Kirkebesøk, karaoke og bursdagsfeiring i Fredrikstad!

Har vært i Fredrikstad i helga. Tok ikke så veldig mange bilder, men noen ble det, og veldig moro var der! Klikk HER for å se flere bilder fra flotte Fredrikstad!

Snuppen min hadde bestilt hotellrom på Hotel Fredrikstad. Der er de hundevennlige, for jentene våre var (selvsagt) med. Familietur for å feire bursdagen min. Helt greit hotell, hyggelige folk som jobber der.

Nok av drikke har de i baren også, så der er det intet å bekymre seg for, haha..

Litt kunst hist og her hadde de jo også, noe som farget opp da hotellet er gammelt og ikke helt moderne, men det har sin sjarm, så absolutt. Beliggenheten er genial, midt i alt, stor fin park utenfor til å lufte jentene, og Fredrikstad Domkirke som nærmeste nabo, praktisk talt!

Det jeg ikke kunne skjønne var rommene de hadde valgt for de som har hunder med. Rommene ligger der det kommer mest sol gjennom dagen, for sol og nydelig vær hadde vi hele helga i Fredrikstad. Men rommet var varmt, veldig lite, og ingen aircondition. Heldig for de folka var at jentene våre er mops, ikke schaefere, eller i verste fall Grand danoiser, altså da hadde det faktisk talt ikke vært plass til oss fire på rommet samtidig. Helt seriøst!!

Queen size, ikke King size som vi er vant til hjemme, men senga var god likevel. Vi sov godt, så det ble veldig bra på tross av disse tingene med varme og størrelse. Men dette bør de på hotellet seriøst ta til seg tilbakemeldingene på!

Snuppen min hadde også ordnet bord på Divan Restaurant. Veldig fint lokale. Grei service. Estetisk flott servert, og elsker man tyrkisk mat er dette veldig bra. Samtidig vil jeg si at det er veldig dyrt til tyrkisk mat å være, og maten er egentlig ikke noe bedre enn vår tyrkiske restaurant Cappadocia på Strømsø her i Drammen hvor vi betaler under halve prisen for samme rettene. Så dét er greit å tenke på før man besøker Divan Restaurant. De bør justere prisene! Koste oss masse da likevel, det var veldig flott å sitte der, bare slappe av, og nyte oppvartningen! Jeg spiste entrecôte, snuppen min gikk for Mixed grill.

En spesiell ting. Normalt på tyrkiske restauranter så bruker man få litt brød og dipp før maten kommer. Appetittvekker. Det hører liksom med. Her var det to biter brød, et til hver, ikke større enn vanlige flatbrød. Og fire dæsjer med dipp. Dette kostet faktisk 200 kroner. Så, ja da skjønner dere resten, 100 kroner flatbrødet, hahaha.. men dette var hjemmelaget og godt, vel og merke..

Her ser dere hovedrettene, entrecôte øverst, og Mixed grill under. Hjemmelaget kremet peppersaus, den var veldig god!

Så var det tilbake til hotellet da. Tok noen drinker og shots der, så ikke man skulle bli helt fattigmann på ei helg i Fredrikstad. Og da fikk jeg plutselig bursdagsgaver fra snuppen min og jentene. Hellige kaninmåne, så utrolig kult.. bling-ring!! Lekker sant?!!

Og Karl Lagerfeld veske. I love it, utrolig praktisk når en skal ut på byen! Min lille familie er verdens beste, ingen tvil om det, og snuppen min vet å finne ting som jeg liker! Og så ble jeg jo veldig overrasket da. Greit at vi dro til Fredrikstad for å feire bursdagen min, men hadde ikke forventet gaver, for bursdagen min er jo ikke før i dag. Det er i dag som er min fødselsdag!!

Nevnte jeg at senga på hotellet var god! Jentene kosa seg masse i den, så de hadde det veldig godt når solen hadde gått ned og snuppen min og jeg dro ut på byen!

Hadde vært gøy og hatt den leiligheten dere ser på bildet, i rosa og neon-blå!! Midt i Fredrikstad sentrum!!  Vi drakk noen Aperol Spritzers på utestedet «Heim», stort og populært sted hvor der var egne køer for å bruke toalett og pissoarer. Fellestoaletter for kvinner og menn, vilt kaos, hahaha!! Jeg likte plassen, da spesielt en liten italiensk bartender, han var helt konge!! Skal dere på «Heim», gå til han!! Der mange bartendere først heller Aperol i glasset for å lage Spritzers, deretter prosecco, for så å fylle opp med brus til slutt, så hadde denne karen brus før proseccoen, han fylte glasset til randen med prosecco. De ble jævlig gode! For saken med Aperol Spritzer er at der skal være 1 del Aperol og minimum 3 deler prosecco!! Veldig bra av Heim og italieneren!!

Jupp jupp.. utelivet i Fredrikstad er bra. Ihvertfall på denne tiden. Mange steder en kan sitte ute og kose seg. Nok å velge mellom. Fredrikstad/Sarpsborg heter seg å være litt større enn Drammen i antall innbyggere, men Fredrikstad sentrum er merkbart større enn Drammen. Mye å utforske der. Gleder meg allerede til neste gang!!

Etterhvert havnet vi på puben Dragen. Det er helt sikkert den bruneste kneika i hele byen. Men du og du så trivelig vi hadde det. Stedet har kapasitet til 110 mennesker, men de hadde bare 1 vakt denne kvelden, og slapp inn kun 60. Så med det var det full kontroll, man kunne prate med, og bli kjent med folk. Vi traff to jenter som vi hadde det kjempehyggelig med ut i natten til det stengte. Snuppen min sang karaoke med dem og det kunne ikke vært bedre avslutning å gå derfra til et sted som het «Nellys» som serverte kebab på løpende bånd. Fy faen de var effektive, helt rått å se på. 30 sekunder fra de hadde fått bestillingen din til du stod med maten i hånden. Vi snakker gjester som sild i tønne, og kebabene etc var gode.

Før vi dro hjem til Drammen igjen besøkte jeg Drammen Domkirke. Veldig fascinert av religiøse bygg, det på tross min ateisme og avsky for indoktrinerende ideologier som enda den dag i dag, i 2023 ødelegger samfunn og menneskeliv. Nok om det, domkirken var flott den. Ikke noe som skilte seg sånn veldig ut ift andre slike bygg, men flott er den.

Dere ser selv. Klassisk flott og solid. Alteret var jo veldig flott da. Jeg ville skiftet ut løperen opp, det hadde hevet inntrykket betraktelig.

Anyways, nok en gang tusen takk til Fredrikstad som leverte. Fantastisk fin helg, en super bursdagsfeiring. Har virkelig kosa meg. Slike dager overvelder meg litt, disse påminnelsene om hvor heldig jeg er når det kommer til menneskene rundt meg. Min lille familie, være sammen med dem og oppleve ting, det betyr alt for meg.

Så var det hjem da. Smekkfullt tog fra Fredrikstad til Oslo. Ett sete ledig på «gangen», snuppen min og jeg måtte bytte på å sitte og stå. Jentene greide ikke helt og slappe av der og ble veldig slitne. De har vel sovet stort sett hele tiden etter vi kom hjem. Sov litt lengre i dag jeg også. To busser og to tog hver vei, dét tar litt på, selv om det ikke er så langt. Nå skal de få seg luftetur, deretter stikker jeg ned til sentrum. Ut å spise med snuppen min igjen, for det er i dag jeg har bursdag!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#fredrikstad #bursdagsfeiring #bunnytrash #bunny

Blodrøde voldsvenstre igjen, politiker fra partiet Rødt anmeldt!

Det er ganske surrealistisk å se videoen til Alternative media under SIAN-demonstrasjonen i Oslo nå i helga. En muslimsk mann hyler og skriker mot SIAN med sitt store pride-flagg som fane. Det er helt underlig, ellers i landet blir muslimer én etter én tatt inn av politiet for å begå hærværk mot pride og trakassere homofile, og her står altså denne mannen med pride-flagget(!!) og skriker mot islamkritikerne. Jeg vet ikke hvem som ser ironien i dette, da islam faktisk er den største trusselen mot homofile, LHBTere og befolkningen forøvrig.

Uansett, i bakgrunnen står Alternative medias reporter Anneli Rønning og filmer markeringen, som media bruker gjøre under diverse markeringer. Så ser vi politiker Sofia Rana fra partiet Rødt, med solbriller selvfølgelig, den nye logoen til partiet, komme fra helt fremst ved gjerdene og bak til Anneli Rønning og Alternative media hvor Anneli spør om intervju. Men Rana var ikke interessert i noe fredelig intervju, nei, hun hadde andre intensjoner da hun ikke ønsket at hennes adferd sammen med gjengen sin skulle bli dokumentert på film. Så idet Rønning stiller spørsmålet til Rana angriper faktisk Rana og hennes entourage henne, røsket fra henne mobilen og slengte den i bakken, prøvde å ødelegge den.

Så nå er altså Rødt-politiker Sofia Rana politianmeldt etter å ha angrepet og trakassert Alternativ Medias Anneli Rønning. Det hele er på video. Episoden hendte foran mange vitner. Videoen inneholder også andre elementer som Alternative media beskriver som «en rabiat muslim på dop og en grotesk og hysterisk batikkheks». Ganske vilt! Og da også selvfølgelig Sofia Ranas gjeng som angrep Anneli Rønning.

Rødt politiker Sofia Rana har for vane å stille på organisasjonen sian sine markeringer, hisse opp stemningen og støtte voldelige utøvere. Oppvigle slik at en fredelig markering skal kunne eskalere til noe helt annet, hvor det flere ganger har skjedd at folks liv og helse har stått i fare. Sofia Rana er selv også aktiv i den voldelige organisasjonen Antifa. Jeg personlig synes det er skummelt at folk stemmer på partiet Rødt med de holdninger representantene har og hvordan det under en lav kam begås tyveri, trakasseringer og vold, samvittighetsløst. Og hva de faktisk involverer seg i og med.

Er partiet Rødt et parti befolkningen ønsker skal ha økende makt og representere oss, er dette noe vi vil stemme frem? Jeg synes dette er spørsmål folk bør stille seg selv..

Videoen til Alternative Media kan dere se på deres Facebook-side her: Direktelink. Bildene brukt i innlegget er screenshots fra denne videoen.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#alternativemedia #partietrødt #sofiarana #islam #bunnytrash #bunny

Var i Stavanger forrige helg ser dere, nå på vei til..

Forrige fredag reiste jeg til Stavanger. Tok fly, 40 minutter i luften, så var jeg framme. Det kan jeg like!! På flyplassen ble jeg plukket opp av godeste og snilleste Vibbedille. Den gale tanta som er veteran på blogg.no med sin strikkeblogg som også er full av dill og dall innen hobby, og nå også en inspirasjon til turgåing og toppturer i fantastiske omgivelser i Stavanger og omegn.

Rett fra flyplassen og ut på tur, og på bildene ser dere hvor turen bar. Skjønt, bildene yter ikke disse stedene rettferdighet, dét må sies. Smell the ocean!!

Så kom vi fram til et fint sted hvor der var benker, og Vibbedille tømte ryggsekken sin. Hadde jeg visst hva den inneholdt, hvor tung den måtte ha vært, så hadde jeg plukket sekken fra henne, men så galant var jeg ikke. Dama tømte sekken og fram kom de mest fantastiske herligheter, varm kaffe og iskald brus. Kokte egg, sitron, majones, fint brød og helt ferske reker og krabbe som hun hadde fått rett fra havet. Jeg ble stor i øynene og klappet i hendene. Altså, noe bedre kunne ikke denne kaninen fått. Jeg ELSKER skalldyr, jeg kan ikke få understreket det hardt nok! Samtidig hadde jeg fastet siden onsdag ettermiddag, så smakene kom jo virkelig til det fulle i munnen min!!

Jeg kjenner ingen i Stavanger. Der var en gang et par stykker, men litt research viste at hun ene er nå bosatt i Bodø, og den andre var ikke å spore opp. En annen blogger har mast på meg flere ganger om å komme til Stavanger, men hun glimret med sitt fravær. Ikke en lyd fra den kanten. Men Vibbedille glimret med sin tilstedeværelse. Hellige kaninmåne hvor jeg koser meg sammen med den dama. Vi snakker faktisk om alt mulig, og vi snakker hele tiden. Det bare sklir fra det ene til det andre hva vi snakker om, sånn just like that. I love it!!

Etter en herlig tur langs de kilometerlange strendene av finkornet hvit sand og denne fantabulastiske piknik-lunsjen fra havet tok Vibbedille meg med til «Sverd i fjell». Dette er da et monument innerst i Hafrsfjord i Stavanger kommune. Monumentet er laget av skulptøren Fritz Røed fra Bryne og ble avduket av Kong Olav i 1983. Det er tre store sverd som er satt ned i svaberget til minne om slaget i Hafrsfjord i 872, da Harald Hårfagre samlet Norge til ett rike. Neset der sverdene er reist heter Mølleberget. Siden jeg aldri har vært der før var dette veldig moro, de sverdene er virkelig et skue. Og Vibbedille fikk seg is!

På kveldene var jeg mye i Stavanger sentrum. Det nærmer seg 30 år siden sist jeg var i Stavanger tror jeg. Da var det midtvinters og uvær. Jeg har ingen minner derfra, men noen kjipe historier i livet mitt som er forbundet til denne byen. Men nå har Stavanger klatret til hva jeg synes er den flotteste byen her til lands. Forbi vakre Fredrikstad, innholdsrike Bergen og gatene i Tønsberg. Fyr faen så sjarmerende og flott. Stavanger har den beste bykjernen, dét er helt klart!

