Krim fra virkeligheten: Muhammed!

De som har fulgt min serie med daglige innlegg krim fra virkeligheten i noen måneder nå hadde nok trodd at konseptet skulle avsluttes med for eksempel Vidkun Quisling, Jonas Gahr-Støre, Gro Harlem Brundtland, Anders Behring Breivik, Erna Solberg, Adolf Hitler eller sådanne personer som har påvirket og ødelagt mye med grusom kriminalitet som har påvirket Norge. Personer vi kjenner til og har hørt, lært og vet mye om, hvordan disse har bedrevet landsforræderier, samarbeidet med terroristorganisasjoner, fått personer innesperret på mentalinstitusjoner for å skjule sitt eget svik, personer som har bombet, skutt og drept. De fleste som leser her nå kjenner nok til mye av galskapen og kriminaliteten de overnevnte har bedrevet. Ikke alle har fått sine fortjente straffer, men det endrer ikke hva de faktisk har gjort.

Derimot tenker jeg avslutte konseptet med å fortelle litt om en mann som alle har hørt om og kjenner til på et eller annet vis, mange mener å vite en del om han, mens utrolig mange vet ikke en dritt. Ikke engang mange av dem som selv følger hans leveregler i dag vet særlig om denne mannens liv og virke. Det er «regler» på å lese, lære, formidle om dette, på den måten kan ikke de som ikke tror, altså de vantro Kafirs, kritisere. Er det noe islam og islams følgere ikke tåler, så er det kritikk. I dag finnes alle de hellige skrifter på nederlandsk, engelsk, norsk og alle mulige språk i tillegg til arabisk. Og det er utallig mange grunner som legitimerer kritikk. Jeg snakker selvfølgelig om islams falske profet, grunnleggeren av den politiske doktrinen islam som omtales som en religion. Mannen som oppfant Allah. Den mest kriminelle ondskapsfulle serie- og massemorderen i menneskets historie: Muhammed.

Muhammed ibn Abd Allah ble født i Mekka, Saudi-Arabia i cirka år 570. Ingen vet når han ble født, så når noen går i tog for å feire fødselsdagen hans, så har han faktisk ikke fødselsdag, den feires på den 12. dagen i måneden rabi’ al-awwal. I år var det 8. oktober, da hylte og skreik folk i gatene utenfor her. Neste år blir det 27. september.

Som barn vokste Muhammed ikke opp med sin far og mor, men blant utenlandske beduiner. Hans far døde like før han ble født. Moren døde da han var fem-seks år gammel. Muhammed var så hos bestefaren, og senere en onkel som var handelsmann. Da han kom tilbake til Mekka hvor han var født, måtte han gjete sauer som en slave for sine herrer, som tilsynelatende ikke tenkte høyt om ham. Han fikk hverken kjærlighet eller omsorg fra foreldre, men savnet også lederskikkelser, trygghet og stabilitet. Hans historie starter traumatisk på en måte som dere kan kjenne igjen hos de fleste gale mennene som jeg har skrevet om i denne ‘krim fra virkeligheten’-serien. Muhammed fikk allerede rollen som sin egen enmannshær i vuggegave. Han giftet seg så med en rik enke og fikk stilling i hennes firma som en driftig karavaneleder. Han var rik og lykkelig sammen med sin første kone.

Men i en alder av 40 år havnet han plutselig i en eksistensiell krise. Han vandret alene i ørkenen, mediterte i en hule, hadde hallusinasjoner, hevdet at steiner ville snakke til ham. Han led av angst og hadde selvmordstanker. Og han begynte å tro på en åpenbaring sendt til ham fra himmelen. Han mente engelen Gabriel hadde samtaler med han.

Et annet vendepunkt i Muhammeds liv var hans utvandring fra Mekka til Medina. I Medina ble ikke bare den første muslimske staten opprettet. Her entret også den voldsdyrkende profeten som vasset over lik for å nå sine mål. Altså han halshugget, slaktet og drepte hvem enn det måte være.

Forskjellen mellom Muhammed i Mekka og Muhammed i Medina er at han var tilsynelatende en religiøs god mann i Mekka, så kom han til Medína og ble en hatefull ond politiker som ville ha mer og mer makt. Etter maktovertakelsen gled mange prinsipper som tidligere ble så høyt aktet lenger i bakgrunnen, ettersom maktens iboende logikk og frykten for svik fikk fremtreden. Krigen krevde nye kriger, og Muhammed la ut på en enestående erobringsbølge som preger verden den dag i dag. Hver 7. uke dro han og hans følge ut og drepte alle og enhver som ikke ville følge hans islam.

Hans ambivalente personlighet kommer tydelig frem i forholdet til kvinner. Han behandlet dem ikke bare som en tyrann. Snarere som et barn som led av frykt for å tape, og dette preger situasjonen til muslimske kvinner også i dag. Slørtvangen (hijab, burka etc), polygamiet og undertrykkelsen skyldes ikke minst denne frykten som var hos Muhammed. Likevel snakket han også positivt om kvinner, og noen muslimer er til og med overbevist om at han satte kvinner fri. Manipulasjon var hans styrke der, indoktrinering og hjernevask.

Muhammed var avhengig av makt og anerkjennelse. Han søkte det hos kvinner, og i krig. I de siste åtte årene av sitt liv kjempet han over 80 kriger. Bare i skyggen av lemlestelser og drap fant han den anerkjennelsen han alltid hadde ønsket seg. Men jo kraftigere han ble, jo mer makt ønsket han. Jo flere fiender han utryddet, jo mer paranoid ble han.

Hans tilhengere i Medina ble sjekket for hvert skritt de tok. Han prøvde å kontrollere alt og ville til og med regulere søvnmønsteret deres. Fem ganger om dagen måtte de samles for å be til hans Allah, og dermed bevise sin lojalitet. Han advarte dem om helvete og den tortur og smerte de ville gjennomgå hvis de ikke underkastet seg Allah og islam. Islam betyr underkastelse. Syndere ble torturert og pisket, og frafalne som ikke tilba Allah ble drept. Hva som var synd, bestemte Muhammed.

De siste suraene i Koranen, med sin glorifisering av krig og fordømmelse av oss kafirs (vantro), sådde frøene til århundrer med intoleranse. Fordi Koranen blir sett på som Allahs evige ord, gyldig for alle tider, finner dagens islamister legitimerende grunnlag for sin globale jihad i de gamle krigerske skriftene. Islam kan ikke endres eller reformeres, det som gjaldt for 1490 år siden gjelder enda den dag i dag. Muhammed lovet ikke bare sine krigere et evig paradis i Jannah, men allerede i denne verden rikelig med krigsbytte og vakre kvinner som slaver.

På denne måten ble den ‘islamske økonomien’ skapt: Krigsbytte, slavehandel og innføring av en kroppskatt for vantro forble i århundrer etter Muhammeds død de viktigste inntektskildene for muslimske herskere. Umayyader, abbasider, fatimider, mamelukker og ottomanere. Samtlige muslimske erobrere har hevdet å føre arven etter Muhammed videre. Og i dag ser vi på samme måte terrorgjengen, som kaller seg «Den islamske staten», rettferdiggjøre sin grusomme kampanje ved å referere til profetens gjerninger. For han lot også halshugge krigsfanger og fordrive vantro fra hjemmene sine. Vi ser det overalt i verden hvor islams følgere befinner seg, Muhammeds terrorister.

Men krigsherreversjonen av Muhammed forble også et barn på mange måter. Han var en sensitiv outsider som ble lett krenket, en som var permanent skuffet over denne verden. En adferd som er videreført i alle generasjoner av islams følgere. De er de krenkede, ingen andre har den rett. Etter hans første kone døde tok Muhammed 12 koner, alt fra voksne slavekvinner til små barn ned til 6 år. Han levde som en pedofil voldtektsforbryter uten noen form for skrupler. Han eide sine kvinner, holdt slaver, og greide likevel la sitt ettermæle bli at til og med i vår moderne tid år 2022 omtales islam som «kjærlighetens og fredens religion» fremfor den grusomme politiske doktrinen islam faktisk er. Det er fordi «kjærlighet» og «fred» betyr noe annet i islam, og islam betyr som nevnt «underkastelse».

Muhammed døde for 1400 år siden, men vi har aldri klart å begrave ham definitivt. Han etterlot seg et sett med regler som styrer mange aspekter av muslimsk hverdag. Hans sosiale forståelse i Mekka bringer trøst og frelse. Krigene hans i Medina-tiden rettferdiggjør vold, og den volden legitimeres hver dag gjennom at Koranen er islams følgere sine leveregler, og en god muslim skal søke og bli som det perfekte menneske. I islam er Muhammed det perfekte menneske. Jo mer lik man er Muhammed, jo flere handlinger en gjør som Muhammed gjorde, desto bedre muslim er man. Og det gjelder for alle islams følgere enda nå 1400 år senere. Den makten Muhammed og hans Koran enda har, fant jeg tidligere i livet fascinerende, etterhvert som jeg har skjønt alvoret i det, så finner jeg det ekstremt skremmende. At islam ikke blir omtalt som ekstremisme og Muhammed som en ekstremist er for meg en gåte, da det hele forbigår nazismen og Hitler. Alle kannibalene, pedofile serie- og massemorderne jeg har skrevet om i dette konseptet, når ikke Muhammed til knærne engang når det kommer til ondskap, krim og hatefulle handlinger, og dette videreføres i generasjon etter generasjon. Det er Muhammeds ettermæle.

I flere år var Muhammed det mest populære navnet på nyfødte guttebarn i Oslo. I 2021 er det blitt det 34 mest populære navnet på nyfødte guttebarn i hele Norge. Håper jeg ikke trenger forklare hvorfor dét har noen betydning.

Allahu Akbar!!

Kilder: Statistisk sentralbyrå, Sira, Koranen og Hadith.

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#muhammed #mekka #medina #saudiarabia #islam #historie #krim #bunny #bunnytrash

10 kommentarer
  1. 👍 Det var ei verdeg avslutning på serien Krim fra virkeligheten. ♥️.
   Ingen over, og ingen ved sida av, må vera konklusjonen om Muhammed, skjønt i denne samanheng, er det ikkje mykje å skryta av.

   1. Jeg vet ikke hva du sliter med, men du kan komme hjem til meg så kan vi snakke om det, så skal jeg vise deg nøyaktig hvor og hva. Selvfølgelig er Sira og Koranen mine kilder, bare å komme så skal jeg lese høyt til deg. Adressen er Lauritz Hervigs vei på Fjell i Drammen, rett ved moskeen.

  2. Har aldri nevnt Wikipedia 😂 skjønner ikke at du gidder, du er velkommen hit for en prat. Døra er åpen og ny kaffe innkjøpt

  3. Fjernet? Tror du jeg fjerner noe for din del? Hellige kaninmåne.. hva er det du vil meg? Jeg gir da flatt faen i deg og dine utbrudd. Jeg har skrevet 85 innlegg om kriminelle gjennom tiden og dette ene henger du deg opp i og kommer med anklager og vås. Jeg gi meg?? Jeg har da aldri oppsøkt deg, det er jo du som oppsøker meg på alle plattformer. Ganske så psykopatiske trekk.. minner litt om en muhammedaner 😜😂

   1. Prøver bare skjønne hva du vil fram til, jeg skriver mine innlegg uavhengig at dine meninger og uriktige påstander. At du ikke kjenner til historien om Mohammed, at du ikke har lest Sira eller Koranen er ikke mitt problem. Jeg vet hva jeg har lest og studert. Det holder for meg. Jeg vet hva jeg vet og bryr meg midt i kaviarstjerna om at du ikke er bedre opplyst. Det er faktisk ditt problem, ikke mitt. Det er du som klikker inn på en blogg du tydeligvis ikke liker, ikke jeg. Hehe.. Men takk for at du klikker innom her igjen og igjen og igjen. Jeg setter pris på det 😜👍🏾

  4. Eg veit ikkje kvifor eg fekk varsel om dette innlegget nå, men merker meg at det manglar nokre kommentarer.
   Er det ein/ei av dei lettkrenka som ikkje kunne stå for det hyn meinte og skreiv 🤔?

   1. Haha.. jeg hadde ikke sett, før du sa det, at han hadde fjerna kommentarene sine.. jeg husker han, klikka i vinkel å begynte å skrive til meg på alle plattformer, krenket på vegne av muhammedanerne..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg