Softis i øret 😳

I dag har jeg vært på sykehuset, og det er ikke noen bombe, for der er jeg jo hver uke. Gjerne flere ganger i uken. I dag var jeg på hørselssentralen. Kari heter hun audiografen der. Vi er etterhvert blitt gode venner, jeg får alltid en klem når jeg kommer. Hun er ei sprudlende hyggelig og god dame.

Har nå levert inn høreapparatene «mine» for n’te gang.

Etter en lang prosess for å endelig få høreapparater igjen etter mange års opphold så ble jeg så glad. Det funket så bra. Det å ikke måtte være hyperkonsentrert eller lese på munnen til folk for å være sikker på at det jeg hører er det som blir sagt. Det var så godt. Det å ha hjelpemidler på forelesninger, i forsamlinger og så videre. Ha muligheten til å streame nyheter og musikk direkte gjennom disse apparatene og inn i ørene mine. Det var som å tråkke inn i en ny og bedre verden. Men. Det varte ikke lenge.

Temperaturen ble høy tidlig i år. Vi «hoppet» over våren og gikk direkte fra vinter til sommer. Dagene ble rekordvarme, og uansett hvor lett en kledde seg så kunne en ikke unngå å bli svett. Så da et av apparatene tok inn svette og batteriet begynte å irre så måtte jeg levere disse inn. De ble sendt til reperatør. Jeg fikk etter ei tid apparatene tilbake uten at de var fikset. Så da ble de sendt inn på nytt, de forsvant da mellom sykehuset og reperatør et sted. Dermed måtte det bestilles nye, så bestemte vi oss, audiografen og jeg, for å prøve et nytt merke. Helt nye apparater. Så ble de bestilt, og jeg tilbake til sykehuset etter noen uker for å hente dem. Vel hjemme så viste det seg at jeg hadde fått to like apparater, altså to til høyre øre. Og slik, på den måten har det fortsatt og gått. Enda.

Høreapparatene jeg leverte i dag hyler i ørene mine når jeg tar dem i bruk. HØYT, SKJÆRENDE og SMERTEFULLT!!

Så da var det i dag å bestille nye igjen. Alle disse apparatene er meget kostbare. Jeg snakker mange tusen. Og i dag måtte vi bestille noen som er en hel del dyrere enn til nå. En type apparater som kan styres gjennom to apper istedet for én. En app gjennom mobilen min, og en app gjennom et «smykke» som følger med.

I dag fikk jeg også spesiallagd øreplugger til disse apparatene. Først ble det ført en «pædd» inn i hvert øre for å tette foran trommhinnen slik at den ikke ble berørt. Så ble to flytende gummilignende stoffer blandet og fylt inn i ørene mine. Det kjentes ut som om hun fylte ørene mine med softis. Samme konsistens og kald som – softis.

Denne blandingen brukte noen minutter på å stivne, så ble den ferdige massen tatt ut av ørene mine. Dette blir da sendt med bestillingen på de nye apparatene og medfølgende utstyr.

Så da får jeg bare vente til neste møte med Kari, inn i neste måned, og bare håpe at jeg nå endelig kanskje får apparater og utstyr som fungerer for meg.

Kryss fingrene 🤞

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sykehuset #vestreviken #audiograf #ønh #hørselssentralen #høreapparater #hørsel #hørselshemmet #app #apper #trommehinne #drammen

Der står han og tømmer søppelkassene!

De siste dagene har det vært en betydelig økning av søppel på eiendom her jeg bor. Dette har vært et problem i perioder, og noen av søppelcontainerne har fått lås. Men det nytter ikke, de blir brutt opp.

Klær, hermetikk og farlig avfall blir strødd utover. Skadedyr blir tiltrukket. Det er mange grunner til at vi faktisk har søppelcontainere og avfallssortering.

Vi kom nettopp hjem etter en tur i sentrum. Når vi rundet hjørnet før huset vi bor i ble vi stående lenge å se på denne mannen som stod og tømte boksene og containerne som ved siden av huset, de som tilhører A-oppgangen. Han så veldig fredfull og fornøyd ut denne mannen. I hans verden gjorde han ikke noe galt, det lyste av hele han. Å forsøple og ødelegge både miljø og andres eiendom hadde han ingen betenkeligheter med. Når han hadde tømt utover det han ikke skulle ha, og puttet noen ting i en egen pose så tok han sikte på boksene som tilhører oss i B-oppgangen. Vi stoppet han og ba han om å rydde opp etter seg.

