Topp 3 – for meg!!

Dagen i dag har vært nydelig, skiftende vær, men mest sol. Gått en passelig lang tur, trasket en time på tredemølle og hatt en grei økt med Kranglefanten. Nå har vi spist middag, jeg har «fastedag», så da ble det 180 gram trukket torsk med samme mengde grønnsaker og en dæsj sweet chilli sauce.

Snuppen min og jentene ligger og slumrer borti sofakroken, han skal jobbe natt, så da må han ha litt søvn før den tid. Selv har jeg tre alternativer jeg har vurdert for kvelden. Jeg har mye annet jeg kunne tatt meg til, men dette ble da mine topp tre alternativer.

01). Da jeg gikk tur tidligere i dag var jeg innom UPS og hentet en pakke fra Amerika. Den inneholdt fire bøker skrevet av Bill Warner, PhD. Så det ene alternativet er å begynne lese på disse. Dette er faktabøker, ikke noe fiction eller sådan.

02). Andre alternativet mitt er å begynne se nyeste sesong av serien «Stranger Things» på Netflix. Det blir da fjerde sesongen. Har sett de tre første tidligere. Meget spesiell serie med blant annet Winona Ryder i en av hovedrollene. Jeg synes det er en bra serie selv om den er «far out». Serien startet med at en tolv år gammel gutt forsvant på mystisk vis. Politiet startet etterforskning, mens guttens kompiser begynte å lete på egenhånd, hvilket resulterte at de fant en psykokinetisk jente som visste hvor den forsvunne gutten befant seg. Masse mystiske greier og en jakt på sannheten søkes samtidig som et skummelt regjeringsorgan forsøker å dekke til hva som foregår.

03). Tredje alternativet mitt er å bare sove, fra nå helt til i morgen. Men kanskje bare litt innimellom, er noe trøtt i dag etter tur, trim og sådan. Fasting, og ja..

Kanskje jeg skal gjøre litt av alle tre alternativene, hehe.. Enn dere da, hva skal dere i kveld?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#tirsdag #billwarner #strangerthings #bunny #bunnytrash

Venstreislamisme er verre enn rasisme!

«VG mener Taliban strammer grepet om kvinnene i Afghanistan. Men det er ikke Taliban som har skrevet versene i Koranen. Vi kan ikke si at Taliban strammer grepet. Eller at Iran, Sudan, Jemen og Saudi-Arabia strammer grepet. Det er islam som gjør livet vanskelig for kvinnene».

Slik starter Lily Bandehy sitt innlegg i Nettavisen om VGs utspill som jeg selv skrev et innlegg om for to dager siden. Dere kan lese mitt innlegg i sin helhet her: «Hege Storhaug, Afghanistan, Taliban og VG». Innlegget ble lest og delt av mange, men som alltid ved slike innlegg kommer det en del motstemmer, som av uvisse grunner ikke har argumenter, men heller fokuserer på å stigmatisere den som ytrer seg, rasiststempelet kommer alltid.

Lily Bandehy skriver litt om dette i sitt innlegg i Nettavisen. Hun skriver at «folk med lojalitet mot islam fått stadig mer innflytelse i samfunnet. De blir politikere, journalister, skribenter og får nøkkeljobber i ulike medier og i kulturlivet. Denne gruppen gjør det vanskeligere å ta opp kritikkverdige sider med islam.

Intellektuelle muslimer og såkalt venstreislamisme har tatt på seg oppgaven å kvele all kritikk mot islam, samt bortforklare de mørke sidene ved å legge skylden på kultur eller tolkning. Deres heiagjeng er «gjengmuslimer», som driver med sjikane på sosiale medier, styrer gatebråk og hindrer ytringer med vold. De er nyttige idioter som blir styrt av moskeer for å legge lokk på ytringer som bryter med deres verdensbilde».

Det er vanskelig for meg å ikke være enig med Bandehy om dette. Jeg ser det selv, vi ser det hele tiden. Enhver ytring om islam forsøkes knebles, enhver kritikk blir avledet og avsporet, debatten blir alltid etterhvert styrt av taqiyya-propaganda.

