Do We have the time..

I write a blog, yes.

Is it funny to you? It is not to me.

Behind all things are reasons. Reasons can even explain the absurd.

Do we have the time to learn the reasons behind the human beings varid behaviour?

I think not.

Some take the time, are they called detectives?

Watch and see what life teaches…

.

.

The log lady / Roger Endrè Pettersen

Skrevet 10.08.13

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#bunnytrash

«Den største gruppen på Facebook»

I dag skjedde det noe spesielt. Jeg fikk melding fra en ung svensk tjei. Og hun skrev følgende:

«Hej. Jag kom in på din blogg och tyckte den var väldigt intressant !

Det är såhär, jag är admin i en grupp som heter " den största gruppen på Facebook " som har över hundratusen medlemmar.

Skulle du va intresserad av att marknadsföra din blogg där för att öka följare och besökare?

Gruppen sträcker sig över hela landet och har varierad målgrupp

Något som är intressant? Kan i så fall skicka dig mer information

Mvh»

Jeg svarer: «Markedsføre? Jeg skjønner ikke helt, men send gjerne info..»

Så kommer det:

«Hej! 😊 Såhär fungerar det att marknadsföra sig hos oss!

Vi driver gruppen ” Den största gruppen på facebook ” som har 164.000 medlemmar, vi har även ytterligare 4 grupper utöver den!

Våra grupper ökar hela tiden i medlemsantal, och då det är förbjudet att göra reklam hos oss om man inte har fått godkännande gör det DIN reklam unik! 🌟

Det innebär att du har möjlighet att köpa reklamplatser hos oss, 3 reklamplatser för 300:- eller 8 reklamplatser för 500:-.

Detta kan öka din försäljning drastisk eller ge din blogg betydligt mycket fler följare.

🌟🌟Just nu har vi en kampanj med 3inlägg för 300:-

6 inlägg för 450:-

10 inlägg för 500:-🌟🌟

Erbjudande 1 länk för 150:-.

Vad gör vi med pengarna?

Med pengarna hjälper vi våra medlemmar som har det svårt, vi har ofta medlemmar som söker hos oss pgr av svåra ekonomiska situationer, där dom bland annat behövt fly från sitt hem.

Eller tex när en barnvagn blev stulen så hjälpte vi till att köpa en ny barnvagn åt familjen, det kan du faktiskt läsa här: Link!!

Vi väljer också att stödja olika forskningsfonder, eller hjälpa personer i kris.

Har du några frågor?»

Jeg svarer:

«Jeg blogger for egen del, behovet for å betale for å reklamere for bloggen er ikke tilstede, men takk for tilbudet 😊»

Altså, jeg setter pris på lesere, særlig hvis jeg jeg kan gi noe. At jeg formidler noe som kan ha betydning for de som leser. Men jeg betaler ikke til noen tilfeldige facebookentusiaster som vil tjene penger og påstår dem driver veldedighet.

Jeg har ingen problemer med å hjelpe og bidra. Jeg er medlem i Greenpeace, NOAH og Amnesty International. Jeg har bidratt til organisasjonen raisingmalawi.com og jeg har i ti år bidratt til støtte for mitt fadderbarn Beamlak i Etiopia gjennom SOS barnebyer.

Og så var det bloggen min da. Jeg skriver om alt mulig som skjer rundt meg og inni meg. I hovedsak er målet å bearbeide egne opplevelser, meninger, tanker og følelser. Men også dele ting som kan påvirke eller hjelpe andre i forhold til å ha blitt utsatt for overgrep, dele ting i forhold til sykdommer og diagnoser, i forhold til systemet i Norge og NAV. Angst, depresjon og fortvilelse. Alkohol. Jeg forteller om mine møter med barnevern, offentlige etater, belastede miljøer som narkotika og andre kriminelle miljøer.

Les mer her: Link!!

Så slik er det med det!

Noen andre som har blitt kontaktet av noen fra «Den største gruppen på Facebook»?

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#bunnytrash

Slo meg i hodet

Det var superhyggelig på middag og ute på byen i går.

I fjor, andre juledag, ble vi invitert på finnebiff til noen vi hadde nylig blitt kjent med. Vennskapet har bare vokst, og ettersom det var så trivelig som det var, så fant vi for godt å prøve lage tradisjon av sammenkomsten.

Det ble slik at vi storkoste oss i går med en perfekt middag, deilige drinker ble laget, og det var utvilsomt en bra kveld. Tradisjonen tro, så var det så bra at vi fortsetter å bygge på den neste år.

