Farlig å være nudist.

En mann ble med i en svært eksklusiv nudist-klubb. Den første dagen han var der, tok han av klærne sine og gikk rundt naken. En vakker blondine gikk forbi han, og han kjente raskt at han fikk ereksjon. Kvinnen la merke til at han var hard, gikk bort til han og sa: «Spurte du etter meg?» Mannen svarte: «Nei, hva mener du?» Hun sa: «Du må være ny her. La meg forklare. Det er en regel at dersom du får ereksjon, betyr det at du spurte etter meg».

Smilende tok hun tak i hånda hans og dro han med seg til den ene siden av svømmebassenget. Hun la seg ned på et håndkle og dro han ivrig ned mot seg selv. Hun lot han gjøre hva han ville med henne.

Mannen fortsatte å utforske koloniens fasiliteter. Han gikk inn i en badstu. Idet han satte seg ned, slapp han en promp. I løpet av få minutter kom en svær, hårete mann brått mot han. Mannen sa: «Spurte du etter meg?» «Nei, hva mener du?» sa den ferske nudisten. «Du må være ny», svarte den svære hårete mannen. «Det er en regel at hvis du promper så betyr det at du spør etter meg».

Den store mannen løftet ham opp og la mannen over benken. Så gjorde han som han ville med nykommeren.

Den ferske nudisten sjanglet tilbake til klubbens kontor. Der ble han møtt av en smilende, naken resepsjonist. «Kan jeg hjelpe deg?» sa hun. Mannen ropte ut: «Her er mitt medlemskort. Her er nøklene, og du kan beholde de 5000 kronene jeg betalte i medlemsavgift». «Men kjære deg», svarte hun. «Du har jo bare vært i noen timer. Du har ikke hatt nok tid til å sjekke ut alle våre fasiliteter».

Mannen svarte: «Hør på meg, jeg er 68 år gammel. Jeg får bare ereksjon en gang i måneden. Jeg fjerter 35 ganger per dag!!!»

🐰

En mor tok en alvorsprat med sin datter som skulle ut på byen.

«Hva skal du gjøre hvis en mann stopper deg og blir innpåsliten?»

Dattera svarte kvikt: «Drar ned buksene hans i en fei og heiser opp kjolen min!»

«Moren så forskrekket på henne og utbrøt: «HVA?!!»

Dattera himlet overbærende med øynene og svarte: «Hvem tror du løper raskest? En kar med buksene nede på knærne eller ei jente med oppheiset skjørt?»

🙈

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#vitser #blogg #helg #bunnytrash #bunny

Veldig flott Toppliste i dag!

Hoppetihopp! Bare ligger å sløver på sofaen her jeg nå. Som jeg fortalte i forrige innlegg så har snuppen min og jeg bytta på fredag og lørdag. I går hadde vi lørdag og dro på vorspiel til ei dame vi møtte i Marokko for noen år siden. Der spiste vi pizza, hørte musikk, drakk Aperol Spritzers, Råstoff og gode eksotiske drinker, skravlet og koste oss. Så ble det en liten tur på byen for å runde av en hyggelig aften før vi dro hjem. Nå er det søndag her, ikke lørdag eller fredag. Planen var egentlig å ha fredag i dag siden det var lørdag i går, men jeg ombestemte meg. For slik jeg bytta vekk fredag i går, med lørdag, byttet jeg likeså fredag i dag med søndag. Så da blir det fredag i morgen og søndag i dag, haha.. yupp, for det er planen i dag, og bare kose meg på sofaen sammen med jentene mine, netflixe litt og kikke litt på the big world wide web.

Snakker om.. ikke world wide akkurat, men kikket innom forsiden på blogg.no og jeg likte plasseringene i dag. Bare kule folk på topp 10 sant?! Ikke de høyeste antall sidevisninger akkurat, men jeg liker gjengen. Og ja, må understreke at det er sidevisninger det går på, ikke antall lesere, slik noen liker å tro. Dere som blogger burde skaffe dere appen Google Analytics som det refereres til med små bokstaver nederst på bilde nummer to under plassering 10. Der kan dere se hvor mange som er innom bloggen deres akkurat nå, hvor mange som titter innom i løpet av en dag, i løpet av uken, hvor dem klikker inn fra (jeg har periodisk fått en fast leser i Spania) og så videre. Mine tre mest leste innlegg siste døgnet er «Krim fra virkeligheten», «Fri sex og fri kjærlighet» og «Dette må jeg leve med». Litt over 11000 forskjellige profiler titter innom hver uke. Takk til dere, ha en nydelig dag 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#sidevisninger #blogg #helg #bunnytrash #bunny

Bytter fredag og lørdag og avslutter med lånte spørsmål fra VeraLynn!

Medblogger «VeraLynn» postet tidlig i dag et innlegg som het «Min første», hvor hun forteller om første ditt og datt, og hun avsluttet innlegget med «om du har lyst til å låne og svare på spørsmålene er det lov». Så jeg tenkte hvorfor ikke?

