Den nye verdensorden.


Den varme kaffen på puben.

Det velkomne smilet fra betjeningen.
Den gode klemmen fra venninna.
Den sosiale gleden.
Borte, gjemt bak masker.
Snufsing og rennende neser.
Glimtet i folks øyne – forsvunnet.
Dogg som arr på brilleglassene.
Lukkede og låste dører.

Det regner, selv når det ikke regner.
Hvor enn én går er det vått.
En vond ensomhet, en hard virkelighet.
Sanden fra Sahara i tårekanalene.
Egoismen rår og kynismen består.
Depresjon, angst og mørke.
Sobril og lykkepiller.
Skarpe barberblader.
Sprøytespisser.

Den beste vaksinen er hjemme.
Med min lille familie.
Et lite rede, vårt hi, vår leilighet.
Bevegende musikk og gode følelser.
De vakreste øyne – jentene mine.
Omsorgen fra snuppen min.
Ekte lys og omtenksom varme.
Uforbeholden kjærlighet.
Og nyvaskede underbukser, alltid 😜

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Link: The Great Reset

Link: New World Order

#thegreatreset #newworldorder #irise #ghosttown #madonna #vaksine #familie #mylittlefamily ❤️

 

Sjekk om du bør vaksineres først!

Jeg må le av disse pådriverne til denne Covid-vaksinen. Ikke alltid jeg ler fordi ting er morsomt, det kan også være i sjokk og vantro, oppgitthet.. jeg har vært på et synkende skip og ikke sett land. Jeg var 15 år gammel, da lo jeg slik.

Når Espen Nakstad og Erna Solberg sier selv de ikke vil ha vaksinen, så burde det jo være meget betenkelig. Erna sier at hun ser på seg selv som «en frisk og sprek 60 åring» mens Nakstad vil sende andre foran seg i køen fordi han er usikker på hvor «trygg og effektiv» sprøyten i realiteten er.

Nå har de startet vaksineringen på eldre mennesker, som nærmer seg hundre år og ikke har tilgang til sosiale medier eller alternative media, det de har fått med seg er fryktpropaganda som er formidlet av vår main stream media som mottar enorme summer i statsstøtte for dette. Disse eldre vet faktisk ikke hva de gjør, hva de er med på, hva dette innebærer. For fakta er holdt tilbake.


Vaksinene blir satt, med fullt pressekorps tilstede, og blir beskrevet som historiske begivenheter. De som er tilstede under «begivenhetene» beskriver det som en ære å få være med. Både de eldre uføre som ikke skjønner at de er prøvekaniner, helsepersonellet som er blitt sterkt påvirket av ensidig propaganda. Og så har vi Erna Solberg selv, «vår» statsminister som sitter og gliser på direktesendt storskjerm.

Korona-vaksine tilstrekkelig for å vaksinere 5 millioner nordmenn er innkjøpt, og statsminister Solberg har erklært at målet er å vaksinere hele befolkningen. Tilsynelatende vil ikke engang barn og unge bli unntatt fra den planlagte massevaksineringen. Dette samtidig som vi ser videoer på YouTube der seriøse leger og forskere viser at disse koronatestene som har blitt brukt, og fremdeles brukes, blir testet på pærer, kiwi og bananer som da får påvist Covid19. Frukt faktisk. En slik uberegnelig testing og med rundt 400 dødsfall, som er særdeles lavt og angivelig av korona, så skal nå hele befolkningen vår også vaksineres. Ikke bare testes, men vi skal få stoffer injisert og sprøytet inn i kroppene våre.

Politikerene oppfordrer oss alle til å ta noe som i realiteten er en eksperimentell vaksine, fordi fagfolk, den delen av fagfolket som stort sett er i lomma på «big pharma» legemiddelindustri, er de som anbefaler det?! «Verden vil bedras» er et kjent uttrykk som blir ofte brukt her i vårt land. Dette uttrykket kommer fra et sted. Det er grunner til at utrykket oppstod. Mennesker er naive og godtroende. Folk er nikkedukker og svelger ALT så lenge det er de «riktige» personene som sier det! Nå hyler og skriker de «Ta vaksina»!


