Har fått tømt analkjertlene.


Og med den overskrifta så er det praktisk talt garantert noen som tror at det er mine analkjertler det her er snakk om, men det er det altså ikke. Analkjertler er kjertler i endetarmsområdet hos virveldyr og insekter Hos noen arter lager analkjertlene sekret som lokker dyr av samme art, hos andre arter lukter sekretet sterkt og fungerer som forsvarsmiddel. Så med det sagt så er det lett og forstå at her dreier det seg om jentene mine, eller den ene av dem, Ella som ble ni år i vår.

Alle hunder har analkjertler, disse kalles også analsekker. Dette er to luktkjertler som er plassert på hver sin side av endetarmsåpningen. Disse kjertlene inneholder et luktsekret og skal tømme seg inn i endetarmen når hunden gjør fra seg.

Ariel (t.h.) Ella (t.v.)

Hos en del hunder tømmer ikke analkjertlene seg som de skal og kan da bli tette og eventuelt betente. Dette er forholdsvis vanlig på hund, de små rasene er oftere plaget enn de større. Noen hunder er født med trange utførselsganger fra analkjertlene. Dersom hunden har diaré kan det gjøre at analkjertlene ikke tømmer seg. Hunder som får lite mosjon er også mer utsatt.

Nå er det som nevnt at Ella faktisk er blitt 9,5 år. Hun er like pen, godt holdt og ved god helse, men hun er ikke like glad i lengre turer. Hun vil stort sett bare være hjemme og kose. Det er hva vi tror er årsaken til at hun for litt over et år siden måtte til dyrlege å få tømt analkjertlene sine, for de ser ikke ut til å ville gjøre det selv. Dette er vel tredje gangen hun har fått dette gjort «manuelt» hos dyrelege. Så det kan se ut til at det forblir noe vi må få gjort hver 4-5 måned. Vi ser at dette må gjøres når hun i tide og utide begynner å gnukke rompa si ned i bakken. Ser ut som om hun har en voldsom rompekløe.

Ella (t.h.) Ariel (t.v.)

Så det har vi gjort i dag. Vært hos dyrelegen. Jeg har også vært hos frisør for første gang siden før korona. Vi har også vært ute og spist kebab. Nå er vi vel hjemme igjen. Hele min lille familie ligger strak ut på sofaen. Det er veldig varmt i dag, men vi klager ikke. Leiligheten er sval og viftene er på, alle er så fornøyde, særlig Ella ❤️


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#analkjertler #mops #hund #bunnytrash

Voldtatt av ’bare’ fire menn?!!


Screenshot (NorgeOgVerdensNytt)

Nettopp kommet hjem fra en dagstur med snuppen min, ordner meg en kopp deilig Baileyskaffe med Tassimo-maskinen min og setter meg ut på balkongen for å kose meg med en røyk og litt blogg. Sigaretten ble tent, men kaffen min ble sølt utover bordet. Idet jeg skulle løfte kaffekoppen fikk jeg øye på en overskrift som fikk det til å glippe.

«Kvinne gråt og skrek mens hun ble voldtatt av bare fire menn».

Personlig så mener jeg at denne bloggen må ta seg sammen. Jeg er ikke en til å hverken belære, moralisere eller at jeg aldri gjør dumme feil når det gjelder blogg. Men når jeg ser på innleggene før dette aktuelle så er det faktisk ingen form for korrektur eller ære over innleggene. Det er klipp og lim og ikke så nøye om noe blir feil. Og i de fleste tilfeller er det kanskje greit, men når jeg leser at en kvinne har blitt voldtatt av BARE fire menn så blir det for meg helt grusomt. Vet ikke skribenten hva ordet BARE betyr? Det er absolutt ingenting whatsoever som er BARE her!!!

