Lilla – en magisk farge!

Sitter her og kikker litt på farger siden jeg holder på med dette prosjektet mitt. De som tar utfordringen og blir med på prosjektet får velge en hovedfarge, det som blir blikkfanget i bildet. Jeg har fått noen ønsker, ganske originale sådanne, mens siste bestilling, som kom inn i dag fra en medblogger faktisk, den fargen er dristig. For jeg har jo en plan som ingen vet hva er, men det blir kult! Det blir så moro når de som har bestilt seg en ‘Bunny Original’ får se dette. Kribler i magen, haha.. jeg digger mennesker som tar sjanser, tar utfordringer og er med på moroa!!

Anyways, jeg satt som sagt og kikket på farger på nettet og da plutselig poppet et gammelt innlegg fra kuleste medblogger Vibbedille opp. Innlegget er fra 2016 og heter «Lilla – en magisk farge», og lilla er min favorittfarge. Derfor ble det litt spesielt å lese innlegget til Vibbedille, for der står følgende:

«Hvis lilla er din favorittfarge så har du et stort behov for å være unik og ta individuelle, egne valg.
Du kan faktisk være en autoritetsfigur som er introvert. Mennesker med lilla som sin favorittfarge er ofte sta, og har sterke meninger. Likevel kan de samme menneskene ha sterk medfølelse og innlevelse i andres situasjoner. Liker du lilla styrer du ofte unna å være en del av en større mengde, men kan godt styre den samme mengden. Dette er kanskje den mennesketypen som aller helst vil delta i prosjekter for å hjelpe andre. Bruker du lilla vil du ofte bli sett på som i opposisjon, og psykologer har funnet ut at man oftere kan diskutere med mennesker med lilla enn folk uten den fargen».

Dette ER jo meg!!

Ikke vet jeg, kanskje Vibbedille har flere innlegg som forteller litt om personer utfra favorittfarge?. Dere får søke og se selv, jeg synes det er interessant at farge kan være mer treffsikkert en feks astrologi.. sant?!!

Hva er din favorittfarge forresten?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#utfordring #prosjekt #farge #vibbedille #bunnytrash #bunny

Alle kvinner vil ha det samme!

En artikkel i Romerikets Blad var litt morsom, det handler om kvinner i jakt på menn, og hva de ser etter når de søker en mann. Grunnen til at jeg finner saken morsom er at om en leser mellom linjene så sier disse kvinnene litt mot seg selv. For eksempel sier de at de forventer ikke at mannen skal ha høy inntekt, men at han skal ha ordnet økonomi, og spandere. Hehe… javel ja *humrer*

Disse kvinnene ønsker å fremheve at de ønsker en mann som er oppmerksom. De vil bli sett og hørt. De kommer til og med med gode råd til single menn.

«Lytt til kvinnen, og tørr å utfordre deg selv på å gå inn i de litt dypere samtalene. Det viser at du er trygg på deg selv, og da vil også kvinnen føle seg trygg med deg», er et av rådene.

Morsom var også uttalelsen der en av de intervjuede kvinnene sier at hun har aldri vært opptatt av status, men det er viktig for henne at henne og mannen har like verdier og noe å prate om. Hun er veldig klar på at hun aldri kom til å dele seng med en som stemmer Fremskrittspartiet.

Ja, jeg synes det er en morsom uttalelse, rett og slett fordi hun krever at mannen skal mene det samme som henne. Skal ikke ha noen utfordring der liksom.. Og jeg ser for meg scenarioet på en eventuelt første date eller noe, hvor hun spør «stemmer du Fremskrittspartiet, jeg ligger ikke med deg hvis du gjør?!» Hahaha..

Jeg la også merke til en ytring i kommentarfeltet hvor en mann, cirka i 40-årene og i fast forhold skriver følgende:

«En ting som bare MÅ bemerkes: Mens kvinner, som gruppe, velger så hierarkisk de bare kan privat, er de «egalitære» politisk. Som i realiteten betyr at det drives et dobbeltspill som aldri noensinne kommer til å gå opp, aller minst økonomisk og demografisk. Kvinner er de mest ivrige på innvandring og asyl især. Som betyr at de får inn store demografiske, kulturelle og økonomiske ut-grupper som de selv ALDRI kommer til å gifte seg eller få familie med.

