Reisen til Rock’n’Roll Island, den flotteste øya i verden!

Ligger på sofaen og slapper av med musikk i høyttalerne og kaffebaileys i koppen. To ting som verdsettes utrolig mye for tiden. Hadde blitt gal uten musikk. Skulle jeg bare sittet her i stillheten under lockdown? Skulle jeg hatt på TV for å høre lyder, eller gått ut og hørt på trafikken? Det er jo bare støy, masete. Masete støy som hadde gjort meg galere enn stillhet over tid.

Musikk er fantastisk. Musikk tar meg med til andre steder. Musikk gjør ensomhet fraværende. Musikk setter en i kontakt med følelser. Musikk er en utrolig god venn som aldri svikter.

Jeg er en sosial type som liker å ha folk rundt meg. Ikke hvem som helst da, men flotte folk som jeg er glad i og verdsetter. Venner. Jeg er egentlig ikke så glad i mennesker ellers, hehe.. de fleste er støyete og masete. Som biler og sirener. Jeg liker dyr bedre.


Dyr er fantastiske. Mopser, pingviner, surikater, pandaer, spøkelsesaper, slanger, edderkopper, blå frosker, delfiner, kampfisker, minigriser, hvite tigre, løver, koalaer, ekorn og kolibrier. Listen er lang. Naturen er amazing, men jeg kan ikke ta den med meg hjem, og jeg kan ikke reise. Fysisk reise.

Den lokale naturen er flott den også, bevares, men det begrenser seg hvor givende den er når en nesten har utforsket hver en krik og krok i gåavstand gjennom dette hersens året 2020. Alt fysisk er begrenset.

Musikk begrenser seg ikke, og den tar meg med ut i naturen, tar meg med på reiser som ikke koster noe. Musikk løfter humøret og tilværelsen. Er så glad jeg har feite høyttalere og en god forsterker. Bare guffer opp lyden og reiser til de mest fantastiske plasser som er bare mine egne, private. Musikk er min beste venn i disse tider når vi skal være minst mulig sosiale.


I går kjøpte jeg det nye albumet til Miley Cyrus «Plastic Hearts», og hun tar meg med på en reise til en øy i Karibien. Rock’n’Roll Island. Krystallklart turkis hav med delfiner som hopper og leker. Masse palmer og røde drinker med plast-sugerør. Og jeg bare rocker løs i min lille rosa badebukse og «Fuck You» sandaler. Det er deilig på Rock’n’Roll Island. Befriende følelse av endeløs utrolig frihet, en frihet som Bent Høie eller Erna Solberg aldri kan ta fra meg uansett hvor mye dem prøver.

Jeg anbefaler virkelig Miley Cyrus nye album «Plastic Hearts». Den rocker. Med seg på albumet har hun Dua Lipa, Billy Idol og Joan Jett & The Blackhearts. Så det er som hun spesiallaget albumet til meg. Er stor fan av alle de nevnte.

Forrige uke var jeg mye i Australia. Det var Kylie Minogue som tok meg med dit. På diskotek i Melbourne, Adelaide og Sydney. Kylie ga nylig ut nytt album «Disco». Med første høring så er albumet veldig typisk. Altså disco. Det er liksom veldig Abba, Bee Gees, Gloria Gaynor og sånn gammelt 70, tidlig 80-talls. Men etterhvert kommer pulsen, og en merker hvor glad en blir av musikken. Den får meg til å smile, og danse danse danse. «DanceFloor Darling». Diskotekene i Australia er bare en opplevelse uten sidestykke. «Magic». Dere burde reise dit.

Andre reiser jeg har gjort i år så vil jeg nevne Billy Idol sin cyberverden. «Wasteland». Et undervurdert album fra 1993 som heter «Cyberpunk». For meg er «Cyberpunk» hans beste skive. Og den reisen med han er bare så fargesprakende, intens og vill at jeg får ikke nok. Må oppleves!

Så er det jo selvfølgelig «Madame X» fra Madonna. Hennes siste, altså nyeste album. Utgitt i fjor. Også veldig undervurdert. Jeg har vært på mange reiser med «Madame X». Ut å spise på tapasrestauranter i Spania, i småbyer som Althea og Albir. Danset Cha-Cha i «Medellín» i Columbia. Bacalao-party i Lisboa, Portugal. Jeg har badet naken på Cape Verde. Reist med pirater til Agadir i Marokko. Og danset rævva av meg på nattklubb i Los Angeles i statene. «Madame X» tar meg til mange steder. «I Rise», føler virkelig at jeg lever når denne skiva guffes.

Takk for at dere leser, og håper dere har det bra og at dere har ting i livet som gir dere masse glede som musikken gir meg. Hvis dere liker musikk (er det mulig å ikke like?), hvis dere liker å reise, da håper jeg dere har funnet litt inspirasjon her. Guff opp og rop «Ja til livet»!!

Takk igjen 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#musikk #reise #livet #naturen #glede #dans #frihet #befrielse #rocknroll

 

 

Demonstrasjon mot ødeleggende tiltak og lockdown!


306 mennesker i Norge har omkommet i Norge, visstnok av Covid19, koronaviruset. Det er statistikkene vi blir opplyste om. Flere av disse har omkommet med Covid19, men vi blir fortalt av, for det har bedre effekt som en del av propagandaen. Vi har hele tiden blitt fortalt at langt flere kommer til å dø av dette viruset, skremmende tall, også propaganda.

Snittalder av de som har omkommet av/med dette viruset er tilnærmet 85 år, hvor 90% hadde kronisk sykdom, det vi kaller alvorlige underliggende sykdommer. Dette er cirka 20% av normalt antall døde under hver eneste «influensasesong».


Det er for meg og titusenvis av andre, og enda fler (her slengte jeg bare ut et tall) åpenbart at virusets dødelighet og fare ikke står i forhold til regjeringens tiltak, restriksjoner, lovendringer, fryktskaping og påbud. Mange jurister har påpekt at regjeringen bryter med grunnloven og menneskerettighetene på masse punkter. Det regjeringen har gjort er kraftig invaderende og et overtramp på folks rett til et privatliv, prosessen rundt demokratisk
behandling av lovendringer og lovmessig rettferd.

Mange titusenvis og enda flere av leger og fagfolk med all kompetanse er imot tiltakene til regjeringen som ingen kompetanse om dette har:

Link: Great Barrington Declaration

Globalt har viruset, Covid19, tatt livet av (kremt) like mange som vanlig influensa gjør hvert år. I løpet av 8 måneder døde 650 000 mennesker. Sverige behandler dette som influensa og har omtrent samme tall, litt høyere, men samtidig har de hatt stor økning innbyggere også. I Sverige døde i 1988 10500 av influensa. I 2020 har 5900 omkommet av Covid19.


WHO har nå fordømt nedstengningen og bedt alle verdens ledere oppheve tiltakene. Beskjeden er: hold de eldre og syke hjemme, skjerm om risikogruppene og la resten av Norge fungere som normalt!

Nedstengingen kaster folk ut i arbeidsledighet og fattigdom, ensomhet, frykt, rusproblemer og isolasjon. Som nevnt er i Norge 306 mennesker omkommet av/med Covid19. Til sammenligning dør cirka 900 mennesker av sesonginfluensa og om lag 600 mennesker dør av selvmord. I år er krisetelefonene «sprengte» og selvmordstallene vil nok desverre øke betraktelig – en direkte konsekvens av regjeringens tiltak og lockdown.


