Blir du trigget??!

Dette er noe jeg har jobbet med en stund, som jeg øver på og praktiserer så godt jeg kan. Jeg blir faktisk bedre og bedre på dette. Men jeg vet, og jeg ser, mange som ikke er gode på dette i det hele tatt. De praktiserer feil.

Jeg har sagt fra mang en gang til folk jeg kjenner. Jeg orker ikke syting og klaging. Jeg orker ikke ha folk rundt meg som tror og mener at alt de føler og opplever er verre hos dem enn hos alle andre. Jeg orker ikke den negativiteten, for jeg jobber som sagt med det positive. Å øve på og praktisere på glede fungerer. En blir gladere, en føler seg bedre.

Jeg ser i temagrupper på sosiale medier, særlig politiske grupper. Alt irriterer enkelte. De klager på hva det måtte være. Gresset som ikke vokser i Sahara. Homofile som går i parade. Den nye pakningen på Bogskinke og Snurring. For å ikke snakke om folk på elsparkesykler!

Mitt råd til dere er å stille dere selv følgende spørsmål: 

Hva øver og praktiserer du hver dag?

Som sagt, det du gjør om og om igjen, det du praktiserer og øver på, dét vil du bli god på. Du kan bli VELDIG god!

Hva øver du på og praktiserer?

Praktiserer og øver du på GLEDE i livet ditt? FRED? LYKKE? KJÆRLIGHET? OMTANKE?

Eller øver du mye på å klage? For hvis du klager, vil du bli VELDIG god på det, og du vil bli så god på det at du vil finne feil med ALT! Selv når det ikke er noen feil som ikke engang en spesialist kan se. Men DU, som er blitt en ekspert, du vil se det!

Øver du sinne? For hvis du øver på SINNE så vil du bli VELDIG flink til det! Og du vil bli så god på det .. at den mest TRIVIELLE ting, vil gjøre deg sint. Som å sitte i en restaurant og se på pizzaen de ved bordet overfor deg har fått, se at den på en eller annen ser bedre ut enn den du har fått! Og det er SÅ urettferdig av restauranten!!

Øver du på BEKYMRING? For hvis du øver på det .. vil du bli VELDIG flink til det, og du vil bli så god på det, at ALT vil bekymre deg! Inkludert ting du ikke har, ting som ikke angår deg eller burde påvirke deg i det hele tatt!

Så, jeg foreslår .. hvis dette er SANT at det er et spørsmål om å øve ved å praktisere, så foreslår jeg at du øver og praktiserer GLEDE!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#øve #trene #praktisere #glede #fred #lykke #kjærlighet #omtanke #klage #sinne #bekymring #øvelsegjørmester #jatillivet #jatilkjærligheten ❤️

Har du seriemorder-genet?


Ligger på sofaen hjemme, klokken er 01:00 på natten. Har sovet stort sett hele dagen. Vært syk noen dager nå.

Ingen feber, men en konstant hodepine med et slags «press» inne i skallen.

Forkjøla, sår hals og verk i beina i hele kroppen. Den lille fysiske styrken jeg hadde eksisterer ikke for tiden, er så vidt jeg orker holde mobiltelefonen. Sutrer jeg nå? Er virkelig ikke det som er meningen, bare prøver å innlede dette innlegget, men kan vel bli oppfattet som sutring av de som ønsker det. Er kanskje dette som noen kaller «manflu» eller «mannesyken».

Etter alle disse årene har jeg endelig blitt mann, hahaha..

Vel, uansett. Jeg har over tid nå prøvd å komme meg gjennom en serie på Netflix som heter «Riverdale». Det ligger fire sesonger der. Den første sesongen var bra, men så blir det bare mer og mer tullete, uten at jeg skal gå mer inn på det. Jeg har bare en greie at jeg vil fullføre hva jeg har begynt på, så nå piner jeg meg gjennom sesong fire.

I sesong fire er det en del snakk om seriemordere, og flere ganger snakker de om et «seriemordergen». Av ren nysgjerrighet måtte jeg Google om dette genet, og joda, det eksisterer visstnok. Weird!

Her er et utdrag fra ‘Illustrert Vitenskap’:

«Seriemordere føler trang til å drepe igjen og igjen, og forskere peker på genet MAOA som en del av forklaringen. Genet kontrollerer mengden av tre signalstoffer i hjernen – serotonin, dopamin og adrenalin.

Stoff kalles nevrotransmittere og fungerer som en slags trafikklys som regulerer hvor nervesignalene tar veien. De spiller dermed en viktig rolle for tanker og handlinger. Men en medfødt mutasjon kan sette MAOA-genet delvis ut av kraft, slik at mengden av nevrotransmittere stiger. Det kan gjøre personen mer impulsiv og aggressiv, og flere seriemordere har vist seg å ha det muterte genet.

MAOA-genets betydning forklarer også hvorfor over 90 prosent av alle seriemordere er menn. Genet sitter nemlig på X-kromosomet, som menn bare har ett av mens kvinner har to. For menn er det nok med en enkelt mutasjon for å havne i faresonen. Mutasjonen er imidlertid ikke nok til å skape en ny seriemorder, for oppveksten spiller en avgjørende rolle. Hvis mutasjonen kombineres med misbruk eller omsorgssvikt i barndommen, får personen større risiko for voldelig og psykopatisk atferd senere i livet.

En amerikansk studie (Les: Her) viser slik at den uheldige cocktailen tidobler en persons risiko for å ende i fengsel for grov voldskriminalitet.

