var tydelig intet ønske om å sette seg inn i hva det i det hele tatt handler om. Personer i disse gruppene skrev blant annet:

«Neste er vel hakekors og IS flagg da. Hau… dem har sine egne dager ellers. Må væra bra nok det…»

«Man må spørre, er det "Homo Day" eller er det 17. Mai vi feirer i dag, fy flate for en verden vi lever i, la no dette vere 17.Mai, "Homo" gjengen får finne seg en annen dag, for et jevla pakk»

«Isis flagg neste sia alle flagg e godkjent!!!»

«Ingen voksne som kan brenne dritn.»

«Har ingenting imot at folk er homofile. Dei må bare vera det så mykje dei vil. Men dei trenger ikkje trykka det ner i halsen på alle oss andre ved einkvar anledning, og iallefall ikkje på vår nasjonaldag der me skal feira Norge!»

«FOR EN SKAM FOR SKIEN OG TILLATE DETTE EKLE FLAGGET!! Sett en stopper for denne galskapen!!!!»

«Snart er 17.mai soperne og pedofiles dag»

«Jævla pakk»

«Sopere!!»

Dette er noen av kommentarene som det norske folk med sine holdninger og verdier har delt med oss andre her på Facebook, i nevnte grupper. Dette er mennesker som tydeligvis tror de er bedre enn alle andre. Og det verste av alt er at dette er ikke engang de verste kommentarene, de verste kommentarene ble moderert vekk underveis. Og tro meg, de kommentarene var MANGE og grusomt stygge!! Og menneskene som skrev dem er liksom de som skal bestemme hvem som skal gå i tog i Norge og bestemme hvilket flagg vi skal få lov til å bære??!! Dette er folket som representerer det norske folk i Norges gater!!

Det er mye hat i disse gruppene, til og med Sylvi Listhaug har tatt avstand fra disse gruppene som noen er laget i hennes navn. Listhaug har vært hard i homopolitisk debatt, i innvandringspolitikk og så videre. Men forskjellen er at hun har ikke noe imot homofile eller innvandrere. Hun var på et tidspunkt imot ekteskap mellom mennesker av samme kjønn, men hun respekterer og representerer homofile. Hun har respekt for innvandrere som viser respekt, det er kriminelle innvandrere hun vil til livs!

Når det er slik som dette så synes jeg faktisk ikke 17. mai er noe å feire. Norge består av folket i landet, er dette folket, så er det hat vi feirer, og jeg vil heller feire kjærlighet – en annen ting er, det er grunnlovsdagen det her er snakk om, og jeg er ganske sikker på at disse representantene for Norge bryter ikke bare en eller to av paragrafene i grunnloven, i tillegg til mangelen på medmenneskelighet og nestekjærlighet.

Hva debatten om hvilket flagg angår, så er det både heterofile, bifile og homofile som er både for og i mot. Det er ikke det dette innlegget handler om! Dette innlegget handler om folkeskikk og om hvordan norske folk oppfører seg i dagens samfunn!!

Jeg støtter Sylvi Listhaug!

Jeg er for et bedre helsenorge, medmenneskelighet, glede i livet, samhold, et inkluderende og trygt Norge og kjærlighet for alle!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#frp #blåmann #høyreekstrem #miljøpolitikk #integreringspolitikk #innvandringspolitikk #politikk #sylvilisthaug #listhaug #toppolitiker #politiker #facebookgrupper #facebook #propaganda #norskfolkeskikk #folkeskikk #venstrevridd #media #massemedia #manihussaini #bjørnarmoxnes #groharlembrundtland #brundtland #jonasgahrstøre #tåkefyrsten #gahrstøre #støre #ap #arbeiderpartiet #hadjatajik #trineskeigrande #skeigrande #grande #runeøygard #trondgiske #giske #17mai #erna #ernasolberg #solberg #regnbueflagget #nasjonaldagen #regnbueflagget #grunnlovsdagen #kjærlighetsflagget #borgertog #skien #is #nazisme #isis #homo #homopolitikk #homofile #homofili #undertrykkelse #fordommer #respektløshet #hat #sopere #pedofile #lhbt #hlbt #llh #lhbti #norskeholdninger #hetero #norskeverdier #norskmoral #holdninger #verdier #moral #flagg #borgertog #17maitog #tog #heterofile #medmenneskelighet #nestekjærlighet #kjærlighet #norge2018 #norge2019 #norge2020 #norge