Det siste måltid: farvel 2018!

Nå har jeg stått i maaange timer på kjøkkenet og laget mat. Og nå begynner jeg å se en ende på det. Veldig glad for at jeg kuttet grønnsaker og sopp i går. Å lage god mat med kjærlighet tar litt tid altså.

Hvert år når det er klart for nyttårsfeiring bruker vi å invitere venner hjem til oss på kalkun-middag med tilbehør. Hvert år har det vært forskjellige venner, og hvert år den samme middagen. I år blir det annerledes.

I år har vi invitert ei venninne og hennes andre venner. Vi var egentlig invitert til henne, men bi påtok oss å stå for mat og fest for at hun skulle slippe stresset da hun har veldig hektiske dager for tiden. Det er veldig hyggelig å stille opp å hjelpe andre. Bare synd at ikke alle setter pris på slikt.

To stykker meldte avbud nå klokken 17:00. Jeg tenker at det er i seneste laget. Jeg har laget to svære former med middag, altså hovedrett. Forretten er mice-en-place og klar til å freses. Og dessert er innkjøpt. Jeg vet ikke hva folk tenker om meg, men jeg står ikke her å koker opp en Toro-gryterett ti minutter før gjestene kommer og attpåtil er det nyttårsfeiring. Nei, denne karen gjør det ordentlig. Lager ordentlig mat, helt fra scratch. Så da kan jeg bare si «synd for dem» om de som melder avbud.

Menyen i dag er altså forrett, hovedrett og dessert!

Forrett: «Freset Vilt». Asparges, champignon, elg , hjort, rein og hval freset på høy varme og serveres med potetmos, min egen viltsaus og tyttebær.

Hovedrett: «Det siste måltid» av kylling, champignon, purreløk, rød paprika og bacon. Stekt og kokt i en himmelsk urtesaus a la moi. Serveres med ris.

Dessert: Sjokoladeis, sjokoladesaus og krem. Eller «Irish Coffee».

Middagen er satt til klokken 20:00.

Fra klokken 21:00 er alle venner og koselige bekjente velkommen. Alle hyggelige mennesker er velkommen – i kveld blir det moro!

Godt Nytt År alle sammen!! ❤️

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#nyttårsfeiring #middag #kos #moro #venner #forrett #hovedrett #dessert #velkommen #godt #nytt #år

Årets underholdning 2018

De fleste vet vel at jeg er meget glad i underholdning som musikk, film, konserter, tv-serier, blogg også videre. Så dette innlegget vies til å fortelle hvilken underholdning som har gitt meg mest i år.

Artister:

I følge min Spotify så er Kylie Minogue den artisten jeg har spilt mest i år. Etterfulgt av mitt store idol Madonna som nummer to og Ina Wroldsen som nummer tre.

Album:

Med det sagt så kan jeg fortelle at det albumet som kom ut i 2018 som jeg har likt best og spilt mest er «Golden» av Kylie Minogue. I en periode spilte jeg det hele tiden. Hjemme i høyttallerne, i høreklokkene mine på treningsstudioet og til og med streamet jeg det i høreapparatene mine. Et fantastisk countryinspirert popalbum.

Nummer to ble utgitt i 2017, men veldig sent på året. I midten av oktober. Så derfor er P!nk sitt album «Beautiful Trauma» med her. Albumet er typisk P!nk, hun skuffer aldri, og tittelsporet er fantastisk. Neste år, 5 august 2019 skal snuppen min og jeg på «Beautiful Trauma Tour» konsert med P!nk. Det blir tredje konserten med henne, og jeg gleder meg psykt!

Album nummer tre er comebackalbumet til DumDumBoys «Armer og Bein». Dette var etterlengtet og kjærkomment. Seks år siden forrige album, men de er fremdeles like bra og tøffe.

Sanger:

Igjen i følge Spotify’en min så er det låten «A lifetime to repair» av Kylie Minogue fra albumet «Golden» som er den mest spilte låten min. Så da må jeg bare sette den opp her som nummer en. Men bare så det er sagt, hvert spor på hennes «Golden»-album er en hit og fantastisk.

Det var under en weekend i København at snuppen min og jeg på shopping inne på en klesbutikk der hørte sangen «Please Tell Rosie» av Alle Farben. Ikke hørt om bandet engang før, men låten sugde seg inn i hodet mitt og ble den nest mest spilte låten min i 2018. Den er egentlig produsert i 2016. Men dette er en låt som har jobbet seg sakte men sikkert opp og frem, og fortjener denne andreplassen.

Tredjeplassen går til Quavo, Cardi B og Madonna med sangen «Champagne Rosé» som var en overraskelse for meg som er megafanatisk Madonna-fan. Veldig annerledes fra alt hennes tidligere, men det er Quavos låt, fra hans album «Huncho». Refregnet suger seg etterhvert fast i hjernen.

  1. Konserter:

Roger Waters «Us + Them Tour» i august på Telenor Arena sammen med familien Svåren må nok sies å være den beste konserten jeg har vært på i år. Et kostbart arrangement med hovedsakelig Pink Floyd melodier fra den tiden som jeg selv mener er den beste.

Nummer to blir min helt Ozzy Osbourne på festivalen Tons of Rock i Halden. Det var i juni, og jeg dro dit sammen med Rune Svåren. Konserten tilhørte Ozzys «No more tears 2/The FAREWELL Tour». Det var en fandenivoldsk stemning med den beste musikken og den råeste entertaineren – the prince of darkness!

