Vi er bare mennesker!

En diskusjon blir til en krangel, partene blir såret og går hver sine veier. Gode vennskap tåler det, andre forhold tar gjerne slutt.

Virkeligheten kan være hard og brutal, men når det gjelder endte relasjoner så er det ikke alltid det beste å prøve å bevare ‘vennskapet’. Det er ikke alltid såkalte vennskap er ekte.

Ekte vennskap tåler motgang, og en må føle at en er villig til å kjempe for det. Når disse følelser ikke er tilstede, så er det virkelig ikke verdt det.

Vi er bare mennesker, vi har alle gjort noe galt, vi kommer alle til å gjøre noe galt igjen. Men vi kan prøve være mer bevisste, gå inn i oss selv for å unngå å gjøre for mange feil. Jeg har tro på at det er det de fleste mennesker ønsker, å være gode, trofaste, snille og ordentlige mennesker.

Vi havner alle i konflikter, det er slik det er. Den som sier noe annet lyver. En må først og fremst være ærlig med seg selv. Tilgivelse, syndsforlatelse og det å be om, gi eller ta imot en unnskyldning er en av menneskets største egenskaper. Slike mennesker står det respekt av!

Sitatene under syns jeg er passende i sine situasjoner.

❤ Den som ikke vil tilgi andre, ødelegger den broen han selv en gang må over.

❤ Å be om unnskyldning er å legge grunnlaget for enda en fornærmelse.

❤ Forklar aldri noe. Vennene dine trenger det ikke, og fiendene dine tror deg ikke likevel.

❤ Jeg trenger ikke tilgi mine fiender – jeg har allerede skutt dem.

SO THERE!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#vennskap

3 inspirerende blogger og FitBit accessories.

Fikk et spørsmål her om dagen om hvilke blogger jeg selv leser. Og av de jeg besøker mest er det bloggen ‘Forbipolene’ som topper listen min.

Forbipolene er en bipolar mamma som sjeldent greier å sitte eller tie stille. Hun har både mørke og lyse nonstop, som hun gjerne deler. Hun er klar på at troll sprekker i lys, og hun er alltid ready for en tabufight. Hun er ute i samfunnet eller inne i mammaboblen sin der hun balanserer morsrollen og diagnosen bipolar i skjønn forening. En ærlig blogg med mange temaer og et språk som griper meg, får meg til å le – ‘fanger’ og ‘fenger’ for å si det sånn.

Link: Forbipolene

Stepappahjerte er en annen blogg jeg er ofte innom. Bloggen er skrevet av en ung mann som har elsket barn hele sitt liv, og alltid hatt et ønske om en dag å bli pappa. Hans foreldrerolle startet som stepappa, noe som kan være noen ganger mer utfordrende enn å få sitt eget barn og inneha foreldrerollen fra dag én.

Stepappahjerte skriver om sin hverdagen med humor og glede. Han har barna i fokus, men også tilbakeblikk i sitt eget liv og sin egen oppvekst. Triste historier forekommer også, og jeg har ofte blitt rørt av stepappashjertes historier og fortellerevne.

Link: Stepappahjerte

Viccctoria er en blogg jeg leser innimellom. Når hun uttrykker sine meninger så er hun helt rå. Ærlighet står sterkt hos denne jenta. Hun er sexy i sin frodighet, og tydelig i sine meninger, og det er nettopp innleggene som handler om dette jeg liker.

Link: Viccctoria

Og joda, jeg leser bloggen til SophieElise også. Men det er ikke en blogg jeg vil anbefale. Hun har noen gode innlegg, men ærligheten er mer og mer et spill for galleriet.

Link: Ikke noen fan av Sophie Elise lengre!

Ellers i dag har det vært stille og rolig. Vært ute et par ganger og luftet jentene. Vært en tur på Gulskogen Senter og handlet litt ting til jentene og fiskene. Og ironisk nok —> spist sushi 😂

Også kan jeg nevne at jeg fikk pakke fra Wish i dag. Fem reimer i forskjellige farger til min FitBit Charge 2. Null kroner + porto. Herlig!!

Ha en fin kveld alle sammen!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#forbipolene #stepappahjerte #viccctoria #bunnytrash #blogg #blogging #blogger #bloggere #sophieelise #wish #fitbitcharge2 #fitbit

Skløtter og Glufser

Veldig sent torsdag kveld kom jeg hjem fra Budapest. I totiden på natten var det. Så da var det blitt fredag da. Anyway, siden da har jeg nesten bare sovet. Det er tungt og tøft og leve med utmattelse.

I dag kom jeg meg ut igjen. Snuppen min og jeg tok med oss jentene på en tur inn til byen i et nydelig høstvær. Vi hadde ingen ærender, men det er viktig med frisk luft og bevegelse når en kan.

Så nå vet dere hvorfor bloggen ikke har blitt oppdatert siden torsdag.

Tirsdag er det Halloween. Men fordi vi er såpass «anstendige» at hvis vi føler for fest og alkohol, så tar vi det kun i helger.

Selv om vi ikke har pyntet til Halloween, med spindelvev, rotter, blod og heksegryte. Så er det litt Halloween her i kveld!

Ha en helvetes kveld alle sammen!!

Hahaha.. 😈

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#halloween #utkledning #vorspiel #fest

Koser meg i ❤ av Budapest.

Det er i motbakke det går oppover. I dag er humøret meget bedre enn det var i går etter «dosen med virkelighet» som jeg fikk på klinikken.

Holdt senga til jeg måtte sjekke ut fra hotellet klokken 12:00 i morges. Derfra dro jeg inn til en del av byen som kalles «hjertet av Budapest». Jeg elsker å være her. Min fjerde tur hit nå. Denne gangen dro jeg hit etter hukommelsen, og det var så spennende da jeg gikk ut av metroen, og ut av stasjonen, om jeg hadde gått av på riktig sted. Yeeey, det hadde jeg. Så etter å bare ha gått rundt her og sett på folk og det som er her, shoppet litt og sånn, så sitter jeg nå på et sted som heter Vendetta. Slapper av med iskald Cola, pizza med blekksprut og røyk.

På andre siden er La Luca, de spiller klassiske Madonna-sanger. Her er 17 grader, litt skyer og sol om hverandre.

Etterpå skal jeg til et shoppingsenter som heter Arena. Det er enormt. Bruker å tilbringe noen timer der også hver gang jeg er her nede.

Nå skal jeg nyte videre.

Ha en fin dag alle sammen ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#budapest #arena #ungarn #vendetta #shopping

Kjendisrestauranten – var gøy å være der, men drit kjedelig TV!

Nå har jeg sett dagens episode av Kjendisrestauranten (som kommer i reprise i morgen).

Flere som har sendt meg meldinger om at de har sett meg på TV i dag… lol

Kjendisrestauranten: Link!!

Så utrolig kjedelig episode (den eneste jeg har sett), skjønner godt at mange jeg kjenner har kritisert program-serien. Av alt tullet og moroa som skjedde, så var det dette dem greide å prestere å vise fram. Og at snuppen min og jeg nesten var helt klippet vekk var like greit. Jeg hadde tatt av meg 18 kg, men har enda en stykke vei å gå (løpe), og DET vistes godt!!

Og konseptet er dårlig. De som får mest tips er de mest populære TV-personlighetene. Tipper at gruppen Vendela er med i vinner hele greia. Lars Erik har ikke publikum som sitter å ser på programmer som dette. Han er mer ute blant folket, det er der han er populær. Selv om han dukker opp i en del reality-programmer framover nå..

Jeg kan avsløre at snuppen min og jeg var de siste som forlot. Vi måtte signere i en bok, og skrive summen vi ga. Derfor så vi hva alle ga. De aller fleste ga ikke ei krone i tips. Det var kun et par stykker som gjorde det, småpenger, 25 kroner. Hoveddelen av tipsen kom fra snuppen min og meg. Måtte le når Lars regnet på gjennomsnittet.

Anyway, nå er det overstått – og snart glemt!

Ha en god natt – hilsen meg her i Budapest.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#kjendisrestauranten #oslo #tv2 #plumbolars #larserikblokkhus #lillibendriss #aandenesmakt #lenealexandra #leneslexandraøien #myboobsareok #torepetterson #homotore #farmentore #bunnytrash

Trist og lei i Budapest.

Denne turen gikk virkelig ikke som den skulle. Jeg var hele tiden forespeilet en kjapp tur innom Kreativ Dental for å ta en avstøpning. Det skulle bli én overnatting, så skulle jeg hjem igjen.

Jeg ble kjørt rett til klinikken da jeg kom hit til Budapest. Så jeg er ferdig for denne gang. Jeg kunne reist hjem i kveld og sluppet å overnatte her på hotellet. En overnatting som ser ut til å være tre ganger dyrere enn, igjen, som først forespeilet. Får se i morgen hva jeg skal betale.

På klinikken gikk det heller ikke som det skulle. Avstøpningen og den metalldingsen som støpningen er i satte seg fast i munnen min. Og den måtte skjæres ut igjen. Noe som tok nesten én time. Jeg er sår i munnvikene, har vondt i kjeven og i kraniet.

Tannlegen var helt oppgitt, og nesten like svett som meg. Jeg hakket verre. Fikk nesten panikkangst anfall. Ingen kan forestille seg hvordan det var. Munnen full, kjeven i lås, og store pusteproblemer.

Det er bare meg slikt skjer med.

Og det er bare meg det har skjedd med.

Tannlegen fortalte at han hadde aldri opplevd noe i nærheten engang. De måtte tre stykker til for å «redde» meg.

Mer oppløftende var det ikke når tannlegen ga meg et speil og viste meg framtiden min. Hvor håpløst tilfelle av sykdommen jeg har. Jeg trodde behandlingene jeg har tatt skulle stabilisere, og det håpet legene også. Men nei. Eneste muligheten jeg har er hvis jeg greier å samle sammen et sekssifret pengebeløp NÅ. Og det er umulig.

Dro på et kjøpesenter etterpå, skulle shoppe og kose meg. Men etter dagens opplevelser på klinikken er ingen klær kule. Ingenting nytt er morsomt å se på. Fant et par halsbånd til jentene, og det var det, håper de kan bruke dem.

Bildene er fra akvariene på klinikken.

Savner #mylittlefamily ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#kreativdental #danubiushotelarena #arenahotel #budapest #ungarn

Tror jeg kommer på TV i morgen..

Det har seg slik at for en tid tilbake siden så var snuppen min og jeg i Oslo som gjester under innspillingen av én av episodene til ‘Kjendisrestauranten’ som går på TV2 akkurat nå..

Link: Kjendisrestauranten!

Dette har jeg ikke akkurat holdt munn om, men heller nevnt ved flere anledninger både privat og her på bloggen.

Så nå siste dagene er det flere, ganske mange faktisk, som har spurt om hvilken dag vi kommer med. Det eneste jeg vet er: «den dagen Lars Erik er restaurantsjef, Lilli Bendriss er kokk, Lene-Alexandra er servitør, og Tore Petterson er ryddehjelp, da er vi med».

I dag etter jeg hadde vært på malekurs og på behandling gikk jeg innom stampuben. Jeg hadde såvidt satt føttene innenfor døra, jeg hadde ikke rukket å si hei til noen før ei jeg kjenner roper fra baren: «hvilken dag er det dere kommer på Kjendisrestauranten da??».

Nå er det litt sånn at både snuppen og jeg gruer oss. Hvordan ser vi ut? Hva viser dem? Hva sa vi? Sa vi noe dumt?

