P!nk, Madonna, Queentastic, Pride Drammen og lærerjobb på videregående skole.

Joda, jeg vet.. det blir stadig større opphold mellom innleggene her i bloggen. Det er mange årsaker til det. Men jeg lover at det er ikke slutten for bloggen, plutselig kommer det masse innlegg. Plutselig kan det bli et innlegg hver dag, eller flere om dagen.

Men joda, jada.. her har det skjedd mye siste tiden. Jeg har ikke engang skrevet anmeldelse fra snuppen min og jeg var på P!nk-konsert på Telenor Arena 5. august. The Beautiful Trauma Tour. En av de beste konsertene jeg har sett på denne Arenaen. Meget bedre konsert enn sist hun var der på The Truth About Love Tour. Høydepunkt «So What». Terningkast 5. En veldig sterk femmer.

Mange ting er på gang, men det er liksom slik at jeg kan ikke skrive særlig om det. Noe for å ikke ødelegge, noe av respekt for andre involvertes privatliv, og noe rett og slett fordi jeg har taushetsplikt.

I dag har mitt store idol Madonna bursdag. 61 år. Gratulerer med dagen Madonna!!!

Og til dere som leser vil jeg anbefale Madonnas nye album Madame X som debuterte som nummer 1 på Billboard 100 listen i USA. Hun kom faktisk på 6. plass her i Norge. Hennes beste album siden 2005, Confessions on a DanceFloor. Madame X er som sagt navnet på det nye albumet, det er veldig annerledes, og for hver gang du hører det oppdager du noe nytt kult noe. Helt amazing!

Ellers er det slik at jeg har fått meg jobb på VGS som lærer. Det er et stykke dit, og jeg har hatt min første dag der. Det var supermoro. Gleder meg til å dra tilbake dit mandag morgen. Er så deilig å ha noe å gå til.

Men først er det Drammen Pride nå i helga. Det er første året i Drammen, og for snuppen min og meg starter det med dragshow på Papirhuset i kveld. Da er det Queentastic med dronningen av drag, Geyr Lillejord i spissen, som presenterer «Pink Night». Og i morgen blir det pride-parade og fest på kvelden!

Ha en riktig fin helg alle sammen!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#p!nk #telenorarena #konsert #beautifultrauma #thetruthaboutlove #sowhat #madonna #birthday #fødselsdag #bursdag #album #no1 #madamex #confessionsonadancefloor #jobb #vgs #videregående #lærer #pride #drammenpride #papirhuset #queentastic #dragshow #geyrlillejord #pinknight #show #prideparade #parade #fest #drammen