Liv kommer til å gå tapt!

Nå de siste dagene har det vært «overalt» om frykten, slåssingen, redselen. Hvordan innvandrerungdom etablerer gjenger. Truer andre mennesker og skaper utrygghet. Hvordan disse innvandrerne gjør Drammen til «et helvete på jord».

Nå sist torsdag omtalte Drammens Tidende en alvorlig sak om to norske ungdommer her i Drammen etter at saken først var på TV2 på mandag. Ungdommene bærer nå voldsalarmer etter å ha blitt truet, banket, hetset, bestjålet, utpresset og trakassert over en lang periode av innvandrergjenger.

Det skal en del til å få øynene opp hos folk. For et par år siden cirka så klatret bloggen min veldig og plutselig opp på blogglisten. Noe Drammens Tidende la merke til og derfor kontaktet meg. De ville lage en sak om meg og bloggen min, og spurte om hvorfor jeg trodde bloggen min plutselig fikk så mange lesere. Jeg svarte at jeg trodde det var fordi bloggen min er rett fra levra og jeg sier rett ut hvordan ting er og at vi har et innvandringsproblem i Drammen (og Norge). Vold, hets, trakassering. Veldig mange føler seg utrygge. Da jeg hadde sagt dét, så var ikke avisen interessert lengre. Det virket på meg som om de var redde for å ta opp innvandringsproblematikk. Folk bruker rasistkortet i tide og utide. Det var nok det som stoppet DT den gang.

Men nå har altså Drammens Tidende våget å belyse problemet. Ikke helt og holdent, men litt. De la ut storyen bak betalingsmur noe jeg synes er ufint da det hadde vært mer samfunnsnyttig lokalt å få spredt dette til flest mulig om hvordan virkelighetens tilstand egentlig er. Slik at de rette får det med seg og tiltak kan iverksettes. Men uansett, her er saken: De blir banket opp og ranet hvor enn de går: – Håpet er at livet kan begynne igjen snart. For i det siste har det stått på vent.

Her er samme saken omtalt i Document, uten betalingsmur: https://www.document.no/2019/03/30/gjenger-gjor-drammen-til-et-helvete-pa-jord/

I reportasjen fra Drammens Tidende fremgår det at familiene til de to guttene saken omhandlet ikke føler seg trygge. Hverken på skolen, i sentrum, utenfor sentrum eller noen steder i det hele tatt. De er livredde og avisen skriver at norske gutter er fanger i sine egne hjem. I Drammen.

Det er grusomt, men problemet er større enn som så. Det er ikke bare norske gutter som har det slik. Vi lever alle i fare. Norske barn og voksne også. Kvinner som menn, unge, eldre, religiøse, hetrofile, vantro og homofile. Det kan jeg fortelle utfra egne bitre erfaringer.

Det er nå snart to år siden jeg lot meg intervjue av bloggeren Helene Dalland bak bloggen Forbipolene. Den gang snakket vi om hets og trakassering som skjedde to tre ganger i uka. Nå i 2019 kan man bli omringet av innvandrergjenger to ganger på en halvtime. To ganger på den halvtimen det tar å gå fra jobb og hjem. Dette vet jeg, dette skjedde samboeren min, min kjære, verdens snilleste – nylig.

Link: https://forbipolene.blogg.no/1496249435_innvandrergjeng_trakk_kniv_mot_homofil_norsk_mann.html

Etter blogginnlegget ble det en del oppmerksomhet den første tiden, og folk fra rundt om i landet sendte medfølelse og det ble noen diskusjoner om at dette måtte gjøres noe med. Politikerne må ta tak i dette. Legge ned moskéer. Strengere krav til opphold i Norge. Returnere kriminelle innvandrere og strengere krav til innvandring. Hardere straffer og senke den kriminelle lavalder. Mye prat, men ingen bedring. Men politikerne MÅ gjøre noe, ikke snart, ikke i morgen, ikke i dag, men i går!

Apropos politikere, så er i hvert fall én på banen. Mandag 25. mars hadde bystyrerepresentant for Frp, Lavrans Kierulf, et leserinnlegg i Drammens Tidende med tittelen Innvandringsproblemer hindrer god utvikling i Drammen

Det har bare blitt verre og verre. Det som er virkelig fortvilende er den store andelen som gjør seg blinde. Snillismen, dumheten og naiviteten. Og de som nekter å tro det. Noen gikk så langt at de kalte meg løgner etter jeg ble intervjuet. Og rasist. En annen daværende blogger som holder til her i Drammen sendte meg melding om at hun ikke kjente seg igjen i det jeg hadde fortalt. «Slik er det virkelig ikke her i Drammen».

Kanskje ikke så rart da hun står opp om morgenen, kjører til jobb utenbys, er ferdig på jobb, kjører innom butikk utenfor sentrum og så hjem. Det hun ikke har sett eller opplevd, det eksisterer ikke. Er man blind, så kan man ikke se.

Så er det meg og min kjære. Vi kjører ikke bil. Han går til og fra jobb hver dag. Vi beveger oss ute i samfunnet. Vi har ikke noe valg. Og vi burde kunne bevege oss trygt. Ikke sant? Men slik er det ikke.

Jeg har merket meg at etter saken om de to guttene kom ut i offentligheten så har politiet i Drammen vært ute med en uttalelse der de påstår at alt dette er på grunn av trange levekår og fattigdom. Det viser jo hvor lite politiet vet, hvor ignorante de er og at de gjør minst mulig med problemet – da de sympatiserer med voldskriminelle.