«Stop Lockdown» er en gruppe som er politisk nøytral. De var arrangørene som stod bak demonstrasjonen jeg deltok på i dag på Rådhusplassen og videre til Løvebakken ved
Stortinget.

Jeg kunne skrevet et langt og omfattende innlegg her nå, men jeg vil bruke helga til å nyte livet og være med venner. Så nå skal jeg gjøre meg klar til å dra på besøk, spise Scampi og nyte noe godt i glasset. Vi lever bare én gang såvidt jeg vet, så da skal jeg jommen nyte det så godt jeg kan.


Oppmøtet på demonstrasjonen var veldig bra, stadig flere kom til underveis. Åpne Norge og steng grensene! Ja til livet!!

Og helt til slutt, en link til en sang av Miley Cyrus og Dua Lipa som heter «Prisoner» som er på Cyrus’ album «Plastic Hearts» som jeg kjøpte på turen min innom Oslo og demonstrasjonen i dag. Jeg synes titlene var så treffende for hva som skjer i samfunnet vårt i dag!

Takk for at dere leser, ha en alle tiders flott lørdagskveld, nyt livet så godt dere kan, vi skal ikke bare overleve, vi skal LEVE også! Ja til livet!!! ❤️


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#demonstrasjon #stoplockdown #nrk #regjeringen #korona #covid19 #mileycyrus #prisoner #espennakstad #koronavirus #oslo #rådhusplassen #fakenews #stortinget #globalisme #thegreatreset #benthøie #ernasolberg #plastichearts #fakenewsmedia #greatbarringtondeclaration #dualipa #thenewworldorder #corona #fakta #sannhet #agenda #løvebakken #tavarepåhverandre

Da Therese forsvant. Lokkemenn, kidnapping, overgrep og drap.

Det er andre dag på rad jeg står opp på morningen og kikker ut og ikke engang kan se de største blokkene i nabolaget fra balkongen her.

Det har vært mye tåke i det siste. Den vil bare ikke forsvinne. Normalt ville det ikke plaget meg et gram, bare vært sånn «ok, i dag er det tåke». Men nå for tiden føler jeg bare at den skaper en trykkende ubehagelig stemning, som om man er i en gammel creepy film og en bare venter på at det skal hoppe frem noe djevelskap.

I dag ble ikke stemningen noe bedre av å logge inn på Facebook. Som om den noen gang blir det for tiden. Blæh. Likevel er det noe av det første jeg gjør når jeg står opp. Logge inn på FB. Idiotisk! Det er jo stort sett bare triste greier en får slengt i trynet. Alle har nok med seg selv, så de hyggelige meldingene blir bare sjeldnere og sjeldnere, og dårlige nyheter kommer oftere og oftere.

Dere kjenner dette igjen? Tviler jeg ikke på. Jeg er ikke den eneste som har det slik. Så langt derifra..

Det første jeg fikk opp var en artikkel som heter «Lokkemannen».

Journalisten Kaja Kirsebom som har skrevet artikkelen hadde lagt den ut i den lokale Fjell-gruppa, som er her jeg bor. Hun ville «takke folk i gruppa for interessante samtaler og intervjuer som har resultert i denne nettsaken på NRK om hvordan Therese-saken påvirket lokalmiljøet på Fjell».

For de av dere som ikke kjenner til Therese-saken så er det kort fortalt en uoppklart forsvinningssak. Det hele startet i Drammen 3. juli 1988, da 9 år gamle Therese Johannessen forsvant sporløst fra rett ved sitt hjem her på Fjell etter å ha gått til den lokale kiosken, bare et minutt fra blokka hun bodde, for å kjøpe godterier.

Jeg legger ved link til artikkelen «Lokkemannen» av Kaja Kirsebom her: Lokkemannen!


Hver gang jeg hører om denne saken, når Therese blir nevnt så «fryser» jeg og tiden stopper opp. Hvert sekund oppleves veldig laaaangt og jeg føler ubehag, jeg blir trigget og ukomfortabel. Slik var det første gangen i 1988, og slik er det enda den dag i dag.

Jeg husker akkurat hvor jeg var og når jeg hørte om Therese første gang. Jeg stod midt på stuegulvet i mitt barndomshjem. Jeg var enda 10 år og bursdagen min var «rett rundt hjørnet».

I en krok stod denne svære kassen med skyvedør, én stor svart knapp, en skyveknapp for lyd, og en skyveknapp for lysstyrke. Det var TV’en vår. Kun én kanal, fuckings NRK. Der ble det fortalt på nyhetene om denne jenta som var blitt borte, som ingen kunne finne.

Jeg hadde aldri hørt om barn som hadde forsvunnet sporløst før. Så det var vel derfor det ble så sterkt. Hun var bare rett under to år yngre enn meg selv. Dette kom på nyhetene ofte, og jeg fulgte med. Alle gjorde det. Dette var ikke noe som kun preget og satte en støkk i lokalsamfunnet på Fjell og i Drammen. Hele Norge følte vantro, skrekk og med-sorg.

Opp gjennom årene så har en hørt om og sett så mye elendighet i media at det meste «preller av». Men noen saker har påvirket meg her i livet. Det sier seg selv, når jeg husker akkurat hvor jeg var da jeg fikk høre om det første gangen. Hvor møblene stod. Hvilke gardiner som hang i vinduet. Følelsene som oppstod, og tankene.

Therese-saken var første gang jeg opplevde en reaksjon som beskrevet. Slik var det også da prinsesse Diana døde. Jeg husker akkurat hvor jeg var, hvordan alt så ut rundt meg. Sekundene som varte i evigheter, jeg husker følelsene mine og tankene. Det samme når flyene kræsjet inn i tvillingtårnene World Trade Center i New York. Da bomben smalt i regjeringskvartalet før massakren på Utøya.


Det opplevdes «nært», det angikk meg, berørte meg og påvirket meg. Som når jeg fikk høre første gang at Alf Kristian Wedahl var funnet druknet i et rør i en bekk i byen jeg vokste opp. Og jeg visste at de jeg hang med de dagene og den dagen han ble drept, var de siste som så han i livet.

Samme med Rikke Brustad som forsvant og ble funnet død i et vann ikke så lenge etter at hun var innom samme sted som Wedahl. Det var vel første og siste stedet jeg selv så henne i livet.

Da jeg hørte om Frank, en kamerat som hadde skutt seg, ei venninne Wanna hadde druknet seg, kompisen min Chris hadde hengt seg, jeg fikk aldri vite hvordan Laila tok livet sitt, men min veldig gode venninne Inger-Lise ble bare plutselig funnet død av blodpropp.

Verden står stille når en får slike nyheter. Det er helt forferdelig, det preger en veldig når det blir så nært og omstendighetene er så grusomme.

Da min barndomskompis gjennom mange år, Kent, ble funnet død i skogen innrullet i et teppe etter å ha nesten blitt slått i hjel med en jernstang, og så forlatt til å dø på en slik måte. Jeg husker jeg ble kvalm og det gikk rundt for meg. Jeg husker akkurat hvor jeg var, hvordan alt så ut rundt meg. Tiden stod nesten stille. Trykket i brystet.

Mange har det blitt med årene, godeste venninna mi Kari-Anne som døde av kreft denne måneden for et år siden. Og Wenche mammaen til snuppen min som gikk i fra oss da restriksjonene var som verst nå under korona. Sakte film og  innmari vondt.

