«Bamsegutt» er ikke den dere tror!!

Se hele dokumentaren her, fire episoder:

👉🏽 «Ingen elsker Bamsegutt» 👈🏽

«Bamsegutt er Grisegutt» er overskriften til Aron Jahnsen på Facebook. Jahnsen er aktiv i Nabovarsel som er en selvstendig organisasjon som jobber primært med å bevisstgjøre folk i Norge hvilke typer mennesker som lever i nærmiljøet vårt.

Jahnsen skriver følgende:

«Jeg tok en tlf samtale med Tore Strømøy som kunne bekrefte at bamsegutt er en dømt overgriper, men Tore Strømøy valgte å ikke nevne dette i dokumentaren siden saken var 30 år gammel, men for å skaffe sympati hos folket valgte han kun å legge frem bamsegutt sin historie hvor han ble misbrukt for over 50 år siden.

Dere alle har vel sett bamsegutt dokumentaren til Tore Strømøy på NRK der Jan Egil forteller om sitt liv og utfordringer etter at han meldte flytting til phillipinene og aldri kom seg hjem igjen da han mistet retten på trygda si.

Jeg har også lagt merke til denne spleisen som nå er på ca 3,5 millioner kr og alle som har donert kr til denne mannen burde også vite at han er dømt for overgrep av 6 barn tilbake i 1991, der han også slapp å sone. Dette unnlot NRK å fortelle!

Påtalemyndighetene sa den gangen at mannen hadde en farlig legning og la ned påstand om ubetinget fengsel for den da 29 år gamle mannen.

Barna sine forklaringer fikk mannen dømt, påtalemyndigheten poengterte også at det er svært viktig og verne barna som ble trodd, selv mente «bamsegutt» at barna drev med hevnaksjon mot han.

Når 6 barn blir hørt uavhengig av hverandre så er tvilen om hevn ikke tilstede, men det er hans uttalelse om at det er hevn aksjon.

Selvfølgelig har en overgriper et motsvar for å beskytte seg selv mot sine handlinger for å fremstå uskyldig, men det er han absolutt ikke. Det startet med lek som endte med overgrep av en mann med farlig legning står det beskrevet i saken til Jan Egil Granfoss «Bamsegutt»

Hadde du donert om du visste den sanne historien om denne «bamsegutt»?

Snart vil nok en annen medie kanal bekrefte hva vi først er ute med å fortelle og vi har tipset media om, for denne saken har vel alle fått med seg?

Håper flere får opp øya for hva www.NabovarselNorge.no sitter på av informasjon om dømte overgripere i Norge.

Håper flere melder seg inn som støttende medlemmer i vårt viktig arbeid. Samtidig håper jeg alle rapporterer den spleisen slik at den blir lagt ned, for den løgnen NRK har presentert for hele Norge.

Nabovarsel mottar ingen støtte av staten eller får noe donasjon i denne størrelsen ordenen men vi jobber for at folk kan bli varslet og opplyst om overgripere.

Takk for at du blir medlem på nettsiden eller donerer støtte via Vipps til organisasjonen

Takk til alle som leser og deler, håper dere rapporterer spleisen til «bamsegutt».

Mvh

Nabovarsel Norge

Vipps : 619500
Støttekonto: 9230 26 85098


Hele teksten over er skrevet av Aron Jahnsen grunnlegger og leder av organisasjonen Nabovarsel Norge. Og med denne informasjonen, som han har publisert, og jeg som utsatt for overgrep selv som barn, og vel vitende om konsekvensene det innebærer i livet i all ettertid så støtter jeg ikke spleisen til «Bamsegutt», forøvrig et sinnsykt kallenavn på en dømt pedofil overgriper!!

Bunny

👉🏽 Debatten om «Bamsegutt» 21. november 👈🏽

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#bamsegutt #bunnytrash #bunny

November: jubileum, fødselsdag, fest og pakkelek!

Allerede har straks første uken i november passert. Tiden må gjerne flyve for min del. Her kom det brått masse snø, og jeg har enda ikke integrert meg med den, heller vært mest mulig innendørs. Sånn utenom snø og vintertid framover så koser jeg meg og gleder meg til ting som skal skje fremover.

