Tror du på stjernene?

Bare for moro skyld og siden jeg fikk første «lesning» gratis så gikk jeg med på dette «opplegget» hvor jeg måtte fortelle nøyaktig når jeg ble født. Dag, dato, år og klokkeslett. Jeg husker ikke om det var mer, men etter å ha fått relevante opplysninger så ba denne astrologen meg om å vente 1-2 døgn på at han skulle få gjort «sine ting», så skulle han ta kontakt.

Dagen etter kontaktet han meg. Han fortalte meg ting om meg selv som han umulig kunne vite, uansett hvor mye han googlet på internett eller har leitet på Facebook eller i bloggen min. Så fortalte han litt som jeg tenker gjelder de fleste mennesker. Og til slutt kom litt om framtiden.

Datoen 30.01.19 skulle bli en stor dag for meg, et vendepunkt i livet mitt, og tallene 3, 9 og 15 skal bringe meg lykke fremover. Så der jeg har mulighet til å benytte meg av disse tallene så burde jeg gjøre det så langt som det er mulig forklarte han.

I går var det 30.01.19. Dagen gikk som vanlig. Eggerøre og laks til frokost. Jeg var hjemme hele dagen sammen med snuppen min. Han skulle på nattevakt i går kveld. Vi spiste den forferdelige middagen jeg skrev om i forrige innlegg. Og ellers var jeg bare ute og luftet hundene, skrev blogginnlegg og puslet litt rundt i leiligheten her. Ingenting utenom det vanlige.

Da det begynte å bli kveld, i 19-tiden dro jeg en liten tur på bingo mens snuppen min sov og ladet opp til nattevakt. Jeg kom inn på bingo og satte meg ved bord 3. Jeg fikk bingo på tall nummer 9 og vant 500 kr. Så dro jeg hjem igjen. Det store vendepunktet i livet mitt merket jeg ikke noe til. Denne astrologen fikk det til å høres så stort ut, men kanskje det skjer så gradvis at jeg ikke merker det i begynnelsen – men at det har begynt??!! Hahah.. røsk meg i underlivet! Moro var det likevel, å vinne 500 kroner på et enkelt spill. Hva tenker dere? ????

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#astrologi #astrolog #stjerner #spill #fødsel #dag #dato #år #klokkeslett #lesning #stjernetegn #vendepunkt #lykketall #bingo #lykke #flaks #lykkebingo #bunnytrash

Meatish – nei takk!

Det er sikkert ti år siden nå, men det var en gang at jeg bestemte meg for å slutte spise kjøtt. Det var faktisk null problem lenge, men etter 1 år og 9 dager så «sprakk» jeg på en Lasagne. Ironien var at jeg syntes ikke den Lasagnen vær særlig god engang. Grei nok, men ikke slik som jeg forventet da jeg tok de første munnfullene. Det irriterte meg såpass at jeg laget selv en Lasagne dagen etterpå. Hjemmelaget. Smakte himmelsk, med litt krydder attåt. Så da ble jeg rovdyr igjen.

Det ligger i oss mennesker å spise kjøtt. Vi er rovdyr, selv om noen av dere som leser dette vil benekte det totalt. Men uansett, om slike som meg ikke kan slutte helt å spise kjøtt i lengden, så går det jo an å spise mindre av det. Jeg har bestandig vært av «den typen» som mener at kjøtt er kjøtt og fisk er mat. Jeg elsker spesielt sjømat. Skalldyr er fantastisk og sushi er det beste jeg vet. Men selvfølgelig synes jeg kjøtt er veldig godt, særlig når man lager spesielle retter. Som Lasagne som er en  ovnsrett jeg har elsket siden barneår og aldri blitt lei av.

For ikke så lenge siden var jeg innom Rema 1000 en tur. Det er nærmeste butikken, og jeg handler der hvis jeg bare skal ha et par tre ting. Ellers foretrekker jeg Kiwi XL. På Rema fikk jeg øye på en «kjøttdeig» som het Meatish. Meatish er 0% kjøtt, men skulle være like godt som og anvendes som kjøttdeig. Jeg er veldig «open minded» og altspisende (ikke blodmat). Så jeg bestemte meg for å prøve. Det kunne jo hende at dette var en god erstatning for kjøtt innimellom. Jeg kjøpte to pakker.

Så for et par dager siden lagde jeg spagetti og spagettisaus med tomat og urter. Så tilberedte jeg Meatish. Når det var ferdig hadde jeg alt på tallerkener til snuppen min og meg. Hadde på litt revet parmesanost til slutt, og serverte.

Snuppen min var sulten etter jobb og gledet seg til et godt måltid. Jeg så ansiktet hans ble rart da han smakte på «kjøttdeigen». «Hva er dette? Dette er ikke kjøttdeig», utbrøt han. Sulten som han var greide han å spise hele porsjonen sin. Jeg klarte bare én fjerdedel av min. Det skjer aldri at jeg ikke spiser maten min, og jeg kaster aldri mat. Denne gangen ble det kastet. Meatish smaker pappeske oppløst i vann, med en bitter-bisk ettersmak. Vi ble enige om at dette skulle aldri mer på vårt kjøkken eller vårt spisebord. Så den andre pakken jeg hadde kjøpt gikk også i søpla.

Dere som ikke har prøvd Meatish før, dere er herved advart! Og når vi snakker om mat, så må jeg si at jeg gleder meg til i morgen. Da skal snuppen min og jeg sammen med et vennepar til Sverige for å handle. Da skal vi handle mye deilig god mat. Vi skal ta båten over fra Sandefjord til Strømstad og har bestilt oss buffet på turen. Da skal vi fråtse i forretter, hovedretter og desserter. Herlig!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#meatish #advarsel #kjøtt #kjøttdeig #mat #fisk #skalldyr #sushi #spagetti #lasagne #rema #kiwi #jatillivet #bunnytrash

Kunstutstilling – Drammen maleklubb

I går var jeg på kunstutstilling på Folkets Hus her i Drammen. Dette øverste bildet ble min soleklare favoritt. Kul dame i spreke farger. Det er malt i akryl. Kunstneren heter Else Holm og bildet bærer tittelen «Fargerike».

Dette naturbildet (over) med svakt rosa heter «Vinterlandskap». Det er et akvarellbilde malt av Elisabeth G Larsen.

Jeg personlig syntes det ble veldig mye blomster, busker, himmel og hav på denne utstillingen. Naturen har så meget mer å by på, som alle de forskjellige dyrene og menneskene. «Neshornet» over her var det eneste dyret. Jeg likte bildet godt. Det er malt i akryl av Svein Vindheim.

Disse to fuglene syntes jeg var helt famtastiske. De var så utrolig ekte at jeg nesten bare ventet på at de skulle fly avgårde. Det heter «Smil til fotografen», malt i akvarell av Heide Corneliussen.

Dette bildet virket veldig androgynt på meg. Det fikk meg til å tenke på David Bowie og Annie Lennox. Det heter «Portrett» og er malt i akryl av Katherina Dahl.

Bildet over heter «Pausefisk» og er tegnet og malt (akvarell/tusj) av A C Lindland Løvstad. Et morsomt og annerledes innslag på utstillingen. Synd at jeg fikk gjenskinn av vinduene i bildet.

Dette bildet er utrolig bra malt. Den hytten skulle vært min. Mitt eget hemmelige lille skjulested hvor jeg kunne trekke meg tilbake når jeg trenger det. Bildet heter «Sommer på hytta». Det er malt i akryl av kunstneren Harald Olsen.

Bildet i gullramme er nesten som et foto, men det er så vakkert at jeg fikk lyst til å besøke stedet som er motivet. Bildet heter «Cote D’azur» og er malt i olje av kunstner Eva Presterud.

Dette siste bildet heter «Veteran i Haugesgate». Det er i akryl, malt av Johan Anton Sandnes.

På utstillingen er mange flere bilder. Medlemmene av Drammen Maleklubb er veldig teknisk dyktige, og jeg kommer til å fortsette gå på utstillingene deres. Såvidt jeg vet så er i dag siste dagen denne utstillingen er. Så løp til Folkets Hus, cafeen i andre etasje, og kos dere!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#drammenmaleklubb #folketshus #maleri #bilder #olje #akryl #akvarell #tusj #kunst #kunstnere #vakkert #cafe #drammen

 

Sophie Elise og Henrik Thodesen

I dag leste jeg på nettet at det er kommet frem hvem hvem den «berømte» eldre mannen er som Sophie Elise skriver om i sin andre bok «Elsk meg». Selv har jeg ikke lest boken, det eneste jeg har visst om boken er at den handlet om et forhold til en profilert person som hun var forelsket i, men han var ikke forelsket i henne. Videre fikk jeg med meg at hun var besatt av han og at hun gjorde mye for å vekke interessen i han, men det greide hun altså ikke.

I dag fikk jeg vite at denne mannen er Henrik Thodesen. I det at det gikk opp for meg hvem han er så måtte jeg le litt. Jeg har faktisk møtt mannen, og den gang hadde jeg ikke anelse hvem han var, og i ettertid har jeg glemt han og navnet hans, inntil i dag. At hele Norge vet at Sophie Elise har datet han, og at det har vært spekulert i om det kunne være han hun skrev om i boken sin har gått meg hus forbi. Hun sier selv hun anonymiserte han totalt i boken, gjorde han eldre og ga han et annet yrke. Jeg kunne ikke brydd meg mindre, sikkert derfor jeg ikke har fått med meg noe av dette.

Men som sagt, jeg har møtt Thodesen, og da ble det straks litt interessant. Sånn bittelitt. Særlig med tanke på temaet mitt i gårdagens blogginnlegg. Aldersdiskriminering. Og det faktum at jeg også nevnte og brukte Sophie Elise som eksempel i innlegget.

Det var 21. november 2017. Jeg dro tidlig inn til Oslo for å være med på innspilling på «Latter». Vi var seks statister som ble betalt for å være publikum til en kommende «stand up komedie». Den skulle etterhvert komme på TV under tittelen «Henrik uber alles». På innspillingen ble vi flyttet rundt i salen og filmet hovedsakelig bakfra. Dette skulle klippes slik at det ser ut som full sal. Vi ble fortalt når vi skulle le, klappe, bue og pipe. Å være med på innspillingen var morsomt, noe ikke Thodesen selv var.

