I dag har jeg bursdag 😜

I dag har jeg bursdag og akkurat nå bare slapper jeg av her hjemme med Netflix og OITNB. Snuppen min hadde kjøpt deilig sjokoladekake med eksklusiv hvit sjokolade til meg i formiddag. Det smakte fantastisk!

Jeg feiret her på lørdag med et lite knippe gode venner og snuppen min. Etter fjorårets «storfest» siden jeg hadde rund dag da, så ble det lite og intimt denne gang. Men det gjorde ikke festen noe dårligere eller mindre moro. Jeg holdt på i en og en halv dag med å lage hjemmelaget tapas (det meste ihvertfall). Taco skinkestek, stekte spicy kyllingterninger, foccaccia, laksebomber, laksetartar, krydret scampi, pastasalat og mer til. Alle som var her hentet mat mer enn to ganger, så for meg sa det sitt 😜

Jeg hadde allerede fått penger og Britney Spears Konsert billett hos snuppen min i bursdagsgave. For litt av pengene kjøpte jeg Madonnas SEX bok. Må også nevne mops-øredobbene jeg fikk hos snuppen min, kjempefestlige. Et vennepar som kom hadde med seg en flott bukett, jeg ble litt satt ut da dem kom inn døra, jeg tenkte «bryllup?!», og jeg hadde jo allerede fått pingvinen Ludvig fra dem (les tidligere innlegg). Tulla mi kunne dessverre ikke komme, men hun ga meg penger som jeg kjøpte meg en bukse for som jeg hadde på meg på festen, og hun er alltid med meg i hjertet. Et annet vennepar kom med lovehearts, ostepop, baileys og et gavekort på kinobilletter. Det synes jeg var både originalt og kreativt. Også fikk jeg en flott orkidé av en annen venninne. Jeg elsker orkidéer vet dere 😜

Vi spiste og koste oss og etterhvert fikk vi også en del drinker og tequila innabords. En av oss ble frisert i gledens beruselse og ble barbert og klippet med kjøkkensaks. Blir spennende å se han på torsdag og se hvordan han egentlig ser ut nå, hahaha.. Har bestilt kinobilletter til et vennepar, snuppen min og meg på torsdag. Vi skal se grøsseren «Hereditary», og jeg gleder meg masse. I morgen skal snuppen og jeg på sverigetur med det andre venneparet.

Ja til livet!!

Etterhvert på lørdag dro vi alle ut på byen, først var vi på en brun pub og lagde litt liv der før vi rundet av på Oscars. På det tidspunktet tror jeg at alle hadde fått mer enn kvoten sin, jeg husker jeg gikk hjem etterpå, men jeg husker ikke hvilken vei jeg tok, hahaha..

Takk mine venner som stilte opp for meg og ga meg en kjempefin feiring. Venner som stiller opp og er tilstede for hverandre er min hjertevarmer, og jeg gjør alt for dere – alle som er nevnt i dette innlegget setter jeg sykt stor pris på og elsker ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#bursdag #feiring #fest #venner #tapas #gaver #kjærlighet #vennskap #sex #❤

I dag hagler det inn gratulasjoner på FB, det er veldig koselig, tusen takk alle. Mamma har ringt meg og penger er kommet på konto fra henne, tusen takk for det, kommer alltid godt med. Tusen tusen takk alle!!

Heidis Bier Bar rett ved gamle Henriks Pub!

Var å tuslet litt i Drammen sentrum i dag, blant annet gikk jeg i Engene, og det er sjeldent. Men i dag passerte jeg YaYas Restaurant som ligger i de gamle lokalene til Henriks Pub som var et populært utested her i Drammen for noen år siden. Den gang var jeg en del der, var alltid liv og folk der, så ble det dessverre nedlagt.

Da jeg passerte bygget, lokalet ved siden av Henriks, altså Engene 8, så oppdaget jeg at der skal komme et nytt utested. Heidis Bier Bar.

Heidis Bier Bar er en kjede som man kan finne i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Tønsberg. Dette har vært planlagt lenge, det var snakk om åpning høsten 2017, men i følge en samtale med innehaverne i dag så: «håper vi å komme på beina i Drammen i løpet av høsten 2018».

Heidi's Bier Bar konsept er å gi opplevelsen av ekte afterskistemning med tilhørende dans på bordene og folkelig drikke i glasset. Når en besøker Heidis skal en få følelsen av å trå direkte inn i en Østerisk afterskibar, akkurat som om en skulle vært i Alpene. Vertinner og verter er kledd i flotte tyrolerkjoler og lederhosen. Det skal være godt humør og livlig. Tyske, norske og internasjonal favorittmusikk spilles fra det åpnes til der stenges og er med på å skape den helt fantastiske «afterskifesten».

Dette høres jo ut som noe å glede seg til, og kan muligens være et «plaster på såret» for de som savner Henriks pub i Engene.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#heidis #heidisbierbar #heidisbar #henriks #henrikspub #yayas #engene #oslo #bergen #trondheim #tromsø #tønsberg #afteski #østerisk #alpene #tyrolekjoler #lederhosen #musikk #afteskifest #pub #bar #utested #øl #drammen

La ut kjønnslepper på Facebook.

Snuppen min hadde lagt ut en status på Facebook om noe han opplevde da han var ved turbinen badested her ved Drammenselva. Det synet han møtte var for han veldig ekkelt. Der stod tre av romfolket og vasket underlivet sitt. På et offentlig badested, rett ved turstien/promenaden i Drammen sentrum.

Hans status på FB ble følgende: «Så hyggelig når jeg og hundene skal ta en kveldsdukkert og du møter romfolk som vasker underlivet sitt, blir bare kvalm jeg».

Så begynte kommentarene å komme: «æsj» og «det pakket skulle vært jaget ut av landet». Altså folk er lei av hvordan dette folket holder på og ødelegger i samfunnet. Nok er nok.

Videre kom kommentarer som «skulle vel bare skylle gonoréen», «de må jo sørge for at det ikke blir mugg der».

Det at de fleste syntes dette var vemmelig ble plutselig til en tråd med svart humor. Og jeg tenker at når disse menneskene får seg til å gjøre slike ting som å vaske underlivet i andres påsyn, legge igjen avføring i barneparker og på kirkegårder, og stjele roser fra våre avdødes graver. At de bryter lover med å blotte seg, gjøre hærverk og stjele, da har jeg ingen betenkeligheter med å latterliggjøre dem eller henge dem ut som svinete kriminelle. Det er jo hva dem er.

Så dukket det opp noen kommentarer i tråden skrevet av noen som mente dette var hatkommentarer og rasisme. At det er synd i romfolket, og spørsmål om hva vi hadde gjort hvis vi var i samme situasjon.

Vel, jeg hadde ikke bæsjet i barneparker og på kirkegårder, jeg hadde ikke stjålet roser fra gravene, og jeg hadde ikke blottet meg og vasket underlivet på et badested der folk ferdes hele tiden. Det kan jeg virkelig si dere!

Men disse to jentene som kommenterte mente da altså at det var greit. Jeg hadde fått noen drinker innabords og postet da et bilde av et kvinnelig kjønnsorgan i tråden med teksten: «mener dere at når en skal gå en tur til byen, en tur langs elva, når en skal til badestranda så er det greit å møte dette??» 😳

Det gikk under to minutter så var bildet og teksten slettet og jeg fikk tre dagers karantene på Facebook, så nå får jeg ikke postet noe på 2,5 dager.

Uffda 😂😂😂

Er dette greit å trykke i trynet på folk??!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#facebook #underliv #intimvask #kjønnsorgan #romfolk #respektløshet #blotting #hærverk #tyveri #kriminalitet #svarthumor #samfunnsproblem #tigging #forbytigging #innvandrere #ulovliginnvandring #ulovligheter #hat #avsky #karantene

Toppblogger som anmeldte vold, blir tiltalt!

Ifølge toppbloggeren selv ante hun ikke hvem mannen var da han og kjæresten hans kom bort til toppbloggeren og hennes venninne. Venninnen kjente heller ikke paret.

– Han sa at venninnen min kunne bruke karatespark mot sånne som meg. Vi begynte å le og trodde han tullet. Vi forventet at han kom til å gå bort, men han ble stående. Han begynte å bli ufin og kalte meg stygge ting, så vi ba han bestemt om å gå. Det var tydelig at han ikke likte meg og ville skape ustemning. Plutselig kjente jeg at jeg fikk en drink i ansiktet. Jeg fikk sprit inn i øynene og kjente at det svidde. Jeg fikk panikk og kastet glasset jeg hadde i hånden den retningen hvor spriten kom fra. Jeg så ingenting, jeg var i sjokk, redd og kastet armen ut i ren refleks. Det var aldri meningen å treffe ham, men han hadde uflaks forteller hun.