Lily Bandehy er forfatter og debattant, hun er tidligere lærer og utdannet psykiatrisk sykepleier. Hun kom til Norge som flyktning fra Iran i 1988. I dag er hun 72 år, født og oppvokst med islam og hele familien hennes er muslimsk. Hun har gått igjennom to revolusjoner og en krig. Hun har flyktet, og hun har brukt hele sitt liv til å lese Koranen, islamske historikere og teologer. I Norge har hun måttet leve med politibeskyttelse på grunn av trusler fra islams følgere. Bandehy er en reell flyktning.

Jeg har for en tid tilbake siden omtalt Lily Bandehy i flere innlegg. Les gjerne innleggene «Politibeskyttelse» og «Selvstendighet og kulturell tilhørighet». Disse innleggene sier litt om hvem Bandehy er, hva hun har gått gjennom og hva hun står for.

Lily skriver som jeg gjorde etter VGs utspill om at Taliban har «en forskrudd islam-fortolkning som Taliban har funnet på selv, gubbeveldet i Kabul fortsetter å undertrykke afghanske kvinner.» Hun skriver:

«Taliban tolker Koranen helt korrekt. Jeg kan si av hele mitt hjerte at det ikke er Taliban som gjør livet vanskelig for kvinnene. Det er islam. Det er Koranen og Allahs ord VG må ta et oppgjør med».

Videre mener Bandehy at «vi må stoppe moskeer, der imamer indoktrinerer ungdommer med vers fra Koranen. Vi må stoppe Islam Nett og IRNAs fremvekst. Vi må stoppe dialog med land som praktiserer sharia. Vi må åpne for kritikk av islam».

Les hele innlegget til Lily Bandehy i Nettavisen her: «Det er ikke Taliban som er problemet, det er Islam».

Jeg tenker at folk i Norge som enda ikke har forstått eller innsett hva islam gjør med samfunn, også vårt samfunn Norge, bør begynne lytte til stemmer som Lily Bandehy i stedet for å lete fram sine meninger gjennom agenda-styrte artikler fra ledere i VG og MSM som fordummer og manipulerer.

Folk kan virkelig ikke være så dumme at de tror på at VG vet bedre hva som står i koranen, at de vet bedre enn eksempelvis Lily Bandehy hva islam er og gjør. Man er bra dum hvis man tenker som VG, at deres spaltister og ledere skal belære Taliban om hvordan tolke koranen og praktisere islam.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#lilybandehy #taliban #islam #koranen #vg #bunny #bunnytrash

Bli med på dette da vel!!

Har tatt denne før, men tar den igjen 😜🤣
Skal bli gøy å se om noen gidder å gjøre dette 😊

💐Ekteskap: 1
💔 Skilsmisser: 1
💍 Forlovelser: 1
🍼 Barn: 0
👵 Barnebarn: 0
🐩 Husdyr: 2 ❤️
🚑 Operasjoner: Usikker på hvor mange.
✒ Tatoveringer: 10 tror jeg.
💎 Piercinger: Noen hist og her, usikkert antall..
🔫 Skutt med pistol: Ja, rett i låret.
✋ Sluttet i en jobb: Ja.
📺 Noen gang vært på tv: Ja, noen ganger.
🌅 Vært på en øy: Ja, født på en.
🦌 Kjørt på ett rådyr: Nei, gjør ikke sånt!!
😥 Grått over noen: Uff, ja.
❤ Blitt forelsket: Ja, smertefullt.
😪 Sett noen dø: Ja noen.
🇺🇸 Vært i USA: Nei.
🚑 Kjørt i ambulanse: Ja, ligget bak.
🎤 Sunget karaoke: Dét skjer ikke!!
🏂 Kjørt utfor/slalom: Ja, men ikke på slalom.
🎿 Kjørt på vannski: Nope.
❄ Gått på skøyter: Nope.
🏄 Har surfet: Nope.
🚲 Kjørt mc: Ja.
🐴 Ridd på en hest: Ikke faen, skjer IKKE!!
😵 Nesten dødd: Ja.
💪 Trent på treningssenter: Ja.
🚔 Kjørt i baksetet av en politibil: Ja.

Kopier gjerne og legg inn dine svar i kommentarfeltet mitt, eller lag eget innlegg hvis du blogger, så kan jeg lære meg noe nytt om deg når jeg stikker innom 😜

Det er selvsagt lov å gjøre begge deler, Bunny liker kommentarer og dialog med dere som stikker innom her 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#kjedebrev #bunny #bunnytrash

Bekjennelser fra jente 16 år, barnevernsbarn og rusmisbruker!

Noen ganger blir jeg helt rørt av tilbakemeldinger jeg får på innlegg jeg har skrevet i bloggen. Det er faktisk en rar greie dette med å skrive om alvorlige ting som dette. Enkelte samfunnsaktuelle tema om overgrep, rusmisbruk, ukultur og sosial kontroll, da blir folk flest tyst som i graven, på samme måte som når en tar opp ideologier, indoktrinering og uvettig innvandring. Folk trekker seg unna av mange grunner, fordommer, mangel på empati, lite kunnskap, feighet, redsel for å bli stemplet som rasist, frykt for å stikke hodet fram og faktisk mene noe, bidra. For å nevne noe.

Har folk noe positivt å si, eller noe de føler for å dele, da kommer det i innboksen min. Skal noen slenge med leppa og være negativ, ja da skriver de selvsagt i bloggen som anonym eller så skal de ‘trolle’ eller være ufyselige i offentlige grupper på Facebook.

Nettroll er det mange av vet jeg..

Anyway, en ung jente på 16 sommere tok kontakt med meg på Facebook etter at hun hadde lest et blogginnlegg jeg hadde skrevet om narkotika og rusproblemer..

Dette er hva hun skrev:

«Det blogginnlegget ditt om å leve med rusproblemer og det å være ‘fanget’ i et rusmiljø synes jeg var et fantastisk innlegg! Det kan kanskje få uvitende mennesker til å åpne øynene sine, jeg synes det er tøft av deg! 🙂

Jeg er vokst opp med min mamma som er alkoholiker og stoffmisbruker. Vi bodde i en liten by i Finnmark da jeg ble født, men min mamma er fra Bergen. Pappa er fra Finnmark, han har også drevet med narkotika og rus.

Vi måtte plukke tomflasker og tigge penger for å ha råd til mat da vi flyttet til Bergen. Jeg var ikke mye på skole, og jeg gikk glipp av sinnsykt mye, for å ta vare på familien, og holde den sammen. Jeg ble flyttet til et fosterhjem der jeg måtte bo i fire år, og hvor jeg ble misbrukt av en fire år eldre fosterbror. Jeg begynte å stikke av, ruse meg og henge med de eldre gutta som bare brukte meg for sex fra jeg var cirka 12 år. Jeg ble flyttet rundt i landet, på institusjoner og i beredskapshjem. Jeg endte til slutt opp her i et fosterhjem som kun består av min fostermor, en katt og meg.

Jeg har sluttet å drikke alkohol og røyke sigaretter og hasj. Etter at jeg kom hit her jeg er nå har jeg også sluttet med speed. Jeg begynte med “gestalt terapi” som har hjulpet meg å bearbeide det jeg har gått gjennom. Jeg har jobbet mye med meg selv, og gjort mirakler.

I dag holder jeg foredrag for barnevernspedagoger og sosionomer. Jeg går på kurs og deltar i støttegrupper. Snart drar jeg til Latvia for å være sammen med rusavhengige og gatebarn. Ville bare dele dette med deg. Jeg deler helt og fullt synet ditt. Thanks for your time!»

Og med dette stiller jeg enda spørsmål ved folk som er så dumme som kommer med kommentarer som: «Så bra!», «Suverent, da forsvinner narkisa en etter en», «Synes ikke synd i dem, de vil det jo selv!», når det skrives om narkomane, rusmisbruk og overdoser i media.

Er det ikke tåpelig å være så uvitende, dum eller ond at man dømmer uskyldige mennesker? Mennesker man ikke vet annet om enn uføret de har havnet i..

Denne 16 år gamle jenta, det som skjedde med henne, var det hennes feil? Noen som tror hun ville ha det livet hun gikk gjennom? Det er faktisk veldig få som skjønner at de aller aller fleste som havner «utpå» flykter fra opplevelser, fra smerter og traumaer de har blitt påført og må leve med fordi de ikke får hjelp til å håndtere dette på annen måte. Man våkner ikke opp som 12 åring og bestemmer seg for å bli narkoman rusmisbruker..

