Vi ble født for å være ekte, ikke perfekte!

Da var jeg tilbake her igjen en liten tur, som alle har fått med seg så er det lørdag og helg. Snuppen min har frihelg, så etter hele min lille familie hadde fått opp øyelokkene var det duket for en herlig frokost. Det er avklart at et vennepar skal komme på besøk i kveld. Da blir det musikk og masse godbiter på balkongen med drinker og kos ut i kvelden og natta.

Nå har jeg vasket gulvene i leiligheten her. Jeg bruker ikke tørrmopp, men en veldig våt en, haha, så nå skal det få tørke så er det på igjen med å bare få ting til å i det minste se ut som om alt er på stell. Noen dager denne uka kunne det virke som om fatiquen skulle ta meg, men er i veldig fin form i dag. Det er heldig, for vi er veldig klare for å kose oss i kveld.

Måtte solen gi deg ny energi om dagen. Måtte månen bygge deg sakte opp igjen om natten. Måtte regnet vaske bort dine bekymringer. Måtte vinden blåse ny styrke i ditt sinn. Måtte du få gå med åpne sanser gjennom verden og bekjempe det onde og oppleve det gode som er, alle dine levedager.

Har dere planer i kveld?

Fortsatt fin lørdag 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#helg #lørdag #saturdaynight #whigfield #godhelg #bunny #bunnytrash

Betraktninger på en lørdags morgen!

Det er rystende å følge rettsaken mellom Johnny Depp og hans ekskone Amber Heard. For et kjipt liv å leve. Jobbet hardt til å bli anerkjente superkjendiser hvor nå alt deres private blir kastet ut for en hel verden å se. Hennes hemmelige opptak av han når han er full og smeller med skap og bruker vulgært språk. At hun kastet en flaske på han og ødela fingeren hans. At hun bæsja i sengen deres på hans side. All narkotikaen de brukte, at de hang med kriminelle seksuelle predatorer. Hennes borderline personality disorder. At hun har vært arrestert for vold (ikke dømt) mot sin eks, en kvinne hun var sammen med i flere år. Jeg følger med videre i vantro over hva som kommer frem. Deres nå dokumenterte historie vil det bli film av. Spennende og se hvem som blir ansatt til å spille dette stakkars eks-paret.

Men mer morsomt er det at Madonna har sagt ja, og at det er bekreftet at hun skal på scenen igjen, denne gang på en Maluma-konsert, i hans hjemland Columbia hvis jeg har forstått rett. De skal framføre duetten «Soltera» som er fra hans album «11:11», og hiten «Medellin» som er fra hennes album «Madame X». Begge låtene er kule, med heftige latinorytmer. Jeg har dessverre ikke mulighet selv til å dra på denne konserten, men jeg gleder meg da dette garantert vil bli filmet og lagt ut på streaming og YouTube.

Organisasjonen SIAN fortsetter å vise islams grusomme og sanne ansikt bestående av en farlig voldskultur som brer seg mer og mer i Norge. Organisasjonen kommer snart til Drammen og skal holde demonstrasjon. 14. mai er datoen. Politiet melder at de som den dagen ønsker å få innpass på området, det være Strømsø Torg, skal kroppsvisiteres først. Drammens Tidende legger opp til bråk, og oppmuntrer folk til å stille til motdemonstrasjon mot SIAN. Man vet jo fra før at de som protesterer mot SIAN er jo de som støtter islamsk voldskultur. Så der har man norsk media!

For fem dager siden ble en kvinne ble funnet i bunnen av en 25 meter dyp gruvesjakt i Norberg i Midt-Sverige. Tirsdag ble en 41 år gammel trebarnsfar pågrepet. Mannen kom til Sverige i forbindelse med den store flyktningbølgen i 2015, men allerede i 2017 bestemte Migrationsverket at han skulle utvises. Årsaken til hendelsen var at mannen ville gifte seg med kvinnen slik at han kunne få oppholdstillatelse, men fikk avslag og tvang derfor kvinnen ut i skogsområdet og truet henne på livet, mishandlet henne, rev klærne hennes, voldtok henne og kastet henne i hullet. Etter noen dager kom mannen tilbake til hullet. Da han så at hun var i live, forsøkte han å steine henne til døde. Vi ser jo fra demonstrasjoner fra både Sverige og i Norge hvem disse mennene er som forsøker steine andre mennesker i hjel. Vi vet hva dem er i stand til, men 70 prosent av den norske befolkningen ønsker visst mer av dette.

Tilbake til gode nyheter. Eurovision Song Contest nærmer seg. Jeg får opp reklame overalt på sosiale media. Den store finalen skal være 14. mai. Jeg har selv kun hørt det norske bidraget, så jeg har absolutt ingen formeninger om hvem som kommer til å vinne det hele. Jeg vet bare at det blir underholdende, og Norge kommer til å få en flau opplevelse. Det hele er latterlig, men vi får le med. En god latter forlenger livet.

På blogg.no er det stille og rolig. Jeg fikk meg en real latterkule da det kom for mine øyne at vår tids mest sjalu blogger i dag er helt fra seg over at bloggere som påpeker at det er helg og gleder seg over det, har langt flere lesere og sidevisninger enn henne selv som ikke klarer finne bedre å skrive om enn å kritisere de som gleder seg over at det er helg. Da er man bitter altså! Min dypeste sympati, haha..

God helg alle sammen 😜😂

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#helg #lørdag #godhelg #bunny #bunnytrash

Velkommen til 2022!

Her på min kant skjer det egentlig ikke så mye. Dagen i dag har snuppen min og jeg gått tur. Vi var også innom sentrum hvor han kjøpte seg et par solbriller og jeg en kortarmet skjorte. Ja reisefeberen begynner å komme, noen ordentlig sydentur har vi ikke hatt etter september 2019. Nå er vi veldig klare, nå er det på tide!

Vi var også en tur innom Backstube og kjøpte litt fersk brødbakst og brus som vi kosa oss med på en benk på torget. En rolig start på helga, så rolig at det faktisk ikke har sunket inn at det ér helg. Jeg tenker dét synker inn i morgen.

Ellers er dette en rolig dag, ikke så mye å formidle. Jeg får stadig meldinger om en pakke som er på vei til meg med posten. Disse meldingene har jeg fått i flere dager, og når jeg leser dem så skjønner jeg at denne pakken, hva enn det nå er, har fått seg noen omveier rundt om i landet. Posten i dag er ren idioti, i morges var pakken i Drammen, nå er den visst ikke det lengre, hvilket er besynderlig. For hvis pakken er til meg som det står i meldingene, så bor jeg i Drammen. Idioti hele Posten!

På blogg har det stilnet en del, men ellers det samme. De som er hyggelige er hyggelige. De som skriver mindre og nyter våren er knapt å se. Så har du trollet da som nok en gang skriver løgner om meg og kaller meg ting. Noen reagerer, men det er ikke bloggere som reagerer. Alle ser løgnene, men reagerer ikke. Den biten der er besynderlig. Men det er som på bussen ned til sentrum i går. Nok en gang et gjeng med islams følgere som lager bråk, noen føler seg plaget, noen blir redde, men ingen sier noe.

Velkommen til 2022!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#norge #realitet #bunny #bunnytrash

Bunnys Bucket List!!

Min medblogger «Gryende» postet i dag et innlegg med sin ‘bucket list’. En bucket list, er da en liste over ting en ønsker å oppleve, som ofte krever litt mer innsats enn det vanlige. Det kan være alt fra destinasjoner rundt om i verden, til konkrete ting en ønsker å lære eller gjøre, som å dykke i den blå lagune på Malta, ha sex med flere samtidig, lære et instrument, kjøpe et sted å bo eller svømme med delfiner. Noe av det nevnte har jeg gjort, og noe har jeg ikke gjort, men tenker at det kunne vært moro, men står ikke på min ‘bucket list’.

En bucket list er personlig, det er din egen liste, den kan være så liten eller stor som en selv ønsker. Den kan være sider lang eller konkret og kort. Det er din liste, som du mest sannsynlig vil føle en skikkelig bra følelse av å krysse av punkter på!

