Jeg synes det er stort av meg å tilgi, men mishandling og overgrep glemmes aldri!

I dag har jeg lest litt i Bibelen faktisk. Om tilgivelse. Det har seg slik at den gang jeg var barn og i tidlig ungdom ble jeg utsatt for en del belastende  overgrep. Det var som om jeg var en magnet på elendighet og vonde opplevelser. Som om jeg levde i et mareritt.

Foreldrene mine gikk fra hverandre da jeg var åtte år gammel. Mamma klarte ikke mer etter år med fyll og vold fra hans side. Den kvelden hun sa hun ville skilles hentet pappa vedøksen og skulle drepe mamma.

Vi bodde i en toetasjers rekkehus hvor mitt soverom lå i første etasje. Min søsters soverom lå i andre etasje. Heldigvis sov jeg på min søsters soverom den natten da pappa tok øksen. Mamma kom seg inn på mitt soverom og låste. Han gikk løs på døren og hogget den til pinneved, mamma hoppet ut vinduet og reddet seg inn hos en nabo.

Politiet ble ringt til og kom, men de gjorde ingenting. Ingen var «skadet». Pappa tok meg og min søster med seg midt i natten og flyttet til hans foreldre, våre besteforeldre.

Som hevn for at mamma ville ha skilsmisse skulle hun aldri få se oss igjen. Jeg var livredd og ville bare til min mamma. Jeg prøvde rømme flere ganger, men pappa fikk alltid tak i meg. Untatt den siste gangen.

Mamma og jeg flyttet til min mormor, for det var ikke trygt hjemme hos oss. Pappa brukte bryte seg inn når vi ikke var hjemme. Så gjemte han seg bak hjørnet på buesofaen, eller i kjelleren, eller under sengen til mamma.

En dag da skoledagen var over ble jeg dratt inn i en hvit varebil og kjørt til et lager i en kjeller. Der ble jeg hold innesperret til jeg roet meg ned. Så ble jeg plassert hos mine besteforeldre igjen. I lokalavisen stod det at jeg var kidnappet, men intet politi eller barnevern hentet meg. Det ble igjen flere forsøk på å rømme, og til slutt klarte jeg det.

Ikke lenge etter hadde pappa finnet seg en enke, en ny medsammensvoren som han flyttet sammen med. De flyttet fra Harstad hvor jeg vokste opp, og til utenfor Drammen.

Mine foreldre var før det blitt skilt med dom. Vi mistet hus og hjem og alt vi hadde ble solgt på tvangsauksjon. Siden min søster var pappajente og gammel nok til å bli hørt ble det slik at jeg måtte være hos han i perioder, for hun ville det. Selv om mitt forhold til han var langt fra bra.

Pappa rørte aldri min søster, hun var hans øyesten, mens jeg derimot slått og banket verbalt og med kjøkkenredskaper og belter. Han kalte meg blant annet for en mislykket abort. Mannen hatet meg, men måtte finne seg i meg for å ha samvær med min søster. Jeg fikk angst og tisset og bæsjet ofte på meg.

Da pappa flyttet fra Harstad var det lettere å komme seg unna å måtte besøke han, være hos han. Ikke ville jeg til han, og ikke ville han eller hans nye medsammensvorne ha meg dit.

12 år gammel ble jeg på et kjøpesenter oppsøkt av en journalist, en voksen mann som manipulerte meg og misbrukte meg gjennom flere år. Han ga meg tabletter for å takle hverdagen og jeg ble narkoman.

Jeg ruset meg etterhvert på alt jeg kunne ruse meg på. Så derfor dro jeg likevel sørover til min pappa, for å komme meg vekk fra et narkohelvete og seksuelle serie-overgrep. Der gikk jeg alene, fikk ikke penger, fikk ikke lov til å ta i mot besøk av venner. Jeg ble verbalt misbrukt og utskjelt på daglig basis av min drita fulle stemor som sa rett ut at hun hatet meg. Hun guffet på med musikk når vi skulle sove, tok med seg ustabile fulle menn inn i huset. Knuste glass og inventar. En mann prøvde å drepe meg med å kvele meg. «Sånn kan det gå» sa hun.

Det kom forsikringspenger etter en «båtulykke» da jeg var 15. Min tre år yngre «stebror» og jeg var ombord i denne båten da den forliste. Erstatningen vi fikk så vi aldri noe til. De ble drukket opp av våre kjære «foreldre».

Siden den gang har min stebror vært narkoman. Min søster også. Jeg selv flyttet inn i rehabiliteringsleilighet rett før jeg ble 18.

Da jeg ble 20 giftet jeg meg og var rusfri fra såkalte hard-drugs, med unntak av noen «sprekker». Jeg utdannet meg og begynte leve det livet jeg ønsket. For en stund. Men jeg var mer hatet enn noensinne før av pappa, for å ha stått fram som homofil.

Der var for mange «triggere» i Harstad til at jeg skulle kunne ha det bra der. En voldelig onkel var en ting, en snnen ting var å stadig møte journalisten som hadde misbrukt meg gjennom alle mine tenår. Etter syv år som gift ble jeg også skilt. Da knustes min verden helt. Jeg måtte flytte vekk og reiste til Tromsø, bodde og jobbet der, Trondheim, Oslo.. jeg hadde flere stopp før jeg kom til Drammen for 12 år siden.

Men uansett hvor en flytter vil det alltid være minner, ting som ligger plantet som vonde frø i hjerte og sjel, frø som begynner å spire av «triggere» som dukker opp her og der, uansett hvor en befinner seg.

Da jeg kom til Drammen satt pappa inne for Nokas-ranet. Jeg trodde han skulle bli sittende lenge, men han ble tilbudt å være med på et nytt soningsprosjekt mot kortere soning.

Han var ikke i noe forhold lengre til min «stemor» som var så stygg mot meg i oppveksten, men funnet seg ei ny ei av samme ulla. Men jeg tilga dem alle og inviterte dem i mitt hjem og inn i livet mitt, inn i livet vårt.

Jeg er i dag sammen med Jan, vi har vært sammen nå i over 12 år, og vi tar 12 år til på strak arm. Ingen tvil. Det vi har er meget spesielt, stabilt, sterkt og trygt.

Hundrevis av overgrep har blitt tilgitt gjennom årene, i håpet og troen på at ting skulle bli bra. Men ting må bearbeides, en kan tilgi, men ikke glemme. Jeg tilga og tilga og tilga. 

Når en blir sveket, utnyttet og brukt om og om igjen, så blir det til at en får flere «triggere» og gjenopplever mishandlingen og overgrepene. Om og om igjen.

