Slankere og slankere for hver dag!

Jeg håper i alle fall at jeg blir slankere og slankere. Altså, for hver kilo jeg reduserer vekten så forsvinner normalt 1 cm rundt livet/magen. Det gjorde det ihvertfall de 7-8 månedene jeg slanket meg 28 kilo. Tenk 28 cm, det merkes! Eller det merkes veldig godt!!

Jeg husker et par episoder hvor jeg møtte på gamle venner/bekjente som ikke hadde sett meg siden før jeg startet dietten, det var spesielt en episode hvor jeg møtte ‘Albert’ på gata og sa hei, han bare kikka på meg, nikket og forsvant. Det hadde gått opp for han etterpå hvem jeg var, han sendte en beklagelse i etterkant med dama 😂

Nå er jeg altså i gang igjen, gått opp noen kilo som skal bort. Så dette er ikke slanking i den forstand, men ‘justering’. Dette er andre uka. Hadde to faste-dager forrige uke hvor jeg spiste maks 500 kcal per dag, og jeg reduserte da vekta med 2,3 kilo.

Denne uka fastet jeg på tirsdag, og i dag. Altså fastedagene er tirsdag og torsdag uansett. Tirsdag gikk veldig bra, fikk til og med gått meg en litt lengre tur for å «booste» slankeeffekten. Men i dag har det vært verre. Skikkelig innedag, det regner og høljer ned ute. Har spist mitt eneste måltid som besto av 160 gram kokt sei, 200 gram blomkålblanding, 20 gram skalldyrmiks og en skje med søtsur saus. Det er det for i dag.

I morgen er «vanlig» dag, men fremover nå mens jeg skal redusere vekta så skal jeg unngå «fyfy» helt og holdent, eller så godt jeg kan. «Fyfy» er ting som kjøttdeig, pølser og feite sauser. Så i morgen har jeg bestemt at vi skal ha Lakse-taco til middag. Butikkene har begynt å selge «Kjøttdeig av laks». Hvor dumt det enn høres å kalle det ‘kjøttdeig’ så var det uansett kampanje på disse, og da kjøpte jeg et par stykker til under halv pris.

Så i morgen blir det Taco-fredag. Skal bruke denne kjøttdeigen av laks i stedet for vanlig kjøttdeig, og Drømmelett i stedet for vanlig rømme. Ellers tenker jeg det blir litt grønn salat, agurk og mango til. Får se i morgen, men godt blir det sikkert.

Søndag kommer oppsummering om hvordan uka har gått, om jeg har gått opp eller ned i vekt, og muligens noen nye opplysninger og tips hvis noen er interessert.

Ha en riktig fin kveld 😊

Følg:

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#52 #diett #faste #slanking #hvitfisk #blomkålblanding #sei #grønnsaker #laks #laksetako #drømmelett #vektreduksjon #kosthold #kalorier #mat #resultat #jatillivet #bunnytrash

Hot or not?

Det er litt morsomt med internett og SoMe som fanger opp hvilke søk en gjør og finner relaterte ting som muligens «passer for deg».

Det at plutselig disse «draktene», «bodyene» eller hva jeg skal kalle det dukker opp som reklame hos meg må jo være fordi jeg er homo? Altså, dukker dette opp hos dere heteroer? Jeg ser det liksom ikke for meg.

Så jeg vil anta at grunnen til at jeg får opp dette er fordi jeg er innom sider som er «gay» og sjekker ut utesteder og klubber som på plasser man skal reise til, at man har vært innom sider hvor man får kjøpt pride-flagg og ting og tang til hjemmefester eller whatever.

Noen av de var jo litt kule da, men hvor i all verden skulle jeg brukt noe slikt? Hahaha.. også er det noe med type kropp da!

Hva tenker dere? Er dette typisk homofilt? Eller kunne du som hetero mann brukt en slik til noen anledning? Og dere jenter, kunne dere likt at mannen deres hadde brukt en slik ved noen anledning? Hot or not? Og eventuelt hvilke av disse liker dere da best?


Enjoy 😜


Denne bloggen har en Facebookgruppe og en gruppe på MeWe som oppdateres etterhvert som det legges ut nye innlegg i denne bloggen. Håper dere vil være med der, og forhåpentligvis like og dele innlegg slik at de når ut til flest mulig.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#gay #homo #hetero #body #suit #kropp #sexy #hot #fun #bunnytrash

Utfordring mottatt og gjennomført!

