Jeg synes ikke at å ønske seg dette i bursdagsgave er for meget?!!

I dag har jeg vært på Rikshospitalet og besøkt en av mine beste venner. For andre gang i sitt liv kjemper hun mot kreften. Det er knalltøffe dager og netter, uker og måneder. År.. De siste dagene har hun vært isolert, som om hun er satt i fengsel. Det er en ubegripelig og urettferdig «reise». På tross av dette helvete (i mangel av et mer passende ord) så har dem ikke mistet pågangsmot og evnen til å smile. Hun har sin flotte og snille mann ved sin side, han viker ikke, men enhver skjønner at dette er særdeles trist, tungt og tøft for han også.

I dag på min bursdag var den beste gaven mine venners gode smil, min venninnes gode smil og glimtet i øynene hennes.

Mine nevnte venner er ikke alene å kjempe mot denne sykdommen, ikke alle er så tøffe som venninnen min, noen mister alt, pågangsmot, livsglede… så derfor håper og ønsker jeg at dere , spesielt mine venner og bekjente, men også ukjente, vil gi meg en fødselsdagsgave nesten like fantastisk som min venninnes smil – gi til kreftsaken!!

Tusen takk ❤️

Finn mer informasjon om dette på Kreftforeningen.no

Bursdagsinnsamling for, klikk her —> Kreftforeningen

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bursdag #kreft #fødselsdag #venner #leukemi #innsamling #kreftforeningen #blodkreft #brystkreft #venner #kjærlighet

Noen kommenterte «nå har det gått for langt!»

Muslimsk Råd

Det har gått for langt for lenge siden, men det ser ut til at flertallet av det norske folk er enten veldig naive og eller veldig trege i oppfattelsen – de har rett og slett tungt for det! Men håper at det nå kan skje endringer, håper at nå begynner folk å slå neven i bordet, setter foten ned, sier i fra og stemmer politisk mot innvandring!!

Forrige innlegg handlet om hvordan norsk innvandringspolitikk benyttes for islamske terrorister å sikre seg et nytt statsborgerskap som hindrer utlevering til andre land der de blir dømt for terroren de har begått. Islamske terrorister går fritt i Norge og lever på staten og norske skattebetaleres regning. Mulla Krekar og hans like har ledd av Norge i mange år nå, «Islam kommer til dere» er hans ord.

Norgeterroristers ferieparadis!

Oppå dette igjen bruker Norge 87 millioner i året på islamske moskéer som det nå er blitt mer enn 200 av over hele landet. Det opprettes stadig tyrkiske, somaliske osv cafeer i byene. Her i Drammen er flere skiltet med «kun for medlemmer».

Fredsprisvinner Muhammad Yunus

Og vi må ikke glemme Muslimsk Råd (Islamsk råd) som nå gjerne vil bestemme hvordan vi skal ha det, og hvordan ting skal være her i Norge.

Muslimsk råd (Islamsk Råd) vil at en plate med navnet til fredsprisvinner Muhammad Yunus bør fjernes fra bakken i Stavanger. Prisvinneren deler navn med islams profet. De mener at det er problematisk at navnet til personen mange muslimer setter høyt, kan tråkkes på i Stavanger sentrum.

Varaordfører i Stavanger kommune Bjørg Tysdal Moe (KrF) sier at hun er åpen for en politisk behandling av saken.

Dagbladet: Muslimsk råd vil fjerne hyllest til fredsprisvinner.

Alfred Nobel

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#norge #innvandring #terror #politikk #krekar #mulla #dømt #terrorisme #italia #rettsak #sylvi #listhaug #stem #valg #frp #fengsel #utlevering #utleveringsloven #moske #statsborgerskap #islam #islamisme #muslimskråd #muhammad #yunus #nobel #fredprisvinner #stavanger ##drammen #bjørg #tysdal #moe #krf #kristelig #folkeparti

Norge – terroristers paradis!

Norge er blitt et «ferieparadis» for berikelsen. Her kan de ta livslang ferie og bare kose seg på staten og norske skattebetaleres regning.

I rettssaken for få dager siden i Italia ble Mulla Krekar dømt sammen med fem andre, hvorav to av dem også bor i Norge. En mann i 40-årene, bosatt i Østfold, ble dømt til ni års fengsel, mens en mann i 40-årene, bosatt i Buskerud, ble dømt til sju år og seks måneder i fengsel.

PST har opplyst at det ikke er grunn til å pågripe de to mennene. Årsaken er at de, i motsetning til Mulla Krekar, er norske statsborgere og er dermed i henhold til Utleveringsloven beskyttet mot utlevering.

