Mitt nye prosjekt – ‘Intime mops’

Som nevnt tidligere i dag i innlegget ‘Jeg maler – livet er ikke for pyser’, var jeg på malekurs i dag. Terapi. Og der gjorde jeg “ferdig” mine to ‘Kampfisk-bilder’ (se tidligere innlegg).

Det jeg ikke fortalte var at jeg begynte på et nytt bilde. Planen var å lage en serie på fire bilder, fire ‘Kampfisk-bilder’. Men det viste seg at hun lederen for kurset hadde bestilt feile lerreter. Så den størrelsen jeg bruker på ‘Kampfisk-bildene’ var der tomt for. Så da måtte jeg finne på noe annet.

Så nå har jeg begynt på et nytt male-prosjekt. ‘Intime mops’ heter det. Og slik som dette ser det ut etter dagen i dag.

Det er ikke så enkelt som det ser ut som.

Tar gjerne imot tilbakemeldinger i kommentarfeltet under.

Ha en fortsatt fin kveld 🙂

#malekurs #terapi #kunst #mops #hund #hobby

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Lysbehandlinger – håper på effekt!!

I dag hadde jeg min femte lysbehandling mot psoreasis. Forrige gang (før helga), og denne gang i en sterkere ‘sol’. I dag ble jeg ‘strålet’ i 1 minutt og 10 sekunder.

1. gang 30 sekunder

2. gang 45 sekunder

3. gang 60 sekunder

4. gang 60 sekunder

5. gang 70 sekunder

Siden klinikken holdt noen dager stengt, og jeg måtte vente litt ekstra mellom forrige behandling og denne så var jeg på fredag og tok vanlig sol på Sun City. 10 minutter. Deilig. Så det tenker jeg å gjøre en gang hver helg fremover en stund selv om dem på senteret mener det har null effekt på psoreasisen. Jeg har skrevet med noen andre på nett som har erfart noe annet, men men.. vi får se. Kan jo uansett få litt ‘grunning’ før neste ferie, og før sommeren kommer. Det går fort herfra 😉

Og bare til opplysning, jeg har nå tatt fem lysbehandlinger som sagt. Jeg merker fremdeles ingen forskjell. Men jeg var for ikke så lenge siden i kontakt med ei dame som tok 21 lysbehandlinger, og hun er fremdeles helt fin nå fem måneder etter siste behandling. Det hadde vært luksus??!! 😉

Noen andre som har erfaringer å dele?

🙂

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Jeg maler – livet er ikke for pyser!

Livet er ikke for amatører, var det noen som en gang sa. Det er noe i det tenker jeg. Terror, sult, krig og fattigdom finner vi overalt rundt oss. Vi er de heldige, vi bor i gode trygge Norge.

Jeg har da jammen fått oppleve både terror, krig, sult og fattigdom, og det mener jeg uten sammenligning.

Det som er felles er at da klarer en ikke se på seg selv som heldig. En føler seg ikke så heldig når en som barn blir innestengt i helt bekkmørk potetkjeller med ladde våpen. En føler seg ikke så heldig når en som barn opplever at ens far i fylla setter seg oppå en, presser deg i bakken og sier masse forferdelig om deg, om din mor, og hva han ønsker for dere. En klarer ikke se hvor “bra en har det” når en blir utsatt for overgrep av både nær familie, fremmede og samfunnet. Alle ser, alle vet, ingen gjør noe.

En klarer ikke se hvor bra livet her er når en som ungdom sitter med sprøyten i armen, røyker heroin eller dytter i seg psykedelia i form av pillere. En går inn i en boble der en skyver fra seg virkeligheten. En lager sin egen virkelighet.

Så da blir det som voksen også veldig vanskelig å se hvor “bra” en har det. Når en har kommet seg videre i livet, og ut av “boblen” og en plutselig skal takle alt dette på en gang. ‘På en gang’, fordi en aldri har fått bearbeidet det før. Det har blitt “forflyttet” med rus og fortrengelse.

Slik har jeg hatt det. Men i dag ser jeg hvor godt jeg har det. Først måtte jeg vekk fra hvor alt begynte, så måtte jeg begynne på nytt, og ‘stå i det’. Det kan dukke opp noe ‘shitt’ innimellom, men det er slik livet er. En berg og dal bane. En må takle opp og nedturene underveis.

