Til alle bloggere: Innsamling til krans.

 

Hei dere! Bisettelse på fredag. Jeg har notert at Solveig (Solliv), Helene (ZoeticWorld), Mona Iren (Monairens), Heidi (Heidisverden), Vera Lynn (VeraLynn), Ingvild (BforB), Randi (Natheless), Elin (Elevele), Lagaya (Happy), Lena (LenaLykke), Kari (Karidansen), Kari (Kariengesvik), Mariann (Lillasjel), Mette (MetteJosteinsdatter), Marit (Midtlivskrise), Toril (DixieRose), Jan (Dedicat), Vivian (Mammapåhjul), Lene Kristin (Søtmonsen), Gro Vibeke (Vibbedille), Lin (Cuskima), Margrethe (Utifriluft), Frodith (Frodith) og Lene (LeneElisabeth) ønsker å være med på en krans til Eva.

Er det flere? Jeg oppdaterer navnelisten etterhvert.

Jeg har snakket med familien til Eva og den lokale blomsterbutikken som skal ordne krans. Den blir hvit med innslag av pastellfarger (lilla, rosa, lyseblå) for å samsvare med blomster fra familie og venner.

Alle som melder seg i dag får mulighet til å være med på denne spleisen 🥰

Klem Bunny

 

Bunny takker for seg.

Titt og stadig leser jeg om at så mange synes det er godt miljø på «blogg-blokka», jeg har selv utrykket at her er mange fine bloggere som jeg liker godt. Nå er det på tide å takke for meg. Jeg er lei av å svare for alle latterliggjørelsene og fordummelsene jeg hele tiden blir utsatt for.

Flere bloggere har gitt seg på grunn av vedvarende forfølgelse, noe som ER definert som mobbing og sjikane! En kommentar eller to om noe en har sagt eller gjort er ikke mobbing, et tilsvar er ikke mobbing. Å diskutere sak er ikke mobbing.

Den kritikken Kokkejævel kom med viser seg å være berettiget. En person som velger ut andre bloggere og bedriver konstant forfølgelse og forsøk på latterliggjøring, med å ta enhver ytring og fremstille den annerledes med hensikt. Å konstant forøke skape et dårlig bilde av noen. Ikke få fred en liten uke engang. Etter to tre år nå. Inntil flere ganger i uka. Aldri et godt ord, bare dritt, dritt, dritt. Karekteristikker, siteringer tatt ut av kontekst, ondsinnede og direkte løgner.

Nytter ikke hva enn en gjør. Ignorere i flere måneder eller skrive tilsvar? Tenk dere at når jeg ignorerte så kom det faen meg melding til meg, «nå har jeg skrevet om deg». Dette mennesket er psyk i skallen sin!! Trenger ikke psykiatriutdannelse for å skjønne dét!

Akkurat dét er forsovet greit, det sier alt om vedkommende. Onde hensikter!

Det Kokkejævel siktet til var vel alle beundrerne på blokka som støtter dette, støtter utysket med klikk og kommentarer og legitimering. Bare ser på, synes det er greit. Ikke sier noe. Så lenge det ikke er dere selv? Vel, nå er det meg. Og før meg var det noen andre, og etter meg blir det fler. Dere synes dette er greit? Jeg undres om dere er disse samme som stod i ring rundt barnet som ble mobbet i skolegården? Om dere går rundt og tror at dere ikke tok del fordi dere ikke sa noe selv?

Det ER mobbing!

Jeg takker for meg til alle dere som støtter denne forfølgelsen. Jeg tar herved avstand. Jeg har vært meg fullt og helt mot enhver av dere. Jeg har vær DØNN ærlig! Jeg er islamofob, jeg følger ingen krav om å være politisk korrekt, jeg er krigersk når det kommer til uvettig politikk, overgrep, rasisme, farlige ideologier og hva det måtte være som ødelegger samfunnet og menneskers liv. Og jeg tar kampen.

