Jeg vet ikke hva som skjer videre.

Tenk å våkne til hva som skulle være slik en nydelig dag, sol og deilig og følelsen av en kommende vår. Likevel skulle dagen bli så dyster.

Jeg har meldt meg helt ut og ikke orket snakke med noen. Bare vært inne her med jentene mine og vesle Dimple. Hun er helt utslitt hun stakkar etter besøket hos dyrelegen i dag. Hun var snar å legge seg igjen etter hun hadde spist middag, normalt må hun rett ut og tisse når hun har spist middag, men ikke i dag.

Jeg har bare lyst å kose henne og si at alt blir bra, bare ha henne i armkroken og la henne føle seg trygg. Hun har på tross av situasjonen bare blitt gladere og gladere for hver dag her, nå ligger hun og jentene inntil hverandre som en ekte familie, så blir det stopp. Matmor kommer å henter henne i morgen, jeg vet ikke hva som skjer videre. Jeg vet bare at jeg er trist og sint inni meg.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pug #mops #pugs #dimple #bunny #bunnytrash

Signifikant for kvinner.

«For første gang siden 2014 har omfang av vold og overgrep i den norske befolkningen blitt kartlagt. Funnene er nedslående, og den største økningen gjelder alvorlig fysisk vold, partnervold og voldtekt, spesielt for kvinner og i de yngste aldersgruppene.

Norsk kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS) har publisert den andre nasjonale omfangsstudien om vold og seksuelle overgrep i den voksne befolkningen i Norge. Den første ble gjennomført i 2014.

Kort oppsummert kan man fastslå at det er vanskeligere og mer risikofylt å være ung i dag sammenliknet med å være ung for ti år siden. I hvert fall om man er ung kvinne.

I denne studien fant vi høyere forekomst av voldtekt enn det vi fant i 2014. For kvinner var denne forskjellen statistisk signifikant. Det ser altså ut til å være flere kvinner som rapporterer voldtekt i 2023, enn hva det var i 2014. For menn er forskjellen ikke signifikant.

Når det gjelder alvorlig fysisk vold, ser vi også tendens til en økning. Også her er forskjellen mellom 2014-utvalget og 2023-utvalget signifikant for kvinner, men ikke for menn. Det var også litt høyere tall for alvorlig fysisk partnervold i 2023 enn det var i 2014, og igjen var forskjellen signifikant for kvinner, men ikke for menn, heter det i rapporten.

Volden er tilsynelatende blitt grovere, inkludert den seksuelle volden. Andelen kvinner som har opplevd alvorlig fysisk vold har økt markant. Mens færre enn hver fjerde kvinne opplyste å ha blitt utsatt for alvorlig fysisk vold i 2014, oppgir nesten hver tredje kvinne at dette er tilfelle i 2023. Videre kan man se at flere kvinner, hele 14 prosent, har opplevd å bli voldtatt med makt og tvang. I 2014 var det 9 prosent av kvinner som oppga å ha vært utsatt for slik voldtekt».

I 2015 var det som kjent en innvandringskrise på gang, at vold og voldtekter har eskalert i prosent økning som samsvarer med innvandring fra ikke-vestlige mena-land er det ingen som påpeker eller sier noe om i disse rapportene. Ikke at jeg hadde forventet det..

Relatert: «Voldtekter og overgrep mot barn tar helt av»

Saken over kan dere lese om i sin helhet her: «Markant økning i alvorlig vold og voldtekt ved makt og tvang» (HRS).

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vold #voldtekt #norge #bunny #bunnytrash

Grunnloven og menneskerettsloven står over politiloven!

Oslo 1982-03: KVINNEDAGEN 8. MARS. “Kamp mot all kvinneundertrykking” hovedparolen i 8. mars-toget i hovedstaden 1982. Foto: Erik Thorberg / NTB / SCANPIX

Jeg leste nettopp nå et innlegg som blir delt i sosiale media, et innlegg som opprinnelig er postet av Lars Thorsen som er leder for organisasjonen SIAN (Stans islamiseringen av Norge). Han skriver i innlegget at organisasjonen blir av politiet i Oslo nektet å distribuere brosjyrer på Egertorget 8 mars 2023.

