Madame X – Coming Soon!!


Juhuuuu… dette er egentlig fantastiske nyheter for meg. My Queen, The One and Only, Madonna vil gi ut konsertfilmen til sin «Madame X’ Tour» i oktober! Hun har nå i flere måneder «teaset» (ertet) det visuelle på sosiale media med klipp, utsagn, bilder og lignende. Endelig nå er det omsider offisielt og bekreftet!


Grunnen til at jeg skriver at dette «er egentlig fantastiske nyheter» er fordi jeg misliker sterkt den teasingen/ertingen. Den skaper så mye forventninger, alt blir så hypet opp at en hel del blir skuffet over resultatet. En annen ting er at hackere greier å stjele produktet og slippe det på nettet. Det har skjedd ved flere av Madonnas utgivelser i nyere tid. Det medfører hastearbeid for utgivelsen, litt redusert kvalitet, lavere salgstall og mindre oppmerksomhet rundt musikken og albumene. Det er trist, for det er jævla bra plater!


Anyways, Madonna ga ut albumet «Madame X» i 2019 og fulgte opp med en turné med over 70 utsolgte konserter over hele USA, fastlands-Europa og Storbritannia gjennom 2019/2020. Helt til de to siste konsertene ble kansellert på grunn av korona-pandemien. Det var disse konsertene jeg hadde billetter til. Så jeg har dessverre ikke opplevd dette showet in persona.


Detaljer er ikke avslørt om utgivelsen, men ifølge rapporter tar Madonna showet til streaminggiganten Netflix. Det hele vil først vises på Netflix, så håper jeg og tror at det vil kort etter bli en DVD/BR/CD-utgivelse.


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#madamex #queen #madonna #m #x #netflix #live #konsert #show #turne #dokumentar #medellin #godcontrol #crave #darkballet #irise #batuka #worldofmadamex #videos #musicvideos #documentary #musikkvideoer #dokumentar #dvd #bluray #cd #myqueen

Voldtekter på YouTube!


Har dere noen ganger gått inn på YouTube og sett hvor mange videoer det faktisk er hvor personer, hvor mange jenter og kvinner (ja her i Norge ja!!) det faktisk er som har spilt inn videoer der de forteller om overgrep, overfall og voldtekter de har opplevd?!!

Norsk media dekker det ikke. De hysjer det ned, de beskytter gjerningspersonene for de er som oftest ikke etnisk norske. Å formidle ut til folket hva som faktisk skjer vil bare føre til fremmedfrykt.

Enhver kvinne (og mann) vil vel heller leve med fremmedfrykt enn å bli overfalt og voldtatt tenker nå jeg. Den frykten en må leve med etter å ha blitt utsatt den er mange ganger verre. Men det er vel noe med at når man ikke har opplevd det å bli overfalt eller voldtatt så skjønner en kanskje ikke alvoret i det?

Så hvem bryr seg?

Ikke noen av alle de som tenker at «det skjer ikke meg». De naive og uvitende. Sorry, men kan det skje meg så kan det skje deg, og når det har skjedd så glemmer du det aldri!!

Politi henlegger de fleste av slike anmeldelser på grunn av «bevisets stilling», en merkelig måte å formulere «dette gidder ikke staten bruker penger på». I tillegg er det store mørketall da det er mange som ikke anmelder, for hva er poenget med å utsette seg for å gjenoppleve det hele gjennom avhør, rettsak og så videre når det ikke er noen straff for de som begår disse grusomhetene?

Vi ser at rettsstaten Norge ikke fungerer. «Svenske tilstander»? Nei dette er Norske tilstander!!

Dette er Norge, landet hvor vi oppfostrer terrorister, støtter Hamas og henter IS-terrorister. For i Norge er det fra før bare en klaps på fingrene for de som begår overgrep, mishandling og voldtekter. Når gjerningspersonene i tillegg er innvandrerungdom, da er det (praktisk talt) ingen straff!!

«Seks unge menn er dømt til mellom 420 timers samfunnstjeneste og 60 dagers fengsel for to gruppevoldtekter mot «Beate» (15) på Furuset i Oslo.»

Dette er psyyyyykt. Det er grusomt, det er horribelt, forkastelig, avskyelig – og igjen, dette er Norge!!