Der og da, den gang på «Latter» slo Thodesen meg som en type a la Andy Kaufman. Ikke Kaufman som vi så fremføre parodier og sketsjer i «Saturday Night Live», «The Tonight Show» eller «Andys Funhouse». Heller ikke Andy Kaufman som vi ser han i TV -serien «Taxi». Både utseende og personlighet minnet om Kaufman som han var bak kulissene, den private Kaufman som vi kan lese om, og som ble genialt profilert av skuespiller Jim Carrey i filmen «Man on the moon».

En annen morsom ting er at i dag når jeg leste om Thodesen og Sophie Elise så tenkte jeg at han er vel en slik som kunne vært sammen med Sigrid Bonde Tusvik. Årsaken til den tanken og uttalelsen var på grunn av hvordan Bonde Tusvik skal prøve å fremstå som en kvinnesakskvinne. Først med at hun ble irritert for at ingen kvinner vant humorpris ved siste utdeling. Hun ble harnisk og ville av den grunn starte egen prisutdeling for kvinner. Eller noe sånt. Jeg syntes det bare var teit. Jeg tenker at en skal vinne priser fordi en er best i sin kategori, uavhengig av kjønn.

Kort tid etter greide Bonde Tusvik å få med seg en gjeng på 30 kvinner utenfor slottet i «A Handmaids Tale»-kostymer for å demonstrere. Hun mente visst noe som at hvis kvinner blir nektet «tvillingabort» (fosterreduksjon) så er det galt og urettferdig overfor kvinner, fordi kvinner kan bli sett på som avlshopper eller noe. I mitt hode kjemper hun for feile saker og av feil årsaker. «Tvillingabort» gjennomføres etter fosteret tydelig kan sees som et barn, «tvillingabort» kan skade den andre tvillingen og faren for spontanabort økes med over 15%. Jeg sier meg enig med Sylvi Listhaug i at Bonde Tusvik heller skulle brukt tiden sin til å protestere mot kjønnslemlestelse, tvangsekteskap og hijab. Når hun først skal være slik en kvinnesakskvinne.

Anyway, grunnen til at jeg tenkte på Tusvik i forbindelse med Thodesen var fordi at Thodesen nå er satt i forbindelse med Sophie Elise som også forsøker være en kvinnesakskvinne. De er jo begge to enige i blant annet «tvillingabort»-saken. De refser og beskylder Sylvi Listhaug stadig vekk, og de var begge irriterte på regjeringen allerede før den ble til. Dere kan tro jeg «kvakk» litt til når jeg leste at Bonde Tusvik faktisk er eksen til «Mr Henrik uber alles».

Det er jo tydelig at Henrik Thodesen har en bestemt «type» kvinner han liker. At de er blonde er én ting, og så var det personlighetene i tillegg da. Eller mangel på sådan.

Men som jeg skrev i innlegget mitt i går så har jeg oppdaget en hel del aldersdiskriminering i «Sophie Elises verden». Hun og hennes «entourage», hennes hylekor og «wannabees» har ikke så mye til overs for voksne menn som ytrer meningen sin. I hvert fall ikke når det blir sagt noe i mot Sophie Elise.  Når man ikke er enig med henne.

Thodesen skal ha uttalt at han syntes det var vanskelig å være sammen med noen som hadde kjendisstatus. Det skjønner jeg jo godt. Særlig når det gjelder akkurat denne toppbloggerkjendisen. For en ting er å si imot, å være uenig med den en er sammen med. En annen ting er å være sammen med en offentlig person som har et helt hysterisk hylekor som følger med og skal «ta» deg ved enhver anledning. Det har jeg selv erfart. «En mann på min alder» skal ikke mene noe eller si noe om Sophie Elise. Ironisk nok er jeg på samme alder som mannfolk hun selv har kjønnslig omgang og sex med, og jeg er cirka jevngammel med Thodesen.

Ikke vet jeg hva Sophie Elise har skrevet i boken sin «Elsk meg», men jeg vet hun til tider lager sin egen virkelighet, hun har elendig moral og lyver gjerne. Det skal godt gjøres å ha (som hun sier selv) eksistensiell angst, panikkangst, være selvskader, ha psykotisk adferd, tvangstanker og papyrofobi – og med dette dra Norge rundt på boksigneringer i tillegg til alt annet.

Applaus til Sophie Elise for alt hun får til, men jeg skjønner godt at HenrikThodesen ikke følelsesmessig involverte seg i henne.

Og nå til hylekoret!! 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sophieelise #sophie #elise #henrik #thodesen #sigrid #bonde #tusvik #bondetusvik #andy #kaufman #jim #carrey #sylvi #listhaug #alder #aldersdiskriminering #diskriminering #ageism #abort #tvillingabort #taxi #humorprisen #komedie #latter #henrikuberalles #statist #angst #papyrofobi #tvangstanker #feminist #kvinnesakskvinne #toppblogger #psykotiskadferd #dobbeltmoral #ingenmoral #menn #eldremenn #sex #entourage #hylekor #wannabees #elskmeg #bok #forfatter #komiker #desperat #besatt #roman #internett #sosialemedier #politikk #ytringsfrihet #offentlig #blogging #bloggere #blogg #bunnytrash

Det er aldersdiskriminering!

Før tenkte jeg aldri på aldersdiskriminering, jeg trodde nesten ikke det eksisterte. Altså å rakke ned på noen pga alder er bare sååå langt fra min oppdragelse. Jeg vokste opp med at man skal respektere de eldre, og passe på de unge.

