Opprop: Stopp misbruk av Greta Thunberg!!

Dette oppropet må til, jeg kan ikke bare sitte å se på lengre. Nå har jeg laget en underskriftskampanje, et opprop, og håper alle med empati, sunt fornuft og folkevett signerer!
Dette misbruket av jentebarnet må stanses! Nå må foreldrene ta ansvar og opptre som foreldre, nå må barnevernet ta tak, nå må Greta Thunberg få være det hun er, et barn! La henne få oppleve sin barndom og litt glede i livet før verden går under.
Greta Thunberg har fått sagt sitt, hele verden har fått hørt tallene hun har fått tildelt og om framtiden hun skildrer. Nok er nok, dette har gått for langt nå, dette er barnemisbruk!!
Det er ikke bare jeg som reagerer. Mange tusener av mennesker er rystet over misbruket av denne jenta, folk skriver på sosiale medier verden over at de får vondt av henne, at hva hun opplever og går gjennom er langt fra bra for en jentunge, folk ber hennes mor om å stoppe, folk skriver at de ser et barn som er helt ødelagt.

«Hvor er barnevernet» spør man seg, og på sosiale medier raser folk over barnevernets fravær!

Når barnevernet glimrer med sitt fravær er det opp til oss å gjøre noe med dette. Vi må si fra at nok er nok!

Signer «Stopp misbruke Greta Thunberg!!» her: Opprop.net

Se dette stakkars pikebarnet holde tale i FN:

https://www.nettavisen.no/okonomi/greta-thunberg—en-dodssliten-naken-og-ubeskyttet-sjel-pa-en-altfor-stor-scene/3423850508.html

Sannheten (video) om Greta Thunberg:

 

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#barn #barnemisbruk #barnevern #misbruk #barndom #klimakrise #politikk #klimaløgn #fn #klimahysteri #opprop #galskap #stopp

Barn

Klokken er passert midnatt, det er ikke så veldig lenge siden vi kom hjem. Min kjære har vært på kveldsvakt, og jeg har tilbragt kvelden på kino.

Jeg så filmen ‘Barn’.

Denne filmen var den første spillefilmen jeg jobbet som statist. Fra før hadde jeg bare jobbet i reklame og TV-serier. Det var i oktober 2017. Så det har tatt cirka to år å produsere ‘Barn’. Det kan jeg skjønne når filming over tre lange dager er et minutt i filmen. En hel dag ble brukt til å spille inn en ‘minnestund’ og hovedrolleinnhaver Henriette Steenstrup holdt blant annet en tale. Det var skuffende å se at denne scenen og «statistmareritt» var klippet helt vekk.

Å se Steenstrup gråte på kommando, og å være så ‘beveget’ var helt utrolig. Hadde dette blitt tatt med i filmen så hadde vi virkelig fått sett hvor dyktig skuespiller hun er.

Cirka 1 time og 16 minutter inn i filmen dukker armen min opp et par ganger, så ser vi hele meg et sekund. Litt senere i minnestundscenen ser vi kroppen min, men hodet er kuttet vekk, hahaha.. men nok om dét.

I dag var det kinopremiere på filmen, så den er aktuell på kinoer rundt om i hele Norge akkurat nå.

BARN skildrer de dramatiske etterdønningene av en ulykke på en barneskole i utkanten av Oslo. Det er friminutt og Lykke, den 13 år gamle datteren til en profilert Arbeiderparti-politiker, skader klassekameraten Jamie, sønnen av en framtredende Frp-politiker.

Ryktene om hva som egentlig har skjedd begynner å gå. Var det bare uskyldig lek? Liv, rektor på skolen og hemmelig kjæreste med Jamies far, må finne styrken til å konfrontere lokalsamfunnet og til å takle sine egne motstridende følelser.

Filmen tar opp en del temaer som er veldig aktuelle i dagens samfunn, og filmen får en til å tenke over en del ting. Særlig dette med hvordan man er mot hverandre, hvor lett en kan mistenke og dømme. Og hvordan er det når folk står på hver sin side av gjerdet?

