Slik tilbringer vi ferien vår i disse koronatider.


En liten oppsummering fra denne siste uken som har vært. Snuppen min har tre uker ferie i sommer. Nå er vi på tredje uken. Første uken nøt vi bare det nydelige været og områdene her og rundt Drammen. Ble mange fine turer rundt omkring. Enten sammen med jentene, bare oss, eller sammen med venner.

Jeg kan nevne turen til Norges største skogreservat i Trillerudskogen hvor Madonnastatuen står. Og utfordringen i Vikersundbakken. Tur til stranda på Sota, og flere fine restaurantbesøk og masse god mat.

Forrige uke dro vi med Color Line-båten Magic fra Oslo til Kiel og retur. Båten tar normalt 2500 gjester, men på denne turen som var den første etter «lockdown» var vi 800 gjester og ingen fikk gå i land i Kiel. Restriksjoner som gjorde at det ble en kjempefin tur. Ikke noe kjas og mas, og vi fikk bruke tid på hvert sted ombord uten for mye bråk fra fulle folk eller spinnville unger.

Alle hadde det kjempehyggelig, og vi fikk oppgraderte lugarer med havutsikt uten å betale ekstra for det. Vi var på pub, restauranter, casino, danseshow og vi fikk solt oss på soldekk. Vi tilbragte også et par timer på Spa ombord, ble deilig boblebad og massasje. Jeg fikk kjøpt meg en lekker skulderveske, og jeg fikk et lekkert «karma» armbånd hos snuppen min.

Turen gjorde seg virkelig. Og før vi dro hjem igjen fikk vi handlet masse «godsaker» på Taxfree.

I helga var det Pride, og flagget vår vaiet flott fra balkongen her. Regnbueflagget da altså. Vi feiret med gode venner og koste oss med besøket. Det er veldig godt å kunne invitere til sammenkomster igjen, selv om en enda må være forsiktig.

Nå er det ny uke, faktisk tirsdag allerede, og dette er siste ferieuka til snuppen min, så hva vi skal tar vi underveis, eneste er at vi skal ha en ny planlagt fest her på lørdag. Vi delte gjestelisten i to og har invitert vår «innerste sirkel» fordelt på to lørdager. Ha en riktig fin uke alle sammen 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Paralleller: ytre venstre, Islam, ytre høyre!


Tidligere i dag leste jeg et innlegg på sosiale medier skrevet av Shurika Hansen, ei tøff dame som står på for å bekjempe sosial kontroll. Hun skriver følgende:

«Jeg har trukket en parallell mellom islam og venstresidens ideologi. Ytre venstre tillater ikke islamkritikk. Det gjør heller ikke islamister. Ytre venstre knuser statuer og ønsker å skrive om historien. Det samme gjør islamister. Ytre venstre og dessverre en del på den såkalte sentrum-venstre siden stempler all islamkritikk som rasisme. Dette har islamister gjort i alle år. Dessuten har islamister tydd til vold, trusler og ødeleggelser av private eiendommer og kroppskrenkelse av meningsmotstandere. Dette skjer også i Norge. Så vi kan trygt konkludere med at IS og venstresiden omfavner samme ideologi».

Vel, det er sant det hun skriver, slik jeg ser det. Men jeg kan også trekke parallell mellom Islam og høyresidens ideologi:

Ytre høyre tåler ikke pride-bevegelsen og hva den står for. Det gjør heller ikke islamister. Ytre høyre ønsker at pride skal nedlegges og at LHBTQ-mennesker skal krype inn i skapene sine og forbli der. Det samme gjør islamister. Ytre høyre og dessverre en del på den såkalte sentrum-høyre siden stempler alle kvinner, homofile og LHBTQ- mennesker ut fra enkeltpersoners bekledning og oppførsel. Dette har islamister gjort i alle år. Dessuten har islamister tydd til vold, trusler, ødeleggelse av private eiendommer og kroppskrenkelse av meningsmotstandere (LHBTQ). Dette skjer også i Norge. Så vi kan trygt konkludere med at IS og høyresiden omfavner samme ideologi!

