Hverdagsliv: tøff dag!

Klokken er over ni på kvelden, og nå er jeg hjemme for å være hjemme. Som jeg skreiv i bloggen her i går kveld så hadde jeg blitt oppringt rett før jeg skrev akkurat dét innlegget, og den samtalen gikk ut på noen veldig dårlige nyheter. Dere husker «Dimple», hun vesle mopsejenta som snuppen min og jeg passet en måned i sommer. Det har seg slik at det var ‘mammaen’ hennes som ringte i går kveld. Dimple var blitt syk, farlig livmorbetennelse, og det var i bunn og grunn bare to valg å velge mellom, og ikke så lette sådanne. Dra til dyreklinikken i dag og enten utføre en omfattende operasjon, eller avlive.

Link: Dette er Dimple

Det skal jeg si, at det er jo ikke enkelt. Selvsagt vil man helst gjennomføre en slik operasjon, men så er det slik at Dimple er ei aldrende jente, hun blir 11 år om to måneder. Hun er også mops, med hva det innebærer. ‘Mammaen’ hennes har jo hatt det tøft lenge nå, derfor det ble slik at Dimple var hos oss den måneden. Her er masse greier, som dere sikkert skjønner, og Dimples mamma gikk vel i kjelleren i går, hva skulle hun gjøre?

I dag dro jeg til Dimple og mammaen hennes. Tok Dimple med på en luftetur før vi skulle dra til dyreklinikken. Og det må sies, var det ikke det ene, så var det noe annet. Vi skulle inn i en heis Dimple og jeg. Meg først, så Dimple, og det var en skummel heis, for der smalt døra igjen, og Dimple stod utenfor. Det som verre var, var at jeg holdt henne i lenke, og heisen var på vei opp. Jeg satte klørne i den lille sprekken som var og greide holde heisdøren åpen en centimeter. Jeg tør ikke tenke på hva som hadde skjedd med Dimple om den heisen hadde klart å lukket seg helt og gått opp. Ikke kunne jeg slippe taket jeg hadde heller, for å presse båndet ut sprekken. Så der stod jeg da og presset fingre inn i denne sprekken mens jeg hadde en fot opp etter den andre veggen og trykket på alarmen. Omsider kom ei dame på utsiden og fikk dratt båndet ut av heisen.

Hellige kaninmåne..

Så var det innom å hente mammaen til Dimple, og ta taxi til Dyreklinikken. Og taxituren var jo også noe spesiell, jeg rakk å skrive et innlegg om det, som dere kan lese HER. Så var vi fremme på Dyreklinikken da, papirer ble signert, så sa vi ‘hade’ til lille godjenta og så henne forsvinne inn i et annet rom sammen med en pleier. Det er ikke lett sånt altså, veldig tungt i brystet.

Derfra dro vi til Ligo-Stua som dere kan lese om HER. Vi fikk satt oss, spist litt, pratet og avledet tankene en stund. Klokken var 13:30 da vi var på Dyreklinikken med Dimple, klokken 19:05 hentet vi henne igjen. Nå har hun ikke livmor, men alt ser ut til å ha gått veldig bra, hun er barbert og ikledd en «body», må gå på flere medisiner en stund, både antibiotika, betennelsesdempende og smertestillende.

Hun var så god, snorket i armene mine hele veien hjem til mammaen sin. Der fikk hun ligge i sengen sin og slappe av. Tenker hun ligger der enda, pissa stein som ei nepe, haha.. stakkar, hun får kjørt seg. Får se i morgen hvordan formen hennes er….

Selv ble jeg noe sliten av dette, så på hjemveien var jeg innom Kiwi og kjøpte pizzabaguetter som snuppen min og jeg kan spise til kveldsmiddag når han kommer hjem fra kveldsvakt. Nå har jeg gått tur med jentene mine, og nå skal vi kose masse, for dem har vart mye alene i dag altså.

Riktig god kveld videre til alle som titter innom, og ha en behagelig fin natt når den tid kommer 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#dyreklinikk #hverdagsliv #onsdag #hund #mops #drammen #bunny #bunnytrash

Litt kos på Ligo-Stua!

Som jeg fortalte i mitt forrige innlegg så har jeg i dag vært følgesvenn for en litt eldre dame i dag, hun er ikke SÅ gammel da, men har hatt en tøff periode, begynt å slite litt, er dårlig til beins, bruker hjelpemidler og rullator. Så i dag skulle jeg være med henne for hjelp og støtte, for om det har vært en tøff tid for henne, så er den jommen ikke over.

Imellom det som står på i dag så er det noen timers ventetid nå, og den tid har hun og jeg blant annet brukt på å besøke en café på Åssiden her i Drammen som heter Ligo-Stua. Aldri vært der før, på tross av at den har eksistert siden før jeg flytta hit til Drammen for tilnærmet 16 år siden.

Stort åpent lokale med mange bord og sitteplasser. Benker og bord utenfor også. Maten er diverse, men litt mer «norskt kosthold» enn man ser ellers. Liksom kokte poteter og grønnsaker. Mange småretter, og de har burgere og slike ting også.

Hun bestilte dagens, biffkarbonader med stekt løk, bakte norske rotgrønnsaker, brun saus og kokte poteter. Jeg bestilte kyllingbryst med champignonstuing, grønnsaker og kokte poteter. Begge deler smakte godt, fine porsjoner, og vi var begge veldig fornøyde. Prisene var 175 og 205 kroner. Kaffe inkludert. Dessert: Hjemmelaget trollkrem med bær, prisen fikk jeg ikke med meg.

Så hvis dere noen gang har ærender på Åssiden i Drammen, at det er litt tid mellom en skal slå ihjel, så er Ligo-Stua et alright sted å gjøre det på 😊


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ligostua #cafe #kafe #åssiden #drammen #bunny #bunnytrash

Taxi MotherFuckers!!

Nå må jeg spørre dere folkens, hva synes dere om taxisjåfører som lurer eldre for småpenger? Jeg vet hva jeg syns, jeg blir forbanna, og jeg er drit lei den slags. Det har i alle mine år i Drammen vært problemer med disse sjåførene, uansett hva man sier og gjør så er det ingen som tar tak og ordner opp. Jeg har gjennom årene skrevet ganske mange innlegg om slike negative opplevelser med disse taxi-folkene.

Link: Drosjemiljøet i Drammen (10.09.17)

I fjor var det to opplevelser som hisset meg opp, begge de gangene var det sjåfører som skulle kjøre omveier for å få takstameteret til å gå. Den ene gangen sa jeg hvor, hvilken vei han skulle kjøre, men han nektet, siden han nektet fikk jeg medhold da jeg klaget saken inn, og jeg fikk pengene tilbake inn på konto få dager etter. Den andre gangen hoppet jeg ut av taxien da han skulle kjøre meg hjem. Noen uker etter fikk jeg melding om at om jeg ikke betalte ville jeg bli anmeldt. Det svarte jeg var helt greit, for når en bestiller taxi hos det selskapet så må en oppgi både adressen en skal hentes og hvor man skal, jeg skulle hjem, dette var på natta, så det hadde vært moro å høre taxisjåføren forklare i retten hvorfor vi befant oss da på et sted som ikke befinner seg på den vei man kjører fra A til B hvor jeg skulle. Da hørte jeg ikke mer.

I all hovedsak handler dette om selskapet Drammen Taxi, så de unngår jeg å bruke så godt jeg kan, må jeg ta taxi i dag så henvender jeg meg først og fremt til Elvebyen Taxi.

I dag altså, så skulle jeg hjelpe en eldre dame fra A til B med ting og tang hun måtte ha med seg på en taxitur. Jeg fungerte som støtte og følgesvenn. Hun hadde bestilt drosje, og det var Drammen Taxi. Dama er dårlig til beins, bruker rullator og har en liten hund. Dette opplyste hun om ved bestilling. Drosjen kom og kjørte oss fra A til B, og da vi kom fram skulle han ha betalt, selvsagt. Dama betalte med kort og det var greit, men så skulle han 60 kr ekstra fordi hun hadde denne lille hunden. For det første ble ikke det opplyst om ved bestilling, og for det andre krevde han få disse pengene kontant. Forklaringen var at han ikke visste hvordan slå dette inn på takstameteret.

Jeg har to små hunder selv, jeg ante ugler i mosen, og det er jo veldig spesielt å kreve kontanter. Jeg ringte Drammen Taxi, og der var svaret at sjåfører kunne kreve 25 kroner for hund, men da blir man enig eller opplyst om det i forkant, det skal slås inn på takstameteret, og de kan ikke kreve hverken kontanter eller den sum (60kr) som sjåføren lurte ut av hun damen jeg var følgesvenn for i dag.

Dette er simpelt, disse menneskene gjør seg til kjeltringer for småpenger, og egentlig er det ikke småpenger heller, en kan bare forestille seg hvor mye det er snakk om alt i alt disse lurer eldre folk for.

Dette minner meg om en sak herfra Drammen for 4-5 måneder siden hvor Drammen moske forteller at oppussingen som er foretatt i moskéen er betalt av private aktører. Moskéens prosjektleder Gondal ble intervjuet av Drammens Tidende hvor han fortalte at enkeltpersoner hadde bidratt med store summer. Han fortalte at blant annet har 20 forskjellige drosjesjåfører bidratt med 250 000 hver.

Link: Ga en kvart million hver til moské.

«Wake up and smell the coffee!!»

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#taxi #drosje #drammen #norge #bunny #bunnytrash

Krim fra virkeligheten: Edward Theodore Gein!

Heisann og god morgen. I dag har jeg en kort krimhistorie fra virkeligheten som jeg kjenner ganske godt til fra før. Karakteren har blitt brukt som inspirasjon til en rekke ekle og faktisk meget godt mottatte og kjente filmer.

I 1957 forsvant en kvinnelig butikkeier fra Wisconsin og politiet gjorde en helt vanvittig grusom oppdagelse da de gjennomsøkte gården til mannen med navnet Edward «Ed» Theodore Gein.

I tillegg til den maltrakterte kroppen til den savnede butikkeieren fant de også kroppsdeler fra 15 andre kvinner. Her snakker vi om neser, kjønnsorganer, stoler trukket i menneskehud og også hele ansikter. Han hadde laget seg suppeboller av hodeskallene.

Mistenkt for 6 drap ble det bevist at Ed Gein hadde drept 2 av kvinnene. Men hva med alle de andre? Det viste seg at han hadde gravd opp de andre fra kirkegården for å lage seg sine makabre suvenirer. Gein ble erklært ikke strafferettslig tilregnelig og tilbrakte resten av livet på et mentalsykehus.

Psyyykt, ikke sant?

Totalt absurd og morbid, men historien om Gein er sann og faktisk veldig interessant. Ved å klikke på linken vedlagt så kan dere lese litt mer om hans liv og virke, hvilke filmer som er basert på hans historie etc. Så psyk som denne mannen enn var, så er han bakgrunnen for noen av filmhistoriens beste underholdningsfilmer, veldig verdt å se.

Klikk her: «Sannheten bak filmene, historien om Ed Gein».

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#edwardtheodoregein #edgein #wisconsin #usa #amerika #historie #krim #bunny #bunnytrash

Klikk her «Sannheten bak filmene».

Hverdagsliv: håp!

Det er virkelig stas hvordan det blir levert sol og flott vær for tiden, dag etter dag, storkoser meg så absolutt med dette, kongen på balkongen, haha.. 😜

Snuppen min er i gang med flere dagvakter på rad og forsvant ut døra her tidlig i morges uten at jeg engang fikk det med meg. Jentene hadde så bøllet seg så inntil meg at jeg lå helt på kanten av senga, farlig nær ved å falle ut. Ariel den yngste lå utstrakt så lang hun er opp inntil kroppen min på andre siden, og Ella den eldste oppå brystet mitt. Og røytingen er i full gang, så jeg harket nesten hybelkaniner da jeg stod opp. Må finne fram hundebørsten..

Så fikk jeg melding fra Posten på formiddagen, at jeg kunne hente Kaffeforsyningen min i sånn postboks. Jeg har skrevet et par innlegg for en stund tilbake om hvordan Posten har drevet på og levert pakker til meg i slike bokser som er flere kilometer unna, i en annen bydel, og at det ikke er bussforbindelse. Jeg har klaget og styrt, og forrige gang og denne gangen har jeg fått levert til bokser som står her i bydelen, så nå tenker jeg den saken skal være i orden. Det finnes flere slike bokser som står nærmere her vi bor, men nå er det i hvertfall normal gåavstand og i denne bydelen. Da er det ikke verre enn at jeg henter når jeg likevel er ute på luftetur med jentene. Nå blir det masse kaffe på balkongen, da er kongen på balkongen fornøyd.

Så var det maten da, hoppet over frokosten, det gjør jeg stort sett alltid når snuppen ikke er her. Middagen ble enkel, stekte kyllingboller og sopp med potetmos og grønnpeppersaus. Kveldsmat blir vel ostesmørbrød.

For tyve minutter siden ble jeg oppringt og fikk noen veldig dårlige nyheter. Skal ikke fortelle noe om det her og nå, jeg må ut tidlig i morgen, finne ut hvordan saken skal håndteres før jeg sier noe mer om det. Det er bare trist, men vi får se, kanskje går det bra. Ingen kan ta fra noen det vi kaller håp, jeg har håp.

Nå avslutter jeg her, takk for at dere «besøker» meg, min «dør» er alltid åpen, og det verdsettes at dere bruker den. Ønsker dere en riktig fin kveld videre, og god natt når den tid kommer 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hverdagsliv #tro #håp #kjærlighet #tirsdag #fjell #drammen #norge #bunny #bunnytrash

Krigshelten Bamse fra Norge!

Det var litt moro å lese en historie om en hund fra Norge i et utenlandsk magasin. Historien var skrevet på engelsk og der ble det forklart at navnet «Bamse betyr «kosebjørn»på norsk.

For i denne historien var «Bamse» navnet på en heroisk, stor og flott Saint Bernardshund som tjenestegjorde ombord på en norsk minesveiper under andre verdenskrig. Minesveiper er da altså et krigsskip konstruert for å uskadeliggjøre sjøminer. Prinsippet er eldre enn det som ligger til grunn for den nær relaterte skipstypen minejaktfartøy, som har samme bruksområde, men som retter seg mot mer avanserte miner.

Anyways, mannskapet ombord på denne minesveiperen hadde stor hengivenhet og respekt for denne hunden. Og den hengivenheten og respekten kom fra Bamses utrolige omtanke og utholdenhet i å beskytte mannskapet.

Det finnes historier hvor Bamse sørget for at fulle sjømenn kom seg trygt tilbake til stillingene sine, om hvordan han avsluttet barkamper, slåssing og selvfølgelig reddet folk.

I en av disse historiene reddet Bamse en av mannskapet, en ung mann som var presset inn i et hjørne av en mann med machete, ved å «tønne inn i» angriperen (barreling) og dra ham ned i vannet.

Når det gjelder barslagsmål så avsluttet Bamse mange slike ved å hoppe opp med forbeina, stå på bakbena og plassere forpotene på vedkommendes skulder som for å si «ro deg ned». Bamse ble posthumt, altså etter sin død, tildelt PDSA-gullmedaljen i 2006 for sine utrolige handlinger av hengivenhet og dyktighet. Han er det eneste dyret fra andre verdenskrig som har mottatt denne æren.

Vi skulle hatt flere som Bamse nå i 2022, eller hva tenker dere? Fått litt skikk på folk!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bamse #santbernhard #hund #krig #andreverdenskrig #dyr #minesveiper #norge #bunny #bunnytrash

Fotavtrykket fikk tankene i sving.

I bloggen «Fotavtrykket» leste jeg her om dagen et innlegg med overskriften «Hva gjør vi når den dagen kommer?» I dette nevnte innlegget leste jeg en hel del som satte tankene mine i sving, jeg liker slike innlegg, bevisstgjøring og denslags. Der er et lite avsnitt som jeg ønsker å sitere her nå, for i innlegget stod det som følgende:

«Forurenset drikkevann er allerede verdens største helseproblem, selv om dette ikke er tilfelle her i Norge, enda, så dør flere millioner mennesker hvert år av forurenset vann. Urent vann er grunnen til 80 prosent av alle sykdomstilfeller i verden, og over 30 prosent av alle dødsfall».

Link: To milliarder drikker forurenset vann (WHO)

Da må man jo spørre, er det ikke rart? Rart at Verdens Helseorganisasjon (WHO) den 23. juli erklærte apekopper å være en internasjonal helsekrise etter bare fem dødsfall og 16 000 rapporterte saker?

Er det ikke rart med alle tiltak, nedstenginger av samfunn, koronasertifikater og vaksinepress i henhold til covid som angivelig har medført 6,5 millioner døde på noe passert 2,5 år?

Mens de 5 765 000 som døde av sult i år er ikke en internasjonal helsekrise. Heller ikke de 2 290 000 som døde av urent vann hittil i år er det. Omtrent ni millioner mennesker dør årlig av sult eller sult-relaterte sykdommer. Det er mer enn av malaria, tuberkulose og AIDS til sammen.

Er det slik at ønsket om å gi vaksiner er sterkere enn ønsket om å gi rent vann og mat?

Noen tanker og innspill?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fotavtrykket #klima #helse #forurensing #sult #sykdom #covid #vaksiner #bunny #bunnytrash

Gravid i to år, barnet levde!

Dette er noe av det mest absurde, besynderlige eller rett og slett mest ‘koko’ jeg har lest om disse siste dagene i august. Det handler om en nigeriansk kvinne som fødte en geitekilling, altså ikke halvt geit, halvt menneske, men en hel levende geit fra «hode til tær».

Altså hvordan i all verden er dette mulig? Hadde denne kvinnen hatt sex med en geitebukk? Hva skjedde videre med henne og «babyen»? Oppdro hun geitekillingen som et av sine barn?

Les videre..

Dette var i februar 2017 og kvinnen het «Alphonsine», hun var den gang 28 år gammel, hun var også gift og hadde allerede seks barn fra før. Alle sunne og friske barn. Og så ble hun gravid med barn nummer syv.

Alt virket som normalt, slik som alle hennes tidligere graviditeter. Men etter ni måneder viste Alphonsine ingen tegn til å skulle føde. Hun reiste så til landsbyens lege for en konsultasjon. Der ble det utført en ultralyd. Legen fant så ut at der var noe som ikke stemte, men på legesenteret klarte de ikke finne ut hva. De sa til Alphonsine at hun måtte opereres for å føde barnet, men at hun måtte vente noen dager, muligens uker, før hun var i neste fase.

Dager ble til uker, og uker ble til måneder. Alphonsine passerte 12 måneders graviditet. Hun kjente liv i magen, og kunne ikke skjønne hvorfor der ikke ble fødsel. Så plutselig en regnfull kveld fikk hun kraftige magesmerter, så kraftige som hun aldri hadde følt før, og hun falt ut av sengen sin. Hun ble liggende hjelpesløs, hva hun hadde ventet så lenge på var nå endelig i ferd med å skje. Fødselen var i gang..

Så kom sjokket! Hun fødte en geit!!