Her ser vi reaksjoner fra foreldre til gutten som døde, og reaksjonene til foreldrene til jenta som var årsaken. Vi ser hvordan lærere reagerer, hvordan systemet reagerer, og ikke minst jenta, Lykke, som må leve med å ha drept kameraten sin. Og til sist stikkene til politikkens verden, hvordan er for eksempel arbeiderpartisympatisører og fremskrittspartiets sympatisører mot hverandre når de deler privatliv…?

 

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#barn #film #spillefilm #statist #kino #henriette #stenstruup #drama #dødsfall #drap #politikk #homofili #holdninger #arbeiderpartiet #fremskrittspartiet #mobbing #ulykke #kritikerrost #kinoaktuell #premiere

Hunder blir syke og dør innen et døgn – over hele Norge!!

Sitter her med angst langt opp i halsen og helt ut i fingertuppene. Onsdag 4. september varslet flere veterinærer i Oslo om hunder med alvorlig sykdom. Det er til nå meldt om 20-talls dødsfall og mange sykdomstilfeller er siden rapportert over hele landet!

Mattilsynet, Veterinærinstituttet og NMBU arbeider for å finne årsaken til sykdommen.

De første obduksjonene viser en svært blodig tarmbetennelse. Veterinærinstituttet har eliminert de vanligste årsakene til blodig tarmbetennelse, som for eksempel salmonellainfeksjon. De utelukker også rottegift og lignende spesifikke forgiftninger som mulig dødsårsak.

Alle hundeeiere oppfordres til å følge Mattilsynets anbefalinger i forhold til smittevern frem til man vet mer om hva som forårsaker sykdommen.

 

Råd til hundeeiere:

· Begrens nærkontakten mellom hunder.

· Når hunder luftes bør de ikke få hilse på hundene de møter på veien eller i parken.

· Hunder som viser sykdomstegn bør raskt tas med til veterinær.

· Hundeeiere bør følge de rutinene for vaksinering som veterinæren anbefaler.

· Ansamling av hunder på dressurkurs, utstillinger, jaktprøver og liknende, bør unngås eller gjennomføres på en slik måte at kontakten mellom hundene begrenses.

 

Alle hundeutstillinger og arrangementer over hele landet er avlyst de nærmeste dagene.

Snuppen min og jeg bor i Drammen sentrum, vi er livredde for våre to mopsejenter!

Det er oppdaget tilfeller av denne «sykdommen» i Lier og Nedre Eiker som er på hver sin kant av byen her.

De nærmeste dagene holder vi jentene innendørs. Kun ut på eiendommen her for å gjøre fra seg og trekke litt luft.

Vær varsomme alle sammen!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hunder #sykdom #død #helelandet

Hva med bare å forby islam!!

Amnesty International her i Norge har nå gjennomført en undersøkelse som viser at 65 prosent av de cirka 1000 personene over hele landet som er blitt spurt sier seg enige i at debattklimaet mellom politikere har blitt tøffere siden siste lokalvalg i 2015. Det kommer frem at diskusjoner mellom politikere er for brutale og at måten de omtaler hverandre på er stygg og ikke bidrar til samfunnsdebatten.

I denne nye undersøkelsen svarer også 70 prosent av de spurte at de har merket seg tøffere klima mellom brukere på sosiale medier og i kommentarfelt samme periode. Det oppleves som netthets. Det har gjort at mange ikke tør dele hva de mener eller ytre seg, noe som gir et ytringsfrihetsproblem.

På spørsmål om hva netthetsen handler om så ligger følgende tema på topp:

– hets av islam og muslimer

– rasisme

– religion og livssynrelatert

Det voldsomme fokuset på islam er foruroligende mener Amnesty, og at det går i feil retning. Man burde være mer positive til islam, ikke negative.

