Ut av isolasjon og ut på tur!

I dag morges var det igjen ‘lov’ for snuppen min å bevege seg fritt i samfunnet igjen. Han fikk påvist covid for en uke siden i morgen, og dermed ble det 6 døgn isolasjon. Jeg selv ble testet etter noe dager, men ikke påvist, ingen symptomer. Snuppen min hadde en ukomfortabel første natt etter symptomene startet, det var host og snufs og litt muskelverk dagen derpå. Men frisk likevel. Altså dette var jo greiere enn en mild forkjølelse sånn sett. Jeg var jo også sikker på at jeg skulle smitta da dette skulle være SÅ vanvittig smittsomt. Men når jeg ser mennesker der ute i samfunnet som peller seg i nesa først, trykker på stopp-knappen på bussen, og peller seg i nesa igjen, så sier jo det sitt, haha..

Vel, vi har benyttet første dagen etter isolasjon til å ta oss noen timer et annet sted. En tur til en annen by. Vi bestemte oss for Lillestrøm, for der har vi jommen ikke vært mye. Vi har liksom vært på togstasjonen der når det har blitt krøll med tog når vi har kommet fra ferieturer og landet med fly på Gardermoen. Og en gang besøkte vi ei venninne på Kløfta og endte på en pub i Lillestrøm utpå kvelden og natta. Men da var der mørkt, så vi så ikke mye av Lillestrøm. Det morsomme var at da vi ankom Lillestrøm i dag så kjente vi igjen den puben, haha..

Men bevares Lillestrøm.. altså det gamle stemplet på Drammen er «Harrybyen», hva er Lillestrøm da? Need I say more? De hadde en veldig fin sentrumsgate, hovedgate, eller torvgate. Der var flatt brolagt med store brosteiner og veldig gjennomført. Lettere for mennesker med rullator, rullestoler og sådanne situasjoner. Det likte jeg. Det er nødvendigvis ikke slik ellers i byen der, det vet jeg ikke. Men det som er selve kjernen av byen, Torvgaten var slik.

Hist og her i Lillestrøm finner man enkeltstående morsomme butikker som ikke er andre steder, det likte jeg også. Vi var innom en butikk som het «Gozip» hvor de selger unike dameklær, masse kult accessories og slikt. Dyrt, men unikt og kult. Anbefales virkelig til dere damer i alle aldre hvis dere vil ha noe ingen andre har, noe spesielt og kan bruke noen kroner ekstra på dere selv. De hadde også en del hobbyting, malerier, lerreter, maleutstyr, en del te, husmorspeed og litt interiør/pyntestæsj. Damene som jobbet der var kjempehyggelige og kule. Alle tiders!

Ellers så var det ikke mye med turen til Lillestrøm i dag som fristet til gjentakelse. De har et kjøpesenter midt i gryta, men det var jo drit kjedelig. Det var nesten ikke folk der, og det var det forsovet ikke i gatene der heller. Masse Kebab overalt, og det har vi mer enn nok av her i Drammen. Drammen er en estetisk finere og triveligere by faktisk, så jeg spør igjen, hvis Drammen er Harrybyen, hva er Lillestrøm?

Nei, vi satte oss på toget og fant ut at vi forsøker oss på en tur til Strømmen, altså dra litt fra sentrum da Strømmen er et større sted i Lillestrøm kommune som grenser til Lørenskog. Der besøkte vi Strømmen Storsenter. Og dét senteret skal ha skryt. Der var butikkene ordnet og moderne, der var masse butikker, spiseplassen og i det hele tatt. Altså ord kan jo ikke beskrive, men det senteret likte jeg veldig godt!

Ironien er at vi begge to, både snuppen min og jeg ble sånn bråsulten, så istedet for  å spise på den italienske restauranten på Strømmen Storsenter som vi først hadde bestemt oss for, så havnet vi på Burger King der. Men det gjør ikke noe, i Drammen sentrum har vi ikke Burger King, men McDonalds. Jeg liker bedre Burger King. Chilli Cheeseburgere og Chilli Cheese tops er snadder, og best på Burger King.

Det ble ikke så mye shopping heller. En bukse hver på New Yorker, en urban kleskjede på prisnivå med H&M, bare mye kulere, og den har vi ikke i Drammen, og jeg håper vi ikke får den hit heller.

Hva synes dere om at det er de samme butikkene overalt? Hvis vi får New Yorker i Drammen, så mener jeg det ødelegger litt av shoppinggleden vår med å dra eksempelvis til Tønsberg eller Lillestrøm (Strømmen). Når alt er det samme og likt overalt så er det ikke moro mener jeg. Det er ødeleggende.

Ta Rituals, både snuppen min og jeg elsker produktene fra Rituals, helt fantastisk. Kjøpte noen i dag, hehe.. men det har jo tatt heeeeelt av, nå blir det Ritualsbutikk på Magasinet kjøpesenter her i Drammen sentrum, og på CC-senteret på Brakerøya. Fra før ligger dette på Gulskogen senter mfl. Så snart er jo alle sentrene i området her like da. 

Anyways, nå skled jeg ut her.. vi har hatt en kjempefin dag. Det var deilig å komme seg ut igjen, se mennesker, butikker, nye ting, frisk luft, spise junk-mat et cetera og da var det også godt å komme hjem igjen 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#lillestrøm #gozip #strømmen #strømmenstorsenter #newyorker #rituals #burgerking #bunny #bunnytrash

Superkult av en medblogger!

Det er noe med å starte dagen med en deilig frokost sammen med snuppen min. Nystekte bagetter med mellomkokte egg, beluga-kaviar og røykalaks. For så å deretter ta lufteturen med jentene og oppdage at der er kommet post i postkassa. Ikke reklame, ikke regninger, men et hardt kort i en konvulutt, adressert håndskrevet til meg.

Avsender virket kjent, men det slo meg ikke helt med det samme hvem dette var. Det var når jeg åpnet kortet og leste at jeg skjønte hvem dette var fra.

Tusen takk «Heidis verden» dette var virkelig en overraskelse. Og med Flax-lodd da gitt, noen som har inspirert? Hehe.. Det skal du vite at jeg setter utrolig pris på oppmerksomheten og gaven. Jeg er sådan type som elsker overraskelser, det er en ting, men jeg digger det fysiske, jeg kjøper enda CD’er og vinylplater, jeg foretrekker det fremfor Spotify og Tidal, jeg liker kroppskontakt og nærhet fremfor film og virtual reality, og jeg har alltid alltid alltid verdsatt brev og kort fremfor e-post og sms-hilsninger.

Her har vi overraskelsen i tillegg til å gi av seg selv og sin tid, og følelsen som kommer av «the old fashion way», og egentlig en ny venn, det er jo det kuleste!

Det var skrevet en del i kortet, her er et lite utdrag: «Det som står foran på kortet passet fint til deg synes jeg. En helt spesiell og flott person er du».

Tusen hjertelig takk Heidi!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#såpeboble #røykboble #neitilkoronapass #worldwiderallyforfreedom  #bunny #bunnytrash

Røykboblemannen!

Sist jeg var i Oslo på demonstrasjon mot vaksinepress, koronapass og testing og vaksinering av barn som dere kan lese om ved å klikke på linkene lengre ned, så var der en morsom mann i folkemengden. Eller der var masse morsomme og flotte gode mennesker, men jeg synes han her karen skilte seg ekstra ut.

Jeg var å hilste på han, hyggelig og blid man som liker å blåse røykbobler. Det er så lite som skal til for å glede andre. Både voksne og barn lot seg fascinere.Jeg ble også fascinert, for mine såpebobler varer aldri så lenge, og denne karen hadde i tillegg røyk inni. Boblene fløy virkelig langt av sted før de opphørte. Noen mennesker kunne «ta» dem i hånden noen sekunder, men jeg fikk aldri noe godt bilde av det. Da sa det bare poff.

Hva synes dere? Fin hobby dette vel? 

Noen av boblene ble gigasvære, men det var ikke noen hindring for at de fløy av sted, lang langt av sted, i frihetens navn.Her er linker til innlegg om demonstrasjonen, som var en vakker, flott, medmenneskelig og hjertevarm opplevelse. Håper dere leser!