Det ble ikke så mange restaurantbesøk i Stavanger, det får bli neste gang. Men fikk prøvd denne «Illsinte Ingrid» på et sted som heter Døgnvill. Litt overpriset, for ut fra alt som stod skulle være på/med så kan en bli skuffet, for det var næmmen ikke mye av hver ingrediens. Et par biter bacon, merket ikke bønnene, lite ost. Den var likevel god, men ikke «illsint», bare litt småsint. Terningkast tre (med en liten pluss i parantes), hyggelig betjening og grei service.

Fuglelivet i Stavanger skiller seg ut. Måker og svaner tasser rundt på lik linje med menneskene. De tasser rundt i Vågen, sover på torget. Fører samtaler med folk i taxikø. Artige greier. Der er et skilt ved torget, det står «Måker» på det. Hehe.. jadda, jadda, vi ser måkene.. og svanene, og endene, og duene og i det hele tatt. Hvis noen har som hobby og lage drømmefangere, da er det bare å plukke fjær! Se på Vibbe, hun hadde med seg en pose havregryn til fuglene, tenker på alle hu da!

Breiavatnet i byparken. Rett ved stopper bussene og toget. Lett og orientere seg til og fra. Litt verre og orientere seg (som ny) inne i de smale gamle gatene mellom torget/Skagen ved Byparken og Børevigå. Men det er gøy og surre litt rundt der, de har en del små artige butikker også som er utenom alle disse kjedene. Dét er flott!

Havna og Vågen er helt nydelig, lite, intimt med yrende folkeliv og masse farger. Igjen som man også ser i Trønderbyen og Bergen så er folk mer fargerike enn i byene i sør og på Østlandet. Man kler seg originalt og gjerne fargerikt, istedet for nøytralt for å blende inn og ikke vises. Dét liker jeg. Jeg vil ikke blende inn, jeg vil være meg, det trives jeg godt med. Så da ender man ofte opp med å bli sett på som utskudd, særlig i nordnorge, men det får bare være. Heller dét enn sauer som bare dilter rundt og sier bæææ..

Disse bildene er fra Fri Bar i «Fargegaten» i Stavanger. Vegg i vegg med den tyrkiske baren. På den ene siden en homsebar i regnbuens farger med krystaller, glitter og denslags. Kunst med homseikonet Marilyn Monroe og havmenn. Stakittgjerde malt som enden av regnbuen, og på andre siden av gjerdet en tyrkisk bar med vannpiper og tusen (jeg kødder ikke) nazarer hengende utenfor. Nazar er en tyrkisk amulett, som beskytter mot det onde øye. Her snakker vi gate som representerer mangfoldet, og hver bar her har sitt eget konsept og tema. Faktisk er det slik i hele denne delen av sentrum med disse smale gamle gatene. Hver sitt konsept, intimt og koselig overalt, gjennomført interiør, men fargegata topper det hele mener nå jeg. Utrolig atmosfære, med lys og farger som løfter humøret i gledesrus.

Fri Bar er ikke et stort utested, men du og du så stilig. Fincken i Bergen blir som en ungdomsklubb på bygda i Nordnorge på 80’tallet til sammenligning. Og jo senere på kvelden det blir, desto flottere blir denne baren. Jeg snakker ikke om at alkoholen begynner å virke, men hvordan alt er rigget. Utrolig flott!!

Må oppleves!!

Jadda så, her ser dere «Fargegata» når det begynner bli mørkere. Dere skjønner hva jeg mener nå sant?! Jeg skal tilbake til Stavanger, da skal snuppen min være med, dette er akkurat «up his alley», han har ikke vært her før. Så, oh yes, vi kommer Stavanger!!

Så var det ut på tur med Vibbedille igjen. Jeg har ramlet av hva stedene rundt Stavanger heter. Orker ikke google og styre. Det holder med å si at vestlandet er flott, veldig flott! Altså, jeg hører hjemme hvor jeg er, her i Drammen hvor jeg bor, hvor det er varmere og mindre blåst, hvor vi har elva og promenaden, hvor det er lettere å komme seg til og fra forskjellige steder, mellom byene, hvor jeg på en måte er «midt i alt», men Stavanger-området er flottest, ihverfall hvis man tenker by av betydning (Lofoten vil alltid være vakreste området), og jeg er bymenneske!!

Her har svanebarna gåtrening. De gikk sånn 1-2-hvil, 1-2-hvil, hehe.. morsomme da!

Takk alle som tittet innom bloggen her nå, det er koselig. Har dere ikke vært i Stavanger enda? Ta en tur, vakkert, god stemning og mye å se!! Stikk gjerne innom «PhadThai» og spis litt thaimat. Vibbedille og jeg spiste siste måltid sammen der, skravla og koste oss, og maten var kjempegod! En firer på terningen. Bittelitt mer chilli så hadde det blitt en femmer, haha..

Nå skal snuppen min og jeg til Fredrikstad. Det er også en flott by, vi var i Fredrikstad nylig, men fikk ikke sjekket utelivet på kvelden og natten, det skal vi prøve å få til denne gangen.. Riktig god helg og prekas.. plutselig!!

Et siste bilde av Vibbedille og meg. Gleder meg til å begynne på røykalaksen jeg fikk hos henne fra et lokalt røykeri, en slik godt skjult og bevart skatt i Stavanger. Tusen takk Stavanger for opplevelsen og gleden med å besøke fineste byen, og tusen takk til deg Vibbedille («adopterte søster»), for at du er du, fantastiske deg, glad i deg – klemmer 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#stavanger #fredrikstad#bunnytrash #bunny

En vågal utfordring og terapi.

Midnatt. Hvordan har dagen i dag vært.. nydelig vær, sol, behagelig temperatur. Joda, dagen har vært fin den. Fin, men tung. Vasket masse klær, vannet alle plantene som befinner seg her og stelt med dem, tatt oppvask, tørket klær, hengt opp og lagt sammen tøy og sengetøy. Dere vet, alt det vanlige som må gjøres. Lufteturer med jentene, kos, mat, stell og sånn.. vasket ørene og foldene demses.

Snuppen min har hatt mellomvakt i dag, litt lengre vakt enn dag- og kveldsvakt. Og jaggu ble dem ikke underbemannet, så måtte han tåle tre timer ekstra i tillegg. Jeg faster i dag, og jeg bruker normalt ikke lage middag her når jeg faster. Da får snuppen ordne seg selv med ostesmørbrød, nuggets eller noe sånt kjapt. Men når han som i dag har vært på jobb praktisk talt fra han stod opp til han skal legge seg, så måtte jeg bare fikse noe. Woket noe kylling, grønnsaker og ost sammen med nudler. Han liker det, så.. og så må han på tidlig i morgen.