Ideologier ødelegger samfunnet. Jeg kan snakke ut fra personlig erfaring. Masse hat og hets for være homofil. I hverdagen av islamister, og på sosiale medier av høyreekstreme. Det legges ut stygge bilder i politiske grupper på FB, MeWe osv sammen med de styggeste uttalelser. Jeg er satans avkom, jeg gjør disse personene kvalm, jeg er unaturlig, jeg bør kjenne min bibel, jeg er skapt i strid med naturen, jeg er avskyelig.

Disse samme menneskene kritiserer en ideologi som de selv opprettholder med sine uttalelser, fordommer, diskriminering, hets og hat. Hvordan kan det Shurika Hansen skriver om venstresidens ideologi være verre enn høyresidens ideologi? Begge deler er jo islamtilnærming og islamisering.

Dette er ekstremisme og dobbeltmoral fra alle sider!

Folk ser ikke egne feil og ondskapen de bedriver. De klarer hele tiden å rettferdiggjøre den (not!) Men her var det ikke vanskelig å trekke paralleller!!

Hva med å kjempe mot slike ideologier og for aksept og kjærlighet?!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisering #ukulturer #homo #homofili #lhbt #høyre #venstre #utrehøyre #ytrevenstre #ekstremisme #fanatisme #ideologier #forfølgelse #rødt #blått #brunt #hvitt #shurika #shurikahansen #sosialkontroll #paralleller #vold #hat #diskriminering #ondskap #politikk #pride #norge

#alllifematters

#everylifematters ❤️

I bydelen med flest innvandrere, her flagger vi med regnbueflagget i dag!


I dag skulle selve Pride-paraden være i Oslo. 
PRIDE er en bevegelse som ble skapt for å markere mennesker i minoritet sin rett til å eksistere uten å bli diskriminert, overfalt, forfulgt, arrestert, torturert og drept. Man skal kunne være stolt over hvem en er. PRIDE er stort og eksisterer verden over. Selve paraden er en feiring av inkludering, frihet, kjærlighet og mangfold! I 2019 var det over 50.000 mennesker som deltok i paraden i Oslo, mens 275.000 så på, ifølge NRK.

Pride er viktig, det handler om å bekjempe hat og hatvold. Det handler om å bekjempe hets og fordommer. Det handler om å stoppe tortur og drap. Det handler om å kunne være fri til å elske den man elsker, åpent og ærlig. Det handler om den viktigste menneskeretten av alle.

Men i år blir det ingen parade. Pride feires på alternative måter. Men paraden er avlyst på grunn av pandemien. Koronaviruset. Og uansett hvor lyst jeg har til å dra til Oslo og enten gå i paraden, eller være tilskuer og se på den, så gjør jeg det ikke. Mine venner gjør det heller ikke. Ingen jeg kjenner skal gå i eller se på noen parade. Og da vil jeg tro at egentlig ingen gjør det. Hverandres liv og helse må stå først.

Vi må ha respekt for alle helsearbeiderne, renholderne, trailersjåførene, butikkansatte og alle som har stått midt i elendigheten for å stagnere koronaviruset. Vi må ha respekt for den dugnaden som har vært de siste månedene. Vi må verne om hverandre og ikke utsette våre nære og kjære for risikoen, eller selve sykdommen. De som blir syke av viruset og havner i respirator, de lider, virkelig lider. De som ikke dør, de blir skadet for livet. Vi ønsker ikke at noen skal lide eller dø av vår uforsiktighet, egoisme og tankeløshet.

Vi ønsker ikke være som de 15000 demonstrantene som hylte og jamret seg i Oslo for Black Lives Matters. Alle liv betyr noe, hver og en av oss, så det ville være hensynsløst å gjøre som demonstrantene, selv om det var «viktig, velment og i godhetens navn». Å samle tusenvis av mennesker i store folkemengder og risikere superspredning er idioti, vi tar Pride-paraden når det er trygt å gjennomføre den!

Som jeg skrev i mitt forrige innlegg så er det mye hat i verden! (Les: Her!).