Jeg har før bedt vennene hans å rydde etter seg, men da bare vifter de med armene og ikke forstår. Men denne gangen var jeg ikke alene, vi var to voksne med to hunder. Så da plukket han opp uten noe om og men. Sortering av søppel her vi bor har ingen nytte, eller i bygårder og gater i sentrum generelt. Han lempet hermetikk og klær gikk rett i våtavfall. Men nå ligger det i hvert fall ikke ut over eiendommen

Jeg skal ikke nevne noe om etnisitet eller hvor disse folkene kommer fra. Da kommer det bare haglende kommentarer om at jeg er rasist. Det fra folk som synes det er greit at disse menneskene tømmer søppel ut over eiendommer, stjeler fra private eiendommer og legger avføring igjen langs husvegger, i hekker og ellers her. Det jeg kan nevne er at dette, her jeg bor, er en lekepark for småbarn, og en aktivitetspark for større barn.

Link: Driter i parken.

Jeg gir meg ikke på dette. Uansett etnisitet eller opphav, så synes jeg IKKE dette er greit!!

Del innlegget hvis dere er enige!!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#søppel #søppeltømming #avfall #hærverk #miljøsvin #samfunnsproblem #miljø #skadedyr #farligfordyr #farligforbarn #oslo #drammen #smitte

Tips til å få bedre dager 😉😘

♥ Det første tipset er det viktigste, det er å ta til deg kunnskapen om at vi mennesker har syv følelser som er grunnleggende og som er de samme på tvers av kulturer – med andre ord likt for alle mennesker.

Dette er: Sinne, tristhet, redsel, skam, avsky, glede og interesse.

FEM av syv primære følelser er smertefulle følelser. Det at de fleste av de primære følelsene er smertefulle betyr at vi skal ha det mye vondt. Det er en del av å være menneske, så du er ikke alene om å ha en dårlig dag, eller ha det vondt, alle mennesker opplever dette!

♥ Det andre tipset mitt er å akseptere det første tipset mitt her. Akseptere dine følelser. Er du sint, så vær sint. Knus et glass, slå på boksesekk, hyl alt du kan. Finn din måte å bearbeide dine følelser. Er du trist, så gråt hvis du vil det. Kryp under dyna og ligg i fosterstilling. Hva som helst som er i tråd med å akseptere og bearbeide akkurat den følelsen. Er du redd, ikke flykt, men konfronter frykten. Er du skamfull, be om unnskyldning, snakk med en venn.

♥ Å snakke med en venn er et tips i seg selv, uansett hvilken følelse du sitter med. Har man en god venn som en kan stole på og snakke med alt mulig om, så hjelper det utrolig mye. Snakk om hvordan du har det, men ikke la dine følelser gå ut over vennen.

♥ Det er mye følelser i musikk. Som jeg bruker si, «forskjellig musikk til hver sin tid». Sett på den musikken som du føler passer til dine emosjoner. Har du kjærlighetssorg, hvilken musikk passer? Er du sint, hva passer da for deg? Musikk er bra for hjerte og sjel.

​♥ Alle har noe å glede seg til/over, så hvis du velger å ikke tenke på eller bearbeide følelsene som gjør at du har en dårlig dag, hvis du velger å utsette bearbeidelsen, så tenk på noe du har å se fram til, eller ting du er glad for. Jeg skal på cruise neste år, og på P!nk konsert. Jeg har en kjempesnill og god samboer og en herlig liten familie. Skriv gjerne punkter på et ark, det kan fungere oppmuntrende.

♥ Som med musikk kan også film, bøker og tv-serier fungere. Har du noen favoritter du kanskje kunne tenkt deg å se igjen? Eller en fantastisk bok å fordype deg i?