Det endte med at toppbloggeren som er i 20-årene, selv ble tiltalt for vold mot mannen som er kampsportutøver. Gjett tre ganger hvem dette er!

Toppbloggerens forsvarer er Cecilie Nakstad.

Hmm…. hadde vært moro å være «flue på veggen» da dette hendte. Men tenker min egen lille fest i kveld får meget bedre stemning. Gleder meg veldig, blir litt spesielt, det skal lyne og tordne gjennom hele festen, det kan bli interessant. Men da er det kanskje mulighet for litt høyere musikk enn vanlig uten at naboer skal bry seg 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#blogger #toppblogger #tiltalt #vold #kampsport #kampsportutøver #vold #konflikt #forsvarer #cecilienakstad #bursdagsfeiring #feiring #lyn #torden #musikk

Mops i øret!

I dag morges fikk jeg en morsom liten presang fra snuppen min som han hadde bestilt på Wish. Morsom ja. Jeg synes de er kjempefestlige. Mops (pug) øredobber 😁

Du fester selve dobben, altså ansiktet til mopsen, som vanlig med å stikke stanga gjennom øret. Før du fester bakdelen på henger du kroppen til mopsen på stanga bak øret. Så fester du bakdelen på.

Jeg likte denne saken. Morsom og søt. Så derfor MÅTTE jeg bare dele. Dere kjøper disse parvis på Wish for en tikroning eller to 😁

😁😁😁

Ha en fin kveld alle sammen!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#øredobber #øredobb #dobb #ørepynt #mops #pug #moppe #hund #kjæledyr #husdyr #dyr #hjertevenn #app #wish

Dette er ikke ment som reklame eller annonse fra meg, denne bloggen er annonse- og reklamefri fra min side, jeg tjener ingen penger på bloggen, hverken på klikk eller annet – jeg elsker mops, har to selv, derfor dette innlegget.

En deilig dag på Sota!

I går stod det på værappen min på mobilen at det skulle bli inntil 36 grader her i Drammen, så da skrev jeg på Facebook: «Røsk meg i underlivet, det er meldt 36 grader i morgen!»

Tulla mi, min «søster» var rask å svare: «Ja, fytti katta, da drar jeg på Sota og bader!!!» snuppen min var da på jobb, men fikk med seg dette og svarte «da drar vi alle sammen, jeg har fri og blir gjerne med». Jeg ble veldig fristet jeg også. Altså, det er som å være og Tyrkia her. En fantastisk varm og heit sommer.

11:52 gikk snuppen min og jeg på bussen utenfor her, og der satt Tulla. Bussen bruker bare noen minutter til Sota busstopp, og derfra er det fem minutter til stranda. Vi gikk av bussen og vi brukte myyyyye lengre tid, jeg forteller ikke hvorfor, for det blir en sånn intern greie mellom oss her, lol.

Da vi omsider var kommet ned på Sotastranda var det bare kos. Hele dagen har vi vært der. Klokken er 17:59 nå og vi er nettopp kommet inn døra hjemme.

Det var første gang for snuppen min og meg på Sota. Veldig fint der. Spiste rundstykker med xmøreost og skinke, og jeg drakk 1,5 liter iskald champagnebrus. Og det mest overraskende av alt, jeg var ute og badet. Jeg bruker si «jeg bader ikke i Norge». I dag var jeg ikke uti bare en eller to ganger, men flere ganger. Forfriskende. Første gang jeg bader her i Drammen, og nå har jeg bodd her nærmere tolv år.

Tusen takk Tulla og snuppen for en kjempefin dag! Og fortsatt fin dag til alle dere som leser!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sota #venner #strand #bade #badestrand #kos #glede #sol #helg #vennskap #varme #drammen

My own Buddha!!

I dag har jeg drevet på å puslet i leiligheten her og jeg har vært og handlet – forberedelser til bursdagsfesten min dagen etter i morgen, altså på lørdag. Gleder meg masse for vi blir en flott gjeng. Så kan de som valgte å være hjemme, bare være det. Deres valg, ikke vent på invitasjon neste år, lol. Også var det de som faktisk ikke kunne, dere vil bli savnet, og jeg er glad i dere 😘

Jeg feirer bursdagen min hvert år, som en hyllest til gleden, kjærligheten og livet. Og den beste gaven jeg får er disse flotte menneskene på besøk.