All ære til denne jenta som har kommet så langt som hun har, at hun gjør det hun gjør, og at hun delte dette med meg!! RESPEKT!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#narkotika #rus #bunny #bunnytrash

Topp 3 – tommel opp!

Nå går vi snart inn i juni måned, hvilket betyr at vi kan erklære sommer!! Hva er deres topp 3 ting dere skal gjøre i løpet av sommermånedene i år, altså de tre tingene dere gleder dere mest til å oppleve eller gjennomføre?

Akkurat nå er det disse tre tingene som står høyest hos meg.

01: Sydentur

Vi er fire venner som skal reise til syden snart. Jeg har vært veldig forsiktig med å tørre glede meg på grunn av hvor fort ting snur. De reisene som var planlagt før plandemien, turene som uteble da, og det faktum at det har vært fram og tilbake med idiotiske tiltak og restriksjoner, og dette «koronasertifikatet» hvor smittede vaksinerte kan reise hit og dit og spre virus, og friske uvaksinerte må gjennom pinne i nesa og ting og tang det er jo bare beyond insane. Det har satt meg litt i «beredskap». For ting henger ikke på greip, og jeg har skjønt hvor bredt omfang det er av mindre smarte mennesker i samfunnet. Men nå har altså mine reisevenner begynt å telle ned dager, troen på at dette blir bra, denne turen skjer, så jeg begynner nå å glede meg litt. Tenk snart tre år siden jeg var i syden sist, i mellomtiden har det liksom bare vært Tyskland, Sverige og Polen. Den turen til Polen var jo knallbra da, men ikke det samme.. Jeg begynner tillate meg til å glede meg..

02: Konsert

Det var skikkelig deilig å endelig være på konsert igjen, og etter tre år var Bonnie Tyler på Oslo konserthus først ut. Siden jeg aldri hadde opplevd Bonnie Tyler live før, og hun har «vært med meg» hele livet så ble denne en nostalgisk konsert av glede, på tross av at det begynner merkes at dama ikke har helt samme stemmen, energien og driven. Dette var i siste liten og det var en kjempefin opplevelse. Nylig var vi på Telenor Arena og opplevde Sir Elton John hvis billetter vi har hatt i tre år. Konserten har blitt utsatt og utsatt og jeg er så utrolig glad for at konserten ikke ble kansellert eller at vi eventuelt refunderte billettene. For dette var knallbra konsert, stemmen til Elton John var helt rå og solid, showet, det visuelle og stemningen var brilliant. Neste ut blir i sommer, Dua Lipa.. hehe..

03: Festival

Det er mange ting jeg gleder meg til nå i sommer. Bare det å farte mellom byene her i godt vær. Skogsturer i fint terreng. At snuppen min tar sommerferie. Elvefestival og utepils. Jeg har ikke drukket årets første utepils enda. Jeg tror faktisk ikke jeg har drukket en eneste øl i 2022 i det hele tatt faktisk. Jeg gleder meg til å feire bursdag og livet. Ja det er masse jeg kan ramse opp, men å plassere på en tredjeplass her nå tenker jeg blir Pride-festivalen i Oslo. Ikke alle disse arrangementene, småkonsertene og hva det måtte være, ikke alt det maset, men Pride-paraden lørdag 25. juni klokken 13:00 og påfølgende fest etterpå!

Noen som har lyst å bli med? 😜

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sommer #bunny #bunnytrash

Hvilken blogger blir den neste?

Er en del hyggelige bloggere det er sikker og visst, og noen har jeg flere ganger fantasert om hadde vært kjempemoro å møte, noen har jeg veldig lyst å møte. Jeg har jo møtt noen da. «Lindasmat» hun har jo sluttet å blogge da, men henne har jeg jo møtt, vårt vennskap startet jo før hun begynte å blogge.

«KariEngesvik» har jeg jo også møtt, hun var her i Drammen og vi hadde en noen timer lang date på Papirhuset i byen her. Det var en kjempefin kveld. Kari var akkurat som jeg hadde forestilt meg, litt sånn Suzi Quatro. Hehe..