I hele 68 land er det kriminelt og være homofil. Straffen er fengslinger, tortur og dødsstraff. I tillegg til disse 68 landene er det også her i europeiske land innført homofiendlige lover som gjør at homofile er fritt vilt for forfølgelse og vold. Uvitenhet og ondskap blant høyreekstreme, og venstrefanatiske politikere og deres følgere som sørger for stor innvandring og islamisering i land som Norge, gjør at også her vokser homofobiske samfunn. I et land som aksepten har blitt bedre enn noen gang før ser vi nå grupperinger som forverrer, venstrefanatikere, høyreekstreme og islamister, hand i hand.

Jeg velger å vise motstand til hatet, diskrimineringen og all elendigheten som minoriteter urettmessig utsettes for. Jeg er ja til livet og kjærligheten. Jeg bor på Fjell i Drammen. Her er over 50% innvandrere, eller har innvandrerbakgrunn, hovedsaklig fra land som tilber Islam. Min samboer og jeg har invitert noen nære venner til en liten fest, og vi skal flagge med et stort regnbueflagg fra balkongen vår. I hele dag, i kjærlighetens navn!

HAPPY PRIDE!!!

Vær med å støtte Amnesty med å stå opp mot landene som diskriminerer mennesker for hvem de er og hvem de elsker. Dette fordi det angår og også påvirker Norge og de farlige miljøene her. Vær med å gi den negative utviklingen motstand, og beskytte rettighetene til homofile, lesbiske, bifile og transpersoner.

Støtt saken med 200 kr og motta et regnbuearmbånd i posten. Klikk HER!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pride #parade #prideparade #regnbueflagg #islam #islamisering #ukulturer #homo #hat #happypride #høyreekstreme #homofili #lhbt #dødstraff #fengsel #tortur #forfølgelse  #bachabazi #sosialkontroll #afrika #amerika #asia #oceania #europa #amnesty #amnestyinternational #norge #livet #kjærlighet

#alllifematters #everylifematters ❤️

Homohat på fremmarsj!


I disse landene er det kriminelt å være homofil:

AFRIKA:
Algerie – Inntil 2 års fengsel.
Burundi – Inntil 2 års fengsel.
Kamerun – Inntil 5 års fengsel.
Komorene – Inntil 5 års fengsel.
Eritrea – Inntil 7 års fengsel.
Etiopia – Inntil 5 års fengsel.
Gabon – 6 måneders fengsel.
Gambia – Inntil 14 års fengsel.
Ghana – Inntil 3 års fengsel.
Guinea – Inntil 3 års fengsel.
Kenya – Inntil 14 års fengsel.
Liberia – Inntil 1 års fengsel.
Libya – Inntil 5 års fengsel.
Malawi – Inntil 14 års fengsel.
Mairitania – Inntil 2 års fengsel for kvinner; mulighet for dødsstraff for menn.
Mauritius – Inntil 5 års fengsel.
Marokko – Inntil 3 års fengsel.
Namibia – Kriminalisert, men straffen ikke spesifisert.
Nigeria – Dødsstraff.
Senegal – Inntil 5 års fengsel.
Sierra Leone – Strafferamme ikke fastsatt i lov.
Somalia – Dødsstraff.
Sør-Sudan – Inntil 10 års fengsel.
Sudan – Dødsstraff.
Swaziland – Strafferamme ikke spesifisert.
Tanzania – Livstid fengsel.
Togo – Inntil 3 års fengsel.
Tsjad – Inntil 2 års fengsel.
Tunisia – Inntil 3 års fengsel.
Uganda – Livstid i fengsel.
Zambia – Livstid i fengsel.
Zimbabwe – Inntil 1 års fengsel.

+ Egypt – Ingen eksplisitt kriminalisering, men LHBT-personer blir strafferettslig forfulgt gjennom bruk av ulik moral-lovgivning.

AMERIKA:
Antigua og Barbuda – Inntil 15 års fengsel.
Barbados – Livstid fengsel.
Den Dominikanske Republikk – Inntil 10 års fengsel.
Grenada – Inntil 10 års fengsel.
Guyana – Livstid i fengsel.
JamaicA – Inntil 10 års fengsel
Saint Kitts og Nevis – Inntil 10 års fengsel.
Saint Lucia – Inntil 10 års fengsel.
Saint Vincent og Grenadinene – Inntil 10 års fengsel.