Geitekillingen hadde åpne øyne og kikket på henne, så prøvde den å reise seg, men den var for liten og svak. Hennes eldste datter var tilstede under det hele, hun vitnet fødselen, og hun så geiten komme ut av sin mor. En kan mildt sagt si at hun var lettere i sjokk. Moren hennes ba henne finne hjelp, og datteren løp ut i landsbyen og ropte at moren hadde født en geit og de trengte hjelp. Alphonsines mor kom, hennes lege kom, en lokal journalist kom, og det gjorde også 2000 landsbyboere. Ingen kunne tro på hva de vitnet.

Legen sa han aldri hadde sett noe lignende før, journalisten fortalte at han tok på geiten med sine egne hender, og han fotograferte den. Så hvordan i all verden er dette mulig? Hadde Alphonsine hatt sex med en geitebukk?

Det finnes jo en del «merkelige» mennesker der ute, det vet vi jo. Jeg husker selv et besøk hos en slektning av min eks, hvor ved en feil det ble satt feil film i videospilleren, og jeg fikk et glimt i hodet som for alltid sitter fast i hodet mitt: en kvinne som hadde sex med en hest. Ved en annen anledning kom jeg på skolen da jeg gikk helse og sosialfag, så var det ei jente i klassen min som var lei seg og gråt fordi postmannen hadde voldtatt kua hennes. Jeg var vantro, men saken var i avisen, postmannen ble tatt på fersken. Så spørsmålet er da, er det biologisk mulig for et menneske å få barn med en geit?

Altså.. selv om datteren vitnet fødselen og så geiten bli født, selv om legen bekreftet den lange graviditeten og sådan, og journalisten og de 2000 landsbybeboerne så geiten liggende der i blod mens de filmet den og tok bilder, selv om ingen av et par tusen beboere hadde sett hvordan elles geiten og alt blodet skulle kommet til åstedet hvis dette var «fake», så forteller vitenskapen oss at det er absolutt umulig for et menneske å bli gravid med et dyr, føde et dyr – selv om mennesket hadde hatt sex med et dyr av arten.

Så neste spørsmål, var dette bare en løgn Alphonsine hadde funnet på? Men hvorfor skulle hun lyve vel vitende om at hele hennes samfunn fra den dagen av ville se på henne som en forhekset av en forbannelse? Vel vitende om at hun ville bli utstøtt og behandlet dårlig? For det var akkurat hva som skjedde, befolkningen mente at dette kun kunne være hekseri, trolldom, og mennesker som har forbannelser over seg er kun verdt avsky.

Videre ble det slik at Alphonsines ektemann gikk fra henne, han forlot henne alene med alle de seks barna de hadde fra før sammen, og siden har de aldri sett mer til han. Alphonsine sier selv at etter dette så er det som om hjernen hennes er blitt skadet, og hun er blitt umenneskeliggjort.

Vi som hører historien kan riste på hodet, le det bort, nekte å tro på dette. Men tragisk er det likevel. Vi snakker om utenforskap og ødelagte liv, stor skam og i det hele tatt.. dette var i Nigeria.

Hvis noen lurer på hva som skjedde med geiten? Den levde ikke lenge. Moren husker at den hadde åpne øyne og kikket på henne, den prøvde reise seg, men klarte ikke. Den var for liten og svak. Etter 30 minutter deromkring, så var den død.

Respektert lokalpresse, blant dem The Herald, Nigeria Today og The Daily Post var de første som omtalte denne saken, bilder og video i saken er bekreftet ekte (advarsel: kan være ‘urovekkende’ for noen å se).

At kvinnen spankulerte rundt gravid i to år er konstatert, og i det hele tatt. I videoen ser man den døde blodgjennomvåte geitungen på bakken, mens lokalbefolkningen knuffer for å se den og ta bilder.

Søker dere opp denne historien vil dere finne den, men dere vil også finne useriøse artikler fra ukjente alternative media som har funnet det på sin plass å gjøre narr av det hele. Blant annet har det dukket opp en alternativ historie om en nigeriansk kvinne som gikk gravid i to år og fødte en øgle (lizard).