Anyways, dagene går og jeg koser meg. Hatt det superdeilig i mange dager. I dag har jeg brukt noen timer hos psykolog. Blokkterapi som jeg nevnte for noen dager siden. Det skal være spesielt hensiktsmessig for dem som ønsker å jobbe mer intensivt over kortere perioder. Kostbart, men jeg prøver. Første runde i dag, så har jeg signert for en runde til. Så får vi se. Jeg skal uansett bruke mindre tid på blogg.

Internett og samfunnet blir bare verre og verre, og en del blir bare for dumt å bruke tid på. Jeg ser andre bloggere som bruker hele bryllupsreisen på å blogge, innleggene kommer som varmt hvetebrød. Ikke noe galt i det, bevares, opp til hver enkelt. Men jeg er litt på et sted at jeg tenker at her skal det leves litt mer, og jeg personlig mener at man gjør ikke helt det når en oppnår avhengighetsforhold til noe. Og man går glipp av mye når en er så mye bak en skjerm. Folk rundt meg er viktigere, jeg er viktigere! Så det blir mindre blogging fremover, men jeg blir ikke borte.. jeg må smelle litt med potelabbene mine her inne, det er meg det!

Jeg har en utfordring til dere som måtte klikke inn og lese dette. De som tør da. Dere skal få lov til å stille meg 3 spørsmål om hva som helst, uansett hvor sprø de spørsmålene måtte være. Jeg skal ikke dømme, og jeg skal svare HELT ærlig, men dette innebærer at du også tar utfordringen om å poste dette i din blogg, eller din facebook om du ikke blogger. Og se hva folk spør DEG om.

Må legge til at jeg svarer kun på spørsmålene som kommer her inne i bloggen! Scroll litt ned så ser dere kommentarfeltet👇🏽

Tar dere utfordringen?

Så da er det bare å kjøre på!! Dere kan stille meg 3 spørsmål om hva som helst!! 🙈🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#terapi #utfordring #bunnytrash #bunny

Nyhet fra Spania. Der ble straffen 42 år, sammenlignet med 60 dager i Norge for lignende sak!!

Daglig nå ser jeg en profil i Spania som stadig klikker inn i bloggen min. Har ei venninne der, hun brukte klikke innom bloggen min «back in the days», jeg spurte henne om hun har begynt å lese bloggen min igjen. «Nei, det er en stund siden nå», svarte hun. Må sies at det er ikke fordi hun ikke liker bloggen, men fordi hun holder seg mest mulig unna internettet som hun overhodet kan, og fokuserer på det hun har rundt seg der hun er. Hun orker rett og slett ikke all elendigheten i verden, og lever det hun selv beskriver som et drømmeliv på Costa Blanca. Snuppen min og jeg har besøkt henne flere ganger, og det er et drømmeliv. Ingenting er perfekt, men det er digg altså, å koble HELT ut. Misunner henne evnen..

Anyways, jeg har altså en fast leser i Spania. Yo se quien. Felicidades por tu nuevo «peinado».

Snakker om Spania.. Canariavisen skriver om en gruppevoldtekt som skjedde i en park i Puerto Rico om kvelden 26. februar 2021. En norsk kvinne måtte oppleve denne grusomheten. Nå er dommen kommet, og jeg sperret opp øynene. Nå snakker vi!!

En av mennene, den mest aktive i grusomheten, fikk en dom på 42 års fengsel. De andre tre ble dømt til 36 år hver. Svinene, som jeg kaller dem, er fra 23 til 36 år gamle, ble også dømt til å betale kvinnen 15 000 euro i erstatning. Ikke så mye egentlig når en tenker på hva hun har opplevd kan gjøre med resten av livet hennes, men fengselsstraffen kan nok kompensere litt. 42 års fengsel kan nok ha en effekt på sex- og voldsforbrytere. En preventiv effekt!

Det som skjedde denne kvelden tidlig i 2021 var at denne unge kvinnen fra Norge hadde vært i fødselsdagslag på et kjøpesenter, og var på vei hjem gjennom parken. Hun forklarte i retten at de fire mennene trakasserte henne, og at hun følte seg truet. Monstrene voldtok henne etter tur.

I retten var forsvaret til gjerningspersonene at kvinnen ikke ble voldtatt, men hadde frivillig samleie med én av de tiltalte, og at de andre tre ikke var involverte i det hele tatt. Retten festet ikke lit til denne forklaringen, og alle mennene ble kjent skyldig.

De fire mennene kom fra Nord-Afrika. Islambeltet!

Dette minner meg om en lignende sak her i Norge i 2021. En dom i Oslo tingrett hvor seks unge menn på Oslos østkant, med bakgrunn fra islambeltet, ble dømt for å ha gruppevoldtatt en 15 år gammel jente. Jenta ble holdt fast, slått og truet mens hun ble systematisk voldtatt. I tillegg ble hun drapstruet på det groveste. På hvert eneste punkt ble de unge mennene funnet skyldig, men overgriperne fikk knapt straff. De fikk fra 360 (420) timers samfunnsstraff til 60 dagers fengsel for å ha gruppevoldtatt og drapstruet en 15 år gammel jente.

Jeg gjentar, her i Norge fikk 6 unge menn med bakgrunn fra Midtøsten og Nord-Afrika etter en grov massevoldtekt og trusler om drap, så fikk et par av den noen dager i fengsel, altså hotellopphold med kost og losji, mens resterende slapp med å måtte bruke noen timer på å rydde litt søppel rundt hotellet.

Norge er fette psykt når det kommer til innvandringspolitikk og import av ukulturer. Det er nesten som de blir belønnet for enhver ugjerning de måtte klare å gjennomføre. Det er som om menneskeliv ikke betyr noe for politikere i dette landet! Helt grusomt!

Tingrett VS Tingrett (Tribunal de Distrito), Norge VS Spania.

Jeg applauderer virkelig dommen i Spania! Kjør på sier jeg, vis nulltoleranse. Lik og del!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#voldtekt #norge #spania #bunnytrash #bunny

 

Barbie filmen – stakkars Allan!

Jeg hadde jo veldig lyst å se denne Barbie-filmen med Margot Robbie og proklamerte dette for snuppen min som overhodet ikke hadde lyst. Etter jeg da gikk ut i sosiale media med anklagen om at snuppen min er en homo som ikke virker, da ombestemte han seg, haha.. så i dag, nettopp nå har vi vært og sett denne filmen, begge to ikledd paljetter, rosa og glitter!

Vi gjorde nesten en helaften av dette og inntok kebab på Taki-hjørnet, og stilte opp til photo-shoot på det rosa teppet. Ble litt stive da, med så mange andre som tilskuere rundt oss. Men morsomt var det at det kom folk ut fra forrige forestilling, som hadde vært å sett før oss, hvor ei lita jente sier til moren sin at hun skulle ønske at hennes Ken-dukker kunne se mer ut som snuppen min og meg! Herlig, bare herlig, men SÅ flott blir nok aldri Ken!