Jada.. joda.. mannen som bor i Buskerud heter Kamil Jalal Fatah og bor her i Drammen. Drammen ja, en av de seks kommunene Sylvi Listhaug ønsker innvandringsstopp til, hun mener det er for farlig å ta inn flere innvandrere til kommunene Oslo, Lørenskog, Skedsmo, Rælingen, Ullensaker, Askim og Drammen.

«Bare tull» kommer det fra hylekoret på den blodrøde venstresiden. «Ikke farlig!»

Nei, terrorister er ikke farlige. Spesielt ikke når de beveger seg fritt i samfunnet vårt, i våre nærområder og våre nabolag. Djizes..

..og med det så fortsettes det å ta inn flere, ikke bare til Norge, men også til nettopp disse nevnte kommunene. Og her i Norge deles visst statsborgerskap ut som sukkertøy. Hva annet kan man si når det faktisk er slik at terrorister får statsborgerskap her mens de er tiltalt for terror i andre land?!

Dette skjer fordi det norske folk ikke er islam- og innvandringskritiske nok til å stemme imot. «Islam kommer til dere» har Krekar lovet, og for hver dag blir det en større sannhet!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#norge #innvandring #terror #politikk #krekar #mulla #dømt #terrorisme #italia #rettsak #sylvi #listhaug #stem #valg #frp #fengsel #utlevering #utleveringsloven #statsborgerskap #islam #drammen #paradis #ferieparadis

Kjeder du deg, trenger du underholdning? Her!!!

Dette er bare et innfall, men jeg har her ramset nonstop opp 32 serier som jeg har sett og likt. Jeg har prøvd å rangere dem også, men det er selvsagt lettest å si at ‘Game of Thrones’ er den beste serien etter min smak, og for hver nedover listen blir det vanskeligere og vanskeligere. For eksempel burde nok ‘Orange is the new Black’ kommet høyere opp enn ‘The L Word’, og kanskje burde ‘Santa Clarita Diet’ og ‘Frankie & Grace’ byttet plass. Det kan også hende at jeg har glemt en eller flere serier som burde være innimellom de jeg har husket. Men uansett, her er det mye bra!!

01) Game of Thrones

02) Desperate Housewifes

03) Sons of Anarchy

04) Breaking Bad

05) Vikings

06) Weeds

07) A Handmaids Tale

08) GCB – også kjent som Good Christian Bitches og/eller Good Christian Belles.

09) Absolutely Fabulous

10) Queer as Folk

11) Stranger Things

12) True Blood

13) You

14) Dexter

15) Nip/Tuck

16) Dynastiet

17) Return to Eden

18) Tales from the City

19) The L Word

20) Big Bang Theory

21) Lucifer

22) Orange is the New Black

23) What If

24) Sex Education

25) Shameless

26) Frankie & Grace

27) The Fosters

28) Santa Clarita Diet

29) Orphan Black

30) Okkupert

31) Nashville

32) Big Little Lies

Er det noen serier jeg har glemt som burde være innimellom alle her? Har dere serier dere vil anbefale meg?

Takk for titten!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#tv #serier #underholdning #netflixandchill

🦋

Dette skrev jeg i dag til og om min kjære venninne som bekjemper kreft nå for andre gang. Glad i deg ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#kreft #cancer #leukemi #blodkreft

#butterfly

Støtt Kreftforeningen:

https://kreftforeningen.no/stott-kreftforeningen/

Det nye Norge – sannheten svir!

Arbeiderpartiet har skylden for ukulturene, innvandringen og islamiseringen i Norge gjennom naivitet, selvbedrag, snillisme og ideologisk blindhet. Det ligger visstnok ikke en avansert konspirasjon bak – bare dumme ignorante blinde venstrevridde. 

Arbeiderpartiet har hatt makta i Norge mesteparten av tiden siden 70-tallet, og har selvsagt bestemt hvem som får bosette seg i Norge. Det er ikke til å legge skjul på eller benekte selv om de nå forsøker å løpe fra ansvaret for egne handlinger og dumskap. At de bærer hovedansvaret for ukulturer, innvandring og islamisering i Norge har de vært strålende stolte av frem til 2015. Ord som «multi- og flerkultur», «berikelse» og «mangfold» er ord vi alle kjenner igjen gjennom disse årene.

Det finnes mer enn masse dokumentasjon på mine påstander, og alle regjeringer etterlater seg bevis, så la oss se litt på det, utføre en liten gjennomgang. Venstresiden ønsker desperat å unngå slike tilbakeblikk, for hendelsene, masseinnvandringen i 2015 og konsekvensene av den vil ikke Arbeiderpartiet sitte igjen med ansvaret for. Det setter dem i dårlig lys, men ansvaret tilhører det største partiet som har gått i bresjen for «multikultur og berikelse»i 40 år: Arbeiderpartiet.

Norge har fått ca en million innvandrere siden 70-tallet. Det har forandret Norges samtid og fremtid på en måte ingen aner hvordan vil ende, annet enn ikke bra!! I dag er Norge snart et eneste kaos av vold, knivstikking, overfall, bilbranner, homohat, voldtekter, hets mot kvinner og mye annen ukultur som har vokst i samme takt som innvandringen fra ikke-vestlige islamske land.

Norske holdninger, levemåte og kultur er allerede i endring. Ytringsfriheten er innskrenket, språket vårt endres stadig, våre politikere har underkastet oss, vanlige ord som før ble brukt i hverdagstale er nå krenkende og nærmest forbudt. Til og med barnebøker med Pippi, Ole Brum og Nasse Nøff er utsatt for sensur. Også høyresiden er sterk påvirket og viser islamske holdninger (homohets, kvinneundertrykkelse.. etc).

I stedet for å si «Vi tok feil» forsøker stadig Ap og venstresiden å legge skylden på Frp – det eneste partiet som har advart mot multikultur og islam like lenge som Ap har brøytet vei for galskapen.

Arbeiderpartiet satt i regjering etter regjering og fremmet både masseinnvandring og flerkultur som i praksis gir innvandrere fripass til å kolonisere Norge. Arbeiderpartiet har snakket varmt om «Det Nye Norge» i tale etter tale. Arbeiderpartiet gjorde aldri noe for å stoppe, bremse eller risikovurdere prosjektene «berikelse» og «flerkultur».

I det stille har de mest opplyste på venstresiden håpet at innvandrerne skulle dra hjem eller integrere seg. Altså tilpasse seg Norges kultur og levesett, respektere det norske folk, landet Norge og norsk lov. Nå håper man bare at Norge ikke ender som Sverige, som om håp har noe med politikk å gjøre. I Sverige er det ingen vei tilbake, og vi beveger oss den vei vi også. I helga har tre garasjer i Oslo brent ned, og jeg vet ikke hvor mange biler som er satt fyr på. Smitteeffekt fra Sverige der tilflyttede ikke-vestlige innvandrere fra ghettoer satte fyr på biler for å demonstrere fram sin vilje om å islamisere landet.

Dokumentasjon:

Arbeiderpartiregjeringen ledet av Trygve Brattlii argumenterte for at et flerkulturelt samfunn skulle innføres i Norge. Ingen motforestillinger ble tatt hensyn til, og saken ble aldri tatt opp til demokratisk behandling eller votering i Stortinget eller for velgerne. Det ble bare gjennomført. Se stortingsmelding nr. 39, 1973-1974.

Arbeiderpartiregjeringen ledet av Oddvar Nordli hadde som mål å skape «et flerkulturelt/pluraslistisk samfunn» hvor likestilling mellom kulturer skulle være et overordnet, bestemmende prinsipp. Ingen hensyn ble tatt til at fremmede kulturer kan inneholde sterkt uønskede faktorer for et likestilt, åpent, moderne og sekulært demokrati, med alle gnisningene, farene og problemene dette uungåelig måtte skape. Se stortingsmelding nr. 74, 1979-1980.

Arbeiderpartiregjeringen ledet av Gro Harlem Bruntland la vekt på å dyrke «respekt for innvandrernes kultur», og fastslo at flerkultur er en berikelse for samfunnet. Ap tok ingen hensyn til at innvandrernes kultur inneholder elementer som omskjæring, kvinneforakt, macho-ukultur, ideologiske plagg, koranskoler, klanstyre, jødehat og forakt for vestlig kultur og demokrati. Se stortingsmelding nr. 39, 1987-1988.

Anders Langes parti ble stiftet i 1973. De tok så navnet Fremskrittspartiet i 1977 og i 1978 ble Carl I Hagen formann i partiet. Hagen advarte fra dag én (1) Arbeiderpartiet mot dyrkingen av innvandring og innvandrernes ukultur. Han advarte mot forskjellsbehandling og «svenske tilstander». Alt dette ble blåst bort av Ap og venstresiden besvarte Hagens advarsler med å kaste egg og stein på han, som takk for hans forsøk på å beskytte et Norge vi alle kunne være stolt av.

Under Gro Harlem Brundtlands tredje regjering i 1995 ble norsk kultur og verdier tydelig avskrevet som noe man skulle bry seg om (Norges offentlige utredning, NOU). Det «flerkulturelle» innvandringsprosjektet ble plassert i førersetet av Ap. Ingen hensyn ble tatt til de som advarte, og det ble helt legitimt å kalle varslerne for «rasister». Rasismekortet brukes for alt det er verdt i dag, enhver debatt eller diskusjon blir kneblet med «jævla rasist».

Arbeiderpartiregjeringen ledet av Thorbjørn Jagland fjernet enhver tvil om hvem som har ansvar for innvandringen og «berikelsen» i Norge: «Det norske samfunnet har vært, og i økende grad vil være, flerkulturelt. Kulturelt mangfold er berikende og en styrke for fellesskapet» kom det fra hans regjering. Her ble det heller ikke tatt noen hensyn til problemene med islam som tårnet seg opp i andre land, og regjeringen tok aldri parti for sekulære og ateistiske islamkritikere, som heller ble kalt «islamofobe». Se stortingsmelding nr. 17, 1996-1997.

Regjeringen Kjell Magne Bondevik (KrF) fulgte så i Arbeidetpartiregjeringenes fotspor med stortingsmelding nr. 49, 2003-2004. Der fremmet de «Mangfold gjennom inkludering og deltakelse. Ansvar og frihet». Ingen hensyn ble tatt til hva nordmenn måtte mene om disse nye, stadig økende berikelsene. Dette med full støtte fra Ap som syntes alt var topp, og at alle partier burde videreføre «samfunnseksperimentet».

Så slo «flerkultur-eksperimentet» sprekker og det har gått, gikk, går veldig galt i Sverige, England, Frankrike, Nederland, Tyskland og så videre. Det viser seg at ikke ett eneste land i Europa har lykkes med integrering, tvert i mot så har det gått motsatt vei og islamiseringen er i full gang med sine ideologiske plagg, sine koraner, kvinneundertrykkelse, halal, ghettotilstander, sharia, homhets, voldtekter og voldsbølger. Da først, i 2015, antydet Arbeiderpartiet tegn til bekymring, og slik ble ‘Koranklossene’ på Karl Johan til.

Erna Solberg og Høyre stiftet regjering i 2013. Med seg i regjeringen har de blant annet Fremskrittspartiet som har stått i mot innvandringen og islamiseringen siden 70-tallet. Dessverre sitter Fremskrittspartiet med kun 16 prosent av maktfordelingen i regjeringen. Et samarbeid med et Høyre som stadig med årene har latt seg påvirke og tilnærme seg Arbeiderpartiet når det gjelder innvandringspolitikk, så klarer ikke FrP å få stoppet problematikken. Dermed har Norge med sin statsminister Solbergs signatur nå inngått en migrasjonspakt med FN som kan forverre problematikken enda mer. Betydelig mer enn vi allerede har begynt å få merke på kropp og sinn etter de Arbeiderpartiregjeringene som har vært.

Erna Solberg var beste alternativ av to forferdelige alternativ ved de siste stortingsvalgene. Enten kunne vi gi henne og Høyre makten, eller gi Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet makten. Dermed ble Solberg valgt og gjenvalgt. Det Norske folk har enda ikke skjønt at Fremskrittspartiet i flertall hadde vært det beste. Men på grunn av tiår med svartmaling fra venstresiden så er det mange som enda den dag i dag ikke tør stemme på Fremskrittspartiet. Frykt for hat, hets og større problemer i samfunnet er årsaken til det. Venstreekstrem hylekor propaganda går ut på å fremstille enhver som stemmer på FrP som rasist, nazist, kloakkrotte og så videre.

Så dermed er det som det er i dag, med bilbranner, homohets, knivstikkinger, overfall, kvinneundertrykkelse, halalslaktinger, lemlestelser, krenkelser, ideologiske plagg, vold og voldtekter – islamisering på høyt nivå!!!

Og nå sitter vi med over 200 moskeer i Norge som mottar mange mange mange millioner i statstøtte fra regjeringen. En regjering som nå også åpner slusene for at despotiske regimer som Saudi-Arabia kan sponse moskeer i Norge og påvirke enda mer. Islamiseringen i Norge øker stadig tempo. Tror dere det Norge vi kjenner i dag består til 2032?!!

Nå må det bli mer motstand her til lands, flere må banke i bordet, flere må sette foten ned. Flere må stemme på Fremskrittspartiet. Hvis ikke kan dere bare ønske velkommen til «Det nye Norge», holde dere innendørs med låste dører og gitter foran vinduene.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#arbeiderpartiet #fremskrittspartiet #høyre #regjering #storting #politikk #erna #solberg #jonas #gahr #støre #siv #jensen #sylvi #listhaug #islam #islamisering #ap #frp #h #ukultur #innvandring #ghetto #norge #detnyenorge

Ap har mistet den politiske ledelsen, men kan påberope seg moralsk eierskap til Det nye Norge.

Manipulert korrupt klimaskryt – brukte influensere og bloggere!

Ifølge en avtale som Nettavisen fikk tilgang til og nylig offentliggjorde sak om så skulle det totalt brukes 998.000 kroner på oppdraget hvor den 17 år unge youtuberen Herman Dahl får 253.000 kroner for å produsere seks videoer og 243.000 kroner for å produsere 12 Instagram-innlegg og 36 Instagram-stories med klimaskryt kjøpt og betalt av Oslo Kommune.

Herman Dahl

I tillegg til Dahl har tre andre influensere avtale med Oslo kommune om å bidra i «kampanjen», deriblant blogger og tidligere  Paradise Hotel-deltaker Martine Lunde som får 80.000 kroner for en gjesteopptreden på Youtube og fire Instagram-innlegg. Hvor mye disse influenserne kan om klima og hvor engasjerte de er vel heller variabelt. Paradise Hotels deltakere har alltid vært kjent for å bli plukket med til realityserien nettopp fordi de ikke blir regnet for å være de skarpeste knivene i skuffen. Så dette blir for dumt!

Martine Lunde

Fremskrittspartiets nestleder og vår eldre- og folkehelseminister Sylvi Listhaug uttalte seg med egne ord om dette: «Det er vel bare et ord som er passende: patetisk!!»

I forkant av at denne saken nådde dagens lys er det kommet frem at Klimaetaten i Oslo og Miljøhovedstadssekretariatet har brukt i underkant av 30 millioner kroner på å kjøpe inn PR-tjenester over en periode på rundt tre år.

Er det noen her som vet akkurat hvor grensen går? Grenser ikke dette til lovbrudd?? Les..

Sylvi Listhaug

Altså 30 millioner kroner er brukt fra Oslo Kommunes klimaetat gjennom 3 år for å MARKEDSFØRE byens klimaambisjoner. Jobben er utført av etatleder Heidi Sørensens SV-venninne Silje Tveidal. Og som en del av dette betales mindreårige tenåringer og unge influensere 1 million kroner for å pushe ut et politisk budskap uten at vi lesere vet at dette er betalte tjenester. Budskap som influenserne mest sannsynlig innehar ingen og liten kunnskap om.

Influensere er påvirkere, og når Oslo kommune betaler for handlinger som dette så må det tolkes som ren manipulering av folket. Altså Oslo kommune har betalt disse for å manipulere oss!!

Det må vel være noe ulovlig i dette?! Jeg vet at her er strenge regler på dette området, en skal vite når en leser redaksjonelle eller annonsert redaksjonelle tekster og så videre.. manipulering ikke er tillatt, så hvordan tolkes dette av folket og rettssystemet?

Venninneparet Heidi Sørensen og Silje Schei Tveitdal.

I følge mainstream media så har Klimaetaten nå stoppet avtalen og lyst ut en ny avtale. Men dette blir fremdeles like tullete og dumt (og ulovlig?!) Flere av innleggene til disse influenserne er allerede publisert, så de får nok likevel fullt utbetalt som de er lovet i avtalen, men det er vel viktig for Oslo kommune å benytte seg av litt retorikk og ordkløveri for å ro seg unna i denne saken.

Dette er høyst umoralsk, ufint og uetisk av alle involverte parter, influenserne, Herman Dahl, Martine Lunde, Heidi Sørensen, Silje Schei Tveitdal, miljøhovedstadssekretariatet, klimaetaten, PR-byrå Redink, Oslo Kommune og i det hele tatt!!

Ikke rart Ap-Raymond, SV, MDG og Rødt ønsker bompenger og eiendomsskatt. 😡

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#kjøpt #betalt #klimaskryt #oslokommune #klimaetaten #redink #miljøhovedstadssekretariatet #heidisørensen #sv #korrupt #ulovlig #siljetveidal #youtube #hermandahl #bloggere #influensere #uetidk #umoralsk #martinelunde #paradisehotel #reality #tv #fremskrittspartiet #sylvilisthaug #frp #arbeiderpartiet #apraymond #ap #sv #mdg #rødt #bompenger #eiendomsskatt #patetisk