Jeg har mang en gang tatt opp kampen mot mobbing, jeg har forhindret flere selvmord. Jeg har jobbet med psykisk belastede og traumatiserte i alle aldre. Fra eldre krigsofre til småbarn med belastninger. Alt hva jeg mener er urettferdig kriger jeg mot. Jeg vet hva mobbing er og har selv blitt beskyldt, jeg blir da oppgitt når noen blir litt såra og kaller det mobbing. Mobbing går over tid, mobbing er psykisk belastende, mobbing er vondt, mobbing ødelegger liv. Mobbingen begås med onde hensikter.

Nå har jeg sluppet opp idéer om hvordan få stopp på dette jeg selv utsettes av venninnen deres. Ignorere eller svare, ikke lese eller lese? Reagere med latter eller reagere med sinne?

Frustrasjonen vokser med alle disse bloggerne som hist og her med sine ytringer fordømmer mobbing og den slags, men som faktisk er mobbere med å sitte som tilskuere og late som ingenting.

Jeg er ikke lettkrenka, jeg står på mitt, jeg lar meg ikke mobbe ut av blogg. Uansett hvor mye hun prøver. Men når jeg i dag igjen blir hengt ut på bloggblokka og spurt om jeg trenger hjelp. Bevares.. og alle disse voksne menneskene her følger og støtter dette.

Jeg tror samtlige på blogg skjønte hva jeg mente med mitt 17.mai-innlegg. Jeg synes ikke det er greit at 5åringer hetses for å vifte med samisk flagg. Å mobbe noen til å ikke tørre være den dem er, det er å kneble ytringsfriheten. Brudd på grunnloven og menneskerettighetene er ikke demokrati. Når dere feirer grunnlovsdagen, så er det brudd på deres, altså våre verdier, når de folkevalgte driter på grunnloven. Dette er ikke vanskelig å skjønne.

Irrelevant egentlig, for her er ikke problemet temaene jeg tar opp, for det jeg skriver om er skrevet for å debatteres. Det er angrepene på meg, denne forfølgelsen, alle løgnene om hva jeg sier og gjør, karakteristikkene som aldri stopper, latterliggjøringen av de overfall og overgrep jeg har vært utsatt for. Her er personangrepene uendelige, kan ikke svare med samme mynt engang, har forsøkt, en føler at en synker så utrolig lavt, det faller ikke like lett for meg som det gjør for vedkommende som næres på dette. Det gir meg ingenting å plage noen dag ut og dag inn.

Jeg ville aldri aldri aldri sittet å vært tilskuer til dette daglig. Aldri gjort, kommer aldri til å skje!!

Dere må bare fortsette late som. Det endrer ingenting, det endrer ikke sannheten, selv om sannheten er noe dritt!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bunny #bunnytrash

Norges nasjonale hets, deilig mat, folkeliv og tivoli!

I går var en aldeles nydelig dag. For feiring av nasjonaldagen var det perfekt vær, og folkemassene var jo helt enorme. Selv holdt jeg meg hjemme på formiddagen. Snuppen min var på jobb, jeg var hjemme og betalte regninger og vasket kopper etter helga. Så gikk jeg en tur for meg selv.

I går var det ikke bare nasjonaldag, men også den internasjonale dagen mot homofobi. Markeringen mot homofobi merker vi ikke så mye til her på berget siden dagen i sin tid så uheldig havnet på Norges nasjonaldag. Men det er tydelig at en slik dag trenges her til lands da det ofte er slik at noen blir hetset for å bruke sitt eget flagg når nasjonaldagen feires.

Norges nasjonaldag er grunnlovsdagen av 1814 og mange vil si at kongeriket Norges Grunnlov er ment for å gi oss frihet, selvstendighet og et fungerende demokrati. Slik opplevdes det ikke for 5-åringen Magnus som gikk med sin mamma i barnetoget i Bodø i går. Hele tre ganger ble 5-åringen hetset fordi han hadde det samiske flagget i sin hand da han gikk i toget. To ganger var det eldre mennesker som hetset han, noen sa til og ned «æsj» til 5-åringen. Den tredje gangen var det et barn som kom med kommentarer som var tydelig preget av holdninger hjemmefra.