Med to timers underholdning er det greit å ha noe snacks med seg, så for min del ble det Solo Super, Kvikk lunsj og ostepop. Filmen var i gang, og den var like sprø som da jeg så en Margot Robbie-film på kino forrige gang, nemlig «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)». Barbie-filmen var totalt «wacky», koko koko, sprø, full av farger, ispedd en del budskaper mange bør ta til seg, masse originale karakterer og kule klær, musikk, sang, dans, humor, retro-neon og fullstendig vanvittig, ren og skjær – galskap!

Jada, Ken er nok homo, men hverken han eller Barbie ser ut til å skjønne det, haha.. en som derimot hadde skjønt en del var Allan, han hadde skjønt at alt var galskap kan man si. Stakkars Allan, en gravid kone som han ikke ble observert et sekund sammen med gjennom hele filmen, noe som er veldig rart da ingen i barbieuniverset har kjønnsorganer (noe jeg fant veldig underlig i oppveksten). Allan har nok problemer med å skjønne hvordan kona ble gravid, uten at noe ble sagt om dét, jeg dævver, men derimot holdt han seg inne med Barbiene, og prøvde fortvilt å rømme fra Ken-dukkene som skulle endre grunnloven og lage Ken-univers (pride-propaganda?), hahaha.. jeg dævver enda mer!! Dere må se denne filmen folkens, gutter, jenter, kvinner, menn.. og dere gutta boys, gjør dere klare til å få krenket manndommen deres for alt den er verdt!! Eller.. le!!

Anyways, jeg storkosa meg jeg. Jeg elsker wacky, koko, helsprø fantasiverdener i masse farger og med havfruer med blått og lilla hår og hva det måtte være. Jeg vet mange som kjenner snuppen min og meg ville trodd at dette er en film jeg bare ville ristet på hodet av, og snuppen min ville satt hæla i taket av. Men nå er det slik, at jeg elsket filmen, han hatet den! Galskapen lenge leve – på film!

Jada, jeg hadde Barbie-dukker som barn!

Barbie ruuuuler!!

Kos dere på kino folkens!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#barbie #kino #bunnytrash #bunny

FUCK THIS GLITTER OG PROMPING SHIT!!

Så mye fjas er det lenge siden jeg har sett på blogg.no som plattform. Jeg leser om «viktigheten av å framsnakke andre bloggere». Hæ? Hvorfor er dét viktig? Skape et monotont bloggsamfunn hvor alle promper glitter og maler enhjørninger? Jeg kan på ingen måte se viktigheten av det. Jeg skjønner at de fleste har forskjellige hensikter med å skrive blogg, men dette å drive å rose hverandre på kommando passer bedre å gjøre på bakrommet. Hva med å opprette en gruppe på FB der de som ønsker kan koseprate med hverandre og fortelle hvor søte fregner hverandre har på nesen?

Dette vil jo være totalt destruktivt for plattformen om disse som oppfordrer til å prompe glitter utover hele plattformen får viljen sin. Blogg er allerede veldig lite, om man skal bedrive denslags adferd så stenger man jo ute og ekskluderer potensielle nye lesere, fremfor å dra dem inn til blogglandia. I verste fall jager man dem på flukt! Altså, det blir jo så internt at uteforstående kommer jo ikke tilbake. Ikke engang den minste lokalavisen en kan finne her til lands driver på med slikt fjas. Tenk hvis Klæbuposten, Søvesten og Geita skulle holde på slik. De har 6-700 opplag i året. Om de ansatte skulle drive å prompe glitter på hverandre gjennom sine media så ville det nok besørget at oppslagene ville blitt halvert neste år. På grunn av dårlige lesertall. Året etter ville de nok blitt nedlagt!

Det er nå en ting, en annen ting er jo, hvorfor skal en gjøre noe så påtatt?? Ja, påtatt!! Tenk dere ut fra de opplysningene vi får om hverandre gjennom blogging, derfra danner en seg «bilder» av hvordan den enkelte blogger er. Hvor mye som stemmer med virkeligheten er jo avhengig av hvor mye bloggeren gir av seg selv og hvor mye «karakteren», man fremstår som på blogg har rot i virkeligheten. Jeg har selv erfart å bli kjent med folk gjennom blogg, som virkelig ikke er som de utgir seg for. Kjerringer som skal fremstå som tøffe og sterke her inne, men når man møter dem så.. ja kan kan skjønne hvorfor de lager seg en «karakter» på blogg. Men er det noe å framsnakke? Framsnakke personer som utgir seg for å være noe dem ikke er? Det er jo bare fake!!

Et annet eksempel. Jeg møtte en blogger jeg hadde hatt kontakt med lenge på blogg, vi hadde det så hyggelig at, satt på café, skravlet og lo i flere timer. Hun fikk noen til å ta bilder av oss, så satte hun fingrene til værs. Yuhuu, sååå kult liksom!! Helt til en dag, sånn plutselig lå det et blogginnlegg ute om meg som vedkommende hadde skrevet. Jeg ble omtalt som nedlatende, uærlig og sjalu. Det hendte over natta mens jeg sov. Dagen før og i lang tid omtalte vedkommende meg som real og hyggelig og det var ikke måte på lovprising. Så kom dette innlegget, hun hadde virkelig diktet, langt og omfattende og sårende! Nå i ettertid når jeg leser det innlegget, og de karakteristikkene hun brukte om meg «nedlatende, uærlig og sjalu» er heller beskrivelsen hun skulle brukt på seg selv, passer godt!

Der var noen beskrivelser som passet på meg da, som at jeg «spytter og biter». Selvklart gjør jeg det når noen tar en helomvending på den måten, over natten, uten å ha snakket med meg, gitt meg noen forklaring. Bare postet dette om meg og i all ettertid har ghostet meg slik jenter kan finne på i 6-7 klasse når de skal mobbe en annen ut av gjengen. Sånn skikkelig trollete, barnslig.. jeg er sikker på dere har sett eller opplevd noe slikt fra barndomstiden. Men her snakker vi en voksen kvinne med to voksne barn. Jeg ser henne flyver rundt kommentarfeltene på blogg, og snakker folk etter kjeften på en måte ingen andre gjør. Og dette skal framsnakkes? Really??

Samtidig, disse som bedriver denne ideen om å framsnakke hverandre og sier det er såååå viktig. En av dem kunne fortelle meg hvor respektløs jeg var da jeg laget til bloggtreff her i Drammen. Jeg bestemte meg for å gjøre noe for andre, det var da noe helt annet enn framsnakking jeg fikk! Der var NULL fremsnakking av meg som medblogger fra den kanten, og jeg lover, jeg gjorde mitt for at folk skulle kose seg på det treffet! Og det gjorde de også, det VET jeg de gjorde!! Jeg tenker at når en skal fronte en sak, så burde en selv faktisk være ekte i saken. Når det er påtatt, når en skal framstille seg selv, så er det bare falskt!! Det er MIN mening!!!