Først og fremst skal jo snuppen min feires, han har jo bursdag denne måneden. Jeg har ordnet presanger forlengst, men har noen småting som må ordnes ift akkurat det. Da må jeg rundt omkring i byen her. Ønsker meg fint vær til å gjøre ærender, men på værappen min er det kun søndag som meldes å bli bra. Jeg venter på at været skal ombestemme seg, haha.. men uansett, jeg gleder meg veldig til å gi snuppen min bursdagspresang, og feire han.

Denne måneden kommer til å handle mye om snuppen min. Denne uka skal han til Bærum på hotell og bli gjort ære på. Da skal han ha på seg dress. Det blir middagsselskap og sånn fancy smancy greier. Han og ei han jobber med feires for å ha jobbet 25 år på sykehuset her. Jeg er stolt av han, ikke bare for de 25 år, men for at jeg vet hvor god han er, dyktig og i det hele tatt. Stadig vekk blir jeg stoppet på gata, hist og her, av folk som vil fortelle meg om deres møter med han på sykehuset. Jeg vet også om folk som har kontaktet sykehuset for å rose han til ledelsen.

Jada, så skal han også denne måneden på minicruise til Køben sammen med kollegaer. Så da får jeg meg et par dager uten han. Det er lenge siden sist. Sist var det vil jeg som var på tur uten han, da en tur i Stavanger. Jeg finner vel på noe den helga, hehe.. har jo et lagt lår!!

Nå til helga er vi invitert til middag og fest i Svelvik. Det er sjelden vi er på besøk hos noen i Svelvik, på tross av at vi begge har bodd der. Når vi er i Svelvik så er det gjerne for å besøke og stelle på gravene der. Jeg har en onkel som ligger der, og en stebror. Snuppen min har sine foreldre der, og tvillingbroren. Han er fra Svelvik. Der vi skal til middag og fest er like ved barndomshjemmet hans. Så da får jeg se akkurat hvor han vokste opp.

Uansett, vi gleder oss. Jeg gleder meg. Vi skal være litt barnslige og tulle og tøyse. Så jeg må en tur ned til sentrum før helga. Alle gjestene skal ha med seg hver sin pakke, så blir det pakkeleken.

Ja til livet 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#svelvik #jubileum #feiring #bursdag #fødselsdag #bunnytrash #bunny

Marmorerte te-egg til lunsj!

Det er ikke så ofte en får servert te-egg noen steder, ihvertfall ikke hjemme hos folk her til lands. Men andre steder, slik som i Taiwan, Indionesia og Malaysia er dette ganske vanlig. Og i Kina selvfølgelig, da te-egg er en typisk og koselig liten kinesisk rett. Ikke bare en rett, men disse eggene selges også som snacks.

Man tar et kokt egg og «knekker» det litt for så og deretter koke det litt igjen i te og/eller krydder. Mange kaller det marmoregg fordi sprekkene i eggeskallet skaper mørke linjer med marmorlignende mønstre.

Duftende og smakfulle teegg er som nevnt en tradisjonell kinesisk matrett. I den originale oppskriften bruker man forskjellige krydder, soyasaus og svarte teblader. Et ofte brukt krydder for å smaksette te-egg er kinesisk femkrydderpulver, som inneholder malt kanel, stjerneanis, fennikelfrø, nellik og Sichuan pepper.

Egg med avokado, litt sitronsaft, paprikakrydder, Carolina Reaper og svarte sesamfrø.

Noen oppskrifter bruker ikke teblader, men de kalles fortsatt «te-egg». Originalt, altså i den tradisjonelle tilberedningsmetoden kokes egg til de når en herdet, kokt tilstand. De kokte eggene fjernes fra vannet, og hele skallet til hvert egg knekkes forsiktig rundt. Vannet fra kokingen får sive ut av eggene av seg selv.

Etter omtrent ti minutter er de sprukne eggene klare til å legges i den tilberedte krydret-tevæsken og småkoke på middels varme. Denne kokingen lar den krydrede væsken sive inn i sprekkene og marinere eggene i skallet. Etter omtrent tjue minutter overføres eggene og væsken til et glass med lokk for videre gjennomføring i kjøleskap. Best resultat får eggene når de har trukket sånn rundt 5-6 timer. Jo lenger de får trekke, jo rikere blir smaken. Det perfekte te-egg har en balanse mellom eggets naturlige smak og krydderet (teen).

Smaken avhenger av teen (type og styrke) og utvalg av krydder som brukes. Men som nevnt, femkrydderpulver er populært, og tilfører eggehviten en velsmakende, litt salt tone, og får samtidig frem eggeplommens smak.

Har du prøvd, eller lyst å prøve?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWe: Link!!

Følg Bunny på Facebook: Link!!

#teegg #marmoregg #marmorerteegg #snacks #frokost #brunsj #lunsj #kinesisk #mat #mattips #bunnytrash #bunny

Svinekoteletter, lettbrunet løk og søtpotetmos med chilli.

Hellige kaninmåne så mye mat som postes på blogg.no om søndager. Er virkelig ikke måte på. Selv bruker jeg i hovedsak ikke klikke inn på matblogg-oppskrifter. Joda, sikkert mange lekre oppskrifter, men jeg blir inspirert nok i massevis uten å klikke inn. Jeg liker å eksperimentere med hva jeg har av mat i skuffer og skap, frysebokser og hva det måtte være. Det er heller ikke økonomisk å handle etter oppskrifter.

Når jeg handler mat så handler jeg det vi ha, egg, melk, brød.. ja dere vet. Når det kommer til middager og så videre, så handler jeg ikke inn for å følge noen oppskrifter, men jeg handler ut fra gode tilbud, rett og slett. Da kjøper jeg heller ekstra av tilbudsvarene, og lagrer eller fryser ned. Er det tilbud på kyllingfilet på feks Spar, så svinger jeg innom der kun for å kjøpe kyllingfileter. Har de tilbud på søtpoteter på Joker, så svinger jeg innom der kun for å kjøpe søtpoteter. Jeg sjekker jo også ut de andre tilbudene, og kjølerene/lavpriskurvene der matvarer er billigere fordi det nærmer seg dato for utgått holdbarhet. Noen ganger finner jeg noe der også.

Anyways, i dag så jeg at medblogger Tomsmatprat postet et innlegg med «Svinekoteletter i brunsaus» og medblogger Lykkeligdeprimert postet et «Søtpotetgryte med kikerter». Ja, da ble jeg jo inspirert uten å klikke inn på disse innleggene. Jeg leser som sagt ikke matbloggoppskrifter, men jeg følger Tomsmatprat og leser når han skriver om andre ting. Jeg kan relatere til en hel del ting han har gjennomgått og opplevd, og så er han en hyggelig mann da. Fair. Anyways, dette er hva jeg gjorde etter ha lest nevnte overskrifter:

Jeg laget Svinekoteletter, lettbrunet løk og søtpotetmos med chilli. Haha.. ikke etter noen oppskrift, men etter hode og smak.

Kotelettene stekte jeg til de på utseende så ut som jeg ønsket dem, rett og slett. Tok ikke tiden liksom. Tipper 4-5 minutter på hver side. Kotelettene til snuppen min stekte jeg litt lengre enn mine. Middels til sterk varme. Ikke stekt for lenge, da blir de tørre og triste. Og husk de blir best hvis man romtemperer dem før steking, det gir saftigere resultat. Underveis i stekingen krydret jeg kotelettene godt med, ganske enkelt, grillkrydder.

Så brunet jeg to små løker, kepaløk. Jeg smeltet da smør i stekepannen og lot det få en lett bruning. Hadde så i løken. Kuttet i løkringer seff. Lot løken få ganske mye varme i starten, skrudde deretter ned varmen til litt under middels og lot løken få stå og surre der mens den jevnt og forsiktig fikk bruning. Man stresser ikke med løk, det tar tid å lage skikkelig brunet løk. Nesten ti minutter tenker jeg, haha.. Like lenge som nystekte koteletter skal hvile før servering. Når løken hadde blitt brunet slik jeg ønsket hadde jeg i litt pepper og en god dæsj mer smør som fikk smelte. Liker litt/masse fett til koteletter, løk og mos.