Da jeg leste innlegget til «Gryende» så tenkte jeg at dette var jo en god idé til et innlegg. Så da fant jeg ut at jeg skulle gjøre det samme. Og idét jeg skulle begynne så ‘låste’ det seg, for min ‘bucket list’ er jommen ikke lang. Så derfor kan jeg begynne med hva som har stått på den lista, som er gjennomført. So here it goes:

Oppleve Madonna in real life. Den har jeg krysset av 13 ganger nå. I mange år bekymret meg for at det ikke ville skje, for det kom ting i veien, kjepper ble stukket i hjulene mine, og etterhvert var jeg redd for at tiden ikke ville være på min side, men haha.. Madonna har aldri gitt seg og holder koken enda. Så da jeg var 29 år opplevde jeg Madonna første gang, og etter dét 12 ganger til hvorav jeg var på en konsert hvor jeg hadde Golden Circle-billett og atpåtil var helt fremst i sirkelen, ingen foran meg, og ingen mellom meg og opplevde Madonna som da nikket og smilte til meg, og med blikket sitt så hun meg rett inn i øynene og fortalte meg ‘jeg ser deg’ – helt magisk!

Å reise! Jeg ville se verden, og det vokste jeg opp i en tro at det ville være så kostbart at jeg ville nok ikke oppleve stort mer av verden enn landene her i norden. Men, i bunn og grunn er det bare å pakke en bag og reise, haha.. så enkelt er det. Og nå har jeg vært i så mange titalls land at jeg kan si at det punktet er fullført på bucket-listen. Nå må det også sies at det er nødvendigvis ikke det å være i et nytt land, å se de største attraksjonene som Colosseum og Eiffeltårnet som er de største høydepunktene, men det er opplevelsen, følelsen som ligger i detaljene, for eksempel sitte i hippiehulene i Matala og se solen gå ned, eller ri kamel i Sahara og stige av for å ta på sanden. For meg var det ren magi å ta på den sanden, haha..

Jeg ønsket meg alltid en utdannelse. Det var også noe jeg trodde skulle utebli. Jeg følte jeg var gitt dårlige kort, jeg så andre som fikk hjelp av foreldre og den slags. Det ble ikke min vei, jeg er ikke blitt gitt noenting for å hjelpe meg fram i livet. Jeg ble rusmisbruker og tok en bred vei fremfor den smale sti. Men så bare bestemte jeg meg, og joda jeg har utdannelse, jeg har faktisk bredde i min curriculum vitae, og fikk gjort mye når jeg nå ser tilbake, etter jeg ble uføre. Men djizes.. hvordan tiden flyr!

Neste på bucket-listen var å eie et eget hjem. Det var det som tok lengst tid. For to og et halvt år siden ble det punktet realitet, denne gangen har jeg sikret meg slik at ingen skal kunne ta det fra meg. Dette er et punkt jeg på en måte hadde i boks for over 20 år siden da min daværende ektemann og jeg kjøpte et søtt og sjarmerende gammelt lite hus. Men kjærlighet gjør blind, og plutselig har man ingenting.

Det var det, fullførte punkter i bucket-listen, jeg har møtt pingviner, flere ganger på flere steder i verden. Det var vel egentlig også på listen min, uten at jeg noen gang har skrevet slik en liste i fysisk format. Jeg har hilst på pandabjørner, løver og hvite tigre. Jeg har hilst på alle verdens dyr fra hele verden, og det var drømmen.

Så her kommer en bucket-liste med punkter som ikke er krysset av, og da blir det som følgende:

Hoppe fallskjerm! Strikkhopping! Altså bare hoppe fra en høyde såpass langt oppe at ingen kan se hva som splættet ned i bakken hvis en ikke er sikret med fallskjerm eller strikk eller noe. Bare ‘splætt’ ketchup! Jeg hoppa i Vikersundbakken i fjor, skal gjøre det i år igjen. Men hvis det går gærnt så blir det ikke splætt, jeg vil nok være gjenkjennelig, huff, hehe.. men fantastisk opplevelse, så det blir sånn mellomstasjonflyving før ‘the real deal’ – splætt!!