En annen som fronter denne «ideen» om å prompe glitter ser ut til å stadighet glemme hvor lenge jeg og flere av oss andre har vært her på blogg. Og da bedrive en skjønnmaling av seg selv når en selv har vært pådriver og delaktig i langt flere konflikter på blogg enn resten av oss 700 andre bloggere på plattformen tilsammen, så blir dette bare så teit at jeg blir sittende å lete etter ord!! Men det holder med «fjas»..

Videre driver disse stadig å skriver om at «det blåser på toppen» og at det har vært siste uken har det vært et «oppvaskmøte» her på blogg. Jeg har vært borte over en uke, men bloggeres innlegg og kommentarer forsvinner ikke, og jeg har brukt dagen i dag til å lese meg opp på alle blogger som har vært aktive mens jeg har vært fraværende.. Jeg finner ingen «oppvaskmøter» denne uken. Det jeg skjønner refereres til er den «oppvasken» som var ferdig tørket for nå over en uke siden. Og da får jeg fullstendig dejavu og googler meg tilbake i tid, og dette er samme greia som har blitt bedrevet før av samme vedkommende: forsøk på å skape ild av små glør som ligger igjen etter et gammelt utbrent bål.

Når man da gjennom bloggen sin forteller at en ikke kjenner til andre bloggeres innlegg og konflikter, hvorfor tar man det opp? Hvorfor skrive at man ikke har lest eller kommentert i den og den bloggen før nylig, når en lett kan søke opp flere år gamle kommentarer på blogg.no og lange tråder på den berømte Kvinneguiden?! Det er så tydelig forsøk på å skape et nytt narrativ, men det faller fullstendig i fisk her. Ikke bare har jeg særdeles god hukommelse, jeg har vært her leeeeenge. Så at personer som utgir seg for å være, skal fly rundt her som Tingeling og Tingeløgn med magisk glitter og fjas blir bare så utrolig dumt at det bare må konfronteres..

Til slutt. Framsnakking bør ikke være en påtatt rolle, en skapt karakter. Det bør være ekte, ærlig, rett fra lever og hjerte. Igjen vil jeg si at det passer seg bedre å prompe hjerter og glitter internt på et bakrom eller i en temagruppe på Facebook. Personlig mener jeg at gode bloggere skal være autentiske, tro mot seg selv, skape engasjement og snakke høyt når det trengs, uttrykke sine egne meninger, og ikke utelukkende henge seg på hva andre måtte mene og snakke folk etter kjeften. Egne meninger er bra!! Dropp de greiene om at det blåser på toppen og forsøk på denslags smålige klikkbaits. Legg merke til hvem som faktisk ligger på toppen: Tomsmatprat, fordi han leverer sitt konsept, Mammapåhjul, fordi hun leverer sitt konsept, Vibbedille, fordi hun leverer sitt konsept. Les disse bloggene folkens!! Da skjønner dere!!

Alle disse sier hva dem mener når dem føler selv at det trengs, de framsnakker når de selv føler for det, de fiser ikke rundt her inne og prøver helle rødsprit på andres glør for så i neste sekund skal fremstille seg selv som små alver som drysser glitrende støv for å bergta og bedåre. Vær dere selv folkens, vær ærlige, FINN DERES EGET, noe med SUBSTANS, dét burde være enklere, på godt og vondt, da er det til og med rom for å drite seg ut og gå på snørra!!

Alt dette er hva JEG mener, ingen trenger ta til seg hva jeg skriver angående dette. For hvem er vel jeg til å snakke? Jeg vet jo ikke engang om jeg orker være her. Vanskelig å puste når luften i «rommet» ikke er ren!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#blogg #bunnytrash #bunny

Det går fremover..

En del bloggere og andre som ferdes inne på plattformen til Blogg.no og får opp oppdateringer på forsiden til nevnte plattform er ganske sikkert nokså lei av denne saken. Så av hensyn til dem har jeg postet et tilbakedatert innlegg HER om hva som egentlig skjedde da jeg sluttet å blogge for en uke siden. Jeg postet det for noen minutter siden. Det er nemlig slik at det er langt flere enn de få på blogg.no som leser bloggen min, det er ikke bare bloggere som leser Bunny. Vi snakker nærmere 12 000 forskjellige profiler som stikker innom i uka. Noen tusen sidevisninger hver dag. Så jeg føler at jeg skylder en forklaring til disse leserne. Dem som ønsker lese dette kan klikke på linken!

Med det sagt så har jeg nå kommet hem etter noen flotte dager i Stavanger. Medblogger Vibbedille hentet meg da jeg kom dit, vi koste oss sammen flere timer hver dag, og på kveldene drev jeg hor, haha.. Tro hva dere vil, men jeg har fått luftet hodet mitt og fått litt tankeadspredning, jeg har funnet godt vennskap og jeg har kost meg, rett og slett.

Så tenker jeg etterhvert å fortsette der jeg slapp, og velger herved å legge inn et sitat av Henriette Lien som jeg postet i Facebookgruppen min for omtrent en uke siden, et sitat til ettertanke som jeg tenker ta litt lærdom av:

«I livet mitt har jeg gjort utallige ting det hadde vært lett å angre på. Dumme avgjørelser, situasjoner jeg har godtatt, rare valg. Jeg kunne lett ha brukt masse energi på å kritisere meg selv for at jeg ikke visste bedre, handlet og valgte bedre, men det giddet jeg ikke. For det er alt dette pluss de gode valgene som gjør meg til den jeg er idag. Skulle jeg reservere meg fra disse «fadesene» hadde jeg ikke vært meg. Jeg hadde gått glipp av masse lærdom og erfaring. Så lev, gjør feil, skap minner, gå på snørra, reis deg igjen, le av deg selv. Livet handler lite om hvor du har vært og mest om hvor du er akkurat nå».

Vil også legge ved her en link til medblogger og venninne ZoeticWorlds (Helene Harrysdatter) nye podcast som heter «Det Mentale Sirkuset» som ligger på Spotify under navnet Harrysdattera. En podcast om hennes tanker og erfaringer med psykisk helse og kampen mot overspising og sykelig overvekt. Jeg tror den podcasten kan bli veldig bra, og håper flest mulig lytter, uavhengig av om en selv har vektproblemer eller dårlig psykisk helse. Økt forståelse om hvordan andre har det er alltid bra, og Helene er ikke en dame man blir deppa av å høre på, tvert imot, dama drikker kaffe, banner og har masse humor. På tross av disse alvorlige og meget seriøse temaer.

Anyways, tilbake til hvor jeg er nå. Vel hjemme etter en tur til Stavanger. Har kost meg i nye omgivelser. Nå er jeg hjemme igjen, uka skal benyttes til psykologtimer og tur på kino for å se Barbie-filmen. Neste helg blir det familietur til Fredrikstad på hotell der. Så blir det bursdag, konsert med mer. Mye å se fram til. Det går fremover. Tusen takk for at dere stakk innom!

Ja til livet og kjærligheten!! 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#stavanger #psykiskhelse #blogg #bunnytrash #bunny

Når det blir FOR mye..

Postet 24/7-23:

Det har virkelig KLØDD i fingrene etter å skrive og poste innlegg. Men det holder ikke å komme med små innlegg i gruppen min på Facebook som er styrt av blodrød media som sensurerer og utestenger brukere som skriver om og formidler budskap FB ikke liker. Derfor har det egentlig ikke blitt innlegg der heller. Ganske psykt at Facebook i Norge blir styrt av VG, NRK, TV2 og Dagbladet via noe de kaller Faktisk.no. Der kan man bli utestengt bare for å dele sangen «Jeg har sett en negermann», altså en antirasistisk barnesang fra 1970. De slår altså ned på ord og uttrykk uansett hvordan sammenheng de blir brukt. Ytringsfriheten er særdeles innskrenket, no bullshit, og dét fungerer overhodet ikke for meg som tidvis har ganske alvorlige temaer jeg ønsker bringe på bane.

Og snakker om alvorlige tema. Jeg hadde bestemt meg for å legge på røret og dra ut støpselet for denne bloggen. Ihvertfall for ei stund. Veldig mange fikk dette med seg gjennom de to forrige innleggene mine for vel en uke siden. Jeg ble altså så sint, etter flere års harselering som to personer har drevet mot meg. Rett før det «klikka» for meg hadde jeg postet et innlegg om en baby som hadde falt ut et vindu, og ned fire meter, landet på en bil og knust bakruten. Første kommentaren som kom var fra en av disse to hatefulle plageåndene. Vedkommende mente å antyde at jeg ønsket at babyen var muslim..

Jeg var allerede opprørt av hendelsen om dette barnet, noe jeg skrev i innlegget. At jeg måtte ut og lufte meg. Når det kommer til barn og dyr.. Dere må lese innlegget for å forstå, for jeg føler det er noe som skurrer i den saken, magefølelsen min sier at der har skjedd mer enn hva som fremkom i media. Men, å antyde at jeg skulle ønske at babyen var muslim, eller at foreldrene var muslimer, whatever.. Jeg ble så forbannet. Nei, jeg ønsker ikke mer islam i Norge. Det har jeg gjort helt klart for enhver! Jeg vil ha det bort!! Uansett, islam var ikke nevnt, ingen vet noe som helst om dette barnet og familiens bakgrunn. Og da skrive noe slikt til meg. At jeg skulle ønske noe sånt. Å pålegge meg slikt. Det eneste jeg ønsket var at hendelsen ikke hadde skjedd, at denne babyen ikke hadde falt ut vinduet.

At jeg får slike meldinger fra dette «insektet» er ikke noe nytt, jeg bruker i all hovedsak ikke lese disse kommentarene fra vedkommende og bruker en funksjon her på bloggen som fungerer slik at disse kommentarene går rett i søppelkassa, men den søppelkassa må jeg tømme selv, og da må jeg se raskt over at jeg ikke sletter kommentarer fra andre, for en sjelden gang havner en og annen kommentar feil. Som på email.

Så ja, mellom stadige blogginnlegg der jeg blir omtalt tidvis veldig graverende av en annen blogger på plattformen, og det samarbeidet disse to nevnte har, og alle disse kommentarene hver dag, så toppet det seg. Tankene mine ble slik «er det slik jeg fremstår?» Dermed ballet det på seg. Jeg innså hvor sliten i hodet og frustrert jeg har blitt av alt dette. Hva man skal måtte tåle. Jeg vet jo og det er hva de ønsker. Bringe meg til taushet, plage meg, gjøre meg vondt, få meg til å reagere så all min troverdighet bare rakner. Men jeg er heldigvis ikke kommet dit, plutselig ble jeg bevisst over at frustrasjonen og sinnet mitt har gått utover medbloggere og lesere.

Nå har jeg reflektert over dette, og i 99 prosent av tilfellene så har jeg bare svart på tiltaler, altså jeg har ikke vært ufin eller stygg mot noen uberettiget. Ikke noe jeg skal slite med dårlig samvittighet for fremover. Når det kommer til den siste prosenten, så har jeg lagt meg langflat. Bedt om unnskyldning. Så hva mer kan jeg gjøre? Og nei, jeg hater ikke meg selv som jeg tidligere har skrevet, det blir mer riktig å si at jeg har vært veldig sint på meg selv. For slik som dette skulle det ikke bli. Jeg burde ikke la kommentarer fra noen få hatefulle gå innpå meg. Jeg vet bloggen er offentlig, jeg vet jeg tar opp tema som er tøffe å ta inn over seg. Men jeg vet også at noen MÅ gjøre det, og de fleste er for feige. De fleste velger faktisk å snu seg vekk når det kommer til utviklingen her i landet. Later som om det som faktisk skjer, ikke skjer i det hele tatt, noe som gjør situasjonen verre. Jeg har liksom litt problemer med å skjønne hvorfor så mange går inn for å ødelegge eget samfunn, eget land, sine barns framtid.

Anyways, jeg vet at folk flest ikke oppfører seg som denne bloggeren og dette «insektet». Meningsmotstandere er hjertelig velkommen til å kommentere i bloggen her, faktisk vært mer enn velkommen og alltid blitt godkjent. Men på grunn av «insektet» måtte jeg legge inn godkjenningsfunksjon i kommentarfeltet. Hvis ikke blir det fullstendig avsporing og ødeleggende. Hvis jeg skal ha åpent kommentarfelt og poste innlegg om hortensia og krysantemum blomster, og det i løpet av natten hagler inn hat i kommentarfeltet, så vil ikke andre lesere engasjere seg eller kommentere. De melder seg ut. Og det er ganske mange som liker å kikke innom bloggen min, både iht enkle tema som blomster, planter, hverdagsliv og det personlige, likeså om de alvorlige temaene om hva som skjer i samfunnet, politiske ideologier som påvirker negativt og meningsytringer rundt dette.

Det er veldig synd at det er slik, men det ER slik. To voksne mennesker som aldri klarer å slutte opp. Skriver i andre bloggers kommentarfelt og sin egen blogg daglig, med et psykelig oppheng i meg hvor de vrir og vender på mine ord og forteller at jeg sier ting jeg aldri har sagt. Her handler det ikke lengre hva jeg skriver om, men om MEG, noe som er tydelig med alle de nedsettende karakteristikker og daglig harselering. Ganske utrolig av noen som (les dette kommentarfeltet) ikke bare har trakassert andre bloggere, men også lokalpolitikere på eget hjemsted, ikke er blitt gjennomskuet av enhver. Ganske utrolig at de får holde på uten at flere konfronterer dem. Dette er bevisste handlinger som har blitt en livsstil for disse to. Visstnok var det en journalist som hadde fått nyss i dette med trakasseringen og skulle publisere en sak i lokalavisen.. hellige kaninmåne, jeg tenker, stakkars familie..