ASIA:
Afghanistan – 2 års fengsel med mulighet for dødsstraff.
Bhangladesh – Livstid fengsel.
Bhutan – Inntil 1 års fengsel.
Brunei – Mulighet for dødsstraff.
Iran – Dødsstraff.
Kuwait – Inntil 7 års fengsel.
Libanon – Inntil 1 års fengsel
Malaysia – Inntil 20 års fengsel.
Maldivene – Inntil 8 års fengsel.
Myanmar -Inntil 10 års fengsel.
Oman – Inntil 3 års fengsel.
Pakistan – Inntil 10 års fengsel, med mulighet for dødsstraff.
Qatar – Livstid, med mulighet for dødsstraff.
Saudi Arabia – Dødsstraff.
Singapore – Inntil 2 års fengsel.
Sri Lanka – Inntil 10 års fengsel.
Syria – Inntil 3 års fengsel.
Turkmenistan – Inntil 2 års fengsel.
De Forente Arabiske Emirater – Inntil 15 års fengsel, med mulighet for dødsstraff.
Usbekistan – Inntil 3 års fengsel.
Jemen – Dødsstraff.

+ Gaza – Inntil 10 års fengsel.
+ Indonesia – Kriminalisert i visse provinser med inntil 8 års fengsel.
+ Irak – Ingen formell kriminalisering av homofili, men LHBT-personer er blitt strafferettslig forfulgt gjennom annen morallovgivning.

OCEANIA:
Kiribati – Inntil 14 års fengsel.
Papua Ny-Guinea – Inntil 14 års fengsel.
Samoa – Inntil 5 års fengsel
Solomonøyene – Inntil 14 års fengsel.
Tonga – Inntil 10 års fengsel
Tuvalu – Inntil 14 års fengsel.

+ Cookøyene – Inntil 14 års fengsel.

Og da kan man tenke seg selv hvilke holdninger som innføres i land som (feks Sverige og Norge) som kjemper for økt innvandring og masseinnvandring! I mange av disse landene er også kvinneundertrykkelse og flerkoneri vanlig. Og jeg kan nevne tvangsekteskap, barneekteskap, bacha-bazi, pedofili, kjønnslemlestelse, sosial kontroll og andre grusomme ukulturer.

Dette må kjempes mot verden over. Man må være streng på innvandring og ha veldig strenge krav når det gjelder integrering, fremfor å bygge opp disse forferdelige ukulturene i land hvor trygghet burde være en selvfølge og kjærligheten stiller høyest!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisering #ukulturer #homo #homofili #lhbt #dødstraff #fengsel #tortur #forfølgelse #flerkoneri #kjønnslemlestelse #barneekteskap #bachabazi #sosialkontroll #afrika #amerika #asia #oceania #europa #norge

I Europa er det noen land som har innført homofiendlige lover, som Polen, Ungarn og Russland.

Uføre blir mobbet, hetset og forsøkt latterliggjort!


Hvorfor er det slik at det ikke er noen politikere eller politiske partier som bidrar til en politikk der de eldre, pensjonister og uføre blir sikret et livsgrunnlag som kan gi en hverdag som føles/er verdig for den enkelte? Siv Jensen skryter av at de har fått gjennomslag for 400 millioner til de eldre, men hvordan de skal brukes er det taust om. Skal disse pengene brukes til å skryte av at det er bevilget 400 millioner til de eldre, er det dét som er «til de eldre»?

Og hva er greia med at det hele tiden skal legges ut om muligheter, «gyldne muligheter» når det er faktisk ganske mange som ikke er inkludert blant alle disse som får disse «gyldne mulighetene».

Nå handler det ikke bare om Siv Jensen, men om de fleste politikerne og partiene deres. Som Une Bastholm og MDG som skal rive veier og lage sykkelveier der behovet ikke eksisterer, og det skal det betales mange mange millioner for. Penger som kunne vært brukt på de svakeste.