Så er det mitt ultimate reisemål, Australia. Aldri vært der, og jeg gråt da det brant. Men det sitter i meg som et av mine største ønsker å reise dit.

Så kan jeg ta med New York samtidig, det er drømmedestinasjonen til snuppen min, og jeg setter det gjerne det på bucket-listen min å ta han med dit. Det ble nesten i 2020, men som dere vet..

That’s All Folks! Jeg har alt! Mine drømmer er realitet, nå er det bare å LEVE!!

Har du/dere en Bucket List? 😜👍🏾

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bucketlist #drøm #realitet #bunny #bunnytrash

 

Voldsofre er fremmedhatere!

Det er veldig synd å se at når noen letter sitt hjerte og forteller om overfall og overgrep en selv har opplevd fra nye landsmenn, hvor traumatisk det er, og en god grunn til fremmedfrykt, så greier altså enkelte å få seg til diagnosere vedkommende som om en er full kompetent utdannet psykiater, og mest bemerkelsesverdig uttale seg i et laaaaangt innlegg uten et snev av medfølelse eller empati.

Her snakker vi om to unge jenter på 17 år som to ganger blir overfalt av samme mann. Da disse faktisk er to tenåringer som ikke engang hadde bilnøkler eller mobiltelefon noen kunne stjele, ikke engang kredittkort, så er det ikke fraværende å anta at dette, hvis jentene ikke hadde kommet seg unna hadde blitt utsatt for grov vold og/eller voldtekt. Kvinnen som forteller om dette forteller at hun har fremmedfrykt og bevandrer ikke steder hun har kjennskap til hvor det skjer ting, hvor det er høy andel med mennesker fra en kultur som er preget av vold og et grusomt kvinnesyn.

Neida, denne godt voksne kvinnen som skriver dette laaange innlegget får seg heller til å kritisere kvinnen som forteller, ikke et ord om hvor kjipt og trist det var for disse jentene som tenåringer å måtte oppleve dette, bli traumatisert, løpe på flukt, finne et sted å gjemme seg fra en farlig overgriper, neida, denne godt voksne kvinnen fant det heller i seg å stigmatisere overfallsofret som en kvinne med angst som sprer fremmedhat.

Way to go! Fin måte å kneble overfall- overgrep, vold og voldtektsofre fra å stå fram og fortelle sine historier!

Som en som har opplevd flere hendelser selv, hvorav den mest alvorlige episoden var da 5 unge menn spratt fram fra alle kanter hvorav en satte kniven mot strupen på meg, så skjønner man fremmedfrykten. Man skjønner hvor jævlig det er. Når man da lever i et samfunn hvor tusenvis i samlet flokk viser at de er i stand til å drepe andre mennesker, og faktisk forsøker gjøre det, på grunn av kritikk mot deres indoktrinerende farlige ideologi fra midtøsten. Når man ser hvordan de bruker småbarn på 5 år som skjold mot tåregass og lærer barn på 10 år å kaste stein på politi. Da er det grunn til å ha fremmedfrykt. For det er disse samme mennene som hopper fram fra busker og overfaller stakkars tenåringsjenter og voldtar, eller overfalle enslige homofile menn på vei hjem fra en skeiv intimkonsert.

Neida, til pass for de som blir overgrepet, utsatt for vold, voldtatt og nesten knivdrept. Man må jo ha en diagnose for å bli utsatt for dette, man må være psykisk syk fordi man forteller sine historier, ønsker å advare og gjøre samfunnet bedre. All respekt og ære til voldskulturen hvis kvinnesyn er umenneskelig, og kritikk til de utsatte hvis liv kunne vært ødelagt for all tid! Fy faen for et menneske sier jeg bare!!

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#overfall #vold #voldtekt #islam #livetshardeskole #norge #bunny #bunnytrash

Fire grunner til at jeg ikke har hatt korona.

Siden begynnelsen av pandemien er det en gruppe mennesker i samfunnet som ikke har hatt korona i det hele tatt, deriblant meg selv. Samtidig har jeg lest om, hørt om og observert at ganske mange faktisk har fått påvist viruset både to og tre ganger. Noen har til og med opplevd å være isolert med en koronainfisert person uten å bli smittet, deriblant meg igjen, noe som høres veldig rart ut hvis viruset virkelig er så smittsomt som vi har blitt fortalt.