Hobbyer kan også fungere for å stenge ute «støy» fra omgivelsene. Hobbyer er sunt og kan hjelpe en å slappe av. Jeg bruker for eksempel å male bilder. Noen liker å gå tur i naturen, der kan en få inspirasjon, ta bilder, trekke frisk luft og tillate seg å kjenne på følelsene sine og at en lever.

♥ Dette er mitt åttende og siste tips i denne sammenhengen. Det er å minne deg selv på at du er et menneske, du har følelser, og at de to øverste tipsene mine i innlegget her er de grunnleggende og viktigste. Det tredje er også veldig viktig. Resterende er tips om midlertidig «flukt», om du flykter fra en dårlig dag, utsetter bearbeidelsen, så vil det alltid komme en ny dårlig dag – ikke bli mindre av dem i hvert fall.

Jeg tror at hvis du virkelig jobber med de to første tipsene, at du tar til deg kunnskapen, aksepterer og bearbeider, så vil du straks oppleve å ha det bedre med deg selv og dermed en bedre hverdag.

Lykke til ♥

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#følelser #emosjoner #aksept #bearbeidelse #sinne #tristhet #redsel #skam #avsky #smerte #venner #musikk #kjærlighet #omsorg #hjerte #sjel #vennskap #problem #oppmerksomhet #oppmuntring #film #bok #tv #serie #terapi #terapeutisk #psykologi #selvterapi #selvhjelp #hobby #hverdag #angstmestring #angst #depresjon #empati #deprimert #inspirasjon #kunnskap #jobb #hjelptilselvhjelp #nestekjærlighet #lykke

Venter på flere kommentarer fra haterne mine!

Det er allerede en hel del som har lest mitt forrige innlegg om disse patetiske haterne som anonymt sender meg stygge kommentarer her i bloggen. Etter jeg la ut innlegget er det kommet én slik kommentar, men det var hverken latterlig eller morsomt. Null kreativitet. Å kalle meg for klyse er jo bare døll.

Jeg har klikket meg inn på bloggen flere ganger, men neida, ikke kommet flere. Eneste er én hyggelig kommentar på akkurat det innlegget, og flere saklige kommentarer på eldre innlegg.

Altså, i dag sover idiotene, og de normalt intelligente som har noe mellom ørene, vettuge mennesker som er saklige og har fått oppdragelse i oppveksten – dem er våkne.

Uansett, takk for at dere leser folkens, ha en fortsatt fin kveld og en god natt ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#hatere #tragiske #ensomme #bitre #triste #einar #stalker #lavmål #kjærlighetløse #rune #stakkarslige #tapere #bakterier #patetiske #psyke #latterlige #anonyme #uintelligente #anonym #fjærkre #fyllik #søppel #idioter #bunnslam

Når bunnslammet kommenterer 😜

Hadde en liten fest her på lørdag. Vi hadde kledd oss ut (se forrige innlegg), kjøpt inn snacks og barskapet var fylt med litt av hvert fra tax-free. Så kom det noen gode venner på besøk. Noen hadde kledd seg ut, andre ikke, men alle hadde det like koselig og moro, såvidt jeg fikk med meg.

På et tidspunkt ble bloggen min et tema, det pga en stakkars person som har skrevet en kommentar til et innlegg jeg har lagt ut og signert med en god venninne av meg sitt navn. Kommentaren var ikke ment å være hyggelig. Så langt derifra.

En av venninnene våre som var her uttalte at hun ikke skjønner at jeg gidder bloggingen med tanke på hvor stygge enkelte kan være. Jeg ser det ikke slik, jeg har jo tross alt blogget i åtte år, og fra bloggens fødsel og til i dag har det alltid kommet noen stygge meldinger.

Jeg får hele tiden hyggelige tilbakemeldinger, og gjennom tiden har jeg møtt og blitt kjent med noen av bloggens lesere. Snuppen min og jeg har fått nye venner gjennom bloggen min. Jeg har gode gamle venner som leser bloggen min, som godtar mine tanker og meninger, og er glad i meg som jeg er. Bloggen min har vært en årsak til at personer som har vært utsatt for grove overgrep har stått fram og anmeldt. Jeg har fått tilbakemeldinger fra mennesker som føler de har fått et bedre liv på grunn av bloggen. Jeg har blitt kontaktet av aviser som har ønsket at jeg skal skrive sak for dem. Og innlegg jeg har skrevet har blitt publisert som gjesteinnlegg i en voksende nettavis med masse positive tilbakemeldinger.

Så med alt det, i tillegg til at bloggen i alle år har fungert terapeutisk for meg, hjulpet meg til en bedre hverdag, gitt meg selv mer aksept og forståelse. Da er ikke noen få stygge kommentarer fra svake mannfolk som velger å bli sett på som tapere, det er ikke noe jeg tar til meg.

Jeg må jo si at jeg synes synd i vedkommende som ikke har et bedre liv enn å henge seg opp i meg på en slik måte. Hvor tragisk må ikke livet til disse to vedkommende være?! Og jeg vet at det ikke er pent å le av folk som har problemer, men i disse tilfellene klarer jeg ikke la være.

Jeg bruker i hovedsak ikke publisere disse kommentarene, de havner i søppelposten når folk er så feige at de ikke står for hva de skriver. Jeg kan jo heller ikke bytte ut «anonym» med deres egentlig navn, selv om jeg vet hvem dem er. Men innimellom må jeg publisere, for det gjør jo bloggen min mer variert og underholdende.

«Kanskje det er du som er problemet. Jeg mener, repulsivt stygg, med fysikken til en potet fritert i herdet fett, er det strengt tatt ikke så rart at folk finner deg kvalmende motbydelig. For det er du».

Altså, da kan jeg jo ikke annet enn le, det sier seg jo selv hvordan type mennesker det er som skriver slikt, det får jo ikke meg til å føle meg som noe dårligere menneske at de selv er så lavmål!

😂😂😂

Så takk 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#hatere #tragiske #ensomme #bitre #triste #einar #stalker #lavmål #kjærlighetløse #rune #stakkarslige #tapere #bakterier #patetiske #psyke #latterlige #anonyme #uintelligente #anonym #fjærkre #fyllik #søppel #bunnslam

Min Halloween 🎃

Kommende onsdag er det Halloween. Det er fremdeles slik som jeg har skrevet i bloggen mange ganger før. Jeg liker ikke «knask eller knep». Tigging og ugagn synes jeg ikke har noe positivt for seg. Derfor har jeg vært motstander av Halloween.

Historisk sett har det skjedd mye fælt i forbindelse med, og som direkte årsak av denne ikke-norske tradisjonen som handelsstanden har imponert og prakket på oss i grådighetens navn.

Jeg har «myknet» litt i forhold til denne feiringen. Tigging og ugagn er ugreit, men å kle seg ut og ha en fest synes jeg er bare moro. Og igjen i (g)år hadde vi det moro med Halloween-feiring. Noen dager i forkant, men men.. Som dere ser på bildet under av snuppen min, to gode og festlige venner, og meg. Vi tok den helt ut. Er vi ikke stygge??!! Mohahahaha 😈

😂😂😂

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#halloween #allehelgensaften #trickortreat #knaskellerknep #knask #knep #trick #treat #tigging #ugagn #kostymer #fest #moro #feiring #venner #jatillivet

Sannheten om 22. juli 2011.

Den 9. Oktober, altså for 19 dager siden skrev jeg et blogginnlegg «Den konstruerte sannheten om 22. Juli» i forbindelse med at en ny film om denne dagen skulle ha premiere.

I innlegget skrev jeg om diverse utsagn og teorier om Utøya som omtales og skrives om, særlig i sosiale media. Jeg skrev at ved hjelp av disse filmene og den kommende TV-serien blir vi «hjernevasket» til å tro på en konstruert sannhet, og lurt til å glemme at det er mye vi ikke vet om det som hendte, og til å glemme hvem som ikke vil at vi skal vite.

Utøya-rapportene ble kneblet og taushetsbelagte i 70 år fram i tid. Det er jo selvfølgelig årsaker til det. Nettopp at vi ikke skal vite. Om 60 år er det svært få som levde i 2011 som fremdeles vil leve. De som da fremdeles lever kommer ikke til å ha noen hukommelse om Utøya. Det de da sitter igjen med kunnskaper om er en veldig konstruert historie.