Jeg husker fra jeg var barn, når de andre barna ville eller skulle noe, hadde gjordt noe, og jeg hadde vært med på det, eller ville gjerne. Jeg husker mammaen min advarte meg, jeg husker hun ville at jeg skulle tenke selv. Hun brukte andre uttrykk: «Hvis alle de andre barna hoppet i havet, hvis alle de andre barna hopper utenfor et stup, skal du også?»

Nå er det slik at hele denne pandemien er opprettholdt på bakgrunn av en PCR test som presenteres som en «corona»-test, men denne testen ‘kan ikke brukes til diagnostisering’ ifølge personen som faktisk laget (oppfant) testen, Kary Mullis.

Dette vet FHI, dette vet stortinget og regjeringen, dette vet våre main stream media. Men når jeg spør dama på butikken, eller nabofamilien eller venninnen min, så vet de ingenting om dette. Hvorfor er ikke dette saker som politikerne diskuterer åpent? Hvorfor skriver eller taes ikke dette opp daglig i våre statsstøttede media som VG, Dagbladet, TV2 og NRK? Fremfor den propagandaen de har brukt all sin tid på hittil mener jeg??! Når en vet dette, så er det kanskje litt dumt å ikke stille spørsmål? Eller? Jeg vet hva jeg mener. Hva mener du? Hvorfor har disse nevnte mediene opprettet Faktisk.No og bedriver sensurering på sosiale medier, da særlig Facebook og Instagram? Hvorfor?


Politikere og media med Erna Solberg, Bent Høie, Dagbladet, NRK, VG og TV2 i spissen presser på og mener at vi skal alle vaksinere oss med DNA/RNA modifiserte eksperimentelle vaksiner mot et angivelig livsfarlig virus som har 99,5% overlevelsesrate!! Er ikke alt dette noe som vi enkeltpersoner bør bli best mulig opplyst om først, så kan den enkelte ta stilling til om en vil vaksineres ut fra faktaopplysninger?!

Medisinsk leksikon: RNA

Hvorfor hasteendret stortinget bioteknologiloven nå midt i pandemien, nå midt på sommeren, rett før disse mRNA-vaksinene skulle ut i markedet?

Legger med en artikkel fra Resett, kun fordi jeg ønsker at folk skal få et større ønske og behov om å opplyse seg selv og tenke mer, fremfor å bare være nikkedukker!

Artikkel fra Resett: Vaksineprosjektet!

Les: Great Barrington Declaration


Dette er Bunny Trash, jeg er ingen prøvekanin som skal utføres tester på og/eller eksperimenteres med. Jeg forbeholder meg retten til å være skeptisk, og velge selv om jeg skal ha, eller ikke ha, denne vaksinen som oppsto fra intet mens vi i mange tiår har levd uten kur for kreft, HIV-vaksiner og tilgang til fungerende behandlinger (som faktisk eksisterer) mot andre livstruende dødelige sykdommer!

Takk for at dere leser!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vaksine #covid #korona #corona #sykdom #hiv #aids #kreft #gift #kur #thegreatreset #newworldorder #youtube #espennakstad #nakstad #fn #epidemi #pandemi #ernasolberg #fjerna #statsminister #benthøie #høyre #regjering #storting #vg #venstre #krf #dagbladet #nrk #sv #mdg #sp #faktasjekkerne #eu #faktiskno #instagram #frp #facebook #dna #rna #mrna #prøvekaniner #sensur #greatbarringtondeclaration #litaford #alicecooper #poison #shotofpoison #nikkedukker #massevaksinering #fhi #karymullis #kary #mullis #stopp #sinei

Bildene er screenshots fra NRK, VG, Dagbladet, TV2 og FHI.

Musikk for dagen:


Video: 
Coronavirus is Not Covid19

 

Vi skal leve!


Fremdeles stille og rolig rundt ørene, og da tenker jeg ikke musikk, for den står på. Jeg tenker på folk, bekjente og venner. I går kveld håpet jeg at det kanskje dukket opp én eller tre venner opp for litt drinker og en god aften, men snuppen og jeg hørte ikke noe fra noen. Kun «kos dere» og likes på sosiale media.

En ting er å ikke ha lyst å ta noen drinker eller dra på besøk, men det er blitt mange som har gått helt inn i seg selv, på heltid. De fleste har meldt seg helt ut. Det er synd. Men ikke misforstå, vi koste oss vi. Bra musikk, mye snacks, gløgg og gode drinker på balkongen. Vårt tilbud var oppriktig og hjertefølt. Folk trenger sosialt samvær og kontakt. I disse dager er det viktig å være tilstede for sine nærmeste og de man bryr seg om. Mange ser ut til å ha glemt nestekjærlighet, medmenneskelighet og omtanke.

Denne pandemien, bølge nummer to har visst skremt helt vannet av en hel del. Livet har stoppet opp for dem virker det som. Mange tenker mest på seg selv, venner og selve livet blir satt sist. Det er selvfølgelig noe en velger selv, men jeg vil ikke være slik.

Det faktum at vi vet kun om dette ene livet vi er gitt nå, altså, såvidt vi vet så lever vi bare én gang. Det blir for dumt å ikke verdsette det. Det som er mest sikkert her i livet er at vi skal dø. Jeg vet ikke om det er frykten for å dø som har gjort at folk har sluttet å leve, sluttet å bry seg, men hvis det så er, hva er da poenget? Overleve en pandemi for å ikke leve, bare være innestengt, ikke kunne ha noen form for samvær eller glede sammen med noen?

Jeg skjønner det ikke. Sitte å vente på at livets farer skal forsvinne, da må en vente for alltid da. Når jeg dør skal jeg ha levd først, så enkelt er nå det. Livet og menneskene rundt meg som betyr noe for meg skal ikke taes for gitt.

Folk burde være mer takknemlige for mulighetene som er og de en har som bryr seg.

Ha en aldeles fortsatt fin søndag, hviledag, og kos dere, alle dere som har valgt livet og kjærligheten ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pandemi #korona #covid #liveyourlifebefree #belindacarlisle #livet #døden #friheten #vennskap #omtanke #medmenneskelighet #kjærlighet

Vi skal dø!


Stille og rolig rundt ørene, og da tenker jeg ikke musikk, for den står på. Jeg tenker på folk, bekjente og venner. Håpet kanskje det dukket venner opp jeg i kveld for litt drinker og en god aften, men inntil videre har vi ikke hørt noe. En ting er å ikke ha lyst å ta noen drinker eller dra på besøk, men det er blitt mange som har gått helt inn i seg selv, på heltid. De fleste har meldt seg helt ut. Denne pandemien, bølge nummer to har visst skremt helt vannet av en hel del. Livet har stoppet opp for dem virker det som. Det faktum at vi vet kun om dette ene livet vi er gitt nå, altså, såvidt vi vet så lever vi bare én gang. Det blir for dumt å ikke verdsette det. Det som er mest sikkert her i livet er at vi skal dø. Jeg vet ikke om det er frykten for å dø som har gjort at folk har sluttet å leve, men hvis det så er, hva er
da poenget? Overleve en pandemi for å ikke leve, bare være innestengt, ikke kunne ha noen form for samvær eller glede sammen med noen? Jeg skjønner det ikke. Sitte å vente på at livets farer skal forsvinne, da må en vente for alltid da. Når jeg dør skal jeg ha levd først, så enkelt er nå det. Livet skal ikke taes for gitt, folk burde være mer takknemlige for mulighetene som er. Ha en aldeles flott dag, aften og helg alle dere som har valgt livet ❤️


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pandemi #korona #covid #whatdoesntkillyou #stronger #kellyclarkson #livet #venner #jatillivet

 

Gode tips til en bedre hverdag!


♥ Det første tipset er det viktigste, det er (1) å ta til deg kunnskapen om at vi mennesker har syv følelser som er grunnleggende og som er de samme på tvers av kulturer – med andre ord likt for alle mennesker.

Dette er: Sinne, tristhet, redsel, skam, avsky, glede og interesse.

Fem av syv primære følelser er smertefulle eller vonde følelser. Det at de fleste av de primære følelsene er vonde eller smertefulle betyr at vi skal ha det mye vondt. Det er en del av å være menneske, så du er ikke alene om å ha en dårlig dag, eller ha det vondt, alle mennesker opplever dette, selv om mange prøver å gi inntrykk av noe annet.

♥ Det andre tipset mitt er å være ærlig med deg selv, akseptere det første tipset mitt her. Akseptere dine følelser. Er du sint, så vær sint. Knus et glass, slå på boksesekk, hyl alt du kan. Finn din måte å bearbeide dine følelser. Er du trist, så gråt hvis du vil det. Å gråte er en bra ting, ikke tro noe annet. Kryp under dyna og ligg i fosterstilling.

Hva som helst som er i tråd med (2å være ærlig, akseptere og bearbeide akkurat den følelsen du har. Er du redd, ikke flykt, men konfronter frykten. Er du skamfull, be om unnskyldning eller tilgivelse, snakk med en venn. Vær åpen.

Å snakke med en venn (3) er et tips i seg selv, uansett hvilken følelse du sitter med. Har man en god venn som en kan stole på og snakke med alt mulig om, så hjelper det utrolig mye.

Snakk om hvordan du har det, men ikke la dine følelser gå ut over vennen.

Det er mye følelser i musikk. Som jeg bruker si, «forskjellig musikk til hver sin tid». Sett på den musikken som du føler passer til dine emosjoner. Har du kjærlighetssorg, hvilken musikk passer? Er du sint, hva passer da for deg? Å høre musikk (4) er bra for hjerte og sjel.

For tiden hører jeg mye på siste albumet til Kylie «Disco», det er oppmuntrende og jeg får gjort ting hjemme. Miley Cyrus album «Plastic Hearts» har litt «fuck you attitude» som gjør meg godt for tiden. Madonnas album fra 90-tallet «Bedtime Stories» får meg til å slappe av, og hennes siste «Madame X» tar meg med på en reise, en virkelighetsflukt.

Alle har noe å glede seg til/over, så hvis du velger å ikke tenke på eller bearbeide følelsene som gjør at du har en dårlig dag, hvis du velger å utsette bearbeidelsen, så (5tenk på noe du har å se fram til, eller ting du er glad for.

Nå er det helg, snuppen min har fri fra jobb denne helga. Skal kjøpe noe snacks og vi skal ta noen drinker i morgen. Sitte på balkongen, høre bra musikk og se på alle fargene som vi har pyntet med her til jul. Kanskje hvis vi er heldige bestemmer en venn eller tre seg for å komme på besøk også. Søndag skal vi kose oss på sofaen med jentene våre.

Jeg har en kjempesnill og god samboer og en herlig liten familie. Vi trives så godt sammen og vi er så glade for at vi fikk kjøpt leiligheten vår for et år siden. Vi trives veldig, og det var virkelig rette tidspunkt, rett før verden forandret seg med året 2020.

Skriv gjerne punkter på et ark, det kan fungere oppmuntrende.

Som med musikk kan også (6film, bøker og tv-serier fungere. Har du noen favoritter du kanskje kunne tenkt deg å se igjen? Eller en fantastisk bok å fordype deg i?

For tiden ser jeg «The Crown» serien på Netflix. Den er interessant, og jeg har ikke sett noen sesonger før, så nå tar jeg hele serien på én gang. I slutten av måneden kommer siste halvdel av finale-sesongen med «Vikings», den ser jeg fram til.