Domstolene bruker ikke engang den strafferammen som er gitt av Stortinget. Og igjen, hvem bryr seg? Egentlig ingen, det ser vi jo. Gjerningspersonene blir beskyttet og får strafferabatt, mens ofrene blir ødelagt for alltid og straffes igjen og igjen og igjen og igjen..

Ingen kan fortelle meg at det Norske systemet med politikere, media, politi og rettsvesen i spissen ikke er korrupt!

Noen som vil si meg imot? Argumentere?

Det sier seg selv at denne saken bør ankes, men hva vil det hjelpe?

Link: Samfunnsstraff og 60 dagers fengsel for gruppe­voldtektene på Furuset!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#voldtekt #overfall #overgrep #youtube #terror #terrorisme #is #islam #innvandring #innvandrere #fremmedfrykt #gruppevoldtekt #samfunnsstraff #bot #fengsel #media #politi #misbruk #hamas #terrorister #bevisetsstilling #rettsvesen #rettsstaten #domstol #storting #furuset #oslo #norge

Purpletears ☔️


Disse figurene her kommer opp på Facebooksiden min stadig vekk. Jeg skjønner jo at det er på grunn av algoritmene på tidligere søk og hva jeg har klikket meg inn på. «Storebror» ser deg! Men når det gjelder ting jeg liker, og da spesielt mopseting så synes jeg den funksjonen er kjempefin, jeg simpelthen elsker at det dukker opp mops og «pugstuff» på siden min.


Disse figurene synes jeg er utrolig festlige og de hadde passet inn mellom plantene på balkongen her. Dessverre stoler jeg ikke på det nettstedet som selger dem «Purpletears», kult navn, men hæ?? Aldri hørt om før!


Noen som kjenner til «Purpletears» og har handlet der? Hva er erfaringene? Eventuelt, har noen sett disse figurene andre steder?? Kule sant?! 😁 Veldig takknemlig for alle tips og tilbakemeldinger 😜👍🏾😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#purpletears #mops #pug #dogs #hund #dog #hunder #mops

Slik kan du avsløre en falsk venn!


Hvordan kjenne igjen en falsk venn?

En falsk venn er ofte en person som er venn med deg av egoistiske grunner. Dette kan være overfladiske ting som popularitet og penger, eller at personen har behov for en person de kan kontrollere eller rakke ned på, for at de selv kan føle seg bedre. Personen kan også utnytte deg for å få noe de vil ha.
En falsk venn har gjerne dårlig selvtillit, og kan dermed falle for fristelsen om å baksnakke eller være illojal. En person med disse egenskapene har gjerne mange overfladiske vennskap, og jakter ofte etter venner i populære miljøer for å øke sin egen status.

Hvordan kan en falsk venn påvirke selvfølelsen din?

Siden en falsk venn har en egoistisk agenda med vennskapet deres, vil denne personen handle ut fra egne behov. Dersom denne personen for eksempel er sjalu på deg, kan han/hun finne på å gi deg misledende råd, som kan føre til at du tar valg i livet som vil påvirke selvfølelsen din negativt.

En falsk venn kan også benytte seg av hersketeknikker som gir deg dårlig selvtillit, gjennom å for eksempel å lure inn fornærmelser eller «stikkere» på en måte som gjør at du ikke skjønner at personen har dårlige intensjoner for deg.

Hvordan kan man finne en ekte venn?

En ekte venn kan være vanskelig å finne, men er verdt å vente på. Dersom du ønsker seg en venn som aksepterer deg for den du er, må du tørre å være deg selv i møte med andre mennesker. Dette innebærer å snakke om ting som genuint interesserer deg og tørre å være ærlig og si ifra dersom du er uenig i noe. Alle vil kanskje ikke være enig i det du sier, men de som fortsatt er der, og er interessert i å holde kontakt med deg, vil mest sannsynlig være ekte venner. Det er også større sjanse for å treffe på en ekte venn i miljøer som ikke er overfladiske.

Denne teksten er i sin helhet klippet og limt fra Ung.no .


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#venner #falskhet #vennskap #venn #ung

Helsevesenets mottakelse av rusmisbrukere.