Ja, hva er greia liksom? Når 5-åringer blir hetset i et barnetog på Norges nasjonaldag. Da har man misforstått litt, har man ikke? Kjerringtanker kritiserer i dag mine verdier i sin blogg, selvfølgelig.. men jeg synes denne 5-åringen skulle slippe oppleve dette. Det er meg.

Selv postet jeg en status på Facebook hvor jeg takket mine nære og kjære som ser på etnisitet, kjønn og legning som en berikelse. Likeverd og aksept er hva jeg tenker er en god holdning som burde bli representert bedre blant nordmenn. Da kan man være stolt norsk, når man er gode forbilder for sine barn, og gir disse holdningene videre.

Ellers vil jeg si at jeg ikke markerer grunnlovsdagen. Gjennom de to siste årene har vi jo opplevd hvor lett våre folkevalgte tar på grunnloven, og gjentatte brudd på norsk grunnlov har blitt blitt begått uten noen ettertanke eller samvittighetskvaler. Samme med flere brudd på menneskerettighetene. Å feire grunnloven gir jo da ingen mening. Jeg sier nasjonaldag, ikke grunnlovsdag, for den er jo bare en illusjon. Norges nasjonaldag skulle vært 8. mai, frigjøringsdagen. Så kunne 17. mai vært dagen mot homofobi og diskriminering!

Kontroversielt? Javel. Bare en meningsytring. Ikke gråt!

Etter snuppen min var ferdig på jobb i går kledde vi oss «høytidelig», vi hadde bestilt oss bord på restaurant. En restaurant vi ikke hadde vært på før, maten var nydelig, servicen var upåklagelig. Etter et deilig måltid gikk vi en tur gjennom byen. Vi var innom det store nye utestedet på Strømsø Torg, og det er helt fantastisk tilskudd, ikke bare til bylivet på denne siden av elven, men til hele Drammen. Det var som om vi var på ferie, det var som.. bloody Sunny Beach! For en stemning, for et liv. Superbra! Deretter tok vi en liten tur innom tivoliet før vi dro hjem igjen. Hjemme ventet kake!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#nasjonaldag #norge #bunny #bunnytrash

Den fremsynte mannen, i fortidens Norge!

Dette er en kort historie om en mann som levde for lenge lenge siden i en liten bygd i nord. En svunnen tid med fantasi og overtro. Dette var på våren, den gang 17. mai før dagens grunnlov og markering av nasjonaldag oppsto. Dette er så lenge siden at det var før norsk selvstyre formelt ble avskaffet i 1536. En tid før nordmenn gikk inn i mørket. Før de dansk-norske styresmaktene opphevet norske ordninger etter reformasjonen. Før kongen førte mang en krig og betalte for disse krigene med ein kraftig skatteøkning, tidvis mot viljen til riksrådet.

Dette var før adelsmakten ble utfordret av et borgerskap i vekst. Dette var en tid da kvinner var kvinner, menn var menn og Norges sjel begynte å vokse til for å kjempe for sitt eget land. Styrke og mot var i enhvers hjerte og sjel, i voksende grad.

Så var det denne ene mannen da, en mann som mente, trodde, at han kunne lese fremtiden i stjernene. Muligens, kanskje han gjorde det. Hvem vet, kan være at han så hva som var en tid et godt stykke fremover? Kanskje så han Norge 1537? Kanskje så han Norge i vår tid? Norge etter 2022? Uten at det skal være en konspirasjonsteori.

Anyways, denne mannen kalte seg selv en astrolog og tilbrakte tiden om natten med å stirre mot himmelen. Ikke fordi han syntes den klare himmelen med alle sine stjerner var vakker og fascinerende, for det syntes han virkelig, men han stirret mest på stjernehimmelen fordi han mente han kunne se fremtiden i stjernene. Mannen var alltid opptatt med å bekymre seg for fremtiden, og folk i bygda kom ofte til ham i håp om å vite hva fremtiden deres bringer.

En kveld, 17. mai, gikk denne mannen, den såkalte fremsynte astrologen, langs en åpen vei utenfor bebyggelsen i bygda hvor han bodde. Øynene hans var som nesten alltid, festet på stjernene. Det var da han trodde han så at verdens ende var nær. Han så seg selv forsvinne i et svart hull og med det forsvant han som så mange ganger før, inn i tankene om fremtiden. Mens han så på stjernene og forsøkte tyde sine syn, analysere og forsøkte forstå mer, så fortsatte han å gå uten å se ned. Det var da, plutselig, at han falt i en grøft, et stort hull fullt av gjørme og vann.

Han sank i det gjørmete vannet og prøvde med alt han kunne å klore seg fast på de glatte sidene av hullet i forsøket på å klatre ut, han skjønte at dette ville han ikke klare, det var nytteløst, han kjempet for å holde hodet over vannet og fryktet for livet, så begynte han å skrike om hjelp. Heldig var han med det at flere menn fra bygda hans var i nærheten og kom straks løpende da de hørte hans rop.

Da de dro ham opp av gjørma, var det en av dem som sa: «Du later som du leser fremtiden i stjernene, og likevel klarer du ikke å se hva som er ved føttene dine. Dette kan lære deg å være mer oppmerksom på det som er rett foran deg, på livet her og nå, for det er med å være oppmerksom og følge med i nåtiden en kan gjøre godt for framtiden».

I dag er det 17. mai. Vi feirer Norges grunnlovsdag. Kongeriket Norges Grunnlov er ment for å gi oss frihet, selvstendighet og et fungerende demokrati. Dette er ingen selvfølge som mange tror, vi ser ser stadig at våre verdier, vår ytringsfrihet og demokratiet står i fare fordi nasjonen glemmer å verne om dette. Mange tar dette for gitt, men disse må kjempes for hver eneste dag. La fremtidens barn oppleve å feire 17. mai med entusiasme og glede, la et trygt og godt land være arven videre.

Ha en fantastisk dag, Norge først!! 🇳🇴

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#nasjonaldag #mai #grunnlovsdag #norge #bunny #bunnytrash

Krans.

Dagen i dag, denne nye uka startet ikke helt som den skulle. Etter forrige innlegg, etter nyheten om Evas bortgang krøllet magen min seg. Jeg er ikke helt god på å håndtere når mennesker går bort så alt for tidlig. Eller.. andre håndterer det vel ikke noe annerledes, men jeg blir altså så lei meg, og dagen er bare tung. Masse tankekjør. Det er når det er eldre, gamle mennesker som har levd et langt liv som sovner stille inn, det får jeg fred med. Men jeg blir veldig lei meg, opprørt, når folk går bort halvveis i livet.

Det er veldig rart, koselig og rart. En fin ting, at gjennom bloggen har jeg blitt kjent med mange fine folk. Eva ble jeg kjent med gjennom bloggen. Samtidig kjenner jeg veldig på det motsatte. For det har blitt mange tanker rundt dette å bli kjent med folk gjennom bloggen. Får et slags forhold til hverandre, så plutselig så.. borte!

Det kan hende man aldri får beskjed, aldri får vite, bare blir sittende og undres. Ikke muligheten til å delta i minnestund eller sende en blomst. Var jo i bunn og grunn rent tilfeldig at jeg fikk vite om dette, at jeg fikk vite om Eva. Eller kanskje ikke, for jeg ser jo nå hvor mange som faktisk hadde kontakt med Eva. Hjerter og blomster, det er fint å se, for Eva fortjener en hyllest, bli minnet og husket.

Jeg tenker på om jeg selv hadde gått bort. Jeg husker en medblogger skrev om det en gang at hvis jeg gikk bort så ville ikke hun spleise på noen krans til meg. Altså det i seg selv er jo helt greit, jeg synes bare en ugrei ting å tenke, og en utrolig guffen ting å skrive.

Eva ville spleiset på krans til meg.

Nei, mange tanker i dag, så det blir ikke mer fra meg her i kveld. Fred være med dere alle, og beste ønsker for morgendagen 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bunny #bunnytrash

Kjære Eva – takk for alt!

For bare noen minutter siden ble jeg sittende å stirre tomt inn i et blogginnlegg som ble postet av en medblogger. Et trist innlegg, jeg fikk med meg at noen var gått bort, jeg skulle poste et hjerte i kommentarfeltet, så gikk det opp for meg hvem som har gått bort. Eva. Jeg kjenner jo Eva!!

Masse følelser på en gang, jeg vet ikke, sjokk, vantro, en brist i hjertet, en klump i halsen. Jeg måtte lese innlegget en gang til, så måtte jeg gå inn på profilen til Eva. Det er henne, hun har lukket vinduet for siste gang, én måned før hun skulle bli 54 år. Det er ikke rettferdig, dette føles ikke greit i det hele tatt.

La meg fortelle litt om Eva. Vi opprettet kontakt på bursdagen hennes i fjor. Vi har siden hatt masse kontakt. Sendt hverandre post, skrevet lange meldinger til hverandre, delt personlige ting og erfaringer. Løftet hverandre opp her på blogg, skrevet flere innlegg om hverandre for lysglimt i hverdagen. Eva var en god sjel, hun slet mye med MS og sykdom, hadde opplevd en del tøffe ting utenom som da gjorde at vi fikk stadig mer å prate om da ting jeg skriver om i bloggen var hennes erfaringer. Vår siste samtale ble lørdag morgen som var.

Jeg er litt forbannet nå også, for tross Evas mange plager og at det har vært mye siste tiden, så var hun akkurat nå i en periode hvor hun hadde samlet seg masse ting hun så fram til. Denne sommeren skulle hun leve, hun skulle se, føle og oppleve uansett hva. Hun skulle på konsert med A-ha nå bare om to dager, noe hun gledet seg vilt til og skulle på uansett hva formen tilsa. Neste måned skulle hun feire bursdag.

Eva var jordnær, realistisk, rolig, omtenksom, medfølende, sympatisk og ærlig. Hun er en av dem jeg virkelig har satt pris på for å si hva hun mener. Glad i dyr, elsket katter som hun hadde to av selv. Stolt var hun også, av sin sønn og sin datter. Mine tanker og dypeste medfølelse går til dem og alle Evas nære og kjære. De har vært heldige som har hatt Eva, og det må føles uendelig trist nå. Jeg har vondt nå, så jeg kan ikke forestille meg følelsene som hennes familie og venner rundt omkring sitter igjen med.

Evas Window

Hvil i fred Eva, jeg kommer til å savne deg, tusen takk for alle gode ord, samtaler og hyggelige stunder, takk for vennskapet, veien blir til mens man går ❤️

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#eva #evaswindow #bunny #bunnytrash

Stakkars meg jeg skrev stygt om andre og fikk tilsvar!

Man er bra dum når man sammenligner å bli forfulgt av islamske homohatere fra Midtøsten gjennom byen når en går med hendene fulle av matvarer og prøver komme seg hjem, få stygge tilrop og føle seg truet – å sammenligne det med en ufin kommentar på blogg, det er spesielt.

Man er bra dum når en sammenligner at noen kommer etter deg med slagvåpen fordi de ikke liker hundevalper, å sammenligne det med utidige kommentarer en får i en blogg som driftes av å kritisere, vri og vende på ting og konstante løgner er så dumt at det vanskelig kan bli dummere.

Å sammenligne en sårende kommentar i et kommentarfelt med at noen kaster kinaputter på deg, og hundene dine. Da er en bare hjerteløs, uempatisk og dum.

Man er bra dum når man sammenligner truende adferd fra folk med voldelige tendenser og kniv, med et par utidige kommentarer i et blogginnlegg.

Man er bra dum når en sammenligner å bli overfalt av fem islamister, og der få en kniv rettet mot strupen, frykte for eget liv, bli overfalt og ranet. Å sammenligne det med kommentarer man ikke liker etter selv ha skrevet dritt om andre i et leserinnlegg. Det er latterlig patetisk.

Alle disse gjerninger begått av personer fra og eller med bakgrunn fra mena-land.

Å bedrive latterliggjøringer av disse hendelsene, å sammenligne det med at noen har sendt ei melding fordi du selv skriver løgner, ytrer løgner, forsøker latterliggjøre menneskers opplevelser med at noen har kalt deg noe du ikke liker som en motreaksjon på egne utidigheter. Det gjør deg til i mine øyne, en utrolig slem person. Ondskapsfull rett og slett!

Nok en gang ser jeg ei empatiløs utidig kjerring hvis partifeller stod i Drammen og eglet til bråk under en lovlig demonstrasjon i helga. Dette støtter kjerringa, men hun feiler alltid med å nevne det. Lystløgneren som ser ut til å like være drittkjerring.. meg bekjent så er denne uempatiske skapningen av Allah sterkt mislikt av både kolleger, politikere og ordfører i eget lokalsamfunn, på grunn av mobbing og slike utspill som nevnt. Fullt forståelig!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bunny #bunnytrash

Alt hva jeg er, mine spinnville fobier!!

Slik er debattklimaet i dag. Hvis en leser alternative media og oppgir disse som kilde i en sak, så er en ‘rasist’, hvis en påpeker dramatiske overskrifter og clickbaits i noens innlegg så er en ‘hatefull og mobber’, hvis en ikke ønsker å la seg injisere med såkalte hurtigfremstilte «vaksiner» som ikke fungerer mot korona så er man ‘vaksinemotstander’ og ‘antivaxxer’, hvis en ønsker en strengere innvandringspolitikk så er en igjen ‘rasist’, hvis en kritiserer islam for hva islam er så er man ‘islamofob’, og nå altså, hvis man synes det er teit med homosymboler på barns ryggsekker som tar fokuset vekk fra å gjøre barn trygg i trafikken, så er man homofob. Jeg er visst alle disse tingene!

Link: «Ønsker trygg trafikk for barn».

For meg er det helt greit egentlig, det er lenge siden jeg innså at politisk korrekthet er ødeleggende. Det mest misbrukte ordet i dag er ‘rasist’, folk får bare slenge det ut til alle kanter, for meg vitner det bare om at folk ikke vet hva rasisme er. Det er veldig synd, for det er ødeleggende i kampen mot virkelig rasisme. Folk skal gjøre seg så gode, være bedre enn andre, så ser man mangelen på kunnskap og et høyt nivå av ignoranse. Å bli kalt ‘hatefull og mobber’ på grunn av én enkelt kommentar som ‘jeg liker ikke det du har skrevet’ eller ‘jeg har en annen mening og oppfatning’ enn deg’, da er man lite intelligent. Det å henge noen ut som ‘hatefull og mobber’ det er jo da en faktisk begår de handlingene en kritiserer motparten for. Hvordan noen som har fått ‘hue og rævva’ injisert fulle av vaksiner kan være ‘vaksinemotstander’, ‘konspirasjonsteoretiker’ og ‘antivaxxer’ er fremdeles en gåte. En skal i dag presses og traumatiseres, ikke få bestemme over egen kropp og utsettes for overgrep. Slik er det blitt.

Å ha politiske meninger om å endre politikk som har vist seg feilslått her til lands i 50 år, da er en igjen rasist. Å kritisere en farlig politisk ideologi som handler om å legitimere kvinneundertrykkelse, homohat, kjønnslemlestelser, vold og drap, det er ‘islamofobi’, greit nok. Folk burde faktisk ta til vett å frykte denne ideologien. Men å mene noe om begrensninger, eller mangelen av disse begrensningene av bruken av symboler og blande politikk inn i barns hverdag og ta fokuset vekk fra hva det skulle handle om, i dette tilfellet ryggsekken som skal gjøre barn tryggere i trafikken, da er man ‘homofobe’.

Hersketeknikker og stigmatiseringer av mennesker en ikke kjenner og knapt vet noe om foregår hele tiden. På meg fungerer denslags bare dårligere og dårligere. Når jeg ser hvordan folk hele tiden bommer med disse karakteristikkene og bruker dem for å påføre skam, bedrive hersketeknikk, henge noen ut, sverte, mobbe, så faller jo alt på vedkommendes dumskap og urimelighet. Lavmål og liten intelligens vitner det om. Noen må jeg sympatisere med og føle for, andre blir jeg oppgitt over, og noen er bare ondskapsfulle. Det er ikke til å komme forbi, veldig mange mennesker er slemme og har helt elendig selvinnsikt.

Så er det bare å gå tilbake til hverdagen, skrive en liste over hvem en skal invitere til bursdagsfest i sommer. Det står mellom å dra på minicruise eller leie lokale og ha en ordentlig fest. Da må en planlegge litt først. Hmm.. Shabaz, Neelam, Nadir, Aina, Noemi, Bobby, Omer, Elisabeth, Victor, Eva, Ibrahim, Lillian, Knut, Pia, Iselin, Tor-Ivar.. ja dette blir gøy! Får forsette senere har enda god tid. Tenker det haster mer å få gjort noe med soverommet, sage dobbeltsengen i to, for siden jeg nå er homofob så kan jeg jo da ikke ligge ved siden av min homofile samboer som jeg har delt seng med i 15 år. Jeg er jo livredd homser. Må huske å ikke se meg selv mer i speilet fremover, risikerer jo falle om i grusom frykt og redsel.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bunny #bunnytrash

Hun prøvde drukne seg hun da!

Snuppen min sendte meg en video fra Sverige, dere vet det gale islamlandet som er vår nærmeste nabo. Jeg blir så oppgitt over tilstandene der at jeg nesten blir rystet, og jeg synes det er helt vanvittig at det norske folk vil ha slike tilstander her i Norge. Altså, hvorfor vil ikke folk at vi skal ha det fredelig, trygt og godt? Det er for meg en gåte.

Nå har vel alle her til lands nå hørt om Rasmus Paludan, en dansk-svensk advokat, samfunnsdebattant og politiker. Han er i dag partileder for det danske politiske partiet Stram Kurs, som ble stiftet i 2017. Dette partiet ønsker blant annet å forby islam i Danmark. Det er ikke det dummeste forslaget jeg har hørt, faktisk er det noe av det beste som kan gjøres for å ivareta og verne om våre vestlige samfunn, slik jeg ser det. Samtidig er denne Paludan litt av en aktivist, han har laget seg som mål å vise danskene og nordmenn hvilken galskap islam medfører, og da bruker han Sverige som eksempel. Nå har han altså flydd rundt i Sverige og brent koraner. Det blir helt ville tilstander av dette. Islams følgere setter biler i brann, flyr på folk og politi. Knuser butikkvinduer og gjør alt som vi nordmenn vet er galt. Mens islams følgere mener dette er riktig oppførsel når dem ser noe dem ikke liker.

Tilbake til denne videoen snuppen min sendte meg. Snuppen min liker TikTok og fant denne videoen der. Den er sett over 4 millioner ganger, for det er jo helt patetisk absurd, vi snakker om å bli indoktrinert av islam. For videoen viser at Paludan står på andre siden av en elv og tenner på en koran, og en muslimsk kvinne reagerer da med å hoppe i elva for å drukne seg. Hahaha.. altså unnskyld at jeg ler. Jeg vet at koranen er muslimers hellige bok, men det er fremdeles bare en bok. Altså om noen brenner bøker som er hellige for meg (jeg har noen), så prøver jeg ikke ta mitt eget liv, noe så utrolig dumt. Jeg vil heller ganske enkelt bare mislike personen som gjør det, ganske enkelt. Men så har vi jo det da, et intervju med to muslimske kvinner for litt tilbake siden, der hun ene sier at når noen brenner koranen så føles det verre enn når ens sønn blir drept. Altså det etterlater meg med tanken at hun heller ofrer sønnen sin framfor en koran. Hjelpes..

Anyways, denne profilen på TikTok som har postet denne videoen har kun lagt ut to videoer på sin brukerprofil. Den andre videoen er også fra koranbrenningen i Sverige, der ser man islams følgere hopper i elva og svømmer over, så flyr de på politiet og er helt gale slik jeg ser det. Blir fint her til lands når det skal være slik at vi skal fylle opp med flere som flyr på folk når de ser noe de ikke liker. Jeg vet jo hvordan det er, har jo blitt flydd på noen ganger. Vel, det er jo bare å stålsette seg, dette er jo hva folk ønsker. Dette er jo hva folk stemmer frem.

Video 1: Dame hopper i elva.

Video 2: Svømmer over for å ta politiet.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#paludan #stramkurs #koranbrenning #islambrenning #sverige #danmark #norge #bunny #bunnytrash

Muslimpizza (Nam Nam)!

Som de fleste som stikker innom bunny.blogg.no nå har fått med seg så er det tradisjon for sjefskaninen å kose seg på sofaen praktisk talt hele søndagen. Så det er altså det denne dagen blir brukt til. Lese litt bok, blogge, se på Netflix og sløve. Det er deilig det, godt å bare ligge her og kjenne på livet. Nyte.

Men mat må man ha, uansett om det er hverdag, festdag, sløvedag og helg. Så med det ble det bestilt muslimpizza fra Milano Pizza og Grill her på Fjell. Kaller det muslimpizza for de er muslimer de som driver stedet også er det jo her på Fjell. Stedet er Halal og tidvis er det jo slik her på Fjell at man sitter med en følelse av å ikke være i Norge. Folk roper og skriker (det de kaller ‘å snakke/prate), et lydnivå hvor man som hørselshemmet ikke trenger høreapparat. Det er moro når de prater om meg og tror at jeg ikke skjønner. Men sånn er det bare. Urdu og tyrkisk er ikke ukjent når man lever i det. Har ei pakistansk venninne som har lært meg obskøne banneord på urdu, det er gøy.

Anyways, i dag bestilte vi ‘muslim spesial’ fra Milano, skikkelig sølepizza med masse bernaise. Milano har god pizza, og greie priser. Så det er verdt å nevne. Hyggelig han som driver stedet også, holder døren for meg og er riktig hjelpsom. Morsom også når jeg ringer, eller før, for når jeg snakket så brukte han si at det er Milano i Drammen jeg er kommet til. Han reagerte på min nordnorske dialekt, kebabnorsk er jo språket i Drammen nå. Kebabnorsk, tyrkisk og urdu. Men jeg holder på tromsdialekta, det er gøy, for mange blir store i øynene når jeg ‘tar av’, hehe.. problemet er jo at folk på Kiwi og sådan skjønner meg ikke, sier jeg ‘rømmedipp’ så blir de helt forstyrra, og jeg har enda ikke lært hva ‘rømmedipp’ er hverken på urdu, tyrkisk eller kebabnorsk. Finner vel ut av det..

Som sagt så er pizzaen her på Fjell god, god som helt grei, ikke Drammens beste, men god. Er usikker på hvem som har Drammens beste pizza. Det var et sted som het ‘Pizzahuset’ før, de hadde psykt god pizza. Men det eksisterer ikke mer. Det jeg kan nevne er «Lizzi’s / Lizzi’s Pizza» det er en veldig bra plass, koselig, flott atmosfære og knallgod mat. Dette er et Drammenssted, så skal du/dere til Drammen og har lyst på en matbit så anbefaler jeg så absolutt Lizzi’s. Snuppen min og jeg bruker som oftest å spise pizzabuffét der, veldig bra buffét med masse tilbehør. Utenom det bruker jeg også bestille Lasagnen deres, med ekstra ost, den er ultragod!!

Nå er jeg mett, og i morgen skal jeg faste. Faster jo for tiden på tirsdager og torsdager, men siden det er 17. mai på tirsdag så blir det fastedag i morgen.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#milano #lizzis #drammen #bunny #bunnytrash