En som derimot ikke var som jeg hadde forestilt meg, fordi det faktisk er helt umulig å forestille seg, var «Gryende». Gry har jeg også møtt, hun tok turen helt opp hit hjem til oss her på Fjell fra Askim, så hadde vi en liten balkongfest sammen. Altså vi skravla i så mange timer at jeg vet ikke helt hvor mange det faktisk ble. Hehe.. har tenkt cirka 50 ganger nå på å dra til restauranten i Askim og besøke henne.

«ZoeticWorld» har jeg jo kjent hele livet. Neida, jeg har ikke det, men jeg vet ikke hvor lenge siden jeg først la merke til Helene. Hun var helt ny kjæreste med han hun etterhvert giftet seg med, det var i Generalhagen i Harstad for hundre år siden. Etterhvert har det jo blitt mer gradvis da hun var og er god venn med han jeg var gift med. Så var vi jo i bryllupet hennes, hvilket var et veldig bra bryllup, hvor hun strålte i brudekjolen hun hadde laget selv. Ja årene har gått og nå har hun faktisk nå vært her på blogg en stund også.

Jeg var i Mjøndalen nå på fredag, og det er ikke så lenge siden sist jeg var der egentlig, noen uker, og begge gangene tenkte jeg, hellige kaninmåne tro så morsomt hvis jeg støter på «Annebe». Nylig så jeg hun igjen hadde laget et blogginnlegg hvor hun hadde vært i Drammen, på steder jeg bruker ferdes. Så ja, jeg har liksom tenkt at det hadde falt seg naturlig om hun er den neste bloggeren jeg støter på, da rent tilfeldig, siden da vi bor så nære hverandre.

«AudMarit» bor jo ikke så langt unna hun heller, og hun har vært i Drammen her flere ganger etter vi fikk litt kontakt her på blogg. Jeg har sagt til henne at hun må bare si fra når hun skal hit, jeg spanderer kaffe, jeg vet hun liker kaffe og hun kan velge kaffen og stedet også, så vi får se, kanskje en dag det skjer.

Jeg var i Bergen i fjor sommer. Jeg angrer på at jeg ikke tok kontakt med Vivian aka «Mammapåhjul», det hadde vært kjempekult å møte Vivian. Men den turen i fjor var bare en langweekend, og vi var et gjeng med venner sammen, så det ble som det ble.

Det er noen rundt omkring som hadde vært superhyggelig å møte. Praktisk talt i hele landet, Larvik, Fredrikstad, Sandnes, Stavanger.. ja, flere steder. Mange bloggere jeg verdsetter og ha vært så heldig å bli litt kjent med. Skal ikke glemme de som er innom bloggen min som ikke skriver blogg selv, mange flotte fine folk. Er litt moro det at jeg har vært rundtomkring, innenlands og utenlands og blitt kontaktet av folk gjennom bloggen og fått nye venner. En tur på Kreta glemmer jeg aldri.. hehe.. da tikket det inn meldinger «vi MÅ møtes», det ble litt av en tur!!

«Frodith», hun har jeg tenkt mange ganger at muligens er den neste. Hun bor så nært, Oslo, og hun liker sånt. Farte litt, møte folk og fjase. Hadde faktisk en drøm en gang at vi var et sted i Oslo og spiste indisk mat. Både hun og jeg elsker indisk, hehe..

Vi får se, mange fine folk har jeg blitt litt kjent med gjennom bloggen uansett, det er helt sikkert!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#blogg #bloggere #bunny #bunnytrash

Topp 3 – irriterende!!

Dette er mine topp 3 irriterende låter gjennom tidene, som jeg kommer på akkurat nå, for meg, som ble spilt mye og man ikke kunne «unngå» å høre om man hadde på radio og eller var ute på byen. Disse mener jeg verden kunne vært foruten, hehe..

01: Dragostea Din tei – O-Zone 
02. Who let the Dogs out? – Baha Men
03. Rosa helikopter – Peaches

Hva er dine topp 3?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#irriterende #musikk #bunny #bunnytrash

Hege Storhaug, Taliban, Afghanistan og VG!