Jeg vil gjerne dele en sak som jeg synes flere burde vie litt ekstra omtanke. Ei jeg kjenner er nå innlagt på sykehuset på grunn av kroppskomplikasjoner. Hun har hatt det tøft lenge og levd med sterke smerter og har måttet ta i bruk hjelpemidler (krykker etc) for å komme seg i mellom for å overleve hverdagen, det være til butikk for å handle mat, lufte hunden og slike ting som en må uansett.

Hun har ventet lenge på operasjon for å få livskvaliteten tilbake. Med en pågående pandemi har denne blitt utsatt og utsatt. Til ganske nylig, da ble operasjonen utført og det har tilsynelatende sett ut til å være vellykket. Men.. Det til side, for det er ikke hva innlegget handler om.

Etter noen dager på sykehuset la hun ut følgene tekst på sine sosiale media:

«Jeg er vant med å bli dømt med en gang jeg kommer på legevakta eller sykehuset. Fortiden min er ingen hemmelighet. Jeg har vært veldig åpen og ærlig om den. Jeg er nå på sykehuset på grunn av et sår som har blitt til infeksjon. Irrelevant egentlig, for det ikke det jeg skal fram til. Jeg vil bare fortelle at dette er første gangen på jeg vet ikke hvor lenge at jeg ikke har blitt dømt for min fortid som rusmisbruker. Det er noen som spør, og de spør av nysgjerrighet, det er helt greit og må være lov. Åpenhet gir forståelse. Jeg vil bare uttrykke min takknemlighet for den fantastiske jobben de gjør her. På grunn av korona kan ikke vi pasienter hente kaffe engang. Så nå må pleierne gjøre alt og mer til her, de må hente frokost, kaffe og hva det måtte være til hver og en av oss som er innlagt, selv om mange av oss er fullt kapabel til å gjøre det meste selv. De må levere, bringe og hente utstyr til stell og mye annet i tillegg til den jobben de er her for, de tar vare på oss. De holder humøret på hverandre og oss oppe hele tiden med å være blide og positive. Jeg vil med dette dele til alle at sykepleierne her gjør en fantastisk jobb, mens vi ligger bare her på rommet å forlanger.

Heia sykepleierne 👏»

Dette er i og for seg en kjempefin tekst og en kjempebra tilbakemelding til sykepleierne på sykehuset i Drammen. Vi mennesker er så flinke til å dra fram det negative, og kritisere. Det positive blir ofte tatt for gitt, og omtales sjelden. Så hurra for for denne gladmeldingen!

Det jeg her vil si litt om er de ordene som går på hvordan en blir tatt imot som rusmisbruker, eller som en som har historikk som tidligere rusmisbruker. Jeg kan fortelle at veldig mange som har levd som rusmisbrukere over tid kan være tydelig preget av det. En rusmisbruker eller tidligere rusmisbruker er nødvendigvis ikke en dårlig person.

Uten å kjenne til hele historien til min venninne over her, så vet jeg av erfaring at det ofte er opplevelser før rusen som er årsak til et rusproblem. Rus er en virkelighetsflukt, man flykter fra det vonde en har opplevd og de trauma en sitter igjen med som følge av for eksempel å ha blitt seksuelt misbrukt, vokst opp i voldelig og eller alkoholisert hjem, mobbing.. slike ting.

Det å da bli møtt, da særlig av helsevesen, helsepersonell, hjelpepersoner og systemet med stigmatisering, fordommer, en ovenfra og ned holdning, bli sett ned på, bli dømt og dermed tråkket på. Mobbet som menneske, og føle seg mindre verdt fordi en ikke har vært like heldig i livet, blitt brutt ned og ødelagt i hjerte og sjel. Det er brutalt. Man har opplevd overgrep og blitt traumatisert, og da måtte gjennoppleve dette i møte med de som skal hjelpe og være der for en. Det er ikke riktig!


Jeg har sett, følt på og opplevd disse tingene selv. Jeg er veldig glad for at vår venninne her har en positiv opplevelse denne gang. Det er ikke slik alltid. Faktisk kan man si at det er oftere andre veien, at for rusmisbrukere eller tidligere rusmisbrukere opplever man å bli dømt og tråkket på i møte med systemet. Som hun skriver over her, så er hun vant med å bli dømt med en gang hun kommer på legevakta eller sykehuset.