Innimellom på blogg så er det en greie å låne slike spørsmål og svar hos hverandre og dele på egen blogg. Det er det lenge siden jeg har gjort. Nå er det sent på kvelden og jeg skal snart legge meg. I morgen skal snuppen min og jeg på vorspiel til ei dame vi ble kjent med i Marokko. Da blir det litt festing og sådan. Vanligvis fester vi på lørdager, men innimellom, ikke ofte, så bytter vi fredag og lørdag på grunn av jobbturnusen til snuppen min. Så slik blir det altså her i morgen, det blir lørdag før fredag, haha.. så  med det avslutter jeg dagen i dag med spørsmål og svar lånt fra «VeraLynn», så tar jeg helg!

🐰 MIN FØRSTE LEKE 🐰

Det er vanskelig å være helt sikker på hva som var min første leke her i livet, ingen å spørre rett og slett. Ingen gjenlevende som husker. Men straks jeg leste spørsmålet kom det et bilde i hodet av en orange biteleke. Den ser nesten helt makan ut som den på bildet over, bare at min var mer knallorange, og var mer oval og avrundet i tuppene.

🐰 MITT FØRSTE KJÆLEDYR 🐰

Det var en brun hamster som jeg fikk av mamma da mine foreldre flyttet fra hverandre. Hun og jeg flyttet ut på landet i en muggen kjeller, der var ingen barn og hun ville forøke gjøre dagene mine bedre. Det var veldig gøy med det samme å få hamster, men dette er ikke kjæledyr jeg anbefaler. Hamster knytter seg på ingen måte til mennesker, de lever i en egen verden, sover på dagen og bråker om natten. Ikke er de spesielt kjælige, og de har veldig kort levetid.

🐰 MITT FØRSTE HJEM 🐰

Utsikten borettslag med adresse Solstien 19, leilighet 11, 9400 Harstad. Leiligheten helt øverst av alle, over var bare skog, masse tett skog fylt av blomster, elg og rev. Våknet om morgenen og kikket ut kjøkkenvinduet, og da stod man ansikt til ansikt med elgoksen. Fantastiske dyr, og fantastisk sted. Men det er ikke slik i dag, skogen er borte og nye bydeler oppstått.

🐰 MINE FØRSTE SKO 🐰

Ingen anelse, men garantert stygge orange, gule eller grønne.

🐰 MIN FØRSTE RANSEL 🐰

En stygg gul sak som så ut som en slags koffert man hadde på ryggen. Noe grønne effekter og en rød rund dings (reflekser) på hver av de to hengslene for å lukke ranselen. Den var så stygg at den blir aldri glemt.

🐰 MINE FØRSTE OG ELDSTE SØSKENBARN 🐰

Da jeg ble født hadde jeg to eldre søskenbarn på min mors side av familien, to fettere, Rune og Vidar. Og på min fars side hadde jeg en kusine, Janne. De to sistnevnte var to år eldre enn meg. Rune var eldst og fire år eldre enn meg. Etterhvert ble det mange yngre søskenbarn. Orker ikke tenke hvor mange det er nå, bryr meg ikke.

🐰 MITT FØRSTE BARNEBARN 🐰

Meg bekjent så har jeg ingen slike, det hadde vært besynderlig rart om jeg hadde.

🐰 FØRSTE GANGEN JEG FIKK MENSEN 🐰

Vet dere, siste par årene har det dukket opp mye rart i media. Artikler og så videre, om at det er ikke bare 2 kjønn, men mellom 7 og 76. Jeg har sett tv-programmer, Tik-Tok-snutter, fulgt debatter og i det hele tatt med denne galskapen. I USA har det tatt helt av, men også her i Norge, og i mitt hode så er det klikket fullstendig for menneskeheten når det kommer til dette. For ja, jeg har fulgt seriøse debatter at det er ikke bare kvinner som er kvinner, men menn er også kvinner, og masse jumbo-dumbo. Og her påstås det også at menn kan menstruere og gutter trenger gratis bind i skolene og ja, det er lett å gjøre folk koko i hodene sine. Den mentale helsa går rett i dass verden over. Men jeg kan betrygge dere alle, jeg har aldri hatt mensen!

🐰 MIN FØRSTE KJÆRLIGHETS HISTORIE 🐰

Ja denne er mer komplisert enn noe enkelt svar i et blogginnlegg. Nabojenta Fay var jo min nærmeste barndomsvenn, og jeg trodde jo den gang at dette vennskapet var en slags forelskelse, jeg var jo betatt, veldig glad i henne var jeg. Det vil jeg alltid være! Men etterhvert som jeg vokste skjønte jeg jo at jeg ikke var helt som alle andre. Likevel sendte jeg lapp til Tone i klassen min på barneskolen og spurte om hun ville bli min kjæreste. Det var liksom slik det skulle være. Da jeg var 17 var jeg sammen med Eileen. Rett før fylte 20 møtte jeg Jack-Ivar som jeg giftet meg med. Da først fant jeg ut hva virkelig forelskelse var, og kjærlighetssorg.

🐰 MITT FØRSTE KYSS 🐰

Skjedde i en kasse i skogen. 7 år.