Jeg synes Hege Storhaug er hylende morsom. For dere som ikke vet hvem Storhaug er så snakker vi om en av de bedre norske journalister. Hun er forfatter og politisk aktivist. Hun arbeider som informasjonsleder i stiftelsen Human Rights Service, svært kunnskapsrik og dypt engasjert debattant omkring spørsmål knyttet til tvangsekteskap, kvinnelig omskjæring, islam, islamisme og integrerings- og innvandringspolitikken generelt. Hun ER dyktig på disse feltene! Les gjerne mer ved å klikke på linken under.

Link: «Norge i dag – vi har blitt advart»

I et kommentarfelt ser jeg Storhaug kommentere en lederartikkel fra VG som heter «Taliban strammer grepet» og artikkelen som er frontet med en ingress med store tykke svarte bokstaver lyder slik: «Med en forskrudd islam-fortolkning som Taliban har funnet på selv, fortsetter gubbeveldet i Kabul å undertrykke afghanske kvinner».

Jeg skjønner godt at Hege Storhaug reagerer kraftig på VGs manglende kunnskaper om islam. Altså «en forskrudd islam-fortolkning som Taliban har funnet på selv». Hallo!! Hvor henter de dette fra??

For det første, Taliban bedriver faktisk islampraksis i sin reneste form, den formen for islam som bruker koranen og ikke politisk korrekthet som ledesnor. Med andre ord, Taliban bruker og følger Koranen!

Så når VG skriver at Taliban har en «forskrudd tolkning av islam», hvilken Koran har de da lest? Hvilke Hadith har de lest? Har de i det hele tatt lest noen sura i Koranen? Har de lest Sira? Tviler på at de har lest et eneste sura i det hele tatt med sådan uttalelse. Nada, ingen!!

VG skriver, mener og tror at kvinner i Afghanistan uten Taliban skal få «universelle menneskerettigheter». Da viser de seg til å være enda mer naive, latterligere og dummere enn vår utenriksminister Anniken Huitfeldt som lever i troen på at hun kan rettlede Taliban til å utøve sin makt annerledes enn i tråd med islam og sharia.

Link: «Huitfeldt: Bistand til Afghanistan»

Link: «Taliban overtar makten»

Link: «Legitimering av Taliban»

Link: «Bistand til Taliban»

Link: «Kosebesøk til Norge»

Link: «Kvinner, dekk dere til ellers..»

Vel, om VGs ledere ikke har lest Koranen, Hadith eller Sira om Muhammed, så tenker jeg at: hva med bare å se til de islamske land som er, det er jo rundt 60 land i verden som er islamdominerte, så da kan en jo stille VG et enkelt spørsmål.

Hvilket land i den islamdominerte verden har gitt kvinner full frihet?

Svar: Ikke et eneste land.

Den friheten har muslimske kvinner aldri hatt i islams historie. Ikke i noen islamske land, og faktisk ei heller her i Norge for den saks skyld.

Så til Hege Storhaugs uttalelse som fikk meg til å le, for jeg personlig syntes den uttalelsen var god, hylende morsom.

Hege Storhaug skriver:

«At «omtrent hele verdenssamfunnet», «innrømmer kvinner universelle menneskerettigheter», er så virkelighetsfjernt at man ikke vet hvorvidt man skal le eller gråte. Hvis VG kan peke på et eneste muslimsk land som «innrømmer kvinner universelle menneskerettigheter», skal jeg egenhendig sette meg ned og hekle luftige sommerhijaber til hele redaksjonen».

Altså det VG bedriver er å stå opp for islamiseringen av Norge. Det vil si rydde bort det Norge som vi kjenner og ønsker verne om. VG bedriver politisk korrekthet og dekker over hva islam er og hva islam går ut på. Fordøm gjerne Taliban, deres handlinger, deres umenneskelighet, deres terroristhandlinger, men ikke lyv til den norske befolkning om hva islam er, hvordan islam utføres og hvilke konsekvenser islamisering får i samfunnet vårt. Å skrive at det utelukkende er Taliban som er årsak til elendigheten i Afghanistan er Taqiyya i sin verste form. Det skal mye til å komme med større løgner for å påvirke folk til å tro på at islam er «fredens og kjærlighetens religion»!!

La oss gå litt tilbake i tid, jeg vet at enkelte liker å viske ut historien, men personlig mener jeg at en aldri må viske ut historien, men heller lære av den. Ikke glemme, men lære. Det har seg slik at Taliban styrte i Afghanistan fra 1996 til 2001 og ble så styrtet av en USA-ledede invasjonen i desember 2001.

Hva skjedde så i Afghanistan fra 2001?

En mengde kvinner (og noen menn) som under den nye makten etter Taliban ble funnet skyldige i utroskap (voldtatte kvinner) ble fortsatt steinet i hjel i Afghanistan, men bare med små steiner. Altså for å ikke være like grusomme som Taliban så steinet de folk ihjel med mindre steiner. Dødsstraff for homofile.

Offentlige henrettelser og amputasjoner fortsatte, i tråd med de islamske sharia-lovene, men lovene ble håndhevet med «mer rettferdighet og medfølelse» enn under Taliban-regimet. For eksempel pleide Taliban å la de henrettede henge synlig for publikum i fire dager. Etter Taliban ble styrtet lot de nye makthavende bare likene henge offentlig i kort tid, altså en liten halvtime.

Er dette hva VG mener er «universelle menneskerettigheter»?

Artikkel fra HRS: «Forskrudd når VG skal lære Taliban å tolke koranen».

Jeg må si meg enig med Hege Storhaug:

«Dagen blir ikke den samme uten VG» 🤪

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hegestorhaug #hrs #storhaug #humanrightsservice #afghanistan #rights #taliban #islam #koranen #vg #bunny #bunnytrash

Cogito, ergo sum!

Ikke alle får samme versjon av meg. En person kan fortelle deg at jeg har en fantastisk vakker sjel. En annen kan fortelle deg at jeg er en kaldhjertet drittsekk. Tro dem begge, jeg behandler ikke folk dårlig. Jeg behandler dem deretter.

Bunny

Bunny i kjole eller stringtruse og BH!?

I dag ble jeg kontaktet av en casting-agent som holder på med å finne oppdragstakere til en reklamefilm som består av flere forskjellige scener med forskjellige situasjoner og mennesker.

Så det morsomme, hvorfor nettopp jeg ble kontaktet. Det har seg slik at en av personene de ser etter er en pen mann som har bart og skjegg (typisk mann), som i denne reklamen skal være med i en scene som er en «photoshoot» hvor denne denne mannen går i kvinneplagg. Så skal der være en scene av det vi tydelig ser er en mann i dameklær / sminket. Dette skal liksom handle om at vakkerhet er veldig individuelt og kan sees fra flere sider.

Jeg ble kontaktet fordi jeg er vakker.
Jeg sa ja jeg, så da er jeg sendt til regi for avgjørelse om jeg skal være denne personen i disse scenene. Med det ville casting-agenten ha et nytt bilde av meg, og da fikk hun et bilde av snuppen min og meg sammen hvor jeg skrev, «meg til høyre», noe hun visste da jeg har jobbet med denne gjengen før. Men det som da skjedde var at hun spurte om snuppen min kunne tenke seg å være med på dette fordi det er en scene til, og i den scenen er det en «fotograf» som tar bilder av to menn i dameklær.
Snuppen min sa også ja.
Da jeg først ble kontaktet av casting-agenten og spurt om jeg var interessert, og svarte ja, så sendte hun meg en email med beskrivelse av scenene, hva oppdraget går ut på. I denne teksten var dette bildet som jeg har vedlagt øverst i innlegget her. En mann i kjole. Og med det har jeg hele tiden tenkt at dette oppdraget innebærer å gå i kjole. Så etter at våre navn og bilder er blitt sendt til regi, etter jeg har avsluttet samtalen med casting-agenten så leser jeg gjennom hele emailen jeg fikk, på nytt. Det er da jeg merker meg at gjennom det hele så står det ikke ‘kjole’ nevnt en eneste gang, derimot står det to ganger ‘kvinneplagg’ og én gang ‘dameklær’ og sminke. Det er da jeg blir sittende å undre meg, skal jeg på TV i kjole, eller stringtruse og BH? 😳
Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!
Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#oppdrag #casting #photoshoot #reklame #bunny #bunnytrash