Det er ikke noe en skal være nødt til å bli vant til!!!

Så folkens, jobber dere i systemet, det være NAV, barnevern, sykehus, kommune, institusjoner, legevakt, politi.. eller whatever. Takk for gode holdninger, forståelse og medmenneskelighet. Snakk om disse tingene, spre disse holdningene til deres kolleger. Spre kunnskapen og forståelsen!

Tusen takk ❤️


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#detoffentlige #sykehus #legevakt #rusmisbruk #trauma #rusmisbruker #overgrep #kunnskap #forståelse #sykepleiere #hjelpepleiere #helsevesen #nav #politi #barnevern #medmenneskelighet #nestekjærlighet #omtanke

Selvfølgelig er jeg for gapestokk iht pedofili og overgrep!!


Hjernevasket heter bloggen jeg leste, og Nina er da bloggeren som skriver den. En blogg jeg følger fast, for temaene er dype, menneskelige, seriøse og ikke minst – viktige! Nina og jeg har mye til felles, men samtidig lever vi svært forskjellige liv. Mulig vi kan bidra til bedre innsikt for hverandre?

Uansett, i hennes hittil siste innlegg «Skal pedofile stilles ut på ‘Gapestokk’?» tar hun opp dette med å offentliggjøre pedofile overgripere. Noen mener det er en riktig ting at folk er opplyste om dette, andre mener det ikke er riktig. Ofte med gjerningspersonens eventuelle familie som begrunnelse. Hensynet til dem som er uskyldige oppi alt dette.

Jeg er for gapestokk!!! Helt for!! Så for som man kan bli!!! Jeg mener at det burde være en side på nettet hvor man kan logge seg inn og se oppdaterte bilder med oppgitte navn på de aktuelle. Og området de har registrert sin bostedsadresse! Her er jeg ikke i tvil et kvart sekund engang!

Da selvfølgelig når det ikke er noen tvil, og det er bevist med 100% sikkerhet at vedkommende er en skyldig pedofil overgriper!! Å dekke over pedofile og la dem leve som normalt etter sonet dom (som gjerne tilsvarer en klaps på fingrene) gjør at vedkommende er fri til å forgripe seg igjen og igjen og igjen og igjen og igjen.

Jeg selv opplevde dette som barn. Som voksen skrev jeg et par blogginnlegg om dette. Jeg skrev ikke hvem personen var, men ting rundt. Hvordan overgriperen gikk fram. Noen som også har vært utsatt for overgrep av samme person kjente dette igjen og anmeldte vedkommende. Bloggen min ble nevnt og politiet kontaktet meg, så rullet ballen og sist jeg fikk tall var vi flere titalls som hadde anmeldt denne mannen.

Det å sitte hos advokaten og få opplest avhørene til alle de andre… jeg skjønner ikke at jeg overlevde.. det var smertefull shit, vi snakker om mennesker som er så ødelagt av hendelsene de ble utsatt for den gangen at de hverken kan skrive blogg eller bevege seg ut alene. PTSD, suicidale, ja..

Underveis i dette kom det fram at mannen ble dømt for overgrep mot en guttunge den gang for alle disse årene siden da jeg selv var utsatt, om og om igjen.. tenk det, han satt tiltalt og fortsatte like fast å voldta barn, han satt i fengsel under 3 måneder og fikk ei lita bot, kom ut og fortsatte og fortsatte og fortsatte..

Gapestokk!!!

Denne mannen har en sønn og en datter som ikke vil ha med han å gjøre. Han mishandlet sin kone. I dag er han støttekontakt for barn, tar de med på turer og hurra hurra.. hensynet til den eventuelle familie en slik gjerningsperson måtte ha føler jeg stiller lavere enn alle de ofrene som har blitt seksuelt misbrukt og voldtatt, og alle foreldrene til ofrene, øvrig familie og så videre. Og ikke minst, de neste ofrene, de som kunne sluppet unna hvis ‘gapestokk’ hadde eksistert!!

Noen som vil argumentere eller komme med innspill? Takk!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#seksuellleovergrep #voldtekt #pedofili #gapestokk

Vennskap blant voksne.