Link: Den som har kjærlighet, får kjærlighet!

Link: Et vakkert skue!

Link: Takk til alle jeg møtte og snakket med i går! Nå ankommer snuppen min og jeg Lillestrøm hvor vi skal kose oss med litt sniking, snoking, shopping og god mat. Prekas i ettermiddag/kveld folkens!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#såpeboble #røykboble #neitilkoronapass #worldwiderallyforfreedom #ytringsfrihet #følgere #lesere #bunny #bunnytrash

Kjenn din verdi ❤️

«Før han døde sa en far til sønnen: «Her er en klokke som bestefaren din ga meg. Den er nesten 200 år gammel. Før jeg gir deg det, gå til smykkebutikken i sentrum. Fortell dem at jeg vil selge det, og se hvor mye de tilbyr deg.»

Sønnen gikk til smykkebutikken, kom tilbake til faren og sa: «De tilbød kr. 1500,- fordi den er så gammel.»

Faren sa: «Gå til pantelånsbutikken.»

Sønnen gikk til pantelåneren, kom tilbake til faren og sa: «Pantelåneren tilbød kr. 100,- fordi den ser så gammel og slitt ut.»

Faren ba sønnen hans gå til museet og vise dem klokken.

Han dro til museet, kom tilbake og sa til faren: «Kuratoren tilbød kr. 5.000.000,- for at dette veldig sjeldne kunstverket skulle bli inkludert i deres dyrebare antikke samling.»

Faren sa: «Jeg ville du skulle vite at det rette stedet verdsetter deg på riktig måte. Ikke befinn deg selv på feil sted og bli sint hvis du ikke er verdsatt. De som kjenner verdien din er de som virkelig setter pris på deg. Ikke vær på et sted i livet der ingen ser verdien din.»

Kjenn din verdi!

Kilde: ukjent»

❤️

Les også innleggene jeg har lagt ut tidligere i dag:

Link: Ja til livet! Bacon eller laks?

Link: Alle tegner Frodith, jeg ga på en måte opp!

Link: Koronadagbok: Covid dag 6, dødssyk!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#kjenndinverdi #helg #søndag #bunny #bunnytrash

Koronadagbok: Covid dag 6, dødssyk!!

Har dere sett disse artiklene som dukker opp titt og stadig for å promotere disse vaksinene som ikke er godkjente enda?! Sist jeg leste en slik så stod det i overskriften at hun hadde vært dødssyk fordi hun hadde valgt å ikke la seg injisere med disse eksperiment-vaksinene, så fikk hun Covid og ble dødssyk, og nå råder hun alle til å ta vaksiner for å ikke bli dødssyk av covid. Om man blir dødssyk av vaksinene, det er det ikke mange som ser ut til å bry seg om. Er det ikke rart..

Dødssyk betyr ‘farlig og uhelbredelig syk’, men nå er hun helt frisk denne dama. Altså var hun ikke uhelbredelig syk. Jeg synes det er moralsk forkastelig at media fortsetter med slike artikler. Jeg vet at vi mennesker kan si ‘dødssyk’ fordi vi var veldig syke, men norsk er både faget og yrket til en journalist, både journalisten og avisen er veldig klar over hvordan de misbruker ord for å opprettholde frykten i folk. Heldigvis fungerer det ikke på meg, jeg blir heller forbanna og tenker «hadde jeg møtt deg, da skulle jeg skremt deg så du tisser på deg» og spurt etterpå «likte du det, synes du det jeg gjorde nå var bra eller dårlig gjort?»

En av mine nærmeste døde rett før pandemien, hun hadde brystkreft noen år før, hun fikk cellegift mot brystkreften og vant over den. Så etter en tid viste det seg at hun hadde fått blodkreft, leukemi, av cellegiften. Jeg var inn og ut av sykehuset her i Drammen og Riksen hver gang jeg fikk lov. Siste gang jeg så Kari-Anne så lå hun i tilnærmet fosterstilling i sykehussenga her i Drammen. Hun var kun skinn og bein igjen, hun kunne ikke snakke. Tennene var nesten råtnet bort, brunsvarte. Jeg husker følelsen jeg hadde da jeg satt der og snakket til henne, men i øynene hennes kunne jeg se at hun ikke registrerte, plutselig et sekund så hun meg rett i øynene, hun visste jeg var der, så «falt hun bort» igjen. Det var det siste hun og jeg hadde sammen, det lille sekundet. Øynene viste bare frykt og terror. Det var grusomt. Noen timer etterpå var hun borte. Faen, nå begynte jeg å grine.. poenget mitt, hun var dødssyk!