Jeg legger ved et klippet og redigert utdrag av Thorsens innlegg, les:

«SIAN har i flere år praktisert den grunnlovsfestede rett til politisk markering på kvinnedagen. I år var det inngått avtale med Oslo kommune om å stå på Egertorget og dele ut brosjyrer. Men nå har Oslo politikammer ved den notoriske lovbryteren Martin Strand, har 27.02. vedtatt at SIAN skal nektes å distribuere brosjyrer på Egertorget 8. mars 2023.

Strand frykter at udemokratiske elementer vil oppføre seg unorsk, men politiloven gir ikke statlige tjenestemenn adgang til å skubbe vekk offeret, når voldsmenn truer. Det er ikke akseptabelt.

Politiet ikke har lovlig adgang til å jage vekk noen basert på antagelser. Dersom noen skal få sin bevegelsesfrihet og ytringsfrihet innskrenket må det være basert på høy sannsynlighet for voldsutøvelse, basert på empiri. Strand sin tankefeil består også i at det er SIAN som skal vike for voldsmannens veto. Loven sier noe annet! Ved sådan kriminell tjenesteutøvelse har politiet fremkalt flere titalls koranbrenninger som lovlig protest mot statsmaktens overgrep.

Martin Strand vet godt at grunnloven og menneskerettighetene står i veien for hans vedtak. Han vet at hans påberopte hjemler står lavere enn grunnloven og menneskerettsloven.

I dette konkrete tilfellet er vedtaket trolig motivert av at det kjente voldsmiljøet i kommunistpartiet Rødt og Antifa som i november gjennomførte en workshop sammen med «feministene» i Kvinnefronten og Rasistisk Antisenter, for å drøfte tiltak mot SIANS fredelige og lovlige demokratiutøvelse på kvinnedagen.

Strand gir voldsmiljøet seier på walkover, ved å nekte SIAN å delta i politisk markering på denne symboltunge dagen som slett ikke tilhører kun utvalgte grupper av politiske aktivister.

Dette vil vi ikke tillate, fordi vi i motsetning til politiet forstår hvilken bratt vei det går i dette landet når det begås lovstridige angrep på patriotiske dissidenter.

Som en følge av statsmaktens angrep på demokratiet vil arrangementet til SIAN på kvinnedagen bli litt annerledes enn opprinnelig planlagt. Det vil bli pop-up demokratiutøvelse på en eller flere lokasjoner i Oslo politidistrikt. Egertorget kan være ett av stedene, men SIAN har en håndfull lokasjoner og virkemidler til rådighet. Hvor og hvordan SIAN markerer islams krenkelser mot og undertrykkelse av kvinner vil ikke bli forhåndsannonsert.

Vårt arrangement på Egertorget lørdag 4. mars klokken 15-17 vil gå som planlagt, avslutter Lars Thorsen.

Les Lars Thorsens innlegg her: «Politiet oppfordrer til koranbrenninger».

Til slutt min egen tilføying til saken. Jeg synes det er besynderlig rart at det stadig fremmes at SIAN brenner koraner, men aldri leser jeg noe sted HVORFOR. Det er altså når politiet og statsmakten bryter loven. Og nå oppfordrer altså Oslo politidistrikt nok en gang til koranbrenninger.

Hvorfor kan ikke norsk politi respektere Grunnloven og Menneskerettsloven, hvorfor bøyer de seg for Sharia istedet for? Jeg bare spør…


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sian #kvinnedagen #bunny #bunnytrash

Dyrelege i dag – sjokkmareritt!