«La oss bli litt bedre kjent, la oss dele litt tanker og litt fakta om oss selv, via våre bloggnavn». Slik åpnet Leneetarnes et blogginnlegg hun postet nylig. Akkurat dét innlegget kan dere lese ved å klikke på linken under.

Link: Via mitt bloggnavn, tar du utfordringen?

Poenget er å bruke hver bokstav i eget bloggnavn til å fortelle noe om seg selv, når en har postet innlegget så går utfordringen videre. Jeg har tatt utfordringen, so here it goes hoes:


*B – Bunny Trash det er mitt bloggnavn, et tosidig alter ego av helt forskjellige personligheter. Bunny på den ene siden, som er familiekjær og setter sine nærmeste høyest og ønsker et bedre samfunn for alle. Trash er når noe må sies som mange egentlig ikke vil høre, men det må sies likevel. Kun med å bli opplyst kan man gjøre forandringer. Knowledge is power!

*U – Umami er den femte smak ved siden av surt, søtt, salt og bittert. Umami ble først oppdaget av den japanske kjemikeren Kikunae Ikeda i 1907, men ble ikke allment akseptert i det vitenskapelige miljøet før i 2002, da forskere oppdaget spesialiserte glutamat-smaksløker på tungen. Jeg elsker Umami, som for eksempel Ost og Sushi som er storfavoritter i mitt kosthold.

*N – Nina Hagen er min favorittpunkrocker. Da hun var på topp ble hun sett på som gal, jeg bare synes hun var kul og jeg digga både stilen og musikken. Hennes ytre er mitt indre. Låttips: «UFO», «Dread Love», «Antiworld», «The Return of the Mother» og «African Reggae».

*N – Nederland. Må vel være det landet som jeg favoriserer høyest da jeg aldri har vært noe sted ellers som jeg føler meg som en del av, en fantastisk aksept blant folk, likeverd og det å bare være seg og ikke bli dømt for de merkeligste ting. Gå på sex-museum, røyk en joint, vær homo eller hetero, kle deg som det passer deg, ha punkersveis, be yourself!

*Y – Ytringsfrihet. Jeg kjemper for ytringsfriheten hver dag. Ytringsfrihet er å kunne tale øvrigheten midt i mot når en har et annet syn på en sak. Ytringsfriheten i dag er under press. Det er mye meningspoliti ute og går, der det skal svært lite til for å bli stemplet og stigmatisert hvis du har litt andre meninger enn det de politisk korrekte mener er riktig. Folk må ta til orde, folk må si sine meninger, hvis ikke kan vi en dag ende opp med at den friheten vi har og tar for gitt, blir borte!

*T – Takknemlig er noe jeg er hver dag. Der har vært mange perioder i mitt liv hvor følelsen av bunnivå ikke kunne bli dypere. Det å ha en evne til å faktisk alltid komme seg opp og lande på beina, det å ha en liten sirkel av nære og kjære, det å ha et hjem og en elskelig liten familie med masse kjærlighet. Klart jeg er takknemlig, og aldri en dag tar jeg dét for gitt.

*R – RebelHeart står det tatovert på min venstre arm. For jeg er på mange måter en rebell, jeg er ihvertfall ikke den som følger strømmen uten videre. RebelHeart er også navnet på et fantastisk album av Madonna. Hør gjerne tittellåten og «Ghosttown», «Devil Pray», «Inside Out», «Body Shop», «Joan of Arc», «HeartBreakCity» og «Hold Tight». Lojale Madonna-fans kalles også RebelHearts!

*A – Alanya. Siden Nederland ble nevnt tidligere så jeg ikke poeng med å skrive Amsterdam her. Så da ble det Alanya som er en turist- og ferieby i Tyrkia. Dit er hvor snuppen min og jeg har reist flest ganger sammen. Vårt feriested hvor vi unner oss litt luksus og nyter livet i form av å kunne spise god mat ute på restauranter hele tiden, ligge på stranda, bade i havet, feste, oppleve nye ting og være sammen med våre veldig gode venner der.

*S – Sex. Jeg er veldig opptatt av sex, det er en helt ærlig sak det. Når bokstaven kom opp var sex det første jeg tenkte. Noe av det beste jeg vet er nesten nakne menn med figur, seksuelle fantasier og god sex. So there!!

*H – Homo ble jo første ordet som slo inn her. Tema er jo ikke til å komme forbi. Verden er enda ikke kommet til et punkt at vi ikke trenger å snakke om legning. En stor del av menneskeheten er like dumme, kommer med fordommer, stigmatiseringer, hets og hat. Den dagen vi ikke trenger å prate om legning, da er mennesker kommet i mål hva likeverd og aksept angår. Det blir dessverre ikke i min levetid.

