Disney inspirert kunst.

Da jeg var i sentrum tidligere dag for å handle julegaver så stakk jeg innom utstillingen som er oppe der på Magasinet Kjøpesenter. Liker å titte innom slike steder når jeg kommer på det. Siden det var en stund siden forrige gang så vær det noen av bildene som var byttet ut. Fikk ikke med meg hva kunstneren heter, men han er tydelig inspirert av Walt Disney sine karakterer.

Kan dere navnene på noen av disse figurene?

Takk for titten!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#magasinet #utstilling #bragernes #drammen #bunnytrash

Gråpapir og svart papir!

Endelig hjemme igjen. Vært noen timer i sentrum for å finne julegave til mammaen min og samboeren hennes. Ville bli ferdig med det i god tid, for jeg orker ikke styr i disse tider, jeg er ikke helt klar for jul. Det skal jo sendes til Harstad også.

Jeg ble ikke helt i julestemning da jeg handlet gaver heller. Det bruker jeg å bli. Jeg spurte om dem kunne pakke inn der jeg handlet. Jeg reagerte med vantro da de dro fram gaveposer av gråpapir med butikkens logo på. WTF!! Jeg sa nei takk jeg vil ha ordentlig julegavepapir. Dette var altså årets julepapir 😳

Dagens innkjøp ble gjordt på Magasinet kjøpesenter her i Drammen. På siste butikken jeg handlet sa dem at de har eget gave-rom hvor jeg kunne pakke inn selv. Da ble jeg glad, helt til jeg så at der var svart julegavepapir med noe små hvite krusseduller på som skulle forestille julekuler. Altså SVART julepapir og HVITE julekuler!!

🤬

Hva F er det dem driver på med?? Julegavepapir skal være rødt, gull, glitter og bling!! Ikke meningen å sutre altså, men når handelstanden mener at julepakker under juletrærne skal være gråpapir med reklame på eller svart, da ødelegger de jula!

Jeg tok med meg pakkene hjem, så pakker jeg inn hjemme og får litt julestemning på disse pakkene. Julegavepapir skal være oppløftende og lage stemning der de ligger under juletreet og venter på å rivd opp og varme våre juleelskende hjerter.

Hva er det neste? Ribbe uten svor? Riskrem uten rødsaus? Hva hvis julenissen kommer uten nissedrakt?

Nei fysj.. her må det gjøres tiltak!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#jul #julegaver #julepakker #julestemning #julepapir #julegavepapir #handelstand #drammen #bunnytrash

Støre er kald og ond, men det er ikke han som fryser!

Det koster mellom 5 og 15 øre å lage en kWh norsk vannkraft, men nå må vi altså betale opp mot 6 kroner per kWh. Hvor grusomt sinnsvakt er ikke dette?

I går snakket vi, altså snuppen min og jeg, med en dame på 75 år, hun hadde slått av ovnene sine på morgenen da hun ikke var hjemme mange timer på dagtid. Strømmen skulle være rekorddyr, noe hun ikke hadde råd til. Da hun kom hjem på kvelden var leiligheten iskald, hun slo på ovnene hvilket resulterte i brudd. Begge ovnene hennes røyk.

Folk fryser, sparer mat, har ikke råd julegaver. Vi har sett det i media. Mennesker som blir fattigere og fattigere, som rett og slett ikke har råd til å leve whatsoever i Norge i dag. Dette i en tid som som fra før er umenneskelig hard og knalltøff, med smitterekorder så det ljomer over hele landet. En ny truende variant av koronaviruset. Folk burde holde seg hjemme. Men hva gjør Jonas Gahr-Støre, Trygve Slagsvold Vedum og Audun Lysbakken? De satser på fortsatt skyhøye strømpriser og betaler satsinger i statsbudsjettet med ekstraoverskudd i Statkraft.

Jonas Gahr-Støre som er god for over 100 millioner synes nok dette er festlig. Jeg klarer ikke den mannen, jeg har mine ønsker for han.

Ikke nok med dette. Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV øker også prisen på gass. Det betyr enda høyere strømpris i Norge fordi akkurat nå er vår strømpris like høy som det Europa er villig til å betale for norsk gass. Nå er det vanlige folks tur sier dem. Så det var dette de mente? Å knuse vanlige folk? Hvor ble det av omsorgen for vanlige folk i Norge?