Klokken 10:00 hadde jeg avtale med dyreklinikken om å komme med vesle Dimple. Etter hun kom hit for en uke siden har stadige oppdagelser blitt gjort, det som var et hyggelig gjensyn med vesle jenta har nå blitt et reellt mareritt. Jeg har faktisk kløpet meg i armen for å våkne, skjer virkelig dette?

Hun sover rart, eller sover nesten ikke, hun sitter og «sover» om natta, faller sammen, og setter seg opp igjen, har små kramper og ser ut til å slite fælt. Jeg vet ikke hvordan å beskrive dette, så da satt jeg her en natt og observerte, filmet henne, og viste videoen til dyrelegen i dag. I helga fant vi byller på henne også, og det er ekle utvekster må sies.

Nå er vi kommet hjem fra dyrelegen, jeg er i sjokk, prøver å ta innover meg alt dette. Blodprøver av begge forbeina. Hunden har masse smerter, ødelagte tenner, byller, øyebetennelse, pusten hennes, brekninger, hun har hatt kreft før, og det er mistanke om kreft nå. Videre utredning? Klørne hennes orker jeg ikke snakke om. Listen er lang, her er mer, og inntil jeg får samlet hodet mitt nå, så vet jeg rett og slett ikke hvilken ende jeg skal begynne. Jeg må si at Dimple er stein tøff som logrer og viser glede oppi alt dette, men det er ikke slik hun skal måtte ha det. Hun er ei voksen jente 11,5 år. Hun har et sterkt hjerte og så videre, der er alt bra. Uten alt dette andre kan hun leve godt på sine eldre dager, men da må hun få hjelp nå. Jeg har vondt inni hele meg, mage, hode, hjerte og sjel. Dette er et mareritt som jeg vil våkne fra nå.

Vekk meg!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pug #mops #pugs #sykdom #kreft #bunny #bunnytrash

Hageridderspore.

I går postet noen et utrolig flott bilde av en blå plante, og jeg bare måtte finne ut mer om akkurat den planten, og da fant jeg at den kalles Hageridderspore.

Hageridderspore er en fellesbetegnelse for et stort antall hybrider, altså krysninger, mellom mange forskjellige arter og sorter fra Europa, Amerika og Asia. I dag deles hageridderspore i 3 hovedgrupper etter opphav og egenskaper, nemlig i Belladonna, Elatum og Pasific gruppen.

Dette er høye, bladfellende, opprette stauder med håndflikete blad og med blomster i blå og hvite fargenyanser, som sitter i klaser på kraftige stengler. Gode rabattstauder.

Belladonna-gruppen består av krysninger mellom artene Delphinium elatum og Delphinium grandiflorum, men de ligner mest på sistnevnte art og blir oftest mellom 80-100 cm høye med blomster i fargevalører av blått og hvitt. Sortene i denne gruppen har litt mindre blomster enn sortene i Elatum-gruppen, og de har en mer opprett vekst.

Elatum-gruppen består av krysninger av arten Delphinium elatum, samt hybrider mellom elatum og Delphinium cardinale, som kommer fra Sør-California. Arten Delphinium elatum stammer fra et område fra Sentral-Europa til Sibir. Krysningene i Elatum-gruppen blir mellom 120-200 cm høye, med blomster i fargevalører av blått. Flere av sortene krever oppbinding og noen sorter blomstrer på nytt om høsten på steder hvor klimaet tillater det.

Hageriddersporer blir altså 80-220 cm høye (etter sort), de er kraftige, opprettvoksende stauder med greinete, kjøttfulle røtter og har flikete blader. De har uregelmessige blomster som sitter mange sammen i en lang klase på høye, kraftige blomsterstengler. Blomstens 5 begerblad er store og fargerike, og det bakerste er utstyrt med en spore som inneholder honning. Kronbladene hos ridderspore er små og uanselige. Blomstene er mest i nyanser av blått og hvitt, men sorter med nye farger kommer til stadig vekk. Blomstring: Juli-august, alt etter sort.

Hageridderspore trives best på en solrik plass, i en veldrenert, men jevnt fuktig, moldrik og næringsrik jord. Planten tåler dårlig uttørking, og bør vannes i tørkeperioder. Dersom stenglene skjæres ned til 20-25 cm etter blomstring, kan planten blomstre igjen om høsten. Planten kan stå på samme vokseplass i om lag 5 år uten omplanting. Både planting og deling bør gjøres om våren.

Hageridderspore er god rabattplante.

Planteavstand: 60 cm.

Planten bør bindes opp tidlig i sesongen.

Vær klar over at disse plantene har slimhinne- og hudirriterende egenskaper. Giftige alkaloider finnes i alle plantedeler, men konsentrasjonen er høyest i frøene. Men forgiftningsfaren er liten på grunn av den bitre smaken. Hageriddersporer formeres med deling. En del krysninger er frøekte, og kan også formeres med frø.

Synonyme navn til Hageridderspore er vanlig ridderspore, Praktridderspore og Delphinium hybridum. Slektsnavnet Delphinium kommer av gresk delfis, delfin, som sikter til knoppens form når den er halvt utsprunget. Det norske navnet ridderspore kommer av det tyske Rittersporn, da hver enkelt blomst har en lang spore som kan minne om snuten på en delfin. I England brukes blant annet navnene Delphinium x cultorum og Delphinium x hybrid.

Flott sant?!!

Sjekk ut denne siden med masse blomster og planter:  Bunnys Blomster!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#hageridderspore #praktridderspore #ridderspore #hybrid #bunnytrash #bunny

5 mat- og drikkevarer som kan bedra!

Vi hører det hele tiden, å spise for mye sukker kan utvilsomt ha dårlig effekt på helsa. Selv gjorde jeg noen betydelige endringer for tre år siden, da kuttet jeg blant annet Coca-Cola hjemme. Jeg kan kjøpe en flaske hvis jeg er ute på tur, eller på restaurant, men hjemme har jeg forbudt meg selv fra å drikke Coca-Cola. Hjemme går det i Solo Super, og det har fungert, og fungerer enda. Det er slik at mange forsøker å kutte sukkerinntaket, men det er lett å underdrive hvor mye en faktisk får i seg.

En av grunnene til at man får i seg mer sukker enn man kanskje tror, er at mange matvarer inneholder «skjulte» mengder. Fakta er at mange produkter som markedsføres som «lightprodukter» og med «lavt fettinnhold» kan inneholde mer sukker enn de vanlige variantene. Yupp, markedsføring er villedende, de må være smarte for å selge..

Her har dere 5 mat- og drikkevarer som kan inneholde mer sukker enn ganske mange tror:

01). Yoghurt med lavt fettinnhold. Yoghurt kan være veldig næringsrikt. Men ikke all yoghurt. Som mange andre produkter med lavt fettinnhold, inneholder yoghurt med lite fett ofte ekstra sukker for å forbedre smaken.

02). Ketchup er en av verdens mest populære smaktilsetninger, men også ofte fylt med sukker.

03). Fruktjuice. Frukt inneholder fruktjuice, vitaminer og mineraler og er sunt og bra for de fleste av oss. Men hvis du velger fruktjuice, bør man være nøye med å velge en som er merket 100 % fruktjuice, hvis en vil unngå en stor dose sukker og veldig lite fiber. Faktisk kan det finnes like mye sukker i sukkertilsatt fruktjuice som i brus.

04). Sportsdrikker kan ofte misforstås som et sunt valg for dem som trener. Men sportsdrikke er laget for å slukke tørsten og gi brennstoff til idrettsutøvere under lange, intense treningsøkter. Derfor inneholder de ofte store mengder tillsatt sukker. Hvis en ikke er maratonløper eliteutøver eller sådan, er det best å holde seg til vann når man trener. Hvis man ikke trener i det hele tatt er sportsdrikker bare skadelig.