🐰 MIN FØRSTE REISE ALENE 🐰

Når man bruker ordet ‘reise’ så tenker jeg at man reiser langt, ut av landet. Så da var jeg vel 17 år tenker jeg og dro til Grand Canaria og besøkte ei venninne. Utenom det vet jeg ikke, for jeg fartet mye i oppveksten og var alene på tur overalt her til lands og innom Sverige og Danmark.

🐰 MIN FØRSTE GRAVIDITET 🐰

Jeg har aldri vært gravid. Det skulle virkelig tatt seg ut. Hadde i så fall blitt skikkelige drit-unger!!

🐰 MIN FØRSTE BIL 🐰

Aldri hatt, unntatt små lekebiler.

🐰 MIN FØRSTE MOBILTELEFON 🐰

Det var en gul Siemens med antenne, den så ut som en overkjørt rotte, og ga meg kraftig lærdom. Fikk første regningen på den så hadde jeg ikke nok penger til husleie. Da var jeg lei meg gitt! Spiste yum-yum nudler hver dag i en måned..

🐰 MIN FØRSTE DATAMASKIN 🐰

Commodore 64 het den og ble brukt bare til spill. La meg tenke, spill jeg likte var blant annet Boulder Dash, Mission Impossible, Bubble Bobble og Strip Poker. Jeg var vel 8-9 år.

Jupp, det var spørsmålene fra «VeraLynn», med mine ærlige svar. Dere eventuelle bloggere som leser må gjerne kopiere og dele med deres svar om dere har lyst. Dere andre må gjerne komme med innspill, tanker, spørsmål etc om hva dere har lest her. Jeg liker veldig godt kommentarer i bloggen og setter veldig pris på det.

Ha en fantastisk helg!! 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#spørsmål #svar #veralynn #blogg #helg #bunnytrash #bunny

Lettlurte nordmenn, valget er over for denne gang!

I går var snuppen min og jeg en tur ute og spiste på restaurant og koste oss. Etter en hyggelig stund ute var det tid for å dra hjem, og underveis møtte vi en venninne som spurte oss om vi var fornøyd med valget. Derav ble det en liten samtale om politikk.

Altså her i Drammen gikk flest stemmer til Høyre. Derav ble det 17 mandater fra Høyre i kommunestyret. Personlig ønsker jeg hverken Arbeiderpartiet eller Høyre som ledende partier hverken i kommuner eller regjering. Faktisk ønsker jeg begge disse fjernet fra hele det politiske landskap da det på meg er tydelig at disse er mer opptatt av makt og posisjoner, fremfor politikk og befolkningens ve og vel. Dette gjelder de fleste partier og representanter for disse.

Likesåvel mener jeg det er et bittelite steg i riktig retning at det er Høyre som inntar ordførerplassen her i Drammen nå, istedet for Arbeiderpartiet. Og at Fremskrittspartiet har økt til 9 mandater i kommunestyret. Samtidig tenker jeg at de endringer som kommer i byen her de neste 4 år ikke blir særlig betydelig. Men så.. merk dere dette folkens!!

I 2020 ble Partiet Sentrum grunnlagt. Dette partiet ble opprettet av flere tidligere fylkestopper fra Kristelig Folkeparti, avhoppere fra Sosialistisk Venstreparti, Arbeiderpartiet, Høyre, og Miljøpartiet De Grønne, samt tidligere byråd for Arbeiderpartiet i Oslo Geir Lippestad som er partiets leder, mens Anders Møller-Stray er generalsekretær. Her snakker vi en smørje av sosialister som nå begynner få innpass rundt om i landet, og dette er trøblete. Rett og slett fordi her er det ikke fotfeste eller begrep på virkeligheten med slike som Simen Bondevik et cetera, samt personer med egne agendaer.

Dette er et parti som har gått hardt ut for å tiltrekke seg stemmer fra minoriteter. De kaller seg blokkuavhengig sentrumsparti som legger FNs bærekraftsmål og menneskerettighetserklæringen til grunn. De sier de kjemper for bærekraftige løsninger. De sier de ønsker styrke tilbudet om psykisk helsehjelp, gratis kollektivtilbud, de ønsker utvikle CRPD, altså tilrettelegge i byene (og ellers) for mennesker med nedsatte funksjonsevner. Så er de jo selvsagt nei til hatkriminalitet og rasisme.

Disse tingene er hjertesaker for mange, styrke tilbudet om psykisk helsehjelp mener jeg må gjøres, samme styrke livskvaliteten til mennesker med nedsatte funksjonsevner. Mange vil jo selvsagt hoppe på dette toget når de fremmer gratis kollektivtilbud. Dette høres superbra ut – dette er samme linjen som gjorde at partiet MDG fikk innpass og litt makt rundt om i landet. De kakler om klima, grønt skifte og bla-bla-bla, antirasisme og mangfold og disse politiske korrekte greiene, og fremmer seg som de godeste av de gode. Og til slutt:

Partiet Sentrum er livssynsåpent!

