Takk for denne gang Alanya 😜

Så var det over for denne gang, én uke i vårt vakre herlige Alanya. All den gode maten, den billige drikken, varmen, stranda og havet. Det fantastiske utelivet, de rare uventede situasjonene og utfordringene, shoppingen, stemningen, og ikke minst alle våre unike venner som vi har fått gjennom tiden og besøkene våre her.

Nå er vi på vei hjem, siste måltid er spist, trillekofferten er pakket, snart kommer sjåføren vår og henter oss og kjører oss til flyplassen i Antalya. Denne gangen er første gangen vi har brukt privat sjåfør til og fra Alanya og flyplassen i Antalya. Vi har bare blitt såååå mettet på den bussturen, all ventingen, stoppene og den dårlige luften på bussene reisebyråene tilbyr. Det koster en del ekstra med privat sjåfør, men bare såååå verdt det.

Da vi ankom hotellet her (Villa Sunflower) kom vi midt på natten. I resepsjonen satt en godt voksen litt eldre mann. Han skulle ha oss til å betale 250 lire for aircondition og internett. I annonsen stod det ingenting om slike tillegg, og vi har bodd på dette hotellet før, for tre-fire år siden, da var disse tingene inkludert. Snuppen min ville ikke diskutere, så han ga mannen pengene, men jeg er staere på slike ting og forlangte kvittering. Han begynte å skrive på en post-it lapp. 200 + 50 = 250 aircondition + internet. Jeg sa: «det der er ikke en kvittering, det er et notat, vi skal ha en ekte kvittering så vi kan dokumentere til reisebyrået vårt».

Dermed fikk vi pengene tilbake.

Bløffen hans ble avslørt!

Dette hotellet har tapt seg mye siden forrige gang vi bodde her, men må nevne at renholdspersonalet er helt supert. Alltid rene senger, håndklær, gulv og så videre. Helt supert – men håper at neste tur blir til hotellet Smartline Sunpark Garden hvor vi har bodd fast de siste årene.

Allerede første dagen ble vi invitert av fastboende venner til middag. Snille Roja som vi ble kjent med for cirka tre år siden. Det ble så et lite vorspiel hjemme hos henne før vi dro ut på byen sammen med hennes datter Suzan. Vi dro til et utested (Aloha) som drives av fetteren hennes, så da ble det drinker på huset sammen med Suzan og vennene hennes.

Vi har vært hver dag på stranden, hovedsakelig på Sea Garden Beach. En dag var vi ikke på stranden, da dro vi til den store parken en halvtime å kjøre fra sentrum. Aqua Park Waterplanet. Vi hadde ikke vært der før. Ikke så moderne som andre Aqua Park vi har besøkt, men vi hadde det veldig moro. Vi testet flere vannsklier, hilste på en veldig tam papegøye, og hadde det helt knall. Mat og drikke var inkludert i inngangsprisen, og det var også veldig bra. Det ble både hamburger, chips, spagetti og pølser og mye iskald brus.

Vi besøkte vår kompis Eko som driver restauranten Heim i Oba. Han er en av de triveligste av gutta jeg har møtt her nede som er herfra, og hele gjengen på restauranten hans er kjempetrivelige og morsomme. Og når vi først var i Oba brukte vi selvsagt et par timer på utelivet der. Eko kjørte oss til og fra, så det var veldig koselig og greit.

Så var det historien om tatoveringen som jeg fikk tatt i går ettermiddag på Cleopatra Ink (ved Attaturk) etter mye om og men. Så mye fram og tilbake har jeg ikke vært borti før, også i går var det slik, så selv om jeg er fornøyd med tattooen så blir jeg nok ikke å besøke Cleopatra Ink mer.

Link: Det å få tatovert én bokstav i Alanya.

En av dagene møtte vi en barndomsvenninne av snuppen min på stranden. Hun var sammen med en venninne, så da spiste vi lunsj sammen. Og i går møttes vi på Happy Days (restaurant) hvor vi vorset med tequila og drinker. Roja og Suzan ble også med. Etterhvert flyttet vi oss til Queens Garden hvor det tok helt av. Vi ble til det stengte, og etterpå ble det nattmat. Det var kjempemoro.

I går kveld koste vi oss med en ekstra god middag på Bistro Bahama Steak House. Etterpå har var vi på shopping. Snuppen er mer shoppegal enn meg, men jeg har ordnet meg nytt belte til min originale Dolce & Gabbana beltespenne. Litt kult da beltet er rosa på ene siden og svart på andre siden og kan brukes ettersom. Brillene ved siden av er Marc Jacobs kjøpt i Norge, så dem er ikke fake, lol. Kjøpte meg også en svart topp med diverse effekter og en «Victorias Secret» bag/veske i regnbuefargene. Må også nevne at vi var en liten tur innom homsebaren «Loud and Proud». Koselig han som jobber der.

Anyway, nå er det altså hjem. Vi har spist brunsj på hotellet, og tatt farvel. Flere avsløringer fra denne ferien vår får dere ikke – men tro meg, det har vært helt uforglemmelig, herlig fantastisk!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#ferie #alanya #tyrkia #villasunflower #smartlinesunparkgarden #smartline #sunparkgarden #aloha #seagardenbeach #aquapark #aquaparkwaterplanet #heim #oba #cleopatraink #happydays #queensgarden #bistrobahama #loudandproud #venner #sol #sommer #strand #jatillivet

Skal du på ferie til Thailand? Vit dette..

Nå er det høysesong for familiekos og utenlandsreiser, og sjansen for at jeg kjenner noen, eller at du som leser dette, kjenner noen som skal til Thailand en gang i siste halvdel av året er stor. Et vennepar av meg og snuppen min fortalte oss nylig at de har tenkt seg til Thailand i november. Så derfor skriver jeg dette og håper du vil bruke et minutt på å lese dette. Dette er altså en Facebook-status skrevet av en annen venninne av meg, den er fra 2013, men er dessverre like aktuell i dag..

«Torsdag 14.november druknet pappaen min på Karon Beach i Thailand.

Seks dager etter, altså den 20.november druknet en engelsk mann på Karon Beach.

Igjen 27.november druknet ei svensk dame på Karon Beach.

I tillegg druknet en tysk mann på nabostranda den 17.november.

Jeg har selv feriert på denne dødsens stranda i 2007, da hele familien var der og feiret mamma og pappa sin 25års bryllupsdag. Stranda markedsføres som ei familiestrand, og jeg har aldri før hørt ett eneste ord om at folk drukner der hele tiden. Grunnen er enkel; Phukets myndigheter nekter å gi ut statistikk på hvor mange som faktisk ender sine liv der, tallene er for grusomme til å se dagens lys.

Myndighetene lever etter regelen; om ingen vet, så har ingenting skjedd.

Virkeligheten viser at mennesker drukner på denne stranden omtrent hver uke, og enkelte dager går opptil flere liv tapt. Pappa var drukningsoffer 30 så langt i år. Jeg har selv i etterkant av pappas drukning lest meg opp på saken, og sitter igjen sjokkert, sint, lei meg og matt. Hadde vi bare visst.. hadde reiselivsbransjen bare brydd seg.. hadde tiltak blitt satt inn…

Ingen fortalte oss at denne stranda sluker folk, at familier sitter sønderknuste i hver sin ende av verden, og savner en som gikk bort så altfor tidlig.

Pappa ble bare 55 år gammel, han var i god fysisk form og han var godt svømmedyktig. Han gikk alltid ut til skuldrene når han badet, og svømte stort sett langs etter stranda.

Torsdag 14. svømte han på en såkalt "lifeguardzone", en trygg sone, men likevel druknet han. Det var ingen livvakter å se da mamma oppdaget hva som foregikk, og hun måtte løpe alt hun hadde ett par hundre meter for å skaffe hjelp i form av båt og scooter.

Flere med pappa ble dratt langt utover, men takket være mamma, ble de andre reddet opp av vannet, levende. Pappa var død da han kom på land.

Karon Beach har flere såkalte "rips". En "rip" er en undervannsstrøm, og havner du i en slik er det meget mulig at du, som så mange andre før deg, drukner. På Karon er det en faststående "rip", altså en strøm som står og går på samme plass, og minst èn vandrende "rip". Den vandrende "ripen" vet man aldri hvor er, før man er så uheldig å bli tatt av den. Da er det mest sannsynlig for sent.

Karon Beach, ferieparadis eller familiehelvete?

Hensikten med å skrive dette: Jeg vil skremme dere alle, slik at dere kan unngå den sorgen det er å miste noen man er glad i på denne meningsløse måten, eller at dere selv møter samme skjebnen som pappa. Varsle de dere kjenner, advar mot denne stranden, del gjerne innlegget slik at flere enn mine venner og bekjente får vite om denne forkastelige fortielsen, der Phukets myndigheter går over varme lik for å opprettholde sitt familie-ferieparadis. Et sant helvete for 30-50 familier hvert år.»

Dette innlegget er skrevet av en ung dame, en god venninne av meg fra Trondheim. Det er mange år siden jeg har truffet henne, men den gang åpnet hun sitt hjem for meg, og jeg bodde hos henne store deler av en hel sommer. Hun har alltid vært blid og god mot meg. Jeg er henne evig takknemlig, og hun vil alltid være i hjertet mitt. At hun har mistet pappaen sin er trist og en del av livets gang. Men at pappaen hennes skulle bli bare 55 år og dø på denne måten på grunn av Phukets myndigheter ønsker å holde virkeligheten skjult for at de skal tjene penger, det er bare grusomt.

Det er mange medskyldige til dette, reisebyråene burde opplyse og advare om disse strendene og farene der, det gjør de ikke. De norske myndigheter burde også komme frem med denne saken (og alle andre myndigheter).

Jeg tviler på at å opplyse og advare vil ødelegge for turismen til Thailand. Jeg tror heller at det vil komme en annen gruppe turister til Karon Beach, dristige sjeler som liker å utfordre døden. Mens familier og andre som bare vil kose seg, ha det gøy og slappe av vil besøke andre strender.

Men å nå ut til fler, desto bedre..

Men det jeg ikke tviler på er at det vil redde liv at folk blir opplyst og advart – så om myndigheter og reiselivsbransje ikke vil gjøre det, så skal jammen jeg gjøre det jeg kan!! Og det håper jeg dere også vil!!!

For deg Lisa Hanssen Østgaard, for din pappa, for alle som deler hans skjebne, og for deres familier ♥

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#karonbeach #karon #thailand #død #dødsfall #dødsulykker #myndigheter #reiselivsbransjen #phuket #drukning #feriehelvete #sorg

Det å få tatovert én bokstav i Alanya 😜

I går etter stranden her i Alanya så gikk jeg innom Cleopatra Ink for å avtale tid for tatovering. Det skulle jo være fort gjort tenkte jeg, men der tok jeg feil.

Jeg ankom studioet og pratet med en som jeg sendte motivet mitt på Messenger til, plutselig satt jeg sammen med en annen som begynte å redigere motivet mitt på PC slik at det ble merkelig forandret. Jeg måtte nesten hisse meg litt opp for at han skulle forstå at motivet jeg hadde sendt dem var slik jeg ville ha det. Motivet er en K, altså en K designet på en spesiell måte og representerer en artist som har betydd mye for meg i oppveksten. Klart jeg ikke ville forandre på den. Det blir som om en skulle tatovere det tyrkiske flagg i blått istedet for rødt. Hahaha..

Når mannen endelig tok inn at motivet skulle være som jeg hadde bestemt så tastet han på kalkulatoren og fant ut at jeg måtte betale over 480 lira for denne ene bokstaven. Jeg ble helt satt ut.

I september 2016 var jeg på samme tattoo-studio og tatoverte 10 bokstaver på armen min. REBELHEART. Det kostet 280 lire den gang, og jeg måtte innom der i september i fjor fordi de hadde «missed some spots» som jeg måtte få fikset.

Altså. Jeg vet at ting har skjedd med økonomien her i Tyrkia, at lira er så lav som den ikke har vært på 25 år, jeg har fulgt med, men jeg fant denne prisen latterlig. Veldig latterlig. Nesten svindelforsøk.

Etter mye om og men fikk jeg prisen ned til 330 lira, men det i seg selv var da blitt så slitsomt og ubehagelig at jeg godtok det ikke. Jeg bestemte meg heller for å finne noen som var mer imøtekommende og samarbeidsvillige, evt få jobben gjort hjemme i Norge.

I Norge hadde denne tatoveringen jeg vil ha kostet 500-800 kroner ettersom hva det individuelle studio tar som minstepris. Jeg hadde regnet med 100-120 lira for den her i Alanya, og det inkluderer Cleopatra Ink. Jeg hadde ihvertfall regnet med under 150 lira, og jeg kunne faktisk til og med gått med på 200 lira, men nei, av prinsipp betaler jeg ikke mer for én bokstav enn jeg gjorde for ti bokstaver på samme studio for 1,5 år siden. Uansett valutakurser.

Senere på dagen postet jeg i en «Alanya-gruppe» på Facebook hva jeg hadde opplevd. Og det var delte meninger. En del mente prisen var uhørt og uakseptabel, et par stykker mente det var helt greit. Noe jeg synes er både dumt og ødeleggende for andre.

I dag satt jeg på stranden og en mann kom bort til meg. Småpratet. Hvor er du fra? Er det første gang her? Har du tatt noen av tatoveringene dine i Alanya? Så spurte han om jeg kjente til Cleopatra Ink. Da lo jeg og fortalte hele historien, at jeg har tatovert meg der før, og hva som skjedde i går. Han ville vite hvem som hadde gitt meg prisen, og jeg fortalte.

Han ringte så til studioet og pratet, han sa så til meg at det jeg hadde opplevd var uhørt og uakseptabelt. Han foreslo en ny pris på 250 lira, noe jeg aksepterte med en gang.

Jeg diskuterer gjerne pris og ville normalt prøvd å få prisen ned til hva jeg mener ville vært mer anstendig. Men denne mannen var så hyggelig og imøtekommende at det var en opplevelse i seg selv. Jeg betaler gjerne hundre kroner ekstra for det. Hahaha.. Han noterte avtalen på et kort som jeg tok med meg til studioet for å avtale tidspunkt. Han jeg pratet med første gangen var noe mutt og spak, og kollegaene hans og han selv surret rundt som hodeløse haner. Det er mye surr der inne, men så lenge bokstaven «min» blir som den skal 😜 LOL

Så torsdag ettermiddag skal det skje 😱

Ha en fin kveld alle sammen!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#tattoo #alanya #cleopatraink #tatovering #tyrkia #bokstav #ferie #k #lira #kroner #valuta #valutakurs #kurs #bunnytrash #rebelheart

Fuck pelsindustrien!!

Etter 28 års kamp for pelsdyrene fikk en av organisasjonene jeg er med i, NOAH, endelig gjennomslag for forbud mot pelsdyroppdrett i Norge da regjeringen vedtok sin nye plattform på Jæløya i januar tidligere i år. Innen 2025 vil dermed norsk pelsfarming være historie.

NOAH vil selvsagt fortsette arbeidet for å korte ned denne avviklingstiden så mye som mulig slik at ikke flere dyr må lide unødig, og vi har deltatt på høringsmøte i Landbruksdepartementet om pelsdyroppdrett der vi understreket insentiver for en rask avvikling av oppdretten er viktig , slik at færrest mulig dyr lider i bur over de neste 7 år.

Et norsk pelsdyrforbud har stor betydning for andre organisasjoner arbeider for forbud i sine land. NOAH deltok i april på møte i den internasjonale koalisjonen Fur Free Alliance, for å bidra til prosesser med pelsdyrforbud i andre land.

Via samarbeid med Fur Free Alliance har NOAH også bidratt til at flere store motehus som Michael Kors, Jimmy Choo, Versace og VF Corporation (Timberland, The North Face og Vans) har fått øynene opp for pelsdyrenes lidelser og droppet pels fra sine kolleksjoner. Fra før av inneholder den pelsfrie listen navn som Hugo Boss, Armani og Gucci.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#pels #pelsindustrien #pelsdyroppdrett #pelsdyr #pelsfarming #jæløya #noah #pelsdyrforbud #furfreealliance #landbruksdepartementet #dyr#michaelkors #jimmychoo #versace #vf #timberland #thenorthface #vans #hugoboss #armani #gucci

App for savnede hunder! 👍

Jeg vet jeg ville fått panikk hvis en av jentene mine plutselig bare hadde forsvunnet. Så jeg er utrolig glad for å ha fått kunnskap om denne appen, og å dele med dere at den faktisk finnes.

Appen heter: FinnFido

Her kan man laste opp bilde, beskrivelse og stedet hunden forsvant i, og så fort man publiserer en savnet-annonse vil mennesker som bor i nærområdene få opp varsel på sin telefon slik at man kan hjelpe til med å holde utkikk etter hunden.

Som bruker kan man selv sette opp hvilke områder man ønsker varsler for, og man kan også legge inn annonser dersom man finner en hund på rømmen.

https://finnfido.no/

Hva synes dere?

LIK OG DEL!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#noah #dyrsrettigheter #finnfido #app #hund #savnet #savnedehunder

Skjebnevalg i Tyrkia!

I dag er det valgdag i Tyrkia og all alkoholservering har vært stengt fra klokken 06:00 i morges, og slik forblir det fram til 24:00 i kveld. Ikke noe problem for oss, vi har ikke for vane å feste på søndager. Men det som kan bli et problem er at Erdogan vinner valget.

Stemmelokalene åpnet tidlig i morges. Både ny president og ny nasjonalforsamling skal velges. Erdogan har hatt makten enten som statsminister eller president siden 2003.

Muharrem Ince fra det sekulære sosialdemokratiske partiet CHP har i løpet av valgkampen seilt opp som Erdogans hovedutfordrer, og håpet er stort for at han skal vinne. Det håper jeg virkelig! For naturen, for trærne, for dyrene, barn og unge, voksne og eldre, kvinner og menn, homofile og lesbiske, tyrkiske og kurdere. For Tyrkia, for alle!!!

Det er høy spenning og masse energi i luften!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#valg #valgdag #erdogan #muharrem #ince #president #nasjonalforsamling #sosialdemokrater #chp #kurdere #tyrkere #tyrkia

Bildet øverst er Ince, bilde to er Erdogan.

Gode nyheter for alle dyr i Norge!

Nå er snuppen min og jeg dratt på ferie. Vi savner allerede jentene våre, Ariel og Ella, som dere ser på bildet øverst. Men vi vet at dem koser seg og har det bra hjemme hos «Tante Tulla».

Tenkte at jeg skulle fortelle de av dere som ikke vet dette at nylig stemte Stortinget enstemmig for å endre paragraf 32 i Dyrevelferdsloven slik at vanskjøttede og mishandlede dyr kan omplasseres uten eiers samtykke. Jeg er medlem i NOAH, og NOAH har jobbet målrettet for denne lovendringen siden 2012 – vi har jobbet med mange stortingspolitikere, og påvirket Mattilsynet og LMD. Dette betyr at dyreeiere som ikke har behandlet dyrene bra ikke lenger kan nedlegge veto mot at dyret får en ny sjanse til et godt liv. Inntil nå har mange slike triste saker endt med at dyr er avlivet. Lovendringen har tatt lang tid – men nå er den endelig her. Endringen trådte i kraft 1. mai 2018.

Skål for dette!!

Fortsatt fin lørdagkveld ønskes dere her fra varmere strøk med fantastisk god mat og deilig drikke 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#paragraf32 #dyrevelferdloven #NOAH

Trusler fra pub-gjest etter å ha delt blogginnlegg.

Etter at jeg skrev et innlegg her om dagen om en hendelse som skjedde på Strømsø Sportspub i Drammen for tre døgn siden har folk som har delt innlegget mitt mottatt trusler fra en av stamgjestene der. Vedkommende bærer initialene MB. Innlegget mitt ble blant annet delt i en temagruppe for Drammen, hvor medlemmer i gruppen reagerte på at nevnte vedkommende kom med trusler. Videre har minst én person fått trusler i innboksen sin av samme vedkommende.

Det er greit at vedkommende legger ut kommentarer om at det jeg hadde skrevet i det aktuelle innlegget var løgn. I innlegget var det link til Drammens Tidende som jeg siterte fra. Andre media har også skrevet om hendelsen. Og noen gjester som var på puben da hendelsen skjedde har bekreftet. Men det blir for dumt at MB sender trusler til de som har delt innlegg. Det er tydelig at det er meg han har et problem med da han ikke går til angrep på nevnte aviser, media, politiet og pubgjester som har bekreftet hendelsen.

Les innlegget her: Våpen på pub.

I Drammensgruppen som har over 8000 medlemmer skrev han flere kommentarer dom «løgner» og diverse ukvemsord, så til slutt «Du er ferdig!». Som sagt så tok mange medlemmer det som en trussel, noe som bekreftes av hva samme person som mottok truslene har mottatt i innboksen sin. Men jeg tenker, er ikke denne slags oppførsel med på å bekrefte og understreke om hvordan en del av gjestene og folk på denne Sportspuben faktisk er?! Det synes jeg.

Som jeg har skrevet tidligere, så er gjestene en sak, men det finnes jo også en del saker med de som jobber der.

Les mer om det her: Slått i hodet!!

Mennesker tenker ikke alltid likt, har forskjellige synspunkt, meninger og oppfatninger. Mennesker liker forskjellige ting, og dét respekterer jeg. Men folk som sender trusler til andre, og i dette tilfellet, for å ha delt et lite blogginnlegg – da er det noe galt, det tror jeg de fleste mener!

Hva mener du?

Nå skal jeg sjenke meg en kaffebaileys, pakke litt og forberede meg til en fantastisk ferie i fantastiske omgivelser.

Ha en riktig god helg alle sammen!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#strømsø #sportspub #drammen #trusler #vold #mobbing #våpen #narkotika #veggdyr #bunnytrash

Nei til trusler, vold og terror – LIK OG DEL!!

Koraller, sjøstjerner og planter i fantastiske farger.

Kjære dere som leser dette!

Våre hav rommer et imponerende rikt dyre- og planteliv. I det blå dypet lever store hvaler sammen med koraller, sjøstjerner og planter i fantastiske farger. På overflaten lever det lekende pingviner og sjøfugler. Havene dekker 70 prosent av planetens overflate og er hjem til størsteparten av alle kjente dyrearter. De er planetens største CO2-lager og produserer halvparten av oksygenet vi puster inn.

Men verdenshavene er under et stort press. Plastforurensning, industrielt fiske og klimaendringer truer det marine miljøet og livet som lever der.

Selv om dyrene i havet, de marine organismene og det blå verdenshavet ikke kan snakke for seg selv, kan du være med på å gi dem den stemmen de fortjener. Sammen kan vi bygge en framtid hvor vårt fantastiske marine miljø og det blå havet blir bevart.

Livet i havet trenger din stemme!!

Støtt vårt arbeide her: Link!!

Greenpeace

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#greenpeace #dyr #planter #hav #pingviner #sjøfugler #hval #koraller #sjøstjerner #co2 #forurensing #plastforurensing #miljø #industrieltfiske #klimaendringer #reddliv #marintmiljø #jatillivet

No more tears Tour 2 – fantastisk på Fredriksten festning!

Nå er jeg hjemme igjen etter å ha vært på Tons of Rock festival i Halden på Fredriksten Festning sammen med en god kompis.

Vi ankom der tidlig i går formiddag og møtte en annen kompis som sammen med to venner skulle være der gjennom alle tre festivaldagene. De hadde da satt opp en Lavvo tolvmannstelt. Så der fikk vi bo mens vi var der. En herlig gjeng, og vi møtte mange kule folk som campet og deltok på festivalen.

Første band vi hørte på var Exodus, som helt klart ikke var min cup of tea. Neste var Arch Enemy, som var helt rått med sin kvinnelige vokalist. Veldig bra å høre på konsert, men kommer nok ikke til å spille dem hjemme i stua. Så hørte vi på Whordome Rife, noe psykedelisk messe-rock, det var veldig delte meninger om den musikken, men jeg syntes det var kult. Det siste bandet vi hørte var Audrey Horne, og de bar dritflinke, utrolig bra, så de skal jeg lytte litt på albumene til og finne de låtene som jeg bare rådigget i går. Men før siste bandet spilte selveste årsaken til at kompisen min og jeg dro på festivalen: Ozzy Osbourne!!

3. desember blir Ozzy 70 år. Og under konserten i går på på Tons Of Rock syntes jeg han leverte nesten over evne med god gammel klassisk helt rå rockemusikk. Den nyeste låten var hentet fra No More Tears-plata fra 1991, og de eldste var de legendariske låtene fra Black Sabbath-katalogen fra tidlig 70-tall og Sabbaths andre album Paranoid.

Med seg hadde han trommeslager Tommy Clufetos som var helt rå med stikkene sine. Adam Wakeman på keyboard, Rob «Blasko» Nicholson på bass og Zakk Wylde på gitar.

Klokken 22.15 presis kom Ozzy på scenen og legenden som han er startet med fantastiske Bark At The Moon etterfulgt av Mr. Crowley, og med det var en fantastisk konsert i gang.

Jeg kan nevne I Don’t Know, Crazy Train, Suicide Solution, No More Tears, Road To Nowhere, I Don’t Want To Change The World, Shot in the dark, og første ekstranummer (av tre) Mama, I’m Coming Home.

Hele veien var Ozzy fokusert, ren i tonene og innbitt til tusen. Han var spot on samtidig som han hadde et band av fantastiske musikere som var supertett og heltent rundt han.

Da det nærmet seg det vi trodde var slutten av konserten fikk vi et kvarter med gitaronani fra Zakk Wylde, etterfulgt av en bombastisk trommesolo fra Tommy Clufetos.

Men så kom tre fantastiske ekstranumre..

Det ble over 90 minutter med Ozzy og co i knallform!! Kompisen min og jeg var så høye på opplevelsen at gleden lyste – det gjorde også konserten ekstra spesiell, å oppleve den sammen med en som digger konserter og Ozzy minst like mye som jeg gjør.

Det ble etterpåfest i en nabohytte, og jeg var så full av øl på slutten at jeg kunne trillet. Våknet i morges så gikk vi på cafeen nedenfor og spiste cheeseburgere til frokost, haha – ja til livet!! 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#tor #tonsofrock #halden #fredrikstenfestning #festival #musikk #konserter #exodus #archenemy #whordomerife #audreyhorne #ozzy #osbourne #theprinceofdarkness #ozzyosbourne #nomoretears #blacksabbath #paranoid #tommyclufetos #hardrock #heavymetal #adamwakeman #robnicholson #blasko #zakkwylde #barkatthemoon #mrcrowley #idontknow #crazytrain #suicidesolution #roadtonowhere #thefarewelltour #nomoretearstour2 #rock #idontwanttochangetheworld #shotinthedark #mamaimcominghome #fest #moro #cheeseburger #jatillivet