Når jeg skriver ‘de svakeste’ så er det henvisning til sykdom og livssituasjon. Man er egentlig ikke svak, men helvetes sterk som tåler all dritten. Sterkere enn de fleste!! 

Jeg har stemt FrP fordi det føles som veien å gå for å føle seg mest mulig trygg i dette landet. Særlig med tanke på integrering- og innvandringspolitikk, noe som, tro det eller ei, påvirker all politikk i samfunnet vårt. Islamisering av Norge føles utrygt for spesielt kvinner, homofile og barn, men i det hele tatt utrygt for alle, med sine islamske krav og diskriminerende syn. Her må Norge bli strengere!!

FrP er vel også eneste partiet jeg personlig føler at det faktisk sitter noen få troverdige politikere som brenner for de sakene dem fremmer. Jeg nevner Christian Tybring-Gjedde, Sylvi Listhaug og Jon Helgheim.

Men uansett hvilket parti og politikere en stemmer på er det alltid en gruppe som havner utenfor. De svakeste! Eldre, pensjonister og uføre er de som alltid får lide og sitter igjen med katta i sekken. Som om ikke det er ille nok, så blir en faktisk mobbet attpåtil.

Det som er at for å endre på ting så må en bruke stemmen sin for å si i fra. En må ytre seg og kjempe mot urettferdigheten. Og da må en begrunne den. Gjør en det, da hopper mobberne frem.

Uføre sliter i dagens samfunn med at priviligerte mennesker ser ned på og omtaler uføre på en uverdig måte. De blir mistrodde i sine sykdommer, skader og lyter. Det blir hele tiden stilt spørsmål om hvorfor man ikke er i jobb når man faktisk klarer å dukke opp på en fest, gå en tur, dra på kino en kveld. Folk leker professorer, spesialister og leger der de tror de vet alt om hvordan andres liv er utfra korte øyeblikk, det de ikke ser vet de ikke noe om, det eksisterer ikke. Uføre forventes å kun være innestengt i sine hjem, de som er så heldige og faktisk har et hjem, og der skal de være med sykdommene og skadene sine.

Når en da ytrer seg om situasjonen så blir en forsøkt latterliggjort, mistrodd og mobbet. De som stiller svakest skal holdes nede. Slik er politikken og mentaliteten i dag. Slik som denne Sebastian i utklippene fra Facebook tidligere i dag (se lengre ned i innlegget her). Total mangel på empati. Nok et forsøk på å latterliggjøre og mobbe de svakeste. Forsøker til og med å mobbe uføre ut av landet. Så utrolig uvitende om at de eldre flest, pensjonister og uføre kommer seg ingen vei. De aller fleste føler seg uverdige i dagens norske samfunn. De blir tråkket på. De sitter i fengsel, og det er det dagens norske politikere som har bestemt, at slik skal det være!!

 


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#politikk #storting #regjering #sivjensen #unebastholm #frp #mdg #ernasolberg #jonasgahrstøre #audunlysbakken #trygvevedum #islam #islamisering #christiantybringgjedde #sylvilisthaug #jonhelgheim #eldre #uføre #pensjonister #mobbing #hets #sykdom #skade #frustrasjon #lidelse #angst #helse #psykiskhelse #mentalhelse #uvitende #dritsekker #sebastianiversenrindal #empati #vrangpolitikk #norge

#alllifematters #everylifematters ❤️

Café Bragernes – Stjerneskudd!

I dag tuslet snuppen min og jeg ned til Drammen sentrum, noe vi ofte gjør. Det vi derimot ikke gjør ofte er å ta en matbit på Café Bragernes. Dette var faktisk første gang.

Café Bragernes åpnet i november 2019, altså i slutten av fjoråret. Vi rakk desverre ikke å besøke stedet før det ble stengt igjen som følge av pandemien som pågår. Men i dag altså så benyttet vi muligheten.

De har et stort uteområde som vi valgte å benytte oss av nå som det er midt på sommeren, men jeg tok meg en runde inne også og tittet litt rundt. Der var veldig fint, stilfullt. Til og med toalettet hadde stil. Ikke minst er alt rent og ordentlig.