De tre siste årene har jeg vært i konstant terapi, både hos private psykiatere, dps og hos kommunen. Jeg er medisinert, ufør, og under behandling. 

Det at en tilgir, betyr ikke at en synes det som har skjedd, er akseptabelt. Jeg har hele tiden hatt evnen til å tilgi, men aldri hatt evnen til å glemme.

Ingen av disse menneskene som har gjort meg alt dette vonde har noen gang beklaget etter sagt unnskyld. Så langt der i fra. Det blir faktisk aldri å skje. Så råtne er dem.

Pappa døde for et år siden i forrige måned. Da presten kom på døren her og skulle fortelle meg at han var død ville hun at jeg skulle sitte. Hun var redd for min reaksjon.

Jeg ble glad for meg selv først. Det var etterpå det ble tøft og ambivalent. Jeg har jo en søster.. men for min del var det veldig greit, for min pappa var ikke noen pappa for meg. Han var en slem mann som hadde gjort meg mye vondt. Det var godt å bli kvitt han.

Min tidligere stemor er i dag rasende for at jeg ikke kan tie og slutte være så åpen om min fortid og alt som hendte i oppveksten. Men det kan jeg ikke, like lite som hun kan gjøre fortiden ugjort. Like lite som hun får seg til å angre, like lite som hun kan beklage, like lite som hun kan si unnskyld.

Det hun har gjort mot sine sønner og mot meg må hun bare leve med. En av sønnene hennes har endt sine dager og en er hardt ute å kjøre, narkoman. Så mye hun gjerne vil gi meg skylden, så er det på hennes egen kappe. På samme måte som det er på den pedofile mannen som misbrukte meg som barn sin kappe hva han gjorde. Nå har den saken blitt etterforsket i flere år og rettsak starter sannsynligvis på sensommeren.

Jeg holder ikke kjeft. Jeg har ingen skyld i hva disse menneskene har gjort. Om alle får vite det bryr ikke jeg meg om. Jeg var et uskyldig barn som må leve resten av livet med alt dette – så hvorfor skal ikke dem måtte leve med det også?!!

Bibelen fordømmer faktisk dem som påstår at gale handlinger er ufarlige eller akseptable. – Jesaja 5:20.

Bibelen fordømmer dem som later som om denne urett, disse alvorlige synder aldri har skjedd. – 2. Samuelsbok 12:9–13.

Bibelen fordømmer dem som lar andre utnytte deg. – Salme 37:21; Ordspråkene 14:15; 22:3;Galaterne 6:7.

Gud tilgir ikke mennesker som med vilje begår alvorlige synder, og som nekter å innrømme sine feil, ikke vil forandre seg og heller ikke vil be dem de har såret, om unnskyldning – Ordspråkene 28:13; Apostlenes gjerninger 26:20; Hebreerne 10:26

De som ikke angrer, blir Guds fiender, og Gud krever ikke at vi skal tilgi dem som han ikke har tilgitt. – Salme 139:21, 22.

Har en vært utsatt for vold eller overgrep fra en som nekter å be om unnskyldning og ikke en gang vil innrømme hva en har gjort? Bibelen kommer med dette rådet: «Avstå fra vrede og la voldsom harme fare.» (Salme 37:8)

Jeg trenger ikke, og har ikke til hensikt med dette å oppnå medfølelse eller medlidenhet. Men jeg vil at når gjengen på «blomsterhjørnet» samles og ytrer at jeg er så fæl for at jeg har måttet leve med dette. At jeg er så fæl for at jeg er åpen og skriver om dette, at jeg «henger ut» misbrukere og overgripere. Jeg vil at dere skal vite at jeg lar meg ikke kneble.

Synes dere at det er greit at noen hadde gjort dette mot deres barn eller barnebarn? Skulle tro det siden dere kan forsvare dette, sitte med samme bord som barnemishandlere vel vitende om. Vær klar over at hver gang jeg ser dere, og dere ser meg sammen med noen, så peker jeg på dere og forteller hvem dere er og hva dere står for.

Hvis dere har problemer med det, så kan dere ta det med barna deres, barnebarna deres – eller med Gud!

Følg Bunny TrashMeWeLink!!

Følg Bunny TrashFacebookLink!!

#misbruk #mishandling #overgrep #vold #kidnapping #barnemishandling #pedofili #seksuelleovergrep #bibelen #gud #tilgivelse #voldinærerelasjoner

 

I morgen er det mandag, men det gjør ingenting ;)

Mandager er gjennomsnittlig den tyngste dagen i uka for meg. Når man tar seg en skikkelig fest på lørdags kveld, reiser på tur på søndag dagen derpå, oppå det faktum at en har et helseproblem med røykavhengighet og obstruktivt søvn apné syndrom med over 70 pustestopp i timen på over 20 sekunder hvert gang, chronic fatigue syndrome, hypotyreose og generell angst, så føler en seg kraftig rævkjørt noen dager. Men en kjenner også at en lever.. 

Dette har vært ei knallbra helg.

Fredag var jeg ute og gikk lang tur med jentene. Vi satt på torget og nøt den deilige formiddagssolen og det vakre været. Energinivået er en anelse bedre, psoriasisen er nesten borte på hele kroppen. Første dag i shorts i år. Vi var og spiste kebab på TAKI etter snuppen var ferdig på jobb. På kvelden var det bare total relax og TV-serier.

I går lørdag var det litt husarbeid og på kvelden en liten fest. Tre pakistanske venner kom på besøk. Vi drakk Irish coffee, tequila gold, bubblegum shots, exotic drinker og spilte masse bra musikk. Vi danset cha cha cha på puffene og hadde det kjempemoro. Vi rundet av kvelden med en tur på Oscar og nattmat.

I dag lå vi lenge, og vi fikk testet den nye gjestesengen, hele min lille familie og jeg. Funket veldig bra, vi er fornøyde med det kjøpet. Halv to ble vi hentet av gode venner (løvv U guys) og vi la ut på tur til Sandefjord og Fjord Line over til Strømstad. Spiste masse digg i buffetrestauranten. Begynte med en deilig skogsoppsuppe, etterfulgt med scampi og eggerøre, trukket torsk og laks, kylling i karrisaus, oksegryte og oksefilét, lammekølle, karamellpudding, sjokolademousse og til slutt et ostefat med kjeks og bær til. Snakker om å fråtse. Har storkost oss hele veien, fått handlet mye god mat og enda mer drikke. Og blandevann for tre måneder fremover, hahaha..

På hjemveien har vi kjørt quiz og vitser. Når vi nærmet oss Drammen så vi en fantastisk solnedgang med et nydelig gjenskinn på det blikkstille vannet i elva. Drammen er en fin by.

Nå er vi hjemme igjen og jeg er så takknemlig for vennene våre, min lille familie og livet vi har.

Tusen takk ❤️

Følg Bunny TrashMeWeLink!!

Følg Bunny TrashFacebookLink!!

#venner #familie #fest #glede #moro #livet

Ja til livet 🥰

Falske venner, gruppe 3: -venner som dømmer!

«Falske venner er som den mørke siden av månen. Først sjarmerer de oss med fortryllelser og vennlig oppmerksomhet, men litt etter litt ser vi den andre siden hvor en interessant karakter gjemmer seg i hulrommene».

Jeg har lest flere artikler fra noe som heter «utforsk sinnet» og der har jeg funnet mye vettugt. Blant annet litt om forskning på menneskelige relasjoner, vennskap og falske venner. Dette er basert på forskning fra flere kilder.

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om det som omhandler falske venner. Falske venner er delt opp i 7 grupper. Så mange, nettopp fordi størstedelen av mennesker er egoistiske og falske vesener. Det blir som min farmor sa på sitt dødsleie, «når livet er over så kan en telle på én hand hvem som virkelig var ens venner». Det ga ingen mening den gang, jeg hadde jo masse mer venner enn det, trodde jeg. I dag gir min farmors ord meget mer mening.

Jeg har fremdeles flere venner enn jeg kan telle på én hand. Men langt fra så mange som jeg hadde den gang min farmor døde. Med tiden så forsvant de fleste til hver sine kanter. Som så mange andre, så valgte jeg å flytte fra hvor jeg ble født og vokste opp, til et større sted, en større by i motsatt ende av landet.

Gruppe 3 av falske venner tenkte jeg å skrive litt om her. «Venner som dømmer».

De sunneste vennskapene er de som gir oss velvære til enhver tid. Disse vennene får oss til å føle oss bra med deres nærhet. Vi er sikre på at de ikke vil dømme eller kritisere oss, og at vi ved å tilbringe noen timer med denne personen vil dra med en bedre følelse enn da vi ankom. Ikke sant?! Der er vi enige 😊

Dette skjer imidlertid ikke med falske venner. Med dem er det vanlig at vi går hjem og føler oss verre enn før. Faktisk er en type falsk venn noen som florerer, en som har som hobby å oppsøke hver av våre feil, å trekke oppmerksomheten til hver feil vi gjør eller ikke og dømme oss igjen og igjen. Det behøver ikke være noen feil engang, vedkommende skaper og dikter opp feil. Denne typen dynamikk genererer betydelig følelsesmessig belastning.

Jeg har med årene blitt veldig kresen på hvem jeg kaller venner, og veldig forsiktig på hva jeg kaller vennskap. Jeg har vært 12 år i Drammen, hvis jeg hadde fått en my venn hvert år så hadde det vært en bragd. Men jeg har heller noen få gode venner enn mange falske.

Jeg er en god venn, det finnes mange som sikkert mener det motsatte, men det bunner i at jeg ikke har ønsket deres vennskap. Jeg har vært kald mot, avvisende og brutalt ærlig mot så mange. Og i de aller fleste tilfeller så har det vist seg å være de riktige valg. Kan man ikke stole på folk er det ikke verdt det, er ikke kjemien der er det ikke verdt det. Det har vært mange grunner. Den tydeligste og mest vanlige årsaken har selvfølgelig vært falskhet.

Så har jeg bommet noen ganger, og det er sårende. Å inkludere, være god mot og bygge vennskap med en falsk venn. Men, men.. det er en del av livet. Vi opplevde noe nylig. I dette tilfellet valgte snuppen min og jeg å ta en person inn i livet vårt. Vedkommende bor ikke mer enn ti minutter gåavstand fra oss. Vi har alltid visst om vedkommende og hatt felles bekjente, men det er ikke før nyere tid vi ble venner, trodde vi. Vi inviterte til middager og fester, cafebesøk og bingo. Vi var så inkluderende vi bare kunne være.. men det var ikke det samme vi fikk tilbake.

Etterhvert merket vi at det oppsto mer intriger rundt oss etter at vedkommende kom inn i livet vårt. Det orker vi ikke, for den slags har vi opplevd nok av da vi flyttet til Drammen og ville være venner med alle (hahaha). Det begynte med baksnakking og brutte avtaler. Så ble vedkommende dømmende og ufin. Kunne ikke snakke med oss edru, og da kom det mye sårende. Blant annet i selskap hjemme hos oss foran andre venner. Etterhvert fikk vi med oss at vedkommende pratet om oss til andre, og kunne finne på å sende stygge dømmende meldinger til oss i fylla på natta der man blir anklaget for ting, dømt for ting en har gjort, og når det i tillegg blir dratt ut av proporsjoner..

Det kan virke som alkohol er det som er den ødeleggende faktor med å ha et vennskap til dette mennesket, men der kan jeg si at alkoholen er ikke mer ødeleggende enn at den får dette mennesket til å vise sin sanne side. Så dermed avsluttet vi det vennskapet.

Det er som man sier, mye bedre med noen få gode venner enn mange falske. Og jeg mener at en må bare være konsekvent i forhold til hvem en ønsker å ha i livet sitt – det trengs ikke mer enn én person for å lage sabla mye dritt og kvalme!!

Takk for at dere leser, nå skal vi rydde og ordne litt i leiligheten her så det er klart til i kveld. Venner kommer på besøk og vi skal kose oss med musikk, gode drinker og cha cha cha 😜

Følg Bunny TrashMeWeLink!!

Følg Bunny TrashFacebookLink!!

#vennskap #falske #baksnakking #venner #ærlighet #dømming #kos #musikk #glede #kjærlighet

 

 

Fake news og rasisme, alternativ media eller gamlemedia?!

Alternative media, da særlig Resett har virkelig satt fart i debatten om hvordan media i Norge er og hvordan det hele fungerer. 

Det er ingen som benekter at «gamlemedia» (hovedmediene) går ganske samstemt i én politisk retning, og har gjort det i flere tiår. Det er ingen som sier ordet «korrupt» høyt, men alle opplyste og vettuge mennesker i dette landet vet at det er dét som er sannheten. De som «ikke vet» dette, de lever i fornektelse, synd for dem!

Om vi sier «hovedmedia», «gamlemedia», «mainstream media» eller «msm» det er ubetydelig. «Ett fett!» Uansett hva du eller jeg eller noen andre kaller disse mediene, så utgjør disse et informasjonsfilter som stopper opp og forvrenger informasjonen til det norske folk, til fordel for visse politiske retninger.

Personlig ser jeg på det som løgnaktig og uhederlig, fullstendig uholdbart, og jeg takker alle pådrivere for nye alternative medier som etterhvert utgjør et korrektiv til gamlemedias politisk fargede ekkokammer og propaganda.

Mange på venstresiden klager over at en del av de nye alternative kanalene er rasistiske, og at de kommer med falske nyheter. Jeg mener tvert om!

Rasismekortet er bare oppbrukt og latterlig. Folk som sitter med lupe og forstørrelsesglass for å lete fram usakligheter for å kneble debatten når de ikke finner gode argumenter. Det eneste de da oppnår er å påvirke mennesker som ligger litt under gjennomsnittet ang intelligens til å tro at alt handler om rasisme. De driver med fordummelse, de gjør folk dummere enn de allerede er. «Negro Sukkerkulør» er fjernet fra markedet, nå har vi «sukkerkulør». Sjokolade-ender til påske er rasisme. At Pippi Langstrømpe leker kineser ved å dra i øynene og har en pappa som er negerkonge, er for dem blitt for «støtende» og rasistisk.

Kan man bli mer venstre? Unnskyld, kan man bli mer dum?? Venstresiden har nå faktisk bestemt at jeg støtter rasisme fordi jeg har de gamle bøkene og kassetten med Pippi?? Nostalgiske barneminner er blitt grov rasisme. 😳

Den gang jeg personlig fikk beskyldninger i innboksen min på sosiale medier om å være rasist etter å jeg hadde brukt en brun tommel ned 👎🏾 på et arrangement på Facebook, da så jeg begynnelsen på utryddingen av den intelligente menneskerase. Utryddingen har begynt for lenge siden, men den dagen fikk jeg virkelig se det, og føle på det. 

Jeg har enda til gode å se noen dokumentere disse påstandene om at alternative medier er rasistiske og fake news. Det er heller motsatt, fordi de, for eksempel Resett, HRS og Document, så altfor godt vet at ingen feil vil gå upåaktet hen. Som sagt så sitter de «politisk korrekte» på ytre venstre fløy med lupe og lupelampe for å få med seg den minste trykkfeil eller feil som eventuelt blir raskt dementert, for å bruke i sin agenda mot disse alternative. Å hyle «rasist» er noe de liker, noe de brenner etter å gjøre – i dumhetens navn.

Mange som raser mot alternative media som Resett, HRS og Document har sjelden eller aldri lest noe fra dem. Det sier det meste om hva dette dreier seg om, nemlig politisk agenda.

Gamlemedia lyver og underslår informasjon kontinuerlig. Klart de og deres politiske sympatisører blir rasende på nye alternative medier som kompromitterer dem. Utfordrer dem med å belyse saker de ikke skriver om. Utfordrer dem med andre vinklinger i samfunnsdebatten. Utfordrer dem med tale når gamlemedia tier!

Det er faktisk gamlemedia og deres allierte i den venstreliberale eliten som er makta i dette landet, og som trenger et korrektiv. Forsøkene på no-platforming som vi ser fra venstresiden er patetisk og unfair, og avslører bare at de ikke er i stand til å møte nye og frie medier med rasjonelle argumenter. De går heller under beltestedet med løgn, kampanjer og økonomiske lyskespark, mens de selv vasser i subsidier. Det er uhederlig og udemokratisk, og ikke noe personer med tro på demokrati som styreform kan støtte, fordi fri informasjonstilgang er en forutsetning for at det skal være demokratisk.

Jeg har vært på møter og demonstrasjoner som har blitt dekket av media, både gamle mainstream media og nye alternative media. Jeg vet hva som foregår, jeg har sett på nært hold og opplevd selv hvordan gamlemedia villeder og konstruerer en annen virkelighet når de trykker artiklene sine. Hvordan de tier om islamisering og innvandringssaker.

Jeg har også merket meg at venstresiden ofte anklager høyresiden for rasisme, hets, personforfølgelse, uthenging og så videre. Det kom også veldig frem i «Debatten» på NRK i går der det handlet om Resett. De som var mot Resett gjentok disse anklagene om Resett. Det var grusomt dobbeltmoralsk og falskt.

Hvem er det som ligger bak at folk blir kalt rasister, nazister og kloakkrotter i høy skala?! Det er jo nettopp gamlemedia og deres støttespillere!

For noen år siden var jeg politisk «grønn», men enkelte saker som veide betydelig og betyr en del endret meg litt, og Sylvi Listhaug var ganske tydelig og frempå i de sakene. Jeg syntes det var trist hvordan hun ble presset til å gå av som trippelminister. Jeg sendte henne da noen roser, og dagen etter sto det i gamlemedia at jeg var både «blå-blå» rasist og nazist.

Blomstene jeg hadde sendt var «naziblomster» og jeg var høyre-radikal og høyreekstrem! 😳

Den dagen bestemte jeg meg for å aldri stemme «rødt»!!

Jeg vil igjen takke alternative media som kjemper seg frem og belyser virkeligheten på områder gamlemedia tier om, hysjer ned og prøver villede oss om!! Og tusen takk for at dere leser Bunny Trash, bloggen som er rett fra levra og temmelig alternativ 😜

Følg Bunny TrashMeWeLink!!

Følg Bunny TrashFacebookLink!!

LIK OG DEL!!

#ytringsfrihet #politikk #resett #hrs #document #alternativmedia #alternative #media #mainstream #msm #grønn #blå #rød #rasisme #nazisme #islamisering #islam #høyre #venstre #innvandring #vendtreekstreme #høyreekstreme #venstreradikale #høyreradikale #fakemedia #fakenews #news #nyheter #journalistikk #kamp #nordmenn #migrasjon #demokrati #udemokratisk #korrupt #nrk #tv2 #vg #dagbladet #aftenposten #kjærlighet #for #landet #folket #bunnytrash #norge

Jeg er en stolt kloakkrotte!

Mye rart skal en høre og mye rart skal en lese. En 71 år gammel etnisk norsk kvinne fra Bergen ble for ikke så lenge siden dømt for å ha kalt den somaliske samfunnsdebattanten som misliker det norske samfunn og hvite menn Sumaya Jirde Ali for en «korrupt kakerlakk». Islamistiske Jirde Ali som bor i Bodø er blitt kjent i hele landet etter sine mange ufine uttalelser som hun stadig slipper unna med, i motsetning til de som fyrer tilbake mot henne.

Så har vi Løgnaslaget med Per Inge Torkelsen som gikk ut gjennom flere forestillinger og kalte Merete Hodne for «nazifrisør» etter at den meningssterke samfunnsdebattanten og frisør Hodne hadde nektet å ta imot en liksom-muslimsk kvinne med hijab som kunde i salongen sin. Etter rettssaker fikk Løgnaslaget medhold i å kunne kalle Merete Hodne for «nazifrisør.

Så nå har vi advokaten Jon Wessel-Aas som under samme kam nylig kalte alle Resett-lesere for kloakkrotter. En temmelig alvorlig og stygg uttalelse som en lett kan assosieres med «kakkerlakk»-saken og «nazifrisør»-saken.

Det som er spesielt er at gode nordmenn og kvinner som bekymrer seg for landets fremtid, som uttaler seg kritisk til en utvikling med økende kriminalitet i form av innvandring, vold, voldtekter, knivstikking, moskeer og islam blir dømte for sine meningsytringer. De som får medhold er de som støtter islamiseringen av Norge.

Ut fra det jeg har fått med meg så er de fleste Resett-lesere opptatte av Norges beste. Akkurat dét er noe som forsvinner helt i debatten hvor venstrevridd propaganda ikke lytter, men heller benytter seg av et hylekor med beskyldninger om rasisme og slektskap til Rattus.

Det blir for dumt!

Det dette handler om er at Resett har et åpent kommentarfelt der noen uttaler seg stygt og dumt. Uffda. Men saken er at Resett ønsker et åpent kommentarfelt der alle får si sitt. Det mener de er viktig, for den enkelte, for samfunnet og for å bevare ytringsfriheten i Norge. Det synes jeg er en bra ting, og jeg har selv kommentert «enig» og «bra skrevet» i dette kommentarfeltet.

Dermed er jeg en kloakkrotte!!

Jeg støtter ikke de som ytrer seg med oppgulp og spy, jeg ignorerer dem. Synes ikke dem er verd noe særlig med oppmerksomhet så lenge dem ikke kan ordlegge seg bedre. Men vi er likevel ikke unike og forskjellige, nei vi er alle kloakkrotter!!

Muligens er jeg kanskje enda verre enn en kloakkrotte da jeg ikke bare leser Resett, men også har kommentert, støttet dem, reklamert for dem, og selv skrevet artikkel som er blitt publisert i Resett. Kanskje jeg er sånn Teenage Mutant Ninja Turtle Monster Kloakkrotte!??!! 🤩

Jeg tenker at advokat Wessel-Aas kommer garantert til å slippe unna med dette, for det er jo oss som ønsker å beskytte landet som er kloakkrottene, ikke de som vil legge ned Norge og bygge opp en ny islamistisk stat i stedet for. De er dansemus med Birkin bags og Beluga kaviar.

Med ledere som Erna Solberg, og toppolitikere som Jonas Gahr-Støre og alle andre landssvikere på tinget som bedriver avtaler med HAMAS-terrorister, EU, FN og migrasjonspakten så vet man jo hvordan det blir til slutt, Norge taper alt, mest sannsynlig. Det norske folk kommer sannsynligvis til å ende opp med å spise rottegift.

Men før den tid så sier jeg meg stolt av å kjempe i mot, stolt av å ikke stoppe å uttrykke meg og fortelle hva jeg mener gjennom denne bloggen. Gjennom Bunny Trash.

Jeg er også stolt av alle dere andre her i dette langstrakte land som kjemper mot, Sylvi Listhaug, Christian Tybring Gjedde, Jon Engen Helgheim, Hege Storhaug, Shurika Hansen, Helge Lurås, Merete Hodne, Maria Zahler, Tor Mikkel Wara, Cemal Knudsen Yucel, Eli Hagen, Thomas Knarvik, Espen Espeset, Carl Ivar Hagen og mange mange mange fler – dere vet hvem dere er!!

Vær stolte, dere har selvrespekten inntakt. Fortsett som dere gjør. Landet er ikke helt ødelagt enda, takket være alle dere har vi det enda veldig godt her i Norge. Vi har mye og glede oss over. Mye å nyte. Det er verre for de som overtar etter oss. Men hvem vet, kanskje vinner vi kampen, kanskje vil Norge bli reddet en dag. Men igjen, uansett hva som skjer videre – vær stolte!!

Tusen takk, hilsen kloakkrotta!!

Følg Bunny TrashMeWeLink!!

Følg Bunny TrashFacebookLink!!

LIK OG DEL!!

#ytringsfrihet #politikk #statsminister #regjering #islamisering #islam #islamister #innvandring #kamp #nordmenn #migrasjon #kjærlighet #for #landet #folket #norsk #kultur #holdninger #og #levemåte #norge

Sjekk videoen: Medellin!!

I går kveld mellom 22:00 og 23:00 var Madonna på MTV i forbindelse med premiere av hennes mye Madame X musikkvideo «Medellin» sammen med den colombianske artisten Maluma.

Singelen ble gitt ut 17 april og ligger allerede høyt på listene og Madonna har gjort et comeback større enn hun har gjort på over ti år.

14 juni kommer albumet Madame X ut, men allerede før det gir hun oss tilgang til ytterligere fire låter.

Allerede 3. mai kommer låten «I rise». Deretter 10. mai kommer låta «Crave» hvor hun har med seg artisten Swae Lee. På selveste 17. mai gir hun ut sangen «Future» hvor hun har med seg Quavo, og den fjerde låten kommer 7. Juni. Den heter «Dark Ballet» og er siste sang som blir sluppet før selve albumet 14. juni.

1. mai fremfører Madonna sangen «Medellin» sammen med Maluma ‘live’ for første gang. Det blir på Billboard Music Awards. Det blir garantert spektakulært.

Videre skal hun og illusjonisten Lior Suchard opptre før avstemningen i Melodi Grand Prix/Eurovision Song Contest (ESC) finalen i Tel Aviv 18. mai. Madonna skal fremføre en gammel klassiker, og en av de nye låtene fra Madame X.

Madame X gis ut i flere formater med inntil 15 ferske låter. Albumet kan dere bestille her: cdon MX

I skrivende stund er det litt over 12 timer siden premieren på musikkvideoen «Medellin» og i løpet av disse få timene har videoen blitt spilt cirka 2 750 000 ganger på YouTube. Utrolig bra video, og fantastisk låt.

I løøøv it!! ❤️

Følg Bunny TrashMeWeLink!!

Følg Bunny TrashFacebookLink!

#madonna #madamex #maluma #swaelee #quavo #mgp #esc #billboard #meddelin #single #music #video #musicvideo

Lag profil på MeWe, utrolig bra!

Det er allerede mange som har laget seg profil på MeWe, det har seg nemlig slik at stadig flere Facebook-brukere flykter over til MeWe i frustrasjon over Facebooks repressive holdninger til visse meningsytringer.

Det har lenge vært et problem at høyreorienterte, innvandringskritiske personer blir utestengt og blokkert fra å publisere på Facebook i perioder. Det er særlig kritikere av islam som rammes.