Så det som skjer og må skje, er nøyaktig hva vi kan se med egne øyne: At stadig flere menn faller utenfor i takt med deres dårlige utsikter til ekteskap og familie, gjengformasjoner, økt rivalisering, kriminalitet og økte konflikt- og voldsnivåer som er NØYAKTIG LIKE «ETNISKE» som kvinners egne sosioøkonomiske preferanser.

Eat shit, blodrødgrønne feminister. Det finnes knapt verre hyklere enn dere på denne planeten».

Tja, hva kan man si?

La meg spørre kvinnene som leser dette innlegget, hva dere ser etter hos en mann, og hva dere tenker uttalelsene til kvinnene her og hva dere tenker om denne mannen jeg refererer til og hans ytringer?

Noen som tør smelle til med noen kommentarer?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#kvinner #menn #forhold #bunnytrash #bunny

En menial dag kan man si.. elsker jentene mine!

Ella etter dagens besøk hos veterinær.

Dagen startet med slufser til frokost, det er veldig godt egentlig, men på en dag som denne så smaker ikke noe som det helt skal, virker det som.

Ella har klødd seg til blods i natt, stakkar klarer ikke la være å klø, på dagtid får vi stoppet henne, men på natten er det ingenting som stopper henne. Sokker på beina, bandasje, i det hele tatt, nytter ikke. Tanken har faktisk vært der, å dope henne fullstendig ned om natten, men kan ikke gjøre det. Jeg har prøvd å forklare henne at hun må ikke klø, men jeg vet hvordan det er. Etter over et tiår med psoriasis har jeg enda ikke lært meg hvordan slutte klø.

Jeg fikk ringt veterinæren og avtalt time. For første gang noensinne har jeg ikke vært med Ella til veterinæren. Det er hjerteknusende, for det er jeg som skal være med henne, det er det jeg føler.

Måtte sende henne med snuppen min som heldigvis har kveldsvakt i dag. Så fikk jeg dratt til tannlegen. Ariel stakkar, måtte være alene hjemme. Det gikk bra, hun er ikke vant til det, men siste tiden har vi begynt med litt tilvenning. Må det, livet som vi kjenner det endrer seg vondt og brutalt. For tiden er det stort sett bare triste dager, nedtur etter nedtur. Men Ariel var flink hjemme alene, og det var ikke lenge det ble slik.

Jeg hadde time hos tannlegen 12:00 og Ella hos veterinæren klokken 12:30. For meg tok det bare 22 minutter å få en (to) nye tenner og en regning, så da var det første buss rett hjem.

Jeg var hjemme 13 og så kom snuppen min og Ella litt før 14. Snuppen dro nettopp, et par ærender før jobb, Ella og Ariel sover begge to på fanget mitt. Der skal dem få ligge og slappe av en god stund nå. Jeg skal ikke røre på meg. Så nå trykker jeg bare på mobilen og prøver ikke tenke så mye.

Etterhvert skal jeg innta «hobbyrommet», den blyanten jeg trengte i går, den har jeg i dag. Snuppen min tok med seg hjem i går kveld en helt ny blyant til meg. Nå kan jeg fortsette med prosjektet mitt. Greit å ha noe å gjøre på når jeg likevel må være her uansett. Ella må ha tilsyn, kan ikke være alene på noen dager nå. Så om noen vil bidra til prosjektet mitt, om noen vil ta den utfordringen, så er jeg takknemlig for det altså.

Ha en fortsatt fin dag, om dere har en fin dag 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#utfordring #tannlege #ella #mops #hund #veterinær #bunnytrash #bunny

An Eastern Poem

I cannot speak

Instead, I weep
Human! Why do you make promises
You cannot keep?