Det var litt sånn at vi glemte av kameraene der vi satt. Vi var ‘normale’ gjester. Vi var ikke statister, eller hadde noen rolle vi skulle spille. Så vi glemte av at vi ble innspilt..

Akkurat nå ønsker vi at vi hadde fått sett dette på forhånd. Så kunne vi gått i dekning noen dager hvis vi «dummer oss ut».

Jeg tror episoden kommer i morgen, er det ikke i morgen, så blir det torsdag.

Typisk nok så reiser jeg til Budapest tidlig i morgen, og kommer hjem sent torsdag kveld. Så jeg får ikke sett det før etter «eventen», men det er vel en mening med det 😉

Her er link til episode 4 av dokumentarserien Jævla Homo på NRK. Ser dere meg?

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#kjendisrestauranten #oslo #tv2 #plumbolars #larserikblokkhus #lillibendriss #aandenesmakt #lenealexandra #leneslexandraøien #myboobsareok #torepetterson #homotore #farmentore #jævlahomo #nrk #bunnytrash

De fleste blogglesere er 10-15 år gamle.

Jeg er en slik person som startet å blogge for å ha en online dagbok der jeg kunne skrive av meg tanker, følelser og meninger, eller dele både triste og morsomme hendelser. Terapi! Plutselig en dag fikk jeg melding fra en venninne om at bloggen min lå som nummer 50 på Blogglisten topp 200. Det var litt moro, og jeg fikk da mer kommentarer og tilbakemeldinger. Jeg har aldri blogget for penger, jeg vet ikke hvordan en registrerer seg for å tjene på likerklikk, jeg har ikke oppsøkt eller skaffet meg sponsorer, og jeg selv reklamerer ikke for noen produkter eller annet jeg kan tjene penger på. Derimot har jeg et lite ønske om å bli sett og hørt, og nå ut til mennesker, og gi av meg selv.

Men som jeg har lært så kan en ikke bare skrive blogg og forvente masse lesere. Her er fem tips for å nå frem og få flere lesere.

01 ♥ Å SKRIVE RIKTIG!

Å skrive feil er ikke det samme som å skrive dårlig. Faktisk kan du være en av de flinkeste bloggerne i landet med grammatikk og rettskrivning. Du kan stave alle ord rett, kunne dine punktum, utropstegn, komma og orddelinger, og likevel skrive fullstendig feil. Det har seg nemlig slik at de fleste blogglesere er 10-15 år gamle. Man bør derfor prøve å ha i bakhodet at man ikke skal bruke "voksenspråk" (store og vanskelige ord), men et språk som er mer barnevennlig og lettere å forstå. Bytt ut ord som avansert og særskilt med ord som er lettere for barn å forstå – for eksempel vanskelig og spesielt.

Dette er et råd jeg ikke tenker på selv til vanlig. Jeg er mest interessert i leserne over 15 år. De som har noe mellom ørene. Dette betyr ikke at jeg ekskluderer de under 15 år, for det finnes ‘voksne’ fjortiser også. Men ‘hylekoret’ til Sophie Elise, som følger strømmen og digger fillere, rompeimplantater og ikke har egne meninger klarer jeg meg fint uten.

Masseangrep på blogglesere som er mer ‘kritiske’ klarer jeg meg også uten.

02 ♥ SKRIV KORT OG GREIT!

Du har helt sikkert lært på skolen at stilene skal være så og så lange – èn A4-side er for lite. I bloggverden er det litt motsatt. Ingen har lyst til å lese mer enn de må. Kom til poenget fortest mulig.

Dette er noe jeg prøver å forholde meg til, men noen ganger tar det bare av. Jeg har en trang til å gjøre meg forstått riktig. Forklarer og forklarer. Men av erfaring så vet jeg at utrolig mange skal vri og vende på dine ord uansett.