Link: I hjertet mitt vil du alltid leve

Link: Det onde kan berøve livet, men aldri kjærligheten

Her i huset går det bare fint, som dere kan se HER så hadde snuppen min og jeg en liten fest på balkongen vår i går kveld/natt. Og vi hadde det både gøy og koselig. Kjempefin form i hele dag. Det ser ikke ut til at det blir covid på meg denne gang. Snuppen min er like frisk og pigg som han ellers er, bortsett fra bivirkningene etter vaksinene, og astmaen som kom etter påbud om og etter langtidsbruk av munnbind. Veldig synd at så mange skal måtte bli somatisk og psykisk syke av tiltak og restriksjoner, og at det ikke betyr noe. At det bare er covid og vaksiner som betyr noe, skremsel og frykt kan gjøre mye med mennesker, og det vil vi få se en del av fremover nå.

Men uansett, snuppen min er så frisk som han kan være, det bare henger litt igjen i nesa, thats it. I morgen kan han bevege seg ut av leiligheten, og tro meg han gleder seg. Han er ikke laget for et liv innendørs. Hvis jeg ikke har symptomer i morgen så er planen vår å dra til Lillestrøm. Vi fant ut at vi kunne bruke dagen til å dra til en by hvor vi ikke er godt kjent. Snike og snoke, shoppe og spise!

Noen som har steder å anbefale?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #korona #dødssyk #kreft #leukemi #cellegift #blodkreft #brystkreft #karantene #isolasjon #arrest #fengsel #frihetsberøvelse #fri #helg #søndag #bunny #bunnytrash

Alle tegner Frodith, jeg ga på en måte opp!

Fargeklatten her på blogg, vi digger alle den dama, ikke sant folkens?! Jeg snakker om «Frodith», hu gærne kjærringa som hele tiden har et eller annet på gang, enten (se:—> tegner hun oss andre bloggere, eller så leter hun etter små menn i Oslo, farter på turer til og med venner, tipser om bra musikk, lærer fra seg tegnspråk, har kjole- og antrekksframvisninger eller drar på photoshoots med enten «Karidansen» eller tøyrottene Salt og Pepper. Altså «Frodith», bare navnet gir meg godt humør. Jeg tar meg i å tenke på henne så smiler jeg, hun er karakter, fargerik inni og utenpå. Masse personlighet, og fargene stråler!

Nå er det slik at «Frodith» tidvis også deler ut utfordringer til oss andre bloggere. Det er vanskelig å si nei til utfordringene, nettopp fordi det er «Frodith». Nå har hun noe på gang igjen, nå har hun bedt oss tegne henne, hehe..

Da «Frodith» er så fargerik som hun er så måtte jeg bare avslå utfordringen, fordi jeg har bare vanlige blå blekkpenner og rosa bingotusjer her hjemme, og sitter på en måte i karantene/isolasjon da snuppen min har covid. Ikke har jeg tegneprogrammer på pc heller da jeg for det første ikke er god på og har manglende interesse for den slags teknologi, og jeg faktisk ikke bruker pc. Jeg bruker kun mobil, jeg blogger på mobilen.

Så begynte tegninger fra andre bloggere og poppe opp, og det var da jeg så bloggen «Fullstendigkaos» hadde lagt ut sitt bidrag, da knakk jeg sammen, hellige måne noe så fælt og hysterisk morsomt samtidig, jeg lå på gulvet her og rullet meg i koronastøv, så mye lo jeg. Altså, «Frodith» har bedt om dette selv, og lovet å ikke bli sur, så da tåler hun nok å bli seende ut som tante grusom.