Hobbyer (7) kan også fungere for å stenge ute «støy» fra omgivelsene. Hobbyer er sunt og kan hjelpe en å slappe av. Jeg brukte for eksempel å male bilder over en periode, jeg har staffeli og har planer om å gjenoppta malingen etterhvert. Siste året har jeg fått veldig sansen for å gå tur i naturen, der kan en få inspirasjon, ta bilder, trekke frisk luft og tillate seg å kjenne på følelsene sine og kjenne at en lever.

  mitt åttende og siste tips i denne sammenhengen: å minne deg selv på at du er et menneske, du har følelser som alle andre, og at de to øverste tipsene mine i innlegget her er de grunnleggende og viktigste.

Det tredje rådet er også veldig viktig, det er fint med gode venner som en stoler på.

Resterende råd, eller tips, er «midlertidig flukt». Om du «flykter» fra en dårlig dag, utsetter bearbeidelsen, så vil det en dag komme igjen, en ny dårlig dag – det som ikke blir bearbeidet eller håndtert vil alltid komme tilbake.

Det er greit å «utsette» litt, men bearbeidelsen må til, hvis ikke kan det etterhvert bli for mye, og det er ikke bra.

Jeg tror at hvis du virkelig (8jobber med de to første tipsene, at du tar til deg kunnskapen, aksepterer og bearbeider, så vil du straks oppleve å ha det bedre med deg selv og dermed bedre med andre, og en bedre hverdag.

Husk, du er ikke alene.

Lykke til ❤️Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sinne #tristhet #redsel #skam #avsky #glede #interesse #livet #følelser #råd #tips #makeyourownkindofmusic #palomafaith #jatillivet

Tortur, drap, tiltak og konsekvenser – la oss vende ryggen til!


Her i hjemmet mitt har vi vært tidlig ute med å sette opp juletre og pynte til jul. Ser mange er tidlig ute. Folk prøver få opp stemningen. Det er noe trykkende og dystert over samfunnet for tiden. Det har vart lenge nok nå. Merker dessverre at ikke alle prøver å få opp stemningen, stadig flere begynner å gi faen, noen har gitt helt opp. Andre har satt seg som moralens voktere og herjer internettet.

Situasjonen er helt tragisk. Situasjonen er over hele verden, men i et land som Norge, hvor vi skal være kunnskapsrike og kloke, så er jeg forundret av at vi lever med et storting og regjering som lever av å tråkke på folket. Vi opplever ensidig informasjon for å skremmes til taushet.

Vi blir rettet finger mot, utsatt for fryktpropaganda daglig. Fortalt hvordan hverdagen vår skal være fra vi står opp om morgenen, til vi går til sengs om kvelden. Vi får ikke feire jul som vi alltid har gjort, og vi får ikke velge selv hvordan vi skal ha det i egne hjem. Vi må velge vekk venner og familie og nære fysiske forhold. Vi skal holde avstand, og for Allahs skyld ikke gi din bror, søster, din mor eller nærmeste venn en klem. Bruk nikab når dere beveger dere ute er beskjeden.

Det er ingenting positivt som kommer fra myndighetene. Folket skal være nikkedukker, og de fleste nikker. Dette har ført til splittelse og hat. Det ulmer og vokser hvert minutt og sekund. Våger noen å bruke sin stemme til å si imot det som nå skjer, så blir de hetset ned i kjelleren og under torva.

Uttalelser som «håper du får korona», eller «håper noen i familien din eller nær deg får korona og dør» er blitt ganske så vanlig fra regjeringens nikkedukker og følgere. Jeg har opplevd det selv. Man er blitt «egoister og idioter» for å ta til motmæle når det gjelder tiltak og restriksjoner i dette landet. Om man mente mobbing og hets var et problem før korona, så er det bagateller i forhold til i dag.

Det er ikke lov å si at en mener at ressurser og tiltak skulle vært for å beskytte utsatte svake, syke og eldre, fremfor lockdown og fullstendig ødeleggelse av samfunnet. Det er ikke lov å si «steng grensene» som tiltak istedet for å stenge bransjer og næringer vi trenger i landet vårt for å ha det godt.