Personlig syntes jeg det var merkelig allerede for snart to år siden da jeg stadig måtte sitte inneklemt i overfylte busser bestående av beboere som tilhørte det stedet i landet hvor smitten var høyest og hvor det var flest dødsfall. Vel og merke var samtlige av de omkomne nærmere 90 år og ville nok gått bort da uansett, men dét betydde ikke noe den gang. Den gang var beskjeden at de døde AV korona. Etter vaksineringene dør enda flere, men nå dør de MED korona. Narrativet har blitt endret 180 grader.

En professor i immunologi og biokjemi, Dr. Cliona O’Farelly, professor i immunologi og biokjemi uttalte nylig at det først og fremst er fire grunner til at enkeltpersoner har unngått viruset helt. Her kommer de fire!

Nummer 1 fremmer professoren som den mest logiske grunnen, som er at jeg rett og slett har vært utrolig forsiktig og/eller heldig. Da tenker jeg at vi går for heldig da, tatt i betraktning det jeg skrev over om disse bussene og det faktum at jeg bor her jeg bor. Videre kan jeg jo si at jeg har vært nærkontakt flere ganger med smittede og sittet i karantene flere ganger gjennom pandemien etter å ha oppholdt meg i timesvis sammen med koronasmittede i lukkede små rom. Attpåtil var jeg i isolasjon en hel uke sammen med min samboer som da hadde korona. Og jeg har aldri vært i nærheten av disse såkalte mRNA-vaksinene. Uvaksinert med andre ord!

Nummer 2 er at grunnen til at jeg ikke har fått covid ganske enkelt kan skyldes det faktum at jeg har et veldig godt immunsystem.

Nummer 3, nå begynner dette å bli interessant, men desto bedre, nå begynner dette å bli morsomt! Årsak nummer tre kan være at jeg har en sterk sosioøkonomisk bakgrunn.

Nummer 4, grunn nummer 4 kan skyldes noe som beskrives som «ekstremt bemerkelsesverdig», altså en medfødt immunresponssignatur! Det interessante her er at professoren forteller at det nå studeres for å finne ut om enkeltpersoner bare har medfødt immunitet mot korona.

Dette bringer meg faktisk nesten et helt år tilbake i tid da medblogger «Gryende» (<— link til innlegg) tok dette opp i en serie innlegg i fjor sommer. Det faktum at noen faktisk er immune. Hun forklarte dette steg for steg og opplevde å bli gjort narr av fra enkeltpersoner, blant annet av medblogger «Geriatriks» som kledde seg som en klovn med noe stappet opp i nesa og parykk på for å gjøre ekstra narr av mennesker som har gått «livets harde skole». Han så faktisk smartere ut med det antrekket, men det er bare min personlige mening, så får andre ha sin mening om akkurat dét, no problem.

Men!! For meg er det besynderlig hvordan ting trekkes frem nå som om dette er helt ny kunnskap. Altså professoren uttaler «at det studeres for å finne ut om enkeltpersoner bare har medfødt immunitet mot korona». Hahaha.. altså hvordan har dem funnet frem til å lage dette mRNA-et uten? Her har vi sittet å lurt på hvorfor de har drevet en propaganda i å få alle til å la seg injisere med disse såkalte vaksinene, inkludert immune dom faktisk er immune. Så er de «liksom» ikke kommet lengre enn at de nå innrømmer immuniteten. Hehe..

For å sitere professoren: «Jeg tror disse fire tingene er veldig viktige: din sosioøkonomiske status, din generelle helse, hvordan du oppfører deg, og deretter denne medfødte immuniteten».

Hva skal jeg si, min sosioøkonomiske status kan man bare stryke ut, min generelle helse, jeg har flere diagnoser enn jeg har fingre, noen alvorlige, og jeg tilhører risikogruppa iflg helsemyndighetene, så da stryker vi den også. Hvordan jeg oppfører meg, da handler det om hvor forsiktig jeg har vært, da er vi tilbake til bussene, hvor jeg bor, jeg er ikke vaksinert og så videre, så da stryker vi den også, hvis hun da ikke mener at det er en fordel et jeg ikke har latt meg vaksinere? Og til slutt, naturlig immunitet!

«For å bekrefte denne teorien om naturlig immunitet undersøker forskerne for tiden mennesker fra 40 forskjellige land, som alle har vært i nær kontakt med koronainfiserte personer uten engang å bli smittet».

Det er jo morsomt at de later som om de ikke visste om naturlig immunitet før nå, mens «konspirasjonsteoretikere» og personer fra «livets harde skole» har påpekt dette i et år. Det at det heller ikke nevnes hva som fremkom i rapporter i august i fjor, som jeg skrev om i september 2021 at «fullvaksinerte» som er blitt smittet av covid (delta) er bærere av 251 ganger så mye virus i nesen som ikke-vaksinerte med smitte.

Den eneste av de fire grunnene som denne professoren, legen, biologen, immunologen og whatever som faktisk kan stemme er at jeg er naturlig immun og eventuelt heldig. Men jeg må jo si at det er besynderlig rart at en professor i immunologi ikke nevner noe om at mennesker kan «booste» immunforsvaret sitt med først og fremst D-vitaminer, deretter C-vitaminer og Sink. Det er det jeg har holdt meg til, og jeg tror på å styrke immunforsvaret. Rart at ikke helsemyndigheter, professorer og leger sier noe særlig om det, de har jo alltid ellers vært så flinke til å påpeke den slags. En annen ting er jo som jeg nevnte om hvor mye mer virus vaksinerte har i nesa kontra uvaksinerte, så det kan jo også være at jeg ikke har fått covid fordi jeg ikke har blitt injisert i armen med det de kaller «mRNA-vaksiner».

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #korona #vaksine #immunolog #biolog #forskning #naturligimmunitet #mrna #lege #professor #ekspert #helsemyndigheter #livetshardeskole #norge #bunny #bunnytrash

Morsomme observasjoner!

Jeg er en runde i sentrum, jeg hadde kjøpt feil antall overraskelser som «premier» til påskelekene jeg hadde her på bloggen. Derfor kommer alle til forskjellige tider til de respektive vinnerne. Ting tar tid, men nå er ihvertfall alle sendt, hehe..

Jeg var innom kjøpesenteret Torget Vest. Der så jeg at den lille asiatiske restauranten er blitt stengt ned. Som dere ser på bildet over. Jeg tittet på den lappen som henger der og tenkte på nødvendigheten. Var dem bekymret for at noen ikke skulle se at der er stengt? Jeg lo litt for meg selv.. ikke fordi der er stengt, men fordi, hehe..

Så var jeg innom gode gamle «Ulla Garn & Broderi». Dette er en veldig fin butikk. Mange liker den, og jeg tenker den holder seg i stabil drift enda lenge, og jeg tenker på medbloggere «Strikkekjerring» og «Vibbedille», de hadde garantert likt Ullas butikk. Til og med jeg stikker innom der av og til. Og i dag så jeg noe der som virkelig fikk meg til å smile. Dere ser dem på bildet under. Stadig vekk ser man ting og tang med disse fantastiske dyrene på, men når det gjelder disse så er det mange rare og direkte stygge kreasjoner som jeg bare synes er ubegripelig at noen får seg til å selge. Disse derimot var veldig flotte, veldig bra laget, og jeg måtte bare ha dem. MÅTTE BARE!! Hihi..

Fiiiine da!!! 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ullagarnogbroderi #mops #drammen #bunny #bunnytrash

Perspektiv trenges sårt!

Spytting, kloring, biting, spark, slag og trusler: Det er hva ansatte i Osloskolen stadig oftere sier at de opplever på jobb. Fra 2016 til 2019 økte tallet på rapporterte volds- og trusselhendelser fra 1940 til 4840. Her snakker vi tall! Størst økning har det vært i de alvorlige og svært alvorlige hendelsene. Samtidig viser det seg at over 90 prosent av den groveste volden skjer i helt vanlig skole. Opplysningene er hentet fra Utdanningsetaten i Oslo kommune.