Ifølge flere studier har de fleste seriemorderne blitt utsatt for grov omsorgssvikt som barn. De traumatiske opplevelsene setter spor i hjernen fordi de påvirker produksjonen av nevrotransmittere som regulerer oppbygningen av nerveforbindelser i hjernen. Dermed kan seksuelle overgrep eller fysisk avstraffelse bygge om hjernen, slik at barnet ikke utvikler en alminnelig moralsk dømmekraft. Overgrepene gjør det også vanskelig å etablere sunne sosiale relasjoner, og mangelen på kontakt kan få personen til å fantasere om å utøve makt over andre.

FBI anslår at opp mot 10 prosent av alle mord begås av seriemordere, og de fleste av dem fortsetter å drepe til de blir tatt».

Seriemordere i tall:

– 68 prosent har blitt utsatt for overgrep i barndommen.
– Over 50 prosent er psykopater.
– 10 prosent har hjerneskader.
– 99 prosent har levd ut voldelige fantasier på dyr.

Har du «seriemorder-genet»?


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#seriemorder #gen #genetisk #psykopat #psykopatiskmønster #forskning #trauma #barndom #overgrep #maoa #riverdale #serie #netflix #illustrertvitenskap

 

 

Sydney – gatekjøkken/pizzeria og mais!


I dag kom temperamentet mitt skikkelig frem da jeg i formiddag skulle ut på luftetur med jentene, og ikke fant husnøklene. Etter nesten to timers leting fant jeg dem på et sted der det aldri har vært lagt nøkler før. Når jeg omsider fant dem roet frustrasjonen seg og jeg fikk tatt turen med jentene. Deretter tuslet jeg en tur til byen og møtte snuppen min etter jobb. Så var det å finne ut hva vi skulle ha til middag i dag, eller hvor vi eventuelt skulle spise.

Kebab ble nevnt, så jeg foreslo at vi kunne spise på «Sydney» gatekjøkken og pizzeria i Nedre Storgate 21. Jeg hadde fått med meg at der skulle være billig kebab da jeg har gått forbi der mange ganger. Og ingen av oss hadde spist der før på tross av at stedet har vært noen år nå. Så da var det på tide med et besøk der.

Utenfor var det plakat med bilde av en kebab med mange fine grønnsaker og en tekst hvor der sto at de solgte stor kebab med en halvliter brus inkludert til 100 kroner. Yupp, supert tenkte jeg da – så gikk vi inn.

Det som kunne vært et fint lokale var bare trist. Svarte enkle møbler, og tomme bord. Ikke bare en enkel duk på bordene, ikke en liten kunstig blomst, ikke et telys – ingenting. Der var ingenting i lokalet som var hyggelig å feste blikket på. Vi bestilte og fikk maten ganske kjapt.

To store kebab i pita. Kebaben besto helt enkelt av masse stekt kjøtt, en boks mais, litt kinakål og masse saus. Kjøttet var greit, maisen var grei (lol), kinakålen var grei, sausen var grei og pitabrødet var greit. Alt var greit, men gudameg så trist.

Aldri før har jeg fått en så trist kebab før. Ikke noe tomat, ikke noe grønn pepper, ikke noe agurk, ingen løkskiver, ikke paprika – ingen friske og krispy grønnsaker i det hele tatt. Flaut at dette faktisk selges i «kebab-byen» Drammen. Terningkast 2 – nå skjønner jeg veldig godt at ingen jeg kjenner noen gang gjennom disse årene har snakket om «Sydney» 😂


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#mat #sydney #gatekjøkken #kebab #pizzeria #kebabbyen #elvebyen #drammen

Hvem er han gutten?


De første årene i mitt liv var jeg en lykkelig og glad gutt. Full av energi, beveget meg høyt og lavt, bokstavelig talt. Jeg var gutten som ikke kunne få stor nok fart på husken. «Dessa» som vi sier der jeg kommer fra. Jeg var gutten som ustanselig ramlet av sykkelen, men blodig reiste meg og syklet videre. Jeg var gutten som ofte stakk av for å havne hos politiet hvor jeg fikk servert brus, vafler og kino. Jeg var gutten som fant på ting. Rampestreker.

Jeg var gutten som tok nabojenta med meg inn i skogen, bandt henne til et tre og ropte på elgen. Det var da jeg ikke var den glade lykkelige gutten lengre. Jeg var gutten som hadde vært for energisk og livlig. Jeg var gutten som som min far hatet mest. Jeg var ikke bra nok som uskyldig, så jeg ble gutten som ikke lengre var uskyldig.

Jeg var plutselig gutten som var redd og nervøs. Jeg var gutten med en voldelig far som politiet måtte holde unna. Jeg var gutten som tisset i buksa. Jeg var gutten som fant på mye for å avlede oppmerksomheten fra hvordan jeg egentlig hadde det. Jeg var gutten alle kunne navnet på. Jeg var gutten de fleste foreldre ba barna sine holde seg unna.

Jeg ble gutten jeg selv mislikte. Jeg ble gutten jeg til tider faktisk hatet.
Jeg ble gutten som fortalte meg selv, og andre, løgner som at jeg ikke var bra nok – og jeg lot meg selv bli en outsider som de eldre barna brukte som punchingbag og spytteskål.

Jeg var gutten som som lot harde omgivelser forme meg. Jeg var gutten som lot meg brytes ned, men ikke tillot å la det vises. Jeg var gutten som ble behandlet respektløst, men ikke ville vise hvordan det påvirket meg.

Jeg var gutten som egentlig ville vel, men fikk skylden for alt det vonde. Jeg var gutten som bygget hytte til barna, men fikk juling for å ikke finne igjen hammeren. Jeg var gutten som ble plaget, banket og slått av større gutter. Jeg var gutten som ble plaget, banket og slått av min onkel. Jeg var gutten som ble plaget, banket og slått av min egen far. Jeg var gutten som ble «fanget» og misbrukt av en fremmed mann gjennom flere år. Jeg var gutten som kjempet for andre, men som ingen sto opp for tilbake.