Så tok vi turen ut på byen. Ingen kan svare for morsomhetene der, men jeg kan med handen på hjertet si at jeg hadde en bra kveld. Helt max!!

Var på Unique..

Selvfølgelig møter en litt av hvert når en er på byen, og av alle mennesker så møtte jeg vedkommende som driver sportspuben i veggdyrgaten. Han var sinna for mitt blogginnlegg og tok det tydelig personlig.

Som jeg gjør i 99% av tilfellene når jeg er ute på byen kveldstid, så kjøper jeg meg øl, eller noe gift å drikke, så setter jeg meg ute med røyk under varmelamper og prater med folk. Det gjorde jeg i går også. Plutselig var det noen som slo meg i hodet fra siden. Det var han. Så satte han seg ned ved bordet der jeg og venner satt. Først var han ufyselig og sa jeg hadde problemer og var syk i hodet.

Men hvem sier slikt til folk?!

Toddi, eller noe sånt..

Så tok han seg sammen. Et par personer reagerte på at han slo meg i hodet. Noen reagerte på at han satte seg ved «vårt» bord. Så det var vel greit å roe seg ned å være hyggelig. Så tre poeng til han for det. Men fremdeles på minussiden. Vi ønsket hverandre en trivelig kveld, så gikk han.

Men hva mener dere, er det greit å være slik mot folk hvis man avslutter på en hyggelig måte? Jeg kunne ikke gjort det…

Snuppen min mener at jeg burde fiket til han, andre mener jeg burde anmelde for sjikanering. Har jo blitt noen episoder fra da svigermoren hans begynte med sine krenkelsesforsøk, til i dag.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#bytur #finnebiff #venner #andrejuledag #romjul #drinker #unique #sportspuben #helaften

4,2 kg jul 😜

Nå har vi nettopp spist julelunsj her i homohuset dag 2 jul. Deilig.

I kveld skal vi til et vennepar å spise middag og nyte noe godt i glasset. Litt avveksling etter to dager med ribbe, medisterkaker, julepølser og pinnekjøtt. Det er nemlig finnebiff som står på menyen.

Julaften var jeg mesteparten av dagen alene her sammen med jentene. Bare puslet med å lage mat, koste med jentene på sofaen, og så en TV-serie på Netflix.

Og musikk.

Link: Sia – Snowman (Spotify)

Link: Sia – Snowman (YouTube)

På kvelden i ellevetiden kom snuppen min hjem. Da ble det en fantastisk middag om jeg får si det selv. Alt ble perfekt. 4,2 kg kjøtt, med tilbehør og en himmelsk hjemmelaget saus.

Rett før midnatt åpnet vi julepakkene. Mye godt, og mye fint. Brun tequila og billetter til Enrique Iglesias konsert tar jeg som et tegn på at 2018 blir et år med masse futt og glede.

I går første dag jul var vi bare hjemme, min lille familie og jeg. Spiste deilig julebrunch og julemiddag. Koste oss med julesnacks vi har fått fra venner, og bare slappet av.

Takk alle som har bidratt til å gi oss ei god jul, takk til dere som leser, ønsker dere en fin romjulstid ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#julemat #julefrokost #julelunsj #julemiddag #ribbe #medisterkaker #julepølser #pinnekjøtt #julepakker #finnebiff #tequila #enrique #konsertbilletter #enriqueiglesias #julesnacks #venner #jul #siasnowman #sia #snowman #godjul #mylittlefamily #familie #minlillefamilie ❤

VEGGDYR

Nå er det ikke slik at vi har veggdyr her i hjemmet, men ut fra hva jeg har forstått, så har mulighetene for å få veggdyr her i huset økt betraktelig for oss siste månedene.

Veggedyr (Cimex lectularius), er blodsugere. Det er kjent 108 arter fordelt på 23 slekter. Seks arter forekommer i Europa og to i Norge.

For noen uker siden satt jeg på cafe med to venninner som begynte å prate om veggdyr, og at de skulle undersøke angående forsikring. Jeg bare hørte på dem snakket om dette, jeg blandet meg ikke da jeg da hadde null peiling på veggdyr. Men det var tydelig at veggdyr er en plage å få, på mange måter. Og de kjente noen som var blitt utsatt.

Senere, en eller to dager etter var jeg innom Europris, der de hadde satt ut en vanvittig stabel av musefeller. «Vet Europris noe som ikke jeg vet?», tenkte jeg. Og lurte på om dette hadde noe med med veggdyr å gjøre.