Fra partiet ble grunnlagt har de vært veldig frempå og promotert PRIDE. De sier feiring og støtte av Pride er viktig, og desto viktigere at mennesker med viktige samfunnsposisjoner deltar. At vi må huske hvorfor Pride eksisterer, og vi må undervise i viktigheten av Pride og solidaritet. De fremmer Pride som en stor folkefest for kjærlighet og mangfold. De sier det er en rettighet å kunne elske den man vil, på samme måte som at man har rett til å ytre og mene det man vil.

Mange av dere som leser tenker vel at dette er jo noe jeg støtter. Siden jeg er homofil selv og lever i et forhold med en mann. Og joda, jeg støtter PRIDE som bevegelsen opprinnelig var ment, jeg støtter retten til å elske den man vil og alt det der. Saken er at Pride er blitt enormt, og organisasjoner og aktører utnytter derfor Pride fordi dette er politisk korrekt å støtte. Fordi her er det penger å tjene, og valgstemmer og hente. Og Partiet Sentrum er en av disse som har utnyttet Pride for alt det er verdt.

Jeg støtter IKKE organisasjoner, partier og aktører som har infiltrert PRIDE og ødelegger bevegelsen med sine uvettige og eller malisiøse agendaer!

Verden vil bedras og folk lar seg lure. Unge voksne ungdommer, muslimer, homofile, mennesker med funksjonshemninger, pårørende, politisk korrekte som følger uten å tenke kaster seg på dette toget sammen med de velmenende ignorante, og de naive, på denne ødeleggende paraden med alt det «gode» de fremmer.

Og nettopp slik gjør man gjøre vondt verre. Når man lar seg lure av gode forlokkende ord, taqiyya og mennesker med ulike agendaer. Når man bruker noe så dumt som «valgomater» til å avgjøre hvordan man stemmer og hvilket parti!

Med stemmer gitt til Partiet Sentrum så har altså nå islam entret med full tyngde politikken her i Drammen. Sajid Mukhtar, er blitt valgt inn i Drammen bystyre. Han er nå representanten for Partiet Sentrums mandat. Dette lover ikke bra..

Hvem er Mukhtar spør dere?

Han var styreleder i Drammen moské. Så ga han fra seg ledervervet i moskéen for å heller være med i politikken, og han har drevet valgkamp for dette partiet som er «livssynsåpent».

Valget gikk som det gikk, han ble valgt inn i kommunestyret, og hva så?

Joda, før noen rakk å blinke med øynene så var Sajid Mukhtar tilbake som styreleder i moskeen likevel. Alle forholder seg tause, det er ingen som sier noe høyt, media sier ingenting, lokalavisene fokuserer på helt andre ting. Det burde faktisk være store oppslag om at Drammen bystyre nå fått en politiker som leder en fundamentalistisk stormoské i byen.

Tror dere Mukhtar bryr seg om Pride? Solidaritet? Ytringsfrihet? Psykisk helse og CRPD? Haha..les koranen!!

Islam er en farlig politisk ideologi først og fremst, profeten Muhammed var foran noe annet en politiker. Muhammed var en politisk leder og koranen hans er politikk. Og at Mukhtar nå som leder stormoskéen her i Drammen også sitte i kommunestyret viser til fulle at islam er mer politikk enn religion. Folk må begynne å skjønne dette nå, folk må begynne å følge med!

Dette er hva som skjer i samfunnet vårt. Det har blitt benektet for lenge at her pågår snikislamisering av Norge. Det er jo forsovet sant. Altså islamiseringen foregår jo på høylys dag, for sannheten er at disse fundamentalistene har innsett at nordmenn sover også på dagtid. Nordmenn er naive, godtroende og lettlurte.

Her i Drammen kan man nå gratulere med enda mer islam de kommende årene. Særlig jenter og kvinner, homofile, jøder, og alle «vantro» har virkelig noe å se frem til (ironivarsel). Og jeg er helt sikker på at dette gjelder ikke bare Drammen. På høylys dag skjer dette også der du bor!

Er dere fornøyd med valget? Stemte dere? Vet dere hva dere stemmer og hva partiet og deres representanter der du bor virkelig står for?

Er dere våkne? Er DU våken?!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#valg #mandater #kommunestyre #bystyre politikk #kommunevalg #fylkesvslg #islam #snikislamisering #pride #islamisering #partietsentrum #drammen #norge #bunnytrash #bunny

Vakre på innsiden.

Hvis dere ser på disse bildene så ser dere sikkert det samme som jeg gjorde ved første øyekast, nemlig en hund, en katt og en kanin. Men hvis dere zoomer inn på dem så ser dere kanskje noe helt annet. Det vakre med fotokunst.

Det er slik livet er, om dere ikke ser nærmere etter på menneskers liv, så vet dere egentlig ikke hvordan dem er. Dere kjenner dem ikke, og kan da ikke helt forstå dem. Inntil dere faktisk zoomer inn for å lære dem å kjenne. Det liker jeg godt, å bli kjent med vakre mennesker, slike som er vakre på innsiden.

God natt/morgen til dere 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#frends #bunny #bunnytrash

Nå jobbes det knallhardt!!