Saken er slik, at fire menn er nå tiltalt for å ha voldtatt en kvinne på Sandaker i Oslo i fjor sommer. Deler av voldtekten skal ha blitt filmet. De tiltalte skal være mellom 25 og 45 år. Ifølge påtalemyndighetene skal den ene mannen ha gjennomført voldtekten mens kvinnen gråt, skrek, sa nei og gjorde fysisk motstand. De tre andre skal ha slått kvinnen, holdt henne fast, dratt av henne klærne og holdt henne for munnen da hun skrek. En av mennene skal også ha filmet deler av voldtekten. Saken går i Oslo tingrett i desember. Det er satt av seks dager til saken. Statsadvokat Trude Antonsen har skrevet tiltalen.

Dette er så grovt som det kan få blitt, så selv om en først kunne tenke at overskriften bare ble uheldig, så må jeg likevel stille meg forundret. Spørsmålet er, hvor i teksten passer ordet ‘bare’ inn?? Ingensteder. Så hvorfor i det hele tatt skrive ordet? Attpåtil i overskriften! Og så faktisk publisere det!!

Ta deg sammen du som drifter NorgeOgVerdensNytt!!

Se innlegget selv: Kvinne gråt og skrek mens hun ble voldtatt av bare fire menn.

Edit: Nå har NorgeOgVerdensNytt rettet opp i det dem først kalte en LITEN skrivefeil: Vi beklager! Og takk til både lesere og Bunnytrash


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#norgeogverdensnytt #bunnytrash 

Det absolutt siste du trenger er akkurat det!


Jeg har det helt fint med hvem jeg er, hvordan jeg er og hva jeg er. Disse menneskene som bruker sin tid på å fortelle andre at man ikke er normale, at man ikke er helt som man skal være, at det er noe galt med en, dette er liksom ikke noen jeg burde bruke særlig tid på, men jeg gjør det noen ganger likevel. Det handler ikke bare om meg, det handler om alle de der ute som ikke har det så bra med seg selv, de som lever i grenseland på om de faktisk orker mer. De som velger å avslutte sitt liv fordi de selverklærte normale får de til å føle seg verdiløse. Jeg bryr meg om andre mennesker, de som ikke er normale, de som blir uskyldig dømt av de selverklærte normale.

Det er selvfølgelig trist, skuffende og frustrerende å se at så mange mennesker der ute tror dem er så mye bedre enn de som ikke er som dem. Men det er noe med at når en ser, hører og leser hvordan disse menneskene faktisk er, da er ikke dette såkalte «normale» noe å strebe etter. Det er ikke slik jeg ønsker å være i hvert fall. Jeg tror faktisk helt oppriktig at jeg som unormal, er både bedre menneske og alt i alt har det bedre med meg selv enn de overnevnte.

Jeg har sider med meg selv som jeg jobber med for å være et bedre menneske enn jeg er. Slik mener jeg det burde være, at man ønsker andre godt, at man har vilje for å stå opp for andre. Snakker imot religiøs fanatisme og destruktive ideologier. Jeg kan aldri bli et perfekt menneske, det ønsker jeg ikke være, men bra nok for meg og mine.

Jeg kan vel også virke hovmodig og arrogant når jeg legger fram påstanden om at jeg er et mye bedre menneske enn så mange der ute. Men det er vel derfor mennesker føler at de må tråkke på andre, fortelle andre at de er ikke normale, men avvikere og syke. De er vel av den oppfatning at med å overbevise seg selv om akkurat det, så kan de overbevise seg selv om at de er ikke de dårlige menneskene de opptrer som. De har jo Bibelen og Koranen til å underbygge dette, så da slipper de kjenne på følelsene om hva som er riktig og galt. De slipper å tenke selv. Noen gjorde det for dem og skrev det ned for mange mange hundre år siden. Nå lo jeg litt, det er for meg latterlig.

Jeg gjør det samme, de dårlige menneskene der ute gjør meg til et bedre menneske, hahaha.. men jeg trenger ingen bok, er overbevist, helt av meg selv, unormal som jeg er.