05). Granola (proteinbarer) markedsføres ofte som mager helsekost, til tross for at det inneholder både mye kalorier og sukker. Hovedingrediensen i granola er havre, som ofte har blitt søtet med honning eller andre søtstoffer som øker mengden sukker og antall kalorier.

Det var det jeg hadde for denne gang, til slutt kan jeg si at den beste måten å unngå skjult sukker i maten er å kontrollere innholdsdeklarasjonen, særlig hvis  kjøper mat og drikke som nevnt i denne listen. Ingen grunn til å være helt hysterisk om dette, men greit å være bevisst tenker jeg.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#mat #drikke #sukker #helse #bunnytrash #bunny

Fra 5-1. Kan jeg få din stemme?

I dette innlegget har jeg lagt ved 5 musikkvideoer av mitt store idol Madonna. Dette er noen av mine favoritter når det kommer til dronningas ballader. Jeg tenkte å se om dere lesere er gode lyttere, samtidig får jeg se om dere rangerer omtrent likt, eller helt ulikt meg. Alle disse låtene er store hits av Madonna i perioden 1985-2015.

Det jeg ønsker er at dere skal lytte på låtene og rangere dem fra femte til førsteplass. Altså den som havner på femteplass (5) liker dere minst, og førsteplassen (1) er den dere synes er best:

 


Crazy for you

👇🏽

 

Live to tell

👇🏽


Rain

👇🏽


Take a bow

👇🏽


Ghosttown

👇🏽

Kommenter veldig gjerne i kommentarfeltet her i blogginnlegget 👇🏽 det verdsettes, tusen takk på forhånd og tusen takk for at du stakk innom Bunny!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#madonna #bunnytrash #bunny

Bladlilje (White feather).

Det var denne hvite bladliljen som dere ser på bildene som fanget min oppmerksomhet og jeg bestemte meg for å lese litt om den. Den kalles for ‘White Feather’ og er en litt uvanlig bladlilje. Den har store, kremhvite blader som vokser tett og skaper et spennende uttrykk. En virkelig vakker bunndekker som skiller seg ut som en litt annerledes Hosta. Men ellers utenom utseende er Hosta bladliljer ganske like, så derfor kan jeg skrive litt generelt i dette innlegget.
Bladlilje (hosta) er ei slekt med flerårige urter i aspargesfamilien. De tilhørte tradisjonelt liljefamilien; etter at den ble splittet ble de først flyttet til bladliljefamilien, men nå de tilhører de underfamilien Agavoideae i aspargesfamilien. Plantene har store, horisontale jordstengler
Bladene er grunnstilte, lansettformede eller ovale. Blomsterstengelen har som regel noen få blad. Blomsterstanden er endestilt klase, og blomsterdekkbladene er hvite, blå eller lavendelfarvede. Det er seks pollenbærere. Frukten er en kapsel med svarte frø.
Slekta omfatter omtrent 24 arter. De fleste vokser i Japan, men det er også noen få arter i Kina, Korea og Russlands fjerne østen. Mange kultivarer dyrkes i hager, i mindre grad for blomstene, men først og fremst for bladene, som ofte er hvit- eller gulflekkede. Mange av kultivarene er tidligere blitt regnet som arter, og disse artene trives i halvskygge til skygge i moldrik og veldrenert jord som holder godt på fuktigheten. Kan med fordel plantes i grupper i oddetall. Kombineres gjerne med andre skyggetolerante planter.
Skyggetolerante planter har ofte svært vakre blader med forskjellige former og farger. Kombiner gjerne planter som blomstrer til ulike tider for å forlenge blomstringstiden, og husk også at det er veldig dekorativt å plassere planter med forskjellige blader sammen: store blader ved siden av små, flikete blader med runde, blågrønne sammen med mørkegrønne osv. Når man planter stauder, er det viktig å fjerne alt ugress fra bedet først. Bearbeid deretter jorden med en rive og tilfør plantejord. Hvis jorden er veldig leirholdig, er det lurt å også blande i barkjord. Er jorden i stedet sandholdig, bør man tilføre ekstra organisk materiale, for eksempel kompost.
Vann disse godt før planting, slik at jordklumpen blir gjennomvannet. Grav en grop som er akkurat stor nok til at plantens røtter får plass. Vann i gropen og trykk deretter planten ned i jorden. Den skal være på omtrent samme dybde som den sto i potten, men dekk pottejorden med litt jord. Det reduserer risikoen for at planten tørker eller fryser om vinteren. Vann rikelig etter planting og deretter regelmessig ved tørke hele den første sesongen. Luk regelmessig bort ugress hele den første sesongen, slik at staudene kan etablere seg ordentlig. Det reduserer behovet for ugressluking i fremtiden.
30 cm høy. Flerårig, vannes og gjødsles lite. Plantes i april-mai.  Liker sol og er på sitt fineste i juli og august.