Link: Den konstruerte sannheten om 22. juli

Etter jeg skrev det nevnte innlegget ble jeg kontaktet av flere som enten var irritert eller forbannet over det jeg skrev. Jeg ble beskyldt for å «vri denne dagen til noe helt annet enn den faktisk var». «Dette tullet du kommer med» var det ei som skrev. Vel, dette er ikke noe jeg har diktet opp, men jeg gjenfortalte hva andre som var direkte involvert har uttalt. En dame skrev til meg: «Ikke en eneste av dem (de som var på Utøya) har noen gang ymtet frempå at de trodde det var flere skyttere, og hvis noen av de frykter at det var flere gjerningsmenn den dagen så hadde de aldri returnert til Utøya gang på gang senere».

Men jo, det eksisterer slike rapporter. Og hvordan kan vedkommende si at «så hadde de aldri returnert gang på gang senere». Når hun ikke visste om disse rapportene, hvordan kan hun da si at de har vært på øya gang på gang i ettertid?

En annen dame skrev til meg: «Mye av det du skriver i denne post er fullstendig tull. Hvorfor vet jeg dette? Fordi yngste offer på Utøya het xxxxxxxx xxxxxx-xxxx fra Drammen og jeg er hennes mor».

Det skjønner jeg ikke. Vet man automatisk sannheten fordi man er pårørende? Jeg skjønner at temaet er vondt, og at man ikke vil tro. Man vil tro det en vil tro. Men det endrer ikke det faktum at det hele tiden dukker opp ting som beviser at den sannheten vi kjenner til er langt fra den hele, fulle og riktige sannhet. Den er konstruert.

Grunnen til at jeg tar dette opp igjen er en nylig hendelse. Ti dager etter jeg skrev og la ut mitt blogginnlegg var tidligere statsminister Jens Stoltenberg gjest hos Lindmo på NRK TV. Der sier han ordrett, og jeg siterer: «Det var før de begynte å skyte på Utøya».

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

Se og hør det selv fra Stoltenberg, 46:30 ut i programmet.

Link: Lindmo 19. oktober 2018

#utøya #sosialemedier #sannheten #konstruertsannhet #22juli #utsagn #uttalelser #teorier #konspirasjon #utøyarapporten #rapporter #taushetsbelagt #historie #skyttere #gjerningsmann #gjerningsmenn #skudd #statsminister #jens #jensstoltenberg #stoltenberg #lindmo #tv #intervju #nrk

Og her er et blogginnlegg skrevet 20. Oktober av bloggeren «Jostemikk».

Link: Det var før de begynte å skyte på Utøya

Sphen og Magic har fått en datter ❤

Det er velkjent blant mine venner at jeg har en ekstra fascinasjon for pingviner. Jeg synes de er vakre, interessante, morsomme og fantastiske!

Lesere av bloggen har vel også skjønt dette da jeg har blogget om mine små morsomme venner ved flere anledninger.

Link: Pingviner har et vakkert ytre og indre

Sphen og Magic (screenshot VG)

For en tid tilbake siden fikk jeg et trist skriv fra Greenpeace hvor jeg er medlem. De fortalte om en koloni pingviner på øya Petrel Island i Sør-Georgia i Antarktis. Kolonien besto av 40.000 pingviner som hadde lagt tilsammen 18.000 egg. Kort etter klekkingen fant franske forskere bare to overlevende kyllinger. Tusenvis av ihjelsultede kyllinger og uklekkede egg ble funnet over øya i regionen kalt Adélie Land ("Terre Adélie"). Når pingviner sulter i hjel, så skjønner man at noe er helt galt i Antarktis. Nå jobbes det hardt for flere marine verneområder der.

Link: Greenpeace

Sphengic (screenshot VG)

Historien om alle de uklekkede eggene og alle de døde pingvinbarna er kun tragisk, men håper noe godt kommer nå ut av det.

Så over til en gladnyhet!

I dag fikk jeg tilsendt en link om to pingviner i Australia. Sphen og Magic. De er homofile, og fikk nettopp sitt første barn sammen. Ei lita pingvin jente har nå klekket ut av egget deres. Hun er oppkalt etter begge sine fedre, og hun heter Sphengic.