Hitler var jødehater og homohater. Det fantes vel aldri en legitim grunn for han å ha slik en oppfatning, men han mente likevel at disse var verdt mindre. At disse ikke var normale og ikke som mennesker skulle være. Og hvordan ble Hitlers ettermæle? Såvidt jeg vet står navnet hans skrevet i historiebøkene som et av de verste, mest ondskapsfulle menneskene noensinne. Om ikke dét absolutt verste mennesket!

Tar jeg feil?

Lykke til folkens med deres streben etter å være normale. I dag skal jeg bevege meg ut i samfunnet og være den unormale personen jeg er. Snart skal jeg spise frokost sammen med snuppen min. Bæsje og tisse i toalettet. Ta en dusj, stelle meg, pusse tennene. Lufte jentene våre. Alt dette som unormale mennesker gjør. Så skal vi dra til Svelvik og besøke grava til mammaen hans. Etterpå skal vi kose oss, jeg antar at vi skal ta en matbit ved Svelvikstrømmen før vi drar hjem igjen. Bare nyte livet vi er gitt, elske ikke hate. Ja til livet og kjærligheten. Utenom det har vi ingen planer, han skal på kveldsjobb, jeg tar kvelden som den kommer. Og jeg vet at både dagen og kvelden blir bra, for jeg er ikke normal, det er det absolutt siste noen trenger å være 😜😘


Tusen takk for at dere leser, håper dere vil følge bloggen, det kan dere gjøre på MeWe med å klikke på denne linken —> BT!! Eller dere kan følge bloggen på Facebook med å klikke på denne linken —> BT!!

Eller dere kan klikke dere direkte inn på bloggen anytime her: Bunny Trash.

Ja til livet og kjærligheten 💜

#pride #aksept #likeverd #kjærlighet #normal #unormal #religion #hat #menneske #medmenneske #sol #sommer

❤️🧡💛💚💙💜

Facebookstatus!


Det er vel ikke lenge til man begynner å skrive Facebook-statuser for å fortelle folk når en har vært på do og driti, eller tatt medisinen sin. Så kan folk gi tommel opp og skrive «så bra» og «hurra» selv om avføringen var full av blod og medisinen har motsatt effekt.

Men for all del..


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fb #sosialemedia #pfizer #moderna

Vi ble født besatt av djevelen!


Dette innlegget
kommer som et oppfølgingsinnlegg til innlegget mitt som jeg postet tidligere i dag, som dere kan lese her: Jeg kunne vært knivstukket og drept!

Konverteringsterapi/homoterapi er en pseudovitenskapelig behandling for å endre den seksuelle orienteringen og kjønnsidentiteten hos homofile, lesbiske og LHBT-personer.

Tilhengerne av homoterapi mener at den skal hjelpe mennesker å forandre sin «uønskede legning», vanligvis fordi kulturelle tradisjoner eller kristen tro definerer denne legningen å være mot naturens orden og synd mot Gud.

Homoterapi handler særlig å «omvende» homofile eller bifile til personer med heterofile følelser og praksis. Behandlingen benytter både psykologiske og «åndelige» metoder, som samtaleterapi der en får høre at det er noe galt med en, at en er pervers, syndig, respektløs mot Gud og så videre. Terapien inneholder også praktiske og mentale øvelser, bønn, håndspåleggelse og noen ganger eksorsisme, de mener da altså at homofile er besatt av djevelen, eller er satans avkom.

Det er ikke bevist på noen måter at mennesker kan forandre seksuell orientering. Psykiatrisk helsepersonell vitner tvert imot om at homoterapi kan oppleves som et psykisk overgrep og føre til depresjon, angst, selvskading og selvmord. Resultat av homoterapi har aldri «hjulpet» noen, kun ødelagt menneskeliv.


