Late på Rema.

Som jeg tidligere i bloggen har skrevet så sluttet jeg for en tid tilbake siden å handle hos Rema i Tollbugata etter mange års kundeforhold. De er naboen vår, men av flere grunner går både snuppen min og jeg heller til Kiwi XL på Strømsø Senter. Selv om det er noen minutter lengre unna.

Dårlig service, mangel på varer og latskap er bare noe av hva man møter på Rema. De er blitt hyggeligere, flinke til å hilse. Vet ikke om det er bare mot meg. Det jeg vet er at daglig leder fikk med seg en gang at jeg hadde blogget om Rema og 'tilstandene' der, og etter det ble plutselig 'alle' så 'hyggelige' og blide mot meg.

Link: Rema, Tollbugata, Drammen.

Joda, for det er slik at jeg enda en sjelden gang havner innom Rema. Det er når jeg bare skal ha én ting, som for eksempel blandevann, toalettpapir eller melk.

I dag var det melk jeg skulle ha. Og det er helt innerst i butikken, lengst fra kassene, at melken står. Og i skapene der sto det ikke én pakke med 1,75 liter Q-melk. Jeg tittet inn i kjølerommet bak varene som sto framme. Der sto en hel palle med 'min' melk.

Jeg tittet meg rundt, gikk litt fram og tilbake. Men der var ingen ansatte i butikken som kunne hjelpe meg. Så da måtte jeg gå til en kasse å be om hjelp.

Damen gikk inn på kjølen og hentet en pakke til meg, så gikk hun tilbake til hvor jeg fant henne. Hun satte ikke fram én pakke til andre kunder som vil ha dette produktet.

Lat? Dårlig holdning? Dårlig ansatt?

Eller er det slik at de holder tilbake produktene fra Q?

Jeg kikket etter Q sjokolademelk som er den beste sjokolademelken EVER (in my opinion), men fant ikke én pakke av den heller.

Burde man rapportere inn hele Rema? Eller eventuelt si fra til Q?

Det kan jo ha vært bare tilfeldigheter at det var Q som var utsatt i dag. Men latskapen, varer som ikke står fremme, og dårlig holdning – det er ikke tilfeldig i den butikken!

Som sagt jeg handler heller hos Kiwi XL, eller på nett hos Kolonial.no –> Link!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#rema #rematollbugata #rematollbugatadrammen #qmelk #q #jegelskerqmelk #kolonialno #kiwixl #drammen

Var hos politiet i går kveld.

Det var torsdag 3. august. Jeg hadde nærmest ligget i koma siden søndagen.

Jeg hadde leid lokale, hatt bursdagsfeiring og tredve gjester lørdagen før. Festen og ryddingen dagen derpå slo meg virkelig ut.

Med lavt stoffskifte, cfs og osas var det nesten obligatorisk. Men festen ble knallbra den.

Ei venninne som var på ferie akkurat da jeg feiret ble med på den lokale puben denne torsdagen. Vi hadde bestemt oss for å ta oss et par utepils og kose oss litt.

To øl ble til tre, og en annen venninne dukket opp og satte seg sammen med oss. Omtrent i samme tiden satte det seg et lite gjeng ved et bord like bortenfor oss.

Venninna mi som jeg dro ut sammen med fikk skyss hjem og dro derfor. Vi skulle jo bare ta et par pils, men jeg følte for et par til. Og jeg hadde godt selskap i min andre venninne. Så jeg ble igjen.

Mens vi satt der og pratet begynte et par av de som satt ved det andre bordet å slenge dritt til meg. 'Mann og kvinne'. Hun kom blant annet bort til bordet mitt og var ufin. Jeg svarte ikke annet enn at jeg ba henne være så snill å gå tilbake til sitt bord. Da svarte hun "snakk norsk hvis du skal snakke til meg".

Jeg er nordlending.

De blandet seg i hva min venninne og jeg snakket om, hva vi snakket med andre rundt oss om, og jeg fikk tilslengt blant annet "forbanna lofottorsk" og "jævla homo, du skulle vært drept".

Folk som satt ved samme bord satte seg andre steder, de ønsket ikke sitte der da de to ødela all stemning og var så ufyselig. Så det endte med at de to måtte gå, og etter at jeg snakket med de ansatte og han som driver stedet, så ble dette 'paret' utvist.