Jeg var gutten som begynte å røyke og drikke alkohol i en alder av 10 år. Jeg var gutten som begynte å sniffe lim og lightergass før tenårene startet. Jeg var gutten som lot håret vokse og bli langt. Jeg var gutten som satte piercing selv i ører, nese, øyenbryn og leppe. Jeg var gutten som spiste pillere og røyket hasj som trettenåring. Jeg var gutten som satte sin første sprøyte som 14 åring.

Jeg var gutten som ble forlatt og forlatt. Jeg var gutten som var utsatt, men lærte seg å ta igjen. Jeg var gutten som fikk hud av betong, mens jevnaldrende gråt av skrubbsår. Jeg var gutten som gjorde akkurat hva jeg ville, når jeg ville. Jeg var gutten som samlet fleinsopp på høsten. Jeg var gutten som flyttet hjemmefra som 15-åring.

Jeg ble tenåringen som kom og forsvant. Jeg ble tenåringen som bodde i forlatte campingvogner og i telt i sivet på Christianiavannet i fristaden. Jeg var tenåringen som vanket sammen med drapsmenn og vinningskriminelle. Jeg var tenåringen som opplevde venner og nettverk forsvinne hen i selvmord og overdoser. Jeg var han som overlevde mens venner skjøt seg, druknet seg, hengte seg, fikk blodpropp eller ble drept.

Jeg var han som avsluttet tenårene med å si stopp. Jeg var han som sa nok er nok. Jeg var han som ble nykter. Jeg var han som tok treårig ungdomsskole på et år på voksenopplæring. Jeg var han som snudde opp ned på hele tilværelsen, klippet vekk det lange håret og startet på utdannelse og jobb.

Jeg var han som hadde fortrengt kjærligheten. Jeg var han som elsket. Jeg var han som ville stå opp og være et lys og forbilde for andre. Jeg var han som tok egne erfaringer og holdt foredrag for sosionomer, barnevern og andre i posisjoner i et korrupt system. Jeg var han som trosset egen redsel i en kamp i eget sinn, hjerte og sjel.

Jeg var han som sto frem som homofil i en liten by og var den første homofile som giftet seg i den delen av landet. Jeg var han som nylig var fylt 20 år. Jeg var han som ble nedringt av media og forfulgt av lokalavisa. Jeg var han som ble slått ned på puber og offentlige toaletter. Jeg var han med blått øye. Jeg var han som såkalte venner vendte ryggen. Jeg var han som gikk alene på skolen blant mange yngre, ble hvisket om, peket på å ropt jævla homo til ut av vinduene i skolegården. Jeg var han som ikke lot slikt ødelegge meg, men heller styrke meg. Jeg var han som bedre sent enn aldri fikk orden på livet, utdannelse og muligheter.

Jeg var han som var lykkelig forelsket noen år, men som etterhvert mistet kjærligheten til en mann av spillegalskap, frustrasjon og sinne. Jeg var han som etterhvert glemte seg selv i en kamp om å gjenerobre kjærligheten. Jeg var han som tapte den kampen. Jeg var han som pakket bagen min og forlot. Jeg var han som ble deprimert og begynte å drikke. Jeg var han som ble stengt inne i en kjeller og forsøkt voldtatt av en i nær relasjon. Jeg var han som mistet jobben sin i konkurs. Jeg var han som tjente penger av gay porno. Jeg var han som pakket 40 kilo klær, musikk, saker og ting i en godt sammenteipet eske, og en bag på 20 kilo. Jeg var han som forlot byen jeg vokste opp i, reiste til landsdelen lengst unna, og aldri så meg tilbake.

Jeg var han som mange ganger ble fortalt at jeg ikke var bra nok. Eller god nok. Jeg var han med munntøyet i orden og sta som faen. Jeg var han med mange arr innvendig og utvendig, kropp og sjel. Jeg var han som nok en gang stablet seg på beina. Jeg var han som fant kjærligheten på ny. Jeg var han som tok flere jobber samtidig og jobbet fra morgen til kveld.

Jeg var han som var 30 år gammel, med ny kjæreste, jobb, leilighet og et nytt liv i en ny by. Jeg var han som i noen år fikk være lykkeligere enn noen gang. Så kom alvorlige kroniske sykdommer, diagnoser og fortrengelser fra fortiden ble vekket til livet. Jeg var han som på ny gjenopplevde overgrepene. Jeg var han som igjen ble den frustrerte, deprimerte, sinte personen. Jeg var han som hadde bagasje nok fra før og hadde lært at en må aldri gi opp. Jeg ble han som gikk i terapi flere ganger i uka i tre år.

I dag er jeg han som har hatt samme kjæreste i 14 år. I dag er jeg han som elsker, han som blir elsket av sin lille familie. I dag er jeg han som har noen få gode venner som jeg er trygg på. I dag er jeg han som har reist rundt i verden opplevd og sett mangt og mye. I dag er jeg han som nylig har kjøpt ny leilighet. I dag er jeg han som elsker å sitte på balkongen å nyte livet. I dag er jeg han som er elsket av noen og hatet av noen. I dag er jeg han som en hel del ikke bryr seg om i det hele tatt. I dag er jeg han som ikke kan bry meg mindre om akkurat dét!

Jeg er han som i dag ser på seg selv som et fantastisk og rikt menneske. Jeg er han som vet jeg har gjort godt i livet mitt. Jeg er han som har vært tidvis dramatisk og innimellom helt gal. Jeg er han med en fargerik historie og personlighet. Jeg er han som var feit og ble slank. Jeg er han som hverken er A4 eller A3. Jeg er han som aldri igjen kommer til å be om unnskyldning for å være meg selv!

