Pakket og klar, PRIDE!!

Yupp, nå ligger jeg på sofaen her hjemme, slapper av litt etter en varm dag. Har vært ute og gått tur med jentene, gjort husarbeid, og pakket trillekofferten for morgendagen.

Det blir opp tidlig for å dra avgårde med jentene, dem skal være hos en venninne til søndag, mens snuppen og jeg pluss noen venner skal bo på hotell Scandic Karl Johan i Oslo.

Klokken 13:00 begynner Paraden som vi selvsagt skal se. Deretter blir det ut å spise. Så blir det drikking og fest. Alt etter vi har spist blir impulsivt og spontant. Det er moro!

Kanskje blir det fest på samme tak som i fjor, hehe.. 😉

Happy PRIDE!!

.

.

#prideoslo #paraden #homoparaden #oslo #oslopride #scandickarljohan #tigerstaden #scandickarljohanoslo #scandickarljohanhotell #hotell #fest #venner #party #gaypride #pride

Utsikten hos mamma – juni 2017

Dette fine været som er nå minner meg om den siste turen jeg hadde til Harstad for noen uker siden. Det er byen hvor jeg jeg vokste opp.

Og den dagen jeg ankom med flyet på Evenes og ble kjørt inn til Harstad var det så fint som jeg aldri kan huske det har vært på noen av de andre turene når jeg har besøkt Hinnøya.

Denne siste turen var jeg nordpå i anledning min mormors begravelse. Og selv om det var trist, så ble selve turen fin, og jeg knipset en del bilder.

Det øverste bildet her har ikke jeg knipset. Det er gammelt, og jeg vet ikke nøyaktig hvor gammelt. Men bildet er av Solstien, borettslaget jeg vokste opp i. Vi bodde helt øverst, og over oss var det bare skog og flott natur. Noe som etterhvert ble ødelagt. Men artig å finne dette bildet og minnes hvordan det en gang var. Jeg elsket være i skogen, plukke blomster, klatre i trær, bygge hytte, jakte på og løpe etter elgen…

Resten av bildene knipset jeg nå tidligere denne måneden. Bilde 2 og 3 er utsikten hjemme hos mamma. Det siste bildet er på vei til Harstad fra flyplassen.

God sommer alle sammen!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fjell #hav #øy #øyer #tettsted #litenby #oppvekst #hvorjegvoksteopp #mormor #mamma #solstien #harstad #hinnøya #troms

Få en flott mannerompe!

Av alle øvelsene som er designet for å skreddersy menneskekroppen, kan oppgavene rettet mot baken være den mest utfordrende.

Uansett hvor fabelaktig ditt undertøy er, hvis du har henge-rompe eller to flate pannekaker, bør du begynne å få din bakre del i bevegelse.

For å styrke rumpa må du jobbe med alle muskler, og det er tre grupper av dem: gluteus maximus, gluteus medius og gluteus minimus. Det er faktisk kroppens største og mest kraftfulle muskelgruppe. For å få dem kjempebra, er det komplisert, men ikke umulig.

Ofte blir glute-byggøvelser utelatt av treningsprogrammer for gutter (til fordel for beina), men de burde ikke være slik. Glutene er intrikate til bekkenet vårt; De holder beina og torsoene rettet opp, og hjelper til å drive oss fremover. Og hvis de ser bra ut, gir de et varig inntrykk til beundrerne bak oss.

Her er bare noen få enkle rumpeøvelser som er garantert effekt.

The Squat. Dette er treningsøkten for den grunnleggende rumpetreningen. Økten tar opp svært liten plass, og er relativt enkelt å gjøre. Stå med føttene litt bredere enn skuldrene dine. Senk ryggen til en sittestilling. Ikke la knærne gå forbi tærne dine. Husk å holde brystet oppe. Gjenta. Bygg opp et nummer eller reps med tiden. Feel the burn 😜

Lunge Stretch. Stå på plass, deretter gå videre og senk kneet bak. Pass på at kneet er justert med ankelen din. Hold deg i den posisjonen i 30 sekunder på hver side. Dette trekket vil bidra til å løsne hip flexors, som vil hurtig starte rompemusklene.