Lørdag kveld satt snuppen min og noen venner her hjemme hos oss og tok noen drinker. Etterhvert tok vi moroa med oss ut på Unique. Snuppen min dro tidlig hjem, og jeg endte opp med noen som var så fulle at jeg syntes ikke det var moro. Derfor bestemte jeg meg for å gå et annet sted. Jeg endte da på et sted som heter Oscar.

Jeg satte meg ved et bord som var helt ledig for å ta en røyk. Der kom jeg i snakk med ei dame ved sidebordet og gikk derfor å kjøpte en øl til hver av oss. Plutselig dukket dette paret fra torsdagen opp. De satte seg selvfølgelig ved bordet ved siden av, og igjen begynte de å slenge dritt som 'kom deg hjem', 'jævla homo' og så videre.

Jeg bare lo av dem, 'så dumme dere er' hahaha.. Da reiste han mannen seg, kom bort til meg og truet meg med juling samtidig som han tok tak i FitBit-klokken min og skulle slite den av meg. Da hevet jeg stemmen 'EEHEi!!!', og fikk da oppmerksomheten til vakten.

Vakten kom bort og ba oss tre bli med han og en annen vakt ut. Det gjorde vi. Utenfor ble det bare kjegling, og paret fortsatte å være ufin og si stygge nedsettende ting til meg.

Den ene vakta kontaktet så politiet, men de hadde ikke noen å avse. Vi ble så beordret til å gå hver vår vei. Jeg skulle gå mot torget, og de skulle gå motsatt. Jeg takket for meg og tok kanskje sju skritt så tok noen tak i venstrearmen min bakfra og vridde den. Det var hun 'dama'.

'Vi skal ta deg din dritt' sa hun. 'Vi skal dra hjem til det gule huset du bor i og knekke nakken på bikkjene dine' fortsatte hun mens han overtok det fysiske. Først dyttet han meg, så begynte han å slenge meg, så ble han hardhendt og fikk meg i bakken.

Han skulle til å gyve løs på meg, men akkurat da han knallet meg i bakken kom to politi og så dette. Så da ble hele 'opptrinnet' stoppet.

Politiet snakket litt med oss alle, og politiet ville at jeg skulle anmelde paret.

Slike saker har jeg inntrykk av at oftest blir henlagt på grunn av 'bevisets stilling'. Men at de truet med å drepe hundene mine, mine to små uskyldige mopsejenter – og det faktum at to vakter og to politi var vitner, så gikk jeg etter den helgen til min lege og fikk dokumentert skadene, og jeg var hos politiet for å anmelde.

Når noen er så slemme at de bare må trakassere og plage andre, det er én ting. Men når de faktisk tyr til vold, og truer med å drepe to små uskyldige hunder, da er de onde, gale mennesker som ikke burde få lov å gå fritt i gatene slik jeg ser det.

Stor saksmengde hos politiet gjorde at saken bare ble loggført den dagen jeg kom for å anmelde. Og jeg fikk beskjed om at jeg ville bli innkalt til avhør, og da få fullbyrdiget anmeldelsen.

Så nå sist mandag snakket jeg med politiet, og derfor var jeg hos politiet i går, nå nesten to måneder etter hendelsen.

Så får vi etterhvert se hvordan dette ender..

Uansett føler jeg meg vel med å ha anmeldt denne saken, det på tross av hvor liten tiltro jeg har til systemet.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#trakassering #sjikanering #homohets #hatkriminalitet #overgrep #vold #jævlahomo #palmen #unique #oscar #trusler #drapstrusler #politi #melissa #janroger #lege #psykopater #anmeldelse #avhør #drammen

Nå er høsten her – få alle matvarene levert på døren!

Nå er høsten her, det kan bli våte og hustrige dager. En skulle gjerne sluppet å gå på butikken akkurat de dagene det bøtter ned, eller blåser som verst. Noen ganger er det slik at man må likevel, man er helt fri for noe som er absolutt nødvendig, eller så er man så utrolig fysen på noe at det rett og slett er plagsomt.

Selv bruker jeg noen ganger å handle hos Kolonial.no. De opererer med Rema priser, og leverer på døren.

Mest bruker jeg dem når jeg skal handle mye, og gjerne tunge varer som brus, mel, melk, middager og så videre. Men også fersk fisk, grønnsaker og frukt. Jeg har merket meg at kvaliteten på ferskvarene fra Kolonial.no er bedre enn på butikkene vi har rundt oss her jeg bor ihvertfall.