Kan hende det er invasjon av mus også her på Bangeløkka i Drammen. Det vet jeg ingenting om. Har ikke sett en eneste mus i år. Bare vet at Europris her plutselig fylte butikken med musefeller. Og jeg vet at veggdyr har ingenting med mus å gjøre, for noe har jeg lært de siste ukene. Men på grunn av musefeller begynte jeg å forhøre meg om veggedyrene som var tema i lokalmiljøet.

Cimex lectularius, altså veggdyret, er en velkjent blodsuger på mennesket. Mennesket er det eneste pattedyret bortsett fra flaggermus som blir angrepet. Veggdyret gjemmer seg om dagen inne i sprekker, bak bilder på veggen og andre steder der den har godt skjul, og kommer fram om natten for å suge blod. Stikkene forårsaker gjerne kløe og annet ubehag, men det er heldigvis sjelden at veggedyr sprer alvorlige sykdommer.

Sjelden betyr IKKE, at det ikke kan skje.

Så kom jeg i snakk med en annen venninne som jobber i et utsatt yrke her på Strømsø, kort gåavstand til Bangeløkka. Hun er bartender, og hun var blitt utsatt for veggdyr. Veggdyret hadde spist på barnet hennes. På armer og bryst. Leiligheten måtte renses, og det var en omfattende prosess. Alt, hver minste ting måtte pakkes og fryses og/eller gasses. Familien måtte midlertidig flytte ut. Leiligheten måtte intimgasses. En må ut med flere titusen norske kroner såfremt en ikke har en type spesialforsikring for denne typen angrep.

Jeg må si jeg ble mildt sagt HELT SATT UT av hva min venninne fortalte meg.

Det heter seg at Veggdyr forekommer sjelden i Norge, og at den importeres av og til med bagasje eller varer fra utlandet og kan danne nye kolonier i landet. Da er det vel det som har skjedd her i Drammen.

Etter å ha bodd nå i elleve år her i byen så kjenner en jo en del mennesker, folk som jobber i kommunen, på sykehuset, barnehager, skoler, med dyr, skadedyr, skadedyrkontroll og så videre.

Så det jeg har funnet ut, altså det har blitt meg fortalt at det er funnet flere tilfeller av veggdyr her på Strømsø i Drammen. Blant annet visstnok i Blichs gate hvor det er blitt funnet veggdyr i et helt bygg med leiligheter og der også utestedet Sportspuben befinner seg.

Sportspuben har i samme perioden som økende snakk om veggdyr «pusset» opp sine lokaler for angivelig cirka to millioner kroner. Det blir sagt at inni denne summen ligger et kostbart bryllup der daglig leder var Ali Baba og gjestene var de førti røverne. Og visstnok også inkluderte denne summen en overfladisk rensing, dvs gassing av Sportspubens lokaler. Så da ligger vel «skadedyrutryddelse» og bryllup inkludert i oppussingsutgifter pga økonomisk støtte og skattemessige årsaker?!

Personlig betviler jeg ikke disse ‘ryktene’ da jeg (er blitt fortalt) at det er blitt oppdaget veggdyr andre steder i bygget. Enkelte gjester på Sportspuben er også velkommen der min bartender-venninne jobber. Noe som også kan være direkte årsak til spredning. Og når man ser Sportpubens «nye» lokaler. Altså de har fått en ny bar og ny tapet som ser ut som Ingrid Espelid Hovigs blårutetede kokebok. Da tenker man at 2 millioner er mer enn drøyt.

En overfladisk rensing i et lokale er dessuten langt fra nok. Å bli kvitt ‘dyrene’ er meget omfattende. Og når det er flere leiligheter i samme bygg, med samme problem, så er det veldig greit å ta sine forhåndsregler og utvise forsiktighet i nabolaget. Som sagt, uten en type bestemt type spesialforsikring så kan det bli en meget kostbar affære om en får veggdyr i sitt hjem!

Etter å ha fått vite alt dette har jeg ved et par anledninger drømt, hatt slike «nestenmareritt» om små, flate, nesten vingeløse, gulbrune teger. Storte hoder med små fasettøyne og korte antenner. Stor, nesten sirkelformet bakkropp, korte bein, lite bryst/thorax med forhjørner som stikker fram som "ørelapper" på sidene av hodet. Forvinger redusert til små knopper, ingen bakvinger. Megaekle!!

