Mattilsyn, innvandring og veggdyr – søndag i Drammen!

Det har hendt en del ganger over tid nå at jeg har vært på Desi Grill en pakistansk restaurant i Tollbugata og spist etter en fuktig lørdagskveld på byen her i Drammen. Det gjorde vi ikke denne helga etter at stedet fikk surmunn av Mattilsynet sist fredag. Det ble også varslet om at folk kunne bli alvorlig syke av maten.

Siden det har skjedd flere ganger hos Desi Grill så har jeg bestemt meg for å ikke spise der mer. God saus og mye mat for pengene til tross, så synes jeg ikke det er verdt risikoen å bli alvorlig syk. Surmunnen har hengt på døren der hele helga. For at folk skal unngå å se det har de holdt dørene der fysisk åpne hele helga. Noe jeg tenker heller ikke bra da dette er på et hjørne i et kryss hvor biler kjører.

Mammaen min er på besøk og i går søndag ettermiddag gikk vi Tollbugaten til og fra Lykke Bingo. Da passerte vi Desi Grill og observerte kunder som gikk inn og ut, dørene som var åpne slik at skiltet fra Mattilsynet ble skjult.

Det ble noen spill på bingoen, og som alltid blir man underholdt av innvandrere som steller til bråk. Enten det er romfolket som slår i spilleautomater eller stjeler kaffe. Eller det er muslimer som opptrer hissig og aggressivt fordi de har spilt bort pengene sine. Noen ganger kan det bli direkte ubehagelig å sitte der. Bingo er ikke som i gamle dager.

I går kom en afrikansk muslimsk innvandrer inn der. Jeg kjenner til han blant annet fra et besøk på pakistanske Palmen Pub hvor han den kvelden hadde blitt personlig invitert av daglig leder. Jeg husker han uttalte at han hadde lyst å «kutte strupen på» en annen gjest. Da snuppen min og jeg gjorde daglig leder på Palmen oppmerksom på dette ble det blåst bort med at «vi skulle bare visst hvordan han hadde hatt det i landet han kom fra, stakkar». Dette var i november i fjor, da bestemte vi oss for å ikke gå innom Palmen mer, vi har ikke vært der hittil i år.

Jeg vet også om andre episoder der denne muslimske afrikaneren har gjort seg til kjenning av politiet. Uansett, denne mannen har nylig blitt utvist fra bingoen etter å ha fått tilsnakk fra en ung dame som jobber der. Han tålte ikke å bli tilsnakket av en kvinne, og ble da fysisk voldelig og hun har blåmerker. I går skulle han altså diskutere utvisningen med daglig leder, da hun ba han gå nektet han. Det var meget forstyrrende for spillet. Han var som alltid respektløs og ufyselig.

Etter bingoen stoppet vi på No.1 Sushi i Tollbugata for å få noe mat med oss hjem. Der fikk vi tilfeldig vite av noen at flere leiligheter i bygget har blitt plaget med Veggdyr som har spist på beboerne om natta. Skadedyrkontrollen har vært i flere leiligheter, en kostbar affære.

Dette har vært et problem siste par årene i området da både gjester og ansatte på de nærmeste pubene på Strømsø har vært veldig utsatte med inn- og utførsel av disse grusomme insektene. Det er tydelig at pubene er en fellesnevner for et gjengående problem.

Videre på hjemturen står et titalls biler parkert rett ved Tollboden hotell i Tollbugata. Biler som tilhører romfolket. Bilene står fast der for tiden, og romfolket bor i disse bilene. I går stekte de mat bak i en av bilene, de grillet på grøntarealet tilhørende boligblokken ved siden av. Noen meter bortenfor satt en av dem og bæsjet under busken.

Alt dette kalles for «berikelse» av mange nordmenn, jeg fatter det ikke. Jeg synes det er utrygt og ekkelt. For noen år siden snakket min mamma om at hun var fristet til å flytte fra nordnorge og ned hit til Drammen. Den tanken tror jeg hun har slått fra seg nå. Jeg er bare glad hun ikke var ute og spaserte med oss den dagen vi passerte en av romfolkets biler ved hotellet i Tollbugata.

Bilen hadde vinduer og dører åpne og en av disse mennene lå bak og onanerte.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#tollbugata #veggdyr #desigrill #strømsø #sportspub #palmen #innvandring #berikelse #lykkebingo #flytogpassasjen #vold #kriminalitet #skadedyr #drammen

Når spørsmål blir hatytringer, når språk blir sensurert og ytringsfriheten kneblet!

Da jeg vokste opp var neger et ord som beskrev mørkhudete, afro-afrikanere og afro-amerikanere. Ordet neger brukes enda av nevnte personer selv. Jeg kjenner mennesker som omtaler seg selv som svarte og/eller negere.

På Wikipedia står følgende: «Neger brukes oftest som betegnelse på mennesker med svart eller brun hud som opprinnelig stammer fra Afrika sør for Sahara. Australske urfolk ble tidligere kalt «australnegre», men en har nå gått over til å bruke navnet aboriginer, det latinske uttrykket for «urfolk». På norsk brukes aboriginer alt overveiende om australske urfolk, men på engelsk kan man for eksempel snakke om kanadiske aboriginer og så videre.