Alt interiør er kjøpt inn fra tidligere gamle Park Hotell her i Drammen. Gjenbruk. Og det som ikke passet helt naturlig er blitt omskåret og tilpasset for å holde stilen. Park Hotell kjøpte i sin tid interiøret fra en restaurant i London, som igjen hadde kjøpt det fra et apotek i Skottland. Så Café Bragernes har ikke bare stilen, men også atmosfære og historie.

De ansatte var veldig imøtekommende og service-minded. Blide og tilstede.

Menyen var veldig «dansk og fransk» med et lite preg av Drammen. Vi begge bestilte noe som het «Stjerneskudd» en lunsjrett av fritert rødspette og reker på ristet brød med kapers og diverse. Veldig bra sammensetning av smaker og estetisk vakkert.

Jeg tør anbefale Café Bragernes ut fra denne ene opplevelsen. Stedet er i hvert fall vel verdt et besøk 😜

Til dere som er nye eller på besøk i Drammen. Dere kan ikke unngå å se dette stedet. Det ligger på venstre side på Bragernes torg når du står med ryggen til broen og elva.

Takk for i formiddag, vi kommer innom igjen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#cafebragernes #cafe #bragernes #stjerneskudd #elvebyen #viken #drammen

Likhet for alle!!


Noen som ser ironien i at det verden over bedrives #blacklivesmatter kampanjer der samfunn bestående av fargede blir ødelagte og satt i brann. Disse hjem og bedrifter i Amerika som er utsatt for massivt hærverk og har blitt brent til grunne tilhører fargede. Det er i all hovedsak fargede som har mistet sine hjem under demonstrasjonene og opptøyene i Amerika. En veldig merkelig måte å si at #blacklivesmatter 😳

Smitteeffekten har vært enorm. I verden over har det blitt ren propaganda i å gjøre det samme som i Amerika. Starte farlige demonstrasjoner med fare for andre menneskers liv og helse i form av hærverk, vold og smittespredning (les: corona, pandemi). Galskap som å starte kampanjer for å få revet statuer og historiske monumenter er blitt til en ny «pandemi», også i Norge (les: Winston Churchill, Ludvig Holberg).

Jeg har med vantro blitt informert om tv-kanaler som har hatt diskusjoner om å fjerne episoder av for eksempel den klassiske britiske tv-serien ‘Hotell i særklasse’ (Fawlty Towers) på grunn av ‘rasistiske skildringer’. Jeg bare måpte da streamingkanalen HBO fjernet en av all tids største filmklassikere ‘Tatt av vinden’ (Gone with the wind) fra 1939. Også på grunn av ‘rasistiske skildringer’.

«Tatt av vinden» har blitt belønnet med mange Oscar-priser, som er den gjeveste prisen i hele filmbransjen. Det mest utrolige og særdeles ironiske er at nettopp denne filmen bidro til at skuespillerinnen Hattie McDaniel ble den første fargede skuespilleren til å noen gang vinne en Oscar. Det var en stor seier for det fargede samfunnet, og bidro til stadig mer aksept i filmbransjen og Hollywood. Som igjen har bidratt i kampen mot fordommer over hele verden. En gigantisk historisk øyeblikk, og en enorm seier mot rasisme og fordommer. En real ‘fuck you’ til KuKluxKlan!

Utrolig mange mennesker går faktisk rundt og tror at den type demonstrasjoner de må har deltatt i er viktig og en bra ting. Ikke misforstå, å bekjempe rasisme ER viktig, men det handler om måten det gjøres på, tidspunkt og konsekvenser. Det er også viktig å skjønne at den ekte eksisterende rasismen går alle veier, ikke bare hvite som har fordommer mot fargede. Dén stemplingen skaper faktisk rasisme.

Det vi ser nå er økning av splittende samfunn. Vi ser også økning av mistillit og hat da den minste lille ytring som er ment som kritikk blir stemplet som rasisme, meningsforskjeller blir stemplet som rasisme, patriotisme blir stemplet som rasisme, ivaretakelse av kultur og historie i eget land blir stemplet som rasisme, kunst blir stemplet som rasisme, å ta avstand til religioner og fanatiske ideologier blir stemplet som rasisme. Listen er lang, men patetisk og helt feil. Å stemple folk for rasister er MER rasisme enn alt dette. Å ta fra folk sin ytringsfrihet, historie og identitet er mer rasistisk, faktisk!!