Det er vanskelig å unngå å engasjere seg i saken om Erna Solberg, hennes ektemann Sindre Finnes og denne habiliteten av hans kjøp og salg av aksjer i perioden Erna Solberg var statsminister. Det ser ikke ut til å gå over med det første, for på meg virkes det som om det jobbes på spreng for å klare å dekke over mest mulig før Økokrim vedtar å etterforske.

Interessant er det jo i tillegg at advokaten til Sindre Finnes, Thomas Skjelbred er tidligere assisterende sjef og leder for verdiapapir-avdelingen i Økokrim.

Saken hales ut og med det kan flere av de kjøp og salg gjort i habilitetssaken bli foreldet. Og eventuelt «forsvinne»? Det virker til at dét faktisk er målet fra flere hold. Å få ryddet bort. Korrupsjon kaller jeg det.

Det er uttalt nå at i arkivene på statsministerens kontor ligger det korrespondanse og dokumenter som feller eller renvasker Erna Solberg. De vil ikke Jonas Gahr Støre levere ut. Hæ? Vi har altså en statsminister som ytrer at Erna Solberg selv har ansvaret for å dele med offentligheten.

Han forteller med egne ord at det er Erna Solberg som bør svare mest mulig åpent på de spørsmålene som stilles. Det er viktig å svare åpent og ærlig i slik saker, for tilliten til politikken, sier Støre.

🤔

Dette finner jeg underlig. Saken har jo pågått en stund nå, og for å være helt ærlig så er jeg selv personlig, drita lei av å høre om dette. Erna Solberg og Sindre Finnes har jo hatt mulighet på mulighet til å legge alle kort på bordet. Likevel gjør de ikke det. Så da burde det vitterlig være statsministerens oppgave å gå ut med opplysningene i offentligheten. Vi snakker faktisk om de øverste makthavende her til lands har bedrevet korrupsjon i høy skala. Å da si at dette er Erna Solbergs ansvar blir jo som å dekke over korrupsjonen, være med på å trenere saken, være delaktig og besørge foreldelse slik at kriminelle handlinger forblir ustraffet.

Samtidig er det jo slik at om økokrim begynner etterforske saken med Erna Solberg, da er det noe som kalles ‘presedens’ og da risikeres det også etterforskning av saken med utenriksminister Anniken Huitfeldt og hennes mann Ola Petter Flem. Da kan det jo hende at det avklares mye mer også hos Arbeiderpartiet og nåværende regjering, i tillegg til hva medlemmer i Solbergregjeringen har drevet med?

Erna Solberg har latt være å offentliggjøre mye informasjon rundt ektemannens aksjekjøp mens hun var statsminister. Jeg personlig kan ikke skjønne annet enn at det er fordi disse har noe å skjule. Noe meget alvorlig å skjule. Erna og Høyre har konkludert med at hun var inhabil i håndteringen av mange saker i sin statsministerperiode hvor mannen kjøpte aksjer. Men når det fortsatt skjules diverse, så mener jeg det er skjellig mistanke til at dette kan være særdeles mye grovere enn vi aner.

Hva er egentlig Ernas rolle i alt?

Og kan det også handle om hva som ble gjort under pandemien, var mye gjort for penger og makt, og ikke for befolkningens ve og vel? Måtte bare spørre for en venn…

I dag leste jeg følgende i Dagbladet: «Medlemmer av kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget vil be Erna Solberg legge fram en detaljert liste over ektemannens aksjekjøp og dialogen rundt».

Har ikke dette blitt sagt og skrevet nok mange ganger nå?

Komiteen har møte tirsdag ettermiddag, altså nå straks, og det er varslet at en høring vil kunne starte i begynnelsen av november. Javel, og jaha.. over en måned til for å trenere dette i langdrag for å vinne tid.

Nå burde enhver skjønne at Erna Solberg er ikke uskyldig, men det jobbes tydeligvis hardt for at hun (og alle de involverte) skal slippe best mulig unna. Det ender vel med en liten smekk på fingrene.

Hva tror dere?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#ernasolberg #sindrefinnes #annikenhuitfeldt #olapetterflem #statsminister #storting #regjering #korrupsjon #plandemi #covid #korona #epidemi #pandemi #smk #norge #bunnytrash #bunny

Norske tilstander: Pålagt å ikke true eller rane noen i sentrum på 3 dager!

I Norge er noen av oss opptatt av at vi ikke skal få svenske tilstander. Vi ble advart mot slike tilstander en rekke år, men en rekke politikere og aktører i media benektet slike tilstander, kalte det skremselspropaganda. Men nå kan de ikke gjøre det lengre, nå vet vi at det er en dramatisk situasjon i Sverige med nye angrep, drapsforsøk og drap nærmest fra time til time. Det rettes også stort fokus på at stadig yngre barn helt ned i 13-årsalderen rekrutteres til gjengene.

Her i Norge ser vi en økende trend av samme type kriminalitet, det øker med vold og knivstikkere. Noen ganger skytes det. Men som i Sverige den gang blir tilstandene benektet her i Norge nå, de er ikke i nærheten av så ille som noen skal ha det til unnskyldes det med. Diskusjonen minner veldig om samme diskusjonen som var i Sverige tilbake i tid.

