Mamma på hjul og meg til Vixen!


Nå er det siste dagen for å nominere influencere og bloggere til denne Vixen prisutdelingen som er satt på agendaen igjen i år etter å ha blitt kansellert i fjor.

Jeg har nominert mange fine blogger og gode bloggere, og dere vet helt sikkert hvem dere er, selv om jeg har valgt å prøve holde kjeft så godt jeg kan. Jeg ville ikke ha den greia der noen føler de må nominere meg fordi jeg har nominert dem, det er så kleint. Men at jeg har nominert og promotert Vivian aka ‘Mamma på hjul’ som folkets favoritt og årets gullpenn i tillegg til flere kategorier, det var bare et must.

Jeg gjentar meg selv når jeg skriver at det er helt og holdent slik at jeg kan ikke se noen blogger som fortjener en pris mer enn Vivian. Om det i det hele tatt blir noen bloggere som får en endelig nominasjon og mulighet til å bli invitert til Vixen i år vites ikke, men jeg håper at ‘Mamma på hjul’ får mange nok nominasjoner til å gå til en evt finale.

Også meg da.

Hvis dere som leser her nå vil være med på å nominere frem noen av vinnerne av Vixen kan dere gjøre det HER, dersom dere vil nominere meg så velg årets sterke mening, der kjennes jeg best igjen, men nominer meg gjerne i flere sjangre, Livsstil, årets Gullpenn, årets Stjerneskudd, Underholdning eller Folkets favoritt. Det er lov å nominere samme person i alle! Jeg skal heller ikke nekte dere å nominere meg som årets Influencer, haha.. som sagt, det er jo slik at samme person kan nomineres i flere kategorier!

Min URL: https://bunny.blogg.no

Husk, dette må gjøres før midnatt, fristen er innen 1. september!!


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#vixen #mammapåhjul #bunnytrash

Savnet: Hvor er Gry Henriksen og Mette Ask?


Jeg synes det er litt dårlig stemning inne på bloggarenaen for tiden. Det er flere som sjelden og aldri legger ut innlegg mer. Jeg vil nevne Gry Henriksen aka Gryende som ikke har lagt ut noe innlegg på hele fem dager. Det at noen innimellom forsvinner noen dager av forskjellige årsaker eller bare tar seg en pause er ikke noe merkverdig i seg selv, men Gry skriver i sitt nest siste innlegg den 26/8 at det vil komme innlegg 27/8. Noe det ikke har gjordt!

Jeg har sjekket Grys Instagram, og det siste som ligger der er et bilde av henne og meg som ble delt for seks dager siden!! Jeg har sendt henne melding privat på SMS, det gjorde jeg i går. Intet svar mottatt! Har noen vært i kontakt med Gry etter 26/8, altså vært i kontakt med henne fra 27/8 og til nå? Gi lyd! Jeg savner Gry!!

Så var det Mette Ask da. Nå har ikke jeg noen profil på Kvinneguiden eller Rampelys, visste knapt nok hva det er før inntil nylig, og der tenker jeg ikke få meg noen profil utfra det faktum at det er hvor ondskapsfulle mennesker og nettroll samles for å spre sitt fordervede budskap: kvalme!

Mette Ask har slettet sin blogg her på plattformen etter å over tid har blitt utsatt for hat og hets. Jeg må si at jeg ikke helt ser hensikten med å la nettrollene vinne, for nettrollene fortsetter jo uansett, og Mette Ask er jo her selv om hun har slettet sin egen blogg. Andre bloggere har laget innlegg om Mette Ask og at hun på grunn av hatmeldinger har slettet bloggen. Hun kommenterer i disse bloggene, og med det kommer det nye hatinnlegg fra trollene. Så lenge Mette faktisk kommenterer blogger, kommenterer og er tilstede på sosiale medier så ser jeg ikke noen grunn til å legge ned bloggen – haterne når fram til henne uansett.

Nå kjenner ikke jeg Mette Ask, vi har bare vært innom hverandre og lagt igjen noen ord og hatt korte dialoger. Dette nylig. Det er trist at når vi først opprettet kontakt så skulle hun bli borte, for det er slik at der var noen interessante holdninger og ytringer hun kom med som arenaen her trenger. Mette Ask sto for egne meninger, noen sådanne som ikke er politisk korrekte og som fanatikere og propagandaister prøver å kneble og skremme til taushet. Håper Mette Ask innser viktigheten av at vi ikke kan ha et samfunn hvor det ikke er rom for meningsmangfold, et samfunn der folk blir hetset, kneblet og skremt til taushet. Den dagen hun innser det kommer hun tilbake!


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#gry #gryende #metteask #blogg #blogger #bloggere #hat #hets #nettroll #troll #kvinneguiden #rampelys #forsvunnet #slettet #dårligstemning #egmont #bloggno #kvalme #intriger #meningsmotstandere #kontroversielt #pk #politiskkorrekt #politiskukorrekt #bunnytrash

Jeg er dårlig.


Som jeg fortalte her i bloggen i går så er det høy sjanse for at snuppen min og jeg har fått covid-smitte. Smittesporingsteamet har bedt oss vente til i morgen, altså onsdag, med å teste oss. Situasjonen akkurat nå er at jeg faktisk ikke er i form. Det var jeg ikke i går kveld heller. Et snev av svimmelhet, som om noe er på gang i kroppen min. Litt kvalm. Men ikke noe av disse typiske symptomene som å bli snufsete eller hoste. Bare mer «uggen» eller «urven» som man sier. Og det kan jo rett og slett bare være en reaksjon på omstendighetene.

Det er jo noe med å få slik en beskjed. At noen en har tilbragt mange timer med har fått påvist smitte, og har hatt denne smitten alle de timene man var sammen i en liten leilighet, på kjøretur og så videre. Så det kan jo rett og slett være at jeg har en reaksjon på uvissheten, det å ikke vite, men rett og slett bare sitte her å vente. Det gjør noe med en. Jeg tenker på alle de som har opplevd dette gjennom disse 18 månedene. Corona handler jo om psykisk utmattelse. Et endeløst kjør og en runddans for å få befolkningen til å vaksinere seg.

Men per nå er det altså slik at i går hadde ikke vedkommende nærkontakt som vi har fått smitten av, hvis vi er smittet, ingen symptomer («fullvaksinert»), ikke snuppen min heller («fullvaksinert»), han er ikke våknet enda nå, så jeg vet ikke om han føler seg like fin i dag. Jeg selv var «uggen» i går kveld, og det pågår enda. Et snev av svimmelhet, litt kvalm og føler meg litt «fraværende». Så slik er det med det.

Nok en dag med blå himmel, sol og varme. Et fantastisk vær. Har tatt morgenrøyken sammen med en tassimo baileyskaffe på balkongen. Burde kanskje gått en lang fin tur i dag for litt tankeadspredning, men vi får se. Ha en riktig fin dag alle sammen 😘

Link: Må holde meg hjemme pga covid.


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #korona #vaksine #smitte #fhi #karantene #pandemi #ferdigvaksinert #fullvaksinert #symptomer #myndigheter #norge #bunnytrash

Smittesporing og munnbind hjemme?!

Da sitter vi her, snuppen min og jeg. Smittesporingsteamet har bedt oss teste oss på onsdag. Så da gjør vi det. En av sjefene på sykehuset anbefalte oss å bruke munnbind hjemme. Haha.. det skjer ikke. Munnbindpropagandaen må bare dø ut nå mener jeg. Vi sitter ikke inne i eget hjem med munnbind på. Slik er det bare med det. Nå tar vi kveld her med ostesmørbrød og Netflix. Oppdatering i morgen.

Link: Må holde meg hjemme pga covid.

 


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #korona #vaksine #smitte #fhi #karantene #pandemi #ferdigvaksinert #fullvaksinert #superspredere #myndigheter #norge #bunnytrash

Må holde meg hjemme pga Covid!


Det kommer jo liksom ikke som noen bombe, Bent Høie og Erna Solberg gikk jo ut for noen uker siden og erklærte at vi alle kommer på et eller annet tidspunkt til å bli smitta av Covid. Så nå er det vel min tur da. En av mine nærkontakter fikk i dag påvist smitte. Nå er det liksom bare meg igjen da som som er uvaksinert av faktisk alle i min sirkel. Jeg kjenner andre selvfølgelig, vi er flere som har tatt samme standpunkt som meg. Men det har ikke blitt slik at vi, mine uvaksinerte venner og jeg, har møttes på en stund. Så nå begynner disse «fullvaksinerte» rundt meg å bli smitta og spre smitte. Det har seg slik at vaksinerte er superspredere.

