For en dag – langt fra «Helt Perfekt»!

I dag kunne jeg virkelig tenkt meg at dagen begynte på nytt, spole tilbake og få en helt ny start, og en annen fortsettelse..

Jeg hadde avtale om å komme på prøveinnspilling til en bitteliten rolle i en pågående norsk TV-serier. Innspillingen skulle pågå i Nydalen, og jeg hadde avtale klokken 11:00.

Først forsov jeg meg litt, så kunne jeg ikke finne hanskene og skjerfet mitt. Måtte dra uten. I litt kald vind og nesten minusgrader så kjørte bussen forbi meg, og jeg måtte stå et ekstra kvarter.

Så skulle jeg ta toget til Oslo som ble en anelse forsinket. Men jeg holdt motet oppe, for da jeg var fremme i Oslo hadde jeg enda en halvtime på meg å rekke avtalen.

Men den gang ei, elendigheten fortsatte.. tok to feil T-baner i Oslo, på den tredje kom jeg fram til Nydalen. Mobildataen slo seg vrang og jeg måtte spørre meg frem dit jeg skulle, over tyve mennesker visste ikke, én sendte meg i feil retning… ble nesten én time forsinket.

Hun jeg hadde avtale med var like blid og blåste det hele vekk, men det hadde gått opp for meg at i dag er ikke dagen. Jeg fullførte likevel «intervjuet» og vi gjorde fem-seks opptak. Jeg skal få svar i løpet av dagen, men jeg tror ikke jeg får det oppdraget 😂

Hjemveien gikk som smurt merkelig nok, og da jeg kom hjem logget jeg meg inn på Dplay. Jeg ble nemlig i Nydalen gjort oppmerksom på at hele sesong 9 av «Helt Perfekt» med Thomas Gjertsen ligger ute. Jeg var nemlig på innspillingen av en av episodene i sesongen for over to år siden. Det viser seg at akkurat den episoden ble lagt ut i April, men jeg har altså ikke sett den før i dag.

Vi snakker episode 5: Balletak

Jeg vises flere ganger i små glimt, ser dere meg?? Hahaha.. huff 😂


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#heltperfekt #thomas #gjertsen #dplay #tv #serie #prøveinnspilling #audition #dårligdag #nydalen #oslo