Så med dette var utfordringen fra Leneetarnes gjennomført, så sender jeg herved utfordringen videre og håper flere tar den imot 😜


Denne bloggen har en Facebookgruppe og en gruppe på MeWe som oppdateres etterhvert som det legges ut nye innlegg i denne bloggen. Håper dere vil være med der, og forhåpentligvis like og dele innlegg slik at de når ut til flest mulig.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#utfordring #blogg #leneetarnes #blogger #lene #blogging #bloggnavn #bunnytrash

Seksuelle overgrep begått av Verdens helseorganisasjon (WHO)


Verdens helseorganisasjons (WHO) forfatning slår fast at organisasjonens mål er at alle mennesker skal oppnå en så god helse som mulig.

I 2009 rett før svineinfluensaen fjernet WHO kriteriene for alvorlighetsgrad og høy dødelighet, og etterlot definisjonen av en pandemi som «en verdensomspennende epidemi» av en sykdom. De endret faktisk selve definisjonen av en pandemi. Nå handler definisjonen mer om geografi enn om dødelighet og tilrettelegger for big business for big pharma og korrupte myndigheter.

I mars 2020 klassifiserte WHO koronavirusutbruddet som en pandemi. USAs daværende president Donald Trump mente at WHO hadde forsømt seg ved ikke tidsnok å tillegge spredningen av sykdommen SARS-CoV-2 tilstrekkelig alvor og erklærte derfor 15. april 2020 at han ville innstille landets utbetalinger til organisasjonen for en ikke nærmere angitt tidsperiode. Senere meldte han USA ut av WHO med virkning fra 6. juli 2021.

Verdens helseorganisasjon (WHO) sine ansatte i forskjellige stillinger begikk omfattende seksuelle overgrep mens de foretok undersøkelser av et ebolautbrudd i den demokratiske republikken Kongo viser en omfattende etterforskning.

Etterforskerne registrerte 84 hendelser av begåtte overgrep, herav ni voldtekter og det er blitt identifisert 83 gjerningsmenn, noen var leger og konsulenter direkte ansatt i WHO. Denne undersøkelsen ble offentliggjort av helseorganisasjonen selv nå for to dager siden 28.09.21. De påståtte ofrene, hvorav 29 ble gravide, ble lovet jobber i bytte mot seksuelle tjenester, eller ble utnyttet under trussel om å bli sparket er det som er kommet fram.

WHOs generaldirektør Tedros Ghebreyesus ba ofrene om unnskyldning og lovet å ta personlig ansvar for å gjennomføre endringer. Fire gjerningsmenn som fremdeles er ansatt i WHO vil ifølge han få sparken, og alle som det blir bevist ha gjort sådanne ugjerninger vil bli utestengt fra organisasjonen og vil aldri få muligheter til å jobbe der igjen, tilføyde han.

«Dette er en mørk dag for WHO, men ved å sette lys på enkeltpersoners og organisasjonens feil, håper vi at ofrene føler at deres stemmer har blitt hørt og behandlet videre», sa Tedros. «Vi ønsker at gjerningsmennene skal vite at deres handlinger vil få alvorlige konsekvenser».

Den som ikke tror at det ikke foregår et høyt spill og korrupsjon innad disse store organisasjonene som påvirker hvordan verdenssamfunnet skal bli og være må tro om igjen. Så mange grove lovbrudd og umenneskelige handlinger, og så omfattende som nært hundre personer som begår sådanne kriminelle handlinger innenfor samme krets, da sier det seg selv at her foregår mye vi ikke vet. Bare noen få avsløringer kommer fram i media, og det er de avsløringer som det ikke finnes muligheter for å hysje ned. Konspirasjonsteorier blir stadig avdekket som sannheter, men klart vi må stole på myndighetene.

Link: Probe Uncovers Rampant Sexual Abuse by WHO Officials (Bloomberg)


Følg:

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#who #verdenshelgeorganisasjon #korrupsjon #overgrep #voldtekt #tedrosghebreyesus #donaldtrump #ebola #sars #covid #korona #pandemi #kongo #bunnytrash

Dagens uttalelser: må ha noen andre enn seg selv å skylde på!

Etter den store festen på lørdag er flere bekymret for at gjenåpningen blir kortvarig. Espen Nakstad tror derimot at det ikke er gjenåpningsfesten som får skylden for en eventuell nedstenging.

Jeg vet hvem de skal skylde på hvis en ny nedstengning skjer, bare sjekk denne videoen: Tyler Fischer video

Det er ikke over før det er over, denne karusellen må man belage seg for noen ekstrarunder med. Så da blir butikkene tomme for brød, gjær og toalettpapir igjen 😂 Natta!


Følg:

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#virkeligheten #satire #sannheten #humor #surrealisme #espennakstad #tylerfischer #bunnytrash

Ariel og Ella ❤️

Lenge siden jeg har postet et innlegg som er fullstendig viet jentene mine, de to fantastiske småtrolla hvis kjærlighet er helt fantastisk eksepsjonell og uforbeholden. Disse to er selve symbolet på ekte kjærlighet, de er hjertegullene mine ❤️

Første bildet er av Ella. Her ☝🏾 har hun bare vært hos oss et par dager, babyen vår som utgjorde kjærlighet ved første blikk. Hun ble født tidlig i 2012 og kom til oss i mai. Neste år blir hun hele 10 år.

Her ☝🏾 er Ella ungjente og skal på utstilling og hente seg ei sløyfe, og det fikk hun.

Her ☝🏾 har Ella bursdag og har stilt seg opp for bursdagsbilde. Husker ikke akkurat nå hvor mange år, men fremdeles veldig ung.

Hvis Ella fant en sutte så tok hun den ☝🏾 hun elsket å finne disse. Alltid sååå fornøyd!!

Her ☝🏾 er Ella på skolen, hun gikk valpekurs, videregående og bronsjemerkekurs.

Ella ☝🏾 endret hele livet vårt ❤️

Her har Ariel blitt til ☝🏾 For dere som ikke har fått dette med dere, Ella er mammen til Ariel. Ariel er den yngste av fire valper. Først kom Aron, Ajax, Adam og til sist vesla vår. Dette ble syv år siden sist juli, så hun har nesten nettopp hatt bursdag, født i løvens tegn, som meg.

Som mammaen sin er også Ariel ☝🏾 et sjarmtroll som varmer ethvert hjerte. Utenom sjarmtroll så har de stort sett veldig forskjellige personligheter.

Bare 6-7 uker her ☝🏾

Et blikk ☝🏾 ingen kan motstå ❤️

Ariel var også veldig besatt av disse suttene ☝🏾 her i armkroken til snuppen min, de elsker å kose med han, han utviser også en uforbeholden kjærlighet, og jentene merker det så godt. Når han kommer hjem fra jobb får han ikke være i fred på en stund, hehe..

Dette er i sommer, varmt for jentene, Ariel blir lett opphetet ☝🏾 så derfor bruker ta de lengste turene i overskyet vær.

Dette er et av favorittbildene av jentene sammen ☝🏾 dette er tatovert på leggen til snuppen min.

Her er jentene og meg ☝🏾 på skogstur i fjor sommer, tester ut SnapChat. Se de fine blikkene på hjertegullene mine. Elsk!!

Sist, men ikke minst, familiebildet vårt ☝🏾 fra Elvefestivalen for noen få år tilbake siden.

🐶🐶

Vil dere se mer fra Ella og Ariel i bloggen?

Følg:

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#mops #ella #ariel #pugs #ellamadonna #arielmadonna #dogs #hunder #dog #hund #pug #truelove #ektekjærlighet #familie #minlillefamilie #kjærlighet #mylittlefamily #bunnytrash

C19 skapte autoimmunrespons, kreftcellene ble angrepet!


Forskere er overrasket etter at en 61 år gammel kreftsyk britisk pasient, og en 20 år gammel kreftsyk italiener ble friske etter å ha utviklet Covid-19. Vi tror det er covid-19 som har fått kroppen til å skape en antitumorimmunrespons.

T-cellene, som bekjemper infeksjoner i kroppen, har sannsynligvis også angrepet kreftcellene, sier onkolog Sarah Challoner ved Royal Cornwall Hospital.

Link: The Telegraph.

61-åringen hadde fått diagnosen Hodgkins lymfom, en sjelden kreft i lymfesystemcellene. Etter hvert spredte sykdommen seg til store deler av kroppen. Da pasienten skulle starte med cellegiftbehandling ble han coronasmittet og pådro seg Covid-19.

Til slutt ble han så dårlig at han måtte innlegges og få oksygentilførsel.

11 dager senere ble han skrevet ut.