Alt hva jeg har opplevd har gjort meg til den jeg er i dag. Hver lille feiltagelse, hvert slag jeg har fått i trynet, hver sprøytespiss jeg har satt i armen, hvert svik fra systemet, hver dolk jeg har fått i ryggen av nære og kjære. All min framgang, all den glede og lykke i hjertet mitt, alle prestasjoner jeg har gjort, har formet meg til den jeg er i dag. Jeg er blitt mitt mest perfekte selv. Ustoppelig, sta, modig, rettferdig, omtenksom og ærlig!

Jeg kommer aldri til og slutte å kjempe eller å gå fremover. Jeg er en fighter. Jeg sier ja til livet og kjærligheten. Og til deg som leser, husk at DU er verdifull, og perfekt som du er ❤️


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#livet #kjærligheten #oppveksten

De lurer deg!!!


Jeg skulle egentlig ikke skrive mer, eller dele mer om denne saken. Men hysterisk propaganda main stream media velger å melke dette og skape angst, stress og hysteri. Ikke minst skape undertrykkelse og skam!! Ikke det at jeg og bloggen min er noe bedre, men jeg velger å stille meg på andre siden av propagandaen.

Der main stream media i Norge velger å hisse opp stemningen med å unnlate å være objektiv, som OFFENTLIG STATSTØTTET media burde være, så velger de heller provosere frem aggresjon for lesertall, egen vinning og politisk subjektiv propaganda, noe de utrolig nok mener er både rett og riktig, på tross av at en ‘avis’ objektivt skal «orientere allmennheten om begivenheter og aktuelle spørsmål», 😳

Dette innlegget er klippet og limt, sakset og kopiert fra mannen i gata, en representant for det norske folk, nordmenn, vår kultur, vårt levesett, våre holdninger og vårt ønskede samfunn – en av oss har skrevet dette, på vegne av mer enn et stort mangfold som støtter:

– «Når en unevnelig myrder, og det skjer ofte, kan ikke engang navnet hans nevnes, alt om han skal holdes hemmelig, han, familien og hans ideologi skal vernes, og det forlanges sågar at vi skal tolerere både at han dreper, og at hans tankegods oppfordrer til det. Setter noen søkelyset mot denne problematikken, blir de uglesett, og de risikerer å bli slettet av – eller utestengt fra politisk korrekt media her til lands , og sosiale korrupt media – FB!

Dette er hverken rett eller riktig!


Mange nordmenn undres: – Hvorfor er Eliten så glad i å ta inn, trygde, beskytte og akseptere både dette tankegodset og dets eksekutører, og hvorfor er velgerne så ekstremt naive? Vi er mange som har tanker om begge deler, men aspektet er så omfattende at det krever et eget og langt innlegg!

(Les: – Bunny Trash!)

Eliten med sine ekstremt høye selvbevilgede lønninger, privatsjåfører og livvakter vet hva dét handler om, men med egen aganda som de har, så forties det.

Et tankekors: Eliten, politiet og MSM mener at den drepte knivstikkede kvinnen i Sarpsborg, én av stadig flere i Norge, blant så skremmende mange, var på feil sted til feil tid. Latterlig, idiotisk, patetisk og ynkelig utsagn! Var morderen altså på rett sted til rett tid? Var ikke det retteste stedet for ham å være hjemme i Somalia? Men det er vel slik at der finnes det kanskje ikke så mange vantro å ta livet av for å oppnå PARADIS??!!»

– T.Sø.

(klippet og limt fra anonym (?) på sosiale media).

 

 


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#innvandring #terror #drap #ukultur #whitelivesmatter #blacklivesmatter #alllivesmatter #everylivematters #media #norge

Eier ikke nordmenn skam??!!

I går delte en bekjent av meg en artikkel fra Dagbladet på sosiale medier. Vedkommende som delte hadde tilnærmet lik reaksjon som jeg hadde på den artikkelen.

Overskriften på artikkelen lød slik: «De eier ikke skam», og artikkelen starter slik – «Det at nynazister henger opp sitt ekstreme budskap og bruker denne tragedien på en slik måte, viser at de ikke eier skam. Det har kommet mange reaksjoner lokalt. Når en slik hendelse brukes til ekstrem agenda, så skaper det sterke reaksjoner».

I artikkelen fremstilles det slik at nynazister i Sarpsborg benytter seg av drapet på Marianne Haugen (54) for å fremme ekstrem agenda. Gjerningspersonen, en somalisk mann som også knivstakk to andre kvinner med alvorlige følger er arrestert og i varetekt. Samtidig dytter Dagbladet sine egne uttalelser over på Sarpsborg Arbeiderblad om at «white lives matter»-plakatene ble hengt opp under 24 timer etter drapet og drapsforsøkene.

At plakatene ble hengt opp så kort tid etter fremhever Dagbladet med svarte bokstaver.

Det de ikke fremhever med svarte bokstaver er den korte lille (nærmest gjemte) setningen lengre ned i artikkelen hvor de skriver: – «Ifølge Fredh er det imidlertid ikke første gang dette dukker opp i byens gater».

Tommy Fredh i Sarpsborg kommunes tekniske avdeling snakker da om nettopp disse WLH plakatene og klistremerkene.

Dagbladet: – De eier ikke skam!

På denne måten forsøker Dagbladet å villede leserne med å forsterke inntrykkene de ønsker hevde, og dermed dekke til virkeligheten en anelse. De formulerer seg ikke objektivt for å legge frem en nyhetssak, men er heller subjektiv for å ikke skade sin politiske ideologi og støtten til den. De skriver at plakater og klistremerker hvor det står «white lives matter» er ekstreme holdninger og at de som deler disse ‘ikke eier skam!’