The Hip Thrust. Ligg på ryggen og bøy knærne. Pass på at føttene forblir flate på gulvet, i samme bredde som hoftene dine. Spenn magen og skyv ryggen mot gulvet. Så løft hoftene så høyt som mulig, trykk med hjelp av dine plantede føtter. Hold i 20 sekunder, og deretter sakte tilbake til gulvet. Fortsett. Du vil føle det fungerer nesten umiddelbart.

The Knee Lift. Stå foran en boks eller et trinn. Med venstre fot, gå opp til boksen eller trinnet, mens ditt høyre kne beveger seg mot brystet. Det ser ut til at du er i ferd med å klatre opp, men i stedet, revers: flytt venstre fot tilbake til gulvet og gjør det samme med høyre fot. Føl hvor bra du får strekket deg.

Skater. Visualiser deg selv på skøyter på en frossen innsjø, så er du i gang. Finn en liten plass å stå. Stå til høyre med plass på venstre side. Huk litt, hopp til venstre for plassen med en fot, så langt du kan gå. Sving armene dine for å hjelpe deg med å hoppe videre. Ikke la den andre foten røre bakken. Nå omvendt: kne litt og hopp til høyre på rommet med den andre foten. Ikke glem å svinge armene dine. Gjør dette i en kontinuerlig frem og tilbake bevegelse så lenge du kan. Få hjertefrekvensen opp – det vil bidra til å få din rumpe også.

Selvfølgelig er det utallige øvelser å vurdere, men disse fem grunnleggende treningsøktene vil brenne i baken og gjøre den klar for mer. Kroppen din vil takke deg, og det vil også dine beundrere når du går forbi.

Have a nice ass, and happy PRIDE!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#rumpetrening #rumpemuskler #gluter #trening #muskler #rumpe #stramrumpe #sprettrumpe #finrumpe #niceass #pride #happypride

oversatt fra DailyJocks.

Sett foten ned mot islam!

Lengre ned i innlegget ligger en link til en video. I videoen ser vi at noen går ut i samfunnet og gjør et forsøk, et eksperiment om dere vil. Eksperimentet blir gjort for å se hvordan tilskuere rundt, mennesker som er uvitende om at det er et skuespill, se hvordan reaksjoner de får.

Jeg støtter ikke denne videoen. Jeg synes ikke man skal ‘stå opp’ for islam, islamisme, muhammedanere, muhammedanisme, islamisering og islamister. Jeg synes ideologien og Sharia er foraktelig. Og når jeg deler denne videoen så føler jeg at jeg går litt ‘imot’ meg selv da denne videoen er laget for å støtte nettopp disse, dvs ideologien islam. Men grunnen til at jeg velger å dele er fordi jeg støtter mennesker.

Mennesket!!

En går ikke til angrep på noen fordi man ikke er enige. Dette er så stort at det vil aldri være noen løsning å slenge stygge ord og kommentarer til en enkeltperson, eller å slå løs på noen. Det er bare lavmål og stygt!

Jeg tror ikke på krig!

Jeg tror på integrering i samfunn. Jeg tror på å stenge grenser. Jeg tror på å sette grenser. Jeg tror på forbud. Jeg tror på intervensjon.

Intervensjon betyr å gripe inn, eller innblanding. Intervensjon handler om en prosedyre for å avbryte, initiere eller endre noens atferd. Intervensjon kan oppstå fra en endring i behandlingsmåte, eller et nytt fysisk miljø.

Se videoen: trakassering av muslimer!

Jeg tror på å være konsekvent, å ta et standpunkt.

Jeg håper at stadig flere vil forstå hvor destruktiv ideologien islam er.

Jeg håper at en dag vil landet vårt, Norge, ta et riktig standpunkt i forhold til dette!

Jeg tror ikke på trakassering, hets, mobbing eller vold.

Jeg tror på å sette foten ned!

Sett foten ned!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Takk for at dere leser <3

#eksperiment #reaksjoner #islam #islamister #muslimer #ideologi #forkleddideologi #islamisme #vold #antivold #stenggrensene #trakassering #terrorisme #hets #mobbing #integrering #samfunn #intervensjon #vårtland #samfunnetidag #politikk #settfotenned #norge

Tragisk av Elkjøp

For under to år siden kjøpte jeg en laptop på Elkjøp, Bjørnstjerne Bjørnsonsgate, her i Drammen. Den ble installert og satt i gang. Men den var så treg og hadde flere problemer. En venninne som er flink med data kom og kikket på den, men hun fikk ikke ordnet problemene. Dermed leverte snuppen min den inn på Elkjøp, og der ‘fikset’ de den. Den var like treg, men jeg kunne bruke den. Så skulle vi ha en fest her, og jeg koblet fra strømmen på laptopen og la den på boden. Der lå den i to døgn.

Da jeg skulle koble den til igjen virket den ikke. Venner har prøvd, jeg pratet med service på Elkjøp. Men ingen kunne hjelpe. Jeg kunne sende den inn, noe jeg har gjort før med en annen maskin som jeg hadde i flere år. Den gang måtte jeg betale masse penger, vente i uker og måneder for å få tilbake en maskin som tok kvelden kort etter. Så denne gangen orket jeg ikke alt styret og slo meg til ro med at jeg hadde kjøpt en defekt laptop og kastet bort noen tusenlapper.

Jeg satset på et engangstilfelle. Noen ganger er man bare uheldig.

Nylig kjøpte snuppen min meg en iPhone 7 i tidlig bursdagsgave, og samtidig kjøpte han seg selv en Samsung 8. Fra dag 1 har hans Samsung vært et problem. Den er treg, vil ikke oppdatere apper, kobler seg fra Wi-Fi, og når vi kobler den til anlegget for å spille musikk så funker ikke det heller. Utgangen er vel gåen.

Etter flere besøk på Elkjøp de første dagene, og to besøk der i går bestemte han seg for å bruke angreretten i dag og gikk til Elkjøp igjen for å levere mobilen, og heller få en iPhone.

En kan ikke vite alt, men dette vet vi altså nå. Vi fikk ikke beskjed om dette da han kjøpte mobilene, men med små bokstaver nederst på kvitteringen står følgende: “30-dagers returrett gjelder ikke mobil”.

Vi har aldri likt servicen på Elkjøp. Da vi flyttet hit til Drammen kjøpte vi komfyr og vaskemaskin der. De hadde ikke på lager, så vi måtte vente to uker. To uker ble to måneder, og da kom dem på døra vår med to like komfyrer. Da vi kjøpte siste vaskemaskinen fjernet de ikke sikringene. Og det gjorde ikke “dumme” meg heller, for jeg visste jo ikke om sikringene da jeg satte i gang maskinen. Det var visst forventet at jeg skulle gjøre dette, selv om vi hadde betalt for både maskinen og levering/installering. Så på det lille badet vårt hoppet maskinen rundt og holdt nesten på knuse toalett og vask. Jeg satte meg på maskinen. Og da den hadde tromlet seg ferdig hadde den borret hull i gulvet.

Jeg lurer på, er returrett og angrerett det samme? Gjelder ikke angreretten fordi dem har skrevet “30-dagers returrett gjelder ikke mobil” på kvitteringen?

Jeg har ringt Elkjøp i dag, men ikke fått svar.

Jeg synes det er tragisk at vi gjennom våre 11 år i byen her har kjøpt komfyr, to vaskemaskiner, LED-TV, flere laptoper, to Blu-Ray-spillere, masse duppedingser, og nå nettopp to mobiler til tilsammen nesten 16 000 kroner. Så skal man bli totalt avvist. Ikke snakk om å være imøtekommende i det hele tatt.

Joda, vi har hele tiden visst at servicen er dårlig på Elkjøp. Men ingen av oss kjører bil. Vi bor noen minutter unna, så det har vært både praktisk og greit å handle der. Og om en kjøper et produkt på Elkjøp eller Lefdal eller whatever så burde produktet være i orden eller samme stand uansett hvem man handler hos.

Men nå virker det på meg som om at Elkjøp faktisk selger en del defekte produkter og selger dem som nye. Og muligens er dem fullstendig klar over det og derfor er lite imøtekommende og yter elendig service.

Kan det være tilfelle?

Tragisk å spare 7590 kroner i feriepenger for å for første gang kjøpe seg, unne seg, en helt ny siste modell mobil.. og så blir det slik.

EDIT: Har nå lært mer om angrerettloven, og vet at den som oftest ikke gjelder i butikk. Grunnen til at en ikke har visst dette er fordi andre butikker i hovedsak lar en bytte hvis noe er galt med produktet en kjøper. Jeg har aldri opplevd noe annet, og det er slik det burde være. Salgspersoner, bedrifter og butikker skal være kundevennlige og yte service, slik er det altså ikke hos Elkjøp. Ihvertfall ikke hos Elkjøp, Bjørnstjerne Bjørnsonsgate, Drammen – her er link til Facebooksiden: Link!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#elkjøp #elkjøpdrammen #laptop #defektlaptop #mobil #defektmobil #samsung8 #service #elendigservice #angrefrist #angrerett #ingenangerett #returrett #ingenreturrett #drammen

Kniv – Moro – Kniv – Moro – Kniv

I dag har jeg vært i sentrum og tatt behandling. Tok med meg jentene også slik at de også får en og annen dag i solen., se folk og møte andre dyr. Vanligvis bruker jeg vente til på kvelden å ta dem med på tur, på slike fine dager som dette. Det gikk veldig fint, vi gikk til og fra langs elva, dem fikk drukket masse vann, og der det var skygger tok vi gjerne en liten pause.

Etter behandlingen hadde jeg noen ærender, og etter det stakk jeg innom våpenbutikken. Der hadde jeg sett meg ut et sett med tre kastekniver som jeg kjøpte i dag. De kostet en hel del mindre enn jeg først hadde forespeilet meg, så det var moro.

Neste innkjøp er en billig blink. Jeg så dem hadde noen på Kiwi XL for ikke så lenge siden. Så tenker jeg tar en tur i morgen og ser. Om dem er fri så dukker det vel opp en billig blink et annet sted etterhvert. Ikke noe hastverk inntil videre. Har ei venninne nedi gata her som har sagt at jeg kan komme å kaste på blinken i hun og familien hennes. Så det er kult!

Så nå skal jeg lære meg og håndtere kastekniver. Og etterhvert kommer jeg til å kjøpe fler.

Rart det der. Før hatet jeg våpen. Nå har jeg fått dilla på kniver, og jeg har lyst å bli med i pistolklubb.

Ja, det er sant. Mens noen aldri forandrer seg, så går jeg gjennom en ‘evolusjon’ hver dag 😜

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#våpen #våpenbutikk #kniv #kniver #kastekniver #knivblink #hobby #pistol #pistolklubb #rebelheart

Tiger Glass til min iPhone

For tre år siden var jeg i en vanskelig situasjon vedrørende å finne noe til snuppen min og hans 40 årsdag. Jeg hadde null peiling på hva jeg kunne kjøpe som han ville sette pris på eller ha bruk for. Det eneste jeg kunne komme på var en ny mobil, iPhone 6.

Mobiler er dyre, særlig de nyeste modellene, det skulle ikke vært lov. Men for en gangs skyld kunne vi vi unne oss en slik telefon vi også. Eller jeg kunne unne oss det. Det er jo fantastisk å ha et slikt multiverktøy. Fotoapparat, internett, tv-spill, telefon, klokke, alarm, walkman.. alt i ett, det er jo genialt. Så jeg kjøpte en slik til snuppen min.

Problemet med det var jo at jeg ville ikke klare kunne sitte se på at han hadde en slik, mens jeg selv satt med en gammel mobil som sikkert ville begynne å utvikle feiler når jeg hadde gitt snuppen min en helt ny. Så dermed kjøpte jeg en til meg selv også, på avbetaling.

Jeg gjemte mobilene, og tok ikke min egen i bruk før etter jeg hadde gitt snuppen sin på 40 årsdagen sin. Han ble veldig glad for den, og jeg har aldri før sett han bruke noe så flittig som den.