Én ting er sikkert, aldri vil jeg ha tillit til disse menneskene igjen, jeg har forsøkt alt, bedt pent om nåde, jeg har tilbudt å betale tusenvis av kroner til Barnekreftforeningen på vegne av vedkommende, jeg har tilrettelagt for samtaler in person, jeg har gitt blomster som forsoningsgave i håp om fred, altså listen er psykt lang for hva jeg faktisk har forsøkt for å få fred fra disse. Aldri om jeg vil tro på noesomhelst som kommer fra den kanten og vise tillit igjen. Det vil jeg heller advare enhver mot!

At nevnte blogger nå skriver så pent og pyntelig om medbloggere, og påstår å skjønne at jeg (og andre) har opplevd det som belastende hvordan her har vært, hvordan hun har vært. Beklager, jeg biter ikke på. Dette har skjedd før. Sakte men sikkert så er det på igjen. Sann mine ord!

I bunn og grunn er det vel ikke jeg som trenger terapi, men jeg trenger å få ryddet og sortert litt i tanker og følelser, så nå har jeg ordnet meg blokkterapi hos psykolog. Noen her som har erfaring ned blokkterapi? Blokkterapi kan være spesielt hensiktsmessig for dem som ønsker å jobbe mer intensivt over kortere perioder. Kostbart, men jeg prøver.

Det må jeg også legge til, at det har faktisk hjulpet også, denne enorme støtten jeg har fått fra noen av medbloggerne på blogg.no. Alle som er noe, alle som betyr noe har tatt kontakt. Noen har til og med skrevet egne innlegg som er blitt postet. Selvfølgelig er det de som skriver én ting til meg og helt andre ting i andre kommentarfelt. Kommentarfeltene er jo offentlige, vi ser jo alt. Hellige kaninmåne.. men, men.. slik er det på blogg.no. Ikke alle er hvem dem gir seg ut for å være, det er altså helt sikkert!

Tresifret antall lesere har også tatt kontakt. Jeg har vært helt overveldet. Takk for dette, og takk for at dere har bevist for meg at det er ikke slik som man får følelsen av når noen prøver å knekke en. At to personers grusomheter, handlinger og ytringer gjelder for de mange. De fleste synes faktisk adferden er forkastelig og støtter den ikke.

Før alt dette skjedde, før jeg fikk mitt «utbrudd» for vel en uke siden, hadde jeg lest at flere bloggere er veldig opptatte av dette med «min» og «din» sannhet. Dette er ihvertfall min.

Men nå er jeg altså tilbake her på blogg, ihvertfall innom. Kom hjem sent i går kveld etter en veldig fin tur til Stavanger. Skal i samtale med psykolog denne uken. Skal nyte kommende helg på tur sammen med min lille familie, da på hotell i Fredrikstad. Det har skjedd mye som jeg har lyst å fortelle om, temaer jeg ønsker ta opp, og det er mye å se frem til, så heng med folkens.. jeg kommer tilbake!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#stavanger #blogg #bunnytrash #bunny

UNNSKYLD IGJEN!!

La meg bringe én ting på det rene! Da jeg postet innlegget «kos dere videre på blogg» her om dagen, så skrev jeg ikke noe om mobbing, faktisk nevnte jeg ikke ordet ‘mobbing’ en eneste gang!! Det er noe dere har hentet i en annen blogg, hos bloggeren KT sikkert.. Det jeg derimot skrev var at KT (Bien) er i sin fulle rett til å omtale hvem faen hun måtte ønske!! Enhver er det!! Og om noen har inderlige ønsker om å bli omtalt daglig som «hatefull lettkrenka middelaldrende rasist med ømme tær som ikke tåler å bli imotsagt» (et av de mildeste utsagnene fra den kanten), får vitterlig bli opp til den enkelte! Be careful what you wish for.. en kan jo da glede seg til å forklare dette i et evt jobbintervju at en har utallige slike karakteristikker hengende over seg all over internet!

Her er det heller ikke snakk om å ikke tåle å bli imotsagt. Dummeste jeg har lest etter jeg snuppen min og jeg var hos venner i går og spiste autentisk gambisk middag og lærte oss å banne og skåle på mandinka og wolof gjennom natten! Det JEG skrev var at JEG har innsett hvor stygg og grusom JEG er blitt på blogg. Hvordan jeg har stupt ned på lavmåls nivå etter ha vært målskive for denslags siste årene. Jeg skrev at JEG ikke ønsker være som de nevnte og slenge dritt stygge kommentarer om og til noen på blogg. Jeg skrev at jeg merket at JEG har sunket til lavmål og bedrevet stygg skittkasting, og slik ønsker jeg ikke være! Jeg skrev at JEG ønsker å være bedre. Er det slik andre ønsker å være, so be it, JEG har ikke noe lyst whatsoever å være slik en dritt!

Jeg har vært på blogg mine 13 år for å skrive om hva som interesserer meg, levere MINE tanker, meninger og budskap, som MEG selv! Når man merker at man begynner å miste seg selv og synker på lavmåls nivå med daglig drittslenging og ondsinnede kommentarer, så er det greit å gå litt inn i seg selv. Ihvertfall om en ikke ØNSKER være en dritt, om man ikke næres på denslags. Har aldri sagt at jeg ønsker at blogg skal være et sted hvor man maler regnbuer, og promper hjerter og glitter. Så langt derifra, der har ALDRI Bunny vært. Er det noe jeg elsker er det personer som har meninger og sier dem. Feiginger og folk som prater en etter kjeften er ikke noe for meg!

IGJEN, jeg har ikke lyst å være EN AV DEM som bruker og sender ondsinnede karakteristikker til og om medbloggere og lesere. DERFOR har jeg valgt å legge på røret her. Dette har kun med MEG å gjøre, har ikke noe med mobbing å gjøre. Mobbing har ALDRI stanset meg!! Jeg regner heller ikke med at dette stopper insekter fra å sende meg flere meldinger daglig eller omtale meg som whatever i innlegg og kommentarfelt for å plage undertegnede og skape et bilde av meg ovenfor andre. Men for MIN egen del trives jeg mye bedre med meg selv med å være MEG og ikke en grusom og avskyelig DRITT. Dette er work in progress og ikke gjort over natta..

Og til slutt i innlegget ba jeg om UNNSKYLDNING for å ha vært et rasshøl til de jeg har vært et rasshøl mot. Og slik avslutter jeg her i dag også, før jeg ikke bare legger på røret, men drar ut støpselet også. UNNSKYLD!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#blogg #bunnytrash #bunny