Hvem er dum?

Fikk tilsendt en melding om at jeg er dum. Jeg er visst dum på grunn at min mening om det som hendte i Debatten her om dagen hvor Svein Østvik konfronterer Espen Nakstad om at han har fått info om at på Rikshospitalet kjører de 45 sykluser på koronatestingen, noe Espen Nakstad benektet gjentatte ganger. Så kommer Elisabeth Toverud Landaas, Universitetslektor i avdeling for mikrobiologi inn i studio og bekrefter Svein Østviks utsagn.

Se løgnen!!!

Derfra begynner de å forklare og styre.

Og det er visst derfor jeg er dum ‘fordi de forklarte jo etterpå’.

Mitt spørsmål da er hvorfor ikke bare si sannheten med en gang? Hvorfor løy Nakstad? Han løy hånlig, bastant og gjentakende!!

Så det sier jo litt om folk. At jeg er dum fordi jeg ikke tror på noen som står og lyger folk rett opp i ansiktet. Noen står faktisk og lyger deg rett opp i ansiktet og 30 sekunder etterpå så sluker du rått alt samme vedkommende sier??!

Hvem er dum sa du? 😂


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#dum #bunnytrash 😜😘

Jeg tror at faktisk faktisk er faktisk bare Faktisk – VGBløff!


I VG i dag står det skrevet at det har blitt påstått av Steigan.no at tallet på døde av vaksinen i Norge overskrider tallet på døde av covid-19. Dette er feil skriver de og henviser til Faktisk.no.

Overskriften til VG er følgende:

«Faktisk.no: Nei, det har ikke dødd flere av corona-vaksinen enn av covid-19».

At VG bruker Faktisk.no som kildehenvisning blir for dumt for meg, og lite troverdig. Faktisk ikke troverdig i det hele tatt, faktisk, faktisk, faktisk..

Det er mye som skal dekkes over, snakkes bort eller tåkelegginger som maler et bilde med hensikter å villede.

I artikkelen til VG står følgende tekst:

«Legemiddelverket hadde på dette tidspunktet behandlet 147 meldinger om dødsfall etter korona-vaksinering. Av disse har Legemiddelverket så langt konkludert med at fire dødsfall har en direkte sammenheng med vaksinering. De 143 andre dødsfallene undersøkes fortsatt, men antas å ikke ha noen direkte sammenheng med vaksinen».

Ord som ‘undersøkes fortsatt’ og ‘antas’..

Det er påfallende at straks noen som ikke har tatt vaksiner dør så tar det bare sekunder å konkludere at at de har dødd av korona, og det blir ført i statistikkene. Når det gjelder koronadødsfall så dør man ikke med korona, men av korona. Men når det gjelder de som har tatt vaksine så dør man ikke av, man dør etter (med) vaksine. Ironisk eller..?

Det henvises til at 143 av dødsfallene undersøkes fortsatt. Hvor lang tid tar dette da? Hovedparten av alle disse døde jo rett etter vaksineringen begynte her til lands, so whats the holdup??!

Er det slik at hvis de riktige tallene offentliggjøres så vil faktisk faktisk faktisk Steigans påstand bli riktig? Det kan man vel ikke la skje…? 🤔

Enda mer ugler i mosen er det når VG bruker seg selv som kildehenvisning, for Faktisk.no består av våre statsstøttede media: NRK, TV2, Dagbladet og (trommevirvel) VG!! Dette er også de samme som faktasjekker på Facebook og kaller seg uavhengige faktasjekkere.

Uavhengige?? Bare det å omtale seg selv som uavhengige, dét er en stor bløff!

Dette tror jeg ikke på, faktisk faktisk faktisk faktisk, så ble jeg enda mer overbevist om ugler i mosen etter dette!

Slik er det med det!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vg #steigan #faktiskno #faktisk #dagbladet #nrk #tv2 #uavhengigefaktasjekkere #faktasjekkere #ingentroverdighet

Velkommen til Orografen og Sandtaket, Verket.


Etter 7,5 timer ute på tur er vi hjemme igjen. Vi har gått fra Fjell og ned til sentrum, tatt bussen derfra til Svelvik, ferga over til Verket og gått verket rundt via Orografen, Sandtaket og Klokkarstua.