Jeg må spørre hvorfor skulle fattigdom være årsak til å trakassere andre fattige? Hvorfor skulle fattige ta kvelertak på ungdommer, voldta jenter og true homofile på livet? Er dette ting man gjør for at man er fattig?? Jeg får det ikke til å stemme, det er idiotisk.

Det jeg ser er grupper som ikke ønsker integreres i vårt samfunn, det jeg ser er innførte ukulturer, aggresjon, hat og islam!

Jeg har lest i kommentarfelt til denne saken der den er omtalt. Jeg ser voksne menn skrive om i gamle dager så gjorde man ‘slik og slik’. Voksne menn som er «store i kjeften» på internett og oppfordrer andre til å finne disse kriminelle gjengmedlemmene og gi dem «en god omgang juling, det er det eneste som nytter».

Vær så snill ikke skap dere, ikke lat som om dere er så jævlig tøffe når dere bare har det i kjeften. Slutt å vær så feig å oppfordre andre, det gagner ingen. Har man sluppet unna disse kriminelle innvandrergjengene så bør man være glad for det og holde seg unna. De hevner seg, de skyr ingen midler, tro meg!!

Blir ikke dette ordnet opp i fra rette hold snarest så tenker jeg snart det blir noen som ender med å bøte med livene sine. Sånn er det blitt!!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#samfunnsproblem #innvandrere #gjenger #kriminalitet #innvandring #vold #voldtekt #hat #hets #homohets #utpressing #trusler #ukultur #trakassering #kniv #machete #hevn #politi #politikk #politikere #frp #stemfrp #oslo #islam #islamisering #islamister #terror #drammen #norge

Gratulerer med dagen Ella 7 år!

Tiden flyver som vinden suser og her sitter jeg med vesle Ella på fanget. Jeg er så utrolig heldig som fikk Ella inn i livet mitt. Hun har vært en stor del av å gjøre min lille familie komplett.

Det er 7 år siden i dag at hun ble født, og dagen før hun ble 8 uker i mai kom hun til snuppen min og meg og vi ble en liten familie. Som senere ble utvidet med Ellas eneste datter, Ariel bøllefrø noe over to år etter.

Ella er en drøm som ble til virkelighet.

Etter å ha tilbragt tid med og passet Peggy Borge som sjarmerte meg rett i senk den gang, så ble det et av mine største ønsker å få ei mopsejente i livet mitt. Etter noen år i et forhold som jeg skjønte var stabilt og ville vare, så gikk jeg veldig inn for familieutvidelse. Snuppen min var noe skeptisk, men resultatet gikk over all forventning.

Ella er verdens vakreste og sjarmerte enhver da hun var valp, snuppen min hadde ikke sjans. Fremdeles i dag sjarmerer hun, men mest de som er verdt det. Ella har en egen vilje som overgår resten av familien. Hver dag opplever jeg ekte kjærlighet, og det er takket være min lille familie, og Ella har gjort en stor del for at det som var veldig bra ble enda bedre. Ella er fantastisk. Ella jeg elsker deg!!

Gratulerer med 7 års dagen din ❤️

Link: https://bunny.blogg.no/1491753309_hvil_i_fred_knut_borge_og_tusen_takk.html

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#ella #ellamadonna #mops #ariel #arielmadonna #familie #kjærlighet #ektekjærlighet #hund #bursdag #fødselsdag #minlillefamilie #mylittlefamily

Den røde islamistiske tråden i Norge 2019!

Daglig leser vi om, ser og er selv utsatt for overgrep som vold og voldtekter, hets, trakassering, knivstikkinger og det som verre er i vårt eget land. Medbragt gjennom innvandring i hovedsak fra islamske land og ukulturer. De av oss som har forstått forbindelsene protesterer, argumenterer, stemmer ved valg og kjemper for landet vårt og våre etterkommere. For vi ønsker et fritt og trygt land uten den slags. Vi vrir oss i forargelse over våre egne politikere, hva de gjør mot oss, og hvordan de ødelegger Norge.

Vi er fortvilte og rasende på vår egen statsminister som bruker millioner og milliarder på å reise rundt i verden og hylle fremmedkulturelle, fri migrasjon og eid. Stadig oftere dukker det opp bilder av henne med skaut som skal representere det ideologiske symbol: hijab. Hun dekker seg til av respekt for skikker og ukulturer som undertrykker kvinner og sender signaler til muslimske land at hun støtter dem og ønsker dem velkommen til Norge.

Samtidig har islamisten Mohyeldeen Mohammad i lagmannsretten blitt dømt til to år og tre måneders fengsel for trusler mot Venstres nestleder Abid Raja. Denne dommen ble satt i går (27.03.19) med mulighet til å anke.

I fjor i november ble den samme Mohammad dømt til fengsel i to og et halvt år og til å betale 150.000 kroner (redusert til 130.000) i erstatning for å ha kalt Raja for et svin, en hund og at han måtte brenne i helvete, samt en kortfilm postet på YouTube hvor Mohyeldeen Mohammad med IS-inspirert musikk i bakgrunnen gikk til angrep på Raja og kalte ham en frafallen muslim (vantro)..

Det vi ser er altså politikere som gjør store gevinster på å ta inn islamister, ekstremister og terrorister til Norge. Vi vanlige dødelige som bor og sliter i det norske samfunn opplever at våre kvinner blir utsatt for voldtekter, homofile blir hetset, trakassert og slått til blods. Gjengkriminalitet øker og øker. Biler brenner, kniver og macheter florerer. Folk tør ikke bevege seg i byene etter solen har gått ned. De som har blitt utsatt får ikke eller tør ikke anmelde. Anmeldelser som gjennomføres blir oftest henlagt etter bevisets stilling. Vi må leve i samme nabolag og gater som våre ovegripere. Og våre politikere lever med livakter, eskorte og tjener himlende summer.

Abid Raja sa i en kommentar til NTB at han er fornøyd med at retten mener folkevalgte ikke skal måtte finne seg i trusler. Hva med oss andre da? Han selv er fornøyd for han tjener grovt på islamisering og lever trygt.

Så kan jeg nevne AP-politikeren Nasir Ahmed, bystyremedlem i Oslo, opphøyet Tahir Ul-Quadri som selv sier at han representerer ekte islam. Quadri er en pakistansk ‘islamsk lærd’ som blant annet oppfordrer til å myrde andre mennesker. I august 2017 la politikeren ut en Facebook-post om dette, som raskt ble foreviget av Human Rights Service. Den kan sees her (2019) og her (2017). AP-politikeren har mange offentlige innlegg på sin Facebook, men ikke et eneste innlegg hvor han tar avstand fra dette.

Her er et videoopptak hvor en Tahir Ul-Qaida sier rett ut at de støtter barbariske mord.

Link: https://youtu.be/Y3mzR_6AeYU

Så har vi Ap-prinsessen Hadia Tajik som ble den store vinneren etter siste runde i Giske-striden. Helt siden, og kanskje før #metoobølgen for alvor skyllet inn over det norske politiske landskapet for cirka et par år siden har stemningen mellom Giske og Tajik vært dårlig. Etter at Giske måtte gå av som nestleder har maktkampen vært hard og langtekkelig.

AP’s leder og norges tåkefyrste Jonas Gahr-Støre har nylig fortalt at både han og partiet er lei av bråket rundt Trond Giske. Det ser ut til at det ikke blir noe comeback for Giske og veien til partiledertronen nærmer seg for Tajik.

Saken er at Gahr-Støre har flere ganger prøvd ut et patetisk sykt spill for å vinne statsminister-posten. Er det noe som er veldig tydelig for normale oppegående og intelligente mennesker her til lands er det Jonas Gahr-Støres iver etter mer penger, makt og statsministerstolen. Han har tapt gang på gang, folket vil ikke ha han. Men er det noe Støre vet så er det at toppolitikere trenger ikke folkets respekt eller samtykke.

Dagens betydelige politikere i Norge har sviktet folket mer enn noen gang i historien. Men mye tyder på at de kan gå på en smell selv, som de er årsaken til. Da smeller det virkelig for oss alle!!

Et islamisert Norge kan umulig være gunstig for noen når det blir gjennomført i sin helhet.

Om Støre ikke lykkes å ta over som statsminister i 2021 er det ingen andre som står klar til å utfordre han. Dermed er det én soleklar vinner som står igjen, selv om hun har holdt seg i kulissene siste tiden, Hadia Tajik. Da er hun ikke lenger prinsesse, men Ap-dronning, og det kan medføre unevnelige situasjoner for det norske folk og Norge.

Tajik er ‘muslim’ med foreldre innvandret fra pakistan. Hun tilber ideologien islam som hun omtaler som «fredens religion». Når Erna Solberg har bygd opp nok sinne mot seg, som hun ustoppelig driver med, og med Hadia Tajik som motstander og leder for Norges «største» parti.

Hvem er mest sannsynlig blir Norges neste statsminister da?

Noe å tenke på.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#politikk #kriminalitet #korrupsjon #islam #islamisme #innvandring #ukultur #migrasjon #statsminister #erna #solberg #undertrykkelse #mohyeldeen #mohammad #abid #raja #venstre #youtube #is #isis #arbeiderpartiet #nasir #ahmed #tahirulquadri #tahir #ul #quadri #humanrightsservice #hrs #trond #giske #hadia #tajik #metoo #tåkefyrste #jonas #gahr #støre #maktkamp #toppolitikere #valg #fredensreligion #husk #stemme #norge

Husk å stemme, stem Fremskrittspartiet!!

Kvinne med barnevogn ble overfalt, og jeg ble blokkert!

Sent mandags ettermiddag grep Facebook inn atter en gang og blokkerte meg fra å være aktiv i temagrupper. I tillegg forvant alt jeg har lagt ut og kommentert i disse gruppene gjennom årene, også i min egen gruppe Bunny Trash hvor jeg er administrator.

Denne gangen fordi jeg la ut blogginnlegget «Kvinne med barnevogn overfalt – er islamkritikk islamofobi??!».

Link: https://bunnytrash.blogg.no/kvinne-med-barnevogn-overfalt-er-islamkritikk-islamofobi.html

Ved gjentatte anledninger har det vist seg at Facebook driver en venstrevridd politisk agenda, og har de funnet noen som er på motsatt side politisk så velger de å kneble personen med jevne mellomrom. Man blir faktisk fulgt med. Ironisk nok så handlet innlegget før blokkeringen nettopp om hvordan venstrepolitisk agenda opptrer og fungerer. Så da jeg postet nevnte innlegg så tok det ikke lange tiden før jeg ble blokkert og innleggene mine forsvant.

Denne gang, i motsetning til tidligere, så fikk jeg lov til å poste statuser på min egen profil og kommunisere med andre på messenger. Forrige gang fikk jeg ikke gjøre noen ting i det hele tatt, og ble utestengt i en hel uke. Jeg svarte med å deaktivere kontoen min hele den uken.

Denne gangen fikk jeg som sagt ikke poste eller kommentere i temagrupper, men ellers kunne jeg være aktiv. Alle tidligere poster og kommentarer jeg hadde lagt ut ble «usynlig», så facebook drepte likevel alle diskusjoner og debatter jeg var med på.