Forskning på temaet venner og vennskap har vist at fra 25-årsalderen faller antall venner. Samtidig viser undersøkelser at nær halvparten av gruppen mellom 18 og 35 år skulle ønske at de hadde flere nære venner. Blant 60-åringer er det kun halvparten så mange som savner flere venner. Med andre ord er vennskap viktige. Men vi knytter færre og færre av dem etter hvert som årene går.

Man sier at man er opptatt med sitt, jobb, kjæreste, barn, hund og hobby er for mange tilfredsstillende behov for vennskap. For folk flest. Når man ikke er som folk flest stiller ting seg litt annerledes. Har man ikke A4-liv så viser vennskapsbehovet seg ofte større. Når man ikke har barn, når man ikke er i jobb, når familie begrenser seg til én person. Slike ting.

En annen ting er personer som har levd A4-liv hvor jobb, kjæreste, barn, hund og hobby har vært tilfredsstillende, og andre vennskap er blitt «lagt på hylla». Så kommer dagen en plutselig får desperat behov for vennene. Skilsmisse, flytting, arbeidsledighet, barn som flytter hjemmefra. Når en blir sittende for seg selv. Alene. Da er det mange som kan tenke på hvor dumt det var å aldri være tilstede for vennene sine. Hvor dumt det var å alltid finne opp en unnskyldning, sliten etter jobb, opptatt, får ikke barnevakt..

Disse tingene er faktisk bare unnskyldninger, påfunnet unnskyldninger. Det finnes aleneforeldre i full jobb med seks barn, hund og katt og sykdomsdiagnoser som faktisk greier helt fint å balansere vennene sine inn i livet. Det handler om prioriteringer, kjærlighet, det å bry seg om. Verdier.

Gode vennskap er verdifulle, men det er mange utfordringer når det kommer til å vedlikeholde vennskap når man er voksen. Det kan heldigvis la seg gjøre å få nye venner som voksen, men det er meget mer krevende.

Jeg selv har flere ganger i livet måttet «starte på nytt». For eksempel da jeg gikk fra rusmisbruker til rusfri. Da jeg «sto fram» som åpen homofil. Da jeg ble skilt. Da jeg flyttet fra nord til sør. Kan lage en liste ved en senere anledning. Hendelser enten fordi man selv måtte legge et liv bak seg, eller fordi man blir vendt ryggen til for at man er den man er. Altså ting man ikke kan gjøre noe med, fortid, legning et cetera.

En kan treffe hundre mennesker i sosiale settinger, uteliv, trening, skole, kurs, jobb, tilfeldig på tur med hunden og så videre. Men bare én av disse hundre utvikles det noen form for vennskap med, men ironien er at alle skal legge en til på Facebook. Skrytebok. Skryteliste. Hahaha.. De som tror at de mange hundre «vennene» på Facebook, i noen tilfeller tusen og flere, de som tror at dette er venner har misforstått begrepet. De har ingen realitetsoppfatning om hva venner er. Jeg ser overfladiskhet hos mange av disse.

Selv fjernet jeg min Facebookprofil en gang da det ble over tusen bekjente i vennelista. Folk man har møtt en eneste gang, som knapt gidder svare deg hvis du sender en melding. Såvidt har tid til å si hei hvis man møter dem på gaten. Jeg opprettet en ny profil. Jeg har ikke mange på min Facebook nå, jeg synes enda der er for mange. Disse venneforespørslene fra folk som egentlig ikke ønsker vennskap, det er så passé for meg.

Så har man de som man faktisk blir venner med, man blir et slags gjeng under uforutsette omstendigheter. Man trives med vennskapene til man innser at der er noen som ekskluderer fremfor å inkludere. Det å holde bursdagsfeiring for en venn, å unnlate å invitere bestemte. Tie om arrangementet. Ekskludering, mobbing fra voksne. Slik er det faktisk, ikke bare barn som mobber, de har det et sted fra. Når det da blir slik at de andre i gjengen ikke reagerer middels på det engang, da mister man tilhørigheten. Det man trodde var blomstrende vennskap, blir bekjente i mengden.

Livet er tøft. Man trenger mennesker rundt seg. Jeg er åpen for nye vennskap, det er noen vakre og interessante sjeler der ute, men jeg trenger ikke. Jeg er veldig glad for de vennene jeg har. Jeg har noen gode venner. Ser dem alt for sjelden, men ikke fordi vi ikke prioriterer hverandre. Livets uforutsette helomvendinger. Jeg prioriterer alltid venner, hjemmet mitt er åpent, hjertet mitt også. Siden jeg ikke har en venneliste av bare bekjente på sosiale media, men mennesker som tilhører livet mitt, så kan jeg skrive hver helg vi er hjemme og ikke har konkrete planer: «dere er ALLE velkommen til oss».

Vennskap er viktig. Husk på det alle sammen. Ikke ta det for gitt. Inkluder, ikke ekskluder. Ikke mobb noen til å trekke seg unna. Som venner er snuppen min og jeg de beste, da kan vi gå i krigen for dere. Som tredje eller femte hjul på vogna, reserveløsning eller dolket i ryggen, not so much.

Åpent og ærlig, rett fra levra, rett fra hjertet!

Elsker dere ❤️


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#venner #vennskap #kjærlighet #omtanke

Lei av Lan 🤮


Hva er greia med all denne oppmerksomheten rundt Lan Marie Nguyen Berg? Nå slipper man ikke unna. I flere dager har det uansett hvor man beveger seg på internettet så dukker denne karikaturen opp.

Medieoppslag i alle landets aviser, sosiale media flommer over. Hele spekteret fra Otto Jespersen til Sylvi Listhaug snakker om, skriver om, og omtaler. Og det de snakker om er at folk ikke er snille med vesle Lan Nguyen.

Hellige Madonna, det snakkes så ofte om at man skal gå på sak ikke person, men her har jo Nguyen Lan greid å vri om bryteren 360 grader og fått all fokus vekk fra saken. Det er jo brilliant, særlig fra et så særdeles uklokt menneske.

Altså Lan og hennes mann klager på hetsen samtidig som de pisker og hetser folk, samfunn og natur selv. De lar jo ikke noe være i fred. Ingenting er hellig for dem. Nå er det faktiske tema, at på grunn av elendig politisk håndtverk så har Nguyen Berg Lan Marie påført Oslos borgere milliarder av kroner i underskudd på budsjettet. Og alle lovbruddene er jo beyond insane.

Prøver hun å få navnet sitt i Guinness World Records eller hva?

Lan Marie er en økonomisk katastrofe for samfunnet vårt. Ikke bare hun, men hele Miljøpartiet De Grønne (MDG). Likevel, alt i alt er hun alene verre enn resten av «røkkelet» av et parti, til sammen.

At Nguyen Berg får mye kjeft og stygg omtale i kommentarfelt og som sådan er høyst forståelig. Den som ikke forstår det kan jo ikke være helt tilstede mentalt. Slik er det bare.

Enhver som trår inn i det politiske landskapet på sosiale media et cetera vet at kommentarfeltene til tider og mest sannsynlig framstår som et manus etter Quentin Tarantino. Altså, der er mye grums og faenskap. Folk viser seg fra sin «beste» side, og viser både barn, naboer og barnebarn hvordan de egentlig er. Det er alltid ei «sur muggen fi**e» eller en «bitter sur myggpikk» som må komme med ufyselig oppgulp i stedet for tanker, meninger og saklighet. Men hvis en ikke tåler volden i Quentin Tarantinos filmer, hvorfor se dem? Alle vet jo hva som kommer hvis en hører at Tarantino lager en ny film.

Lan Nguyen Berg Marie bør holde fokus på å feie for egen dør, se seg i speilet og få litt selvinnsikt. Skjønner hun fremdeles ikke at handlinger skaper konsekvenser, så burde hun få seg en realitetssjekk hos den beste psykiater hun kan finne. Hun bør ignorere kommentarene, de vil dø ut selv, hvis hun selv rydder opp i egen politikk.

Trusler eller rasisme skal aldri godtas, så der kan hun fint la politiet gjøre sin jobb, siden hun er offentlig person så vil det nok bli etterforskning og ikke bare «henlagt etter beviset stilling» slik som vanlige folk i gata opplever etter grove trusler, overfall og voldtekter. Så da kan hun nyte sine privilegier og heller gjøre sin jobb! Hvis hun ikke det gjør, så mener jeg hun fortjener det hun får. Hvis hun skal fortsette få betalt for gjentakende sutring i full offentlighet, i tillegg til å gjøre en rævva jobb – folkens kall henne hva dere vil, altså «dum, koko, sylinder» hun ber om det!