Men Thereses forsvinning forblir uoppklart. Annerledes. En sak som rystet hele Norge. Saken forsvinner aldri. En får høre om den om og om igjen. Det blir liksom aldri fred over hennes minne. Tvert i mot så skaper det en uro. Hvor forferdelig er det ikke at noen bare kan kidnappe et barn og aldri mer skal hennes nære og kjære få se henne igjen. Aldri få vite hva som skjedde? Er hun myrdet, død? Eller lever hun, og hvordan har hun det om hun lever?

Ingen ord kan vel beskrive hvordan det er for Inger-Lise, Thereses mamma å leve med denne uvissheten. Hvordan det har preget Inger-Lises andre datter, Thereses lillesøster. Inger-Lises brødre og lillesøster, altså Thereses onkler og tante.

Det er som jeg sier, saken trigger meg, og oppleves nært. Slik har det alltid vært. Og slik tror jeg det alltid kommer til å være.


Da jeg var barn flyttet min far til Svelvik utenfor Drammen. Han bodde der en del år før han flyttet til Drammen. Der traff han Kari-Lise, Thereses tante. Dette er mange år etter at Therese ble borte. De møttes vel rundt tusenårsskiftet. De forlovet seg i hvert fall 12. juli 2004. Det er lett for meg å huske da det er jeg som i dag bruker pappas forlovelsesring.

Dette var rett etter NOKAS-ranet som ble utført 5. april samme året. Så i den tro at de skulle bli millionærer og leve livets glade dager så ble det forlovelse og bryllupsplanlegging. Men bryllupet ble aldri da han ble arrestert noen få måneder senere.

Sommeren etter reiste jeg til Drammen og besøkte Kari-Lise. Hun bodde da på Fjell, bare to minutter fra hvor Therese forsvant. Det var første gang jeg var på Fjell, og det var første gang jeg møtte Kari-Lise.

Inntrykket av Fjell var grusomt. Dette var 2005 og det stinket avføring i oppgangen i blokka hvor Kari-Lise bodde. Jeg husker jeg tenkte at dette var et sted jeg aldri kunne bodd. Jeg sa til meg selv at jeg ville heller aldri bevege meg på den plassen igjen. Ganske ironisk med tanke på hvor jeg faktisk bor i dag.

Men Kari-Lise var hyggelig hun. Vi pratet i flere timer denne første gangen jeg møtte henne. Jeg prøvde å forstå hvordan hun kunne være sammen min far, om hun faktisk visste hvem og hvordan han var.

Det er noe med «at like barn leker best» har jeg tenkt mange ganger i ettertid. Jeg hadde et turbulent og vondt forhold til min far, «pappa». Jeg ga han mange sjanser, men forgjeves. Kari-Lise fikk jeg et nært forhold til, og vi hadde mye moro sammen. Innimellom kom «dryppene» om Therese, og om hva som hadde skjedd med Therese. De kom jevnt og stadig. Så jeg har fått høre mye og det hele plager meg veldig når saken dukker opp titt og ujevnt.

Etterhvert ble det umulig å ha et forhold til Kari-Lise og pappa. De to sammen var en lidelse, og det livet de levde var bare ustabilt. Uten å si mer om det, så kan jeg si at det var best å holde seg vekk, for det var bare ødeleggende og vondt.

De holdt sammen til han døde. Han ble funnet i en blodpøl på sitt bad for 2,5 år siden, en uke hadde han ligget der. Det var ikke et spor etter henne. Ingen ubesvarte anrop engang. Etter det har jeg bare sett henne én gang. Og det var nærmere 2 år etter pappa ble funnet.


Jeg har aldri lest boken om Therese, skrevet av hennes mamma. For jeg har hørt så mye, blitt fortalt så mye, og jeg var fra før, som fortalt, veldig sterkt påvirket av den hendelsen. Therese-saken. Så det var, i mangel av et bedre ord, veldig «ironisk», at Thereses tante skulle bli min stemor. På grunn av denne relasjonen blir kanskje Therese enda oftere enn vanlig nevnt for meg i sosiale settinger.

Andre ganger blir hun nevnt på fester helt uavhengig av at jeg har hatt en relasjon til familien. For det er ikke alle som vet det. Jeg bor i Drammen, da kommer den saken opp. Den er en del av historien. Jeg har bodd i Drammen i nærmere 15 år. For et år siden kjøpte snuppen min og jeg leilighet på Fjell. Vi bor bare noen meter fra hvor Therese forsvant og hjemmet hennes.

En gang så var jeg på en fest. En av gjestene var en politimann gjennom maaange år i Drammen. Noen måtte selvfølgelig spørre han hva han mente og tenkte om Therese-saken. Han svarte at han uoffisielt mener at Thomas Quick drepte henne, det med begrunnelse i at Quick visste ting som da ikke var allviten, ting han umulig skulle visst.

Jeg visste at det var ikke dét familien trodde, mistenkte på daværende tidspunkt og Quick var for flere år siden utskrevet av saken av forskjellige årsaker. Men igjen, historiene er mange, alle så jo etter en rød Volvo over lang tid.

Det er blitt sagt at Thereses far var mistenkt, det er blitt sagt at en Inger-Lise, altså Thereses mor hadde et forhold med før hun fikk Therese skulle ha kidnappet henne og tatt henne til Pakistan. Noen tror hun er i Pakistan i dag. Noen tror hun er blitt brent i fyringssentralen her på Fjell i Drammen. Bare 1,5 minutter fra der hun bodde, og bare minuttet fra hvor hun forsvant. Dette er bare noen av enda flere teorier.

Noen vet hva som skjedde med Therese, men ingen vet hvem som vet…… Dét er helt for jævlig!


I dag leste jeg denne artikkelen som heter «Lokkemannen». Det å lese at mammaen til Therese enda går med håp om at datteren lever… jeg ville ikke håpet det etter alle år (tror jeg), rett og slett for at jeg begynner å tenke på Fritzl- saken.

Fritzl-saken var en incest-sak i Østerrike som ble avdekket i 2008 da en 42 år gammel kvinne, Elisabeth Fritzl fortalte til politiet at hun hadde blitt misbrukt av sin far, Josef Fritzl siden 1977, og holdt som fange siden 1984.

Faren hadde sperret henne inne i en liten, lydtett kjeller uten vinduer og med dårlig luft, under familiens hus og hage, og hun hadde ikke sett dagslys på 24 år. Under fangenskapet hadde han voldtatt datteren utallige ganger, noe som førte til at hun fødte syv barn i kjelleren.

Det er enkelte ting som har skjedd i livet mitt som jeg ikke har skrevet for mye om, som jeg heller ikke snakker særlig om. Men en overgrepssak fra min barndom ble anmeldt til politiet for 3-4 år siden.

Flere titalls gutter ble utsatt for overgrep, noen én gang, noen flere ganger, og noen over tid, av en «mann». Politiet «etterforsker» enda, og på den måten har én etter én blitt skrevet ut av saken, og anmeldelser henlagt. Ikke på grunn av manglende bevis eller noe, men foreldelse. Det er helt sykt. Det viser seg at mannen har blitt dømt før, og samtidig som han ble dømt, fortsatte han overgrep mot andre barn. En skikkelig jævel.

Gutter som ikke kjente hverandre da overgrepene skjedde, og ikke har blitt kjent i ettertid, uvitende om hverandre, har gitt forklaringer om samme framgangsmåte, åsteder og hendelser. Det er funnet nok beviser til å sperre mannen inne for resten av hans liv. Men det blir ikke gjort. Snart har etterforskerne og stats/riksadvokaten skrevet alle ut av saken og henlagt. De sørge for at hver en sak blir foreldet. Ingen rettferdighet eller sympati for noen av guttene, menneskelivene, barna som ble misbrukt og ødelagte den gang og for alltid.

Noen er i dag så sterkt medisinerte, ptsd, angst, depresjoner og hele pakka, at jeg var helt knust etter å ha fått opplest avhørene deres. Og dette er systemet i Norge.

Jeg leste artikkelen «Lokkemannen» i dag, og Thereses mamma har fortalt at hun er veldig glad for at nå, selv om det er over tretti år etter at Therese forsvant, så er hun glad for at Thereses DNA-profil har dukket opp.

Altså, det er etter over 30 år funnet DNA fra Therese på et putevar og på et viskelær, og det er disse to som sammen da har gitt en profil. Det innebærer at politiet kan identifisere Therese dersom hun skulle dukke opp eller dersom politiet skulle finne levninger. Det er jo et fantastisk gjennombrudd i saken, tross alt.

Men som jeg var inne på, i nevnte overgrepssak fra Harstad, der én etter én av overgrepsofrene blir skrevet ut av saken, og dermed sak henlagt på grunn av foreldelse, og dermed ingen straff til overgriperen som ødela liv. Det samme skremmer meg noe så inderlig jævlig i denne saken, i Therese-saken.

Det er nemlig slik at fra året 2013 ble saken om Therese foreldet. Det betyr at den eller de som tok Therese, kidnappet henne, traumatiserte henne og muligens har misbrukt og drept henne kan stå frem, uten at det vil få rettslige konsekvenser.

Altså en person kan gjøre slike handlinger og bevisst skjule det i mange år som en bragd, omsider bli avslørt, eller enda verre, faktisk velge å stå frem med beviser på at vedkommende har faktisk kidnappet/drept noen, og skryte av det – og forbli ustraffet.

Hvor psykt er ikke dét?

Hvor sinnpsykt og urettferdig er ikke rettssystemet i dette landet på enkelte, og ganske mange områder faktisk! Vårt Norge?! Fuckin shitts!!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#therese #theresesaken #nrk #lokkemannen #theresejohannessen #ingerlisejohannessen #kajakirsebom #karilisejohannessen #kidnapping #savnet #forsvunnet #overgrep #drap #mord #fjell #drammen #nokas #nokasranet #quick #thomasquick #fritzlsaken #fritzl #josefritzl #harstad #masseovergriper #pedofili #dømt #fortid #bakgrunn #spekuleringer #utettferdighet #rettsystemet #norge

Smitten er størst i Drammen!

Dette kom ikke som noen bombe. Jeg har bemerket dette flere ganger i bloggen her, på min private Facebook og in real life. Gjennom 8 måneder har jeg bemerket disse overfulle bussene der de eldste ungdommene + kommer ombord, går gjennom hele bussen og gjør en type handhilsen med alle de kjenner, sier «bror» og klemmer. Denne trenden har de holdt på med gjennom alle disse månedene.

Gjennom sommeren ble mange buss avganger halvert. De gikk over til sommerruter. Jeg har stilt spørsmål, hvorfor?? Hvorfor ble det ikke heller satt inn flere busser, eller i det minste opprettholdt vanlige ruter? Hvorfor ble det ikke satt inn noen form for kontroll med bussene?

Nå er det ikke bare mennesker med tydelige symptomer som blir testet for Covid19 lengre. Nå testes alle. Og selvfølgelig oppdages mer smitte. Nå ser vi hvor mange som egentlig flyr rundt som bærere av dette viruset. Nå er Drammen rødt, og Drammen er den byen i Norge med mest økning.

Det er kommet frem at det er innvandrermiljøer som er det største problemet. Jeg skrev i et blogginnlegg nylig: «Årsaken til spredning i Norge er personer født i Somalia, Pakistan, Irak, Afghanistan, Serbia og Tyrkia». Dette fikk jeg fra helsemyndighetene. Samme setning skrev jeg på min personlige Facebook-profil, hvor jeg også hevdet at nå er det nok uforsvarlig innvandring til Norge, og ikke fungerende integrering fra statens side. Jeg avsluttet med: «For fremtiden, steng grensene, ikke Norge».

Det tok ikke lang tid før det kom fra et par stykker om at det ikke er noe hold i det jeg hadde skrevet, og at jeg «sprer hat og drit». Med andre ord så skal ikke folk fakta-opplyses. Enkelte ting skal man bare holde helt kjeft om? Jeg tror folk flest vil vite årsakene til spredning, hvilke grupper og miljøer dette faktisk handler om. Vi snakker om sikkerhet, dugnad, holde hverandre trygge og så videre. Det er da for faen tryggere å vite enn å ikke vite. Nå er det noen i karantene i flere blokker her på Fjell, og det er kommet ut at noen beveger seg ut blant folk. Det er greit å vite, hold dere unna Fjell-bussen.

Dette har ikke noe med fordommer og rasisme å gjøre. Vi må kunne snakke åpent om hva som skjer, hvor det skjer, årsakene. Hvordan skal man ellers komme seg gjennom denne dugnaden? Ved å tie??


Nå skal disse miljøene, innvandrermiljøene forsvares i flere media. I den ene avisen står det at innvandrerne «må velge mellom mat og munnbind» og andre dumme påstander. Les selv!

Filter Nyheter: Må velge mellom munnbind og mat»

Dette er bare idiotisk. De viktigste tiltak for å hindre spredning av uansett virus er å holde avstand og hygiene. Det er faktisk gratis!! Jeg selv bor i en meget tettbefolket bydel, det er høyere andel innvandrere her enn etniske norske. Jeg er ufør. I all hovedsak går jeg til og fra byen når jeg har ærender. Men på busstoppene ser jeg grupper som hopper på bussen for å sitte på med den et eller to busstopp videre. Så disse påstandene ER idiotiske!!

Ikke råd til munnbind? Hold avstand!! Man trenger ikke presse seg inn i en buss for å slippe å gå 150 meter! Og når man da attpåtil skal klemme alle sine brødre. Da gir man faen, har ikke noe med dårlig råd å gjøre!!

Videre i løpet av helga har Drammens Tidende kommet ut med en artikkel hvor det faktisk igjen innrømmes at innvandrerandelen av byen er årsaken til høy smittespredning. Det er faktisk hva de skriver, med en litt annen måte å ordlegge seg på. Her påstås det at det er manglende informasjon til flerspråklige. At de ikke kan Norsk.

Drammens Tidende: Erna med streng pekefinger til Drammen.

I lederen står følgende:

«LEDER: Først lørdag formiddag innrømmer smittevernoverlege Einar Sagberg overfor Drammens Tidende at smittebølgen i Drammen kan ha sammenheng med manglende informasjon til innvandrerbefolkningen. Han ber om hjelp fra flerspråklige til å nå ut med nødvendig informasjon.»

Jeg bare måtte kommentere saken, og jeg skrev følgende:

«Dette er tull. Kan INGEN innvandrere norsk? Snakker de ikke med hverandre, har de ikke mobiler og internet med translator, nyheter og oppdateringer? Alle ikke-norske som jeg kjenner har dét. Tror nok dette handler mer om holdninger innenfor bestemte miljøer, enn det handler om mangel på språk-kunnskaper. Det som er tydeligst her er jo innrømmelsen av hvor spredningen er størst».