03 ♥ IKKE VÆR SÅ VELDIG FREMPÅ!

Å dele innlegg til bloggen din på facebook er bare bra, men det er viktig å ikke overdrive. Å lage seg 5-10 falske facebookprofiler for å poste blogginnleggene dine i facebookgrupper der man blir utestengt for å dele blogginnlegg, det er lite hensiktsmessig. Ikke legg igjen kommentarer hos andre bloggere der det tydelig kommer frem at du ikke har lest innlegget du kommenterer på, men bare er der for å reklamere for din egen blogg. Det er bare teit, jeg får slike kommentarer i bloggen min noen ganger, og jeg tenker bare «dust» og ignorerer bloggen til vedkommende. Jeg er alltid ærlig i mine kommentarer, og noen ganger bruker jeg andres blogginnlegg til inspirasjon. Som dette innlegget!

Ikke dikt opp historier om hendelser som ikke er sanne – at du har opplevd traumaer som overgrep og voldtekt, hvis du ikke har det. Ikke bruk barna dine(!!). Og så videre, og så videre. Kort og greit sagt: ikke fremstå desperat etter oppmerksomhet. Og behold for all del klærne på. Å stille opp naken med rumpa i været gir deg sikkert klikk, men feil oppmerksomhet og null respekt. Har du ikke bedre å by på blir du lett latterliggjort, bildene blir lagret, videresendt, postet i forumer (‘MANNEGRUPPA OTTAR ol.).

Jeg har nok vært veldig frempå i tidligere perioder, men føler selv jeg har dempet meg. Jeg kan stå for alt jeg legger ut. Jeg har aldri slettet et innlegg etter jeg har lagt det ut. Ærlighet varer lengst!

04 ♥ DU MÅ SKILLE DEG UT!

Jeg liker ikke å bruke ordet «normal», men en hverdagsblogg med helt «normale» ting og tang er kjedelig. Alle har sin egen ‘greie’ som gjør en unik, og en må tørre bruke det. De fleste bloggere som gjør «suksess» er enten veldig flotte å se på, eller spennende mennesker. Jeg ser flere bloggere som utnytter å ha vært deltager i Paradise Hotel – har en allerede et navn som er blitt litt kjent så vil veldig mange gjerne vite litt om hvem du er privat. «Utnytt» slike ting, vips, så har du blogglesere. Folk ser kanskje et par bilder av deg på facebook og tenker: «shit, hun var pen!» eller «shit, han var kjekk!» vips så er de blogglesere. Du har kanskje en stil som skiller seg ut, folk ser den, tenker "oi, den var kul!", og vips, så er de blogglesere. Du er kanskje tretten år gammel og gravid, og vips så vil folk vite mer om akkurat dèt. Men om du er en helt vanlig person med et helt vanlig utseende, som aldri gjør noe spesielt, er det ikke så mange som blir interessert i å vite mer. Du må faktisk skille deg litt ut fra «normalen» for å fenge folks interesse.

Vel, jeg kan bare avslutte dette punktet med å si: les bloggen min, og gi meg gjerne tilbakemeldinger på hva som gjør meg spesiell, eller unik om du vil..

05 ♥ TA BLOGGEN SERIØST!

Denne greia med å kun blogge 1 gang i uka fungerer dessverre bare om du allerede er en veldig kjent og populær person. Skal du oppnå noe må du poste jevnlig. Aller helst hver dag.

Takk til Jessica Waldorf og bloggen ‘livingdoll’ for inspirasjon. Link: Livingdoll!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#blogg #blogginnlegg# #bloggshout #blogging #bloggere #blogger #bunnytrash

Fikk brev i dag, etter 7 år har NAV offisielt snudd.

Hvor mange kroner bruker NAV egentlig på å tvangssende uføre mennesker ut i såkalte ‘jobbsøkerkurs’ med ulike navn?! Hvor mye betaler skattebetalere for dette? På under et år var jeg på tre slike ‘kurs’ i regi av NAV.