Dette er genialt for dem som har dårlig tid og ønsker mindre stress, som nevnt veldig bra å benytte seg av på dårlig høstværdager. En kan handle i ro og mak, handle økonomisk og fornuftig, og unngå for mange fristelser som man sløser penger på.

Har du dårlig rygg, er sliten i armene, uten bil. Da er virkelig Kolonial.no stedet for deg!

Det er mange fordeler med å handle hos Kolonial.no, så gjør dere selv en tjeneste og ta en titt innom Kolonial.no og les mer om fordelene ved å handle til husholdningen på nett.

Hvis dere bestemmer dere for å prøve handle hos Kolonial.no så får dere 200,- kroner i rabatt når dere klikker dere inn og handler via linken under.

Link: Kolonial.no

Bare hyggelig!!

#pristestvinner #bestitest #kolonial.no

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

Rasisme!

Hva er rasisme?

Rasisme er hat mot en gruppe mennesker kun basert på hudfarge eller etnisk opprinnelse.

Rasisme er å rettferdiggjøre at man forskjellsbehandler noen eller hele grupper fordi de har en annen hudfarge, kommer fra et annet land eller har en annen etnisk opprinnelse.

Rasistiske uttalelser og ytringer er relativt utbredt, men å si noe rasistisk betyr ikke alltid at personen egentlig er rasist. De kan ha sagt noe som er lite gjennomtenkt eller noe de har hørt fra andre, uten at de egentlig mente å være rasistisk.

Slik lyder rasismeparagrafen § 185 i straffeloven:

Med bot eller fengsel inntil 3 år straffes den som forsettlig eller grovt uaktsomt offentlig setter frem en diskriminerende eller hatefull ytring. Som ytring regnes også bruk av symboler. Den som i andres nærvær forsettlig eller grovt uaktsomt fremsetter en slik ytring overfor en som rammes av denne, jf. annet ledd, straffes med bot eller fengsel inntil 1 år.

Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av (1) deres hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse, (2) religion eller livssyn, (3) homofile orientering, eller (4) nedsatte funksjonsevne.

Dette må forstås riktig. Ytringsfriheten tillater oss å kunne si at vi ikke liker en bestemt religion eller homofile, men å skade noen fysisk eller psykisk pga livssyn eller orientering er ondskap – og ja, da rasistisk.

Å ytre at en religion ikke passer inn i enkelte kulturer, eller å være for en streng innvandringspolitikk er ikke rasistisk.

En må kunne se forskjellene.

For eksempel er jeg imot Islam, og Islam er mot meg, fordi jeg er homofil. Jeg er også for en strengere innvandringspolitikk og strengere krav til integrering her i Norge. Jeg vil være trygg, jeg ønsker derfor ikke at Norge skal bli et islamistisk land.

Det gjør meg ikke til Rasist.

For én uke siden var jeg i Tyrkia. Jeg har venner der, tilflyttede norske, og tyrkere, brune, muslimer.

Jeg har venner her i Norge også som er innvandrere fra Jamaica, Irak, Tyrkia og så videre. Ikke mange, men noen få – det kunne vært fler, men Allah er stor, og Islam er ekstrem. Jeg opplever mye hat fra mennesker som har tilhørighet i Islam.

Det jeg opplever er rasisme.

Jeg opplever også å bli kalt rasist fordi jeg deler mine opplevelser, forteller hva jeg har blitt utsatt for. Jeg har blitt kalt rasist for at jeg er for streng innvandring, og jeg har blitt kalt rasist fordi jeg har hatt FrP's logo på profilbildet mitt på Facebook.

Egentlig får jeg høre ofte at jeg er rasist.

Et eksempel: Snuppen min og jeg var på andre siden av elva her i Drammen for å handle hundemat på dyrebutikken. På tilbaketuren rett før vi skulle gå over brua sto en innvandrer der og viste oss fingern. Vi ignorerte han og gikk mot han, mot brua, vi skulle hjem. Vi måtte over brua.

Da vi var helt ved han så utbrøt han stygt 'jævla homo, jævla homser'. Vi ba han pelle seg hjem til hjemlandet sitt. Da hisset han seg opp og svarte aggressivt med hevet stemme: "Do værra rasist, jævla homser, rasister!"

Link: Viste fingern, ropte 'jævla homo', og truet med vold!

Rasisme er stygt, det er lavpannet og dumt, og ikke minst ondskapsfullt!

Rasisme må bekjempes!