Nummer tre blir Saxon, et band jeg ikke hadde noe forhold til og ikke hørt særlig på før. Men de er blant «de gode gamle» og som på Roger Waters og Ozzy Osbourne var det igjen Rune Svåren jeg var med på konsert. Denne gang på Rockefeller i Oslo nå i september. «Thunderbolt Tour». Det var dritkult og gikk over all forventning!

Filmer:

Nå er det slik at filmer ser jeg mindre og mindre av, samtidig som jeg ser mer og mer på TV-serier. Men snuppen min og jeg har vært noen turer på kinoen i byen her, og de som har gjort mest inntrykk da tenker jeg er først og fremst grøsseren «The Strangers: prey at night». Legg merke til musikken som spilles samtidig som høydepunktene i filmen.

Nummer to er en dramafilm som heter «The Florida Project». Jentungen som har hovedrollen er FUCKING AWESOME!!

Nummer tre blir grøsseren «The Nun» en spin-off fra «The Conjouring» og «Anabelle»-filmene. Jeg skvatt noen ganger.

Skuespillere:

Jack Nicholson, Johnny Depp og Ane Dahl Torp.

TVSerier:

«Game of Thrones» er den beste serien jeg noensinne har sett, og jeg tenker at slik vil det være lenge. Gleder meg psykt til siste sesongen i april 2019, men før det skal jeg se alle sesongene om igjen.

Nummer to blir «Vikings». Jeg har sett alle sesongene for første gang i år, helt nylig. Sittet klistret til skjermen, klarte ikke stoppe før siste episode var sett – og gleder meg til mer!

Nummer tre blir «The Handmaids Tale». Veldig dystert og annerledes, men veldig bra. Groteskt, perverst… og hun i hovedrollen fortjener virkelig anerkjennelse for denne rolletolkningen.

  • Bøker:

Har ikke lest mange bøker i år, men Sylvi Listhaug «Der andre tier» er en bok jeg mener alle burde lese. Helt klart!

Og bare for å nevne en bra bok, selv om det er lenge siden jeg har lest den så er det boken om apacheindianernes store høvding Geronimo «Du finner meg i fjellene» (Watch for me on the Mountain) av Forrest Carter.

En bok jeg skal jobbe meg gjennom snart er boka «Gategutt» av Bjørn-Erik Hansen.

Avis/Medier:

Jeg foretrekker alternative «aviser», først og fremst «Resett» hvor jeg selv også har blitt publisert. Jeg liker også «Document» og publikasjoner fra HRS (Human Rights Service). Jeg er stor motstander av venstrevridd, rød, fake news-propaganda som Aftenposten, VG og særlig Dagbladet.

Tv-kanalene TV2 og NRK (ARK) har jeg boikottet!

Blogger:

Nummer en blir min egen blogg «Bunnytrash» fordi det er den ærligste personlig/livssyn-bloggen jeg vet om.

Nummer to blir selveste bloggpolitiet og bloggen «Bloggomtoppbloggere» der alle dumhetene og løgnene til toppbloggere blir avslørt. Jeg elsker det, for det er vel fortjent når man lyver, bløffer og er falsk mot sine lesere, kun for å fylle sin egen lommebok. Mye satire og humor også i denne bloggen.

Nummer tre blir «Forbipolene», en alenemor med to barn og hennes bipolare verden. Lenge siden jeg har vært innom, men hun har enkelte innlegg som glimrer.

En blogg alle egentlig bør slutte å lese er Sophie Elise. Å se hylekor og wannabees hylle Norges største løgner er bare psykt. I begynnelsen syntes jeg jenta fortjente sin suksess – i dag med alle løgnene og falskheten – i think NOT!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#musikk #artister #sangere #musikkartister album #sanger #singler #låter #melodier #konserter #filmer #skuespillere #tv #serier #aviser #media #bøker #blogger #bunnytrash

 

 

Det er noe galt med øynene mine!!

Helt siden begynnelsen av september har jeg vært plaget med øynene mine. Det begynte med at det plutselig dukket opp en utvekst i øyekanten under mitt venstre øye. Jeg trodde faktisk først det var en kvise og tenkte at det var da en meget underlig plass å få den, og at det ville bli meget ubehagelig før den ble borte. Men det var ingen kvise, utveksten ble større og irriterte øyet slik at det ble rødt.

Etter noen uker ble det til at jeg skaffet meg sotede briller og kontaktet lege. Jeg måtte vente noen uker til før jeg kom til lege. Da viste det seg at min lege var syk og jeg endte hos en vikar. Vikaren avskrev meg med å sende inn henvisning til øyelege på sykehuset.

Noen ganger synes jeg at fastlegeordningen er idiotisk. Jeg kunne henvist meg selv til sykehuset. Trenger hverken utdannelse eller å være lege for å kunne gjøre det.

Etterhvert kom det et skriv fra sykehuset om time hos øyelege i februar. Et par dager etter hadde jeg besøk av en venninne som er sykepleier, hun ba meg gå rett tilbake til legesenteret og be om kloramfenikol øyedråper og øyesalve. Det gjorde jeg, og dama i skranken noterte og sa jeg ville høre fra dem ganske snart om eventuell resept.