Mishandling av barn i hjemmene under lockdown i Norge er økt med 12,5 %. Da snakker vi bare om de som er blitt «fanget opp». Rusproblematikken blant ungdom er gått opp. Krisetelefonene er overbelastet, antall suicidale øker. Livsnødvendige operasjoner og behandlinger kanselleres og utsettes. Arbeidsledigheten øker, bransjer og næringer legges ned. De som får holde åpent er under restriksjoner som likevel knuser dem økonomisk. Vin til maten når en er ute å spiser middag er forbudt her, de restaurantene som har overlevd til nå risikerer være borte etter nyttår.

Link: Flere barn vil kunne dø av restriksjoner enn av Covid19 (Forskning.No)

Jeg kan fortsette i noen timer her med hva som skjer i samfunnet nå, årsaker og konsekvenser, men.. jeg kan dele en historie fra et pleiehjem fortalt av en som vil være anonym. Anonym av hensyn til peronalet som vedkommende mener ikke kan lastes fordi pleiehjemmet hadde fått sine instrukser fra Folkehelseinstituttet (FHI).

Vedkommende forteller om sin far som døde nylig, og at årsaken var definitivt Covid-19.

Pårørende sønn forteller om sin far, en gammel mann som hadde langtidsopphold på pleiehjem. Faren hans var aldri smittet, han ble testet 4 ganger på 10 dager!! Men han ble tvunget til å ligge i senga i 12 døgn. Denne gamle mannen var innestengt alene på et lite rom og han fikk minimalt med stell og pleie, for regelen var at personalet ikke skulle gå inn på rommene unødig. I tillegg var nesten hele personalet i karantene. På et tidspunkt hadde pleiehjemmet kun 4 eller 5 ansatte til å gjøre mer enn 30 ansattes jobb. Disse måtte ta alle vaktene i flere døgn, til prøveresultatene for resten av personalet var avklart.

Det var umulig å hente inn reservepersonale i denne perioden. Det var også totalt besøksforbud. Ingen fikk gå inn eller ut av bygget. Resepsjonen var stengt og ingen hadde lov til å forlate avdelingen for å låse opp inngangsdøra.

Link: Older people in care homes abandoned to die amid government failures during COVID-19 pandemic. (AMNESTY INTERNATIONAL)


Etter en uke hadde denne mannen på pleiehjemmet gått ned flere kilo og var veldig svak, men dette var ikke nok til å regnes som en nødsituasjon, så han fikk ikke hjelp til å spise eller drikke. Snart var han så dehyrdrert at han knapt var kontaktbar. Sønnen klarte å lure seg inn (bakvegen) og etter en stund fikk lurt i faren sin litt væske, men det var for sent.

Faren som var en aktiv og våken mann falt sammen til ingenting i løpet av mindre enn 2 uker. På grunn av Covid19. Tiltakene, ikke viruset. Han så ut som på bildene fra konsentrasjonsleirene, fullstendig utmagret og innsunket.

Link: Espen Nakstad tjener grovt på på pandemien, som aksjeholdere og styremedlem (Finansavisen)

På denne pleieavdelingen med omkring 30 beboere døde 1 person av Covid-19, eller med Covid 19 om en vil, men mange ellers friske beboere har dødd og dør fortsatt av smitteverntiltakene. Isolasjon over tid er definert som tortur av FN og sønnen til denne mannen har ikke et øyeblikk vært i tvil om at faren hans ble torturert til døde under retningslinjer fra FHI, myndigheter og regjering.

Fra å dele muntre planer for jula med sin far for få uker siden prøver sønnen nå å arrangere en begravelse. Han opplever det som håpløst, ikke minst fordi halve familien bor i utlandet. Det er også forbud mot personlig møte med begravelsesagenten.
Han har aldri arrangert en begravelse før, og uttaler at det hadde vært godt å ha noen å snakke med. Pårørende har fått tilbud om streaming av seremonien som han mener er det mest meningsløse han kan tenke seg – å streame en begravelse!