You see my eye?
It’s hurt and sore
With it I do not see much more
My age is only one, not four.

I was bought one sunny Easter day
For a child aged three to tug and play
The child was fun and I jumped with glee
I was little, and, so was she…

Then soon on a very frightful night
A pencil tip jabbed my left eye
The pain! It tore my soul in two
I was hurt by one who said I love you.

Because I was now useless and could not see,
They had nothing more to do with me.
I was put in a box with bleeding eye
And kept by the garbage can, to die.

As I wept alone in the rain that night
I felt that, I was born to die.
My little heart, it broke in two
As I shivered in the wind that blew.

I wondered if my siblings had
A fate this cruel, a life this bad
We precious souls so sweet and pure
Why this cruelty endure.

Please dear Human, please I beg
Do not lead us to a life of dread
We breathe, we bleed, we hurt so bad
Our lives are short, don’t make it sad…

This Easter spare our little lives
Don’t shop, adopt
And spread a smile.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#easter #poem #bunnytrash #bunny

INGEN BLYANT FAKTISK!

I formiddag var jeg innom sentrum en tur med klær. Dere som har vært innom her litt har kanskje fått med dere at jeg har lagt ut klær for salg på VareHuset, og hvorfor. Så i dag var jeg altså med flere plagg å henge på stativet mitt der. Så får vi se da, men helt ærlig så begynner jeg miste troen på akkurat det prosjektet. Når jeg er innom så har de ikke betalende kunder som interesserer seg for klær. Det er vel mer interesse der for musikk og instrumenter har jeg inntrykk av. Men men, jeg har leid stativet for en måned, nå har det gått en uke.

Straks etter jeg hadde vært på VareHuset så var det hjem igjen. Situasjonen med Ella gjør at vi kan ikke la jentene være mye alene hjemme. Så i dag var det greit å ha kommet hjem før snuppen min drar på jobb. Så får vi gjøre vårt beste for at det stort sett alltid er noen sammen med jentene inntil situasjonen bedrer seg, om man kan si det på den måten.

Vel hjemme tenkte jeg å fortsette på dette hjemmeprosjektet. Jeg malte grunning på lerreter i går, og i dag tenkte jeg å dra frem tegneark og lage skisser til de små oljemaleriene som er bestilt av noen kule sjeler der ute. Jeg har liksom ideene i hodet, og skulle få dem ned på ark. Jeg fant tegneark, massevis, men ikke en eneste gråblyant. Jeg har sett oppå, inni, under og overalt! Er det mulig faktisk?? Et hjem uten gråblyant?? Har jeg aldri hørt om før..

Muligens noen her som ikke har fått med seg hva jeg skriver om her nå, hva dette handler om, men det er en utfordring til dere der ute, dere lesere, medbloggere, og dere som bare er innom nå og da.. noen har kastet seg på, det liker jeg, men det er plass til flere!

Vil dere være med? Klikk inn her så skjønner dere hva det handler om: «Dette kommer dere til å like!»

Nå skal jeg gå en liten tur med jentene, så får jeg fortsette prosjektet i morgen. I morgen er dagen, tannlege. Jeg gruer meg, ikke til selve tannlegearbeidet, men til regningen, det å stå der å ikke kunne betale, be om en faktura. Men det ordner seg..

Etter tannlegebesøket skal jeg gå en runde og finne noen gråblyanter å få kjøpt, haha.. så får jeg fortsette med prosjektet, og håpe flere kaster seg på utfordringen og gjør dette litt mer spennende og gøy for meg.

Ha en fortsatt fin kveld! 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#utfordring #tannlege #bunnytrash #bunny

Katter og deres farger!

Jeg elsker katter. Jeg elsker dyr. De gjør noe med meg, og jeg har alltid hatt dyr rundt meg gjennom livet hittil. Jeg kan ikke forestille meg en verden uten dyr, et liv hvir jeg ikke kan omgås dyr.