Nå er det vel på tide å gjøre tiltak der hvor problemene faktisk er. Det er vel på tide også å stanse all innvandring. Det er ukulturer og farlige holdninger som er problemet. Ikke språk. Alt som legges ut på internett kan bli oversatt til praktisk talt uansett språk ved noen få tastetrykk. Kutt ut bullshit og gjør noe, start med å stenge grensene!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #tiltak #restriksjoner #influensa #pandemi #smitte #bærere #epidemi #influensaepidemi #samfunn #kolonisering #bærer #myndigheter #regjering #benthøie #fhi #ernasolberg #smittetall #lockdown #munnbind #drammenstidende #dt #filternyheter #brakar #innvandring #integrering #innvandrere #vy #flyktninger #smitteoverlege #einarsagberg #asylsøkere #migranter #corona #covid19 #virus #2020 #fjell #drammen #norge

#vaskhender #holdavstand

Hva gjør jeg nå?


Hva jeg gjør nå?

Jo det kan jeg fortelle dere.

Jeg ligger på balkongsofaen med en kaffebaileys på bordkanten og tar morgenrøyken min. Merker at jeg er i et bedre humør i dag, så når jeg nå etterhvert forhåpentligvis får opp formen, får kroppen til å fungere optimalt, så skal jeg starte dagen for fullt.

Planen er å få ryddet unna oppvasken som har stått til tørk over natta. Jeg skal støvsuge møblene her, og jeg skal vaske gulvene. Deretter blir det en runde med jentene. Det er nydelig vær og en fin temperatur, så det blir bare deilig å spasere litt rundt i bydelen her.

Senere blir det en enkel middag når snuppen min kommer hjem. Så slapper vi av litt før vi steller oss og gjør klart til kvelden. Da blir det snacks på bordet, potetgull, ostepop og dip. Kanskje også spekemat fra Spekebua.

Vi skal ta oss noen drinker her i kveld. Det er lenge siden vi har tatt drinker på en fredags kveld, vanligvis tar vi den kosen på lørdager. Men jobbturnusen til min kjære gjør at en sjelden gang blir det fredagskos i stedet for lørdag.

Håpet kanskje en venn eller tre ville komme å dele kvelden med oss, det hadde vært ekstra koselig. Men med situasjonen i dagens Norge så kan man ikke forvente det.

Folk mister humøret av alt som skjer. Noen blir stressa, noen frustrerte. Noen blir redde, og jeg vet noen opplever angst og vipper på grensa til depresjon. Noen er deprimerte og sliter veldig. Den psykiske helse ødelegges under corona og kommer til å bli et stort økende trist problem fremover.

Vi må holde motet oppe så godt vi kan, det er viktig. Så ja, akkurat nå driver jeg med å lage en spilleliste på Spotify for i kveld. Prøver å finne litt ‘feelgood’ musikk. Musikk er veldig terapeutisk og bra for sjela. Hva hadde livet vært uten musikk?

For egen del så hadde et liv uten musikk vært verre enn et liv med koronarestriksjoner og munnbind. Så folkens, husk å holde avstand når dere er blant folk, vask hendene ofte, kos dere hjemme og spill musikk. Det er de beste rådene jeg kan gi i dag.

Beste ønsker for og til dere alle 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#feelgood #liveyourlifebefree #holdavstand #brydeg #mentalhelse #psykiskhelse #vaskhender #spillmusikk #dans #musikk #glede #omsorg #omtanke #kjærlighet #vennskap #jatillivet

Noen må tørre når regjeringen tier om det!

Smitteoppsporing er prosessen med å finne, informere og eventuelt følge opp eller teste nærkontaktene til pasienter som får påvist covid-19 (indekspasienter) samt kartlegge hvordan indekspasienten selv er blitt smittet. Formålet er å forebygge videre smitte fra nærkontaktene dersom det viser seg at de faktisk er smittet. I tillegg kan smitteopp- sporingen gi bedre forståelse av smittespredningen.

I Norge er det mye snakk om smittesporing fra regjeringen sin kant, og litt i media. Men hva blir delt med oss folket? Overskrifter som «nå er det alvor», «økt smitte», «strengere tiltak og anbefalinger». Vi får beskjed om å ikke være med venner og familie, ikke være sosiale. Det regjeringen, storting og media ikke sier noe om, i hvert fall veldig lite, er at spredningen av koronaviruset i Norge er en direkte konsekvens av deres ubrukelige innvandring- og integreringspolitikk.

«FHI: 10 prosent av de smittede står for 80 prosent av smittespredningen».

Bildet øverst er bare 4-5 dager gammelt og illustrerer hvor «godt» folk i enkelte andre land jobber og deltar for å bekjempe viruset Covid19 og koronapandemien. Denne holdningen er også importert til Norge og den holdningen øker, raskt.

Årsaken til spredning i Norge er personer født i Somalia (!!!), Pakistan, Irak, Afghanistan, Serbia og Tyrkia. Dette kan dere sjekke opp mot FHI, SSB og Google!

#50ERNOK !!!

Noen må si det høyt når regjeringen og mainstream media ikke tenker gjøre det! De fortsetter heller å skape frykt, redsel, sinne og frustrasjon med sin propaganda mot det Norske folk.

For fremtiden, steng grensene, ikke Norge!!


Forrige innlegg om korona: DE LYVER OG FORTELLER FOLK AT DE ER SYKE, NÅR DE FAKTISK IKKE ER DET!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #tiltak #restriksjoner #sykehus #influensa #pandemi #smitte #bærere #epidemi #influensaepidemi #samfunn #kolonisering #bærer #myndigheter #regjering #benthøie #fhi #ernasolberg #smittetall #lockdown #innvandring #integrering #innvandrere #flyktninger #asylsøkere #migranter #corona #covid19 #virus #2020 #norge

#vaskhender #holdavstand

Hurra, Hei og Hopp!!!

Hvorfor jeg er så glad? Har jeg noen rett til dét? Vel, vel, vel.. jeg er ofte glad og fornøyd, men jeg ser selv at det en hel del ganger ikke virker slik ut fra innleggene mine her i bloggen. Det er engasjement, og ofte blir jeg enda mer engasjert mens jeg skriver. Politisk misnøye betyr ikke automatisk misnøye ellers. Minner om at bloggen faktisk heter Bunny Trash.

Så gjør dere klare for å bli fullstendig «thrashed» 😂

*Nå skinner sola inn vinduene og på balkongen her. Jeg nyter kaffe i baileys og tar meg en røyk. Muligheten til slike nytelser verdsettes høyt.

*En «Oase» av planter vokser enda og trives her hos oss. Stadig kommer det nye tomater. Paprikaplantene som jeg ikke trodde det skulle komme én eneste paprika på har nå mengder av voksende paprika. Og avokadoplanten jeg ikke trodde det var liv laget for her er blitt såpass stor at jeg må ut i finværet senere i dag for å kjøpe jord og potte og da få plantet den om.


*Jentene våre ligger og snorker på sofaen, de er friske og glade og får meg til å smile godt mange ganger hver dag. Den betingelsesløse og ekte kjærligheten de viser er så utrolig fantastisk at en ikke skulle tro at det er mulig.

*Leiligheten vi kjøpte for et år siden er både snuppen min og jeg like fornøyde med i dag som da kjøpet ble gjennomført. Eller sannheten er at vi faktisk blir enda mer fornøyde for hver dag. Det er veldig godt å våkne her hver morgen og føle velværet, atmosfæren og stemningen.