Jeg kunne fint ha brukt et «white lives matter» merke som forsidebilde på min profil på sosiale media, men nå har Dagbladet vært meg i forkjøpet og SKAM-stemplet meg hvis jeg gjør det.


De stempler meg som en som ikke eier skam fordi jeg mener at denne mammaen som ventet på og ble funnet av datteren sin kort tid etter at hun ble drept faktisk betyr noe. Det hennes datter måtte se og oppleve, og hvordan hun har det i dag, betyr noe. Jeg mener at den feilslåtte innvandring- og integreringspolitikken vi har i Norge i dag som setter nordmenns liv i fare, hvor nordmenn blir overfalt, truet, knivstukket, voldtatte og drept – det betyr noe.

Disse tingene skjer hele tiden nå. Og media skriver «det somaliske miljøet er triste». Hva faen!! Hva med skremte og redde nordmenn? Hva med familiene til ofrene? Hva med datteren til hun som ble drept??

Ja, jeg skrev at knivstikking, overfall og så videre skjer hele tiden nå. Jeg har blitt overfalt flere ganger selv, og jeg har blitt truet med kniv. Av ikke-vestlige innvandrere. Jeg kunne ha blitt drept, jeg har aldri løpt så fort i mitt liv, jeg kom meg unna med livet i behold. Jeg vet ikke om det er riktig å skrive at jeg var heldig. Med tiden har det blitt oftere og oftere slike hendelser her i landet. Det er som om stat og regjering ønsker denne elendigheten over oss nordmenn som må bevege oss i dette samfunnet som personer i maktposisjoner skaper.

Over tid nå har det vært herjinger over hele verden etter at en svart mann George Floyd i Amerika ble drept av politi der. Politiet er anklaget for å ha mishandlet og drept Floyd med rasistisk motivasjon. Derav har det vært massedemonstrasjoner, også her i Norge hvor 15000 mennesker samlet seg i Oslo midt under en pandemi.

Les: Til dere 15000 idioter!!

Demonstrasjonene er direkte årsak til at hvite mennesker blir demonisert for den minste ting. «Black lives matter» kaller bevegelsen seg som har ødelagt hus, hjem og levebrød for barnefamilier og mange andre mennesker. «Black lives matter» er årsaken til at filmklassikere blir fjernet fra streamingtjenester og TV. De er årsaken til vandalisering av kulturminner og historie, som de ønsker fjernet. «Black lives matter» er årsaken til nesten like mye angst og uro som koronapandemien siste tiden.

Alt dette blir fremstilt annerledes i MSM som Dagbladet. Måten de fremlegger sine saker på nører opp under frykten og angsten. De skaper mer hat, frustrasjon og rasistiske holdninger. Og ikke minst, de gjør oss SINTE!! Hva faen er greia med at «Black lives matter» er greit, men ikke «White lives matter»?

Dagbladet skriver at det er nynazister som har hengt opp sine «hatefulle ekstreme budskap», altså de tre ordene «white lives matter». Hva hvis de hengte opp plakater hvor der sto «ta vare på naturen»? Er det «hatefullt og ekstremt»?

Hvordan hadde dette blitt fremstilt hvis det var for eksempel Amnesty International, FOKUS eller FN som delte «white lives matter» budskapet?


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#innvandring #terror #drap #ukultur #whitelivesmatter #blacklivesmatter #alllivesmatter #everylivematters #norge

Knivstikking og drapet i Sarpsborg!

Redd Norge – Norway matters!!

«Den minste ting som ikke er politisk korrekt blåses ut av proporsjoner. Kritikere tenker ikke særlig langt og det er en enorm vilje til å misforstå, vri og vrenge på, og å tviholde på å male bilder av mennesker som høyreekstreme og onde». Dette skrev jeg i et blogginnlegg i 2018, med spørsmål om hvordan fremtiden i Norge vil bli med en venstrevridd benektelse av at vi går mot «svenske tilstander» her.

Ekstreme grupperinger har vi, både til høyre og til venstre, men å skjære alle under samme kam blir bare veldig feil. For eksempel meg selv, jeg støtter en del av meningsytringer og politikk både på rød og grønn side, men i en del år nå har jeg stemt noe helt annet. Anser meg ikke for å være ekstrem.

Jeg ønsker å ta vare på naturen, jeg bidrar for å støtte og hjelpe barn i fattigere land, jeg verner om dyr og jeg støtter Pride og mener bevegelsen betyr ALT for så utrolig mange. Jeg vil ha mindre hat og mer kjærlighet. Love is love! Med det sagt, så er ikke det hva jeg ser i samfunnet. Jeg ser splittelse og hat. Jeg ser en utvikling jeg ikke liker. Jeg har sett og opplevd det i flere år nå.

Temaene om innvandring, integrering og rasisme er blitt overfølsomt i det politiske klimaet. Vi kan ikke snakke om dette lengre, da kommer mediepolitisk rød propaganda og knebler ytringsfriheten med utsagn som stempler enhver som fremmedhatere som sprer fremmedfrykt.

Etter det grusomme drapet på George Floyd i Amerika har tilstandene rundt om i verden hatt en enorm negativ utvikling. Demonstrasjonene «Black lives matter» har demonisert enhver hvit person, og det letes frem rasistiske holdninger i hver krik og krok. Statuer og gatenavn er rasistiske, vi skal ikke ha kunnskap om historie lengre, vi skal ikke lære av den, men fjerne den. Det er så hinsides at en sliter med å gidde holde seg opplyst. En har bare lyst å stenge verden ute, ikke delta. «Hoppe av karusellen».

