Krigen mot hasj, marijuana og cannabis!

«Cannabis har blitt mye sterkere og dermed farligere de siste årene. Innholdet av virkestoffet THC har økt dramatisk. Samtidig har unge mennesker fått mer liberale holdninger til å prøve stoffet, og politiet melder at stadig flere unge tror cannabis er blitt lovlig. Cannabis er ikke lovlig, og det er heller ingen planer om å gjøre det lovlig» – slik starter artikkelen i Dagbladet i dag skrevet av vår folkehelseminister Sylvi Listhaug.

Dagbladet: Listhaug sier at cannabis skal fortsatt være ulovlig!

Listhaug har tydelige argumenter, men ikke alt henger helt på greip. Hun forteller at cannabis har blitt mye sterkere.

Rusmidlet er fra en hampplante, og den planten er som den alltid har vært. Manipulering av planten og syntetisk fremstilt THC er noe helt annet og er mer sammenlignbart med amfetamin og heroin som også er syntetiske fremstilte narkotiske stoffer. For å sette det på spissen, å sammenligne manipulering og/eller syntetisk fremstilt, det blir som å sammenligne Koffein og Crack.

Lovlig legalisert cannabis solgt av staten under ordnede forhold på samme måte som tobakk og vin vil forhindre økt THC innhold og manipulering. Innholdet THC i cannabis ville vært mer stabilt og mindre farlig. Og dét ville vært en bra ting!!

Slik det er nå, og med å fortsette holde naturlig cannabis ulovlig vil bare forverre situasjonen! Folk kommer uansett til å røyke, som mennesker har gjort siden tidenes morgen. Med å holde cannabis ulovlig fører det til at organiserte kriminelle miljøer gjør cannabis sterkere og farligere. Blir det lovlig kan en kontrollere dette selv ved å ha en plante til eget bruk, eller kjøpe lovlig på feks apotek.

Narkotikaloven og politikken i Norge har feilet i mange tiår, dette vet vi, på tide å gjøre noe nytt.

Det er frustrerende å se at debatten sporer av med at politikere ikke ser det store bildet, og at de og andre uvitende kaller noe som er manipulert frem eller syntetisk fremstilt for hasj/marijuana. Det er ikke det samme. De burde komme med et mer riktig navn på disse produktene, og ja, det burde holdes ulovlig – for alltid.

Men cannabis sativa indica, planten, og de naturlige produktene fra den, som hasj og marijuana burde avkriminaliseres og legaliseres.

Det er ikke en ‘kjempebelastning’ for vårt samfunn med avkriminalisering eller legalisering, i hvert fall ikke sammenlignet med alkohol som er lovlig.

Jeg har aldri sett noen bli så gale som i alkoholrus, har du?

Med 21 års aldersgrense på hasj/marijuana som på brennevin ser jeg ikke noe problem, da det er voksne mennesker som tar avgjørelser over eget liv.

At rusmidler holdes ulovlig for barn og ungdom er jeg helt enig i. Det er en selvfølgelighet, og et tynt argument fra Listhaug for å holde planten ulovlig for hele det norske samfunn.

Eneste problemet jeg ser med bruk av hasj/marijuana er mafiavirksomheten bak, men den eksisterer jo nettopp fordi planten er ulovlig. Ved avkriminalisering og legalisering ville ikke organisert kriminalitet hatt like stor gevinst på dette. Legalisering ville ført til mindre organisert kriminalitet. Akkurat dét får politikerne ta på sin kappe da de ønsker å føre krig mot cannabis og støtte og opprettholde organisert kriminalitet og mafiavirksomhet og all dritten det medfører.

Og hva koster egentlig det Norge å bedrive krig mot cannabis? Arrestasjoner, propaganda, papirmølle, rettssaker, fengslinger osv pga litt røyking og bøter? Det er ikke lite, men veldig bortkastet.

Politiet har da langt viktigere ting å gjøre. Som å bekjempe virkelig kriminalitet! Innvandringskriminalitet som massevold, bilbranner og overfall er kraftig økende. Bare for å nevne eksempler. Vold- og voldtektssaker blir henlagt etter «bevisets stilling» i stor skala her til lands. «Beviset stilling», det vil si at saken ikke vil bli etterforsket engang, ikke prioritert.

Å fylle fengslene med «happy hippies» for deres hasjbøter mens vold- og voldektskriminelle løper rundt i gatene er bare en helt syk og skrudd politikk synes jeg!

Ordnede forhold ville vært det beste for alle!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#cannabis #sativa #sylvi #listhaug #hasj #marijuana #skunk #avkriminalisering #legalisering #venstre #frp #mafia #psykiatri #mafiavirksomhet #korrupsjon #organisert #kriminalitet #aldersgrense #lavalder #vold #voldtekter #etterforskning #fengsel #frihet #happyhippies #norge

Nei, jeg er ikke bruker av cannabis som hasj og marijuana, men jeg er likevel for avkriminalisering og legalisering.

Da jeg kommenterte i kommentarfeltet til Dagbladet ble jeg med en gang dømt som bruker og «dophue» og kalt idiot av enkelte motstandere.