Men det var jo da jeg så «Fullstendigkaos» sitt bidrag at det gikk opp for meg at jeg kan jo ikke bruke som unnskyldning at jeg ikke har fargestifter, tusjer eller tegneprogram på pc. For inne på redigering på bilder er det jo en slik markør som kan brukes til å tegne med. Og når Bunny Trash får utfordringer så er det jo slik at de må takes, noe annet er jo feigt og usportslig. Så da fant jeg et bilde av Bunny og redigerte/tegnet «Frodith» inn.

Nå må det sies at jeg brukte tegne en del før for en del år siden, og jeg tror jeg kunne kommet med et kult bidrag hadde jeg hatt utstyr til det. Dette er første gang jeg tegner med markøren inne på bilderedigering, haha.. jeg prøvde flere forsøk. Det ble bare helt for jævlig. Så jeg prøvde noen ganger til jeg selv mente det ikke var helt for jævlig, da måtte jeg gi meg. Tror ikke helt noen kan se at dette (bildet nederst) er «Frodith» hvis man ikke visste det, hehe.. men nå har jeg ihvertfall vært med på leken 😜

Det har blitt noen utfordringer fra «Frodith» gjennom tiden, og det er et sikkert og knallbra vårtegn skal jeg si dere, her kan dere forresten se et innlegg, et oppdrag jeg har utført tidligere: «Ballongutfordringen» 😂

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#frodith #utfordring #tegning #fullstendigkaos #karidansen #helg #søndag #bunny #bunnytrash

Ja til livet! Bacon eller laks?

Nå har vi spist frokost, eller brunch er vel mer riktig å skrive. Ofte skriver jeg at vi har spist frokost, men vi gjør jo sjelden det, frokost er jo noe en spiser på morningen, og nå er jo klokken ti over tolv, så..

Vi storkoste oss i går kveld, tok noen bilder som dere kan se HER. Ekstra godt med frokost, jeg mener brunch når det er «dagen derpå». Små omeletter, nystekte baguetter og røykalaks. Det er så digg!

Jeg ble liksom sitte de å tenke på hvor godt jeg egentlig synes røykalaks er. Laks og egg. Det er nesten blitt slik og jeg må ha det til hver frokost, jeg mener brunch. Jeg kjenner også at det irriterer meg at fra vi kom over nyåret så har prisen på en pakke røykalaks steget betraktelig. Fra cirka 20-kroningen til snart 30 kroner for de billigste pakkene med 190-200 gram fra First Price og X-tra. Har sagt til meg selv at når disse passerer 30 kroner så stopper jeg å kjøpe, da er det ikke billig lengre.

Det er synd at stadig flere i dette landet må være så særdeles bevisste på hva man kjøper når det gjelder mat, mens noen trenger ikke tenke over det whatsoever. Noen må faktisk kjøpe de billigste produktene uansett.

I mange tilfeller er faktisk billigproduktene veldig gode, men pizzaen til eksempel First Price, den får jeg ikke ned. Papp. Og det kneippbrødet på Kiwi til 6-7 kroner, First Price det også mener jeg, det er helt for jævlig. Neste prisklasse er vel 16 kroner for et brød, og de går fort. På enkelte tidspunkt er det bare svindyre brød i butikken. Greit for dem som bare slenger i kurven det de måtte ønske, men veldig ugreit for den stadig økende andelen fattige her til lands.

Det er synd at det stadig er flere som ikke kan kjøpe mat de liker, men heller må tenke overlevelse. Vi er jo her på planeten for å leve. Skal det bare være overlevelse så gidder ikke jeg ihvertfall. Vi må ha gleder, vi må leve, «ja til livet» er mottoet.

Anyways, tilbake til laks og bacon. Bacon er også veldig godt til egg, og det har vi spist veldig mye av til frok jeg mener brunch. Men jeg er ikke helt bevisst på hva bacon koster her til lands nå. Kutta ut å kjøpe bacon i Norge for lenge siden. Vi fyller opp lageret når vi er på tax-free båtene og sverigeturer.

Anyways, i dag har jeg konkludert med meg selv at jeg faktisk liker røykalaks til egg bedre enn bacon, det er bare så deilig yumm-yumm!!