Alt i alt har vi bare gått 1,5 mil, men mesteparten av dette i terreng, så det kjennes godt i leggene. Er sliten i trynet også, men det er vel mest godværet og sola som har påvirket der.

Disse to første bildene er første stigning etter vi ankom Verket. Ved enden av denne bakken er Orografen et utsiktspunkt som har et sikterom med full oversikt over fjorden og hvor de styrte avfyring av minefeltet i Svelvikstrømmen.

Inngangen til sikterommet.

Inne i sikterommet.

Sikterommet.

Utsikten fra Orografen.

Sandtaket. Her spilte de inn deler av «Brødrene Dahl og Spektralstenene», bare for å ha nevnt det.

Snuppen min på vei ned fra Sandtaket.

Meg på vei ned fra Sandtaket.

Yuhuuu liksom.

Bilde fra Dramstadbukta. Drammen er liksom der framme i bildet.

Dramstadbukta.

 Utsikt over Sandtaket fra andre siden, altså fra Klokkarstua. Svelvik i bakgrunnen

Mer utsikt over Sandtaket, fra Klokkarstua.

Det var en kjempefin tur. Jeg har aldri gått denne runden før. Aldri vært hverken ved Orografen eller på Sandtaket. Det på tross av at snuppen min og jeg bodde på Verket den gang vi ble sammen for tilnærmet 15 år siden. Vi bodde da i dette bittelille huset som faktisk er under ti minutter gåtur til Orografen. Altså helt nederst på Verket bodde vi.

Vi avsluttet turen med et deilig måltid på en liten Thai-restaurant i Svelvik. Prikken over i’en på en dag som for meg har vært perfekt!

Takk for titten, nyt godværet, naturen og sommeren 😘

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#verket #orografen #sandtaket #dramstad #dramstadbukta #klokkarstua #hurumlandet #asker #svelvik #drammen #sol #sommer #natur #jatillivet ❤️

Hjelp til og la leve!


Hei og god morgen alle der ute!!

Nå er snuppen min og jeg straks på vei ut på farten. Vi skal på tur til Hurumlandet og gå tur i skogen der. Vet ikke mer enn det da dette er forslag og plan av min kjære, jeg bare henger med. Vi skal kose oss, det er det viktigste. Med det sagt så har jeg en liten melding til dere her..

Om du ser et pinnsvin i din hage, vær så snill og sett ut litt VANN og kattemat. Ikke bruk robot gressklippere på kveld eller natt, de kan skade og drepe disse uskyldige stakkars søte små.

Ikke sett ut insektmiddel! Pinnsvin er ufarlige og vennlige dyr. De er også nyttige og gir din hage en sjanse fordi de livnærer seg på insekter som angriper planter og grønnsaker.

Bestanden av pinnsvin har alltid vært betegnet som livskraftig her i Norge, men det har vært en betydelig tilbakegang helt siden 1970-tallet.

Selv ser jeg disse sjeldnere og sjeldnere. Det er noen år siden sist. Da jeg flyttet til Drammen så jeg dem ofte på sommeren de første årene, men det er lenge siden. Desember 2019 flyttet vi litt lengre ut av sentrum, opp i høyden og mer skogsområde. Mellom husene her i fjor observerte snuppen min flere ganger pinnsvin, men jeg fikk aldri sett dem.

Det er tydelig nedgang i bestanden, arten dør.

Er det pinnsvin der du bor? Ser du dem ofte? Er det oftere eller sjeldnere nå enn før? Legg gjerne igjen noen ord i kommentarfeltet nedenfor her i bloggen og fortell. Settes pris på! Lik og del!!

Hjelp til å holde pinnsvinene våre levende! ❤


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pinnsvin #piggsvin #norge

Return of the Killer Bunny!


I følge Facebook så har det seg slik at de begrensinger og blokkeringer de har gjort på min Facebookprofil skal være over på et eller annet tidspunkt i morgen.

Onsdag 21. april ble jeg plutselig begrenset og blokkert fra å dele innlegg og kommentere i grupper. Jeg fikk på ingen måte beskjed om hva grunnen var, det bare skjedde i det øyeblikk jeg postet dette innlegget i grupper for bloggere: Kjærlighet og Mutanter.