Det som skjer da er at historien gjentar seg selv, segregering, splittelse, hat og rasisme vil bli verre enn noen gang. I verste fall vil vestlige holdninger, kultur, levemåte og samfunn opphøre å eksistere. Det vil bli fullstendig islamisering, islamisme og sharia-lov.

Det er grunner til at det ble opprettet grenser. Sverige driter seg ut på alle områder, «svenske tilstander» er opphørt, «svenske tilstander» eksisterer ikke mer. Den tid er forbi, Islam har praktisk talt overtatt helt. Nå står Norge for tur, og det har allerede gått for langt.

I Norge kjøres en naiv dumdristig innvandringspolitikk forkledd som godhet. Det er overraskende vanskelig å få folk til å forstå at ved å si ja til 2000 flyktninger til Norge sier man samtidig nei til én million mennesker som kunne fått hjelp. Eller vi kunne hjulpet 800 000 mennesker i flyktningeleirer, og i tillegg bedret noe så viktig som sykehjem- og eldreomsorgen her i Norge.

Vi har faktisk muligheter til å begynne bry oss om våre eldre, foreldre, våre besteforeldre, de som ga oss selve livet og er årsaken til at vi er her. Men de gamle, syke og eldre roper ikke så høyt som disse andre nevnte, så da fortsetter vi bare å drite i dem – på samme måte som vi driter i våre egne barns framtid.

En annen vinkling. Når hysteriet rundt koronapandemien sto på som verst innså jeg at jeg måtte gjøre noen grep for å ikke gå på en økonomisk smell. Mye ble så dyrt at jeg så meg nødt til å stanse bidragene til veldedige organisasjoner jeg støtter. Med unntak av bidragene til mitt fadderbarn i Etiopia. Jeg måtte gjøre det for å unngå ende i et uføre jeg ikke ville komme meg ut av igjen. Etterhvert kan jeg bidra igjen, noe jeg ikke kan hvis jeg hadde blitt ruinert, knust og ødelagt. Det sier seg selv!

Det samme gjelder Norge. Folk tror vi kan fylle opp landet med nye landsmenn og at vi har råd til konsekvensene det koster i form av penger, ressurser, ukultur, terror, voldtekter og drap. Vi har ikke råd til det! Det burde også si seg selv, et ruinert, knust og ødelagt Norge hjelper ingen. Et land med terror i gatene er heller ikke et akseptabelt alternativ, er det virkelig så vanskelig å skjønne??!

I Norge velger godtroende, lite opplyste og naive nordmenn å vise hvor «gode» vi er, og det har over tid nå vært valgt en ødeleggende løssluppen masseinnvandring, og det virker bortimot nyttesløst for mange å forstå konsekvensene av det.

Ytterst få innvandrere blir integrert i samfunnet her. De skaper heller egne samfunn bygd på de «verdier» og ukulturer de har der de kommer fra. Folket blir villedet gjennom politisk styrt media som pynter på sannheter og dekker over den grusomme negative utviklingen, og politikerne har en egen agenda med å vinne velgere med å spille på folks følelser. For alle vil ha en bedre verden, alle ønsker jo å hjelpe andre mennesker fra nød og elendighet. Dermed så har vi utrolig mange som ikke skjønner at vi bare flytter den nøden og elendigheten hjem hit til oss.

Jeg skammer meg faktisk over å bo i et land der vi kaller våre eldre for en byrde og samtidig kaller kriminelle innvandrere, knivstikkere, drapsmenn, islamister og muhammedanere for en berikelse.

Neida, det er i ikke noe galt i landet vårt. Vold og overgrepsstatistikkene øker ikke i takt med innvandringen. Ikke annen kriminalitet heller. Ghetto-gjenger eksisterer ikke. Ikke knivstikking, æresdrap, bilbranner eller angrep på politiet. Alt er bare tull, usannheter skapt av høyreekstremister sies det. Rasister som tyr til overdrivelser og løgner!

Da jeg etter en intimkonsert i hovedstaden ble overfalt av fem innvandrere og truet med kniv av en av dem. Bare tull det også. Når jeg skriver om det i bloggen min dukker det alltid opp noen som kaller meg en løgner. Det er kun ren overdrivelse fra min side når jeg forteller om kvinnen som ble knivstikket over 30 ganger her på Strømsø torg i Drammen sist november. Hun lå på bakken oversvømmet i eget blod da jeg passerte.

Alle macheteangrepene i flere kommuner rundt om i landet, knivstikkinger på busser og trikker, det er blåst bort som norsk ungdom som har havnet på skråplanet. En er jo ‘norsk med en gang man har kommet over grensa hit. Da jeg var på fest og vi som var der meldte inn et masseslagsmål med ene og alene innvandrerungdommer, da kom det i media at dette var ungdommer fra to forskjellige norske kommuner som var «røket uklare». En havner ikke på sykehus for å ha «røket uklar». Kun alternative media Resett skrev sannheten, men leser man Resett så blir man stemplet kloakkrotte og rasist av godhetstyrannene.

Nå har vi nylig hatt et trippeldrapforsøk i lille Sarpsborg, der gjerningspersonen faktisk greide å drepe én av tre. Myrdet med kniv!! Alltid når det er kniv i bildet er det begått av innvandrere. Hvorfor tror dere? Og hvor er #whitelivesmatters oppi alt dette?? Hvor er «hylekoret» etter at denne kvinnen ble tatt av dage??!

Ser det skrives at denne kvinnen var på feil sted til feil tid. Tre kvinner på feil sted til feil tid. Det var vel TV2 som var først ute med en så forkastelig dum uttalelse!