I dag har snuppen min og jeg to hunder, mops, som er to herlige fantastisk flotte jenter som er fullverdige familiemedlemmer, de er «barna våre», og kjærligheten til dem er sterkere enn de fleste evner å skjønne. Det kommer vel av nettopp den kjærligheten de selv gir, den gleden de viser, den betingelsesløse kjærligheten de har.

Før jeg flyttet fra nordnorge hit til Drammen hadde jeg katter. I mange år hadde jeg katter. Savner det litt å ha katter i hjemmet. Disse stolte, purrende flotte firbeinte «koseklumpene» som kunne finne på alskens sprell og ugagn, og like raskt være ålende og smiskende og bli tilgitt like fort.

Sirkeline var katten jeg hadde lengst. Navnet ble satt av min da tre år gamle nevø, hehe.. Sirkeline var ei veldig liten katt, men hun kom aldri hjem med noen skramme eller bitt. Hun var aldri hos noen veterinær for å ha blitt skadet i kamp eller noe. Hun var like flott den dag hun gikk fort, som den dagen jeg fikk henne, bare 11 uker gammel. Fred være med henne.

Jeg hadde aldri noen ensfargede katter. De var gjerne to farger eller spraglete. Sirkeline var trefarget, mest rødbrun og svart, hvite labber og litt hvitt under haken og brystet. Som sagt, aldri en skramme. Det var ikke bare hjemme i flokken hun hadde respekt, men hele nabolaget og litt til. Territoriet var hennes, og vi bodde fire steder mens hun levde. Samtlige steder hadde hun respekten intakt.

Det var ikke før i nyere tid jeg lærte om katter og  betydningen fargene på pelsen dems har. Jeg tviler ikke på at personligheten har mye å si også, men, har noen lagt merke til at hvite katter til eksempel skiller seg ut? At de ikke alltid går like godt i flokk som andre katter? At de er nedrangert, på en måte «utstøtt»?

Hvorfor er hvite katter de «laveste» blant katter? Det er en teori om at hvite katter er de mest lavtstående blant katter, og at det er de som oftest blir banket opp og isolert av andre katter. Dette gjør dem litt mer usikre og redde, mer mistenksomme og blir stakkarslige ofre for mobbing. Men hvorfor er det slik

Årsaken er deres stygge utseende fordi katter har en annen estetikk enn oss mennesker. En katt som ser vakker ut for oss, kan se stygg ut i kattens øyne. I katteverdenen er det slik at jo mer mangfoldig pelsfargekatten har, jo bedre ser den ut. Katter som calicos og skilpaddefarget er spesielt populære.

En kan observere dette med løskatter, hjemløse katter i gatene. For det meste de som er drektige, de har forskjellige pelsfarger, mens vanlige katter anses som de styggeste, blir alltid isolert, ofte mobbet av andre katter.

En annen teori antyder at hvite katter ikke kan gjemme seg godt i naturen. Siden de fleste pattedyr er fargeblinde, er de eneste fargene som reflekteres i øynene deres svarte, hvite og grå. Det gjør at hvite katter skiller seg ut og blir gående mål, lett oppdaget av fiender i mørket, og kan potensielt forårsake skade på gruppen. Det er derfor mange kattekolonier er motvillige til å akseptere hvite katter.

Heldigvis for hvite katter så er det like mange mennesker som elsker hvite katter, som noen andre katter. Har du/dere lagt merke til dette med katter? Liker du katter? Hvilken farge på katt foretrekker du?

«Verdens vakreste katter»

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#katt #katter #bunnytrash #bunny

Er Ukraina CIA fullmektige? Er alt basert på en løgn?!

Som mange kanskje har fått med seg så har jeg skrevet lite og ingenting nesten om krigen i Ukraina. Dette fordi jeg jeg har innsett at krig som oftest er en del av et politisk spill, at det er mange brikker og mye man ikke vet. Sannheten er sjelden den man først får servert, men kommer stigende frem etterhvert, sakte men sikkert. Like sikkert som at media er politiske aktører, er sjelden og aldri objektive, men har egne agendaer og er en del av det politiske spillet.

I natt fikk jeg tilsendt en artikkel publisert 26.02.24 av Clandestine’s Newsletter som er en leserstøttet publikasjon driftet av uavhengige journalister. Jeg har oversatt artikkelen, og der står som følgende:

«I tilfelle du ikke har fått med deg dette, så innrømmer MSM (main stream media) nå at Ukraina er CIA-fullmektige.

Det betyr at Putins invasjon av Ukraina IKKE var uprovosert, og at USA er ekspansjonistene som styrter suverene nasjoner for geopolitisk vinning.

USA brakte krig til Putins dørstokk.

Det betyr at hver eneste ting vestlige medier har fortalt oss om krigen i Ukraina, har vært basert på en løgn. All analyse man har hørt fra pompøse representanter fra MSM, var basert på antagelsen om at Putin gjorde dette uprovosert, bare fordi han er «bokstavelig talt Hitler». Ingenting av det var sant.

Det viser seg at Putins anklager om at vestlig etterretning kontrollerer Ukraina var korrekte, derfor er angrepet hans mer enn berettiget. Bare tenk om Russland finansierte nazistiske militser i Canada, startet en borgerkrig, styrtet regjeringen, deretter installerte sitt eget marionettregime, og deretter plasserte russiske etterretningsbaser og biolaboratorier over hele vår nordlige grense. Hver amerikaner ville ringe for å flate ut Canada og Russland. Vel, det er akkurat det USA gjorde mot Russland, og de er forbanna.

Russland forsøkte å bli med i NATO, de ble nektet. Russland prøvde å forhandle frem ikke-voldelige midler for å løse konflikten, de ble nektet. Russland forsøkte å presentere sine klager om amerikansk produksjon av biovåpen og spionasje for FN, de ble nektet. Russland prøvde å gå den diplomatiske veien, og Vesten bare ropte «russisk desinformasjon», mens det var de selv som presset på med desinformasjon.

Vesten gikk også hardt til verks for å sensurere uavhengige journalister, for hvis publikum visste denne detaljen hele tiden, ville de ikke ha støttet å sende skattepengene våre dit.

Dette kommer til å bli en tøff pille å svelge for mange amerikanere, men Russland er ikke de slemme gutta i dette scenariet. Vesten er, og det er ikke engang i nærheten.

Jo før vi alle gjenkjenner dette, innser sannheten, jo raskere kan vi rydde opp i rotet», avslutter Clandestine’s Newsletter.

Da blir jeg sittende med spørsmålet, hva tenker folk om dette, hvis det så er slik at alt vi har fått servert fra media om krigen Russland-Ukraina er løgn?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#clandestinesnewsletter #ukraina #russland #cia #usa #bunnytrash #bunny

Retningslinjer og regler på blogg!

Blogg.no ble lansert 29.04.2005, og er Norges største bloggportal. Alle bloggere blir godkjent av Egmont før de får lov til å benytte plattformen. Det er gratis å blogge på denne plattformen, og tjenesten er reklamefinansiert.

Her kommer et utdrag av regler på plattformen:

1.2. Når du registrerer en blogg på plattformen skal alle personlige opplysninger som navn, bosted, fødselsdato og så videre være korrekt. Med andre ord, en kan ikke bare registrere bloggen på en tilfeldig advokat i Oslo sitt navn, leke anonym, trolle andre bloggere og tro at dette er legitimt og greit.

1.3. Du har ikke lov å dele innloggingsdetaljer eller passordet ditt med andre. Din blogg, ditt ansvar!

1.4. Blogger som ikke har vært i aktivitet de siste 6 måneder risikerer å slettes pga manglende aktivitet. Det er hva som står i reglementet hos Egmont og en kan da undre seg om hvorfor det til stadighet dukker opp spøkelsesbloggere som dere kan lese om HER og HER, da disse har vært inaktive i flere måneder, og noen ganger i flere år!?

4.1. Det er ikke tillatt å fjerne, flytte eller endre på reklame blogg.no har plassert i bloggen. Kommersielle elementer du selv legger inn i tekstområdet/innlegg skal tydelig merkes med «Reklame», «Annonse» eller lignende. Du kan krysse av for dette der du skriver innlegget.

4.2. Egmont tillater ikke automatisk redirect fra din blogg hos blogg.no til blogger på andre plattformer eller til andre eksterne websider. Vil du bytte til en ny bloggadresse hos oss, kan du ta kontakt, og vi vil endre nettadressen din. Aktiv promotering av konkurrerende bloggplattformer på bloggen din er ikke tillatt. Blogger hvis eneste funksjon er å trekke trafikk til andre nettsteder eller konkurrerende plattformer vil bli stengt.

4.3. All reklame skal fremstå tydelig som reklame. Det er ikke lov å reklamere for pengespill.

4.5. Det er ikke tillatt å reklamere for eller forherlige narkotika, alkohol, tobakk, reseptbelagte legemidler, plastiske operasjoner eller kosmetiske inngrep. Du kan skrive om disse tingene, men ikke reklamere aktivt, tilby rabatter eller fremme kommersielle samarbeid med aktører som tilbyr dette. Blogger som bryter denne regelen kan bli fjernet fra topplisten, og bloggen kan på sikt bli fjernet fra blogg.no.

5.1. Topplisten er forbeholdt aktive bloggere på blogg.no. Blogger som ikke lenger er aktive kan bli fjernet fra topplisten/forsiden. En inaktiv blogg vil være blogger der det ikke har vært postet innlegg på to måneder, blogger der eieren melder at hun/han har flyttet til en annen bloggportal og/eller lignende.

6.1. Blogg.no tillater ikke innhold som bryter med norsk lov, disse retningslinjene eller våre vilkår. Dette innebærer selvfølgelig slike ting som å formidle drap på medbloggere og fremlegge uriktige opplysninger om noen som kan føre til represalier der noens liv og helse blir satt i fare. Bloggeier er selv ansvarlig for alt innhold som publiseres i bloggen.

Hatefulle ytringer: Egmont ønsker at du skal bruke blogg.no til å gi uttrykk for dine meninger, også selv om de er svært kontroversielle. En kan likevel ikke overse grensen om hatefulle ytringer. Med dette mener vi innhold som fremmer hat eller vold overfor grupper basert på rase, etnisitet, religion, funksjonshemming, kjønn, alder eller seksuell orientering/kjønnsidentitet. Å feks kalle medbloggere eller lesere for nazisoper, rasist og denslags er ikke lov!

6.2. Gossipblogger: Egmont tillater ikke «rykteblogger» eller andre blogger, opprettet kun for å henge ut eller gjøre narr av personer, grupper eller foretak. Herunder går altså det å skrive om personer, det være medbloggere, lesere eller andre, og fremstille dem med karakteristikker som ikke stemmer eller «gjenfortelle» ytringer de ikke har ytret, fremstille noen usant.

6.4. Vold: Voldelige og/eller truende ytringer og oppfordringer er ikke tillatt i Norge, og heller ikke på blogg.no. Du kan for eksempel ikke legge inn drapstrusler mot andre personer eller grupper, og du kan ikke legge inn innhold som oppmuntrer leserne til å bruke vold mot andre personer eller grupper, eller til å skade seg selv.

6.7. Etterligning av andre: Ikke utgi deg for å være en annen enn den du er, eller gi inntrykk av å representere enn organisasjon som du ikke gjør.

6.10. Erotisk innhold: Egmont tillater erotisk innhold på blogg.no, herunder bilder og videoer som inneholder nakenhet eller seksuell aktivitet som er lov å publisere i henhold til norsk lov. Når det gjelder erotisk innhold er det følgende begrensninger:

– En kan ikke bruke Blogg.no knyttet til kommersiell aktivitet med formål om å tjene penger på erotisk innhold.