Du da, egg og bacon eller egg og laks?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#egg #bacon #laks #omelett #røykalaks #eggerøre #koktegg #stektegg #pocherteegg #helg #frokost #brunch #søndag #bunny #bunnytrash

Saturday Night – Check it out!!

Balkongkos i kveld med røde drinker, lys, varme og kjærlighet.

Og Habanero shots (Dramm) min nye favoritt!

Varmelampe eller UFO, er uansett med på å lage stemning. Det blåser hardt utenfor, men her er det bare digg!

Disse mini-karaflene er dritkule, da får man en hver og koser seg i eget tempo, haha..

Mer drinker med Madonna i bakgrunnen, «Come Alive», «Killers who are partying», «Holiday», «Beautiful Stranger», «Like a prayer», «I’m Addicted» og «Living for love» med mer.

Småsexy lår ja, hehe.. god natt alle når den tid kommer, og drøm ufint 😜

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #korona #karantene #media #helg #lørdag #drink #habanero #privatfesr #helg #bunny #bunnytrash

Koronadagbok: Covid dag 5 skal kjennes i brystet!

Da har vi hatt 5 dager med covid i leiligheten her. Jeg fikk svar på pcr-test i går, den var negativ. Kanskje jeg slipper unna denne gangen også, vi får se. Uansett, snuppen min har covid, og det må jeg si at denne covid er virkelig effektiv. Jeg har bare tatt oppvasken én gang etter covid bestemte seg for å trenge seg inn her. Skap er ryddigere, badet er vasket, støv tørket, balkongen støvsugd, det er liksom veldig ryddig her, og det er ikke jeg som har gjort det.

Håper covid er like snill hos alle hun trenger seg inn hos for tiden, for nå tar det helt av, tror nesten alle har fått covid nå unntatt meg og kongen. For kongen har jo testet negativt for covid skriver media. Dronning Sonja sier han har forkjølelsesvirus.

Det interessante med det er at forkjølelsesvirus er HCoV-229E som tilhører koronavirusfamilien. Det er noen veldig besynderlige tester som skiller mellom koronavirus-stammer og alt. Helt utrolig! Tror seriøst det må være den smarteste lille papirlappen inni en plastikkdings som noen gang har blitt oppfunnet.

Den skiller nemlig fra de 6 koronavirustypene vi hadde i omløp pre-2019 og de vi har idag. Det imponerer kraftig. Først sier de at testen ikke skiller på hvilket koronavirus den gir positivt utslag, så derfor må de på helomsekvensering om du vil vite hvilken variant. Men den viser ikke forkjølelse HCoV-229E og de andre koronavirus-stammene, disse slår ikke ut på testene, så slår de ut på koronavirus eller ikke?

HCoV-229E eller Omicron tror jeg har veldig lite å si, når jeg ser på snuppen min her nå, og andre jeg kjenner som har fått påvist det ene eller det andre, vaksinert eller uvaksinert, her er jo ingen forskjell. Hadde det ikke vært for dette maset om disse testene så hadde jeg ikke engang omtalt symptomene som forkjølelse, men litt host og snufs. Men uansett forkjølelse eller covidmutant eller variant så vil det uansett gi både snuppen min og HKH Kong Harald antistoffer til neste gang de blir smittet av den ene eller andre siden disse er i samme virusfamilie..

Anniken Huitsfelt derimot vil jeg anbefale alle å holde seg unna for der er det too much virus, både forkjølelsesvirus, covid og Taliban og faen veit ellers..

Oppi alt dette hadde jeg selv i går en underliggende hodepine og kvalme, som vedvarte utpå formiddagen i dag. Man blir liksom bare gående å vente på at en selv skal få symptomer, men de uteblir enda. Men det er vel det som gjør denne svake hodepinen og kvalmen. En psykisk greie som slår ut somatisk. Everything is connected! Nå er uansett leiligheten ryddig og ren, det er ordnet på balkongen for en helaften med musikk, gode drinker, Dramm Habanero-shots som virkelig kjennes i brystet, potetgull, ostepop, spekemat og dipp. Dette blir helt knall! Kos dere masse folkens 😘

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #korona #karantene #media #helg #lørdag #drink #habanero #privatfesr #helg #bunny #bunnytrash