*Musikken står på, musikk har alltid vært en positiv greie i livet mitt. Hva hadde livet vært uten musikk? Har en egen spilleliste som ruller akkurat nå. Selvfølgelig er det et par Madonna sanger på den. «Levitating» som er en remix av Dua Lipas originale, i denne versjonen er også Missy Elliott med i tillegg til Lipa og Madonna. Så er det «I don’t search, I find» og «Come Alive» fra Madonnas nyeste eksperimentelle og geniale album «Madame X». Og det er mye annet snadder for ørene på denne spillelisten. Amazing!

*Helsen er fremdeles bedre enn den har vært på over 10 år. Det er nå passert et år siden jeg fant en metode som fungerte for meg til å kunne gå ned så mye som 28 kilo på cirka 7 måneder. Målet var 22 kilo på et år. Tror det lønnet seg å ikke sette målet for høyt, det ga mer motivasjon når resultatene viste seg. Vektreduksjon og terapi fungerer, indre styrke, og det å aldri gi opp, uansett faen!


*Jeg har mye å glede meg over, fra de minste ting til det større og mer betydelige og viktige. Kan sitte her lenge og ramse opp, men det holder med å si at jeg er så inderlig glad og stolt over snuppen min, som er den han er og står på. Alle disse årene sammen ville jeg ikke vært foruten. En fantastisk sjel som jeg elsker ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#familie #livet #gleder #blomster #planter #musikk #venner #madonna #comealive #madamex #glede #missyelliott #dualipa #levitating #idontsearchifind #leilighet #helse #ella #ariel #mops #terapi #kaedusåglafer #terjetysland #stakkarsklovn #blogg #bunnytrash

De lyver og forteller folk at de er syke, når de faktisk ikke er det!

Nå er myndighetene og media i full gang igjen med å stresse opp folket med at smitten og antall smittede har økt dramatisk og har «toppet seg» eller beskrives som «rekordhøye».

Selvfølgelig vil det komme slike økninger og rekorder når det nå testes mennesker i fullt rekordhøyt tempo og antall. De første månedene ble folk kun testet hvis de hadde tydelige symptomer. Så ja, det sier seg selv at tallene blir mye høyere nå. Det er intet annet enn logisk, vi har jo et virus i blant oss!

Det som ikke er logisk, er at det er ikke flere som er blitt syke, og det er ikke flere som dør av dette «dødsviruset». Ikke misforstå, folk dør, hver dag, av mange årsaker. Av influensa, kols, kreft, selvmord.. men det er forskjell på å dø av et virus, og med et virus, og 9 av 10 tilfeller døde i korona sammenheng er underliggende sykdom og alderdom og så videre. Altså risikogrupper.

Viruset er nok veldig smittsomt, men vi ser at folk ikke er syke eller dør i den forstand som vi er skremt til å tro.

I skrivende øyeblikk så har blant annet sykehuset her i Drammen, Vestre Viken, og flere andre sykehus, lagt ned «teltet», altså coronamottaket. Så nå er det «fri flyt», folk med influensa, korona, skadede fingre, verkebyller og infeksjoner går om hverandre. Det er også flere «smittede» blant de ansatte nå enn før, og så videre.

I lokale grupper på Facebook, jeg kan nevne en for bydelen jeg selv bor i, her på Fjell i Drammen. Her skrives det om folk som har fått påvist viruset og er i karantene, men som ikke overholder den eller som ikke advarer de dem treffer på. Det skrives at disse går uten masker på den lokale matbutikken, og at de ikke sier fra til folk som kommer inn i heisen i samme boligblokk. Bussene i bydelen er fremdeles et mareritt, og kommunen jobber nå med påbud i Drammen, med krav om masker på kjøpesenter og i busser, og ikke bare anbefaling.

Det som skjer her, det skjer mange steder rundt om i landet. Så ikke stress med det, mennesker beveger seg, samfunnet må fungere videre. Man slipper ikke unna.

Myndighetene har igjen bestemt seg for å være «strengere». Med andre ord stresse opp folk mer, skape frykt og redsel. De må jo kontrollere oss, og vi må jo adlyde, ikke sant?! Ja for denne «pandemien» er jo SÅ alvorlig, så da må vi jo lystre. De vil i hvert fall at vi skal tro på at den er alvorlig, det er veldig viktig for dem!

Men er tiltakene og propagandaen for oss folket sin del? Er det av omsorg for oss? Med alle de avgjørelser regjeringen har gjort ellers med å nekte barn hjelp til briller, øke egenandel på legebesøk og medisiner, utsatte og kansellerte livsnødvendige operasjoner og behandlinger, kvote på stomiutstyr, mindre kjøpekraft til uføre og pensjonister, mer skatter og avgifter, stadig flere barnefamilier under fattigdomsgrensa, listen bare fortsetter og fortsetter.. så å tro på at disse tiltakene blir gjort for oss folkets ve og vel, våre liv og vår helse.. naivt!

Men..

Fortvil ikke folkens. Bare vær fornuftige og hold gode avstander. Bruk hodene deres selv, det er derfor dere har dem. Omgåes kun folk dere er trygge på, så er det ikke samvittigheten deres dette skal gå på, når den dagen kommer og dere selv får dette viruset. For slik som det faktisk er, så vil egentlig de aller fleste få dette på et eller annet tidspunkt, før eller senere. Tror dere ikke?!

Men les videre her er dere snille, tenk litt på følgende. Ikke bli stressa og redde. Vær klar over at det er myndighetene og media som bruker begreper som «smittet», «antall smittede» og «smitteøkning». Dette er bevisste handlinger, de vet hva de gjør, de bruker ord som skremmer og skaper frykt.

Sannheten er at leger bruker ikke slike ord og begreper. Leger bruker andre begreper, som «bærere» og «kolonisert», ikke «smittede».

Det er tydelige forskjeller på å være «bærer» og på å være «smittet». Altså, hvis dere selv leser norsk etymologisk ordbok så finner dere at smitte betyr «overføring av sykdom».

Er man da syk?! Hvor mange er syke? Noen som vet? Er det ikke det som er mest interessant, faktiske syke? En voksen person har til enhver tid cirka 3 kilo farlige og ufarlige bakterier og virus i kroppen, noen også korona, uten å være syke. Så hvorfor bruke ord som «smitte» eller «smittede»?

En annen ting er at en kan teste positiv for Covid19, men tar man testen en gang til kan svaret bli negativt. Så upålitelige er faktisk disse testene. Da sier det seg selv at det har liten funksjon å teste seg bare én eller to ganger. Tre ganger blir da et mye sikrere svar. Personlig skulle jeg gjerne visst hvilken retning testene oftest viser feil svar. Er de oftest negativ, når de egentlig er positiv? Eller motsatt? Skal ikke skrive hva jeg tenker om dét.

Vennligst les videre, bær over med meg, prøv å skjønne hva jeg skriver. Og hvis du/dere forstår, så formidle gjerne dette så godt dere kan videre.

Dere vet sikkert egentlig dette, men de årlige influensaepidemiene vi har tar livet av cirka 900 personer her i Norge. Skolebenken og arbeidsplasser hvert år har tidvis vært urørte på grunn av fravær. Likevel har man ikke funnet grunn til å sette inn tiltak som nå, som under Covid19, korona-«pandemien» som har tatt langt færre liv. En statistikk som mistenkes være meget lavere.