Fokus var alltid å lære seg å produsere en best mulig CV, og skrive bra jobbsøknader. Hadde jeg kunnet jobbe, så hadde jeg ikke gitt fra meg jobben min. I hvertfall ikke for å lære meg å skrive søknader og CV. Disse kunnskapene hadde jeg fra før. Så det endte hver gang i samme greia, jeg ble lærerassistent, og hjalp mine ‘medelever’ skrive jobbsøknader og CV.

Men det fikk jeg selvsagt ikke skrive på på min CV.

Og jobbsøkerkurs skriver man ikke på CV i det hele tatt, det har motsatt effekt.

Ved et av disse ‘kursene’ ble vi/jeg også tvunget ut i praksis. Hvorav jeg selv havnet på kjøkkenet i oppvasken på et av hotellene i Drammen. De utnyttet meg som gratis arbeidskraft – og der sto jeg, kokkeutdannet.

Dette må man gjennom under utredning av NAV. Møter du ikke så stopper de utbetalinger til deg.

Folk som uttaler at det er så lett å gå på NAV, eller uttaler nedsettende om mennesker som ‘går på’ NAV… Ignorante dumme idioter!!

Enda mer idiotisk er det å skylde på ‘brukerne’, ‘klientene’, ‘pasientene’, ‘naverne’, ‘de innsatte’..

Når du ikke er tvangsutsendt på ‘kurs’, ‘praksis’ eller ‘utredning’, så skal de ha deg i tidlige møter der.. Informasjonsmøter, veiledermøter, avklaringsmøter… lurer på hvor mye penger staten og NAV bruker på det..?

Og igjen, dette må man gjennom. I hvert brev, hver innkalling og så videre så står det at møter en ikke så stopper utbetalingene. De direkte truer deg med utestengelse.

Men!!

Det har ingen konsekvenser for dem når de har ‘rotet bort’ eller ‘slettet’ hele saksmappen på sine ‘klienter’ eller ‘brukere’. Og man må begynne helt på nytt.. dette hendte meg, og det ble bare blåst bort – og jeg fikk igjen en ny veileder/saksbehandler.

Ved et tilfelle ble jeg oppringt og fikk kjeft fordi min lege og min veileder hadde gjennomgått et møte og jeg ikke hadde stilt opp. Et møte jeg ikke hadde inngått avtale om, et møte jeg ikke var innkalt til.

Psykisk terror!

Jeg fikk dokumentasjon fra leger og spesialister – jeg ble innlagt og utredet på to sykehus. Konklusjonen var at døgnet var for kort til at jeg kunne være i arbeidslivet. Osas og cfs holdt på å knekke meg. Med over 70 pustestopp i timen ved nattesøvn, og hvert stopp på over 20 sekunder så skulle det være logisk for enhver at min kropp trengte mer en de normale nattesøvnstimene for å bli uthvilt, for å fungere.

Jeg måtte til slutt gi fra meg jobben min på grunn av Osas. Det ble iverksatt flere tiltak av arbeidsgiver for å holde meg der, og jeg ville være der. Men etter et år med tilretteleggelser sa det stopp. Det er 6-7 år siden. Og så begynte marerittet for fullt..

Ifølge NAV var Osas bare litt snorking. De fleste snorker jo litt. Ifølge NAV er cfs å være litt sliten, alle blir jo litt slitne.

Men for alle andre enn NAV så var dette dødsens alvor. Jeg ble nektet muligheten å kjøre bil, ansett som en fare for meg selv og andre. Jeg ‘kollapset’ ved å falle i søvn på bussholdeplass, i buss, tog – tilogmed mens jeg spiste mat med barna på avdelingen min der jeg jobbet. Noe som kunne tatt livet av meg, og som skremte barna.

Jeg begynte å rote med viktige papirer, meldekort, regninger – og ble straffet for det.