Jeg var også fornøyd med å ha ny mobil, men jeg oppdaget noe interessant etter kort tid. Etter to uker hadde jeg mistet mobilen min i bakken ved et tilfelle. Skjermen knustes med en gang og måtte byttes. Så jeg dro til mobilreperatør. Da jeg sto der kom det mange mange andre inn der for at det samme hadde skjedd med deres mobiltelefon. Det kostet faktisk 1700 kroner for å få skiftet skjerm på nyeste iPhone modell. Hadde jeg hatt iPhone 5 ville det kostet 500. Det jeg skjønte der og da var at disse glassene var laget for å knuses. Og kort tid etter mobilen var reparert kjøpte jeg en flippover.

Å ha anskaffet seg en flippover hjalp jo sikkert noe, men etter en tur på byen vel to år senere så var mobilen min verre skadet enn forrige gang. Og her for et par uker siden ble skjermen grønn. Det var tydelig at den skrek på siste verset.

Denne gang hadde snuppen min planlagt å kjøpe nye mobiler til min rund-dag senere i sommer, men pga at min mobil ‘sang’ på siste verset fikk jeg bursdagsgaven min litt på forskudd.

Denne gangen fikk jeg meg flippover til mobilen med en gang. Og i går ettermiddag var jeg å kjøpte meg en Tiger Glass Screen Protector. Denne gang bruker jeg alt som kan hjelpe for å bevare mobilen min lengst mulig.

Jeg har osas og cfs, det vil si at jeg plutselig kan sovne her og nå mens jeg skriver dette, og da går mobilen lett i gulvet.

Det er fint at det finnes beskyttelse til mobiler. Men samtidig synes jeg at det er helt unødvendig. Mobilene kunne vært laget mer solide med en gang. Men poenget er vel at produsentene mfl skal tjene på mersalg.

Så nå er det en gang slik det er, slik det er blitt. Og jeg anbefaler dere å få mest mulig beskyttelse til mobilene deres. Uten beskyttelse blir det lett mye dyrere enn hvis dere bruker pengene deres på ekstrautstyr.

Dessverre.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#iphone #iphone6 #iphone7 #smarttelefon #androidtelefon #androidmobil #mobil #smartmobil #multiverktøy #ekstrautstyr #iphone5 #mobilreperatør #flippover #screenprotector #tigerglass #tjenepenger #penger #mersalg #beskyttelse #mobilbekyttelse #osas #cfs #apple

Forby dørsalg! Forby tigging! Forby religion i det offentlige!!!

I helga fikk jeg en invitasjon i postkassen. Normalt ville jeg syntes det var hyggelig, men ikke denne gangen. Det var nemlig slik at invitasjonen var fra Jehovas Vitner.

Det har seg nemlig slik at denne sekten skal ha stevner rundt om i landet, og som alltid før driver de å skal prakke på oss andre, forsøke å rekruttere oss til elendigheten sin.

Temaet på disse stevnene er: “GI IKKE OPP!!” Og det skal dem ha, dem gir faen aldri opp!!

En ting er at jeg har vokst opp med flere rundt meg som er født inn i denne sekten, og forsøkt hjernevasket. Som voksne har de brutt ut av ‘troen’ og dermed blitt fornektet. Hvordan mennesker kan være mot hverandre er i seg selv ganske forferdelig og utrolig, og da trenger man ikke sekten fra Rikets Sal oppå det hele.

En annen ting er hvordan, spesielt denne sekten, opererer for å få fler med seg. Nå har de lagt denne invitasjonen i postkassen min. Forrige gang stoppet de meg rett utenfor huset her og startet med å komplimentere jentene mine, snakke hund, før de så skulle forkynne Jehova og prakke på meg Vaktårnet. En gang før det, stod de to stykker plutselig midt på gulvet i avdelingen min på jobb. I barnehagen foran rundt cirka 20 barn. Både jeg og mine kolleger hadde lyst å be dem kysse seg selv der solen aldri skinner og komme seg til helvete ut. Men foran barna måtte vi være høflige og pent følge dem ut.

Frekke altså!