Hvis jeg hadde blitt tvunget til å velge hadde jeg heller røyket hasj på lørdagskveldene fremfor å bli SÅ fordomsfull, dømmende og hatefull som enkelte er. Det burde heller vært straffbart å være dømmende og hatefull enn å ta seg en blås i godt selskap i solnedgangen!

Omveltningens stund er nær!

Nå skjer det plutselig veldig mye her igjen. Denne uka får jeg min andre månedslønning fra lærerjobben på Fornebu. Og innspillingen er over. Jeg er selv spent på resultatet som kommer på NRK neste år. Hellige Madonna!

Jeg har også avsluttet deltakelse på malekurset på atelieret. Var nylig og hentet mesteparten av utstyret mitt. Litt vemodig, har jo vært der tilnærmet tre år. Men siden det var en del av kommunens helsetjenester, så var det vel på tide å gi fra seg plassen. Hvis noen har et staffeli å gi bort, eller kvitte seg med for en billig penge, så er jeg interessert! Tenker jeg kommer til å fortsette hobbyen på hjemmebasis. Så ta kontakt!!

Jeg er også begynt i terapi igjen. Jeg avviklet det hele da terapeuten min ble sykemeldt, for rundt åtte måneder siden tror jeg det er nå. Men nå er hun tilbake og vi har gjenopptatt terapien og skal avrunde og avslutte en del ting før hun går av og pensjonerer seg. Den gangen vi møttes og hun fikk vite min historie så skulle hun egentlig gå av kort tid etter, men hun valgte å se meg gjennom dette, for min historie var så utenom det vanlige at hun kunne ikke, klarte ikke å la saken gå til noen andre i systemet som ikke ville ta den seriøst nok. I tilnærmet tre år har hun vært en fantastisk støttespiller. Dama er helt rå, hun har gjort så mye for meg, mitt liv og min framtid at jeg er henne evig takknemlig.

Førstkommende fredag begynner jeg som deltaker i et prosjektstudie med Tine Sundfør og Dagbladet. Dette prosjektstudiet varer til 6. desember, altså ti uker. Det blir tøft, men det er jeg forberedt på, så jeg skal takle og gjennomføre, jeg lover!

Neste uke skal jeg i møte med advokaten min igjen. Det er lenge siden nå at vi har hatt noen møter, det fordi min sak ble henlagt rett før sommeren på grunn av foreldelse. Etter tre år med møter, avhør, forhør og mye dritt, så henla staten min sak. Det er ganske sykt, særlig med tanke på at det var politi og stat som kontaktet meg, ikke motsatt. Og hadde de kunnet jobben sin så hadde ikke saken vært henlagt, eller jeg hadde ikke vært kontaktet. Men terapeuten min mener at jeg kan oppnå en liten seier, en liten rettferdighet likevel etter alt. Jeg er litt mer pessimist om dette, men jeg gir det en sjanse. Jeg har ikke noe å tape, eller rettere sagt: jeg har ikke mer å tape.

Samme dag som jeg skal til advokaten skal jeg også på meglerkontor og underskrive kontrakt. Det har seg nemlig slik at snuppen min og jeg har siste tiden vært på utkikk etter nytt sted å bo etter elleve år i leiligheten her. Jeg har avklart og ordnet alt med banken min, og jeg har ordnet medlemskap med forkjøpsrett i NBBO. Snuppen min og jeg har vært på en del visninger, og jeg har deltatt på et par budrunder. Leiligheter som vi liker vokser ikke på trær, så langt derifra. Men i går var vi på visning, vi begge elsket leiligheten, og i dag morges var budrunden. Så i løpet av et par timer var alt gjort, og nå har jeg (vi) kjøpt leilighet.

Dere som har noen anelse hva alt dette innebærer skjønner at både hjerte, sjel og tanker «spinner» litt rundt her. Håper jeg ikke mister håret igjen. Men gleder meg til å bli ferdig med alt, sitte i en helt ny leilighet, feire jul der og bare kose oss inn i nyåret.

Har jo noen hemmeligheter også som jeg ikke kan fortelle om.. enda 😜

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#jobb #lærer #lønn #innspilling #tv #serie #nrk #kunst #maleri #staffeli #atelier #malekunst #psykiatri #jus #terapi #flytting #leilighet #kjøp #nyleilighet #hemmeligheter #jatillivet

Hvis jeg slanker meg 32 kg, ser du meg da?

For et par år siden cirka (+-) gikk jeg én time på tredemølle hver dag, 6 km/t, og jeg tok av meg 16 kg. Jeg var også mer bevisst enn jeg er nå på kostholdet. Jeg syntes jeg var flink jeg, fornøyd med meg selv og litt stolt også. Men så var det å holde vekten der, eller gå litt mer ned, det ble vanskeligere.

Jeg klarte ikke mer tredemølle, fatiquen slo inn for fullt, motivasjonen forsvant og i dag er jeg igjen der jeg var da jeg startet på tredemølla, så tiltak må til nå ellers  Continue reading “Hvis jeg slanker meg 32 kg, ser du meg da?”