Selvfølgelig har arbeidsplasser og skoler vært tomme nå under denne tiden med korona, men ikke fordi folk er syke, men på grunn av nedstengning av samfunnet.

Så nei, folk er ikke syke. Det er myndighetene som holder h*****e med folket. Høres ut som masse folk er syke, når de er bærere av virus. Samtidig så innføres det tiltak, eller de bevisst lar være å innføre tiltak, for å bevare et visst nivå av «smitte». Bare se etter, og tenk over det, hvis dere ikke allerede har gjort det?!

Som i sommer da bussavganger i befolkningsrike bydeler gikk over til sommerruter, det vil si at de halverte avgangene. Dette kunne myndighetene eller kommunene stoppet og lagt inn krav om at kollektiv trafikk skulle ha vanlige ruter for å hindre folkemengder, som tiltak mot spredning av korona. De kunne faktisk satt inn flere busser og så videre, men neida.

Og nå har de altså stengt coronamottakene på sykehusene. Det er ikke rød beredskap lengre, selv om vi leser i media at «smitten er rekordhøy», landet er rødt og så videre og så videre. Teltene er borte, det er fri flyt på sykehusene, legevakter og akuttmottak. Sjekk selv!!

Personlig tenker jeg at slik jeg bor, med overfylte busser og tog, og intet skille mellom coronapasienter og vanlige pasienter på sykehuset. Folk i karantene som vandrer inn og ut av butikker og er glade for at de har fått «ferie» fra jobb eller skole. Så tenker jeg at det er bare et spørsmål om tid før jeg også blir bærer av viruset. Eller at oddsen for at jeg ikke blir det er på en veldig lav prosent, at det er veldig rart om fru Covid ikke kommer på besøk.

Jeg er nok mye tryggere på å ikke bli bærer av viruset, «smittet», som myndigheter og media skriver, hvis jeg ikke er her hvor jeg bor. Jeg tenker at det blir godt å komme seg bort et par dager, ta en tur med Kiel-båten. Der har de fantastiske tiltak.

Antall passasjerer som kan være med på reisen er redusert betraktelig, og Color Line er det første selskapet i Norge som er blitt verifisert av DNV GL for selskapets systemer knyttet til håndtering av smittevern om bord på skipene og på terminalene.

DNV GL er et av verdens ledende risiko- og klassifikasjonsselskaper.

Det blir bare nydelig deilig med et par avslappende dager hvor jeg slipper å høre media og myndigheter lyve og fortelle folk at masse folk er syke, det skal bli meg en nytelse!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #tiltak #restriksjoner #sykehus #influensa #pandemi #smitte #bærere #epidemi #influensaepidemi #samfunn #kolonisering #bærer #kiel #colorline #myndigheter #regjering #benthøie #fhi #ernasolberg #smittetall #lockdown #fjell #vestreviken #viken #drammen #corona #covid19 #virus #2020 #norge

Influensa medfører på verdensbasis fra 290.000 til 650.000 dødsfall hvert år. WHO har også betegnet influensaepidemiene som pandemier, sist i 2016/2017.

 

 

Nå er det snart bare julen igjen, blir den avlyst tro?!


Beklager, men det vil nok ikke komme som noen bombe på meg om jula blir avlyst. For slik har det jo faktisk vært i hele år.

Til og med 17. mai, Norges nasjonaldag ble avlyst. Helt siden februar og mars har vi måtte finne oss i å miste konsert med Madonna i Paris og besøke Disneyland.

Altså to turer til Frankrike gikk opp i luft. Noe vi hadde gledet oss til i månedsvis og nærmere et år. Begge turene var bursdag- og julegave til snuppen min i fjor. Madonna er vårt idol, Paris er Paris, og ingen av oss har besøkt Disneyland før.

Det ble som det ble, og jeg har vel flere ganger nevnt at jeg er over det nå, men det er ikke glemt. I et nylig innlegg skrev jeg at jeg blir fremdeles trigget når noe vi har gledet oss blir kansellert.

Tyrkiaturene våre som bruker være sent på våren og tidlig høst ble ikke noe av. Turene til Sverige er håpløse å gjennomføre. Båtene går ikke, byer og land er røde. Moralens voktere står på vakt, og karantene er krav hvis man våger seg noen steder. Så man kan bare ikke reise.

Med ny leilighet og stans på grensehandel, økte egenandeler, økte priser på mat og dagligvarer, lavere kjøpekraft gjennom reguleringer, så er økonomien helt annerledes enn før. Vi klarer oss, jeg sutrer ikke. Jeg har hatt korona i nære relasjoner, og jeg kjenner folk som virkelig har lidd under  tiltakene. Tiltakene ødelegger langt flere liv, tar flere liv enn Covid19 gjør.

Men jeg kan jo likevel fortelle i en blogg om hvordan hverdagen har endret seg for meg (oss), hva jeg tenker, mener og føler? Noen mener det motsatte, men det sier mer om dem enn om meg, så..

Det ene etter det andre har blitt avlyst. Vi gledet oss lenge til vi skulle på Oktoberfest. Det er ikke lenge siden. Men det ble avlyst. I helga var vi invitert på Halloween-party. Det ble også avlyst. Kostymene henger i kjelleren, der får de bare henge.

Da Oktoberfesten ble avlyst, så ble vi invitert i bursdag, så helga og den kvelden ble jo på en måte reddet da. Selv om det er gøy med slike temafester og sammenkomster, så er det jo dét å se folk, treffe venner som er den beste delen. Det er hardt når en må sitte alene hver dag i uka, men også i helgene. Dere skjønner, dere er jo i akkurat samme, eller veldig like situasjoner selv, mange av dere.

I helga var det Halloween, vi ble invitert på jentefest etter Halloweenpartyet ble avlyst. Så vi hadde det jo gøy der da. Som sagt, se folk, møte venner. Men jeg blir likevel trigget av kansellasjoner og alle disse usikkerhetsmomentene rundt enhver ting. Vi kan ikke forholde oss til å ha noe å glede oss til, bortsett fra deilige måltider hjemme. Enn så lenge..

For hver gang Bent Høie, kommunen eller hvem det måtte være kommer med nye anbefalinger, restriksjoner og tiltak så trekker folk vi kjenner seg mer og mer unna. Vi er liksom ikke på listen over disse 10 nærkontaktene man kan treffe i løpet av uka. Ikke har vi noen annen familie enn hverandre heller. Altså, det er bare snuppen min og jeg. Det er oss to. Også gullene våre da, Ella og Ariel. Staten isolerer oss.


Denne måneden er vi invitert til Venners Julebord, og det gleder vi oss veldig til, og satser på at dét blir noe av. Hellige relikvie, godt vi har litt håp enda. Hva skulle vi gjordt uten?

Snuppen min har også bursdag denne måneden, men den feiringen blir ikke noe av. Han ser ikke poeng å måtte velge fem stykker av vennene våre, og så kan de ikke likevel når dagen kommer. Det er trist, dette blir første gangen på alle årene våre sammen at dagen hans ikke blir feiret.

Men jeg skal gjøre stas på han. Så godt jeg kan i hvert fall. Det blir god mat, bursdagsgave og overraskelse. Han fortjener det så jævlig godt. Men det er ikke lett å finne gave eller overraskelse heller.. Reiser, konserter, aktiviteter og så videre er jo utelukket. Stengt, kansellert, avlyst, konkurs, nedlagt, ikke lov, smittefarlig og hva det måtte være. Jeg vil jo at han skal få noe som virkelig gleder han, tenke, tenke, tenke…!!

Både bursdags- og julegaven han fikk i fjor (reiser til Paris, konserter med Elton John og Madonna, Disneyland og VIP på hotell) ble ikke noe av. Han har jobbet og stått på hele tiden gjennom pandemien for andre mennesker og samfunnet, tatt ekstravakter, vært totalt uegoistisk og vist hvem han er, og hva han står for. Og det står virkelig respekt av han!

Det å jobbe i et akuttmottak er en utfordring i seg selv, og da jobbe i corona-mottak de fleste av dagene har helt klart tatt på psykisk. De har ventet på en ukontrollert smitte, død og fordervelse. Andre syke har blitt nektet behandlinger og livsnødvendige operasjoner. Bare helt helt helt akutte har kommet gjennom. Da snakker vi om de som har prøvd begå selvmord, vært i ulykke og slike tilfeller. De som har bestemt dette gjemmer seg bak lukkede dører, og de som jobber i mottakene må stå til svars.

I tillegg mistet snuppen min mammaen sin oppi alt dette, og de hadde et nært og godt forhold. Nå har han ingen familie igjen i Svelvik hvor han vokste opp. Og da igjen nesten ikke ha noe liv, utenom jobb, da blir man tvunget til å dvele på tankene sine, sorgen og savnet. Han sier det går greit nå, men jeg kjenner han jeg.

Så kommer snart desember. Det bruker alltid bli julebord, middager og et par fester med venner. Så hvordan blir det nå? Blir jula avlyst? Julemat i form av ribbe, medisterkaker, pinnekjøtt og så videre er alltid godt. Det fikser jeg på kjøkkenet. Men det å være sammen er jo hva jula handler om.

Mellom regjeringen, Bent Høie og at vi ikke står på mange lister over 10 nærkontakter å omgås så risikerer vi å miste hele julen. Det er ikke bra, da kommer vi til å slite noe. Men vi kommer til å holde motet oppe, vi er tøffe vi, det er ikke det. Men vi vet at jula er allerede tøff for veldig mange. Så da har man dét å tenke på i tillegg.

Det var veldig stor fokus på psykisk helse etter Ari Behn tok sitt eget liv 1. juledag i fjor, men vi ser jo tydelig nå at det var bare for syns skyld fra myndighetene der og da. For med tanke på situasjonen i landet i dag så burde det være en langt høyere opprustning og fokus på psykisk helse, men man ser ingen endringer der. Ingen whatsoever, tvert imot!!

Godt vi to, snuppen min og jeg, har jentene våre, og vi har hverandre i hvert fall ❤️

Takk for titten, og for at jeg fikk dele noen tanker og følelser med dere. Håper dere alle opplever en fin og god jul, med glede og god musikk sammen med deres nære og kjære. Ta godt vare på hverandre, man vet sjelden og aldri når siste gangen blir ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#jul #høytid #julefeiring #høytider #psykiskhelse #mentalhelse #suicidal #kjærlighet #omtanke #forståelse #spørmer #inkludering #raushet #sosialkontakt #sosialebegivenheter #selvmord #covid19 #corona #korona #virus #pandemi #familie #nærhet #kontakt #medmenneskelighet #aribehn #benthøie #ernasolberg #tegjering #myndigheter #bursdag #bursdagsfeiring #brydeg #værenvenn #venner #nærkontakter #juleglede #værmedmenneske #brydeg #2020

Sylvi Listhaug har endelig tatt bladet fra kjeften!

Det var så utrolig deilig for en time siden å se at Fremskrittspartiets nestleder og ukronede dronning Sylvi Listhaug har tatt bladet fra kjeften og gått ut med hva hun virkelig mener om disse islamistenes angrep på ytringsfriheten, disse grusomme og avskyelige halshuggingene og alt annet de finner på å måtte gjøre i Islams navn.

Listhaug skriver følgende på Facebook:

«En lærer er halshugget etter han viste frem Muhammed-karikaturer. En kvinne ble halshugget i Nice for to dager siden og tre personer ble drept i en kirke, mens gjerningsmannen ropte «Allahu Akbar».

Nå må vi kalle en spade for en spade. Norge er i likhet med Frankrike og resten av Vesten i kamp mot islamismen. Det gjelder ikke alle muslimer. Det gjelder de radikale og ekstreme som krever at vestlige verdier skal vike for islam og volden de bruker for å tvinge Vesten i kne

Den eneste statslederen som har turt å ta bladet fra munnen er Emmanuel Macron. Han sa det nøyaktig slik det er: Islam er i krise. Han varslet kamp for ytringsfrihet og sekulære verdier. Erdogan svarer at Macron må få psykisk hjelp.

Flere europeiske land har vist krystallklar støtte til Frankrike. Den danske utenriksministeren kom med en klar fordømmelse av Erdogan. Den norske regjeringen går som vanlig på gummisåler og er mest opptatt av å ikke støte noen. Feighet er ordet for det. Vi har friskt i minne den forrige karikaturstriden. Da utenriksminister Jonas Gahr Støre la seg på kne for totalitære krefter fremfor å stå opp for våre verdier.

Statsledere har begynt å vike allerede. Den canadiske statsministeren Justin Trudeau er tydeligvis en av dem. Opp kommer mantraet: «Islam har ingenting med dette å gjøre». Da lurer jeg på hvorfor vi ikke ser buddhister, jøder eller kristne som halshugger når de ser en tegning de ikke liker.

I Vesten er ytringsfriheten grunnleggende. Selv for dem man ikke liker. Islamistenes ekstreme tankegods har ingenting i våre land å gjøre. Tiden er overmoden for at vestlige land står sammen og setter ned foten for denne ekstremismen. Vi skal publisere nøyaktig så mange karikaturer vi har lyst til. De kan true så mye de vil. Vi skal aldri la oss true til taushet av islamister».

Dette vil jeg beskrive som en uforbeholden støtte til president Emmanuel Macron og Frankrike. Og hele den vestlige verden for den saks skyld. Dette var virkelig på tide.

Jeg har vært innom siden til Fremskrittspartiets leder, Siv Jensen. Denne gangen har ikke Listhaug og Jensen postet samme tekst og delt på Facebook. Dette er helt og holdent Listhaugs handling. Jensen har i én todelt setning, med et komma mellom, bare nevnt Macron og Frankrike. Hun har heller delt flere innlegg om Halloween og gresskar.

Statsminister Erna Solberg, Høyre og regjeringen forholder seg like tause som de halshuggede ofrene nå er blitt. Det er godt å se at Sylvi Listhaug fremdeles er tøff, og fremdeles ikke lar seg fornekte, forfekte og er en slik person som Norge trenger. En god representant for landet vårt. Jeg har savnet Listhaug, så dette gledet meg å se! Vi må ikke vike én tomme for islamisme og terror!!

Det var alt jeg ville si for denne gang. Takk for titten, og fortsatt god søndagskveld!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sylvilisthaug #frp #listhaug #islam #fremskrittspartiet #islamisering #frankrike #ernasolberg #sivjensen #høyre #islamisme #alquaida #taliban #ekstremisme #president #emmanuel #macron #vantro #innvandring #integrering #receptayyiperdogan #erdogan #terror #mord #drap #halshugging #politikk #koranen #ideologi #erdogan #kafir #ytringsfrihet #taqqiya #europaunderangrep #ytringsfrihet #europaibrann #vestligeverden #vestligeverdier #europa