Andre som oftest blir rammet er kunstnere og veldig mye kunst blir sensurert vekk på Facebook.

Når en først har vært utestengt for disse tingene så har en det gående og kan bli blokkert og utestengt for den minste ting.

I går ble jeg igjen blokkert, og fikk en beskjed om at jeg hadde postet noe som hadde brutt Facebooks standarder. Det rare var at jeg postet ikke noe på Facebook i går. Jeg hadde ikke postet noe siden mandag kveld klokken 21:52, og det var en status på veggen min som enda står der med spørsmål om noen har kaffe?!

Forrige gang jeg ble blokkert var for ni dager siden, da ble jeg blokkert og utestengt i tre døgn for å ha postet tallet 2 på veggen min!

Link: Tallet 2!!

Vi er mange som stadig opplever dette, jeg kan blant annet nevne Norges mest kjente frisør Merete Hodne, kunstner Thomas Knarvik, skribentene Shurika Hansen og Maria  Zahler. Også var det meg da bloggeren fra helvete. Og mange mange flere!

Mange ser seg derfor om etter et alternativ til Facebook, og flere løfter nå frem plattformen MeWe som en erstatning. MeWe er et amerikansk, sosialt medium, startet av Mark Weinstein i 2012. Plattformen setter personvernet høyt, og skaperne har blitt kritisert for sin åpenhet for alle mulige synspunkter, også de som er anti-vitenskapelige.

Plattformen markedsfører seg selv som et alternativ til Facebook, og DET er de virkelig.

Som skrevet så laget jeg meg profil der i går. Det første jeg merket meg var at der er to måter å poste innlegg på, det likte jeg veldig godt. Det andre jeg merket meg var når jeg kikket gjennom andre profiler i dag så viste det seg at man kan bruke hva en vil som profilbilde.

Nettstedet fungerer ennå ikke optimalt, visuelt eller oversiktlig, men det er et mye bedre alternativ enn å være prisgitt Facebooks velvilje, og motvilje mot oss vantro – tross alt! Jeg godtar heller «dickpics» fremfor Facebooks repressive holdninger, venstrevridd propaganda og knebling av ytringsfriheten. Jeg liker kropp, kunst og ytringsfrihet – noe Facebook overhodet ikke liker.

MeWe er et mye mer fargerikt og inkluderende sosialt samfunn og vil garantert bli mer interessant enn Facebook uansett, nettopp fordi MeWe gir både kunstnerisk frihet, ytringsfrihet og er et sted for alle!

Følg Bunny TrashMeWeLink!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#blokkering #karantene #sensur #facebook #standard #utestengelse #mewe #inkluderende #kunst #kunstnerisk #frihet #ytringsfrihet

MeWe

Nå sist onsdag kunne huset vi bor i brent ned, litt om det og ettervirkningene av det!

Rett før midnatt i natt fikk jeg en nokså lang lite hyggelig SMS på mobilen min. Beskjeden var at jeg måtte være forsiktig med hva jeg skriver på Facebook fordi jeg ødelegger liv. «Hva faen er dette om?!» tenkte jeg og ringte øyeblikkelig til vedkommende.

Jeg fikk høre fra vedkommende som da hadde sittet flere timer ute på pub at jeg hadde «gjort det store» fordi jeg hadde lagt ut følgende status: «Nå har brannbil og politi vært her og det er blitt gjort funn som resulterte i at «brannstifteren» er nå kastet ut på dagen. Han sitter vel på «blomsterhjørnet» og tror han er kul, men jeg håper «vertinna» der ikke tar han inn i sitt hjem, for barna sin del».

Den uttalelsen står jeg for, for det er hva jeg mener. Flere leieboere her våknet den natta, natt til onsdag, av røykgift etter at vedkommende som nå er kastet ut hadde «sovnet av» mens han laget mat og leiligheten hadde tatt fyr.

Onsdag formiddag måtte alle ut av leilighetene sine fordi denne mannen ikke hadde varslet hverken brannvesen, andre leieboere i oppgangen hans eller huseier. Han hadde derimot forlatt leiligheten med fare for at der kunne antennes igjen, han hadde tatt batterier ut av brannvarsler og lagt varsleren i et skap.

Politiet var her enda én time etter at brannvesenet hadde dokumentert og gjort sitt. Vi ble så kontaktet av huseier med beskjed om å si fra (!!) hvis vedkommende viste seg på eiendommen her, for leiligheten var terminert og han pålagt å holde seg vekk.

Disse tingene hadde aldri forekommet hvis her kun var snakk om et uhell der en har sovnet av. Han ville aldri blitt kastet ut på dagen og bedt om å holde seg unna eiendommen. Vi reagerte selvsagt med sjokk, særlig med tanke på hva som kunne skjedd. Naboene våre våknet av at de pustet inn røykgift, mannen var så egoistisk at han forlot oss alle i fare. Dette er et gammelt hus fra 1876 med tolv leiligheter. Jeg grøsser.

Vi har opplevd dette før. Den 4/7-12 var det jeg først som våknet midt på natta. Den gang av en merkelig lyd. Jeg kikket ut av vinduet og så det var begynt å brenne på kjøkkenet i øverste etasje. Akkurat som her. Huset sto bare noen få meter fra oss, gult og gammelt med mange leiligheter, akkurat som her. Vi sto den natten og så på at huset ble overtent og ingenting kunne reddes. Det var helt grusomt, uten å gå i mer detaljer.

Bildene dere ser er fra den natta, og på et av bildene ser dere soveromsvinduet vårt. Dette var så nært at vi kunne ikke bruke rommet igjen før det hadde gått et døgn. Et par år etter brant et par av nabohusene på andre siden av huset her.

Men altså det som har skjedd videre her nå er at i går, mandag, fem dager etter hendelsen så gikk noen inn på «blomsterhjørnet» og fortalte «vertinna» om denne statusen min som jeg hadde skrevet (og slettet kort etter) etter politiet var her. Det hadde det blitt dårlig stemning og sinne av. Dermed var jeg den store stygge ulven og tema på «blomsterhjørnet» i går.

Jeg ringte som sagt til vedkommende som sendte meg melding og ba om en forklaring. Da fikk jeg høre at jeg nesten hadde greid å ødelegge forholdet mellom «vertinna» og han som ble kastet ut her, jeg fikk høre at vertinnens eldste datter hadde lest hva jeg hadde skrevet og blitt forferdelig lei seg, og jeg fikk høre at jeg nærmest hadde ødelagt livet til denne vertinnen som altså er sammen med han som er blitt kastet ut herfra. Vertinnen var såååå såret, trist og ute av seg for det jeg hadde skrevet. Det var virkelig ikke måte på, og nå var altså «folk» sinte og sure på meg for det JEG hadde gjort.

Jeg må si jeg blir skremt over hva folk egentlig bryr seg med, og hvordan enkelte dikter opp ting. Jeg vet hvilke innstillinger jeg har på Facebook, så at datteren til «vertinna» hadde blitt skremt av min status var umulig. Hun kunne ikke ha sett den, hun vet ikke hvem jeg er, og hun kunne umulig ha satt statusen i sammenheng med sin mor OM hun hadde sett statusen.

Vedkommende som har sett statusen ligger nok desverre i min venneliste, og jeg mistenker at vedkommende som sendte meg ubehagelige meldinger i går med anklager, er den samme som gikk til vertinnen og dro min status, mitt utsagn ut av proporsjoner.

Jeg var ikke snauere enn at jeg kontaktet «vertinna» i morges, vi har kjent hverandre i 12-15 år, vi kan snakke med hverandre, ringe hverandre. Ingen problem der. Vi har egentlig pratet veldig mye om litt av hvert opp gjennom årene. Jeg sa unnskyld og beklager til henne for hvis jeg har skrevet noe som har såret eller svertet henne.

Det hun sa da var at hun først hadde reagert med vantro og irritasjon over at jeg skulle ha skrevet noe som var for å sverte henne, men hun hadde like fort blåst det bort og sagt til de som var tilstede da hun fikk høre dette, at dette ikke var noe å bry seg om. Hun hadde valgt å ikke bry seg. Hun var tydelig på at OM noen skulle bry seg så var det henne, og ikke vedkommende som hadde kontaktet meg eller noen andre.

Hun fortalte også at ingen av barna hennes visste hverken om det ene eller det andre, det var bare tull. Ikke sant i det hele tatt. Jeg hadde ikke nesten ødelagt noe som helst forhold, og det var ingen som var helt ute av seg og lei seg for noe jeg hadde gjort. Jeg fikk beskjed om å ikke tenke mer på dette, alt var greit, ingen skade skjedd.

Så hva er det med folk?? Å ta en kommentar, en status jeg hadde skrevet mens jeg var oppskjørtet og irritert med seg ut på byen for å skape løgner, drama, usannheter og lynsjestemning. Patetisk!

Dette er faktisk noen som har sendt meg venneforespørsel på Facebook, som jeg har godtatt og lagt til. Jeg synes vedkommende og eventuelle involverte burde skamme seg. Er ikke mine venner dette. Jeg har holdt meg unna «blomsterhjørnet» og miljøet det avler i nært et halvt år. Det er ikke et sunt miljø, så langt der i fra, så for egen del så har jeg trukket meg vekk fra disse menneskene, og jeg vil ikke høre mer om hva som skjer der, hvem som sier hva og bla bla – for det er bare drit, drama, ender som kvekker og søppel som spys ut derfra. Jeg er bedre enn som så, det er vel derfor de må skape situasjoner som dette. Lage litt kvalme. Get a life folks!!

I dag snakket snuppen min med vedkommende som sendte meg melding i natt. Sa fra om hvor dårlig gjordt det er å kontakte oss om ting som skjer på «blomsterhjørnet» når vi ikke vil ha noe med det, når det er så mye elendighet og løgner der. Det er ganske drøyt å bli beskyldt for å ødlegge livet til folk etter bare å ha uttalt seg om hva en mener når noen kunne ha brent ned hjemmet ens og kanskje tatt livet av noen.

Sannheten er at personer som bruker gå på «blomsterhjørnet» ofte ender opp med å skrive statuser på Facebook etter besøk der, om hvor falske folk er der. Gang på gang skjer det. Så da tenker jeg at det er greit å holde seg unna, hvis ikke så må man jo like den slags!! Hvordan folk har det betyr ingenting for de folka der. Understreker at dette er selvsagt ikke alle som er innom der, men en del gjengangere.

Etter at vi skrev på sosiale medier om det som skjedde natt til onsdag har mange vist omtanke og uttrykket at dette ikke er greit. Men ingen av de involverte som satt og kaklet på blomsterhjørnet i går, folk som bruker gå der, eller vedkommende som sendte melding i natt har spurt oss om hvordan det går med oss, eller med naboene som våknet opp den natta av nær røykforgiftning.

Folk imponerer med sin spesielle omtanke..

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

Drammen PRIDE 17. august!!!

Det som en gang het LLH (Landsforeningen for lesbiske og homofile, bifile og transpersoner) hadde i flere år vært uten lokallag her i Buskerud. Så derfor samlet vi oss et gjeng og fikk igang et lokallag her, med base i Drammen på Folkets Hus. Jeg var nestleder, og jeg tok jobben seriøst. Veldig seriøst.

Vi opprettet saker og jobbet for et bedre vern mot diskriminering for alle minoriteter. Og vi jobbet for å bedre tiltakene politiet og rettsvesenet skal følge opp hatkriminalitet på.

Fortsatt i dag er LGBTQ-personer overrepresentert når det gjelder hets, trusler, mobbing og vold. Homo er det mest brukte skjellsordet i Norge. I mange samfunn er det forbudt å være skeiv og det straffes med livsvarig fengsel, tortur, steining og død.

Vi jobbet for å få folk til å forstå vår rett til å elske hvem vi vil som mennesker, også offentlig, man er ikke bare homo hjemme, men hele tiden. Man er den man er hele tiden. Vi ønsket alle at homo og pride-parader ikke skulle være nødvendige. Mennesker (hetrofile) burde være veldig glade for at de ikke trenger en parade, at de ikke opplever så mye stygt som skeive mennesker gjør. Parader trengs veldig!!

Vi jobbet også for å samles, det er når man står sammen en er sterkest. Så vi prøvde med treff én gang i måneden på et av Drammens utesteder. Men utestedene i Drammen var vanskelig å opprettholde et samarbeid med, så vi måtte hele tiden flytte på oss. Jeg skal ikke nevne disse stedene som først åpnet dørene for oss den ene måneden, for så å lukke den. Men jeg kan si at det var også stor årsak til at det ble vanskelig å holde noe gående her. Det ble aldri stabilt, og når det ikke er stabilt så uteblir folk. Det føles ikke trygt da.

Etter pluss minus tre år så var lokallaget igjen lagt ned. Når vi følte at vi endelig var kommet i gang, så var det over. Det å starte opp fra scratch tar sin tid, så det er veldig synd at ingen har fått det til i Buskerud og Drammen. Mye var også useriøsitet blant de som skal få dette til å fungere. I min tid som nestleder i LLH Buskerud så følte jeg ofte at jeg var den eneste som var «all inn». Noen styremedlemmer uteble ofte fra møter og andre hadde en annen agenda med å i det hele tatt være med. Så en forening for skeive har alltid endt med et uheldig resultat i Buskerud.

For noen uker siden begynte det å bli snakk om en PRIDE parade her i Drammen. Og etterhvert også en påfølgende fest. Nylig er dette blitt bekreftet og datoer er blitt satt.

I dag skrev Drammens Tidende (dt+) at det hele er bekreftet, og DT sitt kommentarfelt er åpent. Moderatorer har jobbet hardt med å følge med dette kommentarfeltet.. Mange mennesker skriver der at dem gleder seg, men det har også vært en hel del ignorante, dumme og ufyselige kommentarer. De kommentarene som er noenlunde saklige har fått stå, mens noen har blitt fjernet.. men alt i alt så understreker det hvor nødvendig denne paraden er i Drammen!

Folk trenger å bli litt opplyste om hva det handler om, for det er en hel del snerpete, sneversynte, uvitende, ignorante, fordomsfulle og hatefulle mennesker her. Altså jeg tenker, her er det snakk om en parade, et par timer, en gang, én dag i året.

Paraden handler om inkludering, likeverd, mangfold og kjærlighet. Så når folk er så kjipe som personer at de ikke unner andre dette, når folk er så kjipe som personer at de må være negative til dette, når folk er så kjipe som personer at de må harselere med dette – da MÅ denne paraden til Drammen!!

Og det som er én dag burde vi etterhvert få til å bli en PRIDE uke!!

Velkommen til PRIDE uke i Drammen!!!

❤️

Link: Drammens Tidende – PRIDE parade i Drammen!

Sjekk kommentarfeltet!

Link: Temagruppe Facebook: LLH Buskerud ønskes gjenoppstått!!

Takk for at dere leser!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#pride #parade #drammen #homoparade #llh #lhbtq #fri #homo #lesbisk #trans #transperson #bifil #hetero #mangfold #inkludering #likeverd #kjærlighet #norge

 

 

GhettoNorge

Det begynner å bli noen år siden jeg ble overfalt av fem ungdommer av utenlandsk opprinnelse i Oslo. Jeg hadde vært på en intimkonsert på en bar på Grunerløkka, og var på vei til Oslo S for å ta toget hjem. Plutselig fra ingen steder kom disse fem opp i ansiktet på meg, og en av dem truet meg med kniv. Dette var før innvandringskrisen i 2015. Det var ille nok den gang, før denne krisen. Synes jeg i hvert fall!

Det var også før innvandringskrisen i 2015 at min samboer og jeg var ute i gata her hvor vi bor. Vi var ute og luftet vår lille mops, vesla vår, som da bare var en valp på rundt 3 måneder. En ungdom fra Iran kom kjørende i sin sølvgrå Mercedes og prøvde kjøre på Ella. Vi fikk rykket henne unna og reagerte med sinne og hevet stemmen til gutten som da kom ut av bilen og truet oss med slagvåpen.

Dette er bare et par av flere episoder vi har opplevd og eller vært vitner til. Etter 2015 har hetsen i form av stygge tilrop og truende oppførsel fra ungdomsgjenger bare økt og økt. På en halvtime som det tar min samboer å gå hjem fra jobb ble han en kveld utsatt for to slike episoder hvor ungdommer flokker seg rundt han og kommer med stygge tilrop og hets. Man tør ikke svare, de er i flertall, og man vil ikke ha en kniv mot strupen, eller i ryggen. Dette var nylig. Norge 2019.

Nye tall fra SSB viser at etniske nordmenn flytter fra bydeler i Oslo med mange innvandrere. Det synes jeg ikke er noe rart. Det er tragisk at man ikke skal kunne føle seg trygg når man er på vei til og fra jobb. Eller i gaten hvor man bor. Det meste skjer på kveldstid, men ikke alltid. Episoden med mercedesgutten fra Iran var midt på lyse formiddagen.

Oslos befolkning vokste med over 63 000 mennesker mellom 2007 og 2017. I samme tidsrom flyttet 5000 med norsk bakgrunn fra Oslo. Det vil si at netto økte altså Oslos befolkning med nesten 70.000 innbyggere med innvandrerbakgrunn i den tiårsperioden. Refererer her til Dagbladet som har publisert SSBs tall som viser flyttestrømtilstandene i Oslo.

Her i Drammen er prosent innvandring lik og mest sannsynlig høyere enn i Oslo. Da jeg flyttet hit fra nordnorge la jeg min elsk på byen som var blitt en veldig fin by. Elva var blitt renset, det er laget strender og promenade. Flotte fritidsarealer, lekepark. Ypsilon. Mye forbedringer i Drammen, også etter jeg flyttet hit. Her skulle jeg bo resten av mitt liv bestemte jeg meg for. Men nå må jeg innrømme at jeg har noen ganger hatt lyst å flytte på meg igjen. Nettopp pga innvandring.

Flyttestrømmen for dem med norsk bakgrunn går to veier: Fra bydelene med høy innvandrerandel og til sentrumsnære bydeler – eller ut av av byene. Tall viser dette, og vi ser det selv.

Det skapes ghettoer i byene. Og jeg tenker at det er grunn til bekymring. De som ikke ser dette, de som ikke har tatt dette inn enda, de må våkne! NÅ!!! Hvordan skal det ende når stadig flere etniske nordmenn flytter ut av byene og enda flere innvandrere flytter inn? Gjengkriminalitet skjer jo allerede daglig. Knivstikking, ran, voldtekter..

Det er faktisk slik at byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap) innrømmer at utviklingen ikke er ny, og han er åpen for at mange flytter rett og slett fordi det er for mange innvandrere i området. En slik innrømmelse kom nok ikke lett fra den mannen.

Så igjen handler det om at de naive snillistene som lever i bobler, stemmer rødt og gjør seg blinde for virkeligheten nå må våkne. Og politikerne må våkne. Dette med at vi får stadig større ghettoer i byene, da spesielt i Oslo er det kun Sylvi Listhaug (FrP) jeg har fått med meg at har belyst problemet. At vi har én eller tre toppolitikere som forstår tingenes tilstand her til lands er alt for lite. Vi, folket må skrike høyere for å få resten til å våkne!!

Takk for at dere leser!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#grunerløkka #grønland #oslos #utlendinger #innvandrere #innvandrerbakgrunn #innvandringskrise #iran #kniv #islamist #sharia #islam #ungdomsgjenger #gjengkriminalitet #vold #trusler #hets #ran #voldtekt #ssb #dagbladet #flytting #flyttestrøm #politikk #politikere #raymond #johansen #arbeiderpartiet #ap #sylvi #listhaug #fremskrittspartiet #frp #ghetto #drammen #oslo #norge