Jeg kunne, og kan fremdeles ikke, på noen måte se hvordan jeg med dette innlegget har begått noen brudd mot Facebooks regler og standarder. Ingen som har gitt meg tilbakemelding på dette har heller ikke helt skjønt dette. Det at jeg faktisk ikke har fått noen begrunnelse tyder på at det faktisk ikke er noen. Da er det lett å tenke at det har med at mine innlegg ikke alltid er politiske korrekte, og de passer ikke inn i den politiske agenda Facebook støtter.

Et par dager etter blokkeringen glemte jeg den av og prøvde poste en kommentar i en diskusjonsgruppe. Da poppet det plutselig opp et varsel om at jeg hadde 5 dager igjen og at jeg var blokkert som resultat av at «administratorer utfører handlinger mot innleggene eller kommentarene dine», altså mine. Noe jeg mener er helt teit. Man skal da ikke bare kunne klage inn andres innlegg og kommentarer så skjer dette? Da hadde ikke Facebook hatt diskusjonsgrupper i det hele tatt mtp hvor ufint og stygt folk faktisk opptrer på sosiale media. Hva folk faktisk får seg til å kommentere å skrive til hverandre.

Men det stoppet ikke her nei, for idet jeg glemte meg av og forsøkte poste nevnte kommentar, så økte de begrensningene og blokkeringene. Så vips, med det var tallet på 7 dager. Hahaha.. snakker om.. vet ikke hvilke ord jeg skal bruke her, men det er jo fratak av ytringsfrihet, maktmisbruk, politisk knebling, latterlig patetisk osv.

Men i morgen altså. Vi får se. Det kan jo absolutt hende at i morgen får jeg ny beskjed. Eller at jeg bare poster et innlegg så starter hele greia på nytt. Eller at hele Facebook kontoen min blir deaktivert og forsvinner. Her er det ingenting som forundrer meg. Ingenting som sjokkerer meg.

Det blir som da Nakstad var på NRK-Debatten og løy til Svein Østvik og hele Norges befolkning om hvor mange sykluser sykehusene kjører pcr-testene for å påvise koronavirus. Alle har vel fått med seg nå at det faktisk er 45 som Svein sa, og ikke inntil 35 som Nakstad bastant løy om?!

Link: Se Espen Nakstad bevisst lyve!!


Anyways, i morgen skal snuppen min og jeg til Hurumlandet på skogstur. Så jeg tror neppe det blir noe blogginnlegg tidlig på dagen. Det er jo heller ikke sikkert at jeg har hverken tid eller styrke til å blogge på kvelden. Men det kommer innlegg etterhvert, håper bare leserne mine er flinke til å dele uansett. Hjelper meg å opprettholde en balanse på nettet slik at det
ikke hele tiden blir det politisk korrekte som blir ytret.

Det er nemlig ikke slik at man er rasist fordi en spør en som er mørk i huden hvor han kommer fra. Det er ikke rasistisk å komplimentere en innvandrer for å være flink å snakke norsk. Det er ikke hat mot muslimer å kritisere islam. Det er ikke slik at en ikke erkjenner koronapandemien selv om en brenner munnbind utenfor stortinget i stedet for å kaste det i mathylla på Kiwi.

Så hva tenker dere mitt første innlegg etter karantene kommer til å handle om?


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#politiskkorrekt #politiskukorrekt #facebook #sosialemedia #fb #killerbunny #bunnytrash

 

Hva vi ikke får lese om India og Norge!


I Norge har det i følge de såkalte rette instanser omkommet 753 av 5.3 millioner mennesker av korona. Det vil si 0.14 promille. I India med 200 000 av sine 1.4 milliarder innbyggere er det også 0.14 promille døde.

Det er ikke bra det som skjer i India, men de har nøyaktig samme dødelighet per innbygger totalt som i Norge. Med eller uten korona så er det nå underdødelighet, altså færre som dør enn tidligere år.