Da legene fire måneder senere skulle sjekke hvordan det gikk med kreftsvulstene, ble de overrasket. CT-skanningen viste seg at alle kreftsvulstene, som tidligere var påvist i 61-åringens kropp, nå var nesten helt borte.

– «Svulstene unngår ofte immunforsvaret, og i dette tilfellet ser det ut til at covid-19 har startet et virkelig effektiv motangrep. På en måte er det ikke så rart at vi ser slike tilfeller når vi nå vet hvor mange kreftpasienter det er og hvor mange av disse som også har fått Covid-19», sier professor i medisin, Paul Hunter fra University of East Anglia.

Link: Newsweek.

Fra Italia har det også kommet rapporter om tilsvarende fenomen. Journal Acta Biomedica har omtalt en kreftsyk 20-åring, som etter å ha vært gjennom et fem dagers sykdomsleie med høy feber, hoste og utmattelse, ble mirakuløst frisk noen uker senere.

I Norge hører vi kun «ta vaksiner, ta vaksiner» fra folk som intet vet, og intet vil vite. De peker fingre og kommer med ondsinnede beskyldninger der de turer frem og mener de er bedre enn noen, at de er solidariske og er med på en dugnad. Er man uenig så har man av flertallet mottatt kommentarer om hvor idiot man er, at man skulle vært tvangsinnlagt og «håper du får korona». Den samme dugnaden fra disse godhjertede så vi da Norge hadde gjenåpning nylig og hele landet endte opp i kaos hvor alt hensyn opphørte. Ingen hensyn ble tatt, folkemengdene var så enorme at folk svimte rett og slett av. Ingen avstand, ingen sosial distanse, ingen hensyn til mennesker som er så syke at de ikke engang kan ta noen vaksiner.

Nå er det viktigere enn noen gang at mennesker med diverse sykdommer, allergier, folk som har nedsatt immunforsvar, er sterkt medisinerte og hva det måtte være, holder seg hjemme og låser dørene. Nå viser de solidariske seg fra sin sanne side, deres «medmenneskelige dugnad» imponerer stadig.

Media kjører enda på med artikler som skal stigmatisere enkelte grupper, da spesielt de som ikke har latt seg vaksinere av forskjellige årsaker. Er det ikke stigmatisering, så forsøker de seg med å gå på samvittigheten til folk. Psykisk krigføring. En skal vaksineres, selv om en har høy risiko for å bli ødelagt for livet av det. For eksempel Drammens Tidende i dag som stiller med en artikkel om Birgit på 59 år som fikk en nyre av ektemannen sin, som nå kommer med en bønn til de uvaksinerte.

Link: Birgits bønn til uvaksinerte (Drammens Tidende)

Under artikkelen kan en se at stadig flere har begynt å våkne iht vaksinepresset og metodene media bruker i sin hensynsløshet mot de som av forskjellige grunner har sagt nei til gen-eksperimentet som de kaller covid-vaksiner:

– «Alle er ansvarlig for egen helse! Jeg gjør det jeg vil, du gjør det du vil! Dessuten – de uvaksinerte nyter ikke godt av at andre tar vaksinen. For noe tull! De vaksinerte sprer smitte de også, og de uvaksinerte er antagelig litt mer forsiktig».

– «Hva er moralen i denne artikkelen? At de mennesker som av personlige eller helsemessige årsaker avstår fra injeksjon MÅ ta injeksjonen da det gir grunn til bekymring hos immunsupprimerte at uvaksinerte er en potensiell risiko? Har journalist Oda Karlsen Bekkestad i DT ikke fått med seg at vaksinerte er smittebærere? Er det holdepunkter for å fastslå (ikke mene eller tro) at vaksinerte er mindre smitteførende enn uvaksinerte? Jeg kjenner mange vaksinerte som siden i sommer fått sykdommen Covid-19, og de er ikke smittet av uvaksinerte, men av andre vaksinerte. Vedkommende her ville vært tryggere om verden hadde forblitt åpen i mars 2020 og de sårbare kunne skjermet seg mens det sto på og til tilstrekkelig flokkimmunitet i befolkningen var oppnådd. Jeg anbefaler DTs journalister og lesere å sjekke ut podkasten Antijantepodden og høre på intervju med lege Dag Bratlid, og hør også gjerne på jurist Barbro Paulsen. Det kan være en god start for de som ønsker å oppsøke andre kilder enn main stream media».