Snakker om gaver så har jeg fått noen på forskudd. Tidligere denne måneden fikk jeg pingvinen Ludvig hos ett vennepar. Se Ludvig her: Link!! Og i går fikk jeg en fantastisk Buddha hos det samme venneparet. Jeg har faktisk alltid ønsket meg en slik en, så snakker om skjebnens ironi. Snuppen min har bidratt med penger og Britney Spears konsert billetter. De kom faktisk i dag. Mye å glede seg over. Jeg er heldig, veldig heldig, jeg glemmer det noen ganger.

Nå skal jeg fortsette med å lage og ordne maten til lørdagen, jeg lover dere at dette blir snadder, og det kommer til å bli en kjempemoro aften! 😜

Ha en fortreffelig kveld!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#bursdag #venner #feiring #bursdagsfeiring #fest #sammenkomst #glede #mat #musikk #ludvig #pingvin #buddha #britneyspears #bunnytrash

I dag fikk jeg SEX for andre gang i mitt liv!

Første gang var 21.oktober 1992 at jeg fikk SEX. Jeg visste lenge at den skulle komme ut den datoen. Allerede før det var jeg fanatisk. Så jeg maste på mamma, «mamma jeg vil ha, mamma kan ikke du kjøpe SEX til meg, mamma SEX er det eneste jeg ønsker meg, mamma, mamma». Det hadde tydelig gått gjennom hvor høyt og sterkt ønsket sto. Så en dag da jeg satt på lekeplassen i nabolaget, så jeg mamma komme hjem bærende på en pose som jeg straks skjønte hva den inneholdt. Den inneholdt SEX. Jeg var 15 år og mammaen min hadde kjøpt meg SEX. Jeg ville ikke tro det, helt fantastisk var det. «Kul mamma», tenkte jeg da, og det er en av de beste gavene jeg har fått i mitt liv. Det var så stort at få kan skjønne. Jeg var bare så utrolig glad.

Noen få år senere, fire år senere så ble SEX stjålet fra meg mens jeg bodde i Christiania en periode. En person hadde brutt seg inn i leiligheten jeg leide oppe i nord og tømt den for alt. Personlige eiendeler, bilder, fotoalbum, musikk, Madonnasamling, SEX, alt!! Tømt litt etter litt for junk og blås.

En kompis fant SEX igjen for meg noen måneder senere og tok den med til meg en gang vi skulle møtes hos en venninne fordi vi skulle på sopptur.

Soppen gjorde oss lattermilde, energisk, nesten magisk. Og rastløse. Vi var fire stykker stykker som bestemte oss for å gå tur. Og jeg tok med meg SEX i en plastpose. Underveis på turen ble vi artigere og artigere og jeg fant ut at jeg syntes det var så deilig å snurre. Jeg snurret og snurret, med plastposen i den ene handen. Jeg følte meg så fri og snurret som om jeg aldri hadde gjort annet før. Som en propell.

Plutselig så endret stemningen seg da plastposen sprakk og SEX fløy avgårde. Tjuefem, tretti meter i en vanvittig fart rett inn i en mur. Joda det ble skader. En stor bungel og en ødelagt ringperm.

Da ble det slik at alle arkene i boken ble løse og etterhvert i helt feil rekkefølge. Etter det har SEX bare blitt liggende i en eske. Håpet å engang få satt sidene i rekkefølge og lage en ny ring til permen. Det skjedde ikke, og jeg har hele tiden etter ønsket meg en ny bok. Ikke lett da dette var og er eneste og i begrenset opplag. Var man så heldig å kunne få kjøpe SEX av noen som helst så ble det dyrt, meget dyrt. Altfor dyrt!!!

Men for noen dager siden fant jeg på et nettsted noen som hadde SEX, og som var villig til å selge til skampris. Jeg ble helt overveldet og slo til på stedet selv om jeg på daværende tidspunkt ikke burde bruke én krone på noe som ikke var regninger eller mat.

Så i dag fikk jeg SEX for andre gang i mitt liv. Jeg begynte å åpne pakken som var kommet i posten og da jeg så litt av sølvfolien som SEX er innbundet i så kjente jeg det bruset litt i meg denne gangen også, som det gjorde masse av den gangen jeg fikk SEX for første gang for 26 år siden. Helt utsøkt utgave, forrige eier må ha åpnet SEX den gang, og deretter bare oppbevart den til meg. Nå er SEX i folien sin igjen plassert til pynt på æresplassen oppå vitrineskapet så alle kan se den.

Jeg er sååå glad!!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sex #coffeetable #book #bok #madonna #erotic #erotica #erotiskefantasier #erotikk #fantasier #bondage #sm #fetish #group #groupsex #celeberties #vanillaice #naomicampell #christopherwalken #isabellarosselini #warner #maverick #gueen #fabienbaron #glennobrien #dita #mynameisdita #ditaparlo #parlo #bigdaddykane #joeystefano #udokier #ingridcasares #music #magicmushrooms #shrooms #sopp #stevenmeisel

Uskyldige ungdommer måtte bøte med livet som konsekvens.

Tanken er fri, gjerninger er straffbart.

Hat føler de fleste en eller flere gang i livet, men dreper gjør vi ikke nødvendigvis for det. Vi må kunne føle bunnløs sorg for unge ofre og føle hat mot gjerningsmannen, men det hjelper ikke de etterlatte i det hele. Mange foreldre til de som ikke er mer, er gode forbilder i så måte. De strever og må leve med sorgen som alle som mister barn må gå gjennom.

Det sies at vi har ytringsfrihet her i norge, men den knebles i stadig større grad!

Vi har alltid hatt injurielovgivning, og æreskrenkelser er straffbart. At politisk uenighet skal rammes er feil. Å være mot innvandring er ikke straffbart i Norge. Det er mange grupper og mennesker som blir krenket, men bare noen av dem har egne særlover. Du kan fritt mobbe folk for overvekt, jobb, intelligens o.l. og mange blir hengt ut i humorprogram pga egenskaper de ikke kan hjelpe for. Men to-tre grupper skal ha særbeskyttelse i den grad at de vil ha egne lover. Og å kalle noen for rasister er alltid greit og brukes mer enn ofte.

Tragedien på Utøya hadde en opprinnelig årsak som man også bør tenke på, og det hele var nøye planlagt over tid, uskyldige ungdommer og pårørende måtte bøte med liv og følelser som konsekvens.

Hvil i fred!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#lov #rett #straff #ytringsfrihet #norsklov #lovgivning #æreskrenkelse #politikk #terror #hat #drap #mord #massedrap #ekstremisme #innvandring #rasisme #innvandringspolitikk #årsak #konsekvens #utøya #tragedie #22juli #norge

Link: Tåkelegging av 22. juli

(må leses)

#rettentilåelske

Å elske er en menneskerett. Likevel blir lesbiske, homofile, bifile og transpersoner fengslet, forfulgt og drept over hele verden. I dag er det ulovlig å være homofil i 72 land. Vi gir oss ikke før tallet er 0.

Vil du være med i kampen for #rettentilåelske? Støtt vårt arbeid for menneskerettighetene med 200 kr og motta et regnbuearmbånd i posten.

Send SMS med kodeordet REGNBUE til 2115. Da støtter du vårt arbeid med 200 kr.

Bli gjerne også medlem i Amnesty slik jeg er.

https://www.amnesty.no/armband

https://www.amnesty.no

Tusen takk for ditt engasjement!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#menneskerett #menneske #rettigheter #hjerterom #menneskerettigheter #seksualitet #legning #homofil #lesbisk #bifil #bi #trans #homoseksuell #biseksuell #transperson #pan #fleksi #panseksuell #fleksiseksuell #ciskjønnede #transkjønnede #intersex, #androgyne #ikkebinære #panfil #fleksifil #kjærlighet #kjønn #sex #frisex #friseksualitet #frihet #fri #heterofleksibel #seksuellidentitet #homofleksibel #regnbue #identitet #regnbueflagg #elske #kunnskap #regnbuearmbånd #medmenneskelighet #vennskap #nestekjærlighet #omtanke #støtt #forståelse #medmenneske #jatillivet

Å elske er en menneskerett. Likevel blir lesbiske, homofile, bifile og transpersoner fengslet, forfulgt og drept i mange land. Bær et regnbuearmbånd, og støtt vårt arbeid for #rettentilåelske.