Senere samme dag ble jeg oppringt av denne vikarierende legen jeg hadde vært hos. Han ba meg komme til hastetime hos han fordi han ville se på øyet mitt igjen før han skrev ut resept. Jeg møtte tidlig morgenen etter, og mannen så ikke på øynene mine engang før han skrev ut reseptene. Det var tydelig at han bare ville ha dokumentasjon på at jeg hadde vært der slik at han hadde sitt på det tørre.

Å leke lege kan jeg også, det irriterer meg å ha slike i helsevesenet, men én ting er sikkert, jeg skal ikke inn til den karen igjen.

Etter et par uker med øyedråper og salve, samt at jeg holdt en våt varm klut mot øyet noen ganger daglig, så forsvant utveksten. Jeg begynte så med vanlige briller igjen.

Men et nytt problem hadde oppstått.

Når jeg våknet om morgenen så åpnet ikke øyet seg. Jeg må åpne det fysisk med handen min. Det er som om muskler i øyet er svekket. Dette har også begynt å skje med det høyre øyet mitt også. Og når jeg har fått åpnet øynene så føles det som om jeg har utvekster eller noe bak øyelokkene. Jeg må blinke masse og det tar en stund før øynene føles «normale» etter jeg har våknet.

Enda er det en god stund igjen til timen hos øyelege. Men jeg har også en ny time hos min fastlege med en gang hun er tilbake på jobb i begynnelsen av januar. Kanskje kan hun hjelpe meg å få time hos øyelegen tidligere..

Nå er det så mye rart med øynene mine at jeg frykter nesten å bli blind. Ikke at jeg har merket noe på synet, men jeg leser, skriver og spiller bingo så mye jeg kan inntil jeg vet hva dette egentlig er og får det fikset.

I kveld skal snuppen og jeg til middag og noget attåt hos en venninne, og jeg setter veldig pris på at øynene mine fungerer slik at jeg ser veien og vet hvor jeg skal. Det skal jeg slutte å ta som en selvfølge, for det er faktisk ingen selvfølge lenger. En må lære seg å sette mer pris på det en har.

En riktig god helg til dere alle!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#øye #øyne #irritasjon #utvekst #sotedebriller #briller #lege #vikar #fastlege #øyelege #henvisning #sykehuset #sykepleier #kloramenikol #øyedråper #øyesalve #dråper #salve #fastlegeordning #hastetime #resept #dokumentasjon #muskler #øyelokk #blind #frykt #redsel #angst #bingo #sette #pris #på #god #helg #jatillivet

BurgerLand 👍 Drammen

Dette innlegget ble skrevet og lagt ut da blogg.no startet overgangen fra blogspot til wordpress. I prosessen forsvant dette innlegget, og har nettopp dukket opp igjen. BurgerLand fortjener anmeldelsen derfor legger jeg it innlegget på nytt igjen:

I dag har jeg hatt full runde i byen. Først et møte med en psykolog, så et møte med en hudlege, deretter et møte med en «vanlig» lege. Videre ble det et besøk på apoteket der det kostet meg nærmere firehundre kroner for medisiner jeg ikke får gjennom frikort. Innimellom alt dette var jeg å kjøpte julegave til «svigers».

Siden brukskontoen min allerede hadde fått gjennomgå bestemte jeg meg for en lunsj på BurgerLand (Blichs gate 4) her i Drammen. En hundrelapp til eller fra føltes helt ubetydelig.

For ikke så lenge siden startet BurgerLand med et «lunsj-tilbud» de har på hverdager mellom klokken 11:00 og 15:00. For hver dag er det en ny av deres signaturburgere som står på menyen. I dag er det onsdag, så da fikk jeg en «Loosey Juicy» single burger og en dispenser cola i «lunsjpakken» til 99 kr. Jeg har ikke prøvd «Loosey Juicy» før, men jeg lover, jeg kommer til å bestille den igjen. Den var nyyyydelig!

Det var på nippet til at jeg bestilte meg en til, hahaha..

Fra BurgerLand kom til Drammen har jeg vært mer enn fornøyd med stedet. Burgerne er fantastiske. Lokalet er intimt og trivelig, sentralt på Strømsø, 4 minutter fra togstasjonen.

De som jobber der er superhyggelige og oppmerksomme. I dag etter jeg hadde spist spurte han som laget og serverte meg burgeren om jeg var fornøyd, og om det var noe jeg syntes som kanskje kunne vært bedre. Han var takknemlig for enhver tilbakemelding. Men burgeren var perfekt så jeg kunne ikke si annet enn det. Verdt pengene, virkelig!

Her er originale burgere for alle, fra 38 kr for en «Tex Burger» til 228 kr for en «Big King XXL Trippel». De har også mye annet digg, jeg kan anbefale grilled pommes og løkringer.

Kan nevne at de også selger øl.

Jeg har ikke møtt noen som har spist burgere på BurgerLand som har vært misfornøyde. Tvert imot så har jeg hørt masse skryt. Uvanlig mye skryt egentlig. Så det sier jeg dere DRAMMEN, denne plassen må dere ikke miste, vær flinke til å besøke BurgerLand. Det vil være et stort tap å miste dette stedet!!

Drammens beste burger!! 6!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#hamburger #burger #cheeseburger #baconburger #looseyjuicy #smakfullt #bluecheesebacon #texburger #texasburger #spesialdressing #looseyjuicyburger #bigkingXXL #trippelburger #bluecheesebaconburger #lunsj #lunsjmeny #service #kundebehandling #drammen #burgerland

Mine favorittburgere: «BurgerLand Loosey Juicy» og «Blue Cheese Bacon». Men det kan fort endre seg, er et par tre burgere jeg ikke har prøvd enda 😜

Må søke om å beholde bloggen 😳

Nylig, her i begynnelsen av måneden slet jeg masse med bloggen min, og jeg fikk som svar etter å ha henvendt meg til blogg.no’s support, at problemene vil løse seg selv etterhvert som de har fått overført alle blogg.no’s blogger fra Blogspot til WordPress. Altså blogg.no holdt på å skifte plattform fra Blogspot til WordPress.

For min del gikk ikke dette skiftet av plattform smertefritt. Jeg hadde utrolig masse tekniske problemer fra å ikke kunne poste innlegg, til at leserne mine ikke kunne se innleggene mine, linker som ikke fungerte og blogginnlegg som forsvant. Jeg har skrevet rundt 60 email fram og tilbake med support. Nylig dukket et blogginnlegg jeg la ut under skifte-prosessen opp på bloggen min, omsider etter flere uker, men enda er ikke alt i orden. Når jeg legger ut innlegg dukker det opp tall i bloggen som jeg ikke har skrevet, noen ganger er det vanskelig å redigere, og jeg opplever at noen ganger er det variert størrelse på bokstavene i blogginnlegg-avsnittene. Noen ganger er det noe galt med linkene, og ofte når jeg skal logge inn i bloggen går det ikke. Der man klikker inn på «logg inn» er borte. Jeg må inn på siden til blogg.no flere/mange ganger før «logg inn» dukker opp.

Jada, og alt dette er forsovet greit fordi det blir gradvis bedre og enklere faktisk. Selv om det tok veldig lang tid og var veldig ødeleggende for bloggen å komme hit. Endringen av plattformen burde vært bedre planlagt og mer kompetent slik at det hele kunne gått mer «smooth». Men det som er det verste er at selv etter alle meldingene fram og tilbake med blogg.no’s support så ble jeg ikke gjort klar over at jeg må likevel søke om å kunne få fortsette hos blogg.no. Og at det er ikke alle som får godkjent søknaden.

Dette ble jeg gjort klar over gjennom en annen blogg jeg leste, og for et par dager siden sendte jeg support melding og spurte om dette er tilfelle. Ja det er tilfelle. Man må søke om å få fortsette hos blogg.no. De som ikke søker mister bloggen sin i april sammen med de som får avslag på søknaden. I dag fikk jeg tilsendt denne søknaden, jeg har fyllt ut og sendt inn. Svaret får jeg på nyåret.

Hva hvis jeg får avslag? Det kan jeg vel umulig få? Uff, dette er ikke moro å vente på. «Liker ikke!!».

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#blogg #bynnytrash #blogging #blogg.no #blogger #bloggere #blogspot #plattform #endring #wordpress #support #email #søknad #mail #hvaskjer

 

 

Jeg er rasist: – Norge 2018!

Det har slått meg flere ganger at mennesker som påstår at selv om man har forskjellig etnisitet, så finnes det ikke raser. Alle mennesker er like selv om man kommer fra forskjellig sted, har forskjellig hudfarge, forskjellige religioner, kulturer og så videre. Vi er bare én rase. Dette er de samme menneskene som er hyppigst på å slenge ut ordet ‘rasist’ til andre. Hvordan kan en være rasist hvis vi alle og enhver er én og samme rase?

Kanskje ordet ‘rasist’ rett og slett ikke betyr det samme lengre som det en gang gjorde? Det har alltid før vært slik at ordet ‘rasist’ betyr ‘tilhenger/utøver av rasisme’.

Så hva er rasisme?

Rasisme, tidligere omtalt som raselære, er forestillingen om at menneskeheten kan kategoriseres i ulike raser som hver tillegges et sett egenskaper og som rangeres etter verdi. Rasisme er og har vært grunnlag for diskriminering eller segregering.

Så diskriminering og segregering av rase, farge, avstamning eller nasjonalt eller etnisk opphav, det er rasisme.

Farge, avstamning eller opphav bryr jeg meg ikke om av andre årsaker enn at jeg er nysgjerrig på hvor folk kommer fra og er oppriktig interessert. Jeg liker å reise og jeg liker å møte folk. Jeg har venner fra Tyrkia, Bulgaria, Romania og Irak. Jeg har vært flere ganger i Afrika. Jeg har fadderbarn i Etiopia. Jeg har møtt hvite tigre og svarte hottentotter. Jeg er ikke tilhenger eller utøver av rasisme.

Hvordan har det blitt slik at man er rasister fordi en ønsker å vite for eksempel når det står i avisen eller kommer på nyhetene om begåtte hendelser. At man ønsker å vite hvem som har kræsjet, stjålet, rømt, startet bilbrann, voldtatt eller drept? Vi ser stadig i media at det unnlates å fortelle etnisitet på de som har begått kriminelle handlinger når de ikke er etnisk norske. Det kan jo umulig være rasisme når alle behandles likt. En skulle tro det var det som var hensikten, likhet for alle, likevel står det «mannen fra Oslo», «jenta fra Lier» eller «trønderen». Det er jo rasisme mot etnisk norske!

Enhver diskusjon om innvandrere, migranter, asylsøkere og så videre blir kneblet med anklager om rasisme, og personer blir kalt for rasister. Er man for streng innvandring og integreringspolitikk så blir man stemplet som rasist. Gir en ved valg sin stemme til FrP, så blir en stemplet rasist.

I Norge vil vi gjerne vite hvilken påvirkning innvandring har på samfunnet vårt. Sannheten. Det får vi vite gjennom media. I hvert fall burde vi det. Men så lenge media skjuler fakta for oss, eller fremstiller ting annerledes, så blir vi ført inn i en tåke. Denne tåken har det norske folk vaklet rundt i lenge, i mange år. Politikere og media har sine agendaer, for eksempel penger og makt. Så da gagner det dem å villede oss andre, folket, til å tro noe annet enn virkeligheten.

Ta til eksempel halalslaktingen, voldtektene og drapene på de to jentene i Marokko. Norsk media og politikerne her påstår at det har ikke noe med islam å gjøre mens regjeringen samtidig skriver under en migrasjonsavtale i Marokko. Fakta er at alle de arresterte er muslimer og islamister, og tåkeleggingen her i Norge handler om penger og makt!

Når en beveger seg ut i samfunnet. Til fots. Da får en med seg utrolig mye mer enn hvis en beveger seg fra A til B i bil. En får med seg mye mer av å bevege seg, enn hvis en bare tilbringer dagene sine hjemme, på kontoret eller hvor det måtte være. En må se og oppleve selv hva som foregår i samfunnet. En får også med seg mye mer fakta gjennom sosiale og alternative medier enn gjennom main-stream media. Nå er det stadig flere som får øynene opp for massemedias bedragerier og toppolitikeres agendaer.

Selv om det er stadig flere som begynner få med seg fakta og virkeligheten, så er det dessverre alt for mange som ikke gjør det. De kjører fra A til B. Lever i en «boble». De får ikke med seg annet enn nyhetene fra VG, Dagbladet, NRK, TV2 og Aftenposten. «MSM korrupt media». Og da sitter de igjen med å tro på ting som ikke er helt riktige. Masse ‘fake news’. De blir ganske enkle ofre for tåkelegging og en konstruert virkelighet.

I Norge er det veldig mange faktisk som tror at masseinnvandring er en bra ting. Jo fler som kommer jo bedre. Et fargerikt og mangfoldig samfunn. Så lenge media skjuler hvem som begår kriminaliteten, for eksempel alle voldtekter og overfall, så er det jo greit for folket. Vi vil jo ikke støtte rasisme. Og så lenge våre politikere, som skal holde oss trygge og landet vårt trygt, kaller innvandringen en «berikelse» og islam for «den gode religion», så tror vi på det. Naivt, og samtidig en veldig falsk og farlig trygghet.

Islam er farlig. Islam er mange mange flere av disse mennene som drepte de to jentene fra Norge og Danmark i Marokko.

Jeg ble overfalt av fem stykker i Oslo en kveld etter en intimkonsert på Gruneløkka. En av dem trakk kniv mot meg. Dette var noen år før «innvandrerkrisen» i 2015. Den gang var jeg naiv selv, trodde på det massekulturelle og stemte MDG.

Med årene har det blitt oftere og oftere slike triste, fæle og onde hendelser. I form av overfall, hets og vold. Ved flere anledninger har «berikelsen» angrepet hundene våre. En prøvde å kjøre på Ella med sin sølvgrå Mercedes da hun var valp. Et par stykker har prøvd å sparke henne. Og her om dagen var det et gjeng på seks-sju stykker som kastet mini-kinaputter på Ariel og Ella. Uskyldige små hunder som ellers bare er glade og snille mot alle. Disse folka ville skremme og skade dem. De kunne ødelagt øynene på dem, og skadet/traumatisert dem for livet, og slike hendelser skal vi bare godta?! Vi feirer jul mens dem holder helvete. Det helt merkelig psyke med dette er at når jeg forteller om disse hendelsene og opplevelsene så blir jeg kalt for ‘rasist’.

Hvorfor?

Ved å se på hva som skjer i politikkens verden, hva som skjer i media, i samfunnet, og hva jeg har opplevd selv, så har jeg nå skjønt at ordet ‘rasist’ har endret mening og betydning.

Jeg er rasist fordi jeg er for streng innvandring og integreringspolitikk. Jeg er rasist fordi noen angriper hundene mine, kjæresten min eller meg. Jeg er rasist fordi jeg har stemt på FrP. Jeg er rasist for at jeg synes Sylvi Listhaug er tøff. Jeg er rasist fordi jeg er islamkritisk og ateist. Jeg er rasist for at jeg sier ‘negro sukkerkulør’, spiser bacon og juleribbe. Jeg er rasist fordi jeg mener at eventyrene om Pippi Langstrømpe er en kulturskatt som vi ikke bør endre på. Jeg er rasist fordi jeg vil beholde Nasse Nøff, bestevennen til Ole Brum, i barnehagene. Jeg er rasist fordi jeg tror på ytringsfrihet. Jeg er rasist fordi jeg tror på høflighet og gjensidig respekt. Jeg er rasist fordi jeg vil beholde korset i flagget vårt!

Lille julaften, altså bare for noen få dager siden, så var snuppen min og jeg på «Lykke Bingo» i Flytogpassasjen på Strømsø her i Drammen. Dette er blitt et samlingssted for innvandrere, blant dem ’romfolket’ som gambler og spiller bort tusenvis av kroner daglig, som naive nordmenn gir dem i sympati for deres «fattigdom». Bingoen er delt opp i to rom, et for spilleautomater, og et for vanlig bingo. På automatrommet holder romfolket til.

Denne dagen fikk snuppen min og jeg hver vår hendelse samtidig. Han spilte på automat-rommet da en av romfolket sølte ut en hel brus på gulvteppet. I stedet for å ordne noe å få tørket med så tråkket fyren det heller inn i teppet. Snuppen min sa til han at han heller fikk finne noe å tørke med. Da fikk han beskjed om å holde kjeft. Så spør snuppen min om det er slik man bruker å gjøre? «Rasist, din rasist» fikk han til svar.

Selv satt jeg på bingosiden da en romdame kom og stjal en kopp kaffe av benken der (koster 5 kroner). Så stakk hun den andre neven sin nedi skålen med sukkerbiter, grafset til seg og puttet i lommen sin. Der er skjeer til sukkerskålen, til å ta sukkerbiter med, men disse synes det er moro å være svinete og å demonstrere. De driver og spytter på gulvet og er veldig ekle. Jeg sa til hun damen at hun måtte bruke skjeen og ikke neven til å ta sukkerbitene med, jeg nevnte ikke at hun faktisk stjal. «Rasist» sa hun til meg, snudde seg og føyk ut av bingoen igjen.

Denne samme romdama (bilde over) er blant de som bruker å grave i søppelcontaineren vår, og bæsje i hekken her. Jeg sa ifra til ei av bingovertinnene om hva som skjedde, men skal jeg på bingo igjen så tar jeg heller med meg eget sukker fra nå.

Uansett, i dag så betyr ikke ordet rasist det samme som det en gang gjorde. Ordet ‘rasist’ har INGENTING WHATSOEVER med rasisme å gjøre. I dag betyr rasist en som sier meningen sin. Jeg er rasist, jeg sier meningen min. Jeg kommer alltid til å være rasist, for jeg kommer aldri til å slutte ytre mine meninger!!

Jeg er rasist, og jeg er stolt av det!!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#rasist #rasister #rasisme #marokko #etnisitet #marrakesh #statsminister #dyremishandling #kinaputter #hunder #mops #sylvi #listhaug #sylvilisthaug  #fremskrittspartiet #frp #is #isis  #dobbeltdrap #voldtekt #fn #romfolk #mord #islam #islamister #islamisme #muslimer #raselære #berikelse #ukultur #stortinget #regjering #islamisering #rase #diskriminering #segregering #kriminalitet #politikk #politikere #massemedia #msn #vg #dagbladet #berikelse #religion #ideologi #mdg #innvandring #ateist #integrering #fakenews #mainstream #nasse #nøff #aftenposten #tv2 #nrk #politikere #bacon #juleribbe #negro #sukkerkulør #ytringsfrihet ##ateisme #grunerløkka #oslo #lykkebingo #bingo #strømsø #drammen #norge

En supergod venninne/vertinne på julaften 😘

  1. Nå ligger jeg på sofaen og slumrer, klarer såvidt holde øynene åpne. Egentlig skulle jeg hatt noe å gjøre for å få energinivået litt opp. Men det er første juledag og snuppen min er på jobb. Alt er stengt, og jeg har hverken familie eller venner å henge med i dag. Heldig er jeg som har jentene våre som ligger å slumrer på sofaen sammen med meg.

I går spiste vi julefrokost før vi åpnet gaver. Mange fine gaver. Jeg ble så glad at ord finnes ikke. Etter gaveåpningen var det kosing med jentene, powenap og slikt før vi ordnet oss og dro til et vennepar på middag og after-food. Vertinnen hadde virkelig fått til en herlig buffet av hjemmelaget julemiddag. Ribba var snadder og svoren sprøere enn knekkebrød. Pinnekjøttet var nydelig, alt tilbehøret var perfekt tilberedt. Jeg spiste så jeg holdt på å rulle av sofaen der oppe. Hun hadde laget flere desserter, og når jeg tenker på det nå så er det jo litt skammelig at jeg ikke smakte på en av dem engang. Men det var ikke rom for mer, tro det eller ei. Så resten av kvelden holdt jeg meg til drikke.

Det startet med eplegløgg, så ble det Vodka Exotic Strawberry Breezer, Irish Coffee og noen sure epler. Vi storkoste oss vi, snuppen og jeg. Det var var vel verre for de to «tullingene» (😂) som ikke skjønte hverken opp eller ned, inn eller ut. Hahaha.. vertinna ble nok litt oppgitt der ja. Men hun husker nok dette som en fin julaften likevel. Masse god mat, kostymer og originale minner. Og bildet øverst er gaver fra dem, som hun har satt sammen. Vi likte dem veldig godt!

Ellers vil jeg si som snuppen min har skrevet på Facebook-statusen sin. «Ønsker alle mine venner (bekjente og ukjente) en trivelig og hyggelig jul og feiring med familie og venner, og husk for all del på alkoholinntaket med barn til stede, ikke la barna sitte igjen med en juletid med fyll og bråk».

🎅🤶🎅🤶

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#jul #frokost #gaver #pakker #julegaver #julepakker #julefrokost #juleøl #juledrikke #julemat #julemiddag #pinnekjøtt #ribbe #medisterkaker #julepølse #riskrem #juledessert #dessert #venner #julaften #julefeiring #julekos #alkohol #kostymer #irish #coffee #vodka #fanta #exotic #strawberry #breezer #eplegløgg #julegøy #kos #moro #første #juledag #mylittlefamily ❤️

I dag er ikke dagen å blogge fordi..

Snuppen min var den som stod opp først i dag. Som en unge maste han om at jeg skulle stå opp. Så etter litt at jeg også opp. Det er julaften. Så da tok han med seg jentene ut på en liten luftetur mens jeg ordnet til frokost. Kokte egg og juleansjos. Eggerøre med juleskinke. Bare for å nevne noe.

Så åpnet vi julegaver. Vi skal til et vennepar senere i dag, så derfor har vi åpnet gaver tidlig. Vi orket ikke styret med å drasse julepakkene dit og hit. Også er det jo gleden med å åpne gaver sammen med jentene våre da. De fikk masse snack. Veldig masse. Pluss hver sin nissebamse med lyd i, hver sin enhjørning som snakker til dem, og juleøl.

Snuppen min fikk mye nyttig. Sengetøy og toalettsaker. Undertøy og sokker. Kredittkort med penger. Fra meg ble det to par sko, sokker og Versace-parfyme. Jeg fikk også sengetøy og toalettsaker. Kredittkort med penger. Fra snuppen min fikk jeg genser, Police armbånd og halskjede pluss flyreise og hotell. Vi skal tre netter på lekkert hotell i Berlin. Fucking shit!! I løøøøøv it!! Første gang vi snakket om å reise til Berlin er 10-11 år siden. Nå skjer det!! I løøøøøv U snuppen min ❤️

Som sagt skal vi til et vennepar senere. Der blir det full julemiddag med ribbe, pinnekjøtt, julepølser, medisterkaker, alt tilbehør og dessert. Tror venninna vår er i julestemning, jeg tror magen blir mett før nese og øyne. Men uansett det blir kjempekoselig, fordi dem er kjempekoselig. Etterpå blir det noen drinker av forskjellige slag ut over kvelden.

Som overskriften sier så er ikke dette dagen å blogge, har egentlig ikke tid til dette. Nå blir det en powernap før vi steller og ordner oss og reiser til Fjell.

Haha, vi skal til Berlin, yeeeey, shoo-be-doo oo-la-laa 😜 Ha en herlig jul alle sammen 😘

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#jul #frokost #gaver #pakker #julegaver #julepakker #julefrokost #juleøl #juledrikke #julemat #julemiddag #pinnekjøtt #ribbe #medisterkaker #julepølse #riskrem #venner #julaften #julefeiring #julekos #reise #hotell #berlin #tyskland #police #mylittlefamily ❤️

Minne fra en forgangen jul: gladpillen!

  1. Dette var en romjul for mange år siden, helt i slutten av mine tenår. Noen venner og jeg fikk tilbud om å få kjøpt noe Ecstasy av en bekjent. Vi var tre, et vennepar av meg som den gang var kjærester. Vi gikk fra sentrum og opp i åsen over sentrum. Harstadåsen.  Der bodde mannen som solgte Ecstasy sammen med kjæresten sin i en liten kjellerleilighet. Jeg husker ikke hva E’en het eller hva vi betalte for den. Eneste jeg husker er at det var Ecstasy og den fungerte akkurat som den skulle.

Sammen med paret som vi kjøpte E’ene hos tok vi denne rusen. Da det begynte å fungere skulle vi, kjæresteparet jeg kom sammen med og jeg, dra til meg. Ganske straks etter vi forlot leiligheten oppe i åsen begynte tablettene å fungere for fullt. Det var bare nedoverbakker, det var vinter og glatt overalt. Speil-is. Skikkelig holke. Vi ble helt gelé i beina, ramlet og trynet nedover bakkene, slo oss i hodet og ellers overalt, men der kom ingen smerte. Vi holdt på å le oss ihjel. Bare lo og lo. Latteranfall. Hadde aldri trodd at det kunne være så gøy å ramle på isen.

Da vi kom ned til sykehuset ble det slutt på de bratte sklibakkene. Resten av veien hjem til meg gikk stort sett bare bortover og bortover. Der var èn nedoverbakke, men den var langt fra bratt og det var godt strødd. Vi bestemte oss for å ake litt ved sykehusbakkene før vi gikk videre. Var jo så utrolig gøy. Vi ble gjennomvåte og kalde, men vi var så på tur at det merket vi ikke der og da.

Så begynte vi å tusle mot leiligheten min igjen. Vi hadde ikke gått mange meterene fra sykehuset da det kom ei drosje kjørende. Jeg viftet med armene og fikk stoppa drosja. Vi satte oss inn og hun som kjørte, kjørte oss helt hjem til døra hos meg. Vi surret og lo mens vi leitet i lommene våre etter penger for å betale. Men hun sjåføren sa at det ikke var nødvendig å betale. Personlig ble jeg helt paff. Hun sa hun ikke trengte penger. Hun var så fornøyd med å kjøre oss sa hun, hun hadde aldri kjørt noen som vår glade før. Det var tydelig at vi hadde gitt henne en opplevelse.

Dette ble en kveld jeg aldri glemmer, det var så mye latter og moro hele kvelden. Paret som jeg hadde denne kvelden sammen med er enda gode venner av meg. Hun er jo da en av mine beste venner og har vært det over halve livet mitt.

Det er ikke alltid at utfallet av å ruse seg på Ecstasy er like heldig som mine opplevelser. Mye fælt har skjedd, spesielt med ungdom, pga denne lille pillen. For de som ikke vet hvordan Ecstacy ser ut så er den i alle mulige farger, rosa, hvit, blå, grønn… Den har gjerne et navn, navnet finner man som et påtrykket symbol på den, for eksempel en due, et dollartegn, en sommerfugl og så videre.

Jeg var narkoman i mange år. Ruset meg på masse psykedelika og amfetamin. Men også heroin, morfin og ellers det som dukket opp i miljøet. Jeg bodde et år i rehabiliteringsleilighet, hadde fast kontakt med miljøterapeut og Utekontakten i Harstad. Jeg har mistet mange venner opp gjennom årene. Noen har hengt seg, skutt seg, tatt overdoser og noen har blitt så syke at de har dødd.

Jeg hater når folk skal fortelle meg at de har sååå peiling på rus og narkotika, fordi de kjenner noen, har en fetter, en sønn, en tante eller en nabo som har ruset seg eller er/har vært narkoman. Etter mange år sitter jeg enda med den sure, sviende, etsende smaken av amfetamin på tungen min. Ingen trenger å fortelle meg!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

  1. ACTIS – Rusfeltets samarbeidsorgan
  2. Actis er en paraply for organisasjoner, nettverk og stiftelser som vil mobilisere til frivillig innsats for å redusere skadene ved bruk av alkohol og narkotika. Actis er en fortsettelse av det tidligere Avholdsfolket Landsråd. Ved lansering av Actis – Rusfeltets samarbeidsorgan sluttet ti nye organisasjoner seg til felleskapet og Actis representerer nå 25 organisasjoner.
  3. UMN – Ungdom mot narkotika
  4. Egentlig var det ikke meninga at UMN skulle utvikle seg fra å være en bred aksjon, til å bli en stor, mangfoldig og livlig organisasjon (UMN). Men takket være de mange aktive Slå tilbake – gruppene lever ungdommens organisasjon mot narkotika i beste velgående.
  5. Landsforbundet mot stoffmisbruk
  6. LMS organiserer først og fremst familie og pårørende til stoffmisbrukere – blant annet foreldre, besteforeldre, samboere/ektefeller, søsken og venner. I tillegg har vi med oss “vanlige folk”, som ønsker å støtte kampen mot narkotika. LMS er partipolitisk og ideologisk uavhengig og består i dag av mer enn 5.500 medlemmer. Forbundet har i en årrekke oppfylt kravene for å få statsstøtte, og vi mottar hvert år midler fra fagmyndighetene innen Rusfeltet. Det bekrefter at også de offentlige myndigheter ser verdien i det arbeidet LMS gjør.Nei til Narkotika? Lik og del!!!

Noen ord før jul: legg vekk verden og nyt hva du har!

Det er så mye trist som skjer i denne verden, det er ALLTID så mye trist som skjer i denne verden. Da jeg var yngre så jeg ikke alt dette triste i verden, jeg var mer selvsentrert og egoistisk. Samtidig var Norge og samfunnet vårt roligere og tryggere. Nå blir det bare verre og verre i en hurtigere og hurtigere fart. Dette siste med voldtektene, halalslaktingen og drapene på den danske og den norske jenta i Marokko, og migrasjonsavtalen «vår» egen statsminister inngikk i Marokko og har forpliktet Norge til å være med på mot vår vilje. Det er en utvikling som skremmer selv de tøffeste.

Det er gått så langt at innimellom må en bare stenge ute hele verden, og ta seg en tur inn i en «boble», puste ut og lade opp til neste «økt», og samtidig kunne unne seg å faktisk nyte at en lever og har det nogenlunde bra. Mye bedre enn så utrolig mange andre. Det er verdt å huske, og det er verdt å sette pris på.

Jeg tenker at julen er en fin tid å gjøre det på. Trekke seg tilbake inn i en «boble», være med familie, venner, kjæreste og/eller barn. De som har disse. Spise masse god mat, høre på fin musikk, spille spill, spise godterier og se bra filmer. Koble helt ut med hva en føler for. Si god jul og å forsøke å lage en trivelig tid for flest mulig på den ellers så mørke årstiden, i det ellers så tøffe livet.

Dette er en tid for å inkludere og stille opp for hverandre. Det er ikke alle som har disse tingene jeg nevner. Hva som er en selvfølge for enkelte er ikke en selvfølge for alle. Man trenger å huske at livet er ikke bare vonde følelser, politiske svik og sorg. En må unne seg å sette pris på det en har.

Jeg er selv ateist, men velger å bruke jula til å nyte livet og glede meg. Selv om jeg ikke er religiøs så synes jeg denne høytiden er passende til å la alt bare være. Glemme all elendighet. En liten pause i året, da naturen og våre travle liv står stille. For meg handler julen om kjærlighet og omsorg til sine medmennesker, samvær og samhold, mer enn det handler om noen tro.

Så alle sammen, religiøse eller ikke-religiøse, svart eller hvit, unge som eldre, uansett hvem dere er så håper jeg dere kan unne dere selv og  (hver) andre en riktig god jul ❤️

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#trist #lei #sorg #vonde #følelser #sette #pris #på #familie #venner #kjæreste #barn #livet #trivsel #glede #ateist #ateisme #religiøs #religion #kjærlighet #omsorg #samvær #samhold #tro #håp #livet #god #jul #norge