I drømmen ble venninna mi Tulla og jeg skadedyrbekjempere i «Ghostbusters»-drakter der vi tok rotta på gigantiske utgaver av veggdyr-arten!!

Hahahaha.. kill’em all!!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#veggdyr #blodsugere #cimexlectularius #mennesker #pattedyr #flaggermus #bangeløkka #strømsø #drammen #blichsgate #skadedyr #skadedyrkontroll #sportspuben #insekter #spesialforsikring #forsikring

Stille følelsesladet jul.

Det er gått noen dager siden forrige innlegg. Jeg vet ikke om dere forstår, eller kan forstå, men jeg har slitt litt siste dagene.

Jeg snakker ikke om depresjon, men en slags «indre uro». Jeg tenker selv at det kommer av at alle rundt meg i lokalsamfunnet her har stresset og styrt med førjulstiden. Mens jeg selv ikke har stresset, men tatt det helt rolig, med beherskelse og full kontroll.

Leiligheten var vasket og pyntet for fjorten dager, tre uker siden, og vi har jo Sugga som støvsuger og vedlikeholder hver formiddag klokken 12. Mat til julaften, første juledag, romjul og nyttårsaften er kjøpt inn for lengst. Da snakker jeg julepålegg, ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, laks, kalkun, julepølser og medisterkaker. Vi har snacks, drikkevarer og alt av tilbehør. Ned til den minste rosenknoll.

Julegaver var jeg ferdig med i god tid. Og gavene som skulle sendes til Nord-Norge sendte jeg lenge før fristen. Jeg har gledet meg til jul, og veldig til i dag – selve julaften, med all den deilige maten og alle de fine pakkene som ligger å venter under juletreet vårt. Julepakker fra venner og familie.

Men likevel har jeg båret på denne tomhetsfølelsen, denne konstante indre uroen. Snuppen min jobber fullt, og jeg er mye alene. Folk er opptatte med sitt. Ikke noe besøk, ingen som har vært her og ser hvor koselig vi faktisk har det i jula. Prøvde å invitere noen til å komme i går, lille julaften, men nei..

Jeg har flere dager på rad nå satt meg på Palmen, den lokale stampuben, møtt noen venner og bekjente. Dratt på meg smilet og vært som folk alltid ser meg. Men helt tom, med denne uroen, og litt trist. Inni meg.

Terapeuten min har vært sykemeldt i tre måneder. Før det gikk jeg til ukentlige samtaler. Nå må jeg «analysere», «gå inn i meg selv» for å skjønne og forstå hvorfor jeg har det som jeg har det om dagene.

Det at ‘alle’ farter rundt og styrer med sitt, drar fram ensomheten i meg. For jeg er mye alene når alle andre er så opptatte. Jeg har jo ingen familie her utenom snuppen min og jentene. Og når jeg er alene får jeg utrolig mye tid til å tenke og føle. Og jeg har minner.

Dette siste året har vært intenst med fysiske og psykiske undersøkelser hos leger, psykiater, psykiske helsetjenester, sykehus, tannleger osv.

Jeg har vært under mobbepress av enkeltpersoner i nære relasjoner.

Jeg har en stor rettsak foran meg som offer for seksuelle overgrep i min barndom, jeg har opplevd flere voldsovergrep i år, blant annet ble jeg banket og terrorisert av tre vakter på Stena Line i begynnelsen av året, og jeg ble overfalt bakfra av et par på byen her bare dager etter 40 års dagen min.

Jeg har vært i flere politiavhør. Jeg har vært i flere advokatmøter. Jeg har slitt med NAV. Og så videre og så videre.. så med alt dette, og nå plutselig denne stillheten. Ingen møter, ingen samtaler, ingen besøk av venner eller familie.. stillhet.. alene.. ensomhet..

..det har trigget minnene fra barndommen da pappa banket mamma, knuste juletreet vårt, løp etter henne med øks, hogde i stykker soveromsdøren min, overfalt meg i byen, stengte meg inne på et lager, holdt meg innesperret hos mine besteforeldre så jeg ikke fikk se mamma.

Jeg gleder meg til å bli ferdig med 2017.

Satser på oppoverbakke nå 😜

Og jeg er så glad for at jeg har snuppen min og jentene. Rundt 23 i kveld kommer han hjem fra jobb. Da har jeg stekt ribbe, medisterkaker og julepølser. Da har jeg kokt pinnekjøtt og poteter med alt tilbehør. Og jeg har laget en fantastisk hjemmelaget saus. Så da spiser vi og koser oss – så åpner vi pakker.