Hvorfor er det slik at man benekter virkeligheten istedet for å faktisk gjøre noe med den mens muligheten er her, før det hele eskalerer fullstendig? Det er som om det ønskes at det skal bli her i Norge som det er i Sverige.. at det er målet!

I Debatten på NRK i første halvdel av august ble gjengkriminalitet og vold blant unge i Oslo tatt opp som tema. Vi hørte byrådsleder Raymond Johansen, politimester i hovedstaden, Ida Melbo Øystese mfl. snakke om «sårbar ungdom» og bortforklaringer på vegne av disse unge farlige kriminelle. Det fremkom også at de prøvde dekke over hvem de er som begår disse handlingene og terroriserer i hovedstaden.

For de som fulgte med og kunne legge to og to sammen kom det tydelig fram at 83 prosent av disse voldskriminelle ungdommene er norske statsborgere, 70 prosent av dem født i Norge, men likesåledes er det dokumentert at av de 70 prosent som er født i Norge så har hele 77 prosent av innvandrerbakgrunn. Det tilsvarer faktisk at tilnærmet alle disse er innvandrere og personer med innvandrerbakgrunn.

Attpåtil ble det bekreftet at de er stadig yngre i gjengene, som i Sverige. I hele 2015, siste året før Raymond Johansen overtok makten i Oslo, så var der totalt 361 voldsanmeldelser mot barn under 18 år. Bare i første halvår i 2023 var det 457. Siden vi opplever at voldskriminaliteten blir hyppigere og hyppigere, så er det ikke unaturlig å tenke at tallene faktisk har doblet seg.

Så har vi dette med straffereaksjoner mot de under 18 år som begår den farligste kriminaliteten. Til eksempel, i en dom fra Oslo tingrett i juni ble en 17-åring dømt til ungdomsstraff på to år for gjennomføring av et grusomt drapsforsøk med kniv året før. En annen dom bare dager etter på handlet det også om en 17-åring. Han ble dømt for drapsforsøk han begikk med kniv også året før. Det var et planlagt angrep som faktisk hele fire andre medvirket til. Dommen ble to år og fire måneder ubetinget fengsel.

Så soner de altså to tredjedeler bak murene hvor de skal «rehabiliteres» ut av kriminaliteten. Men det motsatte skjer. Det rekrutteres tre til fire nye ungdommer til gjengene hver dag, altså i dag, rundt tusen i året. Neste år ganske mange flere.

Er ikke dette å bevege seg mot svenske tilstander når man har tusenvis av denslags kriminelle i gatene og det rekrutteres i stor skala?!

Nå snakker vi faktisk bare om om de som blir tatt, og dømt. Enhver skjønner at det er bare en liten del som blir tatt, dømt og sendt til soning. Ikke sant??!!

Her i Drammen i januar i fjor, altså passert halvannet år siden ble det rapportert: «I Drammen har antall voldssaker begått av personer under 18 år mer enn doblet seg de to siste årene. Ifølge politiet er det gjengangere helt ned i 14-årsalderen som drar statistikken opp».

Nå for tiden rapporteres det fra alle kanter om barn og ungdommer som ikke tør bevege seg fritt i byen her, de blir overfalt og ranet. En samling på 88 fortvilte foreldre gikk nylig sammen om å sende en e-post til ordføreren. Overskriftene forteller at det er blitt «slått alarm», situasjonen har eskalert ut av kontroll. Det er farlig å bevege seg ute i byen her.

Så kom det ut nå midt i uken som var, hvordan politiet faktisk håndterer kriminell ungdom. Det har vært store problemer med et gjeng ungdommer som truer og raner, politiet vet hvem dem er, og i media kaller de det for «ransbølgen», og uka som var slo disse mye omtalte ungdomsranerne til igjen. Politiet fikk tak i dem, og politiet påla disse fire kriminelle oppholdsforbud i Drammen sentrum ut uka.

Så i går kom følgende fra TV2: «Fire tenåringsgutter, på mellom 15 og 16 år fra Drammen er blitt pågrepet i Kongsberg for ran av jevnaldrende gutter. Truet til å vipse penger samt fraranet alt de hadde på seg av verdi, alt fra jakker, klokker, belter til sko». Og ja, selvfølgelig benyttet de kniv!

Er ikke det absurd? De skremmer, truer, raner og traumatiserer folk, barn og ungdom, og så blir de klappet på skulderen av politiet og får beskjed om at de ikke får oppholde seg i Drammen sentrum på tre dager. Altså beskjed om å dra et annet sted å begå disse handlingene.

Skal man gråte eller le?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#oslo #drammen #kongsberg #ran #vold #kniv #knivstikkinger #ungdomskriminalitet #gjenger #innvandrere #innvandrergjenger #norge #bunnytrash #bunny

Hatkampanje mot bloggere.

De siste dagene når jeg har tittet innom plattformen her, altså blogg.no hos Egmont, så har jeg lest innlegg fra flere bloggere som forteller at de blir hetset. Noen er konkrete og forteller hvorfor de blir hetset, for å fortelle om sine gjøremål, hvordan de lever, skriver handlelister og så videre. Andre bare forteller at de blir hetset.

Hets betyr hatkampanje, ondsinnet og usaklig agitasjon rettet mot noen. Det er grusomt å oppleve at noen bedriver hatkampanje mot en. Jeg vet hvordan det er. Jeg har skrevet om det, men det endrer ikke noe. Det bare skaper en smitteeffekt som gjør at andre som publiserer innlegg på internett får noe å skrive om. Så kommer overskriftene «Det blåser på toppen» og tekster hvor en skyver dette fra seg.

Tomsmatprat (blogger) postet et innlegg der han oppfordret at man melder inn om man ser hets og trakassering. Velment og bra. Men min erfaring er at de fleste later som de ikke ser. Min erfaring, jeg sier ikke at det er slik det er, men slik jeg opplever det.

Så mitt råd er. Utfra min erfaring, er å ta et valg, enten å fortsette som før og ignorere den hatkampanje en utsettes for, eller eller trekke seg fra de plattformer det hele foregår. Jeg sier ikke det er enkelt, for det er det ikke. Når man skriver for eksempel blogg, har gjort det i mange år, liker å skrive slike tekster for å nå ut, ytre seg, ha en stemme, og det er blitt en del av hverdagen, en del av den man er, så er det ikke lett.

Men sannheten er, netthets stopper ikke. Mennesker flest bryr seg lite. Så da må en velge selv, enten eller. For det er ikke til å komme forbi at det er en del mennesker der ute som er bitre, sjalu og lever liv som ingen andre ønsker å leve, og de søker til nettet for å hetse. Om man blir kvitt et insekt, så dukker det opp et nytt.

Ønsker dere alt vel, og vit at noen av oss skjønner, og har medfølelse for problemet. Stå dere vel 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#hets #hatkampanje #blogg #bunny #bunnytrash

Forståelse av kunst, ytringsfrihet, islam og demokrati.

Som barn hadde jeg liten forståelse av kunst. Jeg kunne ikke skjønne hvorfor kunstnere som for eksempel den nederlandske maleren Vincent Van Gogh ble viet så mye oppmerksomhet og at han og hans kunst var så berømt. Bilder jeg så minnet om barns skriblerier, jeg mente barna på skolen var flinkere, jeg mente at jeg selv kunne male bedre bilder, hehe..

Van Gogh tilbrakte de siste månedene av sitt liv i Auvers-sur-Oise, en liten by like nord for Paris, etter at han forlot et asyl i Saint-Rémy i mai 1890. Maleriet dere ser øverst her, «Tree Roots», anses å være hans siste maleri før hans død i slutten av juli 1890. Jeg kommer tilbake til Van Gogh..

Tidligere i år, nærmere bestemt den 25. juli i år startet den danske utenriksministeren Lars Løkke Rasmussen en telefonrunde «til utenriksministrene i Iran, Pakistan, Saudi-Arabia og en rekke andre islamske land og fordømte koranbrenninger med løfte om tidlig handling». I en pressemelding 30.juli fordømte den danske regjeringen koranbrenning, og sa at handlingen «ikke representerer verdiene det danske samfunnet bygger på».

Få dager etter møttes 57 utenriksministre fra Organisasjonen av islamske land (OIC) og utarbeidet en 34-punkts resolusjon om koranbrenninger i Danmark og Sverige. Altså de laget et lovforslag for å stanse koranbrenninger, og utilbørlig behandling av andre helligheter. Det vil si at om forslaget blir vedtatt vil en rekke handlinger bli forbudt, det vil ikke bare bli forbudt å brenne bøker, men en kan ikke «krenke» religiøse gjenstander whatsoever. En kan ikke lage film eller videoer der sådanne handlinger vises. Til eksempel vil Madonnas musikkvideo «Like a prayer» vil ifølge dette bli forbudt å vise. Altså forslaget innebærer forbud mot alle handlinger for kunstneriske eller politiske formål, og enhver «provokasjon» mot alle trossamfunn, også de som ikke er registrert.

Nå snakker vi krenkelseshysteri, blir dette forslaget vedtatt så kan enhver bli straffet for kriminelle handlinger, for med lykt og lupe vil en garantert kunne finne krenkelser hvor en måtte ønske, just because, for dette er så omfattende at det kan minne om og er på mange måter frihetsberøvelse. Forbudet omfatter også rekvisitter og gjenstander som kan forveksles med, eller minne om originalene.

Jeg selv bærer kors rundt min hals, det har jeg alltid gjort. Jeg er åpen om at jeg er ikke troende, det vil si at i Danmark kan det, hvis forslaget blir vedtatt, bety at jeg krenker eller provoserer, og da vil jeg bryte loven med å bære mine kors. Jeg vil bli som kriminell å regne. Dette blir for meg så absurd at det blir i mitt hode, sinnsykt. Jeg liker korset, av andre årsaker enn religiøse, det betyr noe for meg, korset knytter meg til forbilder jeg har hatt gjennom livet, blant annet min oldemor.