Så folkens, uansett hvor dere er fra, fargen på huden deres, legning eller religion, prøv å forstå viktigheten av å ikke BESKYLDE andre for å hate på grunn av hudfarge eller etnisitet..

Det er da de VIRKELIGE rasistene slipper unna fordi de forsvinner i en større mengde.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#stopprasisme #rasisme #rasistiskeholdninger #hat #hatkriminalitet #rasismeparagrafen #homohets #religion #islam #seksuellorientering #ideologi #homohat #homofobi #seksualitet #religiøs #legning #seksuellegning #seksuellorientering #innvandring #innvandringsproblematikk #politikk #integrering #livssyn #nedsattfunksjonsevne #funksjonshemming #integreringspolitikk #innvandringspolitikk #hatytringer #straff #norsklov #norskelover #etnisitet #straffeloven #ytringsfrihet #norge2017 #norge

Sexy jogger ble sjekket opp på Strømsø bru i Drammen!

Så noe bemerkelsesverdig i går etter jeg hadde vært på oppdrag i Bærum i forbindelse med innspilling av en episode av 'Helt Perfekt' sesong 9.

Når innspillingen var ferdig fikk jeg sitte på med en annen som var med på innspillingen. Han het Jørgen og bor i Bragernesåsen her i Drammen. Så etter innspillingen fikk jeg sitte på til Shell Brakerøya. Derfra gikk jeg hjem.

Veien hjem da er over elva. Holmenbrua/Strømsøbrua.

Da jeg gikk over Strømsøbrua passerte en mannlig jogger meg. Jeg kunne ikke la være å se på han. Han hadde på seg en kort svart shorts som virkelig framhevet attributtene hans. Han hadde en fantastisk flott rompe. Flotte bein. Og en kunne tydelig se, selv om han hadde på seg t-skjorte at han hadde en sexy upper body. Muskuløse armer. En mann man virkelig legger merke til. Og det var det ikke bare jeg som gjorde akkurat der og da.

Idet joggeren passerte meg på fortauet på brua kom det en bil bakfra som svingte inn mot joggeren. Han som kjørte, en eldre herre med helt grått hår, hadde tatt ned vinduet helt og ropte mot joggeren samtidig som han rakte ut en hand mot han. I handen holdt han en hvit liten lapp, og det var helt tydelig at han ønsket at joggeren skulle ta imot lappen. Joggeren svingte ut mot bilen og stakk handen inn vinduet og tok lappen. Så hørte jeg bare "Call me!", fra sjåføren i bilen før han forsvant videre over brua.

Det var altså et telefonnummer på lappen.

Mannen ble sjekket opp midt i rushtrafikken. Det kan umulig ha vært noe annet som skjedde der. Det var tydelig at de ikke kjente hverandre, da hadde ikke mannen i bilen kontaktet joggeren på den måten. Tenk på det..

Anyways..

Snakker om trafikk og sexy mannekropper så var jeg innom Elkjøp for litt siden. Der kjøpte jeg den siste Blu-Rayen i Fast & Furious'-serien. Fast And Furious 8. Jeg har hele serien på Blu-Ray, men har ikke sett denne siste, så da blir det 2 timer og 16 minutter med full fart og god underholdning på TV-skjermen her hjemme i kveld 🙂

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sexy #sexyjogger #sexymannligjogger #sexymann #mannligjogger #brakerøya #holmenbrua #holmennokken #strømsøbrua #sjekking #sjekkingitrafikken #midtitrafikken #rushtrafikk #gay #homo #homofile #call me #sjekketriks #drammen #fastandfurious #fastandfurious8

Jentebarn måtte samle tomflasker og tigge på gata.

Noen ganger blir jeg helt rørt av tilbakemeldinger jeg får på innlegg jeg har skrevet i bloggen. Det er faktisk en rar greie, har folk noe positivt å si, eller noe de føler for å dele, da kommer det i innboksen min. Skal noen slenge med leppa og være negativ, ja da skriver de selvsagt i bloggen som anonym eller så skal de ‘trolle’ eller være ufyselige i offentlige grupper på Facebook.

Nettroll er det mange av vet jeg..

Anyway, en ung jente på 16 sommere tok kontakt med meg på Facebook etter at hun hadde lest et blogginnlegg jeg hadde skrevet om narkotika og rusproblemer..

Dette er hva hun skrev:

“Det blogginnlegget ditt om å leve med rusproblemer og det å være ‘fanget’ i et rusmiljø synes jeg var et fantastisk innlegg! Det kan kanskje få uvitende mennesker til å åpne øynene sine, jeg synes det er tøft av deg! 🙂

Jeg er vokst opp med min mamma som er alkoholiker og stoffmisbruker. Vi bodde i en liten by i Finnmark da jeg ble født, men min mamma er fra Bergen. Pappa er fra Finnmark, han har også drevet med narkotika og rus.

Vi måtte plukke tomflasker og tigge penger for å ha råd til mat da vi flyttet til Bergen. Jeg var ikke mye på skole, og jeg gikk glipp av sinnsykt mye, for å ta vare på familien, og holde den sammen. Jeg ble flyttet til et fosterhjem der jeg måtte bo i fire år, og hvor jeg ble misbrukt av en fire år eldre fosterbror. Jeg begynte å stikke av, ruse meg og henge med de eldre gutta som bare brukte meg for sex fra jeg var cirka 12 år. Jeg ble flyttet rundt i landet, på institusjoner og i beredskapshjem. Jeg endte til slutt opp her i et fosterhjem som kun består av min fostermor, en katt og meg.

Jeg har sluttet å drikke alkohol og røyke sigaretter og hasj. Etter at jeg kom hit her jeg er nå har jeg også sluttet med speed. Jeg begynte med “gestalt terapi” som har hjulpet meg å bearbeide det jeg har gått gjennom. Jeg har jobbet mye med meg selv, og gjort mirakler.

I dag holder jeg foredrag for barnevernspedagoger og sosionomer. Jeg går på kurs og deltar i støttegrupper. Snart drar jeg til Latvia for å være sammen med rusavhengige og gatebarn. Ville bare dele dette med deg. Jeg deler helt og fullt synet ditt. Thanks for your time!”

Og med dette stiller jeg enda spørsmål ved folk som er så dumme som kommer med kommentarer som: “Så bra!”, “Suverent, da forsvinner narkisa en etter en”, “Synes ikke synd i dem, de vil det jo selv!” når det skrives om narkomane, rusmisbruk og overdoser i media.

Er det ikke tåpelig å være så uvitende, dum eller ond at man dømmer uskyldige mennesker? Mennesker man ikke vet annet om enn uføret de har havnet i..

Denne 16 år gamle jenta, det som skjedde med henne, var det hennes feil? Noen som tror hun ville ha det livet hun gikk gjennom?

All ære til denne jenta som har kommet så langt som hun har, at hun gjør det hun gjør, og at hun delte dette!! RESPEKT!!

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#rus #rusproblematikk #narkotika #barnevern #fosterhjem #fosterhjemsordning #rusmiljø #hasj #amfetamin #speed #rusmisbruk #seksuelleovergrep #overgrep #overgrepmotbarn #beredskapshjem #ungdomsinstitusjon #institusjon #alkohol #sosionomer #barnevernspedagoger #pedagoger #misbruk #voldtekt #gestaltterapi #terapi #norge #norge2017

Det var ‘Helt Perfekt’!

Jeg er så stolt av meg selv når jeg faktisk klarer å komme meg avgårde på slike oppdrag jeg var på i dag. Man må jo reise tidlig for å komme fram i tide og kunne delta, og det er én ting, en annen ting er å gjennomføre, fullføre dagen.

Men det må sies, i dag var ‘Helt Perfekt’.

Dette var innspilling av en episode i sesong 9. av komedieserien ‘Helt Perfekt’ med Thomas Giertsen. Location var i Bærum på en barneskole inn i det ukjente. Jeg har aldri vært i nærheten før. Men jeg tok tog og buss og det gikk som en drøm. Jeg var der i god tid og fikk sett meg rundt før det hele begynte.

Så jeg var da altså en statist på gjenforeningen av avgangsklassen til Giertsen. Altså en tidligere klassekamerat – vi har vært russ sammen. Jeg har ikke fulgt denne serien, men jeg fikk inntrykk av at Thomas Giertsen spiller en som bruker drite seg ut. Scenen i dag var ihvertfall flau for hans karakter. Huff.. 🤣

Jeg selv subbet rundt i ‘pent’ antrekk og spilte drita, og hadde det riktig så morsomt.

I dag gikk alt etter skjema, og vi var ferdig før satt tid. Det var deilig. Alle tidligere innspillinger jeg har vært på så har det alltid endt på overtid.