Det han forteller videre er til de som snakker høyt om å «beskytte de eldre», han peker på at disse skjønner lite av konsekvensene av denne beskyttelsen, for de færreste får se hvordan det fungerer i praksis. De som får føle det på kroppen sier ikke stort, for det er en svært traumatisk situasjon å havne i og man orker ikke ta noen diskusjon. Man må gjennom et ufattelig byråkrati hvor man har mer enn nok med å få ting gjort.

Link: Lockdown redder ingen liv (Derimot.No)

Sist lørdag var det demonstrasjon i Oslo mot tiltak og lockdown. På nettet ser jeg alle disse som fordømmer og dømmer de som protesterer. Noen hundre mennesker turte å stå offentlig å protestere i Oslo. Det er ikke bare der det har blitt demonstrert. Media har avbildet demonstrasjonene, noe som har resultert i at blant annet lærere og pleiere har mistet jobbene sine. Ingen skal protestere mot ødeleggelsen av folks liv og helse, og ødeleggelsen av samfunnet vårt.

Lite snakk var det om de 6000 menneskene som var innom Oslo City kjøpesenter den samme dagen som demonstrasjonen. Eller de over 2000 som var innom Storo Kjøpesenter. Vi har allerede «glemt» alle demonstrasjonene i regi av BLM, blant annet den med de 15000 deltakerene i Oslo. Noen av disse har jeg personlig allerede identifisert som noen av haterne til demonstrasjonen mot visse inngripende tiltak og lockdown. Ironisk og patetisk med en slik dobbeltmoral.

For de som følger med så ødelegger lockdown og tiltak mer en det redder liv. Ansatte på pleiehjem rundt om i landet forteller selv om forferdelige forhold for beboerne. Ansatte har slått alarm om «uverdige forhold» på syke- og pleiehjem, noe som kun resulterte at de selv har mistet jobbene sine.

Link: Fikk sparken for å varsle om uverdige forhold (TV2).


Så hvem er det tiltak og restriksjoner, hvem er det denne lockdown skal beskytte? Folk fortsetter å argumentere for regjeringens tiltak og gjør seg blinde for hva som faktisk skjer. De bare nikker og nikker, dømmer og fordømmer de som faktisk står opp for folks liv og helse, og samfunnet vårt.

Link: Great Barrington Declaration

Fremdeles er regjeringen vår mer opptatt med å sende milliarder ut av landet og samtidig sørge for å ta inn flere tusen migranter og bruke enda flere milliarder på det. Dermed ødelegge Norge enda mer. For hvem kan vi hjelpe eller redde når landet bryter sammen? Ressurser og tiltak ser virkelig ikke ut til å være for å ta vare på samfunnet, det norske folk, de som ellers bor her, og Norge. Statsbudsjettet er nå signert for, 3500 nye flyktninger blir vi beæret med. Og så får litt avslag i avgiftene på sjokolade, snus og alkohol, som om det skulle bety noe i dagens situasjon. Det er jo helt absurd tåpelig!

Joda, vi kan pynte til jul, få litt farger og musikk for å muntre oss opp. Gjøre oss blinde for virkeligheten. Rope hurra for at en halvliter øl blir 1,47 kr billigere. Vi kan gi hverandre ullsokker og dynejakker for å holde oss varme gjennom vinteren. Vi kan drikke kakao og gå på ski når snøen kommer. Med avstand selvfølgelig. Vi kan distansere oss i våre små «bobler». Vi kan forsette være egoistiske og late som at dette som foregår er greit, det er det eneste riktige. Og så må vi huske å moralisere for, og hate alle som ikke klarer å snu hodet andre vei og se på ødeleggelsen.

Folk dør av Korona, ja det har dere helt rett om. Takk for at dere leser!

Følg: Stopp Lockdown, Facebook-gruppe.


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#theglobalgoals #thegreatreset #thenewworldorder #covid #cirona #korona #virus #christmas #jul #norge