Hva inneholdt bursdagspresangen?!


Ikke meningen å mase om at jeg har bursdag, men jeg bare virkelig liker å feire livet. Synes det er for lite av det, så jeg benytter enhver anledning, og bursdag som voksen er jo den beste dagen å feire. Da for man hilsninger både fra bekjente, venner, nære og kjære. Og de fleste fra kremen i innerste sirkel kommer innom med godt humør og jeg storkoser meg sammen med disse.


I går la jeg ut bilde her av presang til meg fra snuppen min. En stor pakke som jeg fikk liv å åpne da klokken passerte midnatt. Jeg hadde ingen anelse om innholdet da jeg ikke hadde ønsket meg noe spesielt. Ikke har jeg orket å spekulere heller. Jeg liker å bli overrasket, og overrasket ble jeg.


Inni pakken lå et par kule joggesko, eller tursko, eller hvilken sjanger det måtte være. Men de er lette, kule og riktig størrelse. De passer godt både når en går med sporty antrekk, skjorte antrekk, eller litt punk. Og jeg er litt av alle disse versjonene.

Der var også en liten eske med en nydelig ring  som glitrer så fint i øyet. Den er fra danske Sif Jakobs Jewlerry i København. I tillegg til at den er lekker, så var det beste at snuppen og jeg gikk forbi et slikt utstillingsvindu for et par måneder siden tenker jeg, da jeg hadde stoppet opp og sagt «den var lekker», og da hadde han altså kjøpt den til meg. Jeg liker «stæsj» og den passet meg helt perfekt. Lykke!!


Den ringen med svarte steiner fikk jeg til jul, lekker den også. Slangen har jeg selv kjøpt, for jeg liker slanger. Den i sølv og gull fikk jeg nå, er så lekker at bildene yter ikke rettferdighet.

Nå skal jeg lage mat og ordne til fest del 2, så ha en riktig fin dag og aften alle sammen 😘

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#bursdagsfeiring #presang #gave #kjærlighet #ring #sommer #feiring #venner #bunnytrash

Min, min og baaaare min!!


Legg merke til den flotte pakken, jeg har ingen anelse hva som er på innsiden, jeg vet bare at den er fra snuppen min til meg, for den er min, min, og bare min!! Haha..

Skulle tro jeg har bursdag i dag sant?! Plutselig ringte det på døren her, det var Blåveispikene som kom og leverte plante og cider fra blogg-Linda og familien hennes. Det var overraskelse, tusen takk!!


Også har jeg fått fire flakslodd og «hvite» roser fra jentene mine. Herlig dag dette, og nei jeg har ikke bursdag i dag, den er i morgen. Feirer litt i dag, og litt i morgen. Bursdag som voksen er mye mer morsomt enn som barn, så jeg tar herved igjen det forsømte. En trenger litt balanse her i livet. Jeg er spent på den pakken!!

Ha en fortsatt fin dag alle sammen!!

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.


B
unny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#bursdagsfeiring #blomster #presang #gave #sol #sommer #feiring #venner #bunnytrash

Nå er jeg fullvaksinert!


Nå hagler det med overskrifter her om en tredje vaksinedose mot dette hersens koronaviruset. Folk som har erklært seg «fullvaksinerte» er irriterte og sjokkerte. Jeg selv er langt fra sjokkert, og jeg skjønner ikke hvorfor så mange reagerer på dette.

De som lar seg injisere av denne guffa er en del av et studie. Prosessen ved å lage disse vaksinene har hele tiden vært uttalt at det har vært en hasteprosess. Folk har vært skremt til vanvidd av overskrifter og uttalelser som om denne pandemien er slutten på alt.

Like fullt er vi i all hovedsak alle friske. Media lager ingen artikler om alle som får påvist koronasmitte som ikke får et eneste symptom. Derimot har vi blitt oppdatert fra dag til dag om antall smittede som i dag er tilnærmet 140 000.

I Norge har vi hatt 800 koronarelaterte dødsfall, gjennom hele pandemien på 17-18 måneder.

Vi har en livsfarlig dødelig pandemi med underdødelighet og de omkomne med snitt over gjennomsnittlig levealder. Altså eldre syke mennesker på sykehjem. Det er ikke så skremmende, så da må man bruke situasjonen i andre land der befolkningstettheten er mye høyere, hvor det er dårligere stilt iht hygiene, sunnhet og kosthold, hvor helsesektoren er dårligere rustet og man ikke har tilgang på et bredt omfang av opplysninger. Så da kan norsk mediesirkus med noen få ord styre og manipulere oss med tall og hendelser fra andre steder i verden hvor folk liksom er alvorlige syke og dør av (?) koronavirus. Men hvor dødeligheten egentlig ikke er noe høyere enn før pandemien – men den vinklingen tar de ikke.

Mutanter og varianter av koronavirus oppstår her og der og vi får høre at den ene varianten smitter lettere, er farligere og gjør oss mer syke enn det forrige. Risikoen for å dø er SÅÅÅ MYE større (som når en nordlenning skal beskrive størrelsen på fisken). Derfor man «mest sannsynlig» ta en tredje vaksinedose. Pfizer har uttalt at de jobber med en egen vaksine mot Delta-varianten. Så den som tror at en tredje dose gjør en fullvaksinert må nok tro om igjen. Men de blir nok like fullt «sjokkerte» når det da blir snakk om en fjerde vaksinedose.

Jeg har prøvd å forklare venner at de kan slutte å si at de er fullvaksinerte. Men like fullt ser jeg folk skrive blogginnlegg og statuser etter deres dose nummer to, «nå er jeg fullvaksinert». Jaja, de får tro det da. Jeg skjønner bare ikke at folk tror på dette sirkuset.

Hvordan kan noen tro på at om de injiserer seg ned noe som er uprøvd før hindrer dem i å bli syke? Gjør dem immune? Og de som tror at hvis de får dette viruset etter sådanne «vaksineringer» så vil de bli mindre syke fordi en guffe selv ikke de mest kompetente fagfolk vet noe om, for igjen dette er en studie, så vil de bli mindre syke?

Nå leser vi stadig om «fullvaksinerte» som får påvist virus. I de samme artikler brukes en «fremstående» lege eller såkalt «ekspert» for å underbygge samme utsagn: «hvis de ikke hadde tatt vaksine ville de blitt mye sykere».

Folk tror på dette. Men logisk tenkning, hvordan kan de si dette? 140 000 mennesker i Norge har fått påvist smitte. Jeg har flere ganger nevnt min tante og onkel som er i midten av 70-årene som fikk påvist dette viruset. Med underliggende sykdommer, alder og hele pakka. De merket det ikke engang. En vi møtte tidligere i pandemien som vi hang litt med på Kiel-ferga ble smittet der. Han merket det heller ikke. Nå, as we speak, sitter to venninner av meg i isolasjon «med koronavirus», hun ene såkalt «fullvaksinert» hun andre ikke. Hun som er «fullvaksinert» er den som merker dette mest, hun har feber. Hun andre ikke.

Link: Kan det bli nødvendig med en tredje vaksinedose? (Aftenposten)

Link: Dansker får tilbud om en tredje vaksinedose (DinMedisin)

Link: Israel tilbyr en tredje vaksinedose (iTromsø)

Link: Pfizer: En tredje dose «booster» beskyttelsen mot deltavarianten kraftig (VG)

Link: Vil tilby en tredje vaksinedose (Klar Tale)

Link: Pfizer vil tilby en tredje vaksinedose og produsere egen delta-vaksine (forskning.no)

Link: Pfizer vil produsere egen Delta-vaksine (Nettavisen)

Link: Kan kreves en tredje vaksinedose (VG)

Link: Vurderer tredje boosterdose i Norge (Dagbladet)

Sjekk alle disse linkene, et samlet mediesirkus som nå skal samarbeide om å påvirke/manipulere befolkningen om å ta en tredje dose. Hvis dere leser så endrer årsaken seg gradvis. Til et eksempel så var det slik for litt siden at nåværende vaksiner, eller antall doser ikke fungerer like bra mot Delta-varianten, derfor en tredje vaksinedose, eller en annen vaksine spesielt for/mot Delta. Skal man ta en ny type vaksine for hver variant som kommer da? Etterhvert så har media gått ut med om man har diverse sykdommer eller lidelser så er det viktig med ny dose, eller ny vaksine. I Dagbladet i dag er dette spesielt rettet mot de som har autoimmune sykdommer, hvilket jeg har flere av, blant annet Alopecia Areata og Psoriasis.

Hvor langt går dette før noen rett og slett dør av vaksineoverdoser? Altså satt på spissen. Tror virkelig folk det er bra å bli injisert og injisert og injisert av noe «ekspertene» selv ikke vet hvordan fungerer? Altså de innrømmer jo selv at de ikke vet med hvor narrativet endrer seg hele tiden: Én vaksine, to vaksinedoser, kryssvaksinering med forskjellige vaksiner, tre doser, ny vaksine mot hver sin mutant og variant, fire doser.. et cetera doser.

Ser jeg et profilbilde til på sosiale media, et blogginnlegg til hvor det står at «nå er jeg fullvaksinert», så spyr jeg…

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #covid #vaksiner #mutanter #varianter #fullvaksinert #bunnytrash

 

Ødela vekta!


Joda, for da har jeg styret og ordnet for bursdagsfeiring her i morgen og lørdag, men nå blir jeg bare irritert. Man trenger jo musikk i hverdagen, og når jeg styrer og steller her så er akkurat dét viktig. Plutselig når jeg styrer på kjøkkenet så hører jeg et smell i stua. Og der ligger da en plante og jord og en knust potte strødd utover gulvet. Bassen i musikken sørger for små ristninger og bevegelse derfor hadde planten flytta på seg og dermed ramlet i gulvet. Jeg orka ikke bli irritert for dét ekstraarbeidet, shit happens liksom.

Senere, ganske nettopp holdt jeg på inne på badet og skulle skifte batteri på baderomsvekta. Der greier jeg jo da å knekke en liten dings i vekta og blir liggende på gulvet og prøve fikse dette. Banner og sverger som om det skulle hjelpe. Det er for smått, så vekta er ødelagt.

Nå har det seg slik at jeg driver med fasting for å redusere og stabilisere vekten min. Skrenke inn noen kilo. Det har jeg holdt på med noen uker nå. Faster tirsdager og torsdager og veier meg på fredager. Altså jeg faster i dag og skal veie meg i morgen. Så nå er jeg egentlig ganske grinete og har lyst på en stor bolle med sjokoladeis, bananbiter, krem, sjokoladesaus og strøssel. Eller eventuelt en slik «freakshake» som jeg fant på nettet her for å bruke som illustrasjonsbilde øverst, grrr 🐰

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#bursdag #bursdagsfeiring #uhell #musikk #baderomsvekt #jinx #freakshake #bunnytrash

Første «Trashy-Award» nominasjon er nå klar!


Jeg har en stund nå hatt lyst til å lage et konsept og utdele nominasjoner som bloggverdenens svar på «razzie-awards». Noe sånt.

Razzie er en filmpris som ble dannet i 1980, som et motstykke til Oscar-prisen, bare det at en razzie-pris gis til dårligste skuespiller, manus, sang, regissering og film som filmindustrien tilbyr det aktuelle året.

Siden navnet «razzie» er opptatt og gitt til filmindustrien, så oppstår det i dag en sådan under et annet navn for blogg og bloggere på plattformen. Velkommen til «Trashy-Awards»-nominering hvor me, myself and I vil være både jury og dommer.

Årets første nominasjon går til NorgeOgVerdensNytt.


Denne nominasjonen er velfortjent da denne bloggen ustanselig kommer med utgivelser uten ære eller flid. Eller respekt!

Bloggen omtaler seg selv på følgende vis: «Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess».

Allerede her ser vi at ‘hatt’ er blitt ‘hat’, og hvis målet er å være en ‘nyhetsplass’ eller ‘nyhetsside’ som formidler nyheter på norsk, da burde i det minste basic grunnskolenivå norskspråklige kunnskaper være på plass.


Det har kommet noen hårreisende nyheter fra denne bloggen, denne første fikk meg til å søle ut kaffen min da overskriften var som følgende «kvinne skrek og gråt mens hun ble voldtatt av bare fire menn». Dette er den groveste, men kort tid etter ble den etterfulgt av følgende overskrift: «Jente (12) utsatt for litt juling og ranet».

Utsatt for litt juling. Dette er alvorlige triggere for de av oss som har vært utsatt for overgrep selv. Dette er ikke nyhetsformidling, dette er en farse, en kan nesten ikke tro at det er mennesker som skriver disse tekstene.

Alvorlighetsgraden av det vedkommende skriver om virker ikke ha noen betydning, det er som om vedkommende ikke selv skjønner de nyhetene h*n selv videreformidler i bloggen sin.


Gårdagens overskrifter er egentlig bare morsomme, men like fullt idiotiske og helt fraværende fra det bloggen selv beskriver som sitt konsept, for dette er jo fake news, og muligens krenkende for personen som blir omtalt i innlegget.

Jeg finner det også «spesielt» å lage en overskrift om hvor 8-åringer blir injisert med koronavaksiner. Vi er ikke kommet dit er vi vel? Overskriften er som følgende: «Da har Greta Thunberg (8) tatt første dose med koronavaksine».

For de som ikke vet hvem Thunberg er så kan jeg informere om at hun er 18 år. Altså hun blir frivillig injisert!

Det siste innlegget fra NorgeOgVerdensNytt som jeg vil nevne er innlegget om «forholdsregler ved torden og lyn» hvor vi får beskjed om å «ikke svinge med kølla» 😂


Så første «Trashy-Award» nominasjon går til «nyhetsbloggen» «NorgeOgVerdensNytt».

Gratulerer! Vel fortjent!!


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#trashy #awards #trashyaward #nominasjon #blogg #norgeogverdensnytt #blogger #egmont #bunnytrash

KG er kveldens gåte 👩🏼

I dag leste jeg over noen kommentarfelt under noen blogginnlegg og der ble jeg gjort oppmerksom på noe de kalte KG. Uvitende som jeg er så måtte jeg saumfare disse kommentarfeltene for å stilne min nysgjerrighet på hva KG er for noe. Etterhvert kom det fram. Kvinneguiden.

Klikk.no er et norsk nettsted som er eid av Egmont Publishing og er Norges største redaksjonelle forbrukernettsted. I februar 2012 hadde nettstedet over 960.000 unike norske besøkende i uka.

Nettstedet satser på nytte- og forbrukerstoff innen emnene bolig, foreldre, mote, motor, teknologi, helse og mat, med fokus på oppskrifter, tester og slik-gjør-du-det stoff.

Klikk.no har et redaksjonelt samarbeid med Nettavisen som også er eid av Egmont Publishing. I februar 2012 ble nettstedet Kvinneguiden.no innlemmet i klikk.no.

I disse kommentarfeltene som jeg leste så kom det fram at der var mye drittslenging og bare stygge kommentarer fra folk som ønsker å hevde seg på andres bekostning.

Bare sånn kjapt surfet jeg innom litt Safari og sånn for bare å få litt grunnleggende kunnskap om KG. Da fikk jeg vite at det har vært en trend at nordmenn deler bilder av kjønnsorganene sine på Kvinneguidens forum. Da spesielt menn.

Menn?

Dette med deling av kjønnsorganbilder er visst slått ned på og fjernet. Men det at en er anonym er visst slik det er enda? Og visstnok er flertallet av brukerne gretne gamle gubber som ikke er fornøyd med hverken seg selv eller andre og da bruker dette forumet for å tråkke på hverandre? Menn fra min alder og oppover?

Er flesteparten av alle menn blitt kvinner? Det heter jo Kvinneguiden. Hva er det jeg ikke skjønner her?

Noen som leser dette som bruker være på Kvinneguiden? Eller er det som med Se&Hør, ingen kjøper det, men likevel er det mest solgte ukeblad?

Hvorfor gidder dere dette?

Kveldens gåte 🤔

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#kg #blogg #forum #klikk #nettavisen #egmont #kvinneguiden #bunnytrash

Ikke bare katter har ni liv!

Jeg var ikke klar over at blogg.no er tilhengere av å begrense ytringsfriheten, men de er jo faktisk delvis det?! Det har hendt meg noen ganger at når jeg poster et innlegg så «forsvinner» det.

Sist i dag, mitt forrige innlegg.

Altså, når en poster innlegg så ligger det avbildet med tittel øverst på blogg.no sin side. Etterhvert som andre poster nye innlegg så flytter innlegget seg nedover siden. Det gjorde mitt innlegg en liten stund, men «poff» sa det så forsvant det. Er det slik at enkelte ting blir tabulagt og «sensurert» av blogg.no? Er her regler jeg ikke har fått med meg? Blir det for hard kost? En skulle ikke tro det mtp hva faktisk andre bloggere poster. Men å skrive om at en nesten ble drept 15 år gammel er kanskje for meget?

Innlegget som «forsvant»: Han skjøt meg faktisk!

(Edit: det hjalp å klage, nå er innlegget tilbake)

Det jeg skriver og poster på mine sosiale media og i min blogg er min opplevelse av hva som foregår og det er mine standpunkt jeg formidler, jeg gjør det fordi det er det viktigste jeg kan gjøre i disse enormt utfordrende tider! Det er her jeg kan bidra! Jeg ber ikke om å bli likt eller at alle skal være enig! Jeg gjør det fordi jeg er i min fulle rett til og stå opp for det jeg tror på og det jeg mener er viktig!

At vi ser forskjellig på verden det er jo sånn det er og alltid har vært så det er ikke noe nytt! Men vi alle, også meg selv, er i min fulle rett til å stå opp for min sannhet og for mine innsikter i et fritt demokrati!!

Jeg har ingen behov for å diskutere (jo litt) eller krangle, jeg har mange ganger blitt omtalt som en provokatør, men det er andres oppfatning, ikke min. For egentlig eksisterer ikke provokatører, det er hvordan andre reagerer som er reellt. Lar du deg provosere av ord så går det på deg, og deg alene. Ingenting jeg skriver er rettet mot deg som person alene. Jeg har kun behov for å stå for min rett til å fortelle min sannhet! Jeg kjemper for friheten til å være den man er og ikke la et press gjøre en taus og motløs!!

Jeg lar meg ikke kneble av venstrevridde propagandaaktivister, ikke av politikere eller media, ikke av enkeltpersoner, om det er venner, familie, bekjente eller fremmede. Og da lar jeg meg ihvertfall ikke kneble av deg. Jeg har blitt forsøkt voldtatt, kvalt, knivstukket, skutt og druknet. Det er ikke sånn at om andre mennesker har andre standpunkt som er helt forskjellig fra ens egne er det som er farligst!

Det er mye farligere om man ikke får være den man er!!

Hilsen meg

Bunny Trash

Overlever


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#ytringsfrihet #sensur #bunnytrash

Han skjøt meg faktisk!


Usikker på om jeg har fortalt dette på bloggen før, det er nesten helt usannsynlig at jeg ikke har gjort det mtp hvor mange år jeg har skrevet, hvor mange innlegg det har blitt og hvordan jeg har lagt ut uten filter for hva som deles fra det private liv.

Hvorfor henger folk seg opp i at noen bloggere skriver om sine sykdommer, skader og lidelser? Hvorfor ligger det en slags kritikk om det mellom linjene til andre bloggere? De fleste inne på bloggerenes arenaer fulgte Sophie Elise som var mester på diagnoser. Hun hadde faktisk papyrofobi blant titalls diagnoser. Hun skrev selv at dopapir gikk greit så hun kunne tørke seg bak. Det var hun glad for. Toalettpapiret hennes var mykt og deilig, men hun kunne ikke lese pocketbøker for det er skummelt, men hun kunne lese bøker i hard cover OM hun var veldig forsiktig når hun bladde i boken. Å ta i vanlige ark som a4, a3 fortalte hun var umulig for henne da ville hun begynne å hyperventilere, få panikkangst. Men hun elsket å lese bøker da.

Folk slukte disse historiene hennes. Det gjorde sikkert du også. Og dere tillot dette. Alle disse eventyrene. Når noen kommenterte Sophie Elises historier og selvmotsigelsene så kom hylekoret, da var man slem og skulle «tas».

Det å kunne skrive om sykdommer, vonde hendelser, tap av foreldre eller barn, sine handikap eller funksjonshemminger, rusmisbruk, selvmordsforsøk, overgrep en har blitt utsatt for, voldtekt og så videre. Sin angst og depresjoner. Det å kunne skrive om det i en offentlig blogg, få det ut slik at «alle» vet, det kan være veldig terapeutisk og befriende. Det å anerkjenne at det faktisk har hendt. Det motsatte av å fortrenge.

Gi muligheten til andre med felles opplevelser til å kunne snakke om det. En er ikke alene. Få vekk tabuer. Listen er lang, dette har hjulpet meg. Jeg er en av de som anbefaler å skrive om slike ting. Jeg har selv skrevet mye om det vonde, som foreksempel da skipet jeg var på sank, at mannskapet sto på dekk og min stebror og jeg var etterlatt igjen under dekk for å drukne.

Og ja, som overskriften sier så har jeg faktisk blitt skutt også. Sånn det bare med det.


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#nesten #druknet #og #skutt

Ekstrem fanatiker!


For litt siden la bloggerinnen Monica Vederhus ut et innlegg der hun har fått innsprøytet noe blekk i armen sin, altså hun har fått seg tatovering. Jeg likte den, og jeg likte at hun hadde en historie bak den.Jeg selv har noen tatoveringer, jeg elsker slike greier, og er det noe jeg liker enda mer så er det mitt store idol Madonna. Jeg elsker henne fra innerst i hjerterota, hun har gjort så mye for meg og så utrolig mange mennesker, folk ser ut til å glemme det noen ganger.


Dere vet, hun der dama som herjet hitlistene på hele 80 og 90-tallet og til og med på 00-tallet og etter det. Hun som går sine egne veier hele tiden og bare nekter å forsvinne. Hun som har brukt enorme summer for å bygge skoler, barnehjem og sykehus i Malawi for å hjelpe alle de hiv-syke foreldreløse barna der. Ganske ufattelig at det faktisk finnes land med over en million hiv-syke foreldreløse barn.

Gi bidrag til: https://www.raisingmalawi.org/


Så derfor ville jeg vise dere bilder og tatoveringen min fra RebelHeart-eraen. Altså, Madonna ga ut første singel til albumet i desember 2014, og deretter hele albumet «RebelHeart» i mars 2015. Et sterkt undervurdert album, men på tross av at hun ble hacket og albumet lekket så havnet det på topp 5 plasseringer verden over. På de største markedene som England og USA havnet albumet som nr 2 på listene. I land som Tyskland, Italia, Japan og Australia inntok hun førsteplassen. I Norge ble det en respektiv andreplass. Jeg elsker dette albumet og har ved flere anledninger postet her i bloggen sangen/musikkvideoen «Ghosttown».


Konsertbildene dere ser her har jeg knipsa selv med en eldre iPhone som jeg hadde på daværende tidspunkt. Madonna reiste på turne for å promotere «RebelHeart» i perioden september 2015 til mars 2016. Jeg benyttet selvsagt anledningen til å oppleve dette showet flere ganger og var blant publikum på to konserter i Praha, én i Stockholm og to i Amsterdam. Hver og én av dem var fantastiske show. Bildet av meg er sånn greie Madonna-fansen gjorde da albumet ble utgitt. Snålt å se nå, jeg er 30 kg tyngre der, hahaha..


Yupp, jeg har hele mitt liv vært fanatisk Madonna-fan. Husker jeg fikk profil på Facebook og skulle fylle inn personalia. Der det skulle fylles inn religion skrev jeg uten å tenke meg om: Madonna.


Jeg er veldig glad i de fleste tatoveringene mine, og jeg elsker «RebelHeart»-tatoveringen min som dere ser på bildet under.

Hva tenker dere?

Takk for titten, ha en riktig fin kveld, og velkommen igjen 😘

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#madonna #rebelheart #rebelhearttour #raisingmalawi #ghosttown #tattoo #bunnytrash

Klarer jeg si fu*k you til angsten og gjennomføre dette?!


I morges gjorde jeg en avtale med ei venninne om å hente meg og snuppen min her hjemme førstkommende mandag formiddag. Videre går turen til Vikersund hvor denne bestemte bunnyen da skal prøve seg på noe som blir omtalt som ekstremsport.

En må ha billett, og det var idet jeg hadde betalt for den og billetten kom i innboksen min jeg nok en gang ble helt skjelven. Jeg begynte faktisk å riste på samme måte som duracell-kaninen i de gamle reklamene. Det var ordet på billetten «ekstremsport» som spilte meg ut. Jeg har altså betalt for å teste ut ziplinern i Vikersundbakken, verdens største hoppbakke. Lengden på dette «stuntet» er 540 meter, noe som ikke høres så ille ut. Det står at høydemeter er 200 meter, det øker pulsen litt i kroppen, og en toppfart på 100 km/t. Da begynner vi å snakke.

Jeg har det med at jeg trenger litt «kick» her i livet, og da må jeg av en eller annen grunn gjøre ting som skremmer meg. Jeg har enda ikke fått hoppet i strikk eller fallskjerm, mulighetene har liksom aldri dukket opp når jeg bare kan klaske pengene på bordet sånn just like that. Men det kunne jeg altså nå, og da gjorde jeg det. Et kick er betalt for, og nervene jeg har var jeg ikke forberedt på. Når jeg har gjort ekstreme ting har det vært på impuls, aldri så veldig planlagt. Så nå får jeg føle angsten. Men mye av poenget er jo å gi en finger til angst!

Etter bekreftet billett dro snuppen min og jeg ned til sentrum og handlet mat og snacks til bursdagen min som er få dager unna. Til helga skal det feires med venner, feste litt og ha det moro. Nå er vi vel hjemme igjen, og igjen så kom nervene og angsten snikende. Det skal bli moro i helga, men på mandag blir jeg henta og kjørt til Vikersund..

Tror dere jeg gjennomfører?Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#zipliner #vikersund #vikersundbakken #ekstremsport #ekstremeopplevelser #redd #frykt #angst #opplevelse #bursdag #moro