Jeg gremmes. I dag blir det å dra inn til sentrum og ordne en liten julegave til mammaen min og sende nordover. Det svir å tenke på at vi nå har en blodrød regjering som ønsker knuse vanlige folk, som ønsker at man skal fryse, sulte og mange har sikkert ikke råd til å sende en liten oppmerksomhet til mammaene sine. Jeg gremmes 💔

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#arbeiderpartiet #senterpartiet #covid #kulde #sosialistiskvenstreparti #venstresiden #vinter #jonasgahrstøre #gahrstøre #støre #korona #statsminister #regjering #storting #olje #is #trygveslagsvoldvedum #vedum #gass #jul #audunlysbakken #lysbakken #ap #sv #sp #strømpriser #strøm #statskraft # #bunnytrash

Når bestemor gråter!

Nå er det i gang, gråtekampanje for IS sine terroristkvinner. Selvfølgelig går NRK foran i denne kampanjen og har publisert en tårevåt artikkel hvor de har intervjuet moren til to av IS-kvinnene. Artikkelen starter slik:

«For aller første gang stiller moren til de to Bærum-søstrene opp på intervju. Norske myndigheter nekter å hente IS-kvinnene hjem. Likevel håper moren å få døtrene og barnebarna hjem til jul».

Til jul faktisk?! Her snakker vi om mennesker som ønsker en islamsk verden, da blir det så patetisk dumt å bringe julen inn i saken, for er det noe den islamske verden ikke vil ha, er det noe den islamske verden ønsker å avskaffe, så er det jul. Det er ikke jul i islam!

Dette er kun for å påvirke og manipulere de som leser, det er mange som leser og påvirkes av NRK sine nyheter, «stakkar som vil ha sine terroristdøtre og barnebarn hjem til jul». De driter jamt og klart faen i jul, de ønsker en islamsk verden! Ikke jul!!

Moren forteller at hennes to døtre reiste til Syria i 2013 for å bli en del av IS. De reiste i en alder av 16 og 19 år og har siden den gang født tre barn inn i det islamske kalifatet. Moren snakker mye om barnebarna, de stakkars uskyldige barnebarna som kvinnene valgte å få med terroristene i deres islamske selvvalgte verden, barnebarna som hun aldri har møtt, hvor oppgitt og lei seg og svært bekymret hun er på grunn av situasjonen.

Her er øses det ut med substantiver for å stakkarsliggjøre og forsøke vinne sympati. Det er selvlysende tydelig hva NRK her ønsker fra sine lesere og den norske befolkning, for de vet at dette kan bli oppstarten til underskriftskampanjer og demonstrasjoner for å få hentet hele bøtteballetten hit til Norge. Familiegjenforening.

Moren sier hun krever at Norge henter dem. Hun mener døtrenes «intellekt» er blitt beseiret, at de trodde der var en ekte islamsk stat i Syria. At dem ble lurt.

Her prøver NRK seg med en retorikk som er helt avskyelig. Her prøver de å lure oss, lure oss naive og dumsnille nordmenn. For både denne moren, hennes døtre, NRK, jeg og du som leser vet at disse kvinnene reiste til en ekte islamsk stat. En stat basert på islamsk lov. Et kalifat basert på sharia.

Når moren blir spurt om hvordan hun kunne la døtrene dra i første omgang svarer hun at hun trodde aldri at de skulle dra, men at det var Allahs vilje, og Allahs skjebne kan ikke stoppes.

Kvinnen viser ingen ydmykhet. Hun viser ingen forståelse for at hennes to døtre har sveket og forrådt nordmenn og Norge og de verdiene som vårt land er bygget på. Hun viser ingen respekt for landet som har gitt henne og hennes barn omsorg, et hjem, økonomisk stabilitet, trygghet og frihet. Hun viser ingen respekt for landet som har gitt henne og hennes familie alle muligheter. Hun mener Norge ikke viser barmhjertighet over hennes døtre. Hun sa «fuck it all» og lot to tenåringsdøtre med sin tillatelse reise for å støtte terror, det er hva hun gjorde.

Hvem med sine fulle fem lar to jenter reise fra Norge til Syria med dette som mål? 19 og 16 år gammel. Altså hvor gåen er du i skallen da?

Jeg mener, når du lar dine tenåringsdøtre hvorav en var mindreårig dra til Syria for å slutte seg til den islamske stat? Slik jeg ser det skulle da denne moren pakket hijaben og burkaen sin og forlatt Norge hun også, for slik jeg ser det så støtter hun også den islamske terrorvirksomheten.

Denne kvinnen vokste opp i somaliland hvor faren til hennes døtre befinner seg som nomade og reiser rundt med kamelene sine.

I menneskerettkonvensjonen står det at europeiske land plikter å beskytte mennesker mot tortur og annen umenneskelig behandling. Når disse fremmedkrigerne, terroristene, klarer å fremstille og stakkarsliggjøre seg selv, fortelle hvor grusomt de har det så spiller de alle sine kort på at menneskerettdomstolen sørger for at de får komme til Norge.

Begge kvinnene er siktet for deltakelse i en terrororganisasjon av Politiets sikkerhetstjeneste (PST). Får de komme til Norge så vet de at de får en straff som ikke er verre enn en smekk på fingrene, en straff som de selv anser for belønning fra Allah.

Om eller når barnebarna kommer hjem er det viktig for bestemoren at de bor sammen, og at de får omsorg fra mødrene sine. Blir døtrene dømt til fengselsstraffer ønsker bestemoren ansvaret for barnebarna sine.

Ja for all del, la en slik kvinne som lot sine døtre reise som tenåringer til Syria for å støtte terror oppdra flere barn.

Dette synes NRK er noe å promotere?!

Ja for all del! La oss skape flere terrorister i Norge i stedet for å sende dem dit de tilhører. Vi har gjort det før, la oss gjøre det igjen, og igjen, og igjen..

Intervjuet avsluttes med at denne såkalt tilregnelige stakkars flotte, intelligente gode moren, og nå bestemor forteller at «Islam tilgir og favner om alle som gjør noe galt»!

Vær klar over at når islamister vedkjenner at noe er galt, så mener de at de har gjort riktig, dette er taqiyya for å gagne islam. Det er hva islam handler om!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#is #isis #iskvinnene #terrorister #nrk #terrororganisasjon #terrorvirksomhet #familiegjenforening #islamskkalifat #kalifatet #gråtekampanje #kampanje #gjenforening #politietssikkerhetstjeneste #bærum #menneskerettkonvensjonen #fremmedkrigere #syria #denislamskestat #somalia #pst #menneskerettdomstol #islamskstat #sharia #taquiyya #allah #islam #norge #bunnytrash

Gratis oppskrift til jul

Denne uka skal jeg henge opp masse blinkende lys på balkongen her. Det løfter humøret mitt med alle fargene som blinker i lystig tempo. Tenker snuppen min kommer til å fly rundt i stua og sette opp nisser, stjerner, juletre, glitter og hva det måtte være.

Jeg tenkte også å dra inn til sentrum eller Gulskogen senter og finne en liten julegave til min mamma å sende nordover. Er jeg heldig så finner jeg noe til snuppen min og jentene også. Jeg har veldig lyst til å bare få dette unna nå. Kulda kommer og det er så mye covid-pes igjen nå at jeg føler ikke for å være i byen blant masse folk som stresser og skal gjøre alt mulig dumt i siste liten.

Jeg tenker at jeg vil helst bare holde meg hjemme, slappe av og stenge omverdenen litt ute denne måneden. Unntatt i helgene, da vil jeg være litt med venner og oppleve litt festligheter.

Ribbe, julepølser og medister har vi. Så da er det bare å skrive på en lapp tilbehør og det man trenger ellers for kos og julestemning så skal en vel klare og lage seg en riktig god jul.

Legger ved oppskrift på riskrem og rødsaus, det synes jeg er en fin dessert i jula. Denne oppskriften er til 4 porsjoner, så får dere multiplisere, dividere eller begge deler om hverandre ettersom hvor mange porsjoner dere ønsker.

Riskrem:

3 dl kremfløte
4,5 ss sukker
500 g risgrøt
1 ts vaniljesukker

Rød saus:

4 dl husholdningssaft
20 rosiner
3 dl ca vann
1 ss potetmel

01 – Pisk kremfløte og sukker til krem.

02 – Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Smak til med sukker og vaniljesukker.

03 -Bland saft av rips, bringebær eller kirsebær en del sterkere enn når du drikker den.

04 – Kok opp saft, rosiner og potetmel under omrøring. Avkjøl sausen.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#jul #julepynt #julegaver #julemat #dessert #oppskrift #rødsaus #riskrem #bunnytrash

Omikron

Omikron (skrives som det latinske alfabetets O med stor bokstav O, og liten bokstav o) er den 15. bokstav i det greske alfabetet. Ordets betydning er den lille O, der mikro på gresk har betydningen liten. Dette skiller bokstaven fra det greske alfabetets andre o, omega, den store O, der mega har betydningen stor.

Så mao kunne de like gjerne diktet opp en mutant eller variant og kalt den ostepop eller kinapikk.

Orker ikke bli skremt, bare lei, som nok alle er. Men manuset må følges, så nå blir det noen uker med kinapikker og ostepop.

Les: Smeller det for koronavaksinerte?! (01.07.21)

Gleder meg til helg, jeg liker helg.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#omikron #kinapikk #ostepop #covid #satire #bunnytrash

Voksende dobbeltmoral, balleløse og feige!!

Jeg så disse bildene mitt store idol Madonna postet på Instagram nylig, og jeg reagerte ikke noe mer på disse bildene enn tidligere bilder og innlegg som hun har postet i sosiale media. Men det har mange andre gjordt, og i dag ser jeg det er blitt postet artikler om dette i våre største medier her til lands, deriblant VG og Dagbladet, og kommentarfeltene fylles opp.

Saken er at Madonna reagerer på sensurreglene til Instagram og tar til ordet for at reglene blant annet er kjønnsdiskriminerende, derfor har hun valgt å kritisere Instagram, og hun har også valgt å republisere bildene som Instagram tidligere har fjernet på hennes konto uten advarsel.

Madonna ytrer at hun reagerer på at man fremdeles lever i en kultur hvor kvinnelige brystvorter seksualiseres. «Kan ikke en manns nippel oppleves som erotisk?», spør hun etter at et bilde ble fjernet av Instagram, fordi en liten del av brystvorta hennes syntes.

Madonna skriver på sin konto: «Det er fortsatt forbløffende for meg at vi lever i en kultur som lar hver del av kvinnekroppen vises bortsett fra brystvortene. Som om det er den eneste delen av en kvinnes anatomi som kan seksualiseres. Brystvorta som gir næring til barn!» Hun konfronterer sensuren, sexismen, aldersdiskriminering og kvinneforakt.

I kommentarfeltet har flere tatt til ordet for å støtte Madonna i kampen for like rettigheter mellom kvinner og menn. Og selvsagt det motsatte hvor folk viser sin misnøye og kommer med kommentarer som faktisk underbygger hennes påstander.

«Det er på tide å skifte image», skriver noen i kommentarfeltet, mens andre kommenterer at hun har et urealistisk utseende i forhold til alderen, og flere påstår at hun deler lettkledde bilder for å holde seg relevant.

La meg begynne med Malin H Haugan som har skrevet artikkelen i Dagbladet. I sin lille artikkel om denne saken gjentar hun flere ganger at Madonna er 63 år. Hun omtaler henne faktisk som «63-åringen» gjennom hele artikkelen, noe som faktisk er meget spesielt slik jeg ser det. Hun har faktisk et navn og mange titler, men det er altså alderen som er fokus.

Dette ser vi i kommentarfeltene også, bestemorkommentarer og aldersfremhevelser. «Hun er ikke 20 år lengre». Det blir for dumt, er det liksom greit at 20-åringer legger ut nippels? Ja da snakker vi aldersdiskriminering tenker jeg, det er jo tydelig.

Noen mener hun burde skifte image. Da lurer jeg på hvilken planet disse menneskene har oppholdt seg. Dette er ikke image, dette er hvordan Madonna alltid har vært. Hvem har ikke sett Madonna naken liksom? Og som relevant superkjendis gjennom 40 år så burde det ikke gått noen forbi at dette er Madonnas personlighet. Nakenhet, seksualitet, provokasjon og religion er noe denne dama alltid har og alltid vil være opptatt av.

Madonna trenger ikke gjøre en døyt for å holde seg relevant. Hun vil bli husket lenge etter alle vi andre er gått bort, herunder ingen tvil. Er du ute på nattklubber så vil alltid Madonna bli spilt. «Like a prayer», «Hung up» og «Vogue» er praktisk talt selvskrevne på de fleste klubbers spillelister. Hun er faktisk den artisten i verden som har flest nummer 1 Clubhits.

På sommeren hører man «La isla bonita» og «Holiday». Hennes «Express yourself» er en anthem som spilles i parader verden over og hvis tekst kritikerene burde sette seg ned å lytte til i dag, etterfulgt av «Human Nature». «Express yourself» er like kul i dag som da den ble gitt ut, og teksten mer relevant en noensinne.

Enhver konsertturné med Madonna blir alltid utsolgt. Hun er den mestselgende kvinnelige artisten noensinne både når det gjelder platesalg og konsertbilletter. Flere av hennes turneer ligger som de mest innbringende og populære konserter i historien. Sist hun var på turne var «Madame X Tour» i 2019 og inn i 2020. De to siste konsertene ble kansellerte da det ble lockdown, men samtlige konserter ble utsolgte. Det som først skulle være under 20 konserter endte opp med 75 utsolgte konserter. Ikke verst for noen som påstås å være ikke-relevant.

Anyways, det Madonna faktisk tar opp er høyst reellt. BBC’s radiokanaler og flere til spiller ikke ny musikk fra artister passert 40 år. De spiller gamle 80’ og 90’ talls klassikere, og når det gjelder Madonna kan ikke en slik spilleliste oppstå uten hennes navn. Men de spiller altså ikke ny musikk fra samme artister, da i særdeleshet ikke fra kvinner. Fortell meg at det ikke er alders- og kvinnediskriminering?!

Come Alive

En skulle tro at majoriteten ville gi tommel opp for at noen konfronterer dette. Nå har vi hørt gnål om kvinners rettigheter og likestilling i mange tiår. Feminister i demonstrasjoner, kvinnebevegelsene, kvinnesakskvinner og politisk korrekte menn som har frontet dette. Og nå i 2021 opptrer man plutselig som om alle kvinner skal kle seg i burka når de passerer 40, og opphøre og eksistere mår man passerer 60.

Synes dere dette gir mening?

Madonna poster spesielle og rare bilder innimellom, fordi hun er spesiell og rar. Men hun har ihvertfall «baller» nok til å stå opp mot ulikheter og urettferdighet. De som da kritiserer fremstår da for meg som «balleløse» og feige. Så fikk jeg sagt det.

Og en nippel, hva er det å bry seg med? Alle har dem, alle har sett dem. Jeg har selv postet bilder på Instagram hvor nipplene mine vises, hvorfor blir ikke de bildene fjernet? Fordi jeg er ikke kvinne. Jeg synes det er tåpelig at folk støtter dette.

Dobbeltmoralismen lenge leve!!?

https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1rjrfbg3lwefr&utm_content=rctw81

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#madonna #madamex #queen #instagram #aldersdiskriminering #kvinnediskriminering #sexisme #kropp #brystvorter #nipples #facebook #instagram #bunnytrash

Nye sjokktall på vekta!!

Altså som flere ganger tidligere skrevet så er opplegget slik som dette: To dager i uka, henholdsvis tirsdager og torsdager er fastedager. Disse dagene er mat og drikke-inntak ikke over 500 kalorier. Resterende dager som «normalt», men ingen overspising. En fast dag i uka, for min del når helga starter, så veier jeg meg.

Nå er jeg ferdig med uke 11. Etter 9 uker så hadde jeg redusert vekten med nøyaktig 5 kilo. Så da kunne jeg avsløre at da var det bare 1,3 kilo igjen til målet er oppnådd. Etter den avsløringen så gikk jeg rett på en smell, haha.. for nå når jeg da var ferdig med uke 10 så viste vekta SJOKKTALL. Jeg hadde altså ØKT vekten med 0,9 kilo!! Så da var det plutselig 2,2 kilo til å redusere for å komme i mål. Hahaha.

Hvis det er interessant å lese om hvorfor jeg gikk såpass opp i vekt forrige uke så kan dere lese om det HER.

Vel, nå er uke 11 over og NYE SJOKKTALL viser seg på vekta. For nå i uke 11 reduserte jeg vekta med 1,4 kilo!

Altså er det under 1 kilo igjen så er jeg i mål. Planen var også å gjøre dette før julaften. Nå er det mer realistisk at jeg greier det. Sant?

Denne uka gikk fastedagene veldig fint, 14 biter sushi på tirsdag, og en halv grillet kylling uten skinn på torsdag.

I dag er det ikke fastedag, men søndag, jeg tenker at kaloriinntaket er lavt i dag også. I morges spiste jeg to brødskiver med eggerøre av 2 egg og hundre gram røyka laks. Og nettopp spiste jeg 14 biter sushi. Det er så jæskla godt!

Takk for titten og riktig fin kveld videre!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#diett #slanking #52 #kiel #fantasy #colorline #vekt #ribbe #vektresultat #kroppsvekt #juleribbe #juletallerken #resultat #restaurant #vektredusering #stabilisering #kalorier #mat #kosthold #bmi #overspising #bunnytrash

Bivirkninger som lammelser og hjerneslag.

I går hadde jeg en samtale med en meget skremt, frustrert, fortvilet og sint venninne. Hun har nå virkelig tatt til ordet mot vaksineringene av befolkningen iht covid. Hun har begynt å innhente alt av rapporteringer og artikler i henhold til vaksineringsituasjonen og bivirkninger rundt om i verden. Noe alle skulle vært flinkere til å gjøre. Hun sier at hun er rystet over de faktiske forhold, og om hvor ensidig norsk media og det politiske landskap bedriver informasjon i henhold til dette. De skjuler bevisst fakta sier hun.

Den kraftige reaksjonen fra hennes side er observasjoner gjort som helsearbeider, medmenneske og familie. Det har seg slik at hennes mor på 75 år er nå blitt syk grunnet vaksinene. Moren har fått to doser og det har gjort at hun har fått lammelser rundt i kroppen og mye plager. Hun angrer på at hun lot seg injisere og er veldig fortvilet. Så i tillegg til at den fysiske helsen nå er ødelagt, så brytes den psykiske helsen også ned. Min venninne ser jo nå hvilken vei det nå går med moren, og det går raskt. Her snakker vi om en frisk og sprek 75 åring, helt til kort etter injisering av dose to.

Og dette startet med en såkalt «dugnad» for å beskytte våre eldre.

Det er ingen vei tilbake etter injiseringene, min venninne sier ordrett «de dreper oss og folk skjønner det ikke». Moren er tilbudt dose tre, på tross av innmeldte og stadfestede alvorlige bivirkninger. Og idiotien fortsetter, for i media, i det politiske landskap og i store deler av befolkningen fortsetter hetsen av de som ikke ønsker å la seg injisere.

Antall innmeldte bivirkninger i Norge hittil (pr. 23 november) er 42 537. Antallet av behandlede innmeldte bivirkninger er 23 017. Det er så langt behandlet 3 795 meldinger om hendelser som klassifiseres som alvorlige. Dette utgjør 16 % av alle behandlede meldinger. Neste rapport fra legemiddelverket vil bli publisert 9. desember.

Link: Bivirkningsrapporter for koronavaksiner (Statens Legemiddelverk)

I forhold til at det nå i Norge har registrert cirka tusen covidrelaterte dødsfall, relatert fordi eneste fakta er at disse er døde med covid. At noen dør av covid er i de fleste tilfeller antagelser, altså det kan ikke sies med hundre prosent sikkerhet. Noen av disse døde var jo også såkalte vaksinerte og fullvaksinerte. Men uansett, i forhold til disse tusen med en gjennomsnittlig alder høyere enn gjennomsnittlig levealder, så er dette meget alvorlig!!

Liv ødelegges i langt høyere grad enn de reddes!!

Til sist må jeg jo spørre om denne hetsingen fra det politiske landskap, media og fra folk som Bien som herjer i kommentarfelt på sosiale media, er det sjalusi fordi uvaksinerte har 100 prosent beskyttelse mot bivirkninger og 99,97 prosent sjanse for å overleve covid-viruset?

Dere vaksinerte, meld inn bivirkninger, ikke nøl, ikke vær med på å dekke over! #loveislove

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#legemiddelverket #lammelser #covid #tiltak #grenser #restriksjoner #koronapass  #propaganda #bivirkninger #vaksine #bunnytrash

Leppestiftmuslim i Aftenposten.

I dag la medblogger Torjus Dølo ut et nytt innlegg under tittelen «Nazneens Drøm». I innlegget skriver han om Nazneen Khan-Østrem, muslim og kommentator i Aftenposten.

For fem dager siden postet hun en kommentar med tittelen: «Sataniske vers har åpnet dører for muslimer». Og Torjus Dølo har jo selvsagt lest Khan-Østrems ytringer i Aftenposten der det fremkommer at hun har vært på et møte med såkalte (lol) moderate muslimer som vil reformere islam.

Torjus har en fantastisk fortellerstil og får meg til å le, og jeg tenker at slike som han forstår galskapen i Khan-Østrems ytringer og kaller henne ganske enkelt for en ‘leppestiftmuslim’. Ja, for de fleste har vel møtt en leppestiftmuslim. De finnes litt overalt egentlig, ikke like mange som hijabmuslimer, men endog mange er de. Jeg ser leppestiftmuslimer som er bussjåfører, postbud, Foodora-bud og selgere. Flere jobber på stortinget, både kvinnelige og mannlige utgaver som sier de spiser pølser og drikker alkohol. En form for taqiyya. Og jeg vet om de høyt utdannede høyskolelektorene med bachelor- og mastergrader, slik som Nazneen Khan-Østrem. En leppestiftmuslim med makt.

Leppestiftmuslimer kaller seg muslimer og maler et bilde av islam som en religion som er vakker, fri og fredelig. De flyr rundt og påvirker andre mennesker til å tro at muslimer ikke er særlig annerledes enn til eksempel kristne, ateister og buddhister. Mange biter på, de ser at slike som Khan-Østrem går i skjørt, viser legger, bare armer, håret fritt, bruker maskara og leppestift. Så da kan jo ikke islam være kvinneundertrykkende, indoktrinerende og farlig. Ikke sant?

Les videre.

Jeg kjenner noen leppestiftmuslimer, og jeg gidder ganske enkelt ikke diskutere islam med sådanne. Etter en fuktig kveld på byen en gang ble et vennepar med oss hjem på nachspiel. De er muslimer fra Pakistan. Han drikker alkohol og var på stigende rus denne kvelden sammen med meg og snuppen min. Hun drikker ikke og fungerer fint som sjåfør. I løpet av kvelden oppdager han Koranene mine og kommenterer da dette. Her blir hun interessert og starter da en diskusjon med meg, og mine kort blir så lagt på bordet, jeg forakter islam og mener denne ideologien bør forbys fra det offentlige rom. Jeg mener moskeene her til lands bør nedlegges, og de som ønsker be til denne Allah kan ta bønneteppet sitt i eget hjem og bedrive knebøyninger der.

En leppestiftmuslim vet lite om islam, har ikke lest Koranen (ikke med forståelse ihvertfall) og kunnskapene går på utvalgte vers som skaper en forestilling. Hvem Muhammed er, annet enn selve profeten, Allahs sendebud vet de lite om. Til eksempel min venninne som benektet alle mine utsagn om hvem Muhammed var. En pedofil landeveisrøver, en terrorist og drapsmann som voldtok småjenter. At en av Muhammeds koner Aisha, bare var seks år da han tok henne til sin kone og brukte henne som sexleke før hun var ti år gammel benektet hun. Alt hva jeg selv har lest av galskap fra islamske bøker, deriblant koranen, det benektet hun. Det endte med at hun sa til meg at oversettelsen i mine bøker er feil, for Koranen må leses på arabisk.

Javel, der låser jo diskusjonen seg. For hvis man mener at vi ikke i 2021 kan oversette fra arabisk til engelsk eller norsk, jeg har eksempelvis Koranen i utgaver i alle disse språkene, så hvordan kan så hun vite at den norsken hun snakker er riktig hvis man på ingen måte har greid å oversette bøker riktig.

Joda, Koranen, spesielt på norsk er blitt endret og pyntet på, Koranen på arabisk er enda verre hvis den leses på det språket. Spør en ex-muslim, ikke en muslim. Jeg sa det at hvis hun mener dagens oversettelser er så dårlige så stiller jeg meg undrende til at hun faktisk har bilsertifikat. En må faktisk lese og forstå hva en leser for å kunne bestå teorieksamen.

I Pakistan snakker de Urdu. I moskeen her (jeg er nabo med en moske) lærer de Urdu og vers fra Koranen. Disse versene leser de på arabisk, og de blir ikke oversatt. De lærer å si vers som de ikke vet hva betyr. Å tale i tunger kaller jeg det for. I elleve år var jeg nabo med en tyrkisk moske, det var samme greia der. De leste koranvers på arabisk, uten å vite hva de leser. De snakker altså rent arabisk, men innholdet aner de i bunn og grunn ikke noe om. Egentlig.

Jeg betviler at Nazneen Khan-Østrem har lest og forstått Sunna og Koranen. Men hun hyller likevel islam og Muhammed. Hun sier hun er muslim og at islam er bra. Hun opptrer som en profet selv, og det er her jeg mener denne dama er farlig med sin makt og innflytelse.

Khan-Østrem er nå ny ansatt i Aftenposten og når ut til mange mennesker med sine budskap. Hun har tidligere jobbet for blant annet Klassekampen, Dagens Næringsliv og NTB. Fra 2002 til 2011 hadde hun stilling som høyskolelektor ved Journalistutdanningen på Høgskolen i Oslo, der hadde hun ansvar for islamundervisningen. Fra 2011 til 2021 hadde hun en lederstilling i Aschehoug Forlag. Hun har hatt verv i Ytringsfrihetskommisjonen, Norsk kulturråd og Den norske UNESCO-kommisjonen.

Denne leppestiftmuslimen har mange jern i ilden, og som nevnt stor påvirkningskraft til å fremstille, romantisere og villede folk til å tro at islam er «fredens» religion. Islam selv har et eget ord for dette, taqiyya. I islam står det faktisk at muslimer kan lyve for å gagne islam. Begå umoralske (for oss) handlinger for å gagne og tekkes islam. I islam er å bedrive taqiyya like vanlig som fisk i havet. Derfor mener jeg at slike leppestiftmuslimer er skumle. De kler seg tilogmed i taqiyya-stil. Men de støtter like fullt Muhammed og hans måte. En kan undre seg hva hun fortalte om taqiyya da hun skulle lære fra seg om islam da hun jobbet som høyskolelektor.

Khan-Østrem har skrevet flere bøker, deriblant boka «Min hellige krig» der hun skriver personlige ytringer om blant annet islam. I boken hyller hun svartkledde iranske kvinner i burka og med gevær i hendene under revolusjonen, antisemitten Luis Farrakhan, den frafalne AKP-eren og konvertitten til islam, Trond Ali Lindstad, og den norskpakistanske talspersonen for Islamsk Råd, Zahid Mukhtar.

Hun støtter Palestina og med det Hamas.

Noen reagerte også på at hun fikk seg til å skrive at hun tviler på at hun er villig til å gå i døden som selvmordsbomber. Hun skriver «tviler», hun er altså ikke sikker (s.273). Creepy!

Blant hennes ytringer har hun uttalt at hun er fascinert av organisasjonen «Hizb ut-Tahrir» som faktisk er et verdensomspennende religionsfascistisk nettverk der de blant annet arbeider for en islamsk verden styrt av sharia og de har oppfordret til vold mot ikke-muslimer. Altså, dama er rett og slett ikke god!

Leser man seg opp om Nazneen Khan-Østrem så vil man finne mye, da særlig i hennes bok «Min Hellige Krig». Man finner at hun opplever fascinasjon, en form for felleskap med og forståelse for totalitære og voldelige krefter, både innen politikk og islam.

Khan-Østrem sier at hun er politisk aktiv på venstresiden og at hun ønsker seg et annet samfunn her til lands. Jeg sier at den dama må gås i sømmene, folk må være bevisste og oppmerksomme på hva hun kan få seg til å ytre gjennom sine kanaler, hva hun kan bruke sin nå nye posisjon i Aftenposten til.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#nazneenkhanøstrem #nazneen #khanøstrem #islam #aftenposten #torjusdølo #bunnytrash