– «Tenker at det får være opp til hver enkelt, og at vi alle er ansvarlig for vår egen helse. Les dette: Dårlig nytt om antistoffer (Dagbladet)»

Og til slutt denne kommentaren:

– «Til barn/unge:
Det skrives mange artikler for å presse dere – ikke gi etter!

Forskere ser alvorlige tegn på at vaksinen setter immunforsvaret i ubalanse. Dette vil gjøre dere mer mottakelig for mange andre sykdommer enn covid. Forskere fra Europa/USA ser nå feks på kreft i tilknytning til vaksinene bla fordi den enorme immunresponsen etter vaksinen undertrykker andre viktige immunfunksjoner som feks evnen til å rydde opp uregelmessigheter hos cellene våre. De ser feks reduksjon i en viktig type T-celle hos de vaksinerte – hvor lenge denne reduksjonen vil vare vet man foreløpig ikke. Vent!»

Det at vi enda har mennesker som står imot presset, stigmatiseringen, pekefingre, hetsing og mobbing, det gjør meg stolt. Er det ikke den slags vi burde kjempe for? Når ble det riktig å presse folk til å gjøre ting man ikke ønsker, ting som kan være farlige og ødelegge ens liv? Når ble mobbing greit?

TikTok-video: Beskjed til de uvaksinerte (og de vaksinerte)!

Enda mer oppsiktsvekkende er det at etterhvert nå så har det begynt å legges frem studier som viser til at vaksinene «mister sin effekt» etter cirka 7 måneder. Hvis disse noen gang har hatt «effekt» så synes jeg tidspunktet for Norges gjenåpning er vilt skremmende, altså hjelpes, nå snakker vi om at hele landets helsearbeidere, leger, sykepleiere, helsesekretærer osv ble injiserte for over 7 måneder siden.

Jeg har kjennskap til flere «fullvaksinerte» helsearbeidere i byen her nå som har fått påvist Covid. De må på jobb FØR de har fått svar på test, og etter at de har fått påvist smitte er det 5 dager karantene, så på jobb igjen. Jeg undres på hvor forsvarlig dette er, og hva konsekvensene vil bli?! Og er det nettopp pga disse injiseringene vi opplever at stadig flere «fullvaksinerte» helsearbeider er blitt smittet? Hvor er avisoppslagene?

Men aller mest reagerer jeg på den stadige informasjonen som dukker opp at vaksinene setter kroppens immunforsvar i ubalanse og øker risikoen for at en blir syke av andre farlige sykdommer. Og ikke minst at covid styrker immunforsvaret. At det har dukket opp noe som faktisk tar knekken på kreftceller og svulster og kreftpasienter som blir friske.

Men for all del, det er for flertallet helt greit at mennesker dør av alt mulig annet, også kreft – bare man ikke dør av covid som har en overlevelsesprognose på 99% or whatever.


Følg gjerne:

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#pandemi #virus #vaksinerte #fullvaksinerte #uvaksinerte #segregering #covid #splittelse #stigmatisering #gjenåpning #newsweek #fuckthatvaccine #immunforsvar #italia #fuckcancer #chemotherapy #tceller #immunrespons #thetelegraph #europa #usa #dagbladet #drammenstidende #cellegift #kreft #cancer #norge #bunnytrash

Tør vi glede oss?


God morgen alle der ute, «ny dag, nye muligheter» er ikke det hva man sier? Da får jeg bare se hva denne dagen bringer, annet enn masse skyer, tåke og fuktighet. Det kommer helt klart masse regn, men hva gjør vel det? I går var det jo helt nydelig her i Drammen, sol og varmt, og meteorologen inni meg sier at det kommer nok litt til godvær i løpet av uka, selv om værappen min sier noe helt annet.

Vi har akkurat spist brunsj, det ble et fersk rundstykke på meg, med baconost på og et mellomkokt egg ved siden av.

Sitter her nå og rydder i emailene mine og tenker litt fremover. Snuppen min og jeg er over gjennomsnittet rastløse nå og trenger at vi får ta tilbake «livet» vårt som vi liker å leve det. Være sosiale, dra på konserter og reise til både nye steder og faste steder. September er en «tøff» måned mtp at vi alltid bruker reise denne måneden. I en måned nå har det vært daglig at man får opp minner på SoMe fra reiser en har vært på alle tidligere år, unntatt 2020 og i år. Nå er intet ønske høyere enn «back to normal».

For cirka 2 år siden bestilte jeg billetter til konsert med Elton John på Telenor Arena. Den konserten ble bare utsatt og utsatt. Lenge har datoen vært i slutten av oktober, altså snart, men nå har den blitt utsatt til mai 2022. Får håpe den blir noe av, for nå er det ikke covid som er årsak til utsettelse, nå er det hoftene til mannen. Han skal altså rekke å bli 75 år før denne konserten, så her er det bare å krysse fingrene for at han ikke pensjonerer seg før den tid.


I går bestilte jeg billetter til Bonnie Tyler i Oslo konserthus, den konserten er også satt til i mai 2022. Men det er jo slik, skal en på konserter så må jo billetter bestilles i god tid. Man kan jo vente til i siste liten, men da risikerer man en veldig dårlig plass, eller at en ikke får billetter i det hele tatt. Bonnie Tyler har jo rukket å bli 70 år, så her er det også en risiko for at hun avgår med pensjon. Hverken snuppen min eller jeg har vært på konsert med hverken Bonnie eller Elton, så det hadde jo vært kult om dette ble noe av. Vi er oppvokst med disse, så her er utrolig masse nostalgi.

Tenke seg å få se og høre Elton John fremføre «Candle in the wind», «Nikita» og «Sacrifice» live?! Eller høre Bonnie Tyler synge «It’s a Heartache», «Total Eclipse of the Heart» og «Bitterblue». Kan ikke se for meg noe annet enn at det hadde vært amazing.

Men tør vi glede oss?

Ikke bare tenker jeg på at disse artistene er pensjonister, men det ligger enda virus og korrupte politikere i luften og hinter om potensielle nye tiltak i framtiden. Koronasertifikat som må fornyes, studier som sier at vaksiner er «sluttet å fungere» etter 7 måneder og nye må tas, og mye annen «bullshit» som vonde trusler. Og de strengeste tiltakene som henger over hodet vårt er jo så absolutt for de uvaksinerte, den nye minoriteten i samfunnet, de nye utstøtte.

Linken under er til en TikTok video. Jeg synes den er hysterisk morsom på tross av alvoret og realiteten i den. Varer under 20 sekunder, hehe..

Link: https://vm.tiktok.com/ZMR7PD7qW/

Vi har også bestilt for noen uker siden en langweekend til Gdansk i Polen. Polen er et av få land i Europa jeg ikke har vært, og snuppen min har heller ikke vært der. Jeg har reiseskjema klart her til utfylling, for nå er det under to uker til denne reisen skal foretas. Det eksisterer også en blogg som heter «besøkpolen» som har mange gode råd og tips med mer. Vi er bare sååå klare, barnevakt til jentene er i boks, alt er på stell, magefølelsen er så som så, men mest positiv.

Link: Besøkpolen.

Det var det jeg hadde på hjertet her og nå, kommer innom igjen litt senere i dag, så da «prekas» vi.

Har dere noe dere ser litt ekstra fram og gleder dere til fremover nå?


Følg:

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#konsert #reiser #storbyferie #langweekend #weekendtur #gdansk #polen #eltonjohn #telenorarena #bonnietyler #oslokonserthus #fest #moro #tiktok #jatillivet #bunnytrash

Faste, namaste, uggabugga, dunkdunk!


Nope, kom ikke på noen passende overskrift uten å bruke en jeg har brukt før, eller en som ligner veldig. Jeg bare skrev ‘faste’ siden dette innlegget skulle handle om fastingen min og det faktum at jeg faster i dag, men så kom jeg ikke på noe mer, så da skrev jeg bare noe, så får det bare være som det ble.

For de at dere som har fulgt meg her nå så vet dere at jeg driver å faster to dager i uken, altså to dager i uken hvor jeg inntar mindre enn 500 kcal for å gå ned i vekt. Disse to dagene er tirsdager og torsdager. Det er viktig å holde seg til samme dager hver uke, da blir det rutine over det, og dermed litt enklere å gjennomføre. Jeg hører om andre som flytter på dagene ettersom, altså feks om noen spør om de skal ta en tur på café sammen, og da flytter vedkommende som driver med denne dietten fastedagene sin til en annen dag, da ender en kun med å sabotere for seg selv. En må være bestemt!

Dette er en diett jeg har gjennomført før. Første gangen jeg gjorde dette holdt jeg på i 7-8 måneder og reduserte vekten med 28 kilo. De gangene i ettertid jeg har gjort dette er det for å justere vekten etter å ha lagt på meg litt. Så jeg skal ikke redusere vekten med 28 kilo denne gang, så laaaangt derifra!!

Jeg startet igjen forrige uke med dette. Fastet tirsdag og tirsdag og endte med at jeg hadde redusert vekta 2,3 kilo i løpet av første uke. Nå er det uke to og jeg har første fastedag denne uka. Jeg har spist 180 gram stekt steinbitfilet med 200 gram blomkålblanding i dag. Et måltid. Det skal ikke inntas noe mer nå før jeg legger meg. Eneste er at jeg drikker Solo Super, men den er kalorifri så den er safe!

Ellers har jeg vært ute og gått litt under ei mil i dag, sånn 8 kilometer tenker jeg, og er fornøyd med det. Det blir som en ekstra liten «boost» for å få mer effekt på dietten og bedre resultater på vekta i slutten av uka. Men det gjenstår å se.

Fortsatt fin fin kveld alle sammen 😘


Følg:

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#52 #diett #faste #slanking #hvitfisk #blomkålblanding #steinbitfilet #grønnsaker #vektreduksjon #kosthold #kalorier #mat #resultat #jatillivet #bunnytrash

Gjør det for barna i det minste!!

Jeg bruker prioritere å få til et bidrag for kreftsaken innimellom, og har brukt både bloggen og da i særdeleshet Facebook til å samle inn penger for å støtte forskning på kreft. Nylig hadde jeg et par sådanne innlegg på bloggen hvor jeg ga én krone for hver leser, klikk eller sidevisninger på bloggen. Den dagen ble det 1093 mener jeg å huske det var, så da ble det 1100 kroner til Barnekreft foreningen.

Kreft er det verste, grusomt. Og enda i dag føles det som om at det ikke skjer noe i kampen mot kreft. For hvert år som går så kjenner jeg stadig flere som får kreft. Nå siste 19 månedene mens alle har levd i fylt og redsel for covidviruset, så har jeg faktisk hatt flere venner og bekjente i livet mitt som har fått kreft enn som har blitt smittet av covid. Tenk det!

Jeg vet ikke ikke om det hjelper å ha innsamlinger og stå på i kampen mot kreft. Legemiddelindustrien er kynisk, kanskje de rett og slett ikke vil ha noen kur mot kreft, pengene de får for medisiner og cellegift er ofte viktigere enn menneskeliv. Dette vet vi, så muligens naivt å tro det er annerledes med kreftsaken. Og covidvaksiner, nei, jeg skal ikke ta opp den saken nå.

Det jeg derimot vil si er at uansett hvordan det ligger an, så vil ikke jeg gi opp, jeg må forsøke å være en av de som gjør noe. I mine år som ped.medarbeider i barnehage opplevde jeg to små jenter som fikk kreft, ei som ikke var fylt tre år engang, og ei på fem år. Rett før covidpandemien brøt ut så døde venninna mi av kreft, hun hadde hatt brystkreft og ble erklært frisk, så viste det seg at hun hadde fått blodkreft av cellegiften. Hun var en av mine nærmeste, savner henne hele tiden, har bilde av henne på balkongen som om jeg er redd for å glemme henne. Jeg vet jo det ikke skjer, men sånn er det bare.

I dag har jeg gått hjemmefra ned til sentrum, Bragernes Torg og hjem igjen. Jeg tok en liten omvei for å gå innom Elkjøp og kjøpe en pin for å støtte kreftsaken og registrere. Jeg tenker gå med denne pin på meg når jeg er ute i det sosiale liv, den kan være med på å bevisstgjøre, sette mer fokus på og kanskje påvirke andre til å gjøre noe for å støtte kreftsaken.

Egentlig synes jeg Elkjøp suger, elendig på service og har ofte kampanjer på ting de faktisk ikke har i butikkene. Liker ikke å handle der, men at de selger disse pin/nålene er jo en bra ting. Så kjøp en pin på Elkjøp eller hvor de måtte selge disse, og støtt forskning på barnekreft.

Eller Vipps gjerne en sum til 02099.

Dere kan også gå inn på sidene til Kreftforeningen og/eller Barnekreft foreningen og bidra der.

Link: Kreftforeningen

Link: Barnekreftforeningen


Kari-Anne, savner deg ❤️
Jeg har noen temagrupper som oppdateres etterhvert som det legges ut nye innlegg på denne bloggen. Håper dere vil være med der, og forhåpentlig like og dele innlegg slik at de når ut til flest mulig.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#kreftforeningen #kreftsløyfe #barnekreftforeningen #gullsløyfe #kreft #cancer #fuckcancer #bunnytrash