– Incest og dyreporno er forbudt: Det tillates ikke bilder, videoer eller tekster som avbilder, beskriver eller oppmuntrer til incest eller dyreporno.

6.11. Trygghet for barn: Egmont har nulltoleranse overfor innhold der barn utnyttes. Slikt vil bli politianmeldt øyeblikkelig!

6.12. Øvrige bestemmelser:

Uavhengig av hva norsk lovgivning sier vil vi forbeholde oss retten til å fjerne innlegg og bilder eller slette blogger uten varsel som:

– Er rasistiske.

– Er tilknyttet, fremmer eller alminneliggjør aktivistorganisasjoner som fremmer terrorisme, vold eller antidemokratiske retninger. Dette inkluderer politisk aktivisme som fremmer væpnet revolusjon, nasjonalsosialisme, fascisme, teokrati og lignende.

– Er knyttet eller fremmer sekteriske religiøse eller ideologiske bevegelser.

– Har som formål å henge ut enkeltpersoner.

– Forherliger, fremmer eller alminneliggjør selvskading, selvmord og lignende.

– Forherliger, fremmer eller alminneliggjør narkotika og rus og lignende.

– Forherliger, fremmer eller alminneliggjør vold eller kriminalitet og lignende.

7. Håndhevelse av blogg.nos retningslinjer

Dersom du oppdager en blogg som du mener bryter retningslinjene, kan du rapportere dette ved å kontakte blogg.no her: https://support.blogg.no. Brudd på norsk lov kan bli anmeldt til politiet!

Ha en fin dag!! 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#retningslinjer #blogg #regler #egmont #bunnytrash #bunny

Slikt er alltid kjipt!

Jeg har tenkt tanken, hva om, og en hvis? Avisen over viser to homofile menn, elskere, som plutselig finner ut at de faktisk egentlig er søsken.

Dette er jo noe som plutselig kan skje enhver. Det er mange som har barn de ikke vet om, når jeg sier mange så er det ikke noe jeg vet, men antar. Samtidig lever vi i et samfunn hvor par har barn sammen, og hver av dem har barn med noen andre igjen. Altså det er et stort sammensurium av storfamilier og bonusfamilier.

I voksen alder møtte jeg en kusine, en datter av min onkel, han ville ikke vedkjenne seg henne i oppveksten, ikke nå heller, men vi vet hun er hans datter. Jeg har en annen kusine, hun fikk i voksen alder vite at hun hadde en eldre bror. Ja, det er noe i alle familier.

Selv fikk jeg som voksen vite at min mamma har en eldre søster på sin fars side. Hverken hun eller hennes fem søsken visste om dette, så dét slo jo ned som en bombe. Jeg har aldri møtt henne, og jeg har noen søskenbarn der også jeg aldri har møtt.

Det samme på min fars side, plutselig her for noen år siden fikk jeg vite at min far har en eldre bror. Hverken min far eller min onkel visste dette. Han tok kontakt med min onkel før min onkel døde. Min far døde uvitende om dette. Nå er min onkel, min far, mine besteforeldre, alle er borte, og jeg har ikke snøring hvem denne onkelen min er. Kanskje han er gått bort han også.

Når historien stadig gjentar seg selv..

Min mamma vet jeg ikke har andre barn enn meg og min søster, men min far, hvem vet? Der kan det jo være hundre halvsøsken fartende rundt på denne planeten. Han var sjømann, og jeg husker som barn jeg spurte han om han kunne si alle landene han har vært. Han svarte at det var enklere å si hvilke land han ikke hadde vært. Ja, han hadde vært i alle verdensdeler.

Kjekt er det å vite at snuppen min og jeg ikke har noen relasjon whatsoever, men hvem vet når det kommer til de man har spilt golf med underveis 🤷🏽

Det er noe i alle familier..

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#familie #slekt #barn #foreldre #bunnytrash #bunny

Dette kommer dere til å like!

Stod veldig tidlig opp i dag, og nå tar jeg meg første pause. Ella vekket meg, hun har ikke skjerm rundt halsen lengre. Etter en måned har hun fått noe jeg antar er gnagsår, og det klør, så nå er skjermen vekk og jeg har tapet sokker på baklabbene hennes. De hadde hun fått av seg i løpet av natten, da måtte jeg tape dem på igjen.

Da var det bare å stå opp, og igang med prosjektet mitt som jeg fortalte om i går. Så nå har jeg gjort halve kjøkkenet om til «hobbyrom». Ryddet vekk det som ikke trenger være der. Deretter har jeg plantet om stiklinger, spragler, blant annet China Rose og Wizard Jade, og satt nye stiklinger i vann. Jeg har også sådd tomater, Venus, Vilma og Tigrette Cherry. Dermed var kjøkken/hobbyrommet klart.

Nå har jeg malt grunning på disse 15 lerretene som jeg skrev om i går. Etter jeg postet innlegget har det kommet inn 2 bestillinger (hadde håpet på flere), men nå er jeg i gang. Alle 15 har som nevnt fått grunning, det er litt av en jobb egentlig. Blande maling, være nøye, det er ikke bare å klæsje på. Jeg vil jo at dette skal bli bra, og at dere som støtter utfordringen skal bli fornøyde. Så er det jo alt som kommer etter grunning, rense og vaske utstyr, og meg selv. Må jo white sprite hendene, vaske dem og deretter gni en god mengde Spenol i hendene så dem ikke tørker ut og blir såre. Nå skal lerretene få tørke.

Dere som ikke aner hva jeg prater om. Joda, i håp om å få inn en viss sum til å kunne betale tannlegeregning etc så har jeg utfordret dere lesere og alle som er innom, tilfeldige, medbloggere og whomever til å ta sjansen på å bestille små oljemalerier av meg. Disse er 15×15 cm, så enhver burde ha plass til ihvertfall et. Men jeg lager bare 15, så her er det først til mølla!!

Det foregår slik:

Dere sender meg bestilling på antall bilder, og forteller meg en ønsket (hoved)farge. Da maler jeg et (eller flere) «Bunny originaler» til deg/dere. Så blir det 75 kroner i tillegg for frakt pr bestilling, uansett hvor mange bilder det er i din bestilling. Dette er da norgespakke med sporing (forsikring).

Cluet her er oljemaling, så det er ikke slik at bildene males på en kveld og sendes dagen derpå. Oljemaling bruker dager på å tørke, og først må lerretet grunnes, deretter må motivet males og farger påføres, små detaljer og denslags. Så dere som tar utfordringen får plutselig og overraskende (det skal ikke ta evigheter liksom) en dag et lite oljemaleri i posten hjem til dere, originale malerier som er håndlaget spesielt til deg/dere av yours truly, sjefskaninen himself, kongen av balkongen, kaninmonsteret, selveste Bunny!!

Grunnen til at dere bestemmer en hovedfarge er at det skal passe dere, være litt ‘deg’, men motivene er noe jeg har bestemt på forhånd, det er noe som skal være litt morsomt og gøy, og jeg tror helt klar dere som tar denne utfordringen kommer til å like dette!

Er dere med? Ta kontakt nå!! Det er som sagt 15 lerreter, om du bestiller et, to eller ti er opp til deg, når det er kommet til 15 er det stopp!! Betaling på forskudd, og jeg lover å gjøre mitt beste, jobbe med dette til svetten spruter for at dere skal bli fornøyd med bildene. Har fått bestilling fra to stykker, og jeg er i gang, så håper jeg flere tar utfordringen etterhvert nå som dere skjønner at dette er ikke tull, jeg tror virkelig dere som hopper på her vil like dette!! 🐰

Vær raske, først til mølla, del gjerne videre 🐰

👉🏽 «Galleri oljemalerier til salgs» 👈🏽

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#malerier #prosjekttannlegeregning #utfordring #kjøp #salg #spragler #stiklinger #coleus #tomater #bunnytrash #bunny