Trusler er trusler, «jeg skal finne adressen din, voldta deg, mannen din går ikke trygt, jævla kinafitte» slike ting er forkastelig, og en politisak, resten er det verdt å ignorere.

At Nguyen Berg Lan prøver å avspore fra årsaken til «hetsen» for å få sympatistemmer og score politiske poeng på grunn av ubehagelig trolling i kommentarfelt, dét bør hun som offentlig person, byråd og såkalt «toppolitiker» holde seg for god for.

Les også: Vi må skille mellom sak og person 😜


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#eivindtrædal #lanmarienguyenberg #hets #hat #politikk #mdg #oslo #norge

Bilder fra fest i går 😆

Hahaha.. trodde dere at her skulle ligge masse festlige bilder av folk og fest i går. Nope, jeg har aldri vært noe særlig for å dele bilder av folk jeg omgås i bloggen her. Det har skjedd en og annen gang under omtrentlig hver sjette eller åttende fullmåne, og slik kommer det til å forbli. Bunny Trash er meg, så da er det meg dere får se her. Innimellom snuppen min og jentene våre, men ellers not so much.


Men jeg kan fortelle litt. Vi ble invitert til et vennepar. De er av våre «oldies» som vi har vært venner med nesten helt fra vi flyttet til Drammen. Mange har kommet og gått inn og ut av livene våre, men disse to er her ennå. Det er ikke noe tull med dem når man gjør avtaler, ikke baksnakking, man er komfortabel med å snakke åpent, ikke sutring og klaging, ikke baksnakking. Så da koser vi oss i deres selskap!


Vi ble da til sammen 7 stykker, for vi tok med oss et annet vennepar som vi også har kjent i mange år. Eller vi har kjent han i mange år, men kommet nærmere som venner etter han fikk seg kjæreste. Og det er hun dere ser på bildet under sammen med meg og snuppen min. De hadde også med seg en kamerat. Dette holdt i massevis, man trenger ikke være ti bare fordi det er lov liksom.

Vil jo ikke ha Bent Høie på døra med tommestokken sin. Bare å se trynet hans ødelegger enhver fest og glede i livet, men det greide han ikke i går. Måtte den mannen og hans kompanjonger forsvinne mellom fjærsteinene, så smålige som dem er.


Men så jada, joda, for så det så, det ble full musikk og mye drikke og rør. Litt magedans ble det også. Ikke damene. Mye søl på bordet, tenker det er veldig klissete der i dag. Jeg ble underholdt for å si det slik. Fikk SnapChat fra hun ene venninna fra i går, for litt siden, «jeg er død» sa hun liggende under et pledd eller noe. Da vet man at man har hatt det moro 😜😂

Dere da? Hatt ei bra helg? 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#venner #sommer #sol #alkohol #drinker #musikk #festligheter #dans #magedans #moro

Trist!

Sjallabais folkens!!


Hahaha.. sofaen er inntatt, uansett hvor flott vær det er i dag så blir jeg her. Etter å ha vært ute noen timer i solsteiken i går, og på kvelden vært på fest og inntatt både bacardi breezers, vodka strawberry daiquiris, råstoff og galliano hotshots, så tenker jeg at det er velfortjent med hviledag i dag, ihvertfall selvforskyldt 😜

Jeg koser meg jeg, for all del. Oppdaget at det er kommet nye episoder i siste sesongen av Lucifer på Netflix. Jeg er nylig ferdig med Peaky Blinders, så da vet dere hva jeg skal bruke denne dagen til. Ekstra kos blir det når snuppen min kommer hjem med sushi 😜

Nå er vi kommet til siste dag av Frodiths «Feel me»-utfordring. Tema i dag er: Trist! Så med det legger jeg ut bilder av trist Bunny, selv om jeg er langt fra trist i dag.

Utfordringen kan dere lese om i bloggen til Frodith, jeg legger ved link under👇🏾

Link: «Feel me!» Frodiths bildeutfordring!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#frodith #trist #utfordring #dag6 #feelme #bildeutfordring #bunny #bunnytrash