Så hvorfor disse skrekkscenarioene? Folk blir skremte og redde ja.. muligens svarte jeg meg selv her nå.. Noen? 🤔

Legger ved artikkel fra VG med sine skrekkbilder. Dette er eksempel på hva statsstøttet media pumper ut i dag: WHO om koronakrisen i India: kan skje hvor som helst (VG)

Samtidig vil jeg legge ut en artikkel som ikke er fra statsstøttet norsk media. Utenlandske faktasjekkere. De forteller om at bildene og videoer vi ser i media nå  ikke stemmer, og at vi blir misledet til å tro at dette er ofre i Indias andre Covid19-bølge som pågår nå i 2021.

Bildene vi ser er faktisk ofre etter en gasslekkasje i en industriell havneby i Sør-India i 2020. Ikke fra Covid-bølgen i India nå.

Link: Factcheck.afp.com

Hvorfor gjøres dette da tror dere? Folk blir jo skremte og redde… oops, svarte jeg meg selv igjen? 🤔

Til slutt, søk selv på nettet og bruk følgende ord ‘gasslekkasje sør India 2020» og se bildene dere får opp.

Takk!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#faktasjekkere #vg #korona #india #covid #koronavirus #fryktpropaganda #fakenews #corona #virus #terror #norge

Hun er Hjernevasket!


Jeg kom over en ny blogg i går, eller ny og ny, den er ny for meg. Bloggen heter Hjernevasket og fremføres av Nina, en firebarnsmor på snart 44 år. Eller.. å si at hun har fire barn kan lett misforstås, hun er mamma til to voksne og to små. De er jo uansett barna hennes, alle fire. Nina har også samboer, hun er tydelig stolt av han og omtaler han som «verdens fineste og tålmodigste mann».

Nina strever med mye, da spesielt angst og depresjon. Hun er åpen om sin angst og det hun sliter med, og hun har blitt diagnosert med Posttraumatisk stresslidelse (PTSD) som følge av traumaer i barndommen sin.

Ninas psykiske helse er hovedgrunnen til at hun begynte å skrive blogg, hun ville bruke det som terapi og skrive seg frisk. Jeg vet ikke om hun kan skrive seg frisk. Jeg selv har en del bakgrunn med rus, slitt med psykisk helse på grunn av traumaer i barndom og oppveksten og.. nå skulle ikke dette handle om meg, men med min bakgrunn som ikke er så veldig ulik Ninas på enkelte områder, og det faktum at jeg har ført blogg i mange år, så kan jeg si at dette faktisk kan være til hjelp for Nina. Jeg håper det. Skriving og blogging kan faktisk være veldig terapeutisk.

Nina ønsker mer åpenhet rundt psykisk helse, og hun skriver mye om dette for at andre skal få grunnleggende forståelse for hvordan det er å leve med psykiske lidelser. Det er dét jeg synes er det beste med å oppdage denne bloggen. En person som kan bidra med forståelse og være med på å fjerne det tabubelagte rundt dette. Det kan faktisk bidra til bedre psykisk helse, eller bedre mental helse for andre, for folk «der ute».

Det er viktig å huske at mennesker som sliter psykisk er ikke bare sine diagnoser, man er mye mer, og gjerne ofte mer empatiske, følsomme og jordnære enn man kanskje opplever at andre er. I Ninas blogg deler hun også om det. Hun gir av seg selv og er tydelig og ærlig på hvem hun er. Det er inntrykket og følelsen jeg får, og derfor ønsker jeg å fremme akkurat denne bloggen.

Vi får være med Nina på innhøsting fra naturen, hennes fascinasjon for møbler, stilige gamle møbler som har historie, hun har høns og reptil som vi får hilse på. Jeg elsker reptiler, de er kule. Vi får også vite mer om hennes hobbyer, som for eksempel å lage egne accessories, og andre interesser.

Det som muligens er mest tabu i vårt samfunn som Nina skriver åpent om i sin blogg er det å være sin egen mobber, det å bedrive psykisk selvskading over lang tid. Hva det gjør med en og hvordan mestre livet med slike plager.

Jeg ser litt av meg selv i Nina, og det vet jeg at faktisk flere enn man tror også gjør. Enda flere har nære og kjære som lever med belastninger som denne damen har, så vi trenger mer kunnskaper og forståelse rundt disse temaer og det å være mer bevisst på virkeligheten. For dette er en blogg som representerer det virkelige liv, ikke noen konstruert virkelighet med fjas, glansbilder og rosablogging som denne bloggerverdenen en stund var veldig preget, og nesten ødelagt av.

Besøk Hjernevasket her: Link!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hjernevasket #blogg #bunnytrash

Litt om «Fredens Religion», Sharia og islamisering!


Jeg kom over denne på nettet, Tappestream. Interessant. Skal følge denne YouTuberen litt framover og se hva han ellers har å by på, men..

Dette er en video med en debatt mellom Ellen Due Brynjulfsen nestleder i Stopp islamiseringen av Norge, og Fredrik som er en Norsk gutt som har konvertert til Islam, altså blitt muslim.

Jeg er en av de som mener at religion i skolen, religion i samfunnet, bygging av bederom, bedehus, kirker og moskeer må bli stopp. En kan tro på hva en vil, men en kan be hjemme i egne hjem. Hva en tror på blir ens privatsak, og dette skal ikke utbredes i samfunnet og bli påprakket andre.

Det å bruke religion for å dekke over politisk aktivitet og handlinger er jeg også imot. Kall det politisk kristendom, politisk islam.. Farlige ideologier må forbys i det norske samfunn. Da beveger vi oss i retning for et bedre samfunn med god integrering og likeverd.

Når det gjelder denne debatten her likte jeg veldig godt den delen om Sharia. At Fredrik her ønsker og støtter Sharia det gjenspeiler jo faktisk det muslimske miljøet hvor han beveger seg. Det viser at selv om det påstås at såkalte «ekstreme muslimer» lever i det skjulte, at de er «veldig få», nærmest ikke-eksisterende, så er de likevel ikke det, for hverdagsmuslimer støtter jo Sharia og vil ha Sharia ved første anledning det kunne by seg. Så her ble det vanskelig selv for en muslim å skjule hvor farlig og ekstrem islam faktisk er. «Grotesk» var ordet Fredrik Muslim brukte selv, og selv om han mener Sharia er grotesk så er han altså FOR!

Skremmende, men det er bra at folk blir opplyst om at slik er holdningene i islam.

Den delen av denne debatten med reklamevideoen som Islam.net laget og delte på Facebook, om den muslimske ulykkelige jenta Iman som ikke har det bra her i Norge. Det var veldig bra at dette også ble tatt opp. At videoen ble vist. Iman i videoen som skulle representere majoriteten av muslimske jenter i Norge. Nettopp denne videoen laget av og gitt ut av islams følgere i Norge viser jo også islamsk ekstremisme i praksis hvor de jobber hardt for å holde på Islam og styre unna vestlig kultur og norske holdninger. Altså ikke integrere seg i et norsk samfunn, men motarbeide det. Det viser at de ønsker et større bredere Islamsk samfunn i Norge. Altså islamisere. Det understreker jo at det er et behov for Stopp islamiseringen av Norge.

For vi vil jo ha et Norsk samfunn? Ytringsfrihet? Demokrati? Likestilling? Likeverd? Sosial frihet? Og så videre..

Det at de brukte norsk ungdom som fester med røyk og alkohol i begynnelsen av denne nevnte videoen. En kultur som er en fase i deler av ungdoms oppvekst. Det ser jeg på som et triks. Lærer en gode holdninger, adferd og får god oppdragelse av sine foreldre i oppveksten, så er utagerende festing sjelden et problem, og enda sjeldnere et varig problem. En skal lære og feile, det er ikke tvang å drikke alkohol. Og har heller aldri vært promotert som en del av vestlig holdning, eller anbefalt av nordmenn som del av et samfunn eller som foreldre, tvert i mot.

Likte også slutten av denne debatten. Hva som skjer når muslimer velger vekk islam. Hva de utsettes for da. Den faren de lever under. Hvorfor ex-muslimer lever med skjult adresse, og det faktum av at 90 prosent av de som har valgt vekk Islam har gjort det fordi de tok seg bryet om å sette seg inn i Islam, lese og lære seg hva Islam virkelig er, og hva Islam gjør med mennesker og samfunn.

Hør debatten mellom Ellen Due Brynjulfsen og Fredrik her:

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisering #norge

 

Alt blir bra ❤️ 1 år


Nå er det passert et år siden jeg gikk rundt i gatene og observerte alle disse små hjertene som ble hengt opp overalt med teksten «alt blir bra». Runde steiner i innkjøringene til folk med samme teksten «alt blir bra». I vinduene i barnehager og på skoler, tegninger med hjerter og regnbuer, og teksten «alt blir bra»!

«Alt blir bra» ja.

Folk viste kjærlighet og prøvde holde hverandres mot oppe, motivere til å være tålmodige og flinke. Ha god dugnadsånd og være med på dugnaden.

Hvor er dugnadsånden nå? «Alt blir bra» er ikke mantraet i dag. Nå er det «jævla egoister», «konspirasjonsteoretikere» og ellers mye som ikke minner om dugnad og nestekjærlighet. Blir alt bra da?

Det er et år siden jeg knipset disse bildene i innlegget her. Lite visste jeg at den dugnaden jeg var, og enda er med på, skulle gjøre oss så vondt på en helt annen måte. Det er nesten som jeg skulle tatt i mot korona med åpne armer og glede, for hvis hvordan ting har utviklet seg fra for et år siden til nå, fortsetter i samme retning et år fram i tid. Da har ikke livet noen mening for mange av oss lengre.

I mellomtiden får vi bare prøve, de av oss som mener at kjærlighet og medmenneskelighet stiller høyest, vi får prøve fortsette å holde hodet kaldt og hjertet varmt ❤️Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#altblirbra ❤️

Norge vaksineres, når vi viser vårt sanne selv!


Nå har jeg først tatt en luftetur med jentene, deretter en tur til sentrum og hjem igjen alene. Masse frisk luft skulle vel hjelpe både på humør og psyke, og det gjorde det jo, men likevel blir jeg ikke kvitt denne konstante tomhetsfølelsen som jeg har hatt de siste dagene, i tillegg har jeg fått hodeverk.

Det er vel slik at alt dette med korona, vaksiner, restriksjoner og vaksinepass har gitt meg en knekk. Jeg må innrømme det. Min konstante bekymring for mine nære og kjære sliter på meg. Det hjelper heller ikke at folk er bedritne.

Snuppen min fikk første dose koronavaksine 17. februar. Denne fikk han samtidig med flere av sine kolleger. AstraZeneca. Han var den eneste av disse som vaksinerte seg den dagen som ikke fikk bivirkninger med det samme.

Folk spør nå i etterkant om han har hatt noen bivirkninger, om han har kjent noe, om dette har gått bra for hans del. Neida, ingen bivirkninger, alt har gått så bra svarer han. Jeg står der og vet at dette stemmer ikke. Han har hatt flere bivirkninger. Det har vært mange «episoder».

Han er blant annet blitt plaget med «press i hodet», en form for hodepine- og plage han ikke har opplevd å ha før vaksinen. Aldri! Han klarte ved et tilfelle ikke å gå hjem fra jobb da jeg møtte han, så vi måtte ta bussen hjem. Her snakker vi om en mann som kan gå milevis daglig. Nå her om dagen fungerte ikke beinet hans, han mumlet noe om at han var redd det kunne være blodpropp. Jeg kan ikke bastant påstå at dette er pga vaksine, kan ikke bevises.. hvor tilfeldig kan dette være? Men han blåser dette vekk, vil ikke tro at her er en sammenheng.. ser ikke at dette er de vaksinene i historien vi vet minst om før de blir skutt inn i armene på folk. Det er nå testingen foregår, det er nå de krysser av på skjemaene bivirkninger og resultater. Og de er enda på begynnerstadiet.

Snuppen min har full tillit til hva han blir fortalt av myndigheter, folkehelseinstituttet og så videre. De nyheter han får er fra statsstøttede media, altså NRK, VG, Dagbladet og TV2. Han jobber med slike som Wasim Zahid. Corona er jo nærmest blitt religion. Alle i jobben hans tilber vaksinene, unntatt en person som takket nei, og de som ikke sier noe i frykt for å miste jobben sin, bli uthengt eller utstøtt.

Nå er ikke dette helt sant, at han har hundre prosent tillit, han synes en del ting skurrer han også. I jobben hans så legger man merke til ting over tid også. Og det er akkurat det, hadde det ikke vært for at snuppen min jobber i akutten så ville han nok ventet og sett ting litt an før han tok sitt valg, men med sin jobb ble presset for stort, rett og slett. Under en pandemi og en situasjon som har vært i siste året så er ikke tidspunktet her for hverken å si opp jobben eller starte i noen ny jobb.