Folk må bare tro på hva dem vil, men jeg står på at Islam er en ideologi forkledd som en religion, og er verste sort av de såkalte fem verdensreligioner. Og jeg står på at Jehovas Vitner er en sekt som bedriver hjernevasking, ekskludering og oppfordrer i høyeste grad til mobbing.

Jeg vil ikke ha dette i mitt hjem, min postkasse, eller i mitt liv. Jeg er utmeldt av statskirken, jeg mener Bibelen er fantastiske eventyr på lik linje med Ringenes Herre og Hobbiten, ikke noe annet. Jeg beveger meg et sted i den agnostisk ateistiske verden. Og ferdig med den saken.

Jeg går ikke rundt å ber folk ikke tro, eller prakker på dem min greie. Spør noen så får de svar, besøker noen bloggen min så er det noen svar om det her også. Men utenom det så er det en personlig greie som man ikke skal prakke på eller plage andre med!

Lurer på om, beklager min uvitenhet på dette. Men kan man dra på feks kirkekontoret å finne ut hvem som har meldt seg ut av statskirken? Er det derfor de kommer til meg?

Jeg synes at det burde bli et forbud mot å oppsøke folk for å dytte på dem religion, ideologier eller hva det måtte være. Tigging og dørsalg burde også vært ulovlig. Hvis man er interessert å hjelpe fattige kan man kontakte seriøse organisasjoner som Amnesty. Vil man lære om Islam, gå på biblioteket, eller vil en mengde seg ved Jehovas Vitner, så kan en besøke Rikets sal.

Og inntil jeg gjør det – føkk off!!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#jehovasvitner #tro #riketssal #sekt #rekruttering #hjernevasking #forkynne #vakttårnet #religion #ideologi #ekskludering #mobbing #statskirken #bibelen #ringenesherre #hobitten #eventyr #islam #agnostiker #ateist #forbud #tigging #amnesty

Tappet av helgen

Ja, da kan man trygt si at denne helgen er over. Moro har det vært, men slik moro har virkelig sine bekostninger. Jeg lå på sofaen i hele går, kroppen var helt tappet for energi, jeg var max sliten, og sliten er jeg enda.

Fredag ettermiddag ringte ei venninne oss og spurte om snuppen min og jeg hadde planer for kvelden, dem hadde lyst å drikke litt og ta seg en tur på byen. Vi hadde ingen planer og var egentlig innstilt på en rolig kveld fredag, siden vi visste at vi skulle få besøk på lørdag. Men siden vi ikke ser hun venninna vår som ringte så ofte, så ble vi enige om at hun og kjæresten kunne komme til oss.

Så da ble det dem to, snuppen og jeg, og nabovenninna vår på vorspiel her hos oss. Stemningen ble bra og vi dro på byen. Til ei forandring var vi på Oscar før vi havnet på Unique. Det var ikke så trykkende mange folk ute, det er da jeg trivdes best. Etterhvert forsvant man fra hverandre, som man ofte gjør, og nabovenninna vår, snuppen min og jeg havnet på Dezi Grill og spiste nattmat. Der dukket venninna vår fra Vadsø opp, og en ‘kamrat’ som jeg har blitt kjent med gjennom tiden da jeg brukte henge på Palmen Pub.

Lørdag var det på igjen. Det hadde vi visst i flere uker at et vennepar fra lenger nord skulle komme på besøk denne kvelden (Åndalsnes/Ålesund). Så jeg laget lasagne og dekket bord, og vi spiste middag her sammen før vi hadde noe godt i glasset.

Vi hadde det kjempemoro, tøyset og tullet, kledde oss ut og spilte høy musikk. Det var skikkelig festlig å ha dem på besøk her igjen.

Så bar det ut på byen igjen. Unique. Der var det mye bråk utenfor. Flere av våre nye landsmenn som var i konflikt med hverandre. Så det var veldig underholdende. Særlig siden det var et gjeng med menn som sloss og bråkte, og den eneste politiet tauet inn og arresterte var ei liten asiatisk dame, fordi hun var redd politiet da hun kommer fra et sted der politiet opptrer brutalt og er korrupt (vennen hennes er en bekjent av meg).

Etter Unique havnet snuppen min og jeg på Dezi Grill igjen.

I går holdt jeg som sagt sofaen, og inntil videre holder jeg sofaen i dag også. Hurra for Netflix, hehe..

Ha en fin dag alle sammen ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#helg #uteliv #belastetkropp #slitenkropp #sliten #maxsliten #tappetforenergi #nullenergi #ingenenergi #alkohol #vorspiel #middag #fest #nattmat #venner #godvenner #fredag #lørdag #søndag #sofatjeneste #politi #vold #nyelandsmenn #innvandrere #slossing #underholdning #mat #festlig #moro #netflix #oscar #unique #palmen #dezigrill #drammen

Vi voldtas til taushet i Norge!!

Tidlig en morgen leste jeg en status på Facebook skrevet av en ung mor med flere barn. Statusen hennes var en reaksjon på en nyhetssak fra tidlig i år. Om voldtekter og drap.

Statusen hennes lød slik: “Hva med å se på årsaken til den dramatiske økningen de siste 15 årene….???”

Hun skrev sine ord fordi det kommer frem i artikkelen at de siste årene har antall anmeldte voldtekter bare økt og økt. Tallene er skremmende.

Link til artikkelen: Sliter med å oppklare overfallsvoldtekter og rekordmange drap.

Denne artikkelen er fra Sverige, men like relevant i Norge.

Første kommentar hun fikk etter hun hadde lagt ut linken med sin kommentar som status lød slik: “Da får man høre at man er rasister…”

Kommentar nummer to: “Man kan ikke ytre seg uten at det skjer nei…”

Tredje kommentar: “De fleste vet hva årsaken er.”

Så blir det stille. Ingen skriver noe mer. Det trengs ikke.. Den som tier, den samtykker…

Kort tid etter la en annen venninne av meg flere linker på Facebook. Hun også hadde en reaksjon på den økende volden og antall voldtekter her til lands. Hun ba oss andre som leste huske på at antall anmeldte voldtekter er bare prosenter av antall faktiske voldtekter. Hun skrev at mange ikke anmelder fordi mange saker blir direkte avvist av politiet, andre saker blir henlagt før de blir etterforsket. Hun minnet om påkjenningen av å forklare seg hos politiet, og prosessen en må gjennom er nesten like ille som selve voldtekten – og når saken blir henlagt eller blåst bort blir offerets situasjon enda verre. Og til sist skrev hun at når landet fylles av mennesker som diskriminerer kvinner, og som synes voldtekt er greit, så blir man ikke mer trygge likevel.

En av linkene hun la ut var denne: “Tre brødre i retten for gruppevoldtekt av 13 åring“.

Den saken husket jeg godt fra et halvår tilbake, den var meget omtalt på nyhetene og på sosiale medier. Kort fortalt så handlet saken om tre syriske brødre som voldtok en 13 år gammel jente gjennom en hel natt. To av de tre hadde også antastet venninnen til den voldtatte jenta, begge jentene var 13 år.

Jeg ser en sammenheng.

Gjør du?

Hva kan man si? Hva kan man gjøre??

Ingen ønsker å være, eller bli stemplet som rasister.

Her må politikerne få opp øynene og gjøre tiltak. Det kan ikke fortsette slik at alle, ikke bare norske jenter, men alle norske, skal gå rundt å leve i frykt i hjemlandet sitt. Frykt for å bli voldtatt, bli utsatt for vold, være livredd hver gang man ser barna sine gå ut ytterdøren..

Frykt for å bli stemplet som rasist hvis man sier ifra, frykt for å snakke om problemet, frykt for å bli overfalt hvis man snakker om det som skjer, ytrer sin mening..

..fremmedfrykt.

Vi er bevisste, tvunget til taushet.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#nyheter #nyheternorge #nyhetersverige #sverige #vold #voldtekt #drap #overfallsvoldtekter #voldssak #voldtektssak #drapssak #overgrepssak #rasist #rasisme #rasister #ytringsfrihet #rettentilåblihørt #politi #politikk #norge