Etterhvert som jeg selv ble eldre tok jeg til meg filosofien at respekt er gjensidig, en er mot andre slik en ønsker å bli behandlet selv. Det er helt uavhengig av alder som for meg bare er tall for å bevise identitet. Tall en må ha i fødselspapirer, pass og førerkort for å bevise hvem en er, kunne tjene penger, kjøre bil, reise utenlands og så videre. Bevise at en er en lovlydig person som kan bevege seg fra A til B. Det har tatt meg noen tiår å bli bevisst på aldersdiskriminering, og hva det faktisk er.

Det var i 2015 at mitt store idol Madonna ga ut sitt album «Rebel Heart» med fantastiske låter som «Devil Pray», «Ghosttown» og tittelsporet «Rebel Heart». Medprodusenter var blant annet Billboard, Diplo, Kanye West og Avicii. Nicki Minaj, Nas, Chance The Rapper og Mike Tyson var gjesteartister. Et solid og sterkt album. Men mange vet ikke engang at det ble gitt ut. Under promoteringen av albumet så kom det frem at amerikanske radioer ikke ville spille musikken hennes mer. Hennes nye musikk. På grunn av alderen hennes. De ønsket kun å spille musikken til «nye og unge» artister. Så slik ble det da, en av musikkverdenens største artister ble nektet sin musikk på amerikanske radiokanaler fordi hun hadde nådd 57 år. Eneste måten hun kunne promotere seg selv på var å legge ut på turne. «Rebel Heart Tour» som ble en fantastisk suksess og utsolgt verden over. I år blir Madonna 61 år og kommer ut med nytt album, og mest sannsynlig en helt ny måte å promotere det på siden radio ikke vil. Blir spennende å se..

Men altså, hva er dette for en måte å være på? Mot sine medmennesker? På grunn av tall.. Jeg tenker at radio burde spille musikk så lenge det er bra og kul musikk. Hvem skulle tro at det vi hører på radio av musikk i dag er avhengig av om artistene er «unge» eller ikke?? Nå vet jeg ikke om det er slik her til lands, men i Amerika er det blitt slik, og da kommer det etterhvert hit uansett.

Men aldersdiskriminering eksisterer i beste velgående i Norge i dag, og har vel alltid vært her, men det er i det siste på internett og sosiale medier jeg synes det har tatt veldig overhånd og blitt veldig ufint. Jeg har faktisk blitt tilskrevet flere ganger at jeg som 41 år ikke har noe å si, mine meninger teller ikke. I temagrupper, på bloggsider og diverse nyhet, debatt og diskusjonforum har jeg fått tilsnakk pga alderen min. Altså meninger betyr mindre enn alder på steder der man utveksler meninger. Hvor teit er ikke det?!?!!

Utviklingen er blitt slik at sosiale medier er blitt nye samfunn. Alle skal jo ha lov til å bevege seg i samfunnet, og alle skal jo ha lov til å ytre seg. Eller? Ta rosabloggerne for eksempel. De er veldig opptatte av alder. Isabel Raad var med på Paradise Hotel i fjor, og gjennom hele sitt opphold uttalte hun om de andre at de var så unge, barn og drittunger. De var faktisk på hennes alder, 2-5 år som skilte dem. Men jeg synes ikke det er det verste.

Ta Sophie Elise, hylekoret og hennes «wannabees». Sophie Elise legger ut offentlig til alle å lese, «klikk her» skriver hun, og så stiller hun spørsmål. «Hva synes dere om silikonet mitt, implantatene» eller hva det måtte være. Spørsmålstegn!! Da er det fritt fram for alle å si hva dem mener. I hvert fall hvis man er under en bestemt alder. Er man eldre er det ikke greit. I hvert fall ikke hvis man ikke gir Sophie Elise medhold. Da får man høre det av hylekoret. At man er gammal og har uverdige meninger på grunn av det. Jeg synes det er helt forkastelig.

Når man diskuterer og ytrer seg, så er det er jo politikk og situasjoner i samfunnet hvor vi alle deltar. Om jeg mener og ytrer at jeg synes hverken det er fint eller flott at man opererer inn implantater, bruker silikon og botox og forteller 11 åringer at det er greit, fint, ufarlig og flott. At det skaper kroppspress og usikkerhet. Så er jeg, vi, uavhengig av alder i vår fulle rett til å ytre det i et offentlig diskusjonsforum.

Jeg husker da mine besteforeldre levde. Min bestefar brukte si «den ungdommen, den ungdommen» og meningen sin om det som var årsaken til meningen hans. Jeg ba han ikke holde kjeft, jeg sa ikke til han at hans mening ikke teller fordi han var eldre. Jeg respekterte meningen hans. Jeg ber ikke mammaen min holde kjeft fordi hun er eldre. Eller naboen min, eller mannen i gaten. Ikke på grunn av alder i hvert fall. Og i en samtale eller diskusjon har jeg aldri, ei kommer jeg heller aldri til å bruke alder i mot noen. En del av mine beste venner er flere år eldre enn meg, og noen er en hel del yngre enn meg. Meningene deres er like betydningsfulle, vise, smarte, dumme, lure, uintelligente, idiotiske, rare og intelligente uansett alder. Bruker man alder som argument eller mot noen så er man bare dumme.