Homoterapi er særlig kjent fra evangelikale og andre ytterliggående kristne miljøer i USA, et land der religions- og ytringsfrihet står sterkt. Her i Norge har først og fremst kristne menigheter støttet tanken om at seksuelle følelser og legninger kan endres gjennom behandling. Disse prakker også dette synet om at det er noe galt med homofile i sine prekener. Jeg kjenner selv til personer som har gått gjennom rehabilitering for rusproblematikk på evangeliesentre hvor de da gjennom preken har blitt tvunget til å høre på grusomheter om hva deres tro mener om homofile. Selvsagt kunne disse som var tilstede for å få hjelp til å bekjempe sin rusproblematikk forlatt, men det med de negative følger det ville få.

Homoterapi er selvsagt forbudt i flere europeiske land og en rekke amerikanske delstater der en anser at virksomheten er uetisk og farlig, særlig for sårbare ungdommer som ikke klarer å forandre følelser og handlinger som behandlerne misliker eller fordømmer. Resultat av homoterapi har kun vist til negative følger som selvhat, selvskading og selvmord. I Norge er homoterapi enda lovlig!

Meld dere inn i Facebookgruppen «NEI TIL HOMOTERAPI! La mennesker få lov til å være seg selv, elske den de forelsker seg i, og leve som de selv ønsker uten å skade andre. Vis atter kjærligheten settes høyest!

Ja til livet, elsker dere 😘


Tusen takk for at dere leser, håper dere vil følge bloggen, det kan dere gjøre på MeWe med å klikke på denne linken —> BT!! Eller dere kan følge bloggen på Facebook med å klikke på denne linken —> BT!!

Eller dere kan klikke dere direkte inn på bloggen anytime her: Bunny Trash.

Ja til livet og kjærligheten 💜

#pride #aksept #likeverd #kjærlighet #regnbueflagg #regnbue #lhbt

❤️🧡💛💚💙💜

Jeg kunne vært knivstukket og drept!


«Enhver sin legning er en privatsak, skulle man tro». Det er hva man skulle ønske, det er hva man drømmer om. Men likevel er det slik at det er de som fordømmer i sin uvitenhet som oftest kommer med den uttalelsen. Fremdeles den dag i dag blir homofile og lesbiske utsatt for hat, hatvold og overgrep psykisk og fysisk. Også her i lille Norge.

Stonewall-opprøret var en rekke voldelige demonstrasjoner anført av medlemmer på nattestid 28. juni 1969 utenfor gay-baren Stonewall Inn i Manhattan, New York.

Opprøret startet etter gjentatte politiraid på baren hvor homofile ble utsatt for vold og mishandling av offentlige tjenestemenn. Politiet trakasserte og benyttet enhver anledning til å skade. De kledde seg ut som sivile for å komme inn på Stonewall for så å overraske med inntog på stedet. Homofile og lesbiske risikerte hele tiden å bli arrestert, og politiet nølte ikke med å benytte ulovlige midler og batonger.

Stonewall-opprøret regnes som startskuddet på den moderne homobevegelsen, og årlige Pride-parader feires til minne om disse demonstrasjonene.

I 1950- og 1960-årene var homofili forbudt i 49 delstater i amerika. Sex mellom to menn kunne bli straffet med bøter eller fengsel. Dagens fordomsfulle mennesker mener i sin uvitenhet at Pride-bevegelsen er et onde og at homofile burde holde sitt sexliv og sine kjærlighetsforhold privat. Men også i dag, som den gang, blir mennesker forfulgt for sin legning og utsatt for grov vold og overgrep. Det som mange mener burde være privat, det får rett og slett ikke være privat. Derfor fortsetter kampen enda den dag i dag, derfor er Pride-bevegelsen verdensomfattende.

Ulike behandlingsmetoder ble aktivt tatt i bruk for å omvende en homofil legning, blant annet elektrosjokkbehandling, lobotomi og hypnose. I Norge i dag er enda homoterapi lovlig og unge mennesker sitter igjen med arr og varige traumer for resten av livet på grunn av menneskers mangel på forståelse, aksept og dårlige menneskesyn. Ofte er homoterapi underlagt fanatisk religiøs overbevisning.