Så var det søtpotetmosen da. Ja dere vet hvordan den blir til. Skrelle potetene, dele dem i biter. Koke, krydre og blablabla.. lager etter hode/husk og smak. Hele cluet med min søtpotetmos er chillien!! Jeg har funnet ut at jeg MÅ ha i noen korn CR Chilli. Yummy!

Jeg postet oppskrift på søtpotetmos en gang tidligere i år hvis dere er interesserte. Jeg synes søtpotetmos er genialt, så, altså jeg liker den bedre enn vanlig potetmos. Søtpotet er fantastisk mat. Neste gang jeg er i Bergen skal jeg spise «Sweet Potato Delight» på restaurant Rebel. Har vært der et par ganger med snuppen min og medblogger/venninne Vibbedille, og hun spiste denne retten og skrøt veldig av den. Og siden alt jeg har spist på Rebel har vært fantastisk godt, så er jeg sikker på at denne faller i smak. Den ser ihvertfall jævlig delikat og god ut, bare klikk på linken over 👆🏽 og se selv!

Anyways, tilbake til søtpotetmos. Dere finner oppskriften min her:

«Delikat søtpotetmos»

Husk å ha i noen korn Carolina Reaper Chilli hvis dere har!

Det var hva jeg hadde for i dag. Supergod og lettvint middag. Kveldsmiddag!! Grunnen til at jeg poster dette middagsinnlegget så sent på kvelden er at snuppen min har jobbet senvakt i dag, da bruker jeg lage kveldsmiddag. Da koser vi oss med varmmat før det blir leggetid.

Takk til medbloggere Tomsmatprat og Lykkeligdeprimert for inspirerende overskrifter!

God Natt 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWe: Link!!

Følg Bunny på Facebook: Link!!

#søtpotetmos #søtpotet #løk #kepa #svinekoteletter #koteletter #mat #mattips #bunnytrash #bunny

Litt om utfordringen jeg postet i går.

Så du innlegget jeg postet i går? Det med bilde av en sko? Hvilken farge hadde skoen (og lissene) i dine øyne?

Folk svarte forskjellig…

Hvis HØYRE hjernehalvdel er dominerende, ser du mest rosa og hvitt.

Hvis VENSTRE hjernehalvdel er dominerende, ser du mest grønt og grått.

👉🏽 Venstre hjernehalvdel er: analytisk, numerisk, logisk, vitenskapelig, systematisk.

👉🏽 Høyre hjernehalvdel: handler om kreativitet, musikk, kunst, underbevisste sinn, multitasking ferdigheter, syntetisk tenking.

Takk til «Mamma på hjul» som jeg fant denne utfordringen hos.

Ha en fin søndag alle sammen 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#utfordring #farger #sko #oppfatning #bunnytrash #bunny

Viktig å kose seg!

Happy lørdaaaa’ alle sammen!!!

🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#aperol #aperolspritz #lørdag #helg #bunnytrash #bunny

Tar dere denne utfordringen?! Artig og finurlig greie..

I dag har jeg drevet å lett etter et innlegg på nettet, et gammelt innlegg som jeg bare ville lese for å se om jeg husket riktig. Jeg har enda ikke funnet det, så jeg får lete videre når jeg har postet dette. For dette kom jeg over underveis i letingen, og syntes det var en artig sak, nemlig et bilde som har skapt flere heftige debatter i hus og hjem.

Er det ikke rart hvor forskjellig vi oppfatter ting, selv om vi ser på den samme tingen?

Det er fascinerende hvordan hjernen vår jobber til enhver tid, og hvor ulikt vi ser verden rundt oss. Tenk at en liten sko kunne bidra til så dypsindige tanker, og heftige diskusjoner.

Heldigvis er dette bildet og denne saken bare en sko, men den underbygger noe.. hvor lett en diskusjon kan eskalere og bli høylydt.

Jeg leste at noen ytret at de opplevde at «hvis man ser lenge nok på bildet kan man fort bli sprø», vedkommende trodde at hin så både den ene og andre fargen til slutt, hahaha..