Det synes som om ordet neger er kommet inn i språket fra portugisisk. Det er avledet av et ord med latinsk rot som portugiserne begynte å benytte på 1500-tallet om befolkningen sør ved Senegal, azenegues. Azenegues stammer igjen fra det latinske niger, som betyr svart. Det ord som romerne i oldtiden benyttet for mørkhudede afrikanere var imidlertid et annet, afer. Ordet neger er kommet til norsk fra fransknègre over tysk og dansk Neger

I dag stod det en sak i Dagbladet om at vår statsminister Erna Solberg for noen år tilbake siden brukte ordet neger, men at hun i dag har valgt å ikke bruke ordet mer. Hun om det!

Link: Dagbladet: Erna sier ikke neger!

I dag ble jeg blokkert igjen av Facebook fordi jeg stilte spørsmål under artikkelen om Erna. «Jeg trodde en neger var en neger jeg. Hva har endret seg?» Det stilte jeg spørsmål ved, og dermed blir jeg anklaget for hatytringer??!!!  Blokkert 7 dager, får ikke publisere, kommentere eller bruke messenger.

Hadde jeg skrevet «jævla neger», så hadde jeg skjønt det, for det er stygt. Men hvorfor skulle jeg skrive noe hatefullt på grunn av hudfarge?? Det er stygt, diskriminerende, rasistisk og ignorant på samme måte som noen uttaler «jævla homo». Men ordet homo alene er da ikke stygt! Jeg er homo!!

Hva er greia med at man stadig skal bli anklaget for noe man ikke kjenner seg igjen i? Jeg blir helt matt jeg. En neger er en neger, en beskrivelse av en del av menneskets mangfold. En hetero er en hetero, en homo er en homo, en albino er en albino, en blåøyd er en blåøyd og en brunøyd er en brunøyd. Det er jo bare beskrivelser, ord for å forklare.

Jeg mener at dette er en diskriminerende og rasistisk handling av Facebook. De påstår faktisk at jeg hater negre. Det er ikke sant!! Hvis jeg hadde vært afro-afrikaner, mørkhudet, og skrevet på Facebook «jeg er neger», ville jeg da blitt blokkert en uke for hatytringer??

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#språk #neger #mørkhudet #svart #afro #amerikaner #afrikaner #aborginier #facebook #hat #ytring #hatytringer #spørre #stille #spørsmål #diskriminering #rasisme #blokkering #messenger #hersketeknikk

Noen som husker den kritikerroste filmen «Svidd Neger» fra 2003, er den nå ment som en hatefull film?? Just asking..

Madonna, Sylvi Listhaug, Märtha Louise.. folk elsker å hate!

Madonna sang litt surt og hørtes kanskje litt «off-key» ut som sangerinne da hun fremførte sine to låter «Like a prayer» og «Future» på Eurovision Song Contest 2019 i går kveld. Det har skjedd noen ganger i hennes karriere, noen ganger blir det ikke så bra som hun skulle ønsket, andre ganger blir det mye bedre enn forventet.

Kanskje var hun denne gangen nervøs og/eller sliten. Kanskje syk?

Madonna har tusenvis av ganger gledet og underholdt så mange med sine forestillinger og hun er virkelig og alltid «in tune» som en kunstner når hun bruker verdens virkeligheter i sine show og fremføringer. Hun har gitt og gitt og gitt, ikke noe å si på pågangsmot og styrke. Noe som burde beundres, ikke spyttes på!

Så hva hva er greia med å være så stygg mot henne for noen sure noter?

De reaksjonene som har kommet i etterkant av at hun brukte det israelske og palestinske flagget i hennes forestilling, synes jeg er betenkelig. For dette er jo det Madonna alltid har gjort.

Å være kontroversiell og trå litt over grensene er jo synonymt med Madonna. Dette behøver man ikke være noen fan av Madonna for å vite. Hun vet å skape reaksjoner, og det er det hun ønsker. Budskapet med disse flaggene, forent, burde blitt mottatt bedre. Hun tok ikke noens side, hverken Israel eller Palestina, men derimot siden til menneskerettigheter og fred. Madonna ønsker fred!

Utførelsen av «Like a Prayer» og «Future» med dansere som bærer gassmasker, og Madonna som formidlet følgende:
«We can light up the dark.
Everyone has a spark.
Don’t tell me to stop.
Cause you said so.
Your future is bright.
Just don’t turn off the light.
Tell the sun not to shine.
Cause you said so.
Not everyone is coming to the future.
Not everyone is learning from the past.
Not everyone can come into the future.
Not everyone that’s here is gonna last, gonna last..»
Kunst handler ikke om perfeksjon, men om å være modig, kreativ og levere et budskap: Hvis kunsten du opprettet, påvirker folket og får dem til å tenke, da har du nådd frem med poenget ditt – uansett hvor skjev linjen du pensler som maler, hvordan du improviserer med dine replikker som skuespiller, eller hvor klar og tydelig eller ikke lyden fra ditt instrument er som musiker.
I «min bok» gikk Madonna av med seier i Eurovision i går kveld sammen med Nederland og deres bidrag fra Duncan Laurence og hans låt «Arcade».
I «Arcade» synger Laurence:
«Giving us up didn’t take a lot.
I saw the end ‘fore it begun.
Still I carried, I carried, I carried on..»,
noe som også kan tolkes politisk, og relateres til Palestina og Israel. For kunst er til for å tolkes!
Ytringsfriheten verdsettes av de fleste, og alle mennesker har meninger som er forskjellig fra andres. Madonna er også et menneske, med sine egne sterke meninger. Og nå har jeg sett i hele dag at media og enkeltpersoner rett og slett gulper opp sitt verste gørr i hennes retning. For at hun sang litt surt under låt nummer én «Like a prayer»? For at hun brukte auto-tune under låt nummer to «Future» for at det skulle høres futuristisk ut? For at hun prøvde å gi et kort og enkelt politisk budskap om fred med å vise to små flagg hand i hand?
Budskapet er jo godt og velment. Et budskap gitt i medmenneskelighet, kjærlighet og omtanke. Men likevel kommer dette oppgulpet med gørr og guffe fra så mange mennesker som ser ut til å elske det å hate. Blant annet har jeg lest masse kommentarer fra mennesker som synes det er både stygt og ufint hvordan folk uttaler seg om Sylvi Listhaug. De skylder på Arbeiderpartiets politikere og støttespillere. De sier det er venstresiden som er verst i sin omtale av andre mennesker. Heksejakt er et ord som er blitt brukt mange ganger.
Så var det Märtha Louise da, Prinsesse Märtha Louise, barn av og søster til Deres kongelige høyheter. Kanskje er hun naiv, kanskje er hun litt hjernevasket, kanskje er hun høysensitiv. Altså ingen av oss vet jo sikkert hva som skjer inni Märtha Louise. Men vi vet, vi har aldri hørt om at Märtha er ondsinnet eller slem. Tvert imot så fremstår hun som et godhjertet og snillt menneske. Vi må jo få lov til å tenke og mene hva vi vil. Men hva med å gå litt inn i oss selv og tenke litt over hvem en selv er når en kan kalle vår egen prinsesse for «merr», «møkkakjerring» og det som verre er.
I dag har jeg vært innom en del profiler på Facebook og tittet. Profiler til folk som i dag har skrevet de styggeste ting om Madonna. Dette er foreldre og besteforeldre som faktisk ikke har noen hemninger hva de får seg til å skrive om andre mennesker. «Purke»,  «Avskum» og «Pengegriske hore» er blant uttalelsene om Madonna.
Ikke bare er det usant at Madonna tok seg godt betalt for opptredenen under ESC, fakta er at hun og den israelske milliardæren Sylvan Adams finansierte det hele. Istedet for å tjene penger på dette, så brukte Madonna penger!!
Det er så utrolig smålig og respektløst å kalle henne alt dette stygge, dømme henne nord og ned for alder, stemme, personlighet og så videre. Madonna har gledet mange millioner mennesker i over tre tiår. Hun har gjort så utrolig mye for så mange mennesker. Ikke bare alle disse fantastiske minnene vi har gjennom musikken hennes. Hun har bygd skoler og sykehjem. Hun har gitt tusenvis av barn utdannelse. Hun har stått i front mot undertrykkelse. Hun har vært en ambassadør i kampen mot homofobi, kreft og AIDS. Hun har reddet mange hundrevis av liv.
Hva har dere som legger ut alt dette hatet gjort?? Dere greier ikke engang være gode rollemodeller og forbilder for deres egne barn!!
Vegger har falt ned, og en bro av kommunikasjon er blitt åpnet – Madame X aka Madonna er en provokatør. Igjen viser hun oss sannheten, fred er en bedre vei å gå, men dere må starte med dere selv først!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#madonna #eurovision #song #contest #madamex #likeaprayer #future #medellin #crave #irise #madamextour #theatretour #tour #humanity #love

Hvem er «Hanne»?!

Engasjerte mennesker fra hele Norge har visst noe å si om dette brevet til «Hanne». Brevet som hun fikk av farfaren etter å ha invitert han til bryllupet sitt. Han skriver rett ut at han ikke vil komme på grunn av hennes valg av ektefelle.

Altså det han skriver er at han ikke vil komme i bryllupet hennes fordi han ikke liker vedkommende hun har valgt å gifte seg med. Hadde hun valgt en som han aksepterer så hadde han villet kommet. Men han skal altså ha en medbestemmelsesrett!

Han er selvfølgelig i sin fulle rett til å mene hva han vil. Men hvor glad er han i barnebarnet sitt når han ikke vil støtte henne i hennes valg, og når han ikke vil glede seg på hennes vegne? Når han ikke vil støtte eller glede seg over det faktum at hun har funnet kjærligheten, det eneste ene mennesket hun føler hun kan dele resten av sitt liv sammen med?!

Skal «Hanne» velge en annen for sin farfars del? Skal hun ikke få lov å være seg selv, skal hun ikke få lov til å være lykkelig? Være ulykkelig fordi en gammel mann som ikke har fått med seg at vi lever i 2019, lever med gamle holdninger som tilhører forrige århundres midt-østen og islamismen der?!

Det er det vi ser her, islamistiske holdninger hvor familien, i dette tilfellet farfaren slår handen av et kvinnelig familiemedlem som han visstnok elsker og er glad i. Visstnok, men tydeligvis ikke. Denne mannen hadde nok gått inn for arrangert ekteskap hadde ikke dette vært i Norge. Joda, igjen – han er i sin fulle rett til å mene hva han vil.

Hvor mange av oss har ikke opplevd at familie og venner har funnet seg en kjæreste vi ikke liker? Har ikke de fleste av oss opplevd at en venn eller et familiemedlem har giftet seg med noen vi ikke liker? Nettopp, men vi takker ja til å komme i bryllup, vi vender ikke ryggen til de vi bryr oss om. Vi støtter og stiller opp for de vi elsker!

Dere som er uenige med meg nå synes jeg bare er teite. «Hanne» har ikke gjort noe galt. Tvert imot, alt hun har gjort er riktig. Hun elsker og hun inkluderer, det viser at hun er et godt menneske!

Dette handler ikke om å være lesbisk eller homofil. Det handler ikke om legning, selv om dere tror det!

Ikke skal farfar eller dere være med «Hanne» og hennes tilkommende hverken på bryllupsnatten eller netter deretter. Det er deres private sfære, så hvorfor tenker noen på det? Fordi det er slik dere tenker?! Det er da deres problem, ikke «Hannes»!!

Hanne har delt dette med Norge for å vise at diskriminering, ignoranse og dårlige holdninger lever enda i beste velgående i Norge 2019 – en ukultur hvor andre dømmer, kritiserer og ønsker ødelegge for andre og deres oppriktige kjærlighet. 

Nei, her er det farfar som har et problem. Ikke skyld på «Hanne» fordi farfars kjærlighet viste seg å være uekte og med forbehold om forventninger og krav!

En kommentar i Nettavisen som veldig mange støtter er at det er dårlig gjort av «Hanne» å henge ut sin farfar på denne måten. Det er slikt man skriver i mangel på argumenter. Utrolig dumt!

Vi ser et maskinskrevet brev, det står farfar, og «Hanne» er et pseudonym (liksomnavn). Så hvem har hun hengt ut, og hvem er «Hanne»?

Link: Nettavisen kommentarfelt.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#homo #lesbisk #homofil #ekteskap #kjærlighet #fordommer #islamisme #ukultur #svik #homohets #diskriminering #bryllup #ignoranse #medmenneskelighet #familie #venner #relasjoner #norge

Ha et fantastisk fint bryllup «Hanne»! Nyt livet og kjærligheten!! ❤️

In your face my «friends»!!

Noen ganger tenker jeg at folk heller burde skrive seg en blogg i stedet for å dele alle sine tanker og utblåsninger på sosiale medier som Facebook.

Joda, jeg er en forkjemper for ytringsfriheten, og folk må bare ytre seg så mye dem vil såfremt det ikke handler om hat og hets.

Jeg er islam og innvandringskritisk, men jeg driver ikke å trykker det i ansiktet på mine venner som er innvandrere, har innvandrerbakgrunn eller er født inn i islam. For det handler ikke om dem personlig, men det kan likevel såre og gjøre dem vondt. Og det er ikke hensikten.

Det som er med å legge ut slike ting på Facebook er at i mange tilfeller så kan ikke de en har i sin venneliste unngå å måtte se det. Man risikerer i verste fall å få det «trykket i trynet» med en gang en logger inn på Facebook.

Hvorfor skal en trykke i trynet på sine venner ting som en vet kommer til å såre, krenke, gjøre noen vondt eller sint? Hva er vitsen med det?

Nå bruker jeg meg selv som eksempel.. Hvis en ikke liker homofile eller homofili, hvis en ikke liker at mops er en fremavlet rase, hvis en ikke liker folk som stemmer FrP, hvis en har et problem med folk som er uføre, så hva er da vitsen med å sende venneforespørsel til personer som dette, personer som meg? Jeg er ufør, homofil, har mops og stemmer FrP. Hvorfor sende venneforespørsel til meg når du velger å henge ut og såre meg, hvem jeg er, min familie og hva som står mitt hjerte nært? Er det det venner gjør?

En kan ikke tenke på alt og alle i disse krenkelsestider, men er man en person som har behov for å ytre seg, ta opp ting, dele sine tanker, meninger og følelser, slik som meg, så vet man at det ikke faller i smak hos alle. Man kan gjøre andre virkelig vondt med bare noen få ord. Og en kan ofte tro at vedkommende la ut akkurat det temaet, akkurat den statusen, for å ramme nettopp deg.

Så hvorfor ikke skrive en blogg i stedet for? Da er temaet mer generelt, og det er ikke opplagt at bestemte personer skal måtte være tvunget til å lese det. En velger selv om en vil klikke seg inn på bloggen til noen for å lese. Og ut fra overskrift og ingress så vet man om det er et tema en vil klikke inn på eller ikke. Da har man i hvertfall vist litt hensyn for sin «venn», og ikke trykket det i trynet på noen. På sosiale medier som MeWe og Facebook har en ikke noe valg, der kommer det «in your face» enten en vil eller ikke, og det vet vi alle, du også!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#venner #vennelister #sosialemedia #facebook #mewe #følelser #krenking #blogg #blogging #bunnytrash

Oida.. Drammen Pride inntar Borgertoget 17 mai i Drammen.

I går kom snuppen min og jeg over følgende tekst fra Drammen Pride:

«For første gang på et århundre skal det arrangeres borgertog i Drammen på 17 mai. Vi i Drammen Pride har slengt oss på, og ble varmt tatt i mot.

På dagen hvor vi feirer det nydelige landet vårt er det også på sin plass og feire at Norge er et land med et stort hjerterom og et like stort mangfold.

Vi ønsker å vise krystallklart og tydelig at dette hjerterommet og mangfoldet står fjellstøtt i Drammen. Elvebyen har plass til oss alle! Og vi har plass til alle: LHBT+, Poly eller Kinky, og alle som støtter tanken om at folk skal få lov til åvære seg selv.

Så ta med flagg og faner, og bli med å markere mangfoldsbyen Drammen sammen med oss fredag 17 mai klokken 13:00 på Strømsø Torg i Drammen».

Det er nå jeg egentlig vil forsøke å stoppe Drammen Pride, men det får bli med en advarsel. Dette mangfoldet dere tror står fjellstøtt i Drammen, det er ikke så fjellstøtt som dere tror. Min kjære og jeg har fulgt diskusjoner på sosiale medier etter at det ble avgjort at det skal bli Pride-parade i Drammen for første gang lørdag 17 august klokken 14:00.

Vi støtter en pride-parade her, vi trenger den, for vi vet hvorfor en slik parade er viktig og vi vet bakgrunnen for pride. Men det vi ser er at det er mange mange mange som ikke liker dette, mange som ikke ønsker pride-parade i Drammen, og egentlig er rasende fordi dette skal gjennomføres. Vi har også vært på byen og blitt oppsøkt av ufine fremmede menn som har begynt å kritisere og laget diskusjon med oss på grunn av den kommende paraden. Det får så være. Jeg sier bare at jeg synes slike mennesker er egoistiske som ikke klarer unne oss de to usle timene, den ene dagen i året. Det er patetisk og egoistisk!

Mange argumenterer med å bruke sine barn. De påstår at barna tar skade av å se «halvnakne perverse homofile med gag-ball i munnen».

For det første så er hud og nakenhet helt naturlig for barn, for det andre elsker de kostymer, for det tredje er det bare et fåtall som er «halvnakne med gag-ball», og de er nødvendigvis ikke homofile, men heterofile som støtter pride. For det fjerde så er barns holdninger tillærte, de lærer av sine foreldre og foresatte. Så hvis man ønsker å være gode forbilder, gode foreldre, så bør man lære barna sine aksept!

Ja, jeg kan argumentere lenge for en parade de to små timene den ene dagen i året. Er folk så egoistiske og ikke unner Drammen dette, så kan de jo fint holde seg hjemme som jeg gjør under for eksempel ski-sprinten.

Men så leste jeg altså denne teksten fra Drammen Pride der de oppfordrer LHBT+, Poly og Kinky til å stille opp i borgertoget 17 mai. Et borgertog er et tog av borgere som vil hylle eller støtte en person eller sak, feire minnet om noe, eller uttrykke sine ønsker eller krav knyttet til et saksfelt.

Jeg tenker at det kan være bra å gå bak et banner som støtter homofiles rettigheter og nei til diskriminering, et banner med en slående tekst. Og det er veldig kult om mange går bak denne parolen, men da med Norges flagg og klær på. Ikke regnbueflagg propaganda og «halvnakne med gag-ball». Da blir det «too much», og det tror jeg personlig kan være ødeleggende for pride, pride-paraden og det vi ønsker å oppnå med dette. Husk, dette er 17.mai, nasjonaldag og grunnlovsdag, Norges festdag og barnas dag, og som sagt mange er sinte og i mot det hele. Drammen har ikke dette store hjerterommet for dette som dere tror. La dette foregå som en prossess, ikke slipp bomber og provoser fram motstand og sinne.

Link: Drammen Pride 17. august!

Link: Drammens Tidende – PRIDE parade i Drammen!

Sjekk kommentarfeltet!

Link: Temagruppe Facebook: LLH Buskerud ønskes gjenoppstått!!

Takk for at dere leser!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pride #parade #drammen #homoparade #llh #lhbtq #fri #homo #lesbisk #trans #borgertog grunnlovsdagen #transperson #bifil #hetero #nasjonaldagen #mangfold #inkludering #likeverd #kjærlighet #norge

Når ordet ‘kreft’ dukker opp..

I går kveld fikk jeg varsel fra «deactivated» at en person hadde slettet meg som venn på Facebook. Jeg sjekket hvem det var, og jeg ble litt satt ut. Det var nemlig en slektning, tremenning som vi sier. Ei flott dame som jeg alltid har hatt en god tone med. Så jeg gjorde intet mindre enn å sende henne en melding for å høre hvorfor. Jeg fikk ikke noe svar.

I dag formiddag når jeg sjekket mobilen og sosiale medier oppdaget jeg at jeg hadde fått inn en melding. Jeg kjente ikke igjen navnet med det samme, men jeg klikket meg inn på meldingen og leste. Meldingen var fra ektemannen til min tremenning. Da ble jeg enda mer satt ut. Jeg ble veldig lei meg, og det er jeg enda nå, og det kommer nok til å berøre tankene mine og hjertet mitt en god stund fremover.

Mannen hennes fortalte meg at hun har tapt kampen mot kreften, hun bruker smertepumpe og er kraftig påvirket av morfin, noe hun kommer til å være nå siste tiden. Hun kommer til å dø nå snart. Derfor har de slettet vennelisten hennes på Facebook, og gir beskjed til de som ikke har visst om dette. Jeg var da en av dem.

Det er tragisk. Hun har bare levd halve livet sitt, så blir det slik at siste tiden hennes er hun bare syk og må kjempe for å bare få litt tid til sammen med familien sin.

Jeg får så vondt av dette. Hele livet har jeg hørt om kreft, at det er ille og at folk dør. Hele livet har jeg sett organisasjoner og enkeltpersoner som samler inn penger til kreftforskning. Men det er som om intet nytter. Jeg opplever som det blir flere og flere som blir rammet, og at kreften kommer mer og mer innpå livet mitt.

Jeg har en kjempegod venninne som vant mot brystkreft, når hun hadde vært frisk en stund så ble hun diagnosert med blodkreft. Hun slåss mot kreften nå, og jeg er så stolt av henne for hvor tøff og sterk hun er.

Det er rart å vite at jeg aldri mer får se Linda. Hun bor i nordnorge hvor jeg vokste opp. Sist jeg konverserte med henne var i fjor sommer etter jeg fant noen gamle bilder fra bryllupet til hennes foreldre. Mannen hennes sa til meg at det er viktig å sette pris på fine dager, og leve livet mens man har det.

Han har så rett i det, jeg minner meg selv ofte på at såvidt vi vet så lever vi bare én gang. Jeg stopper aldri å gjøre ting jeg liker, jeg ønsker ikke bare å leve, altså eksistere, jeg skal leve!

I kveld blir det musikk, drinker, kos og moro. Mulig tar vi en tur på byen, mulig blir det nattmat på Desi Grill. Vi skal ha det moro, og all den gode energien jeg får ønsker jeg å overføre til Linda så hun kan ha noen gode øyeblikk til før hun går bort.

Ta vare på hverandre, ja til livet og beste ønsker for en god helg til alle dere der ute 😘

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#kreft #blodkreft #brystkreft #leukemi #kamp #benmargskreft #kreftforskning #husk #å #leve #ja #til #livet ❤️

Link: Kreftforeningen

Facebook faller!

Stadig flere brukere trekker seg fra Facebook på grunn av sensur og knebling av ytringsfriheten. Den kunstneriske friheten har også blitt sensurert av Facebook. Bilder av malerier som viser kropp og så videre blir ofte raskt fjernet når brukerne har lagt ut. Det har vist seg som et problem for kunstnere som ønsker å vise og promotere sin kunst. Og for de som ønsker å se. Det har også blitt et problem for forkjempere av ytringsfriheten og politiske standpunkt at Facebook er uttalt venstreorientert.

Fallet forklares også med det turbulente fjoråret, der Facebook var involvert i flere personvernskandaler og fikk kritikk fra svært mange hold, blant annet for å selge privat informasjon og fungere som plattform for spredning av hat og oppfordringer til vold.

Facebook sletter nå innlegg og brukere som står for «hvit nasjonalisme», men de har tatt det så langt at en ikke engang kan ytre at en er hvit og glad i landet sitt. Det må en holde kjeft om eller så risikerer en å bli blokkert og utestengt fra Facebook. Islamisme og ekstreme holdninger i forhold til sharia-lover viser seg å fremdeles være godtatt. Ideologiske symboler, videoer av homofile som blir kastet av tak, kvinner som blir steinet, barn som mishandles og dyr som tortureres kan vi enda se på Facebook. Det kan ikke kritiseres, det er ikke lov.

Selv har jeg blitt blokkert flere ganger for å ytre min motstand til islam og islamisering i Norge, og ønsket om strengere krav til innvandring. Når en først har opplevd dette så har en det gående. Plutselig ble jeg utestengt for å ha lagt ut tallet 2. Jeg hadde nedtelling og det var to dager til mitt store idol skulle utgi ny singel, første singel på nærmere fire år.

Her til lands har nettsteder og organisasjoner som Resett, Document og Human Rights Service (HRS) alle engasjert seg sterkt i kampen mot Facebooks nye politikk.

Det viser seg å bli en tapt kamp! Nå flykter mange over til det sosiale nettverket MeWe som er et godt alternativ til Facebook. MeWe setter personvern, kunstnerisk frihet og ytringsfriheten høyt. Derfor vokser MeWe og Facebook faller!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#facebook #mewe #politikk #venstreekstreme #ytringsfrihet #hvit #nasjonalisme #kunstnerisk #frihet #islam #islamisme #islamisering #ideologi #personvern #kritikk

Når mainstream media og politi dekker over så er det bra at alternativ media er til!

Sent i går kveld la Resett ut en artikkel om meg og hendelsen jeg var vitne til sist helg: Drammens Tidende beskyldes for «fake news» av angivelig øyenvitne til masseslagsmål.

Dette vil jeg kommentere.

Dagen etter det hele hadde jeg tenkt å skrive et innlegg her i bloggen om hva jeg så. Drammens Tidende ble dratt inn i innlegget fordi jeg var så «uheldig» å lese hvordan de hadde omtalt saken. Jeg reagerte veldig på at det hele ble blåst bort med at det bare var to jenter som var «røket uklare».

Jeg tenker at hadde ikke mine venner og jeg reagert som vi gjorde så hadde nok flere blitt skadde. Jeg reagerte også på at det ble fremstilt som om dette var «vanlig» norsk ungdom, da sannheten var at dette kun var ungdom med ikke-vestlig bakgrunn, og veldig mange av dem. Her er innlegget mitt: Masseslagsmål, jeg så det hele, men i avisen kom en annen historie.

Maria Zahler journalist i Resett kontaktet meg på tirsdag for tre dager siden der hun blant annet fortalte meg at hun hadde vært i kontakt med Drammens Tidende og de hadde uttalt at: «Det fremgår av vår artikkel, at «det er Drm24.no som skriver at det ikke har vært et masseslagsmål..»

Videre forklarte de at de hadde intervjuet politiets operasjonsleder som bekreftet Drm24.no sitt utsagn. Med det ville de ikke ha på seg noen påstand om «falske nyheter», de mente det var en anklage jeg må ta opp med avsenderen, som i dette tilfellet er politiet.

De sa også til Resett at de ville oppfordre meg til å tipse Drammens Tidende om det jeg så. Med det unnlot Drammens Tidende å fortelle den sannhet at de hadde ringt meg tre ganger på mandags morgen og formiddag og at jeg allerede hadde snakket med dem.

Jeg har i etterkant av alt dette lest hva Drm24.no skrev i sin artikkel.

Drm24.no skrev at «det var to fester på stedet som hadde blandet seg med hverandre. Etter flere klager til politiet fikk en del av festdeltakerne anmodning av politiet om å bryte opp og fortsette et annet sted, men et 30-talls personer fikk fortsette under visse forutsetninger».

Med andre ord så var politiet bevisst om at på samme sted var mellom femti og hundre ungdommer av ikke-vestlig opprinnelse som drakk alkohol og ruset seg. Politiet valgte å sende dem ut i gatene uten å patruljere og holde dem under oppsyn da de forlot disse festene som politiet var innom.

Her er det flere ting som skurrer tenker jeg. Jeg tenker også at politiet dermed var en direkte årsak til hele oppstandelsen som skjedde rett utenfor min venninnes leilighet.

Det vi også ser er at Drm24.no har levert en mer utfyllende artikkel enn Drammens Tidende som forsvarte seg med at de hadde laget sin artikkel ut fra hva Drm24.no hadde ytret. De hadde også skrevet at der var narkotika i bildet, noe Drammens Tidende hadde utelatt. De alle hadde utelatt at dette handlet om ungdommer med innvandrerbakgrunn.

Drammens Tidende sier at politiet sa der ikke var noe masseslagsmål. Noe de har tatt som «god fisk» på tross av meldinger fra vitner om noe annet. De fant det heller ikke interresant å fortelle at dette handlet om store gjenger med innvandrerbakgrunn. Det finner jeg også spesielt at både politi og media bevisst unnlot å opplyse om.

Dette har vi sett flere ganger før at dette er opplysninger som gjerne unnlates. Det har skjedd ofte i det siste. Som for eksempel gjerningspersonene i ‘’Deli De Luca saken’’, så var det kjæresteparet som ble overfalt på bybroen i Drammen, og de fleste har vel fått med seg problemet med at etnisk ungdom må gå med voldsalarm og blir utpresset og truet og så videre av gjenger. Pluss alt det vi enda ikke vet eller har funnet ut av. Det er vel en hel del hendelser omtalt i media der man tror det handler om etnisk norske, men som har en helt annen sannhet.

Det kritiseres også at lokale nyheter av denne type, i tillegg til at det fremstilles at det er «vanlige» norske som gjør disse ugjerningene, så blir disse sakene alltid lagt bak betalingsmur.

Det som derimot ikke ble lagt bak betalingsmur var en artikkel om ei norsk jente som hadde konvertert til islam. Artikkelen var som om kvinnen ble hyllet av avisen for det valget hun hadde gjort. Dette er ikke lenge siden og det var mange som reagerte på «hyllesten». Jeg har prøvd å Google saken, men finner ikke igjen artikkelen. Noen som kan hjelpe?

Uansett, så vil jeg til slutt si at jeg synes her foreligger mye dårlig journalistikk om hva som skal belyses i media. Det virker som om det som skal være objektivt er blitt veldig subjektivt. 

At jeg våget å kritisere dette gjorde at jeg ble kontaktet av Drammens Tidende som da tydelig jobbet med en sak. Da jeg avslo å la meg avbilde i avisen deres ble det droppet. Det virker som om det var det eneste de ville. Vise ansiktet til bloggeren som gikk ut med at det var masse innvandrere som laget bråk den aktuelle kvelden.

Jeg synes Maria Zahler i Resett gjorde en bedre jobb som journalist. Ikke bare fikk hun frem det andre valgte å tie om, men hun tok ikke mine uttalelser som en selvfølge. Hun skrev i artikkelen til Resett at jeg at jeg «angivelig var et øyenvitne, og at jeg hevder å ha sett». Noe Drammens Tidende burde gjort i forhold til kildene dem brukte i denne saken og andre saker.

Takk til Resett!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Bildene over som er sladdet er av personer som er utviste og nektet på steder i Drammen – screenshots fra DT.

#innvandring #mainstream #media #vold #massevold #gjenger #gjengkriminalitet #narkotika #politi #journalistikk #politikk #fakenews #berikelsen #alternativ #media #resett

Arbeiderpartiere trender mot Listhaug, ber om beklagelse og flere innvandrere. For hvilken pris og agenda?

Jeg observerer at det er blitt en trend å be Sylvi Listhaug at hun skal beklage alt hva hun sier og alt hva hun gjør. Hun er blitt sosialistenes og venstresidens opplagte «punching-bag».

Allerede før hun fikk satt seg i ministerstolen på det nye kontoret sitt var en ny heksejakt i gang igjen. Vår nye eldre- og folkehelseminister uttalte at hun ikke ønsker å fungere som noe moralpoliti og mener at folk må få lov til å bestemme selv om de vil røyke, drikke eller spise rødt kjøtt. Hun ønsker ikke å fortelle folk hvordan de skal leve men heller bidra til at folk skal få informasjon som danner grunnlag for å ta valg.

Men huffameg så gærne folk ble av det da! Hvorfor?? Fordi ministeren behandler oss som oppegående intelligente mennesker med fri vilje?? Er det slik at folk flest liker å bli fortalt hva de skal og ikke skal gjøre? Det tror jeg ikke noe på, jeg tror heller agendaen er å «ta» Listhaug. Folks ve og vel er bare en unnskyldning for å kunne bedrive hets og propaganda mot en sterk motspiller.

Så når det hele først er i gang, så kaster man mer ved på bålet med å atter en gang gå etter Listhaug for sin 1.mai-tale som hun hadde på Strømsø Torg her i Drammen. Jeg selv var tilstede og hørte hele talen.

Listhaug kunngjorde at Frp går inn for å innføre flyktningstopp for områder i Norge der flyktningandelen av ikke-vestlige ifølge partiet er for høy. For å unngå «svenske tilstander». «Gjør de ikke det, stopper inntaket, så får de ikke en krone i støtte fra staten. Det gjelder Oslo, Lørenskog, Drammen, Skedsmo, Rælingen, Ullensaker og Askim», sa hun.

Nå har tre Arbeiderparti-ordførere i kommunene Skedsmo, Lørenskog og Rælingen uttalt at de er forbannet og «tordner» mot Listhaug, som de mener går altfor langt ved å si at det er fare for at kommunene ender opp med «innvandrergettoer». Listhaugs uttalelser er utidige sier de, og ordførerne ytrer at de ikke liker å bli brukt i et spill om innvandring. De mener de har gode resultater når det gjelder innvandring- og integreringsarbeid, og derfor har de sammen forfattet et åpent brev til integreringsminister Jan Tore Sanner;

»Vi har ikke såkalte innvandrergettoer i våre kommuner. Tvert imot har vi en god blanding av innvandrere og etniske norske innbyggere i våre bomiljøer. Vi har flyktningkontor som, sammen med frivilligheten, gjør en fantastisk jobb med å inkludere og integrere flyktninger som bosettes hos oss».

Til media ytrer Arbeiderparti-ordførerne at når Listhaug påstår at det er ghettoer i nevnte kommuner, så lurer vi på hvor de er, og de sier at de ikke forstår hva hun mener». Så i tråd med at disse tre Arbeiderparti-ordførerne faktisk ‘ikke skjønner’, så ber de altså Listhaug beklage overfor alle som jobber med å integrere flyktninger i de nevnte kommunene. Videre anklager de faktisk ministeren for å behandle kommuneansatte og frivillige organisasjoner dårlig, og at flere av kommunenes innbyggere har kommet til dem med reaksjoner på Listhaugs uttalelser.

WTF tenker jeg??!!! Da jeg var og hørte på Listhaugs nå «berømte» appell-uttalelser her i Drammen 1.mai opplevde jeg det slik at nettopp ytringene om inntaksstopp i disse 7 kommunene var utsagnet som fikk mest applaus fra folket.

Her i Drammen har vi sett mangt og mye hvordan innvandrermiljøer skaper problemer. Etniske norske ungdommer som bærer voldsalarmer for de trues med vold og presses for penger. Flere som jobber i Drammen sentrum har fortalt lokale media at de opplever situasjonen i byen som farlig, noen har sluttet i jobben sin fordi de og deres kollegaer har opplevd trusler og vold, utviklet angst og blitt tatt «knekken» på psykisk av gjengmiljøet som gjør hva de vil, og gir «blaffen» i politiet.

Min samboer må gjennom sentrum for å komme seg hjem etter jobb. Nylig etter en kveldsvakt opplevde han to ganger på den halvtimen å bli utsatt for gjenger som flokket seg rundt han med hets og truende oppførsel.

I det siste har vi hatt flere tilfeller av massevold i byen her. Sist helg flokket det seg mellom femti og hundre personer med innvandrerbakgrunn på et sted, derav en del av dem fløy på hverandre med slag og spark. Glassflasker ble også forsøkt som våpen, og en ung jente ble sendt med ambulanse til sykehuset.

Vi får se hva kommende dager og helgen har å by på, men én ting er sikkert, dette er skummelt. Blir det ikke inntaksstopp i kommunen her så kommer det til å få fatale konsekvenser.

Listhaug ønsker å forhindre «ghetto» og «svenske tilstander» og får beskjed om å beklage??!!! Hvorfor i all verdens land og rike skal hun gjøre det?? Er det så forferdelig at hun ønsker trygge folk og kommuner i dette landet?? Er disse Arbeiderparti-ordførerne gale??

Jeg finner det også veldig spesielt at nettopp Rælingens ordfører er med på å kritisere Listhaug. Jeg kjenner flere fra og i Rælingen som sier at der er virkelig et tøft og skummelt miljø, og frykter for hvordan det utvikler seg. Bare for noen dager siden fikk jeg melding fra en kamerat i Lørenskog at der er blitt så mye problemer at han vurderer flytte. Så hvorfor skal Listhaug beklage sine uttalelser. Er det ikke bedre å være føre var, enn risikoen at der går rett til helvete??!!

Hvorfor skal man vente til det er for sent?? Er det slik at Listhaugs uttalelse om at disse kommunene ikke skal få én krone til i støtte fra staten dersom de tar inn flere innvandrere, er det det i tillegg til færre valgstemmer som har skremt disse Arbeiderparti-ordførerne, er det der skoen trykker??

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Bildene over som er sladdet er av personer som er utviste og nektet på steder i Drammen – screenshots fra DT.

#sylvi #listhaug #minister #politikk #innvandring #kriminalitet #vold