På slutten av 1960-årene ble det en vekst av små grupper forkjempere som forsøkte å bevise at homofile kunne integreres i samfunnet. Politiske bevegelser oppsto, blant annet borgerrettbevegelsen og hippiekulturen. Det liberale miljøet ved Stonewall og amerikansk motstandskultur var utløsende faktorer for Stonewall-opprøret.

Stonewall Inn var på den tiden en gay bar som ble kjent for en blandet kundekrets. Flere gay-barer slapp utelukkende inn homofile menn, mens Stonewall var et mer inkluderende miljø hvor også dragqueens, transpersoner, lesbiske og hjemløs ungdom ble tatt imot.

Etter raiden på Stonewall Inn 28. juni 1969 mistet politiet kontroll over situasjonen. Kundene på Stonewall Inn begynte å kaste brannbomber og brostein i et opprør som vedvarte i to dager. Medmenneskelighet oppsto og folk støttet aktivistgruppene og vernet om de homofile. Kjærligheten seiret. Disse menneskene sørget for at skeive kunne være åpne om sin egen legning uten frykt for å bli trakassert, forfulgte og arresterte.

Tre aviser ble også grunnlagt kort tid etter opprøret for å fremme homofiles rettigheter. 28. juni 1970 ble de første Pride-paradene holdt i New York, Los Angeles, San Francisco og Chicago for å markere den første årsdagen for opprøret. Pride-festivalen har senere blitt en nødvendig internasjonal markering for å bekjempe hat, hatvold, fordommer og trakassering.

22 august 1991 ble en 51 år gammel homofil mann funnet drept i Sofienbergparken i Oslo. I dommen står det at gjerningen som ble utført av to yngre menn betegnet seg som opprørende, brutal og langvarig voldsbruk.

23 november 1991 ble den åpne homofile legen Tage Ansethmoen ble drept i sin egen bolig i Oslo. Han ble stukket med kniv igjen og igjen, mer enn 30 ganger.

Den 6 april 1992 ble homofile Victor Ulsrud funnet brutalt drept i sin egen leilighet i Oslo. Drapsmannen hadde påført sitt offer betydelig vold over lengre tid.

22 august 1992 ble Magne Andreassen, avdelingsleder ved Samvirkelaget på Stange, drept i OL-parken i Lillehammer. Han var påført 37 knivstikk og spark mot hodet.

18 juli 1995 ble en 65 år gammel mann som levde som åpen homofil funnet sterkt forslått utenfor sin bolig i Bergen. Han døde av skadene noen timer senere. Ifølge dommeren var det en voldsom og vedvarende voldsutøvelse som førte til døden.

Homofile Oddvar Sigve Selvåg ble drept 8 mars 1997 i sin leilighet på Majorstuen. Han ble først knivstukket og deretter maltraktert på en svært bestialsk og brutal måte.

Den 20 april 1998 ble en 47 år gammel homofil mann drept med hammer på Ekeberg pensjonat i Oslo.

Juni 2005 etter en intimkonsert med Kristin Frogner hvor det ble gjennomført høytlesning av boka Sebastians Verden av Knut Møller-Lien ble jeg selv overfalt på Grunerløkka i Oslo av 5 unge menn som angrep meg med kniv. Jeg kom meg unna, jeg lever.


Tusen takk for at dere leser, håper dere vil følge bloggen, det kan dere gjøre på MeWe med å klikke på denne linken —> BT!! Eller dere kan følge bloggen på Facebook med å klikke på denne linken —> BT!!

Eller dere kan klikke dere direkte inn på bloggen anytime her: Bunny Trash.

Ja til livet og kjærligheten 💜

#pride #aksept #likeverd #kjærlighet #regnbueflagg #regnbue #lhbt

❤️🧡💛💚💙💜

2 i 1 smekk!!