Hadde jeg ikke hatt #minlillefamilie så hadde det vel klikket for meg. Ingen ser det på meg, men dette året har bare vært utfordringer, triste, tunge, heavy shit – utfordringer.

Takk for at dere leser – god jul, og ta vare på hverandre ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#hjemmealene #alene #indreuro #uro #trist #ensom #ensomhet #venner #familie #minner #barndomsminner #psykisktilstand #jul #julemat #mylittlefamily ❤

Det nederste bildet er av meg og min «søster», min gode venninne gjennom all min tid her i Drammen.

Sliten etter oppdrag – buzz i hode og kropp 😂

Ligger på sofaen nå etter en lang, tung og morsom dag i Nydalen i Oslo. Har vært på innspillingen til en Ice Net reklame som kommer på nyåret. Skal ikke legge ut noen bilder fra innspillingen, men jeg kan fortelle at for meg minnet det mye om spillet Buzz fra PlayStation, og det ble mye glitter og klapping. Hendene mine er helt rosa etter all klappingen. Så jeg lover, om noen setter en pistol mot skallen min de neste 6-7 dagene, og skal tvinge meg til å klappe, så gjør jeg det ikke. Jeg må jo ha følelse i røyke-handa mi 😜

Ellers kan jeg fortelle at rottepass-uken er over, i kveld kom mine venner hjem etter ei uke på Grand Canaria. Morsomt å passe rottene, og jeg trives med å stille opp for vennene mine. Synes ikke folk er flinke nok til å stille opp for hverandre. Så det. Men ei uke rottepassing i slengen holder. Har fått bra betalt for det også, selv om jeg ba dem roe seg ned angående det, jeg hadde passet dem uansett jeg. Så etter oppdraget i dag var jeg å kjøpte julegaver til disse rotte-elskerne. Så får dem litt igjen for sin generøsitet 😜

Gleder meg til i morgen. Skal ut å spise lunsj med en annen venninne som jeg faktisk ikke har sett siden i juli en gang 😘

Jeg er heldig som har så flotte mennesker i livet mitt, at jeg får være med på så mye moro, at jeg har så fin liten familie. Må bare bli enda flinkere til å sette pris på alt dette ❤

Sov godt alle sammen, når den tid kommer 🌟

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#reklameinnspilling #icenet #statist #buzz #playstation #rotter #venner #kjærlighet #vennskap #minlillefamilie #mylittlefamily ❤

Jeg er skremt, uansett hvilken «sannhet» som stemmer!

Her om dagen leste jeg bloggen til FrP-entusiast Lena Andreassen, innlegget: «Farmen-deltaker avslørt som hundesvindler», og jeg ble rystet. Følte avsky mot kvinnen hun skrev om, rett og slett.

Så la Lena ut et nytt innlegg: «Farmendeltaker kastet hundevalper som grisefor», og det gjorde ikke saken noe bedre. Jeg tenkte at denne farmen-deltakeren skulle fått en real omgang med juling før livstid fengsel.

Det neste jeg leste var i bloggen til Forbipolene, som er min favorittblogger for tiden. Jeg har snakket med dama, og vet hun gjør research før hun legger ut alvorlige samfunnsinnlegg. I sitt innlegg tok hun Farmendeltakeren i forsvar: «Rystet over ondsinnede rykter».

Videre er flere innlegg kommet. Lena Andreassen la ut følgende innlegg: «Anmeldt av dyremishandleren», etterfulgt av innlegget: «Alle lyver». Blogger-Lena skriver at hun står for sine ord, og at hun ikke frykter noen anmeldelse.

Siste jeg leste var fra Forbipolene: «Blogger anmeldt, risikerer 2 års fengsel og saftig bot».

Det var det siste. Lena har vært stille en stund, og Forbipolene raser. Jeg sitter spent og lurer på hva det neste er vi får høre om denne saken. Uansett sannhet, så er hele greia forferdelig. Både det å være en grusom dyremishandler, og å bli uskyldig anklaget, er helt forferdelig.

Siste ord er ikke sagt..

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#lenaandreassen #farmen #farmendeltaker #farmenline #linesuomalainen #hunder #hundemishandling #dyremishandling #forbipolene #helenedalland #blogg #blogging #blogger #bloggere #bloggerkrig #blogwars

Svigermors drøm!