Det er både trist og tragisk at de som tror de jobber mot rasisme faktisk kan ende opp med å være de største rasistene selv.

I en video under ser vi en farget mann begynne å hetse andre mennesker for at de har andre meninger og oppfatninger enn han. En såkalt ‘politisk korrekt venstrevridd demokrat’ som ikke aksepterer republikanere. Videre i videoen ser vi en av disse republikanerne, en opplyst farget mann ta til ordet. Det han sier om historien i Amerika, historien i verden, om venstrevridde ideologier og så videre synes jeg alle burde få med seg! Så se, hør, kommenter, lik og del!!

Her er videoen:

Deron Slater to anti-Trump agitator: "You're not going to make me shut up, brother."

Posted by Breitbart on Sunday, June 21, 2020


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pandemi #pandemic #demonstrasjoner #rasisme #hat #hatvold #redsel #idioti #frykt #amerika #oslo #norge

#alllifematters #everylifematters ❤️

Every life matters!


Nå går vi inn i årets PRIDE periode, en bevegelse som ble skapt for å markere mennesker i minoritet sin rett til å eksistere uten å bli diskriminert, overfalt, forfulgt, arrestert, torturert og drept.

Vi feirer inkludering, frihet, kjærlighet og mangfold!

Vi markerer avstand fra alt hat og tyranni!

I deler av verden har PRIDE nådd langt, andre steder har det faktisk blitt verre!

I noen land blir man torturert og drept for å være homofil.

Enkelte land bedriver slavehandel, tyranni, tvangsekteskap, barneekteskap, kjønnslemlestelse og sosial kontroll.

Ekte kjærlighet er forbudt, og mangfoldet blir ikke akseptert i store deler av verden, selv om dette mangfoldet ikke skader noen!

Dette må bekjempes, det har pågått i all tid, nok er nok!! Stå opp for det gode, kjærligheten og livet, bekjemp det onde!

Alle mennesker skal kunne være stolte av sine farger og sin kjærlighet. Sin kropp og sitt private liv.

Pride = Stolt!

Jeg ser meg rundt… hvor er disse godhetstyrannene som har drevet demonstrasjoner nylig og masse ‘black lives matter’ propaganda? Hvor er de som har hylt, skreket og demonstrert, og satt andre menneskers liv og helse i fare for den gode sak?

Hvor er flaggene, hvor er kampanjen, hvor er lagånden? Hvor er regnbuepins og buttons? Hvor er pride-statusene på sosiale medier?

Nei, for man må ha hjertet på rette plass, og faktisk mene og stå for det en protesterer mot, det en markerer og demonstrerer for. Ikke bare gjøre det for at det ser bra ut å støtte en god sak. Ikke bare gjøre det for å vise seg selv frem.

Heldigvis ser jeg noen som gjør det. Mener det. Og da bekjemper ubegrunnet hat hver dag, helt uselvisk!!

#alllifematters #everylifematters #pride

Løøøv U guys!! Happy Pride!! ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Undoubtedly BunnyTrash!!

Før du uttaler deg om noen, bør du virkelig kjenne vedkommende. Før du uttaler deg om noens holdninger, bør du undoubtedly vite noe om dem. Før du uttaler deg om noens venner, så bør du sannferdig kjenne dem. Før du uttaler deg om noens liv så bør du ha levd det!

Høres ikke det ut som kloke ord?!

Vel, det samme kan sies om meg. Før du uttaler deg om meg, bør du virkelig kjenne meg. Før du uttaler deg om mine holdninger, bør du undoubtedly vite noe om dem. Før du uttaler deg om mine venner, så bør du sannferdig kjenne dem. Før du uttaler deg om mitt liv, så bør du ha levd det!

En er mot andre slik en ønsker å bli behandlet selv, med det sagt så ønsker jeg dere en fortsatt flott kveld og fantastiske dager fremover.

With love ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#poesi #dikt #sannhet #sanneord