Og tilbaketuren fikk jeg sitte på en som bor på andre siden av elva her i Drammen. Jeg overhørte en samtale han hadde med en annen av statistene, så da spurte jeg om å få sitte på hjem. Da ble det billigere og raskere. Yeeey.

Så da ser dere meg kanskje i ‘Helt Perfekt’ i 2019, hahahahaha..

Nå har snuppen min laget middag, men plutselig har jeg skrevet et nytt innlegg, ha en fin kveld alle sammen!!

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#heltperfekt #feelgoodsft #feelgod #thomasgiertsen #statist #tvserie #sesong9 #heltperfektsesong9

Ignorante og dumme!

Jeg var innom en bar i Holmestrand for en tid tilbake siden. Der havnet en type fra Sande ved bordet der jeg satt. Han tok opp det ‘typiske’ og samtidig ‘stupide’ spørsmålet om homofile gutter og menn. “Hvem er mann og hvem er kvinne i forholdet”.

Hvorfor spør folk om det?

Det spørsmålet har dukket opp så utrolig mange ganger i mitt nå førti år gamle liv. Særlig de siste tjue siste årene etter at ‘allmennheten’ fikk vite at jeg er homofil.

Kort tid etter hadde jeg ‘SKAM’-maraton. Og i en episode i sesong 3 dukket også dette dumme spørsmålet opp.

Enten det er “Hvem er mann og hvem er kvinne” i forholdet, eller om det er “Hvem er mann og hvem er kvinne” i senga, så er spørsmålet like dumt.

Spørsmålet blir stilt av uvanlig dumme og ignorante personer.

Jeg skjønner at når noen stiller dette spørsmålet om to menns forhold så vil de vite hvem som lager mat og hvem som vasker klær osv. Så tror de da at den som lager mat og steller i hjemmet er kvinne. Det samme gjelder sex. Det de egentlig spør om er hvem som er aktiv og hvem er passiv i senga. Hvem gir og hvem tar. Hvem knuller hvem.

Så hvis jeg vasker klær og lager mat så er jeg en kvinne?? Og hvis snuppen min blir tatt, altså er passiv og blir knulla, så er han en kvinne??

I et heteroforhold, hvis han lager mat og vasker klær? Er dem lesbiske da 😂 Og hvis hun fingerpuler han, og stimulerer G-punktet hans…? 😱

Hva hvis vi begge (snuppen min og jeg) lager mat, vasker klær, knuller, suger og blir knulla? Hva da? Er vi intet kjønn da??

Hvor kom det fra at man skifter kjønn utfra om man lager mat eller ei? Vasker klær eller ei? Blir knulla eller ei?

Det er bortimot det dummeste jeg har hørt i hele mitt liv, og vi er nå i 2017. Det er bare litt over tre måneder til 2018, og det finnes voksne mennesker som ikke skjønner hva som gjør en mann til en mann, og en kvinne til en kvinne.

Et homofilt par betyr to av samme kjønn. Er man lesbisk så er det to kvinner sammen. Er man homser, så er det to menn sammen!!

Små barn i barnehage skjønner dette. Jeg har ved flere tilfeller hørt barna si til hverandre eller foreldre at jeg har en guttekjæreste. “Roger er kjæreste med en mann”. Så da tenker jeg at når voksne mennesker ikke skjønner dette, da er de virkelig dumme!! Patetisk dumme!!!

😳

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#seksualitet #legning #homo #homse #lesbisk #homofili #kjønnsforvirring #lavinntelligens #norge2017

Ut på oppdrag for Feelgood SFT

For nøyaktig to uker siden gjorde jeg et oppdrag for Dagslys AS der jeg spilte en Alarmoperatør i en Reklame for DNB.

I går så jeg meg selv på TV i dokumentaren ‘Jævla Homo’. Ikke bare så jeg meg selv, men jeg hørte meg selv også. To korte setninger: “Det ble litt feil. Dårlig Gaydar”.

Jeg ble nesten flau da jeg så det..

Hahahaha.. 😂

Og i morgen er det på igjen, da skal jeg gjøre et oppdrag for Feelgood SFT. Location er Bærum, jeg skal spille klassekompis med dressjakke, sløyfe og lakksko. Og programmet er komedieserien ‘Helt Perfekt’ på TVN. Så da skal jeg altså være kompis med Thomas Gjertsen da? Hahahaha.. vi får se – blir spennende dag i morgen!

God Natt!