Siste spørsmålene her blir jo til dere som leser, har dere hørt denne historien før? Tror dere på ‘hekseri, trolldom, forbannelser’ og denslags, eller tror dere at dette er bare et påfunn, en løgn gjort av en nigeriansk kvinne?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#graviditet #fødsel #geit #nigeria #vestafrika #afrika #hekseri #trolldom #bunny #bunnytrash

Krim fra virkeligheten: Jack the Ripper!

Heisann, heisann, og god morgen! I dag kommer en kort krimhistorie fra virkeligheten som omhandler en person de absolutt fleste har hørt om i en eller annen forbindelse, ihverfall navnet..

«Jack the Ripper» var en seriemorder som mellom august og november 1888 (angivelig) drepte fem prostituerte kvinner i Whitechapel-distriktet i London.

Alle mordene fant sted på offentlige eller halvoffentlige steder, og ofrene fikk fjernet organer og ble maltraktert på grusomste vis. Alt dette «mesterlig» utført i løpet av få minutter, før morderen forsvant igjen.

Navnet på morderen «Jack the Ripper» har sin opprinnelse i et brev som ble sendt til en avis under drapsorgien, og som ble undertegnet «Yours truly, Jack the Ripper». Sannsynligheten for at morderen faktisk ga sitt riktige navn, «Jack», er der, mange tror det.

«Jack» ble ikke tatt, på tross av en massiv politijakt og stort engasjement fra beboerne. Man mistenkte leger og slaktere, dømte seksualforbrytere, selv adelige og kongelige, inkludert Albert, sønn av den fremtidige Kong Edvard VII.

Man får kanskje aldri et sikkert svar, og hendelsene har dannet utgangspunkt for utallige filmer, bøker, teaterstykker og spill.

Link: Jack the Ripper

Gufne greier altså!! Har du sett noen av filmene basert på The Ripper? Noen å anbefale?

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#jacktheripper #theripper #seriemorder #london #england #historie #krim #bunny #bunnytrash

Hverdagsliv: inspeksjon og litt sånn!

I dag har jo vært en helt nydelig dag. Mange skriver om at det er høst nå, og inne på forsiden til blogg så jeg noen som hadde skrevet at det er snart jul. Hellige kaninmåne og ta meg i rattatta, altså dagen i dag har jo definitiv vært en knallbra sommerdag. Og joda, vi kan skimte litt av høsten, men det er da vitterlig ikke snart jul. Akkurat den går jeg ikke med på. Det er leeeeenge til jul, så stress ikke med det. Bare til opplysning så har jeg sommerferie om to uker, litt i underkant av tre uker. Da reiser snuppen min og jeg, og da skal vi kaninkose oss masse med deilig sjømat og kalde cocktails i solen på stranda.

I dag har jeg hatt besøk her av en brannmann mens snuppen min var ute. Sånn branninspeksjon, sjekka røykvarslere, brannslukningsapparater og litt sånn. De må gjerne utføre slike kontroller oftere for min del altså, jeg kommer ikke til å legge meg ned å blånekte. Eller jeg vil ikke blånekte, for å si det sånn.

Så var det disse måltidene i dag, frokostbrunsj var luftfriterte grove rundstykker påsmurt med Tine krydderost og fransk løksild og eggerøre ved siden av. Middagen var superenkel, freset kyllingkjøttdeig servert i fyldig pastasaus med pasta eliche tortiglioni spirali. Hva det blir til kvelds vet jeg ikke, ostesmørbrød muligens. Snuppen min og jeg snakket om det i går, og jeg tror ostesmørbrød er det jeg har spist mest her i livet. Altså jeg snakker brød med ketchup, skinke og smeltet ost. Blir aldri lei. Yum!!

Enn du da, hvis du tenker på det, hvilken mat tror du at du har spist mest av her i livet? 😜 takk for titten, riktig god kveld videre, «sees» i morgen!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hverdagsliv #mandag #bunny #bunnytrash