I dag skulle snuppen min egentlig få andre dose av koronavaksinen. Men AstraZeneca-vaksinen ble jo stanset ikke lenge etter han fikk første dosen, og dermed ble vaksinering dose to utsatt. Etter det har det vært mye fram og tilbake. Alt tyder på hodeløse høns som vet for lite om hva dem driver med. Sjansespill. Jeg tenker på russerne og deres roulette. Der var en stund snakk om at vaksinedose nummer to ville bli Johnson&Johnson, men det skjedde noe der også. Så da ble ikke det noe av. Hele greia er insane.

Nå har de som sitter og tar avgjørelser funnet ut at snuppen min kan velge om han vil ha Moderna eller Pfizer som dose to. Jeg vet ikke om det gjelder alle som har fått kun første dose AstraZeneca, eller om det er fordi han jobber der han jobber?! Men slik er det altså.. nå kan han velge..

Men hva i H****** er valget mellom?? Det er jo ingen som kan si noe om hva som er forskjellen, hva det egentlig har å si hva en gjør. Hvilket valg en tar. Det er ingen svar som gis som en blir klokere av uansett. Vet de i det hele tatt hva det vil gjøre i menneskekroppen å blande disse vaksinene? Virker på meg som at sannsynligheten er at nettopp dette er selve testingen.. så får vi svar med tiden?!

Og hvilke resultater gir svarene? Hvilke bivirkninger? Konsekvenser? Utfall?

Yupp, jeg blir psykisk syk av dette. Det er et jævla mareritt hele greia. Og nå leser jeg at det til og med skrives blogger der vi som er «motstandere» av dette fordømmes. Vi skal liksom få høre det fra alle kanter, in real life, media, sosiale media.. i det hele tatt!

Alle som føler at noe skurrer og ikke har tillit til hvordan denne prosessen foregår, alle som er redde, psykisk belastet, har angst og plages med depresjon under dette, blir hensynsløst hengt ut som egoistiske og grusomme mennesker. Og stadige scenarioer om, en hvis, hva om.. Et samvittighetskjør i tillegg til alt det andre.

Fuck dere møkkafolk!!

Min avgjørelse er gjordt, dere får ikke presset meg til å gjøre noe jeg ikke vil. Jeg har nok med å håndtere hva som skjer med mine nære og kjære. Jeg snakker da ikke kun om snuppen min, men mest. Bivirkninger som kommer etterhvert er én ting, men psykiske belastninger og ødeleggelse av folkesjela og samholdet i samfunnet. Det ligger på deres skuldre nå. Det er dere som gjør dette, hensynsløst, egoistisk og ondskapsfullt – dere vet hvem dere er!!

Denne dugnaden som vi alle har bidratt så godt vi kan med for å bekjempe elendigheten, den er ingenting verdt hvis folk skal stille seg på sin høye hest og liksom være bedre enn andre fordi de enten ikke skjønner eller bryr seg om disse overgrepene vi faktisk nå blir utsatt for. Kan få post traumatisk stress syndrom av mindre.

Jeg er sint for tiden, og det er jeg i min fulle rett til, med så mange troll der ute som påstår at de gjør hva de gjør for hverandre og samfunnet. Som om jeg ikke skjønner at det er løgn, hadde man gjort ting med kjærlighet så hadde man vist både respekt og forståelse for andre, og ikke gulpet opp dritt som dette!!

Med det sagt så må jeg bare fortsette å holde ut, regner med vi får beskjed snart om neste vaksine for snuppen min, så får jeg bare være sterk for han, og være sterk for meg selv slik at vi kommer oss best mulig gjennom dette uansett hva som skjer.


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vaksinering #press #vaksinesertifikat #holdninger #egoisme #angst #frykt #vaksinepass #depresjon #mentalhelse #psykiskhelse #astrazeneca #vaxzevria #sputnik #johbsonjohnson #pfizer #moderna #omtanke #omsorg #kjærlighet #bekymringer #covid #korona #corona #norge