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#dagslys #ringvirkninger #jævlahomo #nrk #feelgood #tvnorge #thomasgjertsen #heltperfekt

Min ‘RebelHeart Tour’ reise og opplevelse (2015-2017)

Første RebelHeart Tour konserten snuppen min og jeg deltok på var i Praha 7. november 2015. Vi ankom flyplassen Vàklav Havel tidlig dagen før.

Det var vår første gang i Tsjekkia. Vi tok taxi fra flyplassen til der vi skulle bo, et slags “Hotel/Hostel”. Jeg hadde booket det billigste rommet jeg hadde funnet innenfor rimelig avstand til sentrum og til O2 Arena der Madonna skulle spille.

Vi hadde ståplasser i fremste halvdel av ståområdet. Helt super plassering i en arena som tar 18000 tilskuere. Først varmet Reijie Snow opp, og det var helt forferdelig – jeg hold på å klikke av den tullingen som bare hoppet fram og tilbake og ropte navnet sitt til elendig musikk.

Jeg tok meg selv i å bue på han.

Etter oppvarmingen ble det spilt musikk gjennom anlegget, populær musikk. Og når Michael Jackson plutselig kom i høytallerne så tok det av. Alle visste at etter Jackson-låten startet Madonna konserten – og som bestilt fallt sceneteppet ned og konserten var i gang.

En sterk åpning med masse greier i typisk Madonna-stil. En fantastisk konsert der vi ble overrasket med “Ghosttown” som ikke sto på setlisten. Sammen med “Like a virgin” og “Rebel Heart” ble “Ghosttown” kveldens høydepunkt. Den som sier Madonna ikke kan synge.. jeg fikk rett og slett gåsehud.

Hun spilte også “Secret” denne kvelden,

Kveldens “Unapologetic bitch” var Jessica Chastain.

Dagen etter, altså på vår andre RebelHeart Tour konsert, havnet vi lengre bak på gulvet enn vi gjorde kvelden før, og vi var mer mot motsatt side. Vi fikk showet fra en litt annen vinkel. Showet var like fantastisk som kvelden før, om ikke “Like a Virgin” var enda bedre.

“Virgin” og “Rebel Heart” ble igjen min favoritt.

“Secret” og “Ghosttown” uteble, og hun droppet “Dress you up”-medleyen. Men til gjengjeld fremførte hun “Like a Prayer” til publikums store begeistring.

Kveldens “Unapologetic bitch” ble ‘Chris from Greece’, såkalt kjekkas, men ikke ‘my cup of tea’, men heldig var han.

Den tredje RebelHeart Tour konserten jeg dro på var i Stockholm. Denne gang alene uten snuppen min.

Jeg ankom flyplassen Arlanda i den svenske hovedstaden tidlig på morgenen den 14. november.

Etter masse komplikasjoner og stress i byen med taxi og hotell kom jeg meg inn på Tele2 Arena, og jeg var overlykkelig over å ha greid det. Jeg fikk til og med meg litt av oppvarmingen før konserten. DJ Mary Mac, hun var flinkere enn tullingen i Praha, men ikke så bra at jeg kunne rope hurra. Når hun var ferdig kom musikken i anlegget, og så.. plutselig.. Michael Jackson-låten. Og i Stockholm som i Praha ble alle elleville og visste at etter Jackson startet showet.

Enda en sterk åpning og et fantastisk show fra begynnelse til slutt. Jeg hadde ståplass og jobbet meg nærmere og nærmere scenen, men følte aldri at jeg kom nær nok. Jeg mistet det intime som gjorde showet så utrolig bra i Praha.

Joda, det var kjempebra i Stockholm også, men hakket bedre i Praha. Høydepunktene i Stockholm var fremføringen av “Like a Virgin” og talen Madonna hadde før hun spilte “Like a Prayer” og “Rebel Heart”.

Talen var for ofrene som døde under terrorangrepet i Paris et par dager i forveien. Alle ble så rørt av Madonnas ord at ingen sto igjen uten tårer i øynene.

Kveldens “Unapologetic bitch” var en eye-candy kjekkas, mye kjekkere enn “Chris from Greece”, og showet endte i perfeksjonisme med “Holiday”.

RebelHeart Tour konsert nummer fire var i Amsterdam, og snuppen min var igjen med på turneen.

Å reise til Nederland er bare en fryd i seg selv fordi vi har vært der før, og fordi at det er en av våre favorittplasser å være, i Amsterdam altså.