Hvordan kan en norsk kvinne være på feil sted til feil tid i Norge? Hvordan kan noen norske kvinner være på feil sted til feil tid i Norge?! Hva skjer i dette landet?? Hvordan går det an å komme med slike oppfatninger og spre ut til det norske folk? Hva slags tankegang er det disse massemediene forkynner??!!

Her var vel heller noen andre som var på feil sted vil jeg mene!!

Nok en voldelig psykisk ustabil gjengangerkriminell fra ikke-vestlig islamsk land sluppet løs i Norge og gitt mulighet av den norske stat og regjering til å drepe andre uskyldige mennesker, kvinner. Og dette skal være en «berikelse» til landet vårt?!!

Tror dere han er alene innvandrer med en slik historikk og adferd? Da tror dere feil, dette skjer oftere og oftere nå. Tror dere at det ikke kommer flere hit med lignende adferd som blir sluppet løse i det norske samfunn? Jeg vet det kommer flere. Tror dere dette er siste gang at nordmenn og kvinner får høre at man er på feil sted til feil tid i eget samfunn, utenfor våre hjem i eget hjemland??! Neppe!!

Vi får se hva siste del av 2020 har å by på, og hvordan neste år blir. På tide å våkne!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#innvandring #terror #drap #ukultur #norwaymatters #norge

Knivstikking og drapet i Sarpsborg!


Trippeldrapsforsøk der en av de tre ofrene faktisk ble drept. Myrdet med kniv!! Hvor er #whitelivesmatters etter at denne kvinnen ble tatt av dage??!

Ser det skrives at denne kvinnen var på feil sted til feil tid. Tre kvinner på feil sted til feil tid. Det var vel TV2 som var først ute med en så forkastelig dum uttalelse!

Hvordan kan en norsk kvinne være på feil sted til feil tid i Norge? Hvordan kan noen norske kvinner være på feil sted til feil tid i Norge?! Hva skjer i dette landet?? Hvordan går det an å komme med slike oppfatninger?? Hva slags tankegang er det disse massemediene forkynner??!! Her var vel heller noen andre som var på feil sted vil jeg mene!!

Fakta: En voldelig psykisk ustabil gjengangerkriminell fra Somalia ble sluppet løs i Norge og ble gitt muligheten av den norske stat og regjering å drepe andre mennesker, kvinner, fordi vi har en innvandring- og integreringspolitikk som ikke fungerer! Det er greia!!!

Tror dere han er alene Somalier med en slik historikk og adferd? Tror dere at det ikke kommer flere hit med lignende adferd som blir sluppet løse i det Norske samfunn?

Hadde det vært en nordmann som hadde drept en farget hadde hylekoret vært i gang forlengst!! Hvordan ting blir håndtert forskjellig synes jeg er veldig rasistisk, og jeg leter ikke frem rasisme der den egentlig ikke finnes!!

Min dypeste medfølelse til de etterlatte og alle berørte i denne grusomt stygge saken.

#alllifematters #everylifematters ❤️


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#rasisme #sarpsborg #tv2 #norge

Safran Indisk Restaurant – veldig smakfullt!!


Nå ligger jeg strak ut hjemme etter en aldeles smakfull opplevelse på «Safran» her i Drammen.

Snuppen min og jeg har vært ute å spist med familien hans. Hans søster og bror, deres sammensvorne og barna deres, og deres sammensvorne igjen. Ingen av oss hadde spist der før, så alle var veldig spente.

Vi (oss to) skulle egentlig dit sist Valentines, men vi hadde ikke bestilt bord, så der var ikke plass, derfor spiste vi et annet sted den gang. Denne gangen hadde vi bestilt bord flere dager i forveien.

Veldig fint og koselig lokale med varm atmosfære. Gode stoler. Veldig bra meny av forretter, hovedretter og tilbehør. Synes personlig dessertmenyen var litt kjedelig og lite original, så jeg skippet dessert, det gjorde vi alle.

Veldig mange vi kjenner har skrytt veldig av Safran og maten der, så da servitøren kom til bordet vårt reagerte vi med sjokk og vantro. Når han skulle ta bestillingen sa han at de hadde mye folk så det ville ta lang tid hvis vi skulle ha forretter, det ble sagt på en måte som om han ønsket at vi skulle droppe den. Men det gjorde vi ikke.

Da vi bestilte rotet og surret han så mye med bestillingen at jeg ba han bruke notatblokk og notere bestillingen. Det tok han ikke til seg. Det ble veldig masete da han gjentatte ganger ropte opp alt vi hadde bestilt, og nesten forventet at det var oss gjester som skulle holde orden på bestillingene. Samtidig fikk alle andre gjester opplyst hva hver og en av oss hadde bestilt.

Det hele kan ikke beskrives, men det var noe surrealistisk. Har ikke opplevd noe lignende på restaurant før. En noe uproff måte å gjøre ting på.

Allerede ved serveringen av drikke rotet han med bestillingen. Jeg fikk Cola, jeg hadde bestilt Solo. Det var ikke noe problem, vi bare byttet oss i mellom.

Så kom forrettene, de ble servert på en litt bøllete måte. Han var litt stressa, dermed følte vi på det også. Når jeg er på restaurant skal det være avslappet synes jeg. En forrett ble glemt av og servert når de andre nesten hadde spist opp. Alt dette kunne vært unngått hvis han hadde brukt penn og papir som jeg sa til han. Det hører liksom med til servitøruniformen, men ikke på Safran.

Men det skal sies, og understrekes, forrettene var helt nydelig smakfulle og estetisk flotte. De på kjøkkenet hadde gjort en veldig bra jobb. Og det gjaldt alle hovedrettene også, fantastisk god mat. Med unntak av én av hovedrettene som så helt grusom ut, brun guffe, det ble liksom en sånn moro greie ved bordet akkurat den retten, for den så ut som den var spist, fordøyd og kommet ut igjen. Men den var god.

Alle var mer enn fornøyd med maten. En knallbra smaksopplevelse. Alt ble spist, rubbel og bit. Jeg hadde ikke et riskorn igjen på tallerkenen da jeg var ferdig.

Dyrt var der ikke heller. To forretter, to hovedretter, nanbrød og to brus – 850 kroner!

Alt styret på begynnelsen ble kompensert for med den deilige matopplevelsen. Snuppen min og jeg skal tilbake. Tenker dette er et veldig bra sted for et par å gå ut, date eller dobbeldate, men ikke for større lag og selskap. Da må i hvertfall servitørene bli mer proffe og rutinerte.

Safran får uansett terningkast 5 hos meg. Flott forrett og hovedrettmeny, flott og kult lokale, og fantastisk mat!!

Nettsted: http://safranindisk.no/


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#safran #indisk #restaurant #mat #bragernes #drammen #smakfullt #estetisk #atmosfære #krydder #digg

Slik vinner Islam og bygger sitt samfunn.

Islamiseringen av Norge vokser stadig. Stadig flere innvandrere fra ikke-vestlige land flytter til Norge og stadig flere barn av ikke-vestlige blir født med Norsk statsborgerskap. Mohammed er det mest populære navnet på nyfødte i Norges hovedstad i dag. Ikke Ola eller Erik.

Veldig mange i Norge ser og skjønner hva islamiseringen vil bety for det vestlige samfunn. Hva det vil bety for det gode frie såkalte velfungerende Norske samfunn. Islamiseringen er egentlig ikke ønsket.

Ideologien med å bygge moskeer, dekke til og undertrykke kvinner, bedrive kjønnslemlestelser, tvangsekteskap, barneekteskap, flerkoneri og sosial kontroll, bare for å nevne noe, blir akseptert og bygd opp her på grunn av at gode nordmenn ikke vil assosieres med politiske grupperinger, høyreekstreme hatere som hater alt og alle. Folk flest ønsker kjærlighet, tilhørighet og aksept!

I går var det en videosnutt av en eldre mann med to lettkledde menn i hundelenker som ble lagt ut i politiske høyregrupper, ment for å skape ytterligere fordommer, stigmatisering, latterliggjøring og hat. Dagen før var det et bilde av en mann i sminke, og dagen før det var det bilder av menn i noen underlige dresser. Tidligere samme dag var det en farget mann som var offer for latterliggjøring og hat.

Er man svart, brun eller gul så kommer trollene fra høyresiden frem med stygge kommentarer og hat.

I dag er det et kyssebilde av toppolitiker Bent Høie som kysser sin mannlige kjæreste som er målskiven. I morgen er det muligens jeg som blir det store hatobjektet, hvis det ikke skjer i dag allerede når jeg legger ut dette.

Disse hatpersonene jeg skriver om bare elsker å hate, de næres på det, for det er den eneste kjærligheten de har i hjertet sitt. Og nå har de sosiale media liggende tilrette for å ødelegge både liv, samfunn, politikk og selve kjærligheten med hatet sitt.

Vi ser dette hatet bobler i høyreorienterte politiske grupper på sosiale media, da spesielt på Facebook. Familiemedlemmer som barn, søsken og andre nære skjemmes og gremmer seg over å være i slekt med, eller i det hele tatt kjenne disse. Og det er sannsynligvis selve årsaken til at venstresiden alltid vil sitte med mer makt enn høyresiden.

Høyresiden blir oppfattet som grupperinger med hatefulle mennesker. Man vil ikke assosieres med slikt, så gode nordmenn styrer til venstre selv om de er i mot islamisering av Norge.

Å være innvandring- og islamkritisk, og mot islamisering er én ting. Men høyresiden fremmer fordommer og hat mot så mange helt uskyldige mennesker, av helt ignorante, uvitende og patetiske årsaker. Farge, sminke, klær, legning – for at man tuller og fjoller, eller bare er seg selv og vifter med et fargerikt flagg.

Homofile og lesbiske kalles for avskyelige unormale avvikere. Folk som kler seg rart er tullinger og idioter. Klimaaktivister er hjernedøde. Lettkledde er perverse. Mørkhudete blir kalt meget og mangt. Listen er lang. Hatet er rettet mot alle.

Å si at en elsker Norge og nordmenn er bare svada fra disse som ødelegger politikken og det politiske miljøet, og mest av alt knusende ødeleggende for høyresiden selv. Til og med partiet Høyre går til venstresiden. Hvis en elsker nordmenn og Norge, landet vårt, samfunnet og levemåten her så ville man ikke ødelagt landet og folket med å hate alle og enhver.

De som ikke er hatere på høyresiden forsvinner i all støyen. Rommet for kjærlighet og aksept virker så liten iblant lyn og torden på høyresiden at Gahr-Støre og venstresiden vil nok mest sannsynlig overta makten fra neste år – dermed mer makt til de ikke-vestlige. Takket være hatet fra ondskapsfulle hatere som har tilsluttet seg høyresidens politiske klima og samfunn! Tusen hjertelig takk!!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#politikk #hat #kjærlighet #hudfarge #legning #kjønn #religion #islam #ideologi #islamisering #fordommer #stigmatisering #avvik #høyre #venstre #rødt #blått #frp #ap #sv #sp #mdg #krf #benthøie #homofili #mote #pride #aksept #inkludering #fashion #annerledeshet #mangfold #berikelse #klima #samfunn #norge