Ser det er slik en greie på gang i bloggerverdenen at noen lager et innlegg med ting som de ikke liker/irriterer fra A til Å. Og så lager de et innlegg med ting de likes som gjør dem glad fra A til Å. Jeg hiver meg på bølgen, men jeg tar både ‘liker’ og ‘liker ikke’ i samme innlegg. 2 i 1 smekk!!

A).

Liker ikke: Arveoppgjør. Jeg har ofte sett at arveoppgjør kan ødelegge i familier. Hvis jeg skulle arve noe og det er andre arvinger i bildet så  trekker jeg meg ut. Det gjorde jeg da mine besteforeldre døde. Samtlige av de andre fikk rasket til seg. Jeg bare sa værsågod, hvis dette er hva dere ønsker.

Liker: Alkohol. Jeg liker alkohol. Litt Baileys i kaffen er bare nydelig. Røde drinker elsker jeg, Strawberry Daiquiries og sånt noe. Lakrisshots a la Blå Gajol synes jeg er helt knall. Fireball. Mye godt! Også liker jeg anvendeligheten til alkohol, rense sår etc. Selv om jeg skulle ønske jeg slapp å se en flaske Antibac ever again!

B).

Liker ikke: Bollemus.

Liker: Baileys 😂

C).

Liker ikke: C19 og alt dritet rundt!

Liker: Corona med Lime.

D).

Liker ikke: Domino Pizza, en hårete skuffelse!

Liker: Dolly Parton. Vært glad i henne og musikken hennes siden tidlige barneår. Minner meg om mormoren min.

E).

Liker ikke: Espen Nakstad.

Liker: Eventyr. Enten det er å se slike filmer eller oppleve dem selv. Bunny Trash på mye eventyr, det gleder jeg meg til.

F).

Liker ikke: Faktisk.no, disse såkalte uavhengige faktasjekkerne som egentlig er venstrevridd politisk media (VG, NRK, TV2 og Dagbladet) som bedriver manipulering av befolkningen og former hva folk skal tro på og hva man skal mene og tenke. Det som ikke passer dem blir fjernet, det som ikke tilpasser seg dems agenda skal ikke skrives om eller ytres. Dét er patetisk!

Liker: Fleetwood Mac. Disse har laget fantastisk musikk lengre enn jeg har levd. De er helt amazing. Særlig musikken med Stevie Nicks i front er totalt genialt!

G).

Liker ikke: Grinebitere. Grinete folk. Folk som aldri har godt humør er ikke noe for meg.

Liker: Gry som drifter bloggen Gryende.

H).

Liker ikke: Homofobi. Altså det er jo ikke en fobi. De er jo liksom ikke redd homofile. Om de er redd noen så er det jo seg selv og egne følelser. Usikkerhet, sjalusi.. redd for å bli smitta. Denne såkalte fobien bringer fram mye patetisk lavmål hos mennesker, så ironien er jo at det er ikke homofile som er rasshøl, men homofobene er det. Uvitende, ignorante rasshøl!

Liker: Homosex. Ja det er jo pride, og høyrevridde Demokrater og andre homofobiske troll har jo nå benyttet seg en hel måned med å kritisere Prid og homofile. Jeg har lest flere kommentarer at vi promoterer sexlivet vår og har sex på alle gatehjørner. Jeg har aldri «promotert» sexlivet mitt, og jeg har aldri hatt sex på noe gatehjørne. Mange steder har jeg hatt sex, men aldri på et gatehjørne. Jeg liker sex, so what?!

I).

Liker ikke: Ignorante mennesker. Lett. Jeg er så lei av å manøvrere meg gjennom all idiotien som er i samfunnet vårt nå. Islamister og faenskap.

Liker: Is!! Hahaha.. jeg skriver det første jeg kommer på, og jeg har alltid likt is. Da snakker jeg fløteis, vaniljeis, softis, gjerne med sjokolade 😜

J).

Liker ikke: Jehovas Vitner. De er innpåslitne, og det er mye greier i den sekten som ikke er bra.

Liker: Jan. Det er snuppen min det. Slenger med ‘jentene’ mine også. Ella og Ariel. Disse tre er min familie ❤️

K).

Liker ikke: Korrupsjon. Det er mye korrupsjon i denne verden. Politikere, legemiddelindustri, organisasjoner, EU, FN.. listen er lang, de som avfeier dette som konspirasjonsteori, de ser jeg på som naive.

Liker: Kaffe. Jeg har fått helt dilla. Egentlig aldri vært så begeistret, med unntak av kaffebaileys, Irish coffee og slike ting. Men nå har jeg fått meg en slik Tassimo Kaffemaskin og den lager mye god kaffe med digge smaker.

L).

Liker ikke: Laboratorie. Liker ganske enkelt ikke ordet. Kjenner jeg blir litt kvalm.

Liker: Latter. Latter er viktig. En god latter forlenger livet.

M).

Liker ikke: Mareritt. Jeg er ikke plaget med det selv, men jeg unner ingen mareritt. Hvem liker vel mareritt liksom. Hvorfor kan man ikke bare kun ha ufine tilfredsstillende drømmer? 😜

Liker: Madonna. My Queen! Ingen over og ingen ved siden av!

N).

Liker ikke: Nikkedukker. Folk som snakker deg etter munnen og har meninger Sim følger vi den. Sier en ting til deg og noe helt annet til andre. Det orker jeg ikke.

Liker: Natten. Jeg liker natten. Nattelivet. Mørket. Følelsen. Atmosfæren.

O).

Liker ikke: Ondskap!

Liker: Ost. Hellige Madonna hvor jeg elsker ost. De alle fleste typer, det er bare ELSK!!

P).

Liker ikke: Politikk. Selv om jeg er over gjennomsnittet engasjert så liker jeg det ikke. Altså det blir fremmet god politikk, når politikere får makt så utfører de dårlig politikk. Mange folk lider.

Liker: Planet ‘P’ Project. Det er et band. Har du ikke hørt dem så sett på og lytt. Psykedeliske greier, nydelig vakkert. Spill albumene «Planet ‘P’ Project» og «Pink World»!!

Q).

Liker ikke: Quisling. Landsforrædere avskyr jeg!

Liker: Queen(s) & Queers. Både bandet og menneskene i disse kategoriene. Disse beriker samfunnet og verden.

R).

Liker ikke: Rasister. I ordets riktige forstand da vel og merke. Synd at rasist/rasisme begrepet blir misbrukt i tide og utide. Det er ødeleggende i kampen mot den virkelige rasismen.

Liker: Rislapper. Det fikk jeg lyst på nå faktisk. Er fysen i dag/kveld.

S).

Liker ikke: Smitteverntiltak. De unødvendige som ikke gir mening og har null effekt.

Liker: Sex. Jeg sier sex igjen siden det er så mange som er så opphengt i at også homofile har sex. Get over it, og engasjer dere mer i eget sexliv, kan jo ikke være så bra når man henger seg opp i andres.

T).

Liker ikke: Tannpine. Det har jeg hatt, og det er mareritt. Tannpine og ørepine. Grusomt!

Liker: Tax-free!! Tax-free er genialt!! Mer av det takk!!

U).

Liker ikke: Uvitenhet. Ganske enkelt. Mennesker må gjerne være dumme på masse felter, jeg er det selv. Sport er jeg helt blåst på, skjønner ikke engang hvorfor så mange løper etter en ball, det er da nok baller i verden, hvorfor kan dem ikke bare få hver sin? Mye enklere. Nei det jeg snakker om er det som handler om medmenneskelige relasjoner, det som handler om hvem og hva mennesker er for å kunne forstå hverandre bedre. Religion, kultur, politikk, seksuell legning, pride.. knowledge is power, og forståelse gir aksept!

Liker: Unikt. Alt som er unikt, annerledes, ikke A4, utenfor rammen, berikende.. dere skjønner 😜

V).

Liker ikke: Vold!

Liker: Valentines Day. Liker det bedre og bedre med tiden. Ut å spise på favorittrestauranten med favorittpersonen, kino. Ha en dag som alltid er satt av for å verdsette hverandre og det man har ❤️

W).

Liker ikke: William.

Liker: Wellington Beef. Er veldig glad i mat. Rart jeg ikke skrev Sushi på S, hmm 🤔

X).

Liker ikke: XXX. Altså sensur, jeg liker ikke sensur.

Liker: Xander. Jeg søkte om å endre etternavnet mitt til Xander. Det gikk ikke.

Y).

Liker ikke: Yrkesskader. Altså, hvor fortvilende er det ikke å bli ødelagt i egen jobb. Eller bli belastet på en destruktiv måte psykisk eller fysisk i jobben sin. Jeg måtte omskolere meg fra hjelpepleier til kokk. Så endre jeg opp som pedagogisk medarbeider i barnehage, statist og blogger 😂

Liker: Yoghurt. Jeg liker yoghurt. Med skogsbær er favoritten!

Z).

Liker ikke: Zalo. Den antibakterielle. Den dreper bakterier vi faktisk skal ha. Kjøper original Zalo jeg.

Liker: Zoo. Jeg liker dyr og dyrehager. Dyrehager som har forsvarlig dyrehold der dyrene faktisk trives. At kravene til hvert dyr er tilfredsstilt!

Æ).

Liker ikke: Ærekrenking. Hva er vitsen med å krenke noen kun for krenkelsens skyld? Teit!

Liker: Ærlighet setter jeg virkelig pris på. Jeg gjør då godt jeg kan selv og forventer det av folk jeg har rundt meg. Uten ærlighet så har man egentlig ingenting.

Ø).

Liker ikke: Øreverk.

Liker: Øl er kultur. Mack og Aass 👍🏾

Å).

Liker ikke: Åreknuter vil jeg ikke ha!

Liker: Åpninger! Når noe åpner seg da blir jeg glad, spesielt i disse dager 😜


Tusen takk for at dere leser, håper dere vil følge bloggen, det kan dere gjøre på MeWe med å klikke på denne linken —> BT!! Eller dere kan følge bloggen på Facebook med å klikke på denne linken —> BT!!

Eller dere kan klikke dere direkte inn på bloggen anytime her: Bunny Trash.

#abc

❤️🧡💛💚💙💜

Halvnaken mann på ponni 😂


Tidlig i morges rykket politiet ut etter melding om en full mann i bare underbuksen som sprang på en skinnegang i Fredrikstad og nesten ble påkjørt av toget. De opplyser videre at da politipatruljen kom til stedet hadde mannen lagt seg oppå en hest for deretter prøve å ri vekk på en ponni. Politiet i Fredrikstad beskriver mannen som «en dyreglad kar, som var drita full».


Hellige Madonna jeg knakk sammen i latterbrøl da jeg leste dette. Flotte vakre byen Fredrikstad som det er sååå lenge siden jeg har besøkt, og som jeg bare har sååå lyst å besøke igjen snart. Skulle ønske jeg var der i morges, halvnaken mann på ponni, da hadde jeg ledd enda mer sikkert enn av filmen som spillet av inni hodet mitt her nå. Hahahaha.. for et syyyyyn!!!

Jeg fant ingen menn i underbuksa på hverken hest eller ponni, så da ble det uten underbukse 😜

Link: Halvnaken mann forsøkte å ri fra politiet på ponni (VG)

Happy søndag alle sammen 😜Tusen takk for at dere leser, håper dere vil følge bloggen, det kan dere gjøre på MeWe med å klikke på denne linken —> BT!! Eller dere kan følge bloggen på Facebook med å klikke på denne linken —> BT!!

Eller dere kan klikke dere direkte inn på bloggen anytime her: Bunny Trash.

#ponni #hest #full #halvnaken #mann #naken #politi #fredrikstad #alkohol #sol #sommer #morsomt #latter #glede