Følg med nå folkens!

Det som skjer videre er at vi nærkontakter nå må testes. Forskjellen her er at jeg som uvaksinert må være hjemme i karantene. De andre er jo som det som først media og politikerne kaller «fullvaksinerte». Så de «fullvaksinerte» må gå på jobb og sånn, potensielt smitte hverandre, fram til svaret kommer og det evt er positivt. Det er liksom jeg som er den skumle farlige. I mitt hode er dette helt koko, min nærkontakt som er «fullvaksinert» ble smitta av en «fullvaksinert» som var blitt smitta (av vaksinert) og blitt dårlig/syk.

Er det rart man bekymrer seg for familie og venner som lar seg injisere av dette sølet?! Nå er halve den norske befolkningen potensielle superspredere, «vaksinene» muterer viruset, og over en tid/periode demper vaksinene symptomer på infeksjon og vaksinerte personer blir bærere av uvanlig høye virusmengder uten å bli syke til å begynne med, noe som forvandler dem til superspredere før de selv får symptomer og blir syke.

Nå gjenstår det å se hvordan det går med meg da. Men jeg er ikke bekymret for meg selv, selv om jeg er veldig sikker på at vi er smitta. Har ikke snuppen min og jeg, har ikke vi blitt smitta nå, så.. ja kan si at det er lave odds for at vi ikke har blitt det. Men som sagt, er ikke så veldig bekymret for meg selv, men jeg er veldig lei meg for hva som skjer i samfunnet, og har veldig vondt av mine «fullvaksinerte» nære og kjære som sprer smitte og risikerer å bli alvorlig syke. Hvis noe skjer med snuppen min så vet jeg ikke hva jeg gjør!

Link: Åtte koronasyke innlagt i Drammen (DT+)

Link: Fullvaksinerte blir superspredere (Steigan.no)


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #korona #vaksine #smitte #fhi #karantene #panemi #ferdigvaksinert #fullvaksinert #superspredere #myndigheter #norge #bunnytrash

Fullvaksinert!


Jeg har helt oppriktig aldri i hele mitt liv noengang hørt om noen som er «fullvaksinert« mot virus før eller har brukt dette ordet, denne beskrivelsen tidligere. Ikke før 2021 må sies.

Har du?

Det skrives på Facebookstatuser, på profilbilder, overalt i media, i blogger og hvor en måtte se. Beskjeden fra Helsenorge og Folkehelseinstituttet (FHI) er at en er «fullvaksinert» når en har: fått 2 vaksinedoser, og det har gått over 1 uke siden du fikk den siste dosen.

Noen steder brukes ordet «ferdigvaksinert».

Nå begynner flere land med 3 doser. Noen har begynt. Da kan man jo umulig være hverken «fullvaksinert» eller «ferdigvaksinert» etter 2 doser. Men det faktum at man snakker om dose 3 river jo termologien «fullvaksinert« og «ferdigvaksinert» i biter.

Fakta er at en blir hverken fullvaksinert eller ferdigvaksinert mot virusinfeksjoner, samme med influensavaksinen, men da sier vi «årets influensavaksine» eller noe annet liknende.

Ordbruken med «fullvaksinert» og «ferdigvaksinert» er manipulering, på den måten har flere latt seg overbevise eller presse inn i et løp som kommer til å fortsette, «når jeg tok den første så kan jeg like gjerne ta den andre». Og da er man inne på et spor som gjør det lettere å la seg overtale til dose 3 og 4.

Av en eller annen grunn skal disse vaksinene, dosene, injiseres mye hyppigere enn andre vaksiner, enn feks influensavaksinen. Hvordan kom de fram til det? Altså, dette var jo bestemt før vi startet massevaksineringen.

I går ble den «fullvaksinerte» (to doser) faren til venninna vår innlagt fordi han er blitt syk av Covid. Så mye for den «fullvaksineringen». Alle disse tiltakene for å beskytte våre syke og eldre, for å få flokkimmunitet og hva det måtte være, jeg gremmes..

Et annet spørsmål som kommer i anledningen når en går fra 2 til 3 doser. Vil man måtte ha 3 doser for vaksinepass/koronasertifikat? Eller er man fortsatt «fullvaksinert» eller «ferdigvaksinert» ved 2 doser? Eller kanskje blir det slik at en må bli injisert med 4 doser for å få sådan sertifikat i 2022? Hahaha.. unnskyld at jeg ler, det er ikke en latter fordi jeg synes det er moro. Det er absurd!!

Igjen, hvor kommer ordet «fullvaksinert» fra? Finner dere det i noen ordbok? Såvidt meg bekjent er dette et fremmanipulert ord gjennom siste året. Et ord for å villede og manipulere. For man vet jo hva folk legger i «full» og «ferdig».

Legg gjerne igjen kommentar i kommentarfeltet hvis dere finner «fullvaksinert» i noen ordbok, jeg vil veldig gjerne vite hvilken.

Folkehelseinnstittuttet lovet på et tidspunkt at alle skal være ferdigvaksinerte til 19 September. Men det stemmer jo ikke? Eller har de laget et «Memo 618»?

Bare så det er klart så finnes det ingen antydninger whatsoever som anskueliggjør at myndigheter hist og her i verden har tenkt å avslutte denne runddansen med pandemi og vaksineringer, bare litt til folkens, bare én dose til, og enda en, og så en til, neste vår, neste sommer, og så til høsten så kan vi få livene våre tilbake helt og holdent igjen 🤞

Link: Vaksinestudie: Noen kan trenge en fjerde dose (VG)

Link: Smitte kan gi bedre beskyttelse enn vaksine (forskning.no)

Link: Ny studie: Smitte gir bedre beskyttelse enn vaksine (Nettavisen)

Link: Ny studie, smitte gir bedre beskyttelse enn vaksiner (ABC Nyheter)

Link: Personer med alvorlig svekket immunforsvar får tredje vaksinedose (ABC Nyheter)

Link: Politikeren

Link: Ny studie forteller: Fullvaksinerte blir superspredere (Steigan.no)

Link: FHI: Pasienter med alvorlig svekket immunforsvar bør få tredje dose (Dagsavisen)


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #korona #vaksine #smitte #fhi #panemi #ferdigvaksinert #fullvaksinert #myndigheter #norge #bunnytrash

En helg som kicket!


God morgen alle sammen! Joda jeg vet, det er jo praktisk talt formiddag og snart midt på dagen, men de fleste morgener starter litt senere for meg enn for flertallet. Med litt Osas og fatique så blir det slik, og så har det vært en innholdsrik og heftig helg også.

Fredag kveld og natt til lørdag utspant det seg et drama her med meldinger og oppringinger fra fulle kvinnfolk som ikke hadde det helt bra psykisk, og med en høy del alkohol innabords så rant det visstnok litt over for dem. Dette er mennesker som ikke er i min, eller vår omgangskrets, men likevel ble jeg involvert i et drama som jeg ikke har skjønt helt enda hvorfor de(t) ble så ute av kontroll. Jeg har enda ikke skjønt hva som er blitt sagt eller skjedd for at jeg skulle bli involvert i dette dramaet, en spydig kommentar på Facebook? Neppe, det ligger nok mer under som jeg aldri sikkert får en fullstendig og oppriktig forklaring på. Men som sagt, jeg kjenner ikke eller omgås ikke disse. Men jeg ble oppskjørtet og våken, derav ble det en dårlig natt.

Lørdags kveld, og natt til søndag derimot hadde snuppen min og jeg det kjempemoro med å ha blitt invitert til mat og god drikke, med sjåfør og egen bartender. Lenge siden jeg har ledd så mye, men vertinnen i dette selskapet hadde mye å by på, så jeg lever lenge på den kvelden. Ikke noe drama, bare moro. Og det får meg til å tenke på hvor lite moro folk har det når de samles for å drikke og feste litt, så bruker de kvelden og natta på å være uhyggelige og lage dårlig stemning. Hva er vitsen med det da? Dropp å drikke, spar pengene, se heller en film på Netflix eller HBO i stedet for å bli troll. Haha.. idiotisk!

Søndag, altså i går inntok jeg igjen rollen som pyntepute på sofaen her. Som dere skjønner så ble dette en energikrevende helg. Drama på fredag, fest og moro med venner på lørdag, oppå et par diagnoser som kicker litt ekstra innimellom. Så det kjennes i dag også, men det er sol, blå himmel, varmt og nydelig vær. Livet er en berg- og dalbane. Det er mandag, og vi starter en ny runde i «vognen» vår.

Legger ved en helt ny singel av LP som heter «Fighter». Enjoy!


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#fredag #lørdag #søndag #fest #venner #drinker #drams #musikk #moro #sol #sommer #mat #video #youtube #lp #fighter #bunnytrash

Dumme kjerring, jeg døøøøør 😂


Jeg var litt sår i halsen da jeg våknet i dag, men bare sånn bittelitt. Etter en frokost bestående av to ristede brødskiver med baconost, skinke, hvitost og kokte egg med et glass melk til så var halsen flott og fin igjen. Da var det digg med en tassimo kaffebaileys og en sigarett på balkongen. Nok en dag med nydelig vær, blå himmel og knallsol. Denne sommeren har virkelig vært fantastisk værmessig 🥰

At jeg var litt sår i halsen i morges var virkelig selvforskyldt, haha, men veldig verdt det. Det har seg slik at snuppen min og jeg var invitert i går til mat og drikke hos en kollega av snuppen min. Ei skikkelig kul dame som jeg ikke har møtt før, men som jeg virkelig fant tonen med. Hun fikk i løpet av kvelden et nytt navn av meg, nemlig «My Twisted Sistah». Hun var så kul at ord blir fattige.

Anyways, jeg skulle tatt bilder av alt vi fikk servert, men det hele var så overveldende at det ble bare helt glemt. Jeg tok bilde av forretten da. Der var det mye chilli, og jeg slukte rubbel. Det er liksom skjebnens ironi, for jeg har bare fått mer og mer sansen for chilli. Chillidilla rett og slett, og det var som om hun visste det. Jeg så tarot-kortene hennes under bordet. Og hun hadde en del andre greier, så hun er nok litt klarvojant og har noen sanser for ting.


Det til side, der var så mye mat, hjemmelagde salater, sauser, dressinger, eggerøre, spekemat, oster, honningmelon, hvitløksbrød, kyllingvinger og mer til. Egen bartender som hadde oppskrifter fra utestedet han jobbet. Så her ble det mojitos, strawberry daiquiris, shots, en lilla drink og varme drinker og ja, det tok helt av. Og masse rocka musikk!!

Jeg hadde egentlig ikke lyst å dra hjem jeg, men slik er det.. tiden går fort når en har det gøy, desverre. Haha.. jeg elsker lørdager og kule folk, det er beste komboen, med musikk attåt!!

Og siden jeg var inne på dette med chilli, så bare MÅÅÅ dere se den videoen jeg har vedlagt under 👇🏾 Dumme kjerringa, hahaha.. jeg døde nesten 😂😂😂

Ha en fortsatt fin dag!

 


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#chilli #lørdag #fest #venner #drinker #musikk #moro #sol #sommer #mat #habanero #søndag #video #youtube #bunnytrash

Uenig med Kokken!


Så skjedde det igjen at jeg klikka meg inn hos Kokkejævel. Utdanna kokk som jeg er måtte jeg jo finne ut hva som lå bak tittelen «Kokk, bli ved din gryte». For det må sies, utdannelsen til tross, så har jeg aldri jobbet som kokk, og det tenker jeg aldri å gjøre heller. Jeg liker å pusle og styre innimellom hjemme, det kan være moro, veldig moro faktisk. Men som yrke, å jobbe på et kjøkken dag ut og dag inn mange timer daglig, det synes jeg bare er svett og lite stimulerende for hjernen.

Men i bunn og grunn handlet ikke innlegget om kokkelering eller lignende i det hele tatt, men politikk, eller relatert.. for i dette innlegget ble man henvist til et tidligere innlegg «ikke stem hvis du ikke har peiling», altså folket fikk der en oppfordring til å ikke stemme til Stortingsvalget (hvis man ikke har peiling)!

Her må jeg si meg uenig med Kokken, Asbjørn, Kokkejævel. Og det er greit for Kokken at jeg er uenig, han liker meningsmotstandere, og i tillegg er innlegget hans både sarkastisk og ironisk, komedie og seriøst. Take your pick dick!

Altså en må jo bare velge selv hvordan en vil tolke innlegget, for det er det eneste en kan gjøre med sådan innlegg. Det er nå en gang slik at virkemidler som selvironi, ironi i seg selv og sarkasme ofte er vanskelig å lese. Satire også. Muntlig skjønner en disse lett, de fleste gjør det, men skriftlig kan det være verre.. Men hallo folkens, når en oppegående mann på 44 år skriver at en kvinne er leder for Ap, og en mann er leder for Høyre så må man jo skjønne at dette er bare tull. Jeg er sikker på at hele Alta hørte Kokken vri seg i latterkrampe når hylekoret tok åtet. Ble sikkert en sprekk i Finnmarka den dagen.

Klipper og limer litt fra Kokken her:

«Det finnes ikke et eneste sertifikat som kan bevise at du er et nogen lunde oppegående menneske som har så pass til samfunnskunnskap at du føler du burde være med på bestemme hvordan vi alle sammen burde leve.

Jeg har respekt for dem som har gjort seg opp en mening og har, på mer eller mindre kvalifisert grunnlag, gjort seg opp en mening om hvilken retning man vil at landet skal gå. Har også forståelse, og ikke respekt, for alle disse ensaks-folka som har en egoistisk, men saklig og reel, tilnærming til enkelte politiske partier.

Så har du alle de som flakser rundt og sier: “Å, jeg aner virkelig ikke hva jeg skal stemme i år, bla bla, bla” Nei vel da, så la det være! Hvis du ikke er opptatt av politikk i årene mellom valgene så er det vel ikke du som har aller best oversikt over hvilke av de politiske partiene som som burde styre landet de neste fire årene.

De fleste av oss har knapt 100 i IQ og nedover. Folk klarer jo ikke en gang å skru på blinklyset i veikryss . Hvordan i all verden skal man kunne forvente at de skal vite om det egentlig er forskjell med Høyre og Arbeiderpartiet, bortsett fra at høyre har en mannlig leder som liker rot på kjøkkenet og Arbeiderpartiet har en steinrik kvinnelig leder som ja, jeg vet ikke.

Bli hjemme på valgdagen med god samvittighet hvis du ikke har peiling. Hvis det er mange nok uten peiling som stemmer, så kunne man like greit brukt en tombolamaskin for å avgjøre hvor mange representanter hvert enkelt parti skulle få.

Du må for all del stemme hvis du har satt deg inn i rikets tilstand, og vet hva du gjør, men ikke la deg presse til å stemme på et eller annet parti bare for å gjøre det. Du gjør landet en mye større tjeneste ved faktisk å la være og heller overlate ansvaret til folk som vet hva de gjør».

Jeg ler for meg selv her jeg sitter, men altså.. OM det skulle være et snev av seriøsitet i dette så sier jeg meg enig med Kokken om å ikke la seg presse, men fremfor å gå bort fra viktigheten med å stemme, å få seg til å dele en slags oppfordring til å ikke stemme, så ville jeg heller oppfordret folk til å opplyse seg selv og engasjere seg litt mer.. vi trenger at folk bryr seg mer, ikke mindre.

Innvandringspolitikken i Norge er helt feilslått. Folk må ta til (seg) vett!!

Sånn.

Stem riktig!!



Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#kokken #kokkejævel #asbjørn #satire #humor #ironi #lillibendriss #politikk #stemme #valg #stortingsvalg #norge #bunnytrash

Folk vil bedras, i det uendelige.


Nå har vi kommet til 155 086 registrerte smittetilfeller i Norge. Altså nærmere 150 000 før «vaksineringen» begynte. Folk er blitt «vaksinerte», men blir likevel smittet. Nå sier folk at man blir mindre syke om man har tatt «vaksine«, men sannheten er jo at folk flest ble ikke syke i utgangspunktet. 155 086 smittetilfeller på 18 måneder, hadde folk flest blitt syke hadde ikke dette gått i det hele tatt, sykehusene hadde eksplodert.

I flere måneder var det helt «dødt» på sykehusene, det har til og med de ansatte, vårt helsepersonell glemt.. de husker situasjonen som ille på grunn av tiltak, munnbind, hjernevask, propaganda, hysteri og stress, men det var helt dødt på sykehusene, daglige oppdateringer på smittetall, men dødt var det.. folk var ikke syke da, og folk er ikke syke nå.. vi snakker promille..

Men for all del..

«Selv med en vaksinasjonsgrad på 90 prosent, vil vi ikke oppnå flokkimmunitet» sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad.

Folk vil bedras, i det uendelige 😂

Link: Nakstad: – Vi oppnår neppe flokkimmunitet mot covid-19 (NRK)


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #korona #vaksine #smitte #fhi #nakstad #norge #bunnytrash