Tenårene mine husker jeg som en lang og innholdsrik periode hvor mye skjedde og man hadde hele livet foran seg. Plutselig var man 18 år, og nesten som om det var dagen etter var man plutselig 20 år. Tiden går fortere og fortere. Fra jeg var 30 til jeg ble 40 føltes som under halvparten i tid som fra da jeg var 20 til jeg ble 30. Så til dere aldersdiskriminerende arrogante besservissere vil jeg bare si, pass dere nå, eldrehjemmet er rett rundt hjørnet!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#alder #aldersdiskriminering #diskriminering #ageism #samfunn #internett #sosialemedier #respekt #oppførsel #oppdragelse #politikk #ytringsfrihet #offentlig #debatt #diskusjon #temagrupper #blogging #bloggere #blogh #bunnytrash

Så utrolig hyggelig!

 

«Hei! Kom over bloggen din ved en tilfeldighet, og har siden vært fast leser. Må si du har en av de mest interessante bloggene, med stort spenn i tema, og ikke minst en god blanding av alvor og «moro». Ha en fin dag 😊 Anja»

Slik lød en kommentar som kom i bloggen min for få dager siden. Det syntes jeg var en veldig hyggelig tilbakemelding. Slike kommentarer dukker opp innimellom, og det gjør meg glad.

 

 

Ei venninne, snuppen min og jeg satt her hjemme i går kveld og tok oss noen drinker. Etterhvert dro vi ut på byen, på pub. Vi hadde såvidt kommet oss inn døren der, vi hadde ikke engang rukket å fått kjøpt oss noe å drikke før der dukket opp en fast leser av bloggen. Hver gang jeg treffer på denne mannen så begynner han å prate om bloggen min. Jeg setter veldig pris på faste lesere. Og nye lesere. Jeg setter pris på alle som leser bloggen min. Det er takket være dere at bloggen min når frem.

 

 

Jeg husker en gang jeg var med venner på Fjordline-båten mellom Sandefjord og Strømstad. Vi gikk ut på dekk for å ta en røyk. Ved en annen benk satt en kvinne og en mann og pratet da hun plutselig fikk øye på meg, hun ble helt ivrig og kom løpende bort til meg, med kameraten på slep. Er du Bunnytrash, er du Bunnytrash? Gjentok hun. Jeg svarte ja at det var jeg. Hun brukte lese bloggen min, og han spurte om vi kunne ta bilde sammen. Det gjorde vi. Moro 😊

 

 

En gang vi var på Kreta, snuppen min og meg sammen med min mamma og hennes samboer så ble jeg kontaktet av en dame. Hun lurte på hvor på Kreta vi var. Hun fortalte at hun var leser av bloggen min og at hun og kjæresten også var på Kreta, og det hadde vært hyggelig å treffes. Det viste seg at vi var på samme sted, bare noen hoteller fra hverandre. Dette var i midten av mai, og jeg inviterte paret til oss på 17.maifest på hotellet vårt. De kom, de hadde med seg en venninne fra Chania på Kreta. Det ble en kjempefin kveld, den første av flere sammen med dem. Utrolige flotte mennesker som vi da ble gode venner med. Sist i dag fikk jeg mld fra Chania.

 

 

En dame som bor på andre siden av elva her i Drammen har tatt kontakt flere ganger da hun liker å lese bloggen min. Vi har prøvd å få til å treffes over en kopp kaffe eller ei øl ute på byen, men det har enda ikke skjedd. Men det kommer en dag. Hun virker veldig koselig og trivelig.

 

 

En annen gang ble jeg kontaktet av en journalist i mediekanalen Resett (nettavis) og et av blogginnleggene mine ble da publisert av Resett. Det var litt moro. Utdrag av mine blogginnlegg har også blitt publisert i Harstad Tidende. Det var ikke like morsomt, men det sitter på minnet. Jeg har også blitt kontaktet av blant annet Drammens Tidende og NRK.

 

 

Jeg har også blitt anmeldt hos politiet for å ha skrevet blogginnlegg. Saken gikk helt til Tingretten. Det var hektiske dager, men i ettertid en god erfaring og et morsomt minne. Jeg vant selvsagt saken og «kjerringa» dreit seg ut!

 

 

Kan ikke glemme at det var gjennom bloggen jeg ble kjent med søte Sunniva. En ung jente som den gang bodde i Drammen. Hun begynte å lese bloggen min etter at jeg hadde skrevet en anmeldelse av et dragshow «DeLicious» på Union Scene. Jeg skrøt av antrekk, musikk, sminke og i det hele tatt. Men jeg skrev også at showet hadde ingen høydepunkt og dermed ble for flatt for meg, og det var det de hengte se opp i. De leste anmeldelsen og reagerte med raseri. Det var begynnelsen på en periode der jeg ble spammet med stygge meldinger både på internett og SMS. Meldingene kom til alle døgnets tider, til og med når jeg var innlagt på sykehus i Tønsberg tilkoblet pustemaskin og masse ledninger. Det var veldig frustrerende. Jeg har aldri sett noen show med dem i ettertid, de er ikke verdt min tid eller mine penger. Men Sunniva sendte meg den gang en lang koselig melding om at hun støttet meg, at jeg fikk ufortjent mye pes, at hun likte bloggen min og hvordan jeg står for hva jeg skriver og gjør. Og slik begynte vi å henge sammen. Hun bor ikke i Drammen lengre, men hun kommer på besøk innimellom.

 

 

Snakker om anmeldelser og raseri. Jeg har skrevet flere anmeldelser i bloggen min. Det skjer en sjelden gang innimellom. Når vi har vært på konsert, restaurant, pub osv sa kan jeg skrive anmeldelse hvis det er noe som har utmerket seg. Jeg skrev om Strømsø Sportspub etter flere stygge opplevelser med de ansatte der. Først ble jeg hengt ut uten grunn, så ble snuppen min anklagd for å ha stjelt en mobil der når han ikke engang var tilstede da mobilen ble stjålet. Så ble jeg slått i hodet bakfra ute på byen av daværende daglig leder. Selvsagt skrev jeg ting rett ut som det var og ansatte og kunder eksploderte. Det gikk så langt at de begynte å skrive dritt om meg på Facebook. De anklaget meg for å skrive dritt om folk, og la ut at jeg var så fæl som gjorde det. Det var utrolig latterlig i og med at de selv kunne få seg til å skrive dritt om meg og andre. Et ekkelt miljø med stor mangel på selvinnsikt. En Mr. Brastad begynte til og med å sende trusler til folk som delte mine blogginnlegg. Helt patetisk. Det positive er at jeg vet nå om det dårlige miljøet som avles og dyrkes på den puben, og jeg kan advare venner og anbefale alle å holde seg unna Strømsø Sportspub i Drammen. Stikkord: veggdyr!

 

 

Det som varmer hjertet mitt mye er alle de som har gitt meg tilbakemeldinger på at jeg har hjulpet dem når jeg har delt mine innlegg om mental helse, seksuelle overgrep, psykiske lidelser og kroniske sykdommer. Slike innlegg er veldig selvterapeutisk, at de fungerer terapeutisk for andre mennesker også er jo en stor bonus. Moro moro!

 

 

Som dere ser så driver bloggen og surrer opp og ned på Blogglisten Topp 50. Høyeste plassering 22.plass. Jeg har aldri fått plassering på topp 20. Men å være på topp 50 er kjempekult. Det er tusenvis av blogger og bloggere i dette landet, så i mine øyne er dette jævlig bra. På topp 10 nå er 7 av de 10 tidligere Paradise Hotel deltakere. Rosabloggere som skriver hvor de har kjøpt klærne sine, når de har mensen og hvor de har fylt botox og fått implantater. Gjerne litt pupper og rompe som clickbait. Det er så dumt atte, min lilla blogg er halvgal, seriøs og ærlig. Og den er der den er uten hjelp eller no brain TV.

 

 

Ja med tiden og årene så har det vært mye på grunn av bloggen. Mange historier og minner. Det har vært en fantastisk reise. Glede og sorg. Oppstemthet og sinne. Men mest moro. Tenk for eksempel at det bodde en mann her i Drammen som «stalket» meg og bloggen min. Han er fra trønderland og har flyttet tilbake dit. Men selv om han er så langt unna, så er han like besatt av meg fremdeles. Etter 8 år. Altså det er jo hysterisk. Bloggen har helt klart en del nettroll og feige anonyme som faste lesere. Det sammen med en «stalker», pluss alle de gode gamle lojale leserne, de nye tilkommende og gode venner som leser, det har gjort bloggen min til en fargerik, rå, smågal blekke, og fremdeles rett fra levra! Takk!!

 

 

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#bunnytrash #blogg

Hva faen Facebook??!!?!!!

Jeg tipper det er  åtte år siden jeg begynte å skrive blogg. Først under «Blogger» hvor jeg hvert år betalte for mitt eget domene. Etter noen år gjorde de noen endringer, og jeg fikk ikke betalt for domenet mitt. Jeg forsøkte kontakte support, men det hele ble bare rør. Dermed ble bloggen min lukket. Det var da jeg gikk over til «Blogg.no» som er norsk, og mye bedre og forståelig supportsystem.

Uansett. Med årene har bloggen min blitt mer politisk, og innvandringskritisk. Jeg er for streng innvandringspolitikk i Norge, og jeg legger på ingen måte skjul på det. Siste par årene har jeg skrevet mye om hva jeg mener i forhold til innvandring, islam, islamister, muhammedanere og islamisering. Og det var etter at jeg delte et slikt blogginnlegg på Facebook at jeg første gang ble utestengt derfra. Noen hadde funnet innlegget mitt krenkende. Dermed fikk jeg ikke legge ut innlegg i grupper eller kommentere på noen timer, dager, en uke – alt ettersom.

Siden den gang mistenker jeg at jeg blir overvåket av Facebook. Noe er ihvertfall besynderlig rart. Jeg har blitt utestengt flere ganger. En gang ble jeg utestengt da jeg logget på Facebook etter at vi hadde ankommet Norge fra ferie i Tyrkia. En annen gang hadde jeg problemer med messenger og fjernet appen. Så lastet jeg ned appen på nytt, og for å få den linket til Facebook måtte jeg logge inn på nytt der også. Så ble jeg utestengt igjen, med beskjed om at jeg hadde «mistenkelig adferd» på Facebook??!! Det nytter heller ikke å prøve få Facebook i dialog om dette. «Vi kan ikke behandle forespørselen din. Prøv på nytt senere».

Heldigvis eier ikke Facebook bloggen min. Så uansett hvor mange som sutrer, føler seg støtt og krenket, så hjelper det ikke at Facebook kommer med restriksjoner, trusler, utestengelse eller blokkering. Min blogg kommer på nett uavhengig av Facebook.

Jeg kan tilføye at jeg er ikke den eneste som opplever dette, og jeg tror ikke på tilfeldigheter. Men de jeg har hørt om, lest om og vært i kontakt med, har til felles at de er enten innvandringskritiske, islamkritiske, for streng innvandring, eller bare fremmer høyresiden politisk. En person jeg vet har vært veldig utsatt er kommentator og samfunnsdebattant Shurika Hansen.

Les: https://resett.no/2018/01/23/shurika-hansen-er-nok-en-gang-utestengt-fra-facebook-fordi-hun-kritiserte-noen-for-a-bruke-uttrykket-husneger/

Dette mener jeg er å kneble ytringsfriheten vi liksom skal ha i dette landet som enda heter Norge. Denne kneblingen og sensureringen av høyrepolitiske temaer og personer er farlig og ødeleggende. Mennesker må få lov til å ha egne meninger, kunne ytre dem og diskutere dem. Ved å dele hverandres syn på ting er eneste måten å kunne se en sak fra en annen synsvinkel. Det er slik vi får forståelse og kunnskaper. Hvem, hva og hvorfor er det slik at media og sosiale medier som Facebook ikke vil la oss bruke ytringsfriheten vår fordi vi har bestemte oppfatninger og meninger?

Dette begynte lenge før vi noen gang hadde hørt om migrasjonspakten, avtalen som Erna Solberg har lurt Norge med på. Hvordan skal det bli når den trår i kraft for fullt??!

Det har allerede nå gått over alle støvleskaft. Det virker som om Facebook sitter med en finger på knappen i håp om å kunne «ta» meg for min innvandring- og/eller islamkritikk. Noen ganger har de kanskje drukket for mye kaffe og blitt skjelven. Og dermed kommet borti knappen og utestengt meg. For i går måtte jeg le da jeg skulle dele et blogginnlegg om interiør, pynteting og hunder. Jeg fikk beskjed om at innholdet er rapportert som støtende.

Her er innlegget, les selv, og gi meg gjerne tilbakemeldinger: https://bunny.blogg.no/mops-er-moro.html

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#media #sosialemedier #facebook #ytringsfrihet #blogging #blogg #sensur #knebling #islam #innvandringskritikk #migrasjonspakt #migrasjonsavtale #innvandringspolitikk #politikk #utestengt #blokkert #støtende #krenkende #høyre #fremskrittspartiet #frp #resett #shurika #hansen #shurikahansen #samfunnsdebatt #norge

 

«Lille Tyrkia» – Drammen

Det første jeg møtte i dag da jeg logget meg inn på internett var artikler fra Drammens Tidende (DT) og Nettavisen om forslag til tyrkiske gate- og vei navn i Drammen.

Continue reading “«Lille Tyrkia» – Drammen”

Mops er moro!

For meg å gå innom butikker med nips, pynt og interiør er farlig. Særlig billigkjeder som Nille, Kremmerhuset, Dag’s Marked, Rusta og så videre. Det dukker ofte opp noe som jeg «bare må ha». Desverre er jeg materialist på noen områder. Pynteting med mops, det være putetrekk, figurer, sparebøsse, bilder, så må jeg som oftest ha det. Og mange penger små, blir masse penger. Men hittil så har det gått bra, og det jeg har kjøpt passer godt inn her hos oss.

På det øverste bildet ser dere to små puffer. Disse to puffene er årsaken til dette innlegget. De er det siste «mops-innkjøpet» mitt. Det var nå sist mandag at jeg hadde vært på hudbehandling at jeg stakk innom kjøpesenteret ved siden av hudlegesenteret. Nille på Magasinet. Det første som møtte meg var disse puffene, og før jeg visste ordet av det hadde jeg kjøpt dem. Men jeg synes de er fine da.

Dette er ikke et reklameinnlegg. Denne bloggen reklamerer ikke for noen. Jeg annonserer ikke for noen, og jeg har ingen sponsorer. Bloggen er for å formidle budskap, for selvterapi og så vidre. Og som dette innlegget: tipse interesserte. Jeg vet at mange som har hund, spesielt mops, liker å kjøpe ting som dette. Disse puffene har dem på Nille nå i skrivende øyeblikk, løp og kjøp!!

De adelige mopsene som sitter på bordet og passer på Buddha er fra Kremmerhuset. Det er lenge siden jeg fikk to av dem i gave hos ei venninne. Takk Tone. Den tredje har jeg kjøpt selv. På butikkene kan dem ha en og annen igjen av disse, men de er på vei ut. På nettbutikken vet jeg de har keramikkfigurer av Fransk Bulldog, for dere som er interesserte i det.

Mopsene på skapet er også fra Nille, men de finner dere nok ikke der mer. Det sto mops på hyllen da jeg kjøpte dem, men noen ganger tenker jeg at de er blandinger. Jeg synes de er litt fine likevel, særlig de to som er like – valpene.

