Bli med å se det det BESTE fra Pride 2023!

Nå har det pågått i en hel måned uten ende, kritikerne har klaget på Pride hver dag nå. Men de feiler stort når de omtale homofile negativt og kaller alle som gikk i paraden i går for perverse og denslags. Samme gjør de som ytrer seg om hvorfor homofile må ha parade, og «når skal heterofile få parade og eget flagg?». Snakk om ignorant uvitenhet!

For det første, regnbueflagget er for alle! Det er ikke et nasjonalflagg, men et flagg for inkludering, aksept og mangfold! For det andre så er ikke paraden utelukkende for homofile. 85000, altså ÅTTIFEM TUSEN mennesker gikk i paraden i går. Hvor mange tilskuere aner jeg ikke, og orker heller ikke gjette. Men av de 85000 som gikk i paraden så var det svært få homofile. I all hovedsak var de som gikk i paraden heterofile. Om de er perverse, dét vet jeg ikke!

Så slutt å gnål om at dette er en parade for homofile. Det er ignorant og usant! Tenk heller litt over når dere deler bilder av noen fra disse paradene, om dem er kledd i lakk og lær, eller bare underbuksen, og dere kaller dem perverse homofile: hvordan i huleste heite vet dere at dem er homofile? Har dere hatt sex med dem eller noe? Mest sannsynlig er de faktisk heterofile!!

Snuppen min og jeg er homofile. På bildene her ser dere hvordan vi var kledd. Slik var vi kledd denne dagen, for moro. Og moro hadde vi det. Og vi var og så på paraden med venner. Altså vi homofile stod å så på en parade full av heterofile mennesker som gikk. Folk burde ta innover seg det faktum! Hvem er det msn kaller perverse homofile som gikk i parade? Jo heterofile.. hahaha..

Vi dro til Oslo sammen med ei god venninne, og i Oslo møtte vi flere venninner, og vi hadde det kjempehyggelig!!

Jeg synes han røde engelen var flott og kjekk jeg, om han var homo eller hetero vet ikke jeg. Interesserer meg ikke, jeg gir faktisk flatt faen, men flott var han!

Denne hvite englekreasjonen synes jeg også var flott, synes det er vare gøy med slike innslag.

Denne røde drakten, jeg tenker, det ligger mye jobb i å lage dette og få det til å sitte. Tro meg, dette er ikke kjøpt på Nille eller TGR. Dette er originalt! Festlig kreasjon til høyre også!

LES SKILTET!!

Her har dere Erna Solberg, hun orket ikke gå i parade, så hun fikset bil. Hva tror dere hun har i hanskerommet i denne bilen? Sushi eller kake? Haha.. Love is love!

Sexy leather men. Finnes i både homofile og heterofile utgaver. Bare sånn til opplysning!

Husker dere Subwoolfer som representerte Norge i Eurovision Song Contest, her har dere 2023 utgaven, haha.. Subwoolfer var da altså en gruppe med heterofile menn, såvidt jeg har forstått!

Artig med farger.

Orange er in i år.

Heterofile menn er også stolte!

Med krykker for å være med i paraden.

Her har dere fagottkoret da. De er søte og skjønne. Synes de er meget anstendige. Finner ingenting perverst med dette.

Flinke synes jeg også de er!

Else Kåss Furuseth, venninna til snuppen min, hun var også med i parade.

Noen homofile skimtet man jo, her ser dere Harlem og Jan-Thomas. Kledd som alle andre. Hadde ikke alle visst så hadde vel deres legning ikke vært tema, men de er stolte og vil ikke skjule hvem dem er. Veldig bra!! Mannen som er nærmest kamera er Einar Tørnquist, han er heterofil, veldig heterofil. Og jenta er hans datter!

Denne dama vet jeg ikke hvem er, men morsom mimikk da!

Helt vanlige folk!

Og en egen Kylie (Minogue)-flåte! Herlig! Fantastisk! I love it!! Kylie er hetero!! PADAM PADAM!!

Her kommer Bamseklubben, mine favoritter!!

Disse bamsene har masse selvironi og humor!

Og noen ulver da, må være hett inni der..

Flere bamser!

Masse bamser..

Fra Bamseklubben..

Sykepleiere, dem trenger vi og bør ha STOR respekt for!

Noe å tenke på.

Ja, det er sant, en del av både det homofile og heterofile samfunn.

Norma og snuppen min.

Flagget for ALLE!!

Snuppen min og Fatima på Jaipur Indisk restaurant.

Snuppen min, Fatima og Jessica.

Nydelig og sterk mat.

Mango Lam med Garlic Naan.

Snuppen min og Katrin ute på byen i natt.

Snuppen min, Katrin og meg (Bunny).

Takk for følget 💜

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#pride #parade #venner #mangfold #kylieminogue #padampadam #oslo #bunnytrash #bunny

25 kommentarer

Siste innlegg