Dere kan lese mer om dette: her!!

Alle tre er friske og lykkelige og lever sammen i redet de to nybakte pappaene bygde sammen ❤

Google

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#pingviner #greenpeace #pingvinkoloni #antarktis #koloni #petrelisland #sørgeorgia #adelieland #terreadelie #petrel #sphen #magic #marineverneområder #verneområde #sealifesydneyaquarium #sydney #sealife #australia #homofile #homofilepingviner #homser #sphengic #mirakel #jatillivet

Mennesker som nører oppunder hat…

Sylvi Listhaug lar seg ikke stoppe av kritikk, hets og demonisering. Meningsmotstandere frykter henne, fordi hun snakker klart og tydelig, på en forståelig og folkelig måte. Det er vel hovedgrunnene til at Jonas Gahr-Støre bestemte seg for en voldsom og korrupt strategi med bruk av representanter, ansatte og partilojalister for AP som pøste ut den samme stemplingen av Listhaug i sosiale medier for å «ta» henne.

Hele Norge og fler til vet jo nå at det var først etter en hel arbeidsdag at det kom en Twitter-melding fra kommunikasjonsrådgiver i AP, Bjørn Tore Hansen, som koblet det nå berømte innlegget fra Listhaug på Facebook til 22. juli ved å si at akkurat 9. mars, dagen hun la det ut, var premieredagen for filmen om Utøya.

Ingen gjorde denne koblingen før dette, men etter denne Twitter-meldingen eksploderte det. AUF-leder Mani Hussaini hoppet på, det samme gjorde tidligere AUF-leder Eskil Pedersen. Først formiddagen etter kom de nøye planlagte innleggene til Jonas Gahr Støre og Raymond Johansen. Kynisk gjennomført, innearbeidet og effektivt for å diskreditere Listhaug på en måte som endte med at hun måte gå av som justis- beredskap og innvandringsminister.

Jeg er så utrolig mektig mektig lei av Jonas Gahr- Støre, særlig når han går ut og stempler alle som er enig med FrP og Sylvi Listhaug som mennesker som nører oppunder hat.

På Facebook har Knut Arild Hareide nettopp skrevet: «Ord kan splitte. Ord kan samle. Og ord kan endre Norge. Det er det Sylvi Listhaug gjør. Hun endrer Norge i feil retning», samtidig som han prøver å bygge oppunder Gahr-Støre.

Støre, Hareide og co. bruke skitne metoder som dette når de ser, og vet, at stadig flere folk vender seg til den retningen Sylvi vil føre Norge. Folket ser klarere på hennes side, på andre siden svever Hamas’ venn Tåkefyrsten som i sin tid gikk i lære og konspirerte med Gro Harlem Brundtland og lurte Norge bakveien inn i EU – med EØS.

Nå svever han rundt i tåken og er uklar på alt, unntatt hans meninger om, og frykt for Listhaug.

I årtier har FrP vært det eneste partiet som virkelig har tatt utfordringer med innvandring og integrering på alvor – og ingen mer konsekvent og bestemt enn Listhaug som nå er nestleder. Med FrP i regjering har vi faktisk oppnådd kontroll på innvandrings-adkomstene og vi har fått et lite løft på integrering. Og integreringspolitikken i Norge har enda en lang vei å gå – det er kun FrP og Listhaug som kan lede oss på den veien.

Ute i Europa ser vi enorm politisk uro fordi i motsetning til FrP her i Norge, har ingen av deres etablerte partier tatt tak i disse utfordringene. Da ser man partier som utelukkende handler om innvandring og tidvis ekstrem nasjonalisme komme på banen. En polarisering Jonas Gahr-Støre burde spare oss for!

I dag har jeg endelig mottatt Sylvi Listhaugs bok «Der andre tier» hvor hun skriver om disse sakene, og verdiene hun har og hva som har formet henne som politiker. Boka presenterer også hennes syn på vår tids store stridsspørsmål, som innvandring, eldreomsorg, asyl, feminisme og ytringsfrihet.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sylvi #politiker #listhaug #nestleder #sylvilisthaug #frp #fremskrittspartiet #jonas #gahrstøre #forræder #landsforræder #jonasgahrstøre #ap #arbeiderpartiet #sosialemedier #bjørntorehansen #utøya #twitter #facebook #fb #film #auf #manihussaini #hussaini #eskilpedersen #raymondjohansen #justisminister #brundtland #gro ##groharlembrundtland #sviker #innvandringspolitikk #beredskapsminister #innvandringsminister #terror #innvandring #integrering #integreringspolitikk #knutarild #hareide #krf #hamas #tåkefyrsten #eu #eøs #nasjonalisme #polarisering #bok #derandretier #ytringsfrihet #norge

NØRE (verb).

BETYDNING

Å nøre = gi næring til eller holde ved like – tilføre mer brensel.

SITATER.

[hun] nørte på varmen til vannet fosskokte (Regine Normann: Nye eventyr 100)

jenten grov i asken efter glør, nørte paa med næver (Tryggve Andersen: Samlede fortællinger III 37)

[hun/Listhaug] nører oppunder (Tåkefyrsten, AP)

Oppdrag «Bjørnehuset» 😜

Puuuuust… vel hjemme igjen etter en lang dag.

I morges kvart på ni sto jeg opp, og halv ti hoppet jeg inn i drosjen utenfor. Alt ble gjort mise en place i går. Medisiner, røyk, nøkler og så videre på spisebordet. Klær på stolen. Trillekoffert pakket og klar. Så var det «bare» å holde øynene oppe i drosjen på veien til den offentlige tannklinikken i Krogstadelva.

En og en halv time satt jeg i tannlegestolen og gapet mens det ble boret, slipt, pusset og fylt. Mange vil tenke «så grusomt», men for meg var det en sann glede. Det er ingen tvil om at den tannlegen jeg har hatt hos den offentlige tannklinikken i Drammen har forsømt meg som pasient og mine tenner. Jeg er veldig skuffet over henne og hvor liten stolthet hun har i sin jobb. Det er utrolig at hun i det hele tatt har jobb som tannlege.

Denne tannlegen jeg er hos nå er utrolig hyggelig, nøye, forklarende og han sitter ikke å venter på at tenner må rotfylles eller settes krone på før han gjør noe. For han er det tydelig viktig å redde tenner og gjøre en bra jobb. Mye skader i munnen min kunne vært unngått hadde det ikke vært for det offentlige og mangelen på kompetanse i enkelte sektorer. Det er mye jeg ikke er fornøyd med i helsenorge, men Krogstadelva Tannklinikk er jeg superfornøyd med. Jeg skal tilbake neste uke.

Etter tannlegen var det tilbake til Drammen. Drosjen hentet meg og kjørte meg til Drammen stasjon. Jeg stakk innom Palmen pub og fikk meg en kaffe før jeg reiste til Oslo. Noe å våkne litt på. Gikk av toget på Oslo S og tok bussen videre til St. Hanshaugen. Derfra ruslet jeg videre til Bjørnehuset hvor reklameinnspillingen for mitt statistoppdrag foregikk.

Vi var femten statister og settingen var et 80 årslag. Og handlingen er slik at én person ikke kom og gikk derfor glipp av overraskelsen.

Hehe..

Det var kjempehyggelige folk både foran og bak kamera, så det ble bare moro og latter, og det hele gikk unna som fot i hose. Det blir spennende å se resultatet, når reklamen blir publisert, og i hvilken grad jeg er med. Kanskje bare ser man armen min, hvem vet. Etterpå ble bordene dekket med pizzabuffet der vi fikk beskjed om å «hogge innpå», der var så mye pizza at flere kunne ta med seg hjem også.

Jeg er veldig fornøyd med vellykket oppdrag og vellykket dag – vel hjemme var huset stelt og pyntet. Snuppen min hadde vasket, skiftet duker, laget mat og tent masse lys ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#tannlege #tannklinikk #tenner #drammen #tannpleie #krogstadelva #statist #oppdrag #reklame #overraskelse #sthanshaugen #bjørnehuset #statistoppdrag #oslo #reklameinnspilling #innspilling #overraskelse #jobboppdrag #jobb #lykke #glede #moro #latter #jatillivet