Haha.. nei, det blir jeg aldri. Svigermors drøm. Den gang jeg var gift så tror jeg min eks og jeg fikk besøk av hans mor to ganger på de syv årene. Vi besøkte henne til gjengjeld en hel del ganger mer. Når vi ble invitert. For syns skyld. Slik virket det i allefall.

Nåværende svigermor har vel vært hos oss to ganger. Kanskje tre. På elleve år. Og da har hun vært invitert. Jeg har invitert henne mange ganger, men hun kommer ikke. Ikke i 40-årslaget mitt heller.

Min mamma derimot besøkte eksen min og meg fast annenhver søndag, og hun har vært på besøk hos snuppen min og meg her mer enn noen annen familie vi har. Og det på tross av at hun bor i Harstad, og vi her i Drammen.

En kan lure på hvorfor det er slik. Men slik er det nå. Kanskje er det fordi jeg har «tatt duttebassen» fra a mor. Kanskje feiler det meg for mye. Eller kanskje de bare ikke liker meg. Men det skal ikke ligge på meg, det skal ikke være pga noe jeg har gjort, eller ikke gjort. Jeg har invitert, laget mat. Sendt meldinger og ringt – og jeg har dratt på besøk. Nå skal det sies at det er lenge siden nå at jeg har vært med å besøke «svigers». Men når en aldri blir spurt, og en må invitere seg selv, og ender opp ved kjøkkenbordet eller på balkongen, og besøket ikke kan vare mer enn ti minutter, da gidder jeg ikke mer.

Er det noe, så må snuppen min ta bussen dit. To mil for å dra på besøk, to mil for å hente julegave. Og det på tross av at «svigers» har en flunke ny lekker Audi, og de stadig besøker kjøpesentrene i nabolagene her. Hverken snuppen min eller jeg har bil eller sertifikat. Og jeg blir syk i buss.

Nei, det skal ikke stå på meg. I år uten noens viten kjøpte jeg stor kurv og fylte den med masse julesnacks. Elgpølse, og salamipølse med kniv, fjøl og flatbrød. Sju mandariner. Tre poser med hjemmelagde sukkertøy. Et glass med julesild. En juleblomst: svibel. To alkoholfrie Aass juleøl. Og en nisse med reinsdyr – julelampe. Så skrev jeg et kort med de fineste hilsninger for jul og nyttår. Jeg pakket dette inn i rødt papir og cellofan, og pyntet med femten meter rødt julebånd. Så fikk jeg ei venninne til og hente det her og levere det på døren hos svigers.

Så kan dem kose seg, noe må jo falle i smak.

Jeg er langt fra perfekt, og jeg er ingen engel, men jeg gjør så godt jeg kan!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#svigermor #familie #mamma #julepakke #julekurv #julestemning #jul #godjul

Blir litt rørt – er så koselig ❤

I helga var vi på middag hos et vennepar på «fjellet» her, og vi fikk blant annet servert en spesiell rett som man bruker å servere i jula i deler av Italia. Var godt det, forsynte meg to ganger jeg 😜

Og en dag i romjula er vi invitert til ei venninne, min «søster» oppe i bakken her. Da tror jeg det blir meksikansk mat 😜

Andre juledag er vi invitert til et vennepar her nede «på flata». Middag med opphav fra samisk kultur, og en smak av polsk drikke. Var der i fjor, samme dag, og snakket om å gjøre det til en tradisjon 😜

Femte dag jul skal vi til en god venninne i Oslo på middag. Hun skal bestille noe godt, så skal vi kose oss med god drikke etterpå 😜

Det er så koselig å bli bedt bort, og det er så deilig å ha slike venner. Jeg har bestandig likt å bli kjent med nye folk, «få nye venner», men i dag er jeg veldig takknemlig for de vennene jeg har, de som virkelig er venner – jeg er så lei av falske rasshøl, så nå gidder jeg egentlig ikke mer, og føler meg veldig vel med det 😜

Så tusen takk til våre virkelige venner, godhjertede, ærlige og inkluderende – dere vet hvem dere er, og jeg setter uendelig pris på dere 😘

Nyttårsaften må vi bli hjemme med jentene, kalkunen er kjøpt, så da skal jeg fylle og steke den, serveres med tilbehør og hjemmelaget saus 😜

Vår gode venninne oppe i bakken her, min «søster» kommer, og her er mat og plass til flere – så mine venner, noen som ikke er opptatt nyttårsaften? Si fra da! 😜

Dette blir en fin jul, og en flott avslutning på året, og jeg koser meg veldig med det. Takk mine venner ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#venner #jul #middag #kos #nyttår