Alt dette på grunn av koranbrenninger, for å tekkes islam. Vi alle vet det er derfor, i Danmark omtales forslaget om denne loven for koranloven, det burde jo si litt. Og i oktober skal dette stemmes om i Folketinget.

Nå har flere hundre danske kunstnere samlet seg og laget et opprop mot den danske regjeringens planer om å gjøre forhånelse av islam og koranen til straffbar blasfemi. Disse kunstnerne mener at regjeringens planer er «et angrep på vårt frie, demokratiske samfunn». Og jeg holder med dem. Enhver burde skjønne at dette er ødeleggende for både den kunstneriske friheten og ytringsfriheten. Dette innskrenker faktisk talt alle ens borgerfriheter

Danmark er på ville veier her, og blir dette forslaget vedtatt, så øker sannsynligheten for at et slik forslag vil dukke opp på vårt eget storting. Jeg vet ikke hvor mange der ute som skjønner hva dette faktisk vil innebære. Det er omfattende og drøyt, så jeg greier knapt å få hodet mitt rundt det selv.

Hvorfor er det så viktig å tekkes islam? Hvorfor denne «hungeren» for å islamisere samfunnet?

Jeg nevnte kunstneren Vincent Van Gogh i begynnelsen av dette innlegget. Nå til en annen Van Gogh. Van Gogh i moderne tid. Nemlig Vincents brors oldebarn, Theo Van Gogh, som også var kunstner, på helt andre felt. Theo jobbet med film, blant annet som skuespiller, produsent, regissør, og denslags. Han var også journalist og aktivist.

Theo Van Gogh ble drept i Amsterdam 2. november 2004 av en muslimsk fundamentalist (islamist), som reagerte på Van Goghs sterke kritikk av islam i sine filmer. Slik har det vært fra den tid islam ble oppfunnet av denne gale mannen Muhammed som pratet med steiner som han trodde var engelen Gabriel. Kritikk av islam kan medføre at man kan bli drept, slik har det alltid vært, og slik er det. Mens dere leser dette innlegget nå, så ødelegges mange liv i islams navn.

Kunstneren Vincent Van Gogh slet med depresjon og hadde psykiske problemer, han skar av en del av sitt eget øre og la seg selv inn på asyl. Han ble sett på som en farlig mann, og blir omtalt som det hist og her, en mentalt syk mann. Det som jeg finner besynderlig er at profeten Mohammed, en landeveisrøver og pedofil massemorder omtales som grunnleggeren av «freden og kjærlighetens» religion. Altså islam, som er anything but fred og kjærlighet, med sin koran som er en manual og direkte oppfordring til drap på de som ikke underkaster seg, islam betyr faktisk underkastelse. Dette skal forherliges. Dét er sinnsykt mener jeg, Muhammed var ond og gal!

Det er besynderlig at fred og kjærlighet settes synonymt med en politisk doktrine som hyller drap og grusomheter. At vi skal ha folk gående rundt oss som er villige til å drepe folk rundt seg om man til eksempel brenner en bok, og at denne ideologien skal integreres i vårt samfunn på bekostning av gode verdier som kunstnerisk frihet, ytringsfrihet og demokrati. Det blir for meg helt hinsides og vedta noen lov som skal forby kritikk mot ondskap og import av den samme ondskapen!

Håper forslaget om ny lov i Danmark ikke blir vedtatt!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#lovforslag #koranbrenning #danmark #bunny #bunnytrash

Whats up?

Husker dere denne låten? Whats up? Den ble spilt utrolig mye i min omgangskrets den tid da den ble utgitt i 1993. 30 år siden faktisk. Hellige kaninmåne..

I mine ører er dette en genial låt, og nå har altså countrydronningen spilt den inn og gitt den ut ut som en singel i forkant av hennes kommende såkalte rockealbum «RockStar» (link).

Det er sjelden jeg opplever at noen gir ut en coverlåt hvor den overgår originalen. Det skjedde ikke her heller, originalen er definitivt best. Men jeg synes det var litt artig at Dolly Parton prøvde seg på denne. Men jeg tenker at hun heller kunne gått for låter som ikke er så store og kjente fra før. Altså, 4 Non Blondes album «Bigger, Better, Faster, More» er jo et genialt album med nok låter å velge mellom. Hvis hun hadde valgt å lage coverlåt av til eksempel noen av følgende sanger, «Pleasantly Blue», «Morphine & Chocolate» eller «Calling all the people» så hadde det nok hørtes mer ut som en original sang og tiltrukket seg mer oppmerksomhet. Kanskje kunne Dolly da fått en stor hit? Det som skjedde når jeg hørte «What’s up?» med Dolly var at jeg etterpå satte på originalen.

Anyways, denne var slett ikke dårlig, og hun har jo fått Linda Perry med seg her også, personlig synes jeg Linda Perry kunne sunget mer med, det hadde garantert hevet låta mer, men det er jo litt kult at personen som faktisk har laget låta er med. Selvfølgelig klarte hun ikke si nei til Dolly Parton. Man må jo bare elske Dolly.

Hva synes dere?

 

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#whatsup #rockstar #dolly #dollyparton #nonblondes #lindaperry #musikk #bunnytrash #bunny