Jeg likte veldig godt ‘White Feather’ Hosta bladlilje. Hva synes dere?
Sjekk ut denne siden med masse blomster og planter:  Bunnys Blomster!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#whitefeather #bladlilje #hosta #bunnytrash #bunny

Jeg leser bloggen din.

Jeg leser bloggen din,

jeg følger bloggen din,

jeg liker bloggen din,

du har en kul blogg.

*
Dette er ord,

dette er setninger,

dette er ytringer,

som jeg ofte hører.

*

Tenker på alle der ute,

som leser, følger og liker,

Bunnys kule blogg,

uten et ord sagt.

*

Tusenvis av dere,

det er absolutt,

knasende herlig,

og skikkelig sprøtt.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#blogg #bunnytrash #bunny

For 30 år siden i dag startet utførelsen av hva som ble fullført i 2001.

I dag er det 26. februar 2023 og det er nøyaktig 30 år siden World Trade Center-bombingen. Et grusomt terrorangrep i New York. En varebilbombe ble detonert under under nordtårnet og var ment å sende dette til å krasje inn i sørtårnet, med hensikt å ødelegge begge tårnene og drepe titusenvis av mennesker. Planen mislyktes, men seks mennesker ble likevel drept, inkludert en gravid kvinne. Over tusen mennesker ble skadet og omtrent 50 000 mennesker ble evakuert fra bygningene.

Angrepet ble planlagt av en gruppe terrorister, en muslimsk ekstremistgruppe. Bakmannen var Ramzi Yousef som hadde fått bred opplæring ved en Al-Qaidaleir i Afghanistan. I tillegg til Ramzi Yousef var det Mahmud Abouhalima, Mohammad Salameh, Nidal A. Ayyad, Abdul Rahman Yasin og Ahmed Ajaj.

I mars 1994 ble fire av disse dømt for å ha utført bombingen: Abouhalima, Ajaj, Ayyad og Salameh. Anklagene inkluderte blant annet konspirasjon, eksplosiv ødeleggelse av eiendom terror. I november 1997 ble ytterligere to dømt: Ramzi Yousef, arrangøren bak bombingene, og Eyad Ismoil, som kjørte varebilen som bar bomben.

Cirka 8,5 år etter bomben detonerte fullførte terroristene ødeleggelsen av World Trade Center. Den 11. september 2001 ble fire sivile fly kapret av muslimske terrorister fra Al-Qaida på selvmordsoppdrag. To av flyene ble med få minutters mellomrom styrtet inn i World Trade Center-tårnene i New York. Et tredje fly ble styrtet inn i forsvarsdepartementets hovedkvarter The Pentagon like utenfor Washington D.C. Det fjerde og siste flyet gikk i bakken i Pennsylvania. 2996 mennesker ble drept, vi kunne se på direktesendt TV at mennesker hoppet i døden, de hadde intet valg.

Hele verden ble påvirket, jeg glemmer det aldri.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#terror #bunnytrash #bunny