Amnesty uttaler at politikere «bør se på hvordan de formulerer seg. Det politikerne i det minste bør gjøre, er selv å gå foran som gode forbilder». Selvfølgelig blir Sylvi Listhaug nevnt flere ganger, og får nærmest skylden for all dårlig debattklima og netthets. Bildet av båtmigrantene blir nevnt, og Amnesty mener at Sylvi Listhaug bidrar til polarisering.

Sylvi Listhaug har svart på kritikken fra Amnesty: «Det vi diskuterer er reelle problemer. Det kommer vi til å fortsette med. Vi har sett i Sverige at man der ikke har turt å ta opp vanskelige tema knyttet til innvandring og integrering og hvilke store konsekvenser dette har fått. Derfor kommer Frp til å fortsette å tørre der andre forsøker å få oss til å tie. Jeg tror vi får et bedre debattklima om vi begynner å tolke folk i beste mening, ikke alltid i verste mening, og slutter å tillegge oss meninger vi ikke har».

Amnesty har også laget en plan med forslag til tiltak mot netthets. Noe som sikkert er ment vel, men som jeg tror igjen vil gå ytterlige ut over ytringsfriheten. Vi ser allerede på Facebook massesensur av høyrepolitiske meninger, holdninger og ytringer. Vi trenger ikke mer sosialisme!

Så jeg tenker, hva med at Amnesty driter i å peke på Sylvi Listhaug, hva med å se på de tingene som Amnesty selv har funnet ut er problemet. Islam!! Sosiale media er ikke bare norsk, Facebook er over hele verden. Undersøkelser viser at Islam er et problem overalt. Særlig i Europa. Bare som jeg kommer på nå i skrivende stund så har for eksempel Polen, Ungarn, Tsjekkia og Australia  offentliggjort at de ikke ønsker å ta imot muslimske flyktninger i det hele tatt!!

Kutt ut å islamisere oss, vi vil ikke!!

Så hva med å bare forby fuckings ideologien islam, og religioner i samme farten, da kommer man garantert til å se at ting blir en hel del fredeligere etterhvert, ikke bare på sosiale media, men i det virkelige samfunnet også!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisme #islamisering #snikislamisering #muhammedanisme #sosialemedia #amnesty #facebook #amnestyinternational #sylvi #listhaug #politikk #polarisering #europa #norge

Sophie Elise støtter menneskesmuglere!

For seks dager siden. Torsdag 29. august klokken 19:47 la vår eldre- og folkehelseminister, Fremskrittspartiets nestleder Sylvi Listhaug ut et bilde på Facebook. Bildet viser mennesker på stille hav i en båt ved solnedgang, med teksten «Norge skal ikke ta imot båtmigranter».

Fremskrittspartiet vil ikke ta imot båtmigranter. Konsekvensen for å åpne for det vil være en flyktningstrøm der enda flere mennesker legger ut på en livsfarlig reise. Da vil enda flere mennesker drukne i havet. De eneste som tjener på det, det er kyniske menneskesmuglere som ikke bryr seg om menneskeliv.

Fremskrittspartiet har hele tiden uttalt at de ønsker å hjelpe flyktninger i nærområdene, da får man hjulpet flere, og det er de som faktisk trenger hjelp. Altså, for å hjelpe 500 flyktninger i Norge kan man hjelpe 760 000 mennesker i Jordan. Fremskrittspartiet ønsker å hjelpe flest mulig. Ikke bare noen få for syns skyld. Det er også enighet og samarbeid i regjeringen og regjeringspartiene, om antall kvoteflyktninger, som faktisk er blitt tredoblet siden de gikk inn i regjering.

Om båtmigrantene som er så omdiskutert i dag understreker Fremskrittspartiet at selvsagt skal disse menneskene reddes, men at de også må returneres umiddelbart, ikke transporteres til Europa eller Norge. 

Fremskrittspartiet fronter en politikk som sparer tusenvis av menneskeliv i Middelhavet. Det er faktisk slik at mange mange tusen har omkommet på disse båtferdene. For å få stopp på dette må man føre en politikk som stanser disse båtene og menneskesmuglingen. Det står faktisk ti millioner mennesker, migranter, klare til å ta denne båtferden hvis man er villige til å ta de imot.

Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig folkeparti støttet hverandre, og de samlet, som regjering, ble enige i å stenge grenser, fjerne «redningsbåtene» og returnere migrantene til Afrika.

Regjeringen har økt flyktningkvoten slik at kvoten er tre ganger større enn tidligere, og Norge henter flyktningene fra Libya og så videre selv. Reelle flyktninger! For sannheten er at mange ombord på migrantbåtene er lykkejegere, og de aller fleste ombord på disse båtene har betalt mellom 40 000 og 80 000 kroner til menneskesmuglerne.

Smuglepriser: her!!

Etter disse tiltakene ble gjennomført av regjeringen, har dødstallene gått kraftig ned i Middelhavet. Før døde mange mange tusen på denne ferden!

Færre reiser og færre drukner, likevel er det moralistiske hylekoret misfornøyd. Skulle nesten tro de ønsker alle disse dødsfallene som de beskylder Listhaug og FrP for..

Det har plutselig blitt godhet å kjempe for en politikk som flere dør av, og noen kaller det moralsk havari å kjempe for en politikk som sparer liv. Det er helt sjukt og bortimot umulig for meg å fatte.

Én etter én har godhetstyrannene og det moralistiske hylekoret gått etter Fremskrittspartiet og Sylvi Listhaug med beskyldninger som at de ønsker at folk skal drukne, at de er rasister og inhumane.

Blant annet uttalte Julie M. Brodtkorp som er tidligere stabssjef for Erna Solberg at Sylvi Listhaug senker sitt eget moralske kompass ned på havets bunn og bedriver moralsk havari. SV-politiker Karin Andersen sa i debatt at Sylvi Listhaug og hennes parti snakker stygt om alle som er i vanskelige situasjoner og ønsker dem vekk. Audun Lysbakken som er leder i SV sa seg enig med sin partikollega. Masud Gharahkhani fra Arbeiderpartiet i Drammen og stortingsrepresentant for Buskerud var høyst ufin og uten manerer da han brølte til Listhaug noe så drøyt som at hun gir blaffen i og faktisk ønsker at folk drukner i middelhavet. Det har også vært antydninger fra NRK om at FrPs nei til båtmigranter fører til hat og terror.

Det har vært mange uttalelser om denne saken fra politikere og i media. Men saken er at politikere og gamle media som NRK, TV2, VG og Dagbladet påvirker oss ikke så mye lengre. De har bløffet for mye og for lenge. Politikere flest er brøleaper som lover og lyver og dekker over sannheten, det samme med gamlemedia som er hovedsakelig venstrevridd og langt fra objektiv (som massemedia burde være). Media konstruerer egne sannheter.

Det er her influensere kommer inn. Og det ligger i ordet ‘influenser’ at de påvirker. Sophie Elise er den største influenseren vi har i Norge. Hun har over 414 000 følgere på Instagram. Det nærmer seg en halv million mennesker som følger henne. Disse er unge og en del stemte kanskje første gang ved forrige stortingsvalg. Men veldig mange skal stemme nå for første gang på dette kommune- og fylkesvalget, og deres første stortingsvalg blir om to år.

Sophie Elise la nylig ut bildet til Listhaug med medfølgende tekst: «Dette er trist på så mange nivåer. Men aller mest er det utrolig ironisk. FrP, som fornekter at klimakrisen er menneskeskapt, vil borre enda mer olje og bygge ut veier, og dermed forurense MER, vil ikke ta imot båtflyktninger. Vet de ikke at en konsekvens av klimakrisen er enda flere flyktninger – og ikke bare litt, men vi snakker en økning på mange, mange millioner. Jeg forstår ikke hvordan man kan nekte å ta klimakrisen på alvor, samtidig som man skal prøve å holde flyktninger ute og borte. Hvor skal de dra, når havet øker? Når vi bruker deres ressurser? Når det blir krig over for lite vann? Om du virkelig er så redd for flyktninger bør du begynne å bli redd for klimaendringene også».

Nå er det per dags dato ikke på grunn av menneskeskapt klimakrise at flyktninger og migranter kommer til Norge. De har vel knapt nok hørt om klimakrise, så la oss nå ikke blande kortene, la oss heller tenke på klimakriseflyktninger når og hvis det skjer, og om det er mulig å flykte fra..

Sophie Elise mener vi skal ta imot båtmigrantene, hun mener vi skal gjøre menneskesmuglere rikere enn henne selv?! Støtte menneskehandel!! Det er jo det hun sier (??) da det ene medfører det andre. Handlinger får konsekvenser!

Ti millioner mennesker står allerede klare til å migrere til Europa, og da helst Norge. Det denne influenseren ikke deler med alle sine lesere er at sannheten er at Fremskrittspartiets politikk er den beste og tryggeste på lang sikt, at det er den som er best på å spare menneskeliv. Vi var mange som prøvde å forklare henne dette da hun kom med sine uttalelser. Dagen etter skrev hun et nytt innlegg der hun kalte oss «rasistiske klimafornektere»!

Selvfølgelig er alt dette trist, hvordan mennesker har det i denne verden. Helt forferdelig. Men det gagner ingen å støtte menneskesmugling og menneskehandel. Sophie Elise tenker med og spiller på følelser. Irrasjonelle følelser sparer ikke liv, ansvarlig politikk gjør det. Og å kalle meningsmotstandere for rasister i en sak om menneskeliv, det er stygt.

Nylig gikk Sophie Elise også ut med at hun har stemt på Miljøpartiet De Grønne og at hun støtter dem. Jeg tenker at det gir mange stemmer til MDG. Men mitt spørsmål til Sophie Elise da var: «Hvordan skal sosialistene ta vare på flyktningene når de vil legge ned oljenæringen?»

Over tre døgn er gått, hun har tydeligvis ikke noe svar å gi.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#båtmigranter #flyktninger #migranter #sophieelise #menneskesmuglere #menneskehandel #sylvi #listhaug #karin #andersen #brodtkorp #audun #lysbakken #masud #gharahkhani #arbeiderparti #høyre #venstre #sv #mdg #fremskrittspartiet #influensere #innvandrere #innvandring

 

Erna lyver om snikislamisering!

Erna sier at snikislamisering ikke eksisterer i Norge. Bare å ytre en slik løgn er snikislamisering i seg selv!

I 2010 var det 126 muslimske trossamfunn i Norge.[1] Tall fra Statistisk sentralbyrå har vist at antall muslimske trossamfunn i Norge har vokst prosentvis raskere enn antall innvandrere de seneste årene. I perioden 2005–2010 ble det registrert en økning på 15 % i muslimer i Norge, mens det i samme periode ble registrert 37 % nye trossamfunn.[2] I 2017 var 148 000 personer i Norge registrert som medlemmer av et muslimsk trossamfunn, som var en fordobling fra 2006.[3]

Jeg vil påpeke at i teksten her brukes ordet ‘muslimer’. Det er fordi det er det ‘politiske korrekte’ i Norge. Men vit at ordet ‘muslimer’ innebærer også islamister, ekstremister, fanatikere og muhammedanere.

I dag har vi mer enn 220 moskeer i Norge med en statsstøtte på over 87 millioner. En av moskeene her i Drammen får over 3 millioner. Hva er det til? Husleie? Hva ellers? Spre propaganda… andre forslag?

Hvordan kan man påstå at snikislamisering ikke forekommer i Norge. Vi har massesnikislamisering, det foregår jo for åpen scene i fullt dagslys!!

Her er en liste over 219 av moskeene, og flere blir det, mange er allerede under planlegging!!

Moskeer i Norge!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisme #islamisering #snikislamisering #muhammedanisme #erna #solberg #statsminister #norge