Så derfor tenkte jeg å dele bildet med dere, jeg engasjerer dere gjerne. Det er alltid spennende å høre hvilke ulike oppfatninger det er der ute. Dette bildet skal visst fortelle noe om den enkelte også, og det synes jeg er veldig interessant. Så folkens, tar dere utfordringen?

Hiv dere med, hvilke farger ser du på skoen (og lisser)? Moro om dere liker og deler og får flest mulig med her 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#utfordring #farger #sko #oppfatning #bunnytrash #bunny

Movember.

For de som enda ikke vet, for de som enda ikke har fått med seg, ‘movember’ er en årlig kampanje for bevisstgjøring om menns helse og da også en pengeinnsamling til forsknings- og støtteprogrammer med fokus på prostatakreft, testikkelkreft, selvmord og psykisk helse. Bak kampanjen står den uavhengige internasjonale stiftelsen ‘Movember Foundation’.

Movember Foundation oppfordrer menn til å barbere bort eventuelt skjegg og bart den 1. november for så gro en bart i 30 dager i november. Så mye som jeg støtter saken, så har jeg aldri fjernet de få hårene jeg har under nesa som en almisse til saken. Jeg er veldig ukomfortabel med akkurat det, og jeg tror ikke at det er hensikten, at en skal føle seg ukomfortabel med å støtte en sak.

Jeg velger sterkere virkemidler for å bidra. Til eksempel kan jeg vise til mine siste innlegg for å få fokus på kreftsaken. Blogginnlegg med titler som har fått mange til å reagere, men samtidig, de genererer både klikk og fokus:

👉🏽 Nå er jeg på Radiumshospitalet 👈🏽

👉🏽 Jeg har fått kreft 👈🏽

Enkelte kritiserer meg for min måte å gjøre ting på, mens de fleste skjønner. Så lenge jeg tiltrekker fokus på saken, så er hensikt oppnådd uansett.

Men tilbake til Movember og hvordan det hele fungerer. Da er det slik at menn oppretter en profil på nettsiden movember.com, laster opp bilder underveis i november for å dokumentere bartegroingen, og oppfordrer venner, bekjente, kollegaer, familie og så videre til å støtte Movember-finansierte ved å gi en donasjon på movember.com.

Klikk dere gjerne inn og gi støtte!

Ved å bruke barten som katalysator og tiltrekker oppmerksomhet, ønsker Movember Foundation å få til en varig endring og gi menn mulighet og trygghet til å lære og snakke mer åpent om sin helse, og oppsøke helsetjenester ved behov.

Den første Movember-barten så dagens lys i Australia i 2003. Det hele oppstod som en utfordring blant 30 venner etter at fire av disse hadde hatt en samtale om barter og 70-talls mote over noen øl på en bar. Ordet Movember er en sammenslåing av ordene «november» og «moustache». Bartegroingen til de originale 30 movemberbrødrene genererte mye oppmerksomhet. I 2004 bestemte de seg for å gjøre det til en årlig tradisjon og bruke oppmerksomheten til å samle inn penger til forskning og sette fokus på prostatakreft da det var lite bevissthet rundt denne sykdommen. Siden den gang har mer enn 4 millioner menn verden rundt grodd en registrert bart i Movember og samlet inn penger til kreftforskning.

Movember er ikke bare for menn. Kvinnene som deltar i Movember, kalles Mo Sistas (og mennene Mo Bros) og de spiller en viktig rolle for Movembers suksess ved at de støtter mennene i livet sitt og oppmuntrer dem til å engasjere seg. Movembersøstrene engasjerer seg også ved å registrere seg på movember.com, og ved å bidra til å samle inn midler og øke bevisstheten. Mo Sistas gjør i prinsippet det samme som Mo Bros, bortsett fra å anlegge bart.

Movembers deltakere har totalt samlet inn over 3 294 milliarder kroner og har finansiert over 800 forskningsprogrammer i 21 land.

Pengene som Movember Foundation samler inn i Norge går til norske forskningsprosjekter innen prostatakreft og kreftforskning som støttes av Movember Global Action Plan (GAP), som er et globalt forskningssamarbeid innen prostatakreft. Kreftforeningen er helsefaglig samarbeidspartner med Movember i Norge, og bistår i arbeidet med finansieringen av forskningsprosjekter i Norge.

Målet med Movembers Global Action Plan er å skape tettere samarbeid mellom ledende kreftforskerne i verden, inklusive i Norge, for å finne nye løsninger for diagnostikk og behandling. Arbeidet gjennomføres blant annet ved å dele forskningsdata, ideer, få oversikt over ledige forskningsressurser i andre land, dele nye informasjon, diskutere og bygge nettverk med andre forskere rundt om i verden.

Igjen, her er linker for å støtte saken:

👉🏽 Movember.com 👈🏽

👉🏽 Kreftforeningen 👈🏽

Gi hva dere har brødre og søstre, alle monner drar!

Takk 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#movember #prostatakreft #testikkelkreft #selvmord #kreft #psykiskhelse #mobros #mosistas #bart #moustache #bunnytrash #bunny

Jeg har fått kreft.

Å få den beskjeden, at en har fått kreft, det må være noe av det mest skremmende, noe av det mest vanskelige å ta innover seg her i livet.

Det å ta det innover seg selv, at en har fått kreft, akseptere og finne ut av veien videre med alt det måtte innebære. Det unner jeg ikke noen.

I går slo en slik overskrift meg midt i trynet: «Jeg har fått kreft». Jeg ble som slått i magen, mistet pusten. Jeg orket ikke klikke inn på innlegget, ville ikke lese da, og kommer nok ikke til å lese det etterhvert heller. Jeg kjenner ikke vedkommende, men jeg sympatiserer, jeg har sett kreft spise opp mennesker, jeg har sittet ved sengekanten og sett kreften fortære, grådig frata unge flotte mennesker livet.

Min tante fikk hudkreft i øreflippen, den ble skåret bort. Et enkelt inngrep, og kreftfri alle år etter. Jeg har sett småbarn, vært «onkel» for barnehagebarn som har måttet gå gjennom cellegift. Jeg har venner som har bekjempet kreft. Min stefar hadde endetarmskreft, lever med utlagt tarm etter rektumamputasjon og abdomino-perineal eksisjon. Bestevenninnen til snuppen min kjempet lenge mot brystkreft, hun bekjempet den, men vi har mistet mange til kreft siste årene. Rett før pandemien brøt ut mistet jeg bestevenninnen min til blodkreft, leukemi, som hun fikk av cellegiften hun gikk gjennom da hun hadde brystkreft.

Jeg hater kreft, den grabber tak overalt synes det som, gir seg ikke, målbevisst går den inn for å ødelegge liv etter liv. Titt og stadig leser jeg om framgang i kreftforskning, alternative metoder til behandling, jeg har hatt innsamlinger til kreftsaken, barnekreftsaken, spyttet inn tusenvis av kroner selv. Mennesker verden over har bidratt med enorme summer. Likevel, på tross av angivelig stadig fremgang, så oppleves det som om det ikke er fremgang. Mens på andre områder, mot andre sykdommer så virker det som om noen bare knipser med fingrene så foreligger både vaksiner og mer til. Det er så besynderlig rart..

Når kreften tar tak, det er noe av det mest umenneskelige, grusomste jeg har sett, og enda ser. Den rammer urettferdig og nådeløst. Og det virker til å være noe vi aldri blir kvitt, kreft er djevelsk. Jeg har ikke ord. Men jeg klarer aldri gi opp håpet.

👉🏽 Støtt kreftsaken her 👈🏽

👉🏽 Støtt Barnekreftforeningen her 👈🏽

Til slutt, min dypeste medfølelse til dere som har gått gjennom kreftbehandling, og dere som har kreft. Og min største omtanke til nære og kjære som har noen som er rammet, eller har mistet noen til kreft. Jeg vet, jeg vet.. ord blir fattige.

👉🏽 Nå er jeg på Radiumshospitalet 👈🏽

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#kreft #barnekreft #rikshospitalet #oslo #bunnytrash #bunny