Legene gikk hardt til verks for å få tillatelse til å kontakte mine pårørende om alvoret i mine sykdommer. Jeg ga etter, og plutselig besto livet kun i propaganda om at jeg må leve med denne sykdommen med viten om at kroppen min jobber for hardt og jeg ble ‘dømt’ til kortere levetid med høy risiko for blodpropp, diabetes, lungekollaps og/eller hjertestans. Og at jeg måtte ta det alvorlig. Noe jeg gjorde.

Her kom frykten, angst og depresjon.

Naturlig ifølge NAV.

Så da mistet jeg håret mitt. Det bare falt av i klaser. Hårvekst ellers ble grått. Jeg fikk lavt stoffskifte og kraftige utbrudd på kroppen. Så da fikk jeg alopecia, hyposterose og psoriasis også i papirene.

I skrivende stund har jeg hår igjen, men..

Videre gikk tennene mine i oppløsning, der skulle det økonomiske bli et problem, for jeg hadde bare råd til konsultasjon, antibiotika og midlertidige fyllinger. Og NAV nektet å hjelpe meg. Det var bare å komme meg ut i jobb igjen, så ville det ordne seg.

Hvor maktesløs skal en gjøres..?

Jeg ble gående med konstante smerter i hele munn og kjeve. Fikk betennelser som smakte batterisyre. Kraftige smertestillende ble mellommåltider.

Etter noen år ga jeg opp håpet i å få hjelp fra NAV, ordnet meg kredittkort og dro til tannklinikk i Ungarn der jeg ble diagnosert peridontitt, fikk behandling, og hjelp. Behandling og hjelp jeg ikke er ferdig med enda fordi sykdommen og situasjonen fikk utviklet seg over år.

Oppi alt dette ble jeg plaget med panikkangst, jeg klarte ikke håndtere situasjonen og mistet balansen, og fikk da kontakt med min terapeut hos Drammen psykiatriske helsetjenester.

I januar i år gikk jeg i dørken da jeg få dager i forveien av å bli utsatt for overgrep å vold av vakter på båten Stena Line mellom Oslo og Frederikshavn hadde fått telefon fra politiet i Harstad. Der hadde jeg nettopp blitt innkalt i avhør som fornærmet i en gammel overgrepssak som jeg hadde valgt fortrenge, så ble jeg oppå det hele brutt ned fysisk og psykisk av tre vakter.

Som prikken over i’en så hadde jeg en ‘stalker’ her i samme by som meg, som jeg stadig møtte i mine kretser, som terroriserte meg på SMS og sosiale medier.

Så ble det lege, medisinsk behandling, psykiatrisk sykepleier og psykiater. Samtidig var jeg i møter med BRIS og søkt inn til DPS.

I August i år ble jeg overfalt på byen av et par. Saken ble anmeldt, men ikke etterforsket av politiet inntil videre fordi det viste seg at vedkommende ble fengslet for vold i samme tiden som jeg leverte anmeldelse.

For få dager siden kom vedkommende fra soning.

Etterforskingen er i gang.

Jeg har ukentlige møter med min terapeut, unntatt nå i oktober da hun er sykemeldt.

Jeg har hyppige møter med advokat, lege og psykiatrien, og jeg utredes for ptsd.

Dette jeg har fortalt nå var kortversjonen – en veldig kort versjon!

Og i dag, etter 7 år med mangel på forståelse, og med ‘krig’ mot, kom det et brev fra NAV der de skriver at de ønsker meg ikke som pasient lengre, de ønsker slippe meg fri fra deres vrede. De vil slippe meg ut fra fengselscellen. Æ

Istedet for å motarbeide meg, vil de nå gå ‘all inn’ for å hjelpe meg.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#nav #fengsel #tvang #trusler #sykdom #utredning #praksis #psykiskterror #aap #uføre #terapi #psykiatri #lege #medisin #overgrep #drammen