I 2021 er det flere rapporterte volds- og trusselhendelser i Osloskolen enn i 2020, men færre enn i 2019. Dette er hentet fra Utdanningsetatens årsrapport for vold og trusselhendelser mot ansatte for 2021.

Hovedverneombud i Utdanningsetaten Dag Martin Vikheim mener tallene i virkeligheten er høyere. Han forteller at de ansatte han snakker med forteller om mange alvorlige hendelser, og det er god grunn til å tro at dette er underrapportering. Siden 2019 har antall skoler som har registrert en eller flere alvorlige voldshendelser økt, 134 skoler i 2021, 135 skoler i 2020 og 107 skoler i 2019.

I 2021 ble 362 av hendelsene mot ansatte registrert som svært alvorlige! Altså og her snakker vi kun om hendelsene begått mot ansatte i skolene. Vit hvor mye som skjer utenfor skolene. Hvor mange kniver og macheter som faktisk bæres!

I rapporten fra Utdanningsetaten hevdes det at de fleste av elevene som er involvert i hendelsene i skolene er i alderen 6–12 år. Tror dere dette er noe de bare kommer på å gjøre av seg selv, eller tar de det med seg fra sine hjem og parallellsamfunnene de lever under? Volden som utføres av de eldste elevene er potensielt mest skadelig i hendelsesøyeblikket, selvfølgelig, men det betyr ikke at vold over tid fra en 6-åring ikke er like alvorlig. Vær klar over at disse 6 åringene blir voksne og da.. hva skjer da?

Når vi med dette trekker frem at for eksempel ved demonstrasjoner holdt av organisasjonen SIAN så møter islams følgere opp med små barn ned i 5 års alder og bruker dem som skjold mot politiet, samtidig som de lærer og oppfordrer 10 åringer til å kaste stein og flasker på politiet. Med all denne kunnskapen vi har om hva som skjer i samfunnet, skal man da sitte her og skylde på koranbrenning?! Jeg har aldri hørt at lærere og ansatte i skolene brenner koraner!!

Hva med å innse, ta til seg, gjøre noe med, få slutt på en økende livsfarlig islamsk voldskultur? Slutt å gå rundt grøten folkens. Samfunnet Norge ødelegges, liv blir ødelagt og folk toer sine hender og tror at innskrenking av ytringsfriheten er veien å gå. Forby å brenne koranen, haha..

Folk tror at hvis vi bare gjør som islams følgere ønsker så vil de roe seg, bli mindre voldelige, integrere seg i samfunnet vårt og leve i fred?! Så hvis vi bare sier nei til ytringsfrihet, nei til objektivisering av kvinner, nei til kvinners rettigheter, nei til homofiles rettigheter, nei til barns rettigheter til å ikke bli overgrepet med kjønnslemlestelser og tvangsekteskap, nei til forakt mot sosial kontroll, nei til grunnloven og norske verdier – alle som mener dette er veien å gå burde skamme seg.

For det mener jeg!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #norge #bunny #bunnytrash

Hehe.. her er så mye rart synes jeg.

Da jeg flytta fra nordnorge til Drammen for over 15 år siden begynte jeg å jobbe på sykehuset her. Den gang hadde de brukt 30 millioner kroner på å planlegge et nytt sykehus som ikke ble noe av. Etter en tid skiftet også sykehuset navn. Tenke seg til alt hva det kostet bare å bytte ut konvolutter, for de må jo ha en liten logo, og da kunne man ikke bruke de gamle konvoluttene. Tenke seg til alle pengene for stempel, for når feks legene skal stemple papirene til pasienter og hva det måtte være etter de har signert, så kunne de ikke bruke de gamle stemplene. Tenke seg alle pengene i alt fra små duppeditter og utenkelige ting for oss, som måtte skiftes ut, i tillegg til alt det store. Datasystemer og i det hele tatt. Joda, de gikk på en smell, det ble snakk om at brev sendt ut fra sykehuset, der måtte de bruke mindre bokstaver for å spare på blekket. Sykehusbarnehagene ble solgt. Ja det skjedde mye. Det nye sykehuset ble ikke noe av, og nye planer ble iverksatt. De hadde brukt over 30 millioner på planleggingen før jeg kom, så har vi alle årene etter. Ytterligere 14 år med planlegging så begynte de i fjor å bygge nytt sykehus på ny tomt som de enda ikke vet hvor mye de må betale for. Grunnen ligger visst på leire også. Jada, blir spennende!

Hvert år stanser togene hele juli, alle årene jeg har bodd her og før den tid også. Noe må fikses, repareres, fast måned hvert år. I tillegg til at dette må de gjøre de andre høysesongtidene i året også, og en helg hist og her. Hehe.. jeg har alltid lurt på hva som må fikses, og hvorfor blir det ikke fikset ordentlig? Under pandemien også, de stanset togene og stappet folk inn i busser. De lokale bussene fikk halverte avganger og politikerne kunne ikke skjønne hvorfor covidsmitte ble så høy, og tidvis høyest i landet her i en tettbebodd bydel som her jeg bor, på Fjell. De skjønner det enda ikke. Nytter ikke at jeg forklarer dem det heller, det ble Alfa og Delta over hele bydelen. Når Omikron kom så var det ikke noe å snakke om lengre, men de halverer nok avgangene igjen snart. Hehe..

Nå skal det bygges ny bybro her i Drammen. Den gamle rives i mai. Den skulle koste enormt denne nye, og være ferdig i 2025. Jeg tenker vi sier 2027. For noen uker siden så kom det fram at den nye broen vil koste dobbelt så mye som først planlagt. Og for et par dager siden kom det fram at den vil koste enda mer. Samtidig er det jo slik at når brua blir revet så må jo alle bussruter omlegges, elva deler jo byen på midten. Får jeg organisert hodet mitt til å skjønne når og hvor når jeg skal hit eller dit? Utfordringer er ikke å forakte. En annen ting er jo at brua går over togskinnene, så får vi da noen gang ta tog igjen, hehe.. jeg undrer på så mye. Det største kjøpesenteret i byen her har begynt å synke ned i bakken, for det står på sånn leire som det nye sykehuset bygges på. Samme med et sykehjem rett nedi bakkene her, det er skeivere enn jeg er. Hva som skjer videre vet ikke jeg, men jeg føler jeg passer inn med alt dette rare og skeive i Drammen.

I dag har jeg sittet på balkongen og kikka på alle lyktestolpene i bydelen her. For de har dem spart på i mørketiden, nå står dem plutselig på alle som en. Til og med står det en lyktestolpe rett nedenfor leiligheten vår, der ingen ferdes eller noe. Hehe.. helt sikkert bare jeg som synes alle disse tingene er så rare. Altså i disse tider hvor folk sliter med regningene sine fordi mat og drivstoff er blitt så dyrt, ikke minst strømregningene, så er det nok en helt spesiell viktig grunn til at alle lyktestolpene er påslått. Med såkalt global oppvarming, klimakrise, plastsugerør som ødelegger verden og er blitt forbudt, krig hist og her og en pågående pandemi – da kan det vel godt tenkes at disse lyktestolpene er slått på i tilfelle solen slår seg av midt på skyfrie lyse dagen. Natta, mørkt!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#drammen #bunny #bunnytrash

Hjelp Bunny da vel!!

Som mange der ute vet så er jeg crazy fanatic Madonna-fan og jeg har en samling som jeg må leie et galleri for å kunne vise fram. Men none-the-less så har det seg slik at innimellom alt er det noen «hull». Bildet over er av Madonnas album «Bedtime Stories» fra 1994. Dette ble frastjålet meg to år etter utgivelse og jeg har aldri sett det igjen. Så hvis du har, eller kjenner noen som har en CD og/eller Vinyl-samling der det finnes den minste mulighet for at dette albumet kan befinne seg, vær så snill og sjekk. Jeg er veldig interessert i å kjøpe dette om mulig!

Det finnes også andre hull i samlingen, så ta veldig gjerne kontakt med meg om du har eller kjenner noen som har Madonna-stuff som jeg muligens kan ha interesse av, så ta kontakt 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#madonna #bedtimestories #bunny #bunnytrash