Jeg lovet dere en overraskelse!

Det har kommet inn noen meldinger her på bloggen, insta, email og messenger, og jeg vil gjerne takke dere for omtanken, dere vet hvem dere er. Alt står veldig bra til med meg, har storkoset meg i julen, både alene og sammen med min lille familie. Vi er friske og veldig mette, og enda mer mette skal vi bli i kveld, haha.. «Siste Måltid» er under produksjon!

Tenkte bloggen skulle få begynne fra scratch, på null, eller 100 om dere vil. Ihvertfall mer i nedre siktet av Topplisten på blogg.no. Det er hyggelig der også altså. Så da koblet jeg ut alt av sosiale media, i en hel uke, heller gjort helt andre ting. Men fyrverkerimotstandere, dyrevernere og omtenksomme mennesker med empati, intellekt og omsorg for andre ville visst ikke ha noe av at Bunny startet heeelt på scratch. Så tusen takk for at dere har lest og delt innleggene jeg skrev og postet før jul. De av dere som ikke har lest disse nevnte innleggene må gjerne gjøre det nå, og fortsette dele dem:

Link: «Ekornet Nikoline med venner og familie».

Link: «Jeg glemmer aldri vesle rådyret Bambine».

Link: «Hunden Diesel (8) gikk bort, det ble for mye».

Link: «Den siste vinter for katten Suzie».

Link: «Hestene Doris og Astoria måtte tåle smerten».

Link: «Vesle Daniel på 8 år og babykaninen».

Link: «Fyrverkeri og jordveps».

Må si at det var overraskende at så mange kontaktet meg angående mitt fravær her på bloggen. Én uke uten å poste noen ting er ikke SÅ lenge, tatt i betraktning at det har vært jul og sådan. Men det ansees vel lenge til å være meg. I «gamle dager» kunne jeg poste i perioder kun et innlegg om dagen, for så å bli «borte» et par uker. Men siste par årene har jeg vel vært her hver dag med mange innlegg. Likevel overraskende at flere medbloggere har tatt kontakt, jeg trodde ikke mitt fravær ville bli lagt særlig merke til på plattformen. Jeg har jo ikke akkurat en «koseblogg» hvor innleggene består så mye av natur, kaffe, kaker, syklubb og koseprat med «naboer». Ikke den bloggen andre bloggere følger daglig akkurat, tenker jeg.

Men noen koselige innlegg mener jeg nå at jeg har, om det ikke er så veldig mange. Haha.. Jeg foretrekker jo å ta opp litt mer alvorlige ting og skape litt refleksjoner, perspektiv og ettertanke. «Vekke» folk litt. Med stadig økning av brutal vold i vårt lille land, knivstikkinger, skyting og voldtekter, så mener jeg det trengs. Folk burde få med seg hvem, hva og hvorfor, og ikke bare tro blindt på hva staten forteller gjennom statsstøttet media.

En annen ting, hvis dere tror at regjeringens avgjørelse om å halvere taxfreekvotene på tobakk handler om å hindre handelslekkasjer eller at det handler om den norske folkehelsa, eller klima, så er dere helt på jordet. Taxfree-inntekter fra landets største lufthavner i 2019 ga Avinor omlag 2,9 milliarder i inntekt. Den inntekten ble brukt til å dekke opp underskudd ved de 36 andre flyplassene. Hvis man fjerner taxfreeinntektene i en tid hvor folket sliter med utgiftsposter og regninger (mat, strøm, drivstoff, etc) hva skjer da? Vips så forsvinner arbeidsplasser, ferger og hele flyplasser i dette landet. Tror dere ikke?

Dette er altså fremtida, landet vårt blir delt inn i mange soner. Du bor i din sone, og har kun mulighet til å kjøre ut av din sone x antall ganger per år. Utgangen må skje via spesifikke ruter, slik at bilen din kan bli registrert. Når du har brukt opp dine x antall turer, vil du bli bøtelagt. Dette for å berge klimaet. Klimaet selvfølgelig! For alles beste!! Har iiiingenting å gjøre med ønske om mer statlig kontroll. Ledelsen vil jo alltid vårt beste, sant..? Nå er det vanlige folks tur sant, enjoy the joyride.

Anyways, litt koselige innlegg er her jo da. Har dere fått med dere kåringene av medbloggere siste 12 ukene? Konseptet gikk ut på å omtale én blogger i uka som Ukas blogger. Vel fortjente, må sies. Dere kan lese hva jeg har skrevet om samtlige her ved å klikke på linkene.

De som ble kåret var flotteste dråpedronninga Utifriluft, kunnskapsrike Seniorlivet, fargeklatten Frodith, superduperkreative Vibbedille, landeveiens markise ZoeticWorld, de kuleste rednecksa Doc&Dask, verdensmesteren i handlelisteskriving, vår alles kjære Aud-Marit, den munnrappe særdeles vittige Livet med Vesla, multitaskeren Strikkekjerring, vakre ‘årets magasin’ Lena Lykke, den engasjerte miljøbevisste Fotavtrykket og den stolte hustru, firebarnsmoren og aktivisten med ALS: Mamma på hjul.

I tillegg vil jeg gi en liten ‘heads-up’ til Gryende for hennes GryXen Awards nå i desember. Og selvsagt, takk igjen for at jeg fikk én slik pris.

Igjen, takk for omtanke folkens. Som sagt var planen å resette bloggen litt, ta en pause. Så nå har jeg funnet ut at det var en fin pause. Helt fantastisk faktisk, min egen egoistiske boble. Jeg har flere grunner til mitt fravær, som jeg har valgt å ikke skrive om i dette innlegget. Så får vi nå se om jeg kommer tilbake på blogg nå, om jeg pauser videre, eller bare dropper bloggen. Det er jo mange plattformer i dag å spre sine budskaper, som har en blokkeringsfunksjon mot hatefulle mennesker som forsøker ødelegge ens liv og hverdag, til og med i jula. Plattformer hvor slike folk ikke engang får sett hva jeg poster.

Til slutt så skrev jeg i mitt forrige innlegg, helt tilbake på julaften, at jeg i dag ville komme med en overraskelse til dere i dag. Den overraskelsen finner dere med å klikke HER. Bare klikk på linken og ta en titt! Kos dere masse i dag, ha en fin nyttårsfeiring med god mat, bobler og sprut. Avstå fra alkohol med barn tilstede, drit i fyrverkeri. Klarer en ikke kose seg uten dette så er en evneveik eller utrolig egoistisk.

Var ikke det en fin avslutning på Bunnys blogg?!! Kos dere masse, takk for alt, løøøv U guys 😜😘

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#nyttårsaften #nyttår #bunny #bunnytrash

Bunnys julekalenderpakke julaften 24/12-22 går til 😜👍🏾

*
Det er julaften, pakkene er åpnet, julemiddagen er fortært. Vi koser oss, snuppen min, jentene våre, noen venner og jeg. Godsakene er på bordet, julegløggen er varm, musikken står på i bakgrunnen, det blinker lys i mange glade farger og vi har det godt og varmt inne. Utenfor er det bitende kaldt, men det gjør ingenting akkurat i kveld, for vi skal ingen steder, bare fortsette å kose oss her.

*

*

Legger med noen julelåter fra YouTube i innlegget her, og spillelisten min fra Spotify med julemusikk. Jeg er «sær» på julemusikk, det er ikke noe «Silent Night», «O Helga Natt», «Et barn er født i Betlehem» eller «Glade Jul». Ikke noe religiøse greier, ikke noe Gud å Gud, blir kanskje nevnt et par steder, men that’s it. Jeg er ikke kristen, jeg har lite til overs for religion, jeg er ikke rasist av den grunn, er jeg vel? Bare hvis jeg sier jeg ikke er muslim? Jeg liker tradisjonen med jul. Det er fint å være takknemmelig for det det en har, kunne dele og gi videre, sette pris på ting. Litt ettertanke om hva som er viktig for en og hva som betyr noe. For meg er det kjærlighet, det å kunne elske hvem man vil, friheten til å ikke bli styrt av undertrykkende indoktrinerende ideologier.

*

*

Nå skal jeg ikke bli så veldig dyp, og det er ikke julemusikken min heller. Noen tekster har litt dypere mening, men det meste er gladlåter, så hvis dere vil høre fin julemusikk i kveld og videre i romjulen, så er dere velkommen til å høre på spillelisten min. Jeg har gjort spillelisten åpen slik at alle som vil kan spille den.
*

*

Nå skal jeg ikke skrive meg helt bort. De få som er innom dette innlegget er vel mest nysgjerrig på hvem som er de heldige som har blitt trukket til å få hver sin julekalenderpakke fra Bunny i år. To pakker til to heldige personer som får hver sin SuperBunnyJuleKalenderPakke.

*

*

Først må jeg bare takke alle som har vært med på dette. Det ligger litt jobb i en kalender som dette, så takket være dere har det vært verdt det. Alle pakkene til og med lille julaften er sendt ut. Lykkekaniner, snøkrystaller, små magiske engler og 23 flaxlodd, rundt om i hele Norge. Disse to siste pakkene vil bli sendt straks julehelga er over, så gled dere, julen er ikke over enda!

*

*

Men altså, ja, the moment you all have been waiting for. Og jeg kan faktisk se at det har lønnet seg å være flittige deltagere her på Bunnys Julekalender, for de to som har blitt trukket har stått på hele veien, kommet med svar på spørsmål og medvirket til at julekalenderen faktisk be en liten gledesspreder, slik den var ment. Jeg synes det, hva mener dere? Uansett, de to som har blitt trukket i dag på selveste julaften er.. *trommevirvel*:

*

Gratulerer!!

*
Igjen, tusen takk alle sammen. Ha en fortsatt fin julaften, en riktig god jul. Kos dere masse, ikke stress, vær rause med klemmene, del endorfiner og ikke send opp raketter er dere snill. Sprett heller ei flaske boblevann, spill god musikk og gled dere iver julepakkene dere har fått. Husk glanset gavepapir kan ikke gjenvinnes og skal derfor ikke i papiravfall, men i restavfall. Hvis dere ikke gjenbruker neste jul. Kos dere med familie og venner. Kjenner dere til noen som er alene, inviter vedkommende, vær en venn!
*

*

Og forresten, det blir ikke Romjulskalender hos Bunny i år. Denne gang må den utgå. Det skjer en del ting her inne på blogg som er, ikke bra, jeg tenker det holder nå. Det har faktisk gått et par år med forfølgelse. Men, siste dagen i år, Nyttårsaften, popper Bunny innom med en overraskelse, følg med, følg med, takk for meg og riktig GOD JUL!!
*

PS: alle svarene både på kveldsinnlegget i går og morgeninnlegget i dag var: C.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#julaften #julekalender #moro #julegøy #musikk #julemusikk #adventskalender #bloggflax #jul #flax #bunny #bunnytrash

Ukas blogger: Mamma på hjul!


Heisann og tjolahopp.. nå er det tid for kåring av ‘Ukas blogger’ igjen, og som noen av dere sikkert har fått med dere så har Bunny hatt kåring av ukas blogger hver søndag, til og med i morgen, siste søndag før nytt år, da i hele 12 uker. Altså 12 kåringer, dette er da den tolvte og den absolutt siste kåringen i 2022. Noen av dere reagerer vel på at det ikke er søndag i dag, men lørdag, dere vil etterhvert skjønne hvorfor denne siste kåringen ble gjort nettopp i dag.

Denne gangen skal det handle om ei nydelig dame litt utenfor Bergen by. Ei som først og fremst er mamma og hustru. Et familiekjært menneske som bor ved en fjord hvor hun har god utsikt fra egen stue, hun kan se vakre omgivelser mens hennes litte chihuahua biter henne i tærne. For mange er hun kjent for å være en pådriver for å få fokus på sykdommen ALS. Tre små bokstaver som uventet kan snu enhvers liv på hodet. Leser man blogg så vet man utmerket hvem denne damen er, det er nemlig Vivian. Vivian Brosvik, også kjent som Mamma på hjul.

Vivian er en aktiv blogger, hun leverer hver dag. Hun har et levende og godt språk. Hun er tydelig. Skildringene, fortellerstilen, virkemidlene. Hun kan det. Hun har en fantastisk humor, utrolig ekte, trist, rørende. Hun har satt rekord i å gi denne kaninen, meg, våte øyne. Gubben hennes, finnmarkingen, som banner og styrer (ikke misforstå, han er en meget hyggelig mann) og finner lettvinte løsninger, som ikke alltid slår helt an, altså de historiene er tidvis hysteriske.

Vivian ser.

Gjennom blogg får vi innsikt i Vivians kamp, ikke bare mot sykdommen, men også mot systemet, en kamp for verdighet, hennes rettigheter som menneske til å kunne leve og ha det så bra som mulig. Denne kampen, hvordan systemet fungerer, eller ikke fungerer, dette er ting vi bør være klar over. Vi kan ikke være naive, det medfører kun en tyngre bør å bære hvis en selv eller noen av ens nærmeste skulle havne i en liknende situasjon. Vi kan ikke ta ting for gitt. Livet er ikke rettferdig, det vet Vivian der hun sitter og faktisk drifter en blogg uten å bruke sine hender. Hun skriver med øynene, en kan vel bokstavelig talt si hun skriver direkte fra sjelen.

Det er noe med denne bloggen, denne dama, jeg oppfordrer alle til å lese seg opp her og følge med videre. Det gjør noe med en, og ikke fordi Vivian har ALS, men fordi hun er god med ord, en dyktig blogger og et fantastisk menneske som skriver ikke bare med sjelen, men med hele sitt gode hjerte.

Til slutt kan jeg si at jeg har møtt dama, og jeg glemmer aldri ansiktet hennes da hun fikk øye på Vibbedille og meg, og det gikk opp for henne hvem som stod å kikka på henne, hehe.. bare så dere vet det så har Vivian et helt nydelig ansikt, og det er noe «trolsk» over mimikken, utrykkene og øynene hennes. Bare vakkert!! Men det er ikke derfor hun av meg blir gjort ære på i dag, nei, rett fra levra, det er fordi denne dama leverer!! Gratulerer som ukas blogger Mamma på hjul!!

Og her har dere tidligere vinnere av ‘Ukas blogger’ i tur og orden, les gjerne hva jeg har skrevet om dem med å klikke på linkene: flotteste dråpedronninga Utifriluft, kunnskapsrike Seniorlivet, fargeklatten Frodith, superduperkreative Vibbedille, landeveiens markise ZoeticWorld, de kuleste rednecksa Doc&Dask, verdensmesteren i handlelisteskriving, vår alles kjære Aud-Marit, den munnrappe særdeles vittige Livet med Vesla, multitaskeren Strikkekjerring, vakre ‘årets magasin’ Lena Lykke, og den engasjerte miljøbevisste Fotavtrykket.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#ukasblogger #mammapaahjul #moro #bunny #bunnytrash

Dag 24: Bunnys julekalender!

Lørdag 24 desember!!

I dag blir 2 stykker trukket til å motta julekalenderpakke fra Bunny. Nå har det seg slik at alle lappene til de som har svart riktig på spørsmål for hver dag, gjennom alle dagene hele kalenderen, blir i kveld samlet. Det er flere hundre lapper i snømannen nå. Og to stykker vil bli trukket til å få en SuperBunnyJuleKalenderPakke hver!!

Så her har de som har vært aktive på julekalenderen et skikkelig fortrinn!! Tenker det er større odds for den som har 30 lapper/sjanser, enn den som har 1. Hvis man ikke er tjuvheldig og blir trukket etter å ha deltatt kun én gang. Haha..Her kan alt skje!! Men heng på, kalenderpakkene i kveld, julaften, er kaninuforglemmelige!!

Med det sagt så vi setter bare i gang her nå med dagens julekalender, de tre siste julekalenderspørsmålene 2022. Men husk, dere har enda mulighet til å svare på spørsmålene som ble —> lagt ut i går kveld <— for å øke sjansen til å bli den heldige til å bli trukket i dag og få tilsendt SuperBunnyJuleKalenderPakke!

Her er årets siste tre spørsmål. Dere poster svarene i kommentarfeltet nederst i innlegget:

01). Hva gjør den katalanske Julestokken når man slår den med en kjepp?

a) Ler høyt

b) Roper på Bunny

c) Bæsjer gaver

02). I hvilken by kan man besøke julenissens hus?

a) Berlin

b) Oslo

c) Milano

03). Hva står det skrevet på veggen hjemme hos Bunny?

a) Carpe Diem

b) Home is where the Heart is.

c) LOVE

Lykke til, ha en riktig fin julaften, håper vi «sees» i kveld for den aller siste trekningen her på Bunny julekalender!

Og forresten, i noen av kalendergavene er det kanskje flaxlodd – vinner dere på lodd, så del gjerne med noen 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#julaften #julekalender #moro #julegøy #snømann #happyxmas #warisover #celinedion #adventskalender #bloggflax #jul #flax #blogg #blogger #bunny #bunnytrash

Bunnys julekalenderpakke dag 23 går til 😜

Lille julaften!!!

Tusen takk for at du stikker innom på akkurat dagen i dag, at du faktisk tok deg tid!

Minner at om i morgen (julaften) blir 2 stykker trukket til å motta julekalenderpakke fra Bunny. Nå har det seg slik at alle lappene til de som har svart riktig på spørsmål for hver dag gjennom alle dagene hele kalenderen blir da samlet. Det er flere hundre lapper i snømannen nå. Her lønner det seg å ha deltatt mest mulig for å få gode odds. Hvis man ikke er tjuvheldig og blir trukket etter å ha deltatt kun én eller to ganger. Her kan alt skje!! Men heng på, kalenderpakkene i morgen, julaften, er kaninuforglemmelige!!

Cirka klokken 08:00 i morgen tidlig på julaften vil det bli tre superenkle spørsmål, klarer du de så har du enda en lapp/sjanse til å bli trukket til en av de to kaninuforglemmelige kalenderjulegavene i morgen! Og hvem det blir får dere se i innlegget som blir postet cirka 20:00 på kvelden, pluss 1 overraskelse 😜

Men nå, over til hvem som får tilsendt dagens julekalenderpakke:

Alle som har svart alternativer a, a og a på kveldsinnlegget i går og alle som svarte a, a og a på morgeninnlegget i dag har svart riktig.

Den som ble trukket i dag lillejulaften 23 desember 2022 til å motta dagens julekalenderpakke er en leser og bekjent som jeg faktisk har truffet og festet med ved et par tre anledninger, like moro hver gang:
Gratulerer!!

Og nå til kveldens tre spørsmål for ekstra mulighet til å bli den som får kalenderpakke i morgen:

01). Vin Chaud er populært å drikke på julemarked i franske Nice. Hva er det?

a) Champagne, temperatur 8-10 grader

b) Varm rødvin

c) Gløgg

02). I hvilket land dekorerer man båter til jul?

a) Nederland

b) Italia

c) Hellas

03). Inntil 2018 brukte Snuppen og Bunny servere helstekt kalkun på nyttårsaften. Det året startet en ny tradisjon med en av Bunnys signaturretter. Hva heter den retten?

a) «Nyttårsglede».

b) «Viagragryte».

c) «Det siste måltid».

Lykke til!

Og forresten, i noen av kalendergavene er det kanskje flaxlodd – vinner dere på lodd, så del gjerne med noen 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#julekalender #moro #julegøy #snømann #robbiewilliams #idlewild #adventskalender #bloggflax #jul #flax #bunny #bunnytrash

Nå er det over for Rampenissen!!

De siste årene har vi sett mer og mer til hva folk kaller rampenisser. Det folk ikke tenker over er at det finnes kun én rampenisse, Elf, alle disse andre er kloner, og det blir flere og flere av dem hvert år. Og det at det er blitt så mange av dem er ikke det verste, neinei, det verste er adferden. Det folk har bortforklart som små rampestreker har utviklet seg til rene skjære galskapen, altså selveste grinchen er jo som en engel å regne i forhold til disse rampenisseklonene.

Det faktum at Rampenissen var rampete i utgangspunktet vet vi jo, det var jo på grunn av nettopp rampestrekene at han ble berømt, det er derfor vi alle har hørt om Rampenissen. Det folk ikke ser ut til å skjønne er at på samme måte som det er bare en Bunny, én sjefskanin, så er det altså bare én rampenisse. En annen ting med at disse nissene sprer seg som virus og det dukker opp kloner overalt er at dette også er farlig, fordi, for hver kloning utvikler rampestrekene seg, så nå har det gått fra rampestreker til galskap og videre til kannibalisme og ondskap. Det er på tide å kaste disse nisseklonene inn i skap og skuffer og låse dem inne, ihvertfall et år eller to, så kanskje de roer seg?! Gjem nøkkelen godt, eller ødelegg den!! Personlig ville jeg ikke sluppet dem ut igjen, hvem vet hva som skjer da..

Med det sagt, kjenner dere til «Den uforglemmelige historien om Rampenissen»?

Det er en brutal og godt skjult hemmelighet, dette fordi denne historien kunne ødelagt selveste Julenissens gode navn og rykte. Etter Jonas Gahr-Støre ble statsminister i Norge fant man at historien forsiktig kunne offentliggjøres, for ingen skandaler er vel større enn å ha nettopp Støre som statsminister. Hverken grincher eller rampenisser har hittil utgjort noen fare for å ødelegge julen, det er verre med tåkefyrsten fra helv**e, haha.. der har vi den ekte grinchen!

Ta dette innlegget som dere vil, men les dere opp om Rampenissen, nyt julegrøten og ha en riktig fin lille julaften 😜🥰 løøøv U!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#rampenisse #satire #svarthumor #mørkhumor #absurdhumor #humor #bunny #bunnytrash

Årets jul blir den første uten Petter.

Historien om familiefaren Petter Sæthre Grahl burde sette igang tankene hos de fleste som hører eller leser den. Mannen var 33 år, og 21. januar testet han positivt for korona. Hele familien var smittet, og de måtte alle isolere seg hjemme.

Hans mor hadde vært på besøk kvelden før, alt virket normalt, Petter var glad og fornøyd. Det ble siste gangen hun så sin sønn i livet. To dager senere ble det dramatisk. På telefonen fortalte Petter til sin mor at han var blitt grusomt syk. Hun fikk aldri mer høre stemmen til Petter, den kvelden falt han i koma. Få timer etter var han død, full av blodpropper i hjernen med påfølgende hjerneblødninger.

Han etterlot to barn, en kone, foreldre og søsken. Alle nærmest i sjokk. Petter ble vaksinert bare noen uker før han ble syk, og det var ingenting som kunne forberedt dem på det som skjedde. Petter var jo vaksinert.

Det heter seg at Petter fikk en voldsom immunologisk reaksjon. Kroppen hans opplevde en såkalt cytokinstorm som rammet hjernen, en sjelden reaksjon på virusinfeksjonen, visstnok. Det er ihvertfall hva familien er blitt fortalt, det var rett og slett skader fra covid-19 som førte til at han døde.

Petters historie er dessverre ikke unik. Selv om det er en klar overvekt av eldre som dør, rammes også yngre. Hittil i år har 158 mennesker under 65 år, mistet livet i såkalte covid-19-assosierte dødsfall. Fra årsskiftet og frem til 30 november i år, har Folkehelseinstituttet registrert totalt 3047 slike dødsfall. Siden pandemien startet, har nær 4500 mennesker mistet livet. Med andre ord har et stort flertall av dødsfallene skjedd i 2022.

Fra og med juni 2022 ble statistikken for vaksinerelaterte dødsfall endret, fjernet, vaksinerelaterte dødsfall har siden da blitt ført i statistikken som koronarelaterte dødsfall. Altså, hvis noen dør av mRNA-vaksiner, så blir vi folket fortalt at vedkommende døde av covid.

Onsdag sendte FHI ut en pressemelding der de slår fast at det har vært 7 prosent flere dødsfall enn forventet fram til midten av november i år. Så tallenes tale viser at FHI forventet flere «covid-relaterte» dødsfall etter å ha vaksinert befolkningen, enn uten vaksinene.

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad blir stilt følgende spørsmål av en journalist:

«Flere enn 3000 har gått bort i år, og de fleste av de døde var fullvaksinerte. Mener du dette er dødstall vi må leve med frem til vi eventuelt får en mer effektiv vaksine?»

Helsedirektøren svarer:

«Vi må nok akseptere at infeksjonssykdommer fortsatt vil være en vanlig dødsårsak..Til en viss grad er en slik utvikling forventet, men det betyr ikke at utviklingen er ønsket..»

For to dager siden meldte norske sykehus at de øker beredskapen. I media fortelles det om covid, influensa, rhinovirus, svineinfluensa.. mange ord om forskjellig smitte, virus, virus, virus.

NRK skriver følgende: «alle sykehusene i Vestre Viken går i grønn beredskap. Det skjer fordi det er utfordringer med kapasiteten og et høyt korttidssykefravær blant ansatte. Antallet pasienter med luftveisinfeksjoner øker. Det er i tillegg mange ansatte med de samme symptomene».

Det som ikke skrives om er alle tilfellene av myokarditt, perikarditt, blodpropper, hjerteproblemer og slag. ME blir mer utbredt. Dette med slag (hjerneslag/hjerneinfarkt) har det vært massiv økning av. Det er legesekretærer som tar imot pasienter. Denne økende pågangen har ført til utalelser som, jeg siterer «vi skjønner ikke hva som skjer». En uttalelse som vi også finner blant andre helsearbeidere.

Altså narrativet har ikke endret seg stort. Folk fortsetter å «ikke skjønne» hva som skjer. På bussen nylig satt to kvinner og pratet. Hun ene fortalte at hun skulle få injisert fjerde dose mRNA-vaksine nå, fordi hun hadde blitt SÅÅÅ dårlig etter å ha fått korona etter tredje dose vaksine. Yupp, det sa hun..

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!

#covid #korona #bunny #bunnytrash

 

Dag 23: Bunnys julekalender!

Heisann og hoppsann alle sammen, nå er vi kommet til fredag 23 desember. Lille julaften!!!

Minner at om i morgen (julaften) blir 2 stykker trukket til å motta julekalenderpakke fra Bunny. Nå har det seg slik at alle lappene til de som har svart riktig på spørsmål for hver dag gjennom alle dagene hele kalenderen blir da samlet. Det er flere hundre lapper i snømannen nå. Her lønner det seg å ha deltatt mest mulig for å få gode odds. Hvis man ikke er tjuvheldig og blir trukket etter å ha deltatt kun én gang. Her kan alt skje!! Men heng på, kalenderpakkene julaften er kaninuforglemmelige!!

Med det sagt så vi setter bare i gang her nå med dagens julekalender, husk dere har enda mulighet til å svare på spørsmålene som ble —> lagt ut i går kveld <— for å øke sjansen til å bli den heldige til å bli trukket i dag og få tilsendt julekalenderpakke fra Bunny.

Her er dagens første tre spørsmål. Dere poster svarene i kommentarfeltet nederst i innlegget:

01). Hvis du får for lite julegaver på julaften, kan du få en ny sjanse den 6. januar. Men hvor?

a) Málaga

b) Amsterdam

c) Marrakech

02). I hvilken by spiser man 12 retter på julebordet?

a) Gdansk

b) Wien

c) Paris

03). Bunny elsker?

a) Tanken, turen og reisen.

b) Cava, Prosecco og Champagne.

c) Gull, sølv og diamanter.

Ingen hjelpemidler i dag siden så mange bare gjetter uansett, haha..

Lykke til!

Og forresten, i noen av kalendergavene er det kanskje flaxlodd – vinner dere på lodd, så del gjerne med noen 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#julekalender #moro #julegøy #snømann #edsheeran #eltonjohn #merrychristmas #adventskalender #bloggflax #jul #flax #blogg #blogger #bunny #bunnytrash

Bunnys julekalenderpakke dag 22 går til 😜

Velkommen til hva som nærmer seg slutten av Bunnys julekalender, hvert innlegg (morgen og kveld cirka klokken åtte) har tre superenkle spørsmål, svarer du riktig på spørsmålene i et av innleggene så har du mulighet til å være den heldige til å motta julekalenderpakke, svarer du riktig på spørsmålene i begge innleggene så dobles mulighetene.

Har forresten rutet og krydret juleribba i dag. Vet dere, når det kommer til matlaging så er det noe av det verste jeg gjør, drittjobb, haha..

Anyways..

I kveldsinnleggene ser dere hvem som er den heldige som ble trukket til å motta neste julekalenderpakke 😜👍🏾

Men nå, over til hvem som får tilsendt dagens julekalenderpakke.

Alle som har svart alternativer b, a og b på kveldsinnlegget i går og alle som svarte c, c og c på morgeninnlegget i dag har svart riktig.

Den som ble trukket i dag torsdag 22 desember til å motta dagens julekalenderpakke er en medblogger, selveste strikke- og dille divaen:
Gratulerer!!

Og nå til kveldens tre spørsmål for ekstra mulighet til å bli den som får kalenderpakke i morgen:

01). Hvilken by leverer jesusbarnet gaver til på julaften?

a) Budapest

b) Milano

c) Athen

02). I hvilken europeisk by kan du få julegaver i dine sko?

a) Paris

b) Helsinki

c) Riga

03). Bunny postet i dag et innlegg som delvis handlet om Bunnys faddersønn. Hva heter gutten og hvor bor han?

a) Beamlak (Bami) – Etiopia

b) Abdullah (Abdi) – Malawi

c) Ibrahim (Ibo) -Tyrkia

Lykke til!

Og forresten, i noen av kalendergavene er det kanskje flaxlodd – vinner dere på lodd, så del gjerne med noen 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#julekalender #moro #julegøy #snømann #everydayslikechristmas #kylieminogue #adventskalender #bloggflax #jul #flax #bunny #bunnytrash

Min sønn Bami ❤️

To dager til julaften og noen voksne gleder seg som om de var barn igjen. Deriblant jeg. Som voksen, og etter snuppen min og jeg ble sammen så tillater jeg meg å glede meg ordentlig, vi har det alltid veldig koselig i jula. Vi begge elsker god mat, god drikke, vi elsker overraskelser og pakker. Han liker å pynte, og jeg elsker bling. Det er ikke som da man var barn, de voksne bestemte alt, og inntil julaften gledet man seg, så ble den en skuffelse, ganske traumatiserende, og arr for livet. Slik fortsatte det da jeg var gift også. Julen ble bare sorg og elendighet.

Men nå er alt annerledes. Tilnærmet 16 år med snuppen og vi har det alltid stas i jula. Han hadde også et ambivalent forhold til denne tiden, men nå gleder han seg som et barn. Hver dag står han opp og forteller meg hvor mange dager det er igjen til julaften. Haha.. Begge er vi sosiale vesener, så da er det jo hyggelig i romjulen også når man har noen andre sosiale rundt seg. Andre juledag er vi invitert på middag og afterparty hos ei venninne. Julaften kommer et vennepar hit. De har en liten hund, så da blir vi fire tobeinte og tre firbeinte. Det blir stas.

Egentlig skulle dette bli et innlegg om hva jeg liker mest med julen, sånn typisk innlegg fra bloggere, men det skinner vel gjennom allerede, mat, drikke, musikk, stemning, kos, bling, glitter, overraskelser, julepakker, julekort, se at folk er glade, julelys med farger, helst skal de blinke, blinke masse, det gjør meg hoppende kaninglad. Listen er lang, rett og slett. Ikke særlig glad i vinter, men jul liker jeg virkelig.

Det jeg liker veldig godt er å være sammen med min lille familie. Ikke sitte alene på kvelden. Det å vite at man har familie, men som ikke er der for deg, det kan gjøre at jul oppleves ekstra ille for noen. Julen har en bakside også, og den er viktig å huske på. Julen minner meg alltid på, etter jeg flyttet fra nordnorge, hvor heldig jeg er, hvor glad jeg er i snuppen min og jentene. Jeg blir litt redd, men samtidig varm i hjertet mitt. Men igjen, viktig å huske på de som ikke lever i samme boble.

Overraskelsene i julen setter jeg også veldig høyt. I år har medbloggere slash venninner sendt meg overraskelser, ingen skjønner helt hvor hoppende kaninglad jeg blir av slikt, så tusen takk ZoeticWorld, Mamma på hjul og Vibbedille. Dere aner bare ikke. Det er noe med det å spre juleglede, før jul kan jeg ofte slite litt, gamle ting som sitter igjen i huden og blodet. Så derfor er det så utrolig bra med folk som gir videre «pay it forward». Man blir bygget opp av medmenneskelighet, omtanke og kjærlighet. En fin tradisjon er å gi videre til minst tre stykker selv hvert år, overrask noen, eller simpelthen vis at du bryr deg. Det kan være hvem som helst, en bekjent, en medblogger, han bostedsløse under broen..

Mammaen min som bor i Harstad har også sendt oss julepakker, og det gjør noe med meg, for hun var lenge den eneste jeg hadde, den viktigste personen i mitt liv, og nå blir hun litt etter litt borte for meg. Jeg griper etter hvert halmstrå hvor hun husker på meg og vet hvem jeg er. Noen av dere skjønner nok hva jeg snakker om, opplever lignende og forstår hva jeg prøver å si. Mamma jeg elsker deg, alltid!

Noe helt spesielt som skjer hver jul er at jeg får kort og bilde fra faddersønnen min i Etiopia. Det gleder jeg meg veldig til. Når jeg har fått det kortet så er jula her for meg. Jeg vet ikke hvor mange år som er gått nå, hvor lenge han har vært min faddersønn. Tosifret antall år. Dessverre har jeg fått med meg at fremdeles er det slik at den blodrøde bollebloggeren poster innlegg og fremstiller meg som et hatefullt menneske, forteller at jeg ønsker å forby mennesker som Bami, min faddersønn. Hvis hun ikke har bedre å gjøre i jula, så får hun holde på, og dere bloggere som liker de innleggene får bare kommentere henne og oppmuntre denslags til å fortsette. Hurra for henne, og dere! Denslags sårer og gjør vondt, men så lenge hun og dere som støtter, liker det, så skal jeg forsøke være glad på deres vegne, at dere får den næring og julestemning dere ønsker.

Tilbake til Bami, han heter egentlig Beamlak, men har siste året tatt kallenavnet Bami i bruk. Nå har jeg fått kort fra han, julekort. Nå er jula her for meg. Bami har lenge vært interessert i sport, da særlig fotball. Nå har han mer og mer begynt å interessere seg for foto, fotokunst og streetart. For en tid siden fikk han mobil som tar relativt bra bilder, og han farter rundt og finner kule motiver og vinkler. Han har godt øye iht lys og skygger og det er skikkelig kult. Jeg kan følge med litt ekstra da han nå er på sosiale plattformer på internettet.

Nå har vi kjøpt kamera til Bami, så håper jeg det tar heeeelt av. En dag skal jeg/vi til Etiopia og besøke han, og håper vi kan få han hit på besøk også. Det er farlig å dra dit, men det er ingen hindring. Ser helst at både jeg/vi får dratt dit og han hit. Det er inspirerende å se forskjellige steder i verden, for det kan jeg si dere, å uttale seg om ting man ikke vet noe om er ignorant. Det å kunne bidra til at en liten foreldreløs gutt skal få et godt liv og oppleve verden, lære og utforske, innhente kunnskaper og ting som gleder, gir styrke og verdier inn i den voksne verden, det er noe jeg er stolt av i dag. Bami er blitt en flott ung mann, så ja det var vel det jeg ville si, at å høre fra Bami er vel noe av det desidert beste jeg forbinder med jul.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#jul #bunny #bunnytrash