Det bruset på med gode følelser i meg da vi sto i kø for å komme inn i “Domen” (06.12.15). Det er som i en nattklubb. Lyden holder seg istedet for å forsvinne som jeg føler den gjør på større arenaer.

Vi hadde sitteplasser på venstre side når en står foran scenen. Litt nærmere scenen enn midt på. Helt perfekt, med oversikt over hele catwalken og hele showet.

Dette var eneste konserten på denne turneen hvor vi hadde sitteplasser, og det kan jeg garantere at neste gang Madonna legger ut på turne skal jeg minst ha en konsert til med sitteplasser. Det er utrolig mange effekter og detaljer en ikke får med seg fra gulvet, der det er mest bare musikken og stemningen som “løfter deg opp”.

Oppvarmingen var “Lunice” whatever.. det virket på meg som om Madonna bare hadde amatører til å varme opp for seg på Europadelen av denne turneen.

Setlisten denne kvelden var helt lik som den første konserten i Praha med hele setlisten og “Secret”. Bare det at istedet for “Ghosttown” ble det “Don’t Tell Me”. Og kveldens «Unapologetic bitch» var superlekker, en fantastisk kropp som han virkelig visste hvordan han skulle bevege. En skikkelig lekkerbisken eye-candy!

Helhetlig var det også mye mer trøkk og energi hele veien.

Dette ble den beste av alle fem konsertene. Alt var perfekt fra begynnelse til slutt

Musikk, show, vokal, energi, humor.. Alt!!

Kvelden etter dro vi på (min femte) og vår siste Rebel Heart Tour konsert. På gulvet igjen, første gang på gulvet i Domen noensinne. Denne kvelden var som andre konserten i Praha. “Secret” forsvant igjen og “Dress you up” medley tatt bort, og som en positiv overraskelse kom “Who’s that girl?” som var en megastor hit i Nederland i sin tid.

Kveldens “Unapologetic bitch” var ikke helt min cup of tea, men alt annet var!!!..

Jeg fikk tatt masse flotte bilder og jeg fikk danset og slått meg mer løs en jeg hadde gjort på noen av de andre konsertene. Som sagt lyden i Ziggo Dome er helt fantastisk.

Når en får oppleve sitt store idol live in the flesh der inne så kan det ikke bli bedre!!

Så var det dessverre over. Fem utsolgte konserter med Madonna på sitt beste. På høyde med “Confessions Tour” og “MDNA Tour” og bedre enn “Sticky & Sweet Tour”, og samtidig mer annerledes enn de tre forgående turneene. Mer intimt, up close and personal, mer Madonna!

Og nå endelig(!!) cirka 2 år etter har CD, DVD og Blu-Ray av The RebelHeart Tour blitt gitt ut. Og jeg sitter nå og ser showet for sjuende gang hjemme. Jeg gleder meg veldig over at denne utgivelsen er bedre enn hennes MDNA Tour utgivelse. En stor skuffelse at “Like a virgin” som var min store favoritt i Praha, Stockholm og Amsterdam er overprodusert, klippet og herjet med i så høy grad at den er vel noe av det jeg liker minst på disse utgivelsene.

Derimot elsker jeg Madonnas versjon av Edit Piafs ‘La vie en rose’, sangen ‘Devil Pray’, “Body Shop”-delen og avslutningen med ‘alle’ de som har vært ‘Unapologetic bitch’es gjennom turneen. Og ‘Holiday’.

Nå er det slik at jeg forhåndsbestilte BluRay/1CD fra Madonnas Fan Club i Amerika og fikk med RebelHeart Tour T-skjorte. Og så (forhånds)bestilte jeg 2CD’en fra CDon her i Norge. Noe jeg ikke visste var at utgivelsen i Japan fikk en ekstra bonus, så derfor bestilte jeg DVD derfra. Den utgivelsen har “Take a Bow” som ekstra bonuslåt, og den er nydelig.

Synes også det var veldig bra at vi (fansen) fikk ‘exerpt’ fra “Tears of a Clown” med på BR/DVD-utgivelsene. Synes gjerne vi kunne fått hele showet, men det var jo ment som en gave til Australia siden de har gått glipp av alt etter “Girlie Show Tour” (1993), men synes det var veldig bra det vi fikk.

Madonna I love U ❤❤❤

#rebelhearttour #rebelheart #madonna

Har tatt alle bildene selv.

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#madonna #rebelheart #album #tour #bunnytrash