Og som de fleste sikkert har skjønt, som mange vet, og som lite sannsynlig kommer som noen overraskelse, så har snuppen min og jeg to mopsejenter. Mor og datter, Ella (t.v) og Ariel (t.h). Alle bildene er knipset i dag. Inkludert bildet av jentene. De er levende beviser på ekte kjærlighet. Livet hadde aldri vært det samme uten dem. Vi elsker dem!

Uansett, til dere som er interessert i puffen så selges de på Nille nå. Nå skal jeg en liten tur til byen på behandling, etter det tar jeg helg.

God helg alle sammen!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#mops #hund #fransk #bulldog #ellamadonna #ella #arielmadonna #ariel #interiør #pynt #figurer #puff #mopspuff  #rusta #møbler #puffer #dagsmarked #kremmerhuset #nille

Lille «Nemo» er død.

For 13 dager siden dro snuppen min og jeg på et fantastisk 2 dagers minicruise til Kiel med Color Lines fantastiske båt «Magic». Det var en fredag, så var vi hjemme igjen søndag for 11 dager siden.

I løpet av den helga har det vært fødsel i akvariet mitt. En av mine to røde platy-hunner hadde fått barn. Før vi var kommet oss hjem var de fleste spist opp av de andre fiskene, så jeg oppdaget ikke hva som hadde hendt før på tirsdagen da jeg skulle foreta et vannskifte i akvariet. Da fant jeg to bittesmå platy-babyer i luftpumpen. Jeg tok dem ut og hadde dem i en egen bolle. I løpet av første natta døde den ene.

Da var det bare én igjen. «Nemo».

Platy er en mexicansk levendefødende populær akvariefisk. Den blir inntil 6 cm lang og kan raskt få over 30 barn på en fødsel. De er utrolig små, men fantastisk at en mor kan bære så mange levende barn.

Det er nå 9 dager siden jeg fant lille «Nemo», og jeg har gjort alt for at han skulle overleve. Jeg har hyppig sjekket verdiene på vannet, og temperaturen. Etter 5-6 dager ble han litt rar, og jeg har flere ganger trodd han var død. Men plutselig tok han seg en liten svømmerunde etter å ha ligget på siden stille og lenge. Han har vært en fighter hele veien, og jeg har hatt håp hele tiden. Siste dagene har han vært i en yngel-kasse i akvariet. Jeg håpet han ville kvikne til igjen der. Men i morges var han død.

Det er utrolig å se noe så smått og lite kjempe for livet sitt. Men det gjør vel alt liv instinktivt. Det er ekstra rart å se på dette i disse dager og tenke på hvordan vi mennesker er.

Kvinnemennesker føder vanligvis 1 barn av gangen. Av 1000 fødsler blir cirka 15 av dem tvillingfødsler, og 1 av 1000 er trillingfødsel.

I «gamle» dager ble det sett på som en «gave» å få tvillinger. Det var oftere komplikasjoner og en tvilling kunne dø. Det hendte med faren min som mistet en tvillingbror, det hendte med onkelen min som mistet en tvillingbror, og det hendte med snuppen min som mistet sin tvillingbror 1 år gammel.

Mer kompetanse, bedre utstyr, sykehus, medisiner og så videre gjør at i dag er det intet problem å få tvillinger. Men det rare er nå i dag er det blitt slik at enkelte kjemper for retten til å kunne abortere et av barnene hvis man blir gravid med to.

Tvillinger, eller barn generelt blir visst ikke sett på som en «gave» lengre, og mange driter tydeligvis i risikoen ved en slik abort. Det er ikke før tilnærmet 13 uke at en kan ta «tvillingabort». Gjøres det tidligere risikerer det å skade den andre tvillingen. Aborten foregår slik at det settes en nål i den valgte tvillingen, en sprøyte med kaliumklorid. Hjertet skrumper da inn og barnefosteret dør. Dette øker faren for at det andre barnet blir skadet og sjansen for å spontanabortere det øker over 15 %.

Dette er ikke det samme som å ta silikon inn og ut av puppene sine (Sophie Elise). Dette er liv. Liv som kjemper for livet. Så det å velge denne løsningen når en har blitt gravid med to friske barn, det er for meg meget underlig. Barn er en gave heter det. Men når slike valg som dette blir tatt, når noen velger å ta livet av sitt eget barn, sin sønn eller datters søster eller bror. Når man vet at det også kan skade det andre barnet, og når man vet at det lille barnet, eller fosteret vil kjempe for livet med alt det har.

Jeg skjønner det ikke, og tenker at disse menneskene ønsker seg ikke barn. De ser ikke gleden med å få barn. Oppdra barn. Skape familie. Dette barnet blir født av egoistiske grunner tenker jeg. Det føler jeg er skummelt, og kjærlighetsløst. Og det er vel ikke slik barn skal vokse opp, uten omsorg og kjærlighet? Det er trist å vite hva mennesker kan gjøre kun for status.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#tvillingabort #kirurgi #plastikk #abort #spontanabort #tvillinger #foster #barn #fødsel #regjering #operasjoner #livet #kirurgiskeinngrep #statusbarn #kjærlighet #omsorg #status #nemo #yngel #fisk #platy #baby #jatillivet #skal #ha #barn #norge