Mennesker som er innvandring- og islamkritiske skal knebles til taushet. Det er venstrepolitisk agenda. Denne gangen ble jeg blokkert i 24 timer, eller det er det de sa, da jeg ble blokkert, men sannheten er litt annerledes.

Jeg ble blokkert cirka klokken 21:00 mandag kveld, blokkeringen ble hevet 00:45 i natt. Det er 27 timer og tre kvarter. De bruker muligens en venstrevridd klokke 😂

Jeg lar meg fortsatt ikke kneble.

Dere som er medlem i bloggruppen Bunny Trash undret dere sikkert over hvorfor alle innleggene i gruppen forsvant. Her har dere forklaringen. Det skjer mest sannsynlig igjen da jeg hverken blir mindre innvandringskritisk eller islamkritisk når noen prøver kneble debatten på en slik måte!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#venstrevridd #politisk #propaganda #innvandringskritikk #islamkritikk #facebook #diskusjon #knebling #tvingestiltaushet #debatt #tema

 

Å ringe drosje er gratis!! – og mat er godt!!

Når en har levd i over 40 år og stadig får noe a la a-ha opplevelser om slike enkle ting som en burde ha visst. Haha.. Særlig når det er nyttig, enkelt og pengesparende.

Jeg var på søndagstur for et par dager siden sammen med et vennepar. Vi kjørte bil gjennom byer og tok båt forbi fjorder, vi shoppet og skravlet om ting og tang. Og vi var på buffetrestaurant som var og er et av høydepunktene med turen. Særlig det å spise sjømat som ikke er så ofte vi lager til i hjemmet. Når det skjer er det mest stekt laks, fiskegrateng, fiskepinner og det mest enkle.

Personlig er jeg ikke så glad i fiskelukt hengende igjen i leiligheten lenge etter maten er tilberedt. Ei heller har jeg et kjøkken som er tilrettelagt for de mer avanserte matlagingsutskeielsene. Misforstå meg rett, jeg liker å lage mat og jeg liker å spise mat, jeg er også utdannet kokk, og komponerer gjerne egne retter. Synes det er moro, men når omgivelsene gjør det hele til et aber, da dropper man det.

Så når man kommer inn på en restaurant med en stor buffet av mat så er det litt luksus. Særlig når det er scampi, kreps og reker, eggerøre, blåskjell, røyket laks og ferskt brød. Da begynner jeg der og kaller det lunsj. For frokost har jeg jo spist hjemme.

Så spiser jeg suppe og kaller det mellommåltid. Så litt kokt laks og torsk med saus til forett. Oksemedaljonger og marinerte kyllinglår til middag. Og hvis jeg klarer, så blir det litt ost og kjeks til dessert. Hahaha.. Og vi koser oss, sitter og prater om alt og ingenting. Så hvordan vi kom inn på dette med telefoner og telefonabonnement husker jeg ikke akkurat nå, men det var venninna mi som spurte meg hvilken leverandør jeg har på mobilen min, og jeg svarte OneCall.

Jeg fortalte hvor fornøyd jeg er med OneCall og at jeg har brukt dem i hvert fall i 12 år. Så da telefoner og telefoni var et tema ble også priser det, og jeg fortalte at jeg er fornøyd med og synes den summen jeg får i telefonregning er helt grei. Gratis ringing og SMS, og noen få kroner for mobildata som jeg bruker når jeg beveger meg ute i samfunnet. Hjemme har vi Wi-Fi.

Jeg fortalte at det eneste jeg synes er dumt er prisene på spesialnummer som femsiffrede nummer, for eksempel til drosje. Venninnen min kikker på meg og spør om hvorfor jeg ikke da bruker det åttesifrede nummeret til drosjen. Jeg kikker spørrende på henne. «Ja for..» sier hun og forklarer at alle femsiffrede nummer har et åttesifret nummer. Og det er jo gratis for de som har slikt mobilabonnement.

Man trenger jo ikke bruke det femsiffrede nummeret, det er for late folk som ikke gidder slå åtte siffer 😂

Nå kan dere le av meg, men dette har jeg aldri tenkt på ei heller hørt om før. På drosjene her i Drammen står det med store siffer på bilene 05060 til Drammen Taxi og 03223 til Elvebyen Taxi. Og med det har jeg brukt disse femsiffrede nummerene.

«Det er jo ikke vanskelig å huske 328 foran disse nummerene, 32 er jo for Drammen så» humret venninnen min.

I morges skulle jeg på malekurs og til terapi, så jeg ringte etter drosjebil som jeg bruker på tirsdager. Jeg ringte til Drammen Taxi som ligger i mitt nabolag. Jeg slo alle åtte sifferene, 32 80 50 60. Og det var ingen annerledes prosedyre enn ved 05060. Men jeg sparte garantert en tikroning eller to.

Vel hjemme før jeg startet på dette innlegget ringte jeg til Elvebyen Taxi, hele det åttesifrede nummeret i stedet for fem siffer. 32 80 32 23. Der kom jeg til en svarer som satte meg over til sentralbordet. En liten omvei, men gratis. I love it!!

Tilgi min uvitenhet, og takk til min venninne Teskjekjerringa som innimellom gir meg «input» av nyttigheter i samfunnet 😘

Tenkte det kunne være flere som kaster bort penger på drosjeringing slik jeg har gjort, så derfor måtte jeg bare dele dette og kanskje hjelpe noen til å spare noen kroner. Jeg personlig vil heller bruke de kronene til noe godt eller nyttig fremfor å slenge dem ut i luften til grådige selskaper, og det tenker jeg flere er enige i…

Nå skal jeg begynne på middagen. Som dere sikkert merket på avsporingen i innlegget så er jeg noe sulten 😂

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#drosje #taxi #drammen #gratis

Kvinne med barnevogn overfalt – er islamkritikk islamofobi??!

I dag startet dagen min på internett og sosiale medier med nyheten om en kvinne som i går ettermiddag gikk tur med barnevogn og da ble overfalt av en mann i 20-40 årene.

I følge VG, Document, ABC var dette i Sem i Vestfold og overfallsmannen muligens fra Afghanistan eller Midtøsten truet kvinnen med skrujern. Senere på dagen leste jeg på sosiale media at mannen er fra nevnte områder og at politiet etter undersøkelser kan bekrefte at et overfall med «seksuelt preg» har funnet sted.

«Hun har skreket og ropt, og naboer har hørt det. Det kan ha bidratt til at overfallet opphørte», uttalte operasjonsleder Johnsrud i politiet.

Dette tolkes (ihvertfall av meg) som voldtekt!

Allerede etter første kommentar i en temagruppe på Facebook, der det ble skrevet at gjerningsmannen muligens var fra Afghanistan eller Midtøsten, så begynte venstrevridde meningsytere å skrike om rasisme og innvandrerfiendtlighet. Den voldtatte kvinnen ble glemt, og vi befant oss straks i en runddans der moderate meningsmotstandere, meg deriblant, nok en gang ble stakkarsliggjort som en minoritet av hatske innvandrerfiendtlige rasister.

Vi mennesker handler ofte ut fra hvilke perspektiver, moral og holdninger vi anser som gode og verdifulle. Blant disse rasistbrølende snillistene fra venstresiden som til enhver tid skal forsvare ukulturer så finnes det (faktisk) en del gode intensjoner, men dessverre bidrar ikke deres handlinger til positive endringer. Tvert i mot så bidrar de iblant til en mentalitet som lager større skille mellom oss mennesker. 

Jeg kjenner og omgås mennesker fra hele verden. Jeg står for å være islamkritisk og for streng innvandring, og jeg ønsker også å se det gode i folk. Men når man hver dag leser om, ser, og opplever overfall, knivstikking, hets, homohat, gjengkriminalitet, vold og så videre med utspring fra samme ukultur, så blir det for dumt. Kvinneundertrykkelse og homohat står sterkt i islam.

Når mennesker på venstresiden går i forsvar for innvandrergrupper som igjen og igjen motbeviser hva godtroende snillister fra «gode» venstre selv sier, og står for, og når de nærmest behandler «slike» som meg som barn som trenger å bli beskyttet mot meg selv… ja da er runddansen i gang, noen må ta et steg tilbake, puste og TO steg frem..!!

Når aktivister kaller all kritikk mot islam for islamfobi, blir muslimer redusert til en stakkarslig gruppe som er redde for kritikk og ikke kan konfronteres med hvilket samfunn som ønskes i Norge, og hva som kreves for å være en del av et trygt og fritt samfunn. Ikke lurt! Ord som islamfobi og islamhater blir brukt både til å mistenkeliggjøre motparten, og til å spille på følelser og moral. Dette er knebling, det er feil, og det er ikke sunt for debatten.

På hvilken måte hjelper vi den overfalte voldtatte kvinnen som ante fred og ingen fare da hun tuslet avgårde med barnevogn? På hvilken måte hindrer vi at det skjer igjen hvis vi skal beskytte gjerningsmenn? Skal kvinnen ta på seg skylden?? Skal norske kvinner og homofile låses inne fordi venstre-politikk og ukulturer skal få herje fritt i Norge fremover??!

Ja, jeg nevnte homofile. Nettopp fordi homofile også er veldig utsatte. I Oslo og Drammen er det i dag slik at enkelte homofile opplever å bli hetset og plaget flere ganger på en halvtimes spasertur til eller fra jobb. På daglig basis. Og nå er det kvinner med barnevogn som blir overfalt.

Venstre-politikk gjør ikke situasjonen bedre. Jeg tenker at etter noen overfall mot kvinner med barnevogn, så er det etterhvert barna som blir overfalt og voldtatte. Det er tydelig for meg, og burde være tydelig for alle, at det er ikke noe som begrenser mennesker som er vokst opp i de verste islamistiske ukulturene.

Som homofil, men først og fremst som menneske i Norge så er jeg opptatt av at vi skal få være oss selv og være trygge. Jeg vil at mine venninner skal være fri, at de skal slippe å spekulere i hvordan våpen de skal ha i vesken sin når de skal på butikken å handle. Hva de skal beskytte og forsvare seg med. Slik er situasjonen blitt. Sist i går pratet jeg med en venninne som er så redd og lurer på hvordan hun kan beskytte og forsvare seg. Jeg vil ikke at mine venner og venninner skal leve under streng sosial kontroll. Jeg ønsker ikke at noen her til lands skal det.

Venstrevridde meningsytere og den slags politikk gjør bare kampen for trygghet og frihet så utrolig mye vanskeligere. Dere mistenkeliggjør mitt og andres engasjement når dere forsvarer islamske symboler, ideologiske plagg og så videre. Dere bygger opp ukultur og uttrygghet, noe jeg og flere med meg helst vil bekjempe. Jeg vil ikke leve i et patriarkalsk styrt samfunn hvor kvinner undertrykkes, misbrukes og voldtas. Jeg vil ikke at homofile skal leve i skjul, steines eller ta selvmord. Og jeg vil ikke at barn skal leve i grusom frykt. Jeg ønsker ikke at Norge skal bli en del av den nye Midtøsten.

Dere stempler helt akseptabel islamkritikk som islamfobi og muslimhat. Islamkritikk er noe jeg står for og forsvarer. I et demokratisk samfunn må man kunne si fra dersom noe strider mot et fritt og godt liv. Hat er noe jeg tar sterk avstand fra, selv om jeg har kjent mange ganger at siste dråpen er underveis. Hatet ulmer under overflaten, men hvem er det som provoserer det frem?

Jeg kjenner og vet om mange med forskjellig tro og livsstil. Jeg bor i Drammen, det skulle bare mangle. Jeg er ikke født og oppvokst her, men jeg har valgt selv å flytte hit og leve resten av livet mitt her. Aldri går jeg ute i gatene her og roper dritt etter noen fordi dem er annerledes enn meg i klærne eller tror på Gud, Allah og Spagetti. Aldri!!! Men jeg selv har opplevd tilrop, hets og overfall, samboeren min har det, flere venner, venninner og bekjente har det – og hun dama med barnevognen har det!!

Så hva er det dere tror egentlig dere driver med? Vet dere det?? Det er stort skille på innvandringskritikk og rasisme, og det er veldig stor forskjell på islamfobi og islamkritikk.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#overfall #barnevogn #overgrep #voldtekt #afghanistan #midtøsten #kvinner #homofile #innvandrere #innvandring #ideologi #innvandringskritikk #islam #muslimer #islamister #muhammedanere #islamofobi #islamkritikk #politikk #venstresiden #venstrevridd #venstreekstrem #snillisme #naivitet #samfunnspolitikk #allah #gud #spagetti #sem #vestfold #drammen #buskerud #oslo #norge

De ville kjøpe min kunst.

Mandager, tirsdager og onsdager er tre forskjellige grupper innom atelieret hvor jeg ukentlig tilbringer noen timer for å male bilder. I flere uker fikk vi i gruppene forespørsler på om vi ville stille ut bildene våre i kantinen på Åskollen BSS. Dette var et samarbeid innen kommunen for å sette fokus på mental helse. De som driver huset var veldig interesserte å få dette til, og etterhvert ble vi som bruker atelieret ganske gira på dette vi også.

Så torsdag uken før forrige ble 30-40 malerier kjørt fra atelieret til Åskollen. Blant disse var tre av mine bilder. Av de tre hadde jeg valgt å henge et ut for salg. Fire dager etter at bildene var sendt til å stilles ut tok jeg turen til Åskollen for å se selv. Jeg ble veldig skuffet da jeg så at det var bare ni bilder som var hengt til utstilling. Plassert på en måte som for meg var helt fjern. Tre bilder var plassert på en bærebjelke i kantina på vei inn til kjøkkenet. Tre bilder hang i en gang utenfor toalettet. Et bilde hang på en stor tom vegg i den delen som var «venterom» og helt innerst i kroken på samme vegg hang to av mine bilder. Helt inntil gardinene (bildet under).

Dette var langt fra hvordan vi som har laget bildene hadde blitt forespeilet det. Det så ikke ut som noen utstilling heller. Der var intet som antydet at dette var en utstilling. Jeg gikk i informasjonsskranken, gjorde meg litt dum og spurte om de bildene som hang her og der, om det var en utstilling, om der var flere bilder enn de ni jeg hadde funnet fram til, og om det var noe tema i forbindelse med bildene. Jeg fikk svar at de bildene jeg så var de som var, og mer visste ikke dama i informasjonen. Hun hadde ingen opplysninger om at dette var for å sette fokus på mental helse.

Jeg forklarte så at jeg var en av de som utstilte noen av bildene, og at der skulle være tre av mine bilder og jeg kunne bare se to. Jeg dro derfra med «skjegget» i postkassa. Jeg tenkte at det var en latterlig utstilling, og hva var vitsen når ingen fikk noe informasjon om det som skulle settes fokus på?!

Dagen etter var jeg på atelieret vårt og tok da kontakt med styrerne på huset for å si hva jeg mente og hvor skuffet jeg var. Styrerne var like skuffet. Jeg ble fortalt at de var blitt overkjørt av de på Åskollen som hadde valgt ut noen bilder og bedt om at resten ble sendt i retur. De hadde også bestemt hvor og hvordan bildene skulle stilles. Som om dem har bedre peiling enn oss som skaper bildene og lederne våre som jobber med dette. Så det var derfor at mitt tredje bilde, det jeg skulle selge, ikke var utstilt.

Det hadde også blitt forklart at de skulle stille ut bilder fra andre også, derfor måtte de sende mesteparten i retur. Det er bare tull, for jeg var der flere dager etter, og jeg møtte store tomme vegger.

Nye avgjørelser er blitt tatt, og vegger er blitt ryddet på huset hvor atelieret vårt er. Så fremover nå stilles bildene ut på huset, og interesserte kan droppe innom der. Det skal etterhvert også arrangeres en «åpen dag» på huset for å si fra til publikum at dette tilbudet eksisterer.

Så fremover nå kan alle komme å se på malerier i Energihuset, Nedre Storgate 24 rett ved Losjeplassen i Drammen. Det blir knallbra! Selvfølgelig vil den årlige utstillingen på Union Scene i oktober ikke utgå, den er fastsatt hvert år i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse.

En annen ting er at jeg ble kontaktet i dag av styrer på huset vårt. Hun var blitt oppringt fra Åskollen BSS fordi det var noen som ville kjøpe de to bildene mine som var blitt utstilt. Det på tross av at de hang helt inne i en krok inntil noen gardiner på et venterom og var de eneste to i lokalene som ikke var til salgs. Det var jo kjempehyggelig tilbakemelding å få, og så deilig å si «nei, de er ikke til salg. Jeg har videre planer for akkurat de to bildene, så det var jo synd for dem at de ikke ville stille ut det tredje bildet mitt, hehe.. jeg er ganske sikker på at det ville falt i smak det også».

Akkurat nå har jeg begynt på et nytt bilde. Jeg har holdt på med det noen få timer over to tirsdager, og i morgen skal jeg på atelieret igjen og fortsette med «mesterverket». Så for dere som er interesserte så er det bare å ta en tur innom å se. Mye flotte bilder på veggene i begge etasjer, og hyggelige folk som kan vise dere hvis det er noe dere lurer på 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#kunst #malerier #utstilling #bilder #atelier #drammenkommune #nedrestorgate #energihuset #drammen

Når to hjerter finner hverandre.

To hjerter

finner hverandre

varmer hverandre

elsker hverandre

to kropper

to sjeler

to hjerter

gir til hverandre

tror på hverandre

er der for hverandre

to kropper

to sjeler

to hjerter

en unik forelskelse

en kjærlighet

forente

større enn noen annen.

❤️

Roger Endre 23.03.19

Ha en perfekt lørdags kveld!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#dikt #poesi #kjærlighet

Klimastreikende ungdom, dere hadde fått min støtte hvis..

Nå synes jeg det har tatt altfor mye «av» dette trendy klimastreikende propaganda-hysteriet som foregår. Helt ærlig, jeg er veldig for at barn og ungdom engasjerer seg, men dette blir alt for dumt.

Tusenvis på tusenvis av ungdommer på Karl Johan med cardboards påskrevet med sprittusj i den ene handen og den nyeste smarttelefonen i den andre. Og antrekket for dagen, en herlig miks av merkeklær fra Balenciaga, Gucci og Vetements blandet med canada-goose jakker og Dr. Martens sko.

Her snakker man «klimastreik»?!

Hvem er det dere hyler til?

Stortinget og regjeringen?

Dere må jo begynne med dere selv, se på hva dere har på dere, i håret, i ansiktet, og ikke minst hva dere har i lommer, veske og i handen!! Sa ikke Trine Skei Grande og Audun Lysbakken noe om dette der de sto å fyrte vilt oppunder sammen med dere? Eller de hadde vel hendene fulle med egne mobiler? En for jobb og en for privat?! 😜

Fjernet dere playstation, datamaskiner og gamle mobiler fra rommene deres før dere gikk ut i streik og demonstrasjon? Har dere sluttet kjøre til og fra postkassen, til jobb, skole og trening? Sluttet å få foreldrene deres til å kjøre dere hit og dit? No more frozzenpizza, kebab og junkfood? For jeg regner med det blir en del brokkolisuppe fremover nå..

«Skjerp dere!» (WTF??)

Hva med et vedtak om at en må være over 18 år for å bruke og eie en mobiltelefon. Det hadde hjulpet MYE for klimaet!! Ikke sant?!! Det hadde dere vel likt?? 😜

Man må som sagt begynne med seg selv!

Og hva er dette med å demonstrere slik i skoletiden? Hva er det godt for noe? Jeg har vært med på å demonstrere for flere saker som jeg brenner for og ønsker gjøre noe med. Vi greide fint å samle oss etter skole og jobb, eventuelt i helgene. Men det er vel slik at dere skal ha helgen til å konsumere junk-food, SKRUF og Red Bull. Dra på kjøpesenter, møte venner, shoppe litt??

Skole og jobb er viktigst, det er ikke til å komme unna, hadde dere prioritert riktig hadde dere fått mer respekt for hva dere gjør.

Av alle skilter dere bar på Karl Johan og meldinger, tvitringer og så videre som dere har sendt ut i samfunnet, var det noen av disse som omhandlet å kjempe for forbud mot deponi av gruveslam i fjordene? Jeg så på nettet at dere drev å tok selfier sammen utenfor tinget, vurderte dere i det hele tatt å nevne denne saken? Moro med mobiltelefon vet jeg.. nyeste modell.. lekkert!

Jeg hadde kunne støttet dere om dere kjempet for forbud mot influencere som ønsker å prakke på ungdom komplekser, injeksjoner, hairekstensions, kosmetiske tatoveringer og plastisk kirurgi for å gjøre naturlige mennesker unaturlige. Influencere som gjør ungdom psykisk syke og misfornøyde med seg selv. Men det er dere ikke imot. De største influencerne for slike inngrep og så videre ligger i dag som nummer én og to på blogglisten, og hvordan havnet de der? Dere altså..

Hadde dere streiket for at hele verdens befolkning må kaste sitt søppel der det skal og ikke havner i magen på hval og fisker og strender må ryddes, skulle jeg støttet dere. Hvert år havner 8 millioner tonn plast i havet. Det er like mye som fem fulle søppelbokser i minuttet. Dette brytes sakte ned, men forsvinner ikke. Inn i fisk, reker, hval, skalldyr og andre dyr, også spiser vi det. Og hva gjør det med oss? Når dere har vært og shoppet dere nye klær eller sko.. når dere kommer hjem kan dere like gjerne spise plastposen dere bar varene i. Det gir samme resultat.

Hadde dere demonstrert for at Norge ikke skal bruke milliarder årlig til korrupte organisasjoner, ideologier, moskeer, våpen, Clinton foundation og så videre så hadde jeg kunnet støttet dere.

Hvor var dere når migrasjonsavtalen ble inngått? Dere vil verne fremtiden sier dere? Så hvor var dere??

Hadde dere streiket for å stoppe all innvandring og heller hjulpet mennesker i nærområdene, skulle jeg støttet dere. For summen det koster å ta i mot 500 kvoteflyktninger til Norge kan man hjelpe 760 000 flyktninger i Jordan. Det å hjelpe flest mulig mennesker der de er, er vel det som er mest etisk og moralsk riktig synes dere ikke? Kanskje vi i Norge kanskje kunne gjort mer for våre eldre i sykehus og på sykehjem, og kanskje sørget for litt mer undervisning i skolene om hvordan ta bedre vare på klimaet vårt? Det høres vel ikke så dumt ut synes dere?

Eller?

Verden består av så mangt som må gjøres noe med nå. Kriger pågår. Islamisering skjer for fullt. Kvinner blir undertrykket og voldtatte. Homofile blir trakassert og steinet. Knivstikkinger, æresdrap, tvangsekteskap, pedofile barneekteskap, omskjæringer og lemlestelser. Jeg kan fortsette og fortsette. Dette blir det mer og mer av her nå. Alt dette banker på døren deres hvert øyeblikk!!!

Hadde dere sett realitetene i øynene at det er kun 3% av utslippene det er noe vi kan gjøre noe med, resterende 97% styrer kloden selv, skulle jeg støttet dere.

Jeg så talen til Audun Lysbakken (SV) der han avsluttet med å si at Erna Solberg bryr seg mer om de rike enn ungdommen siden hun ikke dukket opp i dag. Fin måte å kapre ungdommens stemmer. Ikke lenge igjen til de kan stemme. Men saken er at Erna ikke bryr seg om det Norske folk, det beviste hun da hun gikk inn for Migrasjonsavtalen, og hvor var Lysbakken da folket demonstrerte mot? Falsk som judas..

Til dagens norske ungdom, ikke hør på, la dere styre eller bli hjernevasket av (rød)grønne fanatiske partier, politikere og organisasjoner som dessverre får statsstøtte for å holde på, da skulle jeg støttet dere. Vær mer skeptiske, og velg deres kamper og politikere med omhu. Ikke bli sinna nå, jeg synes som sagt det er veldig bra at barn og ungdom engasjerer seg.

Men hva med å begynne i riktig ende først.. gjøre noe med hva som kan og må gjøres noe med?!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

Og hvem ryddet opp etter klimastreikdemonstrasjonen???

l

l

l

l

l

V

#kjærlighet #familie #venner #livet

Jeg forsvant fra bloggen her et par ukers tid. Fra 20 februar til 8 mars. 16 dager. Muligens det lengste bloggoppholdet jeg har hatt siden den gang alt startet. Jeg tror faktisk det.

Det ble veldig intenst den perioden, og med alt som skjedde rundt meg så forsvant lysten til å skrive. Jeg prøvde ved noen anledninger å skrive noen ord for de få leserne jeg faktisk har. Prøve å forklare. Men det kom ingenting. Totalt skrivesperre.

I det siste har jeg lært mye om hvor lite folk bryr seg om hverandre. Har egentlig bestandig visst, men valgt å tro bedre om andre. Men som sagt, i det siste har jeg lært mye om det.

Så med falskheten til folk jeg har hatt rundt meg og kjent i mange år her i Drammen, egne diagnoser og sykdommer, hyppige lege og sykehusbesøk oppå tragiske advokatmøter, og det faktum at en av mine nærmeste og mest ekte venninner gjennom årene her i Drammen har ligget på sykehuset og kjempet for livet sitt, mot blodkreft, i flere måneder nå. Jeg ble mao satt «litt» ut av «spill».

Venninnen min er så utrolig tøff, men det hele er mer enn ubeskrivelig grusomt og urettferdig. Og min kompis, hennes mann som sitter lojal ved hennes side og ser på hva hans elskede går gjennom. Det gjør noe med han, det er helt klart det. Så det har vært mye trist, og mye kjærlighet.

Mye blir også satt i perspektiv, hvor latterlig dumme folk er. Sitter å prater om folk istedet for med folk. Mye er så respektløst.

Mye er så overfladisk.

Patetisk.

Latterlig.

Teit.

Skuffende.

Barnslig.

For eksempel han som har utvist meg fra puben på ubestemt tid til jeg aksepterer hans venneforespørsel på Facebook. Venneforespørsel på Facebook faktisk.. Noe så jævlig idiotisk, maktsyk hersketeknikk. Det kommer aldri til å skje, jeg driter vel i den jævla puben og de falske ondskapsfulle folkene. Folk som mobber og truer på det groveste, enten de er foran eller bak baren. De har ikke skamvett engang. Mobber homofile, folk med kreft og så videre.. Siste halve året har jeg bare hatt lyst å spy av plassen. Hvor dum går det an å bli?!

Jeg er da for faen ikke en falsk overfladisk idiot. Jeg har et stort hjerte og jeg bryr meg om mine. Og folk flest. Gi meg en rose og du får ti tilbake. Verdsetter du meg ikke, setter du ikke pris på min ærlighet, mine følelser og mitt vennskap, det er ditt tap!!

Venner står opp for sine venner når de står der alene og blir urettferdig behandlet! Slik eksisterer ikke i det nevnte miljøet – tydelig at jeg har skilt meg mye ut.

Mammaen min, mine ekte venner, min lille familie. Jeg gjør alt for dere – for jeg elsker ektheten og kjærligheten dere gir meg og dere fortjener noen som oppriktig elsker dere tilbake – og tro meg, dere er lett å elske ❤️

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#kjærligheten #familie #vennskap #livet