Det er ikke alle som kan si det 😉

Noen ganger kan det bli veldig mye. Overvelmende. Når det ‘baller’ på seg med diagnoser og problemer. Fysisk som psykisk. Og når en måter på mennesker som skal hevde seg selv med å tråkke på deg. Slike mennesker er det nok av. Det er derfor jeg er så utrolig glad her jeg sitter nå. Etter å først ha oppnådd en distanse, bearbeid, så SER jeg folk for hvem og hva dem er mye lettere. Og jeg ser meg selv, folk kan kalle meg hva dem vil, men jeg vet utmerket godt hvem jeg selv er.

Akkurat nå sitter jeg på Energihuset i Drammen. Reflekterer over livet. Kjenner på hvor heldig jeg er som kan gå i terapi. Hvor smart jeg var som tok i mot det ene tilbudet, og grep tak i det neste med nebb og klør.

Nå har jeg en fin liten familie. Gode venner. Jeg får støtte til å delta på aktiviteter som terapi. Jeg er på golfkurs, jeg er på malekurs, og jeg har samtaler med en alle tiders terapeut.

I dag har jeg malt ferdig (tror jeg) mine to første Kampfisker. To Kampfisker i sterke farger, to Kampfisker som symboliserer meg. Kampen, interessen og styrken!!

Hva synes dere?

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#barndom #vold #narkotika #familie #Harstad #Drammen #terapi #sykdom #hobby #Kampfisk

Dette er bloggen MIN – dette er MEG!!

Jeg har nå blogget siden oktober 2011. Det nærmer seg fem og et halvt år. Og jeg blogger i hovedsak for min egen del, for min bearbeidelse av livet, ting jeg har opplevd, følelser jeg har hatt, og så videre. Noe jeg opplever fungerer for meg. Jeg blogger også for dere der ute, for at vi skal se hverandre, og kanskje påvirke til at folk skal stå opp for seg selv, tørre å si i fra, og ikke la seg tråkke på.

På internett fungerer ting litt annerledes enn ute på gata, in real life. Det heter seg at folk blir “tøffere” når de sitter hjemme bak et tastatur og kan operere med anonyme profiler, eller skrive til fremmede privat eller i forum.

Frekke, ufine, stygge, nedsettende og mobbende kommentarer er ganske vanlig i dag. Av erfaring så vet jeg at disse menneskene er ikke tøffe i det hele tatt. De er dumme, feige jævler som forsøker hevde seg selv med å tråkke på andre. De er ikke tøffe, de er patetiske, og det er så minimal prosent av dem som hadde turt å komme hjem til deg og slenge samme dritten til deg ‘face 2 face’. Så derfor preller det i hovedsak lett av meg hva slike hatere og nettroll kommer med. De har ‘issues’, og jeg håper at dere som har hjerte og sjel, og ikke minst vett, lar det prelle av dere også.

Det jeg skriver i bloggen min står jeg for, og det er frivillig å lese den. Bloggen handler først og fremst om meg. Mine opplevelser, tanker, meninger og følelser. Jeg har blitt påstått å henge ut andre i bloggen, der har jeg ofte vært uenig. Blir noen nevnt i negativ sammenheng, så har dem hengt seg selv ut. Er du en tilfeldig fremmed horebukk som slår meg i ansiktet og knuser brillene mine fordi jeg ikke vil betale for å se pikken din, da må du tåle det. Er du ansatt på et utested og bedriver mobbing av enkelte pga legning, hudfarge eller religion, eller helt uten grunn, da må du tåle det. Driver du med mishandling av dyr eller barn, er voldelig og slem, da må du tåle det. Jeg har mange eksempler, og dem handler alle om at blir du ‘shamet’ eller satt i gapestokk av meg, så har du kun deg selv å takke for det!

Jeg står som sagt for mine ord!!

I hovedsak er målet å dele ting som kan påvirke eller hjelpe andre i forhold til å ha blitt utsatt for overgrep, dele ting i forhold til sykdommer og diagnoser, i forhold til systemet i Norge og NAV. Angst, depresjon og fortvilelse. Alkohol. Jeg forteller om mine møter med barnevern, offentlige etater, belastede miljøer som narkotika og andre kriminelle miljøer.

Men jeg ønsker å holde det meste positivt, selv om bloggen er ‘på godt og vondt’. Det aller viktigste for meg her, er å være ærlig i mine ord!!

Gleder i livet som kjærlighet, reiser, små turer, konserter, deilig mat, tivoli, uventede opplevelser, morsomme treff med andre mennesker, familien min, venner, fester, sex, Madonna, hobby, kino, terapi.. det blir det garantert en del om i bloggen her!

Det kan også bli litt politikk og religion – selv om jeg pr i dag ser på meg selv som en ateist og er meldt ut av kirka!

Så med dette sagt så håper jeg dere kommer til å like denne bloggen, jeg håper dere føler dere vel med å lese, og at dere har det bra og gjerne kommenterer og deler. Og dere som misliker bloggen min, hater den og må slenge negative kommentarer – jeg elsker dere også, dere bygger meg opp og lar meg få vite at jeg er et bedre menneske enn så mange 🙂

Takk 🙂 🙂 🙂

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Nå har dere muligheten til å bli kjent med meg igjen – på godt og vondt!

Mitt navn er Roger Endré. Men jeg ble døpt bare Roger. Jeg ville konfirmere meg, men jeg fryktet å plassere min familie og slekt i samme rom. Så derfor avsto jeg. Men for å markere konfirmasjon for min egen del tok jeg navnet Eivind. Så i noen år het jeg Roger Eivind. Så endret jeg det igjen til Roger Endré. Og det trives jeg med, og slik forblir det.

Herre Madonna, jeg kunne faktisk het Vidar, det hadde bare vært sååååå feil!!

Historien om etternavnet mitt tar vi en annen gang. Jeg blir forvirret selv, og da tror jeg ihvertfall dere blir det.. så..

Jeg er født på Harstad sykehus. Vokst opp i byen Harstad, sentrumsnært, på øvre Seljestad, for de av dere som kjenner byen. Byen ligger på Norges største øy, Hinnøya i Troms fylke, for dere som er litt uvitende.

Mine foreldre Evelyn og William var gift i ca 11 år, til jeg var cirka 8 år. Da brøt Helvete løs. Jeg har en tre år eldre søster, Anita.

Videre har jeg mye øvrig familie og slekt. Mange tanter. En gjenlevende besteforelder, mormor. To nevøer. Jeg har et ambivalent forhold til de fleste, av mange årsaker som dere sikkert har fått med dere, eller vil få med dere.

I dag er familien min de jeg bor sammen med. Snuppen min som jeg nå har vært sammen med i passert 10 år. Og jentene våre, mopsene Ella Madonna som er straks 5 år. Og Ariel Madonna som blir 3 år i slutten av juli.

Mamman min er også familien vår, men hun bor der oppe, i Harstad.

#mylittlefamily bor her i Drammen, i Emmaus. Vi bor i byen her på tiende året. Jeg anser Drammen som min hjemby. Jeg tenker å bo her for alltid sammen med mine kjære. Selvfølgelig har Drammen sine ulemper også, som feks at min alkoholiserte far også bor her, og enkelte andre personer som en har blitt kjent med i forsøket på å få venner og et nettverk her. Men føkk dem!!

Snuppen og jeg har nå med tiden etablert en fin intim liten sirkel av venner. Herlige inkluderende gode folk. Ikke bare i byen her, men også litt i nærliggende andre byer og steder. Vi har fått reist en del, og opplevd mye sammen. Og mer skal det bli!!

Og ja jeg er homo som dere vet, eller nå har skjønt. Jeg har gitt og fått. Foran og bak. Pompel og Pilt. Så dumme spørsmål som hvem som gir og hvem som tar. Hvem som er mann, og hvem som er dame, det kan dere spare dere for. Alle forhold er forskjellige, men én ting er sikkert, homofile og lesbiske par består av to av samme kjønn. De som ikke har skjønt det i 2017 har problemer!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

En era er over..

Bunny Trash hos blogger er nå borte. Hvert år skulle domene fornyes slik at jeg eide og var ansvarlig for innholdet. Etterhvert ble det då komplisert at jeg heller valgte å opprette blogg hos blogg.no. Det triste med det er at cirka 1500 blogginnlegg blir gjort utilgjengelige. Det positive er at Bunny Trash begynner med blanke ark.

Så nå er det å lære seg alt det nye med å få laget header. Hvordan legge til bilder, videoer, linker osv osv.

Og så er det å håpe på at jeg ikke opplever like mye krøll her som jeg gjorde på Blogger, og at alle leserne mine finner meg her. Dere og flere til!!

 

